کانال رسمی انجمن صنفی


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


کانال رسمی انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
Tehran Addiction Psychologists and Counselors Association
Website: tapca.ir
Email: tapca@yahoo.com
☎️ 02188556312 - 14
📠 02188556315
sms: 5000248725
instagram.com/tapca_iran

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


فراخوان چاپ مقاله در فصلنامه سلامت اجتماعی و اعتیاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی http://sh-addiction.ir مراجعه یا با شماره ۰۷۱۳۶۲۳۲۱۱۵ داخلی شماره یک تماس بگیرند.

محمدرضا ابراهیمی از اعضای هیات علمی، دانشجویان، محققان و علاقمندان برای ارسال مقاله و چاپ در فصلنامه سلامت اجتماعی و اعتیاد دعوت کرد و افزود: این فصلنامه حاصل فعالیت مشترک دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر و انجمن روان­شناسی اجتماعی ایران است.

وی اظهار داشت: این فصلنامه چهار بار در سال انتشار می‌یابد و هر شماره دارای هفت مقاله است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس گفت: امتیاز فصلنامه متعلق به ستاد مبارزه با مواد مخدر است و هیچگونه هزینه ارسال، داوری و چاپ دریافت نمی­ شود.


قبول دعوت و پیوستن استاد همکار جدید به «اندیشکده اعتیاد» انجمن

جناب آقای دکتر بهروز آتش روز (دکتری روان‌شناسی تربیتی - مدرس دانشگاه)


🔰 سومین دوره درمان‌های روان‌شناختی اختلالات مرتبط با مواد محرک (مدل ماتریکس)
⭕️ ویژه روان‌شناسان و مشاوران
🔽 مجری: انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
زمان برگزاری: ۵ الی ۷ بهمن ۱۳۹۸
محل برگزاری: تهران، عباس‌آباد، خیابان شهید بهشتی (دفتر مرکزی انجمن)
زمان ثبت‌نام: ۱۸ آذر الی ۶ بهمن ۱۳۹۸
هزینه کارگاه: ۸۵۰/۰۰۰ تومان
با حضور برترین اساتید حوزه آموزشی-پژوهشی-درمانی اعتیاد در ایران
⏬ کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از طریق:
📱 09375392231 (Javadi)
Telegram: @adm_002
Telegram: @AnjomantehranE
انجمن در فضای مجازی 👇
www.tapca.ir
@tapca_iran
instagram.com/tapca_iran


⭕️ تخصصی‌ترین کارگاه حوزه مشاوره و درمان اعتیاد پیش از ازدواج و طلاق / دانش + مهارت در مشهد ‌مقدس ‌
‌🔴 کارگاه آموزشی شناخت و درمان اعتیاد؛ مداخله پیش از ازدواج و طلاق ‌
‌💟 چرا باید در این کارگاه شرکت کنم؟ ‌
‌🔰 جهت اشتغال در کلیه کلینیک‌های روان‌شناسی و مشاوره، کسب دانش و مهارت‌های لازم برای درمانگران الزامی است. این دوره با ۱۵ سرفصل تئوری-عملی جامع‌ترین کارگاه آموزشی برای ورود با دانش و مهارت به مشاوره‌‌ی اعتیاد پیش از ازدواج و طلاق است.‌
‌💟 پس از گذراندن کارگاه چه کاری می‌توانم بکنم؟
‌🔰 پس از شرکت در این کارگاه شما با انواع درمان اعتیاد آشنا خواهید شد. همچنین شما یک بیمار دارای اختلال مصرف مواد را خواهید شناخت و می‌توانید با او مصاحبه کنید، او را ارزیابی کنید و به مشاوره با او بپردازید. شیوه‌ی مشاوره‌ی اعتیاد به صورت حرفه‌ای با زوجینی که قصد ازدواج یا طلاق دارند، اصلی‌ترین کاربرد شرکت در این کارگاه آموزشی است. دانش و مهارت‌هایی که طی این دوره کسب خواهید کرد می‌تواند شما را به یک روان‌شناس مشاور موفق در زمینه‌ی مشاوره‌‌ی اعتیاد پیش از ازدواج و طلاق بدل نماید. ‌


حضور رئیس و نایب رئیس انجمن در شورای برنامه‌ریزی اولین کنگره ملی مشاوره توانبخشی ایران

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای علیرضا چهره‌سا (رئیس) و جناب آقای عقیل حسین‌لو (نایب رئیس، دبیر و معاون نظارت حرفه‌ای) در پاسخ به دعوت جناب آقای دکتر بهمن بهمنی (دبیر علمی کنگره) مبنی بر معرفی نماینده جهت عضویت در شورای برنامه‌ریزی اولین کنگره ملی "مشاوره توانبخشی ایران" به نمایندگی از "انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران" در این شورا حضور خواهند یافت.


انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران

Tehran Addiction Psychologists and Counselors Association
Website: tapca.ir
Email: tapca@yahoo.com
☎️ 02188556312 - 14
📠 02188556315
sms: 5000248725
instagram.com/tapca_iran






Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
اختلال روان‌‌پریشی و مصرف شیشه ‌

مهسا عوض محمدیه (روان‌شناس بیمارستان روانپزشکی دل‌آرام سینا) - مدیر روابط عمومی، سخنگو و مسئول امور مراکز درمان اعتیاد انجمن

Substance / Medication-Induced Psychotic Disorder

سایکوز ناشی از مصرف خودسرانه‌ی دارو و مواد اعتیادآور مانند ماده‌ی محرک شیشه بسیار رایج است. ویرایش پنجم راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM-5) با عنایت به اهمیت و شیوع قابل توجه روان‌پریشی‌های ناشی از مصرف دارو و مواد، در فصل «طیف اسکیزوفرنیا و سایر اختلالات روان پریشانه» یک طبقه تشخیصی جداگانه برای این موضوع با عنوان «اختلال روان‌‌پریشی ناشی از دارو / مواد» اختصاص داده است.


🔰 ششمین دوره درمان‌های غیردارویی اختلالات مرتبط با مواد (MMT)
⭕️ تنها کارگاه آموزشی تخصصی انجمن ویژه روان‌شناسان و مشاوران مراکز درمان نگهدارنده با داروهای آگونیست
🔽 مجری: انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
زمان برگزاری: ۱۱ الی ۱۳ دی ۱۳۹۸
محل برگزاری: تهران، عباس‌آباد، خیابان شهید بهشتی (دفتر مرکزی انجمن)
زمان ثبت‌نام: ۱۰ آذر الی ۱۰ دی ۱۳۹۸
هزینه کارگاه: ۸۵۰/۰۰۰ تومان
با حضور برترین اساتید حوزه درمان اعتیاد در ایران
⏬ کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام از طریق:
📱 09375392231 (Javadi)
Telegram: @adm_002
Telegram: @AnjomantehranE
انجمن در فضای مجازی 👇
www.tapca.ir
@tapca_iran
instagram.com/tapca_iran


برنامه صبحی دیگر از شبکه آموزش
موضوع: تاب‌آوری
امروز شنبه مورخ ۹۸/۰۹/۰۹
ساعت ۰۹:۳۰
کارشناس برنامه: دکتر حمیلا بخشی
(از اساتید اندیشکده اعتیاد انجمن)


در سالهای گذشته ما شاهد آن بودیم که دوره‌های آموزشی روان‌شناسان و مشاوران جهت درمانگری افراد دارای اختلال مصرف مواد افیونی، محرک و... در کلینیک‌های ام‌ام‌تی، مراکز درمانی تحت نظارت بهزیستی و یا خصوصی غالبا با تدریس اساتید روانپزشکی و پزشکی برگزار می‌شد. دوره‌هایی که در مرکز ملی مطالعات اعتیاد یا توسط معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی منتخب در تهران و شهرستانها با عنوان «مهارت» برای پزشکان و روان‌شناسان برگزار می‌شد و اکنون زمان زیادی است که دیگر برگزار نمی‌شود.

