شعف(شبکه علم و فناوری)


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


Iran.shaaf@Gmail.com
@‌ms_sansari

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


#سازمان شما درآمدزاست یا هزینه زا؟
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


۱۰ راهکار برای مدیریت بحران کسب و کارهای آنلاین

خيلی ضروری است که در کسب و کار و یا استارتاپ خود، ستاد مدیریت بحران تشکیل دهید و راه هایی برای کاهش خسارت و ادامه حیات پیدا کنید. در این مطلب، راهکارهایی برای ستاد مدیریت بحران کسب و کارهای آنلاین پیشنهاد شده اند:
@sha_af
۱- لیست جدید بسازید!
پتانسیل های ارتباطی را بررسی کنید تا دریابید در کدامیک می توانید همچنان خدمات و محصولاتتان را ارائه دهید. پیامک، ایمیل، وبلاگ، تماس تلفنی و حتی اکانت کارمندان و دوستانتان نیز می توانند مفید باشند.

۲- پیامی با این مضمون آماده کنید و در تمامی کانال های ممکن اطلاع رسانی کنید:
"از اختلال پیش آمده به دلیل فیلترینگ متاسفیم. ما همچنان برای خدمت رسانی به شما آماده ایم. راه های ارتباطی ما ....."

۳- شبکه اجتماعی جایگزین معرفی نکنید!
شما باید منتظر باشید و ببینید کاربران ایرانی کدام شبکه اجتماعی را جایگزین اینستاگرام و تلگرام می کنند. بنابراین مخاطبان خود را سردرگم نکنید. ولی ایده خوبی است که در پیام رسان های ایرانی، اکانت ایجاد کرده و تلفن و ایمیل خود را اطلاع رسانی کنید.

۴- آفلاین شوید!
تلفن ها هنوز کار می کنند و با اطلاع رسانی شماره تلفن بخش فروش یا پشتیبانی، در این بخش شاهد افزایش ترافیک کاری خواهید بود. این فرصت را ازدست ندهید، مثلا دو نفر از اعضای خانواده یا دوستانتان را دعوت کنید که برای مدت کوتاهی، در دفتر شما و یا منزل خود، پاسخگوی تلفن ها و پیام ها باشند.

۵- چابک باشید!
راه های ارتباطی کمتر استفاده شده را امتحان کنید. مثلا پیامک بزنید و یا حتی می توانید با مشتریان خود تماس بگیرید و استمرار حضور خود را اطلاع رسانی کنید.
@sha_af
۶- با اتحاد قدرتتان را بیشتر کنید!
با کسب و کارهایی که می شناسید متحد شوید و از لیست مشتریان آنها مثلا برای ارسال ایمیل و پیامک استفاده کنید. برای جلب همکاری آنان، کد تخفیف برای درج در ایمیل راهکار خوبی است.

۷- از رسانه ها کمک بگیرید!
بسیاری از رسانه ها مشتاقانه به شما کمک خواهند کرد تا با انتشار خبر و مصاحبه یا گزارش، زنده بودن کسب و کارتان را به همراه "معرفی راه های ارتباطی جدیدتان" اطلاع رسانی کنید.

۸- بازنگری و اصلاح کنید!
اگر این روزها ترافیک کاری کمتری دارید، برای بازنگری در روند ارائه خدمات و فروش استفاده کنید. از کامنت ها و انتقاداتی که قبلا دریافت کرده اید شروع کنید.

۹- انرژی خود و تیمتان را حفظ کنید!
اجازه ندهید مشتریان با یک ارتش نا امید و از هم پاشیده روبرو شوند. علاوه بر خدمات به مشتریانتان "امید" نیز تقدیم کنید.

۱۰- طاقت بیاورید!
برای تصمیم گیری در مورد ادامه حیات کسب و کارتان عجله نکنید.

