بیرونیت


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


بیرونیت یکی از کانی های معدنی است که به پاس خدمات ابوریحان بیرونی، به علم کانی شناسی و جواهر شناسی، به این نام، نامگذاری شده است
پایگاه خبری بیرونیت از سوی هیات نظارت بر مطبوعات دارای مجوز است
Birunite.ir

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


🔸بیرونیت؛ دارای مجوز از هیات نظارت بر مطبوعات

🔸بیرونیت؛ دیدبان اقتصاد سیاسی بخش معدن و صنایع معدنی

🔸بیرونیت؛ نام یک کانی است که به پاس خدمات ابوریحان بیرونی، به علم کانی‌شناسی و جواهر‌شناسی، به نام این دانشمند بزرگ ایرانی نامگذاری شده است

@birunit


🔹حجت‌الله میرزایی معاون اقتصادی وزارت رفاه در گفت‌وگو با بیرونیت مطرح کرد:

🔸جزئیات مگاهلدینگ فولاد


بیرونیت: معاون اقتصادی وزیر رفاه گفت: با توجه به اینکه در مجموعه وزارت رفاه شرکت‌های فولادی متعددی وجود دارد درصدد هستیم تا با تشکیل یک مگاهلدینگ فولادی کلیه فعالیت‌ها و سیاستگذاری های مربوط به صنعت فولاد در این وزراتخانه را متمرکز کنیم.

▫️حجت‌الله میرزایی در گفت‌وگو با بیرونیت افزود: وزرات رفاه دارای چهار صندوق بازنشستگی کشوری، فولاد،تامین اجتماعی و روستائیان که هر کدام از اینها سهمی از شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی را در اختیار دارند.

▫️او گفت: با توجه به پراکندگی سهام در این صندوق‌ها طرحی را تهیه کرده‌ایم تا صندوق‌های بازنشستگی به جای بنگاهداری مستقیم، متناسب با دارایی شان سهامدار مگا هلدینگ شوند و سود نیز متناسب با سهام تخصیص یابد. از این‌رو درصدد هستیم تا با تشکیل مگاهلدینگ صنعت فولاد، کلیه سهام مربوط به شرکت‌های زیرمجموعه وزرات رفاه را در این مگاهلدینگ متمرکز کنیم و با عرضه سهام آن در بورس بتوانیم نقش تعیین‌کننده‌ای در بازار صنایع داشته باشیم.

▫️او گفت: وزیر محترم رفاه نیزدر تشکیل این مگاهلدینگ تاکید دارند تا به عنوان یکی از سازمان‌های اقتصادی بزرگ در زیرمجموعه شستا فعالیت خود را آغاز کند.

▫️میرزایی گفت: چهار صندوق بازنشستگی که زیر نظر وزارت رفاه فعالیت می‌کنند دارای سهام شرکت‌های بزرگی مانند سنگ آهن مرکزی، ذوب آهن، مبارکه، زغال‌سنگ طبس، فولاد خراسان و... هستند که در صورت تشکیل این مگاهلدینگ صندوق‌ها از بنگاهداری مستقیم در حوزه فولاد خارج شده و صرفاً دریافت‌کننده سود سهام خواهند بود.

▫️او گفت: این مگاهلدینگ می‌تواند نقش بزرگی رشد و توسعه صنعت فولاد کشور داشته باشد و سیاستگذاری های این صنعت را به نفع اقتصاد ایران طراحی کند.

Birunit.com
@birunit


🔻حجت‌الله میرزایی معاون اقتصادی وزارت رفاه در گفت‌وگو با بیرونیت مطرح کرد:

🔸جزئیات مگاهلدینگ فولاد

▫️بیرونیت: معاون اقتصادی وزیر رفاه می‌گوید: با توجه به اینکه در مجموعه وزارت رفاه شرکت‌های فولادی متعددی وجود دارد درصدد هستیم تا با تشکیل یک مگاهلدینگ فولادی کلیه فعالیت‌ها و سیاستگذاری های مربوط به صنعت فولاد در این وزراتخانه را متمرکز کنیم.

▫️حجت‌الله میرزایی در گفت‌وگو با بیرونیت می‌افزاید: وزرات رفاه دارای چهار صندوق بازنشستگی کشوری، فولاد، تامین اجتماعی و روستائیان که هر کدام از اینها سهمی از شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی را در اختیار دارند.

