ادامه صفحه اول👆👆👆
۱۱_تعدادی از فعالان صنفی معلمان در تجمع مسالمت آمیز و بدون حاشیه هفته معلم سال جاری که مقابل
سازمان برنامه وبودجه برگزار گردیده بود با ضرب و شتم بازداشت و با دستبند و پابند به شکل توهینآمیزی به زندان اوین انتقال داده شدند. این همکاران پس از آزادی به قید کفالت در انتظار برگزاری دادگاه به سر می برند.
۱۲_اینجانب نیز با عنوان سخنگو و عضو هیئت مدیرهی کانون صنفی معلمان تنها به دلیل فعالیت صنفی، طی چند حکم مجزا مجموعا به ۱۴ سال حبس محکوم گردیدم و به واسطه استفاده از ماده ۱۳۴ قانون و تجمیع احکام این مدت به ۵ سال تبدیل وکماکان دوران حبس خود را در زندان اوین سپری مینمایم. لازم به ذکر است که برای اینجانب نیز نه تنها هیچ تخفیفی اعمال نشده بلکه بخش عمده مرخصیهای خود را مدیون اعتصاب غذاهای مکرر و به خطر انداختن زندگی خود بودهام نه اجرای قانون مرخصی استحقاقی به زندانیان.
جناب اژهای موارد فوق تنها بخشی از مصادیق مجازاتهای حداکثری همکاران فرهنگی ما بوده، علاوه بر موارد مذکور همکاران بسیاری در تهران و شهرستانها مورد بیمهری دادگاههای انقلاب و نیروهای امنیتی و حراستهای آموزش و پرورش و هیئت های تخلفات اداری قرار گرفته اند و با احکامی همچون زندانهای کوتاه مدت، تبعید، انفصال از خدمت، کسر از حقوق و ... مواجه شدهاند. که ذکر تمامی آنها از حوصله این نامه خارج است.
با این اوصاف کماکان این پرسش باقی است که حضرتعالی از اعمال کدام تخفیفات در حق همکاران فرهنگی سخن می گویید و برای ادعای خود چه مستنداتی دارید.
جناب آقای اژه ای تصور بنده این است که حضرتعالی و دوستان شما که با صدور چنین احکام سنگینی عرصه را برمعلمان تنگ کرده اید در تشخیص وتعریف امنیت ومصادیق اقدامات ضد امنیت ملی دچاراشتباه بزرگی شده اید.
به راستی چگونه می توان اعتراضات مسالمت آمیز معلمان، دانشجویان، کارگران، روزنامه نگاران ودیگر اقشاری را که به منظور پیگیری مطالبات صورت می گیرد مخل امنیت ملی تلقی کرد وبرای بانیان وشرکت کنندگان در این اعتراضات مسالمت آمیز احکام سنگین صادرنمود؟
آیا معلمان مخل امنیت ملی هستند یا کسانی که با حمله به سفارتخانه ها هزینه های سنگینی به جامعه تحمیل کرده اند؟
کدام یک از این دو گروه مشمول تخفیف دستگاه قضایی قرار گرفته اند؟
آیا معلمان مخل امنیت ملی هستند یا کسانی که به جرم معاونت درقتل عمد و ماجرای کهریزک حیثیت نظام را ملکوک کرده اند ؟ کدام یک مشمول تخفیفات مورد ادعای حضرتعالی گشته اند؟
آیا معلمان مخل امنیت ملی هستند یا نیروهای خودسری که حتی تجمعات قانونی را تاب نمی آورند و در مراسم رسمی مسئولان هم اخلال ایجاد می کنند؟
آیا معلمان مخل امنیت ملی هستند یا غارتگران بیت المال؟
آیا معلمان مخل امنیت ملی هستند یا کسانی که علیرغم سابقه شرارت، قتل، دزدی و آدم ربایی باز هم آزادانه جولان می دهند؟
نگاهی به صفحات حوادث روزنامه ها واخبار صدا وسیما بیندازید و ببینید چه کسانی موردتخفیف واقع شده اند؟
جناب اژه ای اینجانب به عنوان عضو کوچک جامعه فرهنگیان که سهم ناچیزی در دوران انقلاب و جنگ داشته ام و پس از آن نیز تلاش کرده ام تا درطی سالهای تدریس از هیچ کوششی برای اعتلای آموزش وپرورش و خدمت به آینده سازان این مرز وبوم غفلت ننمایم، در کنار وظایف شغلی، مشکلات و دغدغه های صنفی همکاران خود رانیز در حد توان دنبال کرده ام والبته هر کاری انجام داده ام را وظیفه انسانی و وجدانی خود دانسته و به آن افتخار می نمایم.
با این اوصاف خوشحال خواهم شد که مدیران ارشد قوه قضائیه و همچنین قضات معدودی که با صدور احکام سنگین برای فعالان صنفی و اجتماعی، عدالت طلبان و آزادیخواهان را به بند و رنج افکنده اند، گزارشی از سوابق مبارزاتی خود در رژیم گذشته و احکام احتمالی که آن رژیم برای ایشان صادر کرده ارايه نمایند تا افکار عمومی درک درستی از تفاوت شرایط قبل وبعد از انقلاب داشته باشند.
هرچند تحقیقات ابتدایی گواه این واقعیت تلخ است که برخی از کسانی که اکنون برسفره انقلاب نشسته اند و به زعم خود احکام انقلابی صادر می نمایند کوچکترین سابقه مبارزاتی در کارنامه آنان به ثبت نرسیده است و در واقع قاعدینی بودند که امروز مدعی انقلاب گشته اند.
محمودبهشتی لنگرودی
97/4/1 زندان اوین
http://telegram.me/mahmoodbeheshti1