@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


#استارتاپ چیست؟
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


چگونه در #سازمان خود بدون هزینه به کارمندان انگیزه بدهیم؟
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


عدالت یا عدالتخانه؟
محمد صادق سبط الشیخ انصاری
@sha_af
میتوان گفت نزدیک 100 سال از راه اندازی دانشگاه نوین در ایران میگذرد و از اولین کارخانه رسمی ایران هم در بیش از 200 سال میگذرد. وقتی تاثیر سامسونگ و سونی با عمر کمتر از 80 سال را در کشورهای کره جنوبی و ژاپن و یا تاثیر دانشگاه 70 ساله مالایا را در مالزی مشاهده میکنیم، انتظار از این صنایع و دانشگاههای داخلی برای توسعه یک جامعه قاعدتا انتظار بیجایی نباید باشد. پس چرا اثری از توسعه و پیشرفت نمیبینیم؟
تحلیل بالا مربوط به سخنرانیهایی است که جدیدا در این جلسه و آن همایش میشنوم، فقط میشنوم، گوش نمیکنم.
هنوز هم بسیاری از جماعت مدیران و مسئولان و تحصیل کردگان مانند ناصرالدین شاه و مطفر الدین شاه بر این باورند که با آفوررد دوربین و سینما میتوان متجدد شد و هنوز افراد صاحب رای (و نه صاحب نظر) مانند رضا شاه هستند که حجاب و بی حجابی را به توسعه و ضد توسعه و یا بر عکس معنی کنند.
مشکل از آنجا شروع شد که توسعه را با ساخت سینما و پل و سد و جاده و کارخانه سیمان و ذوب آهن و احداث دانشگاه و پژوهشگاه و پارک علم و فناوری و شتابدهنده معنی شد. توسعه تعبیر به ساخت سد ولو به قیمت خشک کردن تالاب و احداث میانگذر دریاچه ارومیه شد. توسعه با بلعیدن آب زاینده رود و برپایی سیستم آموزشی نوین در مدارس و دانشگاهها به جای مکتب و مدرس هجا شد.
نتیجه هم این شده که میبینیم.
توسعه و بالتبع آن پیشرفت و آبادانی از مسیر سخت افزار نمیگذرد، برای رسیدن به توسعه بایستی به جنبش نرم افزاری و مغز افزاری روی آورد در غیر اینصورت با ویرانه های متعدد مواجه خواهیم شد.
شاید لازم باشد واضحتر بگویم که الزاما احداث یک دانشگاه نبایستی منجر به توسعه دانش شود و یا راه اندازی یک پارک علم و فناوری و مرکز رشد و شتابدهنده منجر به توسعه نخواهد شد، ولی بر عکس آن مصداق دارد یعنی وجود یک کلونی از ششرکتها منجر به ایجاد پارک علم و فناوری میشود مانند سیلیکون ولی. نظامیه را در نیشابور نساختند، بلکه این وجود دانش در نیشابور بود که باعث شد نظامیه در آنجا برپا شود.
وقتی اینگونه شد نتیجه این میشود که نوآوری به فناوری تفسیر شود و اجرای همان فناوری هم از دانشگاهی آغاز میشود که اصلا شاید بنا نبوده در آن زمان و مکان وجود داشته باشد.
نتیجه این نگاه عدم توجه به انسانها است، یادمان میرود که انسها هستند که ارزش آفرینی میکنند و نه ساختمان و ساختار تجهیزات. این استیون هاوکینگ و استیو جابز خارجی هستند که ایجاد ارزش میکنند و نه کهکشانها و اپل. این ابوریحان بیرونی و پروفسور حسابی هستند که ایجاد ارزش میکنند و نه دانشگاه. اگر شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان میزبان یک رویداد بین المللی میشود به علت سیستمی بوده که مسببش آدمها بوده اند و نه ساختمانهایش، که همان ساختمانها هم آدمها به وجود آورده اند.
فرایندی که تاثیر مثبت بر جامعه نگذارد، توسعه پایدار نام ندارد و اساسا توسعه هم محسوب نمیشود، به عبارتی نتیجه دانشگاه و سد و پارک علم و فناوری و کارخانه را بایستی در شاخص توسعه انسانی و شاخص ادراک فساد و شاخص نوآوری و بقیه شاخصها ملاحظه کرد.
به عنوان سخن پایانی برای درمان شاید بهتر بود مشروطه خواهان اجرای عدالت را به جای برپایی عدالتخانه فریاد میزدند.