Birunite.ir
@birunit


🔻ذخایر بزرگ سنگ آهن ایران در کدام استان هاست؟

🔹معدن سنگان، خراسان رضوی

🔹معدن گلگهر سیرجان، کرمان

🔹معدن چادرملو اردکان، یزد

🔹معدن چغارت بافق، یزد

Birunite.ir
@birunit


🔸بیرونیت چیست؟

🔸بیرونیت چه خدماتی به بخش معدن ارائه می دهد؟
Birunite.com
@birunit


12-.pdf
8.7Mb
🔺فایل پی دی اف اینفوگرافی مشمولان طرح احیا و نوسازی معادن کوچک و متوسط
Birunite.com
@birunit

#بیرونیت


🔹چه کسانی مشمول حمایت دولت از طرح احیا و نوسازی معادن کوچک و متوسط می شوند؟

🔹چگونه در طرح احیای معادن کوچک و متوسط ثبت نام کنیم؟

📍بیرونیت؛ رسانه تخصصی معادن و صنایع معدنی ایران

Birunite.com
@birunit


🔻کف دریا را نخورید

🌍کف دریا یا ستون فقرات جسم خشک شده ماهی به اسم مرکب این روزها مورد توجه گردشگران قرار گرفته است. این ماهی کف دریا زندگی می کند و سفید رنگ است. جسم خشک شده آن وزنی ندارد و معمولا برای استعمال خارجی توصیه می شود زیرا دارای کلسیم بسیاری است. سفیدکردن دندان، پاکسازی کک و مک، برطرف کردن لک، لاغری و سلولیت و کلسیم برای پرندگان از خواص درمانی کف دریاست. اگر به سیستان و بلوچستان سفر کردید و از تالاب صورتی و کوه های مریخی چابهار بازدید داشتید، می توانید کف دریا را از بومیان خریداری کنید و با آسیاب کردن آن از خواص درمانی اش بهره ببرید. این نکته را هم فراموش نکنید که خوردن کف دریا از نگاه علم پزشکی توصیه نمی شود.

@birunit

#بیرونیت


🔻جذابیت تپه‌های گِل‌فِشان چابهار برای گردشگران

🌍در جنوب استان سیستان و بلوچستان، 90 کیلومترى شمال چابهار محدوده‌اى به نام گِل‌فِشان که تپه‌هایى به ارتفاع تقریبا 100 تا 150 متر دارد، واقع شده است. از این تپه‌های معروف به گِل‌فِشان که پدیده‌ای طبیعی است گل‌ولای از زیر زمین به شکل چشمه‌وار به سطح زمین می‌رسد و شکل ماهوری بخود می‌گیرد. در این محل گِل‌ به صورت حباب در طول وعرض سه متر در سه متر به بالا پرتاب می‌شود. مردم محلى معتقدند که این گل خاصیت مداوایى پوستى دارد. این در حالی است که از این موارد در سطح استان مناطق مستعد معدنى فراوانى وجود دارد و برای گردشگران جذاب خواهد بود. 

📍تصویر پیوست شده، مربوط به پوستر بین‌المللی فیلم «شبی که ماه کامل شد» ساخته نرگس آبیار است.

@birunit
#بیرونیت


🔺چادرملو؛ رویش آهن از دل کویر

🌍 معدن چادرملو در قلب کویر مرکزی ایران، در دامنه شمالی کوه های خاکستری رنگ چاه محمد در حاشیه جنوبی نمک زار ساغند بفاصله 180 کیلومتری شمالی شرقی شهر یزد و 300 کیلومتری جنوب طبس قرار گرفته است. در مجتمع معدنی چادرملو استخر، سونا، جکوزی، رستوران، کافی‌شاپ، باشگاه سوارکاری و رصدخانه مجهز ساخته شده است. این امکانات به این دلیل در معادن ایجاد شده که پس از پایان ذخایر معدنی بتوان از آنجا برای جذب گردشگران بهره گرفت. 

@birunit

#بیرونیت


🔺توسعه زير ساخت های گردشگری منطقه آزاد چابهار را در یک اینفوگرافی ببینید

@birunit
#بیرونیت


🔺طلوع آفتاب جزیره قشم در دره ستارگان

🌍 از قشم به عنوان بهشت زمین شناسی ایران نامبرده می شود و ژئو پارک آن یکی از جاذبه های گردشگری است.

@birunit
#بیرونیت


🔻بیرونیت به دنبال چیست؟

🔸بیرونیت اندیشه ای است که بتوانیم به واسطه آن صنعت و معدن ایران را با دانش بگردیم. از این رو با تفکری نو، فرایند گردشگری اقتصادی را در بخش معدن راه اندازی خواهیم کرد.

🔸بیرونیت به دنبال آن است که با توجه به ظرفیت گسترده این بخش فضای جدیدی را فراهم سازد تا بتوان به وسیله آن به معادن سفر کرد.

🔸تمرکز بر گردشگری اقتصادی با تکیه بر بخش معدن فضای جدیدی را پیش روی ما قرار مي دهد، راهی برای درک آنچه در این وادی می گذرد.

🔸براي ایجاد یک بستر مناسب در راستاي پیوند این بخش با دیگر بخش های جامعه چه مي كنيم.