اما اکنون شاهد رویکرد دیگری درباره‌ی درمان و بالتبع آن آموزش هستیم. نگاهی که در آن -مثلا در متادون تراپی- سهم اندکی برای دارو به عنوان #پادار (تک میوه‌ای که در برخی مناطق شمالی بر روی درختان -عموما درخت پرتقال- باقی می‌گذارند و امیدوارند بدین طریق، درخت انگیزه‌ی خود را برای ثمردهی در سال بعد حفظ کند) و تأمین‌کننده‌ی انرژی جسمی-روانی بیمار برای مراجعه به مرکز درمانی جهت دریافت کمک‌های حرفه‌ای روان‌شناسی و مشاوره قائل است. زیرا مثلا استفاده از متادون در درمان نگهدارنده، ضامن تداوم قطع مصرف و پاکی بیمار نیست. چیزی که برای ما در درمان مهم است، دوام پاکی فرد است نه فقط رکورد زدن یا کاهش عوارض مصرف از طریق جایگزینی داروی کم‌ عارضه‌تر. اینکه بیمار دو یا سه سال متادون بخورد که چیزی را درست نمی‌کند. زیرا تازه بعد از این مدت فرد اعتیاد خود را (مثلا از هروئین) به متادون شیفت کرده است. دوام پاکی جز با دریافت روان‌درمانی و کمک حرفه‌ای روان‌شناسان و مشاوران (به طور مثال هنگام مواجهه با وسوسه یا پس از لغزش و یا عود) از طریق تغییر سبک زندگی و نظام باورهای وی و بکارگیری تکنیک‌های آموزش داده شده امکانپذیر نخواهد بود.

از این رو، چون این رویکرد، نگاه شخصی و حرفه‌ای بنده نیز بوده و هست، تصمیم گرفتم پس از تشکیل انجمن، تدریس در کارگاههای تخصصی حوزه‌ی درمان اعتیاد را غالبا به روان‌شناسان و مشاوران مستعد، با دانش، جوان و البته باتجربه‌ها واگذار نمایم. پس از برگزاری چند دوره‌ی به اصطلاح #تابوشکن، کم‌کم افرادی که از کارگاه‌ها به استان و شهر خود برمی‌گشتند توان #علمی و #عملی لازم را در کار خود یافتند. به آنها اعتماد بیشتری شد و بیشتر دعوت به کار شدند زیرا مهارت‌های لازم را داشتند. آنها انجمن را بیشتر معرفی کردند و در مورد آموزش‌های خود توضیحاتی دادند و ما بابت این کار از آنها سپاسگزاریم. به دنبال این نتایج، به مرور شاهد برگزاری دوره‌های مشابه متعددی در تهران، همدان، مازندران، تبریز، مشهد و دیگر استان‌ها و شهرهای کشور بودیم که از این نگاه تبعیت کردند. نگاهی که هم به تخصصی‌تر شدن سطوح آموزشی در این کارگاه‌ها انجامید و هم ماحصل درمانی بهتری نصیب بیماران کرده و خواهد کرد. در همین رابطه، #اعتبار کارگاه‌های تخصصی انجمن نیز توسط ارگان‌های مختلف در استانها و شهرستان‌های کشور به تثبیت رسید و اکنون شاهد آن هستیم با اینکه قالب رویدادهای علمی انجمن در حوزه‌ی درمان اعتیاد workshop بوده (نه آن مهارت انحصاری در مرکز ملی مطالعات اعتیاد و معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی) و برگزاری آنها بصورت کاملا مستقل توسط انجمن صورت می‌پذیرد، اما به عنوان «گواهینامه» جهت تصدی بسیاری از مسئولیت‌های درمانی مورد وثوق و پذیرش قرار می‌گیرد. این همان اطمینان به انجام «کار علمی و درست» است که خود فارغ از شرایط زمانی و مکانی، بدون هیچ #داعیه‌ای، همواره زاینده و مثمر خواهد بود.
من باید در اینجا از مجموعه‌ی جوان انجمن، از سطوح مدیریتی و اجرایی گرفته تا تمامی ادوایزرهای کارگاه تشکر و قدردانی کنم. از اساتید جوان و اعضای محترم اندیشکده اعتیاد انجمن و همه‌ی دوستانی که در این مسیر همواره به ما امید و دست یاری دادند. از اعضای محترم هیأت مدیره که بخصوص هنگام برخی مشکلات و ایضا تصمیمات و ناملایمات، سعه‌ی صدر بسیار زیادی داشتند جناب آقای حسین‌لو و سرکار خانم نجف‌خانی، از دکتر جواهری مسئول امور پژوهشی و رویدادهای علمی، از سرکار خانم عوض محمدیه، جناب آقای خلجی بازرس محترم، خانم مشایخی، خانم بهرامیان، آقای خشیجان، آقای هاشمی و آقای زنده دلان و دیگر دوستان ارجمند چون آقای طباطبایی.
در پایان به دوستان اطلاع بدهم که برخی از تسهیلات رفاهی صنفی بزودی به اعضای انجمن ارائه خواهد شد. عضوگیری گسترده (مقدماتی و نهایی) در انجمن با ارائه‌ی خدمات قابل توجه (نه بدون خاصیت مثل یک سازمان معلوم‌الحال دیگر) بزودی انجام خواهد پذیرفت.
و من الله التوفیق
@tapca_iran