منبع: @msadegh_sansari

@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#نوآوری و #خلاقیت و نه #تکنولوژی و #فناوری
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


#سازمان شما کدام است و چگونه؟
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
خاموش کردن آتش با امواج صوت، از روش های جدید مهار آتش
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


هزینه‌های که پپ گواردیولا سرمربی منچسترسیتی برای استحکام بخشیدن به خط دفاعی خود کرده است از بودجه دفاعی بسیاری از کشورهای دنیا بیشتر بوده است. ورزش حرفه ای بایستی مبتنی بر #اقتصاد باشد.
@sha_af
#شعف


24 عادتی که به شما برای رسیدن به #موفقیت کمک میکند.
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


@sha_af
5 . در مورد رقبا تحقیق کنید.

مطمئن شوید که به‌طور کامل در مورد خدمات یا محصولات رقابتی در بازار تحقیق کرده‌­اید. از پیشرفت‌ها و توسعه‌های جدید رقبای خود به خوبی مطلع باشید.

6 . از سایر کارآفرینان کمک بخواهید.

خیلی خوب است که از اشتباهات‌تان درس بگیرید، ولی این هم کار عاقلانه‌ای است که از تجربیات دیگران هم استفاده کنید. شما به‌عنوان کارآفرین هر روز با کلی چالش مواجه خواهید شد. گاهی اوقات در موقعیتهایی قرار خواهید گرفت که بد نیست در آن لحظات، از کسانی که در اطراف‌تان هستند کمک بخواهید. کارآفرینان موفق فعلی می‌توانند بهترین راهنمای شما در مورد نحوه­‌ی برخورد با این موقعیت‌ها باشند.
@sha_af

7 . داستانی عالی برای ارائه کارتان تهیه کنید.

همه­‌ی افراد داستانی قانع‌کننده را دوست دارند. شما هم باید چنین داستانی را برای سرمایه‌گذاران و مشتریان بالقوه خود آماده داشته باشید (باید آن را متناسب با مخاطب خاص خود آماده کنید). مدت داستان شما بهتر است حدود 30 ثانیه باشد. ماموریت و اهداف خود و دلیل قانع کننده بودن و منحصر به فرد بودن محصول یا خدمت‌تان را به‌خوبی بیان کنید. اگر سرمایه‌گذاری به حرف‌های شما علاقه‌مند شد، پاورپوینت 12 تا 15 اسلایدی را با جزییات بیشتر در مورد شرکت و فرصت بازارتان به او ارایه دهید.

8 . افراد مناسب را استخدام کنید.

استخدام افراد نامناسب، یکی از بزرگترین اشتباهاتی است که کارآفرینان مرتکب می‌شوند. شما باید کارکنانی را به کار گیرید که دارای تجربه و پس‌زمینه‌ای مرتبط باشند. آنها باید با فرهنگ شرکتی که شما قصد ساخت آن را دارید تناسب داشته باشند،باید سخت‌کوش و انعطاف پذیر باشند، زیرا کسانی که در استارتاپ‌ها کار می‌کنند معمولا باید در نقشهای متعددی کار کنند.
@sha_af
9 . هرگز شبکه‌سازی را متوقف نکنید.

کار شما فقط با پول پیش نمی‌رود، بلکه در کنار پول، به شبکه‌­ای از افراد هم احتیاج دارید. مطمئن شوید که هم شما و هم شرکت‌تان در شبکه اجتماعی موردنظرتان پروفایلی دارد. دائما افراد جدید را به شبکه­‌ی خود اضافه کنید. وقتی در شبکه‌های اجتماعی حضور دارید، اگر کسی در گوگل در مورد شما جستجو کند پروفایل شما را مشاهده خواهد کرد. بنابراین سعی کنید پروفایلی برای خود تهیه کنید که مشتری با دیدن آن، برداشت خوبی از شما داشته باشد.