🔸برگزاري بازدید اقتصاددانان،جامعه شناسان، نویسندگان، هنرمندان و زمین شناسان از معادن و فولادسازان می تواند نقش به سزايي در ايجاد يك ارتباط موثر بين اين بخش و فرهنگ و هنر ايفا كند.

🔸نگاه جدید به این موضوع می تواند دستاوردهایی از قبیل ارائه پیام های فرهنگی و زیست محيطي به همراه داشته باشد.

🔸با ديدهاي مختلف، به آفرينش فیلم و عکسهايي منتهي شود كه بیشتر از این فضا سخن خواهند گفت و داستان و روایت هایی خلق می شود که ماندگار مي شوند.

🔸تمامی این اخبار به وسیله تیم بیرونیت تهیه، پایش و همرسانی مي شود. گزارش های علمی و اقتصادی از فعالان در این بخش تهیه و همرسانی خواهد شد.

🔸بيرونيت تلاش دارد تا ديد وسيع تري در بخش صنعت و معدن ايران پديد آورد و با تكيه بر داده هاي شفاهي، مطالبي خواندني و ارزشمند فراهم كند و چه بهتر كه مخاطبين ما تنها در جمع فعالان اين زمينه نباشند و توجه عموم افراد را نسبت به اين مطالب جلب کنیم.

@birunit


🔻درباره کتاب تاریخ مختصر معادن ایران

✍رویا آشتیانی، مجری طرح کتاب تاریخ معادن ایران

🔹درباره تاریخ بخش معدن تاکنون کاری جامع صورت نگرفته و شرکت های معدنی و صنایع وابسته عمدتا در قسمت تاریخچه وبسایت خود، متن مختصری درباره نحوه شکل گیری این شرکت ها قرار داده اند.

🔹با توجه به این موضوع استارتاپ بیرونیت را تاسیس کردیم تا بتوانیم به خلاءهای موجود در این زمینه پاسخ دهیم.

🔻بیشتر بخوانید👇👇👇

http://www.madannameh.ir/fullcontent/Persian/7027

@birunit


🔻درباره کتاب تاریخ مختصر معادن ایران

✍رویا آشتیانی، مجری طرح کتاب تاریخ معادن ایران

🔹چندی پیش در مصاحبه ای اعلام کردم که کتاب تاریخ مختر معادن و صنایع معدنی کشور در دست تدوین قرار گرفته است.

🔹پس از این مصاحبه دست اندرکاران و فعالان بخش معدن و صنایع معدنی کشور از طریق راه های ارتباطی که معرفی شده بود، درباره این کتاب و محتویات آن توضیحاتی خواستند.

🔹تاکنون برخی کتاب ها و مجله هایی درباره بخش معدن و صنایع وابسته به آن منتشر شده که در نوع خود اقدامات ارزشمندی هستند اما با توجه به نقش بخش معدن در اقتصاد کشور و اثرگذاری آن در توسعه جوامع محلی این موضوع هنوز کار بیشتری را می طلبد.

🔹درباره تاریخ بخش معدن تاکنون کاری جامع صورت نگرفته و شرکت های معدنی و صنایع وابسته عمدتا در قسمت تاریخچه وبسایت خود، متن مختصری درباره نحوه شکل گیری این شرکت ها قرار داده اند.

🔹با توجه به این موضوع استارتاپ بیرونیت را تاسیس کردیم تا بتوانیم به خلاءهای موجود در این زمینه پاسخ دهیم.

🔹بیرونیت یک کانی معدنی است که کانی شناسان برجسته دنیا به پاس خدمات ابوریحان بیرونی، دانشمند بزرگ جهان اسلام و ایران، به علم زمین شناسی و کانی شناسی، این نام را بر آن گذاشته اند.

🔹بیرونیت قصد دارد با تیم مجربی که در اختیار دارد به بحث تدوین تاریخ شفاهی و تاریخ نگاری معادن و صنایع معدنی کشور بپردازد و خلاءهای موجود را برطرف کند.

🔹تحریریه بیرونیت بیش از یک دهه است که در زمینه تاریخ شفاهی بخش معدن کشور پژوهش هایی انجام داده و مصاحبه هایی با سیاستگذاران و تصمیم سازان این بخش ترتیب داده است.

🔹به پشتوانه همین مطالعات است که امروز کار بزرگ تدوین تاریخ مختصر معادن و صنایع معدنی کشور را برعهده گرفته و امیدوار است بتواند مجموعه ای منحصر بفرد را آماده چاپ کرده و روانه کتابخانه بنگاه های معدنی و صنایع وابسته به آن کند.

@birunit


🔹زمین را با دانش ببینید

🔹بیرونیت؛ دیدبان معادن ایران

@birunit

16 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

38

obunachilar
Kanal statistikasi