کانال مهندس آقازاده


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


نکات تحلیل و طراحی و اجرایی سازه های بتنی و فولادی
پیشنهادات، انتقادات و سوالات خود را به آدرس زیر ارسال نمایید:
@ Aghazadeh1399
پاسخگویی ممکن است با تاخیر انجام گیرد.

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


(ترک خوردگی تیر (1.pdf
2.0Mb
در این فایل سعی شده است به این پرسش جواب داده شود که آیا در SAFE برای تیرها نیز مثل دال ها آنالیز ترک خوردگی انجام می گیرد یا خیر. و در نهایت خواهید دید که این نوع آنالیز در SAFE برای تیر نیز انجام می گیرد، اما با مقدار آرماتور حداقلی که برای دالها تعریف می کنیم. که در جهت اطمینان است. ولی بسیار بهتر از اصلاح سختی تیرها با یک عدد ثابت مثل ETABS می باشد.


(سقف مشبک (1.pdf
4.6Mb
با توجه به طراحی اشتباه نرم افزار ETABS برای دال های وافل و ریب، اگر چه در مدل به سادگی تعریف می شود. در این فایل قصد داریم یک روشی را پیشنهاد دهیم تا با استفاده از این ترفند بتوانیم در ETABS به طراحی صحیح وافل بپردازیم و در انتهای مقاله پیشنهاد تبدیل المان های خطی در نرم افزار SAFE به المان سطحی بدهیم تا شاید نتایج منطقی تری بدست اوریم.


با عرض سلام و ادب به همکاران گرامی
چند سالی است که مقاله های متعددی در زمینه نکات تحلیل و طراحی سازه های فولادی یا بتنی از طرف اینجانب در شبکه های مجازی گذاشته می شود و علاقه مندان این نوع مباحث از آن استفاده می نمایند.
از اسفند سال ۹۸ تا کنون بدلیل قرنطینه اجباری مقالات زیادی در همین زمینه ها بخصوص برای سازه های بتنی نوشته ام که در آینده ای نزدیک در اختیار دوستان قرار خواهم داد.
دوست و همکار عزیزم آقای دکتر حسین زاده اصل به بنده پیشنهاد نمودند که با تاسیس یک کانال مقالاتی که امروزه بصورت پراکنده در دسترس مهندسان قرار دارد را نظمی داده و مقالات جدید در این کانال گذاشته شود تا مهندسان با مراجعه به ان بتوانند از آن مقالات استفاده نمایند. و یا هر زمان نکته هایی در این موضوعات پیدا نمودم در کانال قرار دهم تا مورد استفاده همکاران قرار گیرد.
همانطور که می دانید مباحث مورد تحقیق و کنکاش اینجانب بیشتر از کارهای اجرایی و تجربی خودم از پروژه های واقعی نشات می گیرد و از آن طرف با توجه به آشنایی از مشکلات و سوالات و ابهاماتی که در طراحی و محاسبه و اجرا در جامعه مهندسی آگاه می شوم سعی می کنم در حد توان برای این ابهامات و سوالات راه حل هایی بدست بیاورم و در اختیار همکاران قرار دهم.
از این کار سه هدف را دنبال می کنم:
۱-تجربیات خودم را (شاید نادرست) اعلام کنم و آن ها را با نقدهای فنی و منصفانه به چالش کشیده تا این تجربیات وراه حل های پیشنهادی تصحیح و ارتقا یابند. برای من بسیار اتفاق افتاده که در یک موضوعی فکر میکردم تمامی جوانب کار را در نظر گرفته ام ، اما وقتی آنها را با همکاران مهندس به اشتراک می گذاشتم به ایراد های کار پی میبردم.
۲-به صاحب نظران و اساتید و یا هر کسی که با سختی و صرف وقت زیاد تجربیات و راه حل هایی برای مباحث فنی می یابد یادآوری نمایم که اگر چه برای چنین کاری زحمات زیادی کشیدید لطفا ان را با گشاده رویی و بدون چشمداشتی در اختیار نسل های جوان و آینده ساز و همچنین پیش کسوتان این امور قرار دهید.
مطمئن باشید با انتقال تجربیات هیچ کس جای (کار) هیچ کس را نمی گیرد!
به نظر من یکی از علت های پیشرفت و ارتقا آیین نامه های امریکایی شاید همین نوع نگاه باشد که تمامی مدارک فنی را بدون هیچ گونه هزینه ای بصورت رایگان در اختیار مهندسان جهان قرار می دهند. و از همه درخواست مطالعه و سوال دارد!
۳- با این کار وحدت رویه ای در طراحی و حتی اجرا بین مهندسان بوجود می آید که مواهب ان برای همه مهندسان خواهد بود.
در پایان امیدوارم که مطالب ارائه شده در این کانال مورد استفاده همکاران قرار گیرد.

3 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

221

obunachilar
Kanal statistikasi