10 . مهم است که یک سیستم عالی خدمات مشتریان داشته باشید.
شرکت‌های بسیار موفق، معمولا روی ارائه‌­ی خدمات به مشتریان تمرکز ویژه‌ای دارند. اگر می‌خواهید شرکت موفقی داشته باشید، از فرایند «خدمات مشتریان‌تان» آغاز کنید. هر شرکتی برای بهبود نام تجاری‌اش می‌­تواند با افزایش کیفیت «خدمت به مشتری» خود، نسبت به رقبا برتری یابد.
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
داستانی در مورد استیو جابز از زبان کسی که ۵ دفعه توسط جابز اخراج شده
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


@sha_af_آینده پژوهی ترکیه.pdf
1.2Mb
#گزارش "آینده پژوهی ترکیه"
کاری از دفتر مطالعات بنیادین حکومت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.
#آینده_نگری


اشتباهات رایج در طرح #کسب_و_کار
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
خانه ای که می تواند به 8 حالت مختلف تغییرشکل دهد.
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


ریاکاران #سازمان شما چه کسانی هستند؟
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


نکاتی برای کارآفرینان تازه‌ وارد
@sha_af
کارآفرین تازه‌وارد بودن، ممکن است چالش برانگیز و خسته کننده به نظر برسد، ولی در عین حال می‌تواند بسیار هیجان‌انگیز و ارزشمند نیز باشد. در مسیر کارآفرینی ارتباط با افراد و خلق چیزهای موردعلاقه‌تان گاهی شما را به وجد و هیجان می‌آورد. البته نتایج بدست آمده از پژوهشی نشان می‌دهد،87 درصد کارآفرینان جوان، فعالیت اقتصادی خود را بعد از 5 سال یا کمتر تعطیل می‌کنند. به نظرتان چرا این اتفاق می‌­افتد؟
در ادامه، نکاتی را برای کارآفرینان تازه‌وارد مطرح می‌کنیم. با پیروی از این نکات، می‌توانید مسیر صحیح خود را یافته و شروع خوبی داشته باشید.
@sha_af
1 . کاری را شروع کنید که مشتاق آن هستید.

شروع هر کاری می‌تواند دشوارترین مرحله به حساب آید. پس کاری را شروع کنید که برای انجام آن هیجان و شور و اشتیاق دارید. می‌توانید کاری را انجام دهید که در آن مهارت خوبی دارید، ولی انجام کاری صرفا به خاطر اینکه شما می توانید آن را انجام دهید چیز خوبی نیست. کاری را انجام دهید که به شما انگیزه دهد و باعث شود هر روز به خاطر آن از تختخواب‌تان بیرون بیایید.

2 . مطمئن شوید که برای ایده‌تان بازار مناسبی وجود دارد.

مهم نیست ایده‌ شما چقدر خوب و عالی است، بلکه ابتدا باید مطمئن شوید که بازار مناسبی برای آن وجود دارد. سرمایه‌گذارانی که به شرکت دعوت خواهند شد از شما در مورد پویایی محصول‌تان و تناسب آن در بازار سوال خواهند کرد.
@sha_af

3 . تا جایی که میتوانید سعی کنید بودجه به‌دست آورید.

افزایش بودجه کار دشواری نیست. مهم این است که بدانید با آن بودجه چه کاری می‌خواهید انجام دهید. حتی فکرش را هم نکنید که بخش زیادی از بودجه­‌ی خود را صرف پرداخت حقوق کارکنان کنید. بهترین استفاده از بودجه این است که سیستم‌هایی ایجاد کنید که کسب و کارتان را برای طولانی‌مدت تقویت و حمایت کنند.

4 . خیلی دقیق مراقب امور مالی‌تان باشید.

شما باید خیلی دقیق مراقب هزینه‌ها، درآمد، و ترازنامه­‌ی کسب و کارتان باشید. سربار را پایین نگه دارید. در هزینه‌ها صرفه­‌جویی کرده و از هزینه‌های غیرضروری اجتناب کنید. یاد بگیرید در زندگی هزینه‌ها را کاهش دهید و فقط از چیزهای ضروری استفاده کنید تا بتوانید کسب و کارتان را راه بیاندازید.
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
قدرت #کارآفرینی
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


#رویداد_کارآفرینی "ایتاپ" محوریت با خشکسالی ریزگردها، آب، انرژی
#اهواز، مهلت ثبت نام: 10 #اردیبهشت 1397
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.


7 نکته ای که باید قبل برای #کارآفرینی قبل از توسعه محصولات جدید رعایت کرد.
@sha_af
با #شعف مشعوف شوید.

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 216

obunachilar
Kanal statistikasi