آموزشی که باید توسط #اهلش انجام می‌شد

(گفتگوی جدید رئیس انجمن با روابط عمومی)


انتصاب سرکار خانم راضیه زاهدی (دانشجوی دکتری روان‌شناسی سلامت) به سمت مشاور در امور دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی

بسمه تعالی
سرکار خانم راضیه زاهدی
مدرس، پژوهشگر و عضو محترم اندیشکده اعتیاد انجمن

با عنایت به شایستگی، تعهد، سابقه و دانش حرفه‌ای بدین وسیله شما را به سمت «مشاور در امور دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی» منصوب می‌نمایم. امید است در مسیر پیش رو و انجام وظایف محوله، کوشا و سربلند باشید.

علیرضا چهره‌سا
رئیس انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران


محققان مؤسسه علوم اعصاب راکفلر و دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه وست ویرجینیا به سرپرستی دکتر "علی رضایی" برای نخستین بار در آمریکا از کاشت الکترود در مغز یک بیمار مبتلا به اعتیاد به مشتقات #تریاک برای تحریک عمیق مغزی و در نهایت ترک اعتیاد استفاده کردند.

به گزارش #ایسنا و به نقل از انگجت، محققان مؤسسه علوم اعصاب راکفلر و دانشکده پزشکی دانشگاه وست ویرجینیا به سرپرستی دکتر "علی رضایی" اولین آزمایش بالینی تحریک عمقی مغز برای ترک اعتیاد به مواد افیونی را در ایالات متحده انجام دادند. این روش برای کسانی که تمام روش‌های دیگر درمان را تجربه کرده‌اند اما هنوز هم از مصرف مواد افیونی رنج می‌برند، در نظر گرفته شده است.

اولین بیمار آمریکایی که این روش روی وی انجام گرفت، یک مرد ۳۳ ساله دارای یک دهه سابقه‌ی مصرف مواد افیونی، اوردوز و ترک موقت و بازگشت چندباره به مصرف مواد مخدر است.

تحریک عمیق مغزی یا "DBS" نوعی جراحی است که چند الکترود را درون مغز و در مراکز خودکنترلی و لذت مغز بیمار قرار می‌دهند. سپس یک دستگاه خارجی برای قطع رفتارهای مغزی رایج بیمار مانند هوس به مصرف مواد مخدر یا وسواس فکری پالس‌های الکتریکی به الکترودها می‌فرستد. در مورد درمان اعتیاد به مشتقات تریاک، محرک‌ها مغز بیمار را آموزش می‌دهند تا دیگر هوس مواد مخدر نکند.

#دکتر_رضایی می‌گوید: اعتیاد یک بیماری مغزی است که مراکز پاداش در مغز را شامل می‌شود و ما باید برای کمک به کسانی که به شدت تحت تأثیر اختلال در مصرف مواد افیونی هستند، فناوری‌های جدیدی کشف و ابداع کنیم.

فناوری DBS در حال حاضر مورد تأیید FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) است و برای معالجه بیماری پارکینسون، اختلال افسردگی حاد و صرع مورد استفاده قرار می‌گیرد و نتایج امیدوار کننده‌ای را نشان داده است. به گفته‌ی محققان مؤسسه علوم اعصاب راکفلر، منطقه‌ی ویرجینیای غربی بالاترین میزان مرگ‌و‌میر را در اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر دارد.

انستیتوی ملی سوء مصرف مواد مخدر آمریکا می‌گوید مرگ بر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر (اوردوز) در ایالت ویرجینیا در سال ۲۰۱۷ به میزان ۴۹.۶ نفر در ۱۰۰ هزار نفر رخ داده است. این درمان جدید در نهایت اگر توسط FDA تصویب شود، از آنجا که بحران اعتیاد به مواد افیونی رو به رشد است، به نظر می‌رسد یک راه حل ضروری باشد.
@tapca_iran


اولین عمل کاشت الکترود در مغز برای ترک اعتیاد توسط دکتر علی رضایی


کارگاه آموزشی درمان‌های غیردارویی اختلالات مرتبط با مواد (MMT)
➕ مجری: مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی رائین - با همکاری انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران
زمان برگزاری: ۲۷ الی ۲۹ آذر ۱۳۹۸
۳۰ ساعت آموزشی - تئوری و علمی
❌ ظرفیت محدود
زمان ثبت‌نام: ۳۰ مهر الی ۲۶ آذر ۱۳۹۸
🔰 ویژه روان‌شناسان و مشاوران مراکز درمان نگهدارنده با داروهای آگونیست
اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام 👇
تهران:
تماس و تلگرام - ۰۹۳۷۵۳۹۲۲۳۱
تلگرام: adm_002@
اصفهان:
تماس با ۳۶۲۵۱۸۴۶ و واتساپ ۰۹۱۶۲۳۳۹۵۳۳
ثبت‌نام حضوری: اصفهان، خیابان توحید میانی، بین چهارراه مهرداد و چهارراه توحید، کوچه کلیسای مریم شرقی (۳۵)
www.tapca.ir
@tapca_iran
instagram.com/tapca_iran
@Raieen
instagram.com/Raieen.pcc


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
معرفی اختلال وسواسی-جبری (OCD)

Obsessive_Compulsive Disorder

مهسا عوض محمدیه (روان‌شناس بیمارستان روانپزشکی دل‌آرام سینا) - مدیر روابط عمومی، سخنگو و مسئول امور مراکز درمان اعتیاد انجمن

شواهد حاکی از آن است که مصرف محرکها (خصوصا کوکائین و شیشه) نسبت به اپیوئیدها (مانند تریاک)، می‌تواند همراهی بیشتری با OCD داشته باشد. به طور کلی شیوع OCD در هر دو گروه، بالاتر از شیوع در جمعیت عمومی است. این مسأله نشان‌دهنده‌ی اهمیت «شناخت» در درمان افراد دارای انواع اختلال مصرف مواد است. ‌

در DSM-5 به دلیل اهمیت تشخیص افتراقی و البته تفاوت در نوع درمان افراد دارای اختلال مصرف مواد با اختلال همبود OCD، یک دسته‌ی مجزا در فصل «اختلال وسواسی-جبری و اختلالات مرتبط» با ملاک‌های تشخیصی به همراه کدگذاری ICD تحت عنوان «اختلال وسواسی-جبری و اختلالات مرتبط ناشی از مواد/دارو» یا همان Substance/Medication-Induced Obsessive-Compulsive and Related Disorder به آن اختصاص داده شده است. ‌


پیام تبریک رئیس انجمن در پی موفقیت و ورود نایب رئیس، دبیر و معاون نظارت حرفه‌ای انجمن؛ جناب آقای عقیل حسین‌لو به مقطع دکتری رشته روان‌شناسی سلامت دانشگاه تهران ‌

بسمه تعالی ‌

دوست و برادر ارجمند؛ جناب آقای عقیل حسین‌لو
نایب رئیس، دبیر و معاون محترم نظارت حرفه‌ای انجمن

بدینوسیله موفقیت و ورود شما به مقطع دکتری رشته «روان‌شناسی سلامت» دانشگاه تهران را تبریک عرض نموده و در مسیر علمی و معرفتی پیش‌رو، چونان گذشته از خداوند منان برایتان پیروزی روزافزون، سربلندی و سلامتی پایدار مسألت دارم.

علیرضا چهره‌سا
رئیس انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران


راههای ارتباطی با انجمن صنفی روان‌شناسان و مشاوران اعتیاد استان تهران

Tehran Addiction Psychologists and Counselors Association

Website: tapca.ir
Email: tapca@yahoo.com
Tel: 02166844514
sms: 5000248725
Telegram: @tapca_iran
instagram.com/tapca_iran

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

424

obunachilar
Kanal statistikasi