Kaf Rojhelat


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


نووسراوەکانی کاف رۆژهەڵات

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
دیاریداننەوەی دیمۆکراسی لە وەڵاتی ئەمریکا، ئەوەیە کە هەر منداڵێکی ئەو باخچەیە بە ئاسانی و بە حەزی خۆی مامڵە لەگەڵ سەرۆکی ئەو وڵاتەدا دەکا




شاید دشمن مشترک توانسته بود، فرهنگهای داخلی را متحد کند و یک فرهنگ ملی مستحکم و منسجم بوجود بیاورد ولی هر چه بود دو سال بعد از استقلال استونی، مطبوعات غربی از این کشور به عنوان الگو برای سایر جمهوریهای سابق اتحاد شوروی یاد کردند و گفتند اگر این جمهوریها به دنبال گذر از رکود اقتصادی به نظامی مبتی بر ابتکار و آزادیهای فردی هستند از الگوی استونی دنباله روی کنند. امروزه این کشور به ترقیات قابل ملاحظه ای در اقتصاد دست یافته و با اینکه خط شوروی تمام شد. خطر باروت را با سلاحهای فرهنگی خود، از میان برداشتند، اما خطر نرمتر و بزرگتری آنها را تهدید میکند که اتفاقا این سلاح خطرناک هم از جنس فرهنگ است، همان استادیومی که زمانی جشنهای ملی در آن برگزار میشد، تبدیل شده به محلی برای نفوذ فرهنگ آمریکایی. مسیر سختی برای حفظ فرهنگ و بسترسازی برای استقبال از توسعه و تکنولوژیک بدون تلفات. باید منتظر بود و دید که عاقبت تقابل دو فرهنگ به کجا میکشد؟


بسیاری کشورها در جهان هستند که با جمعیتی اندک و مساحتی بسیار کم ولی با وفاق ملی، قادر بوده اند که شخصیت سیاسی برای خود بودجود بیاورند یا آن را حفظ کنند، یکی از این نمونه ها استونی است که شوروی آن را اشغال نظامی کرده بود ولی توانستند با مبارزه مدنی، خود را خلاص کنند ولی در حال حاضر در چنگ اشغال فرهنگی آمریکا هستند و نگران این قضیه هستند که آیا از این جنگ نرم میتوانند پیروز بیرون بیایند؟
جمهوری استونی در شمال اروپا و در سرزمینی باریک با مساحتی کمتر از پنج هکتار با جمعیتی کمتر از یک و نیم میلیون نفر دارای کشوری مستقل هستند. از لحاظ فرهنگی دارای فرهنگی بسیار کهن هستند و قریب به پنج هزار سال است که در این منطقه، قریب به دریای بالتیک زیسته اند.
شاید به علت این قضیه که انسانهای مودب و بانزاکتی بوده و دنبال جنگ و دعوا و قدرت طلبی نبوده اند؛ در هفتصد سال گذشته، خارجیان بسیاری بر این سرزمین حکومت کرده اند. از جلمه سوئدیها، آلمانها و روسها. با این همه، فرهنگ مردم استونی همچنان پابرجاست و زبان خود را همچنان حفظ کرده اند، آنها بعد از فایق آمدن بر آخرین استیلای حکومت خارجی مخصوصا بعد از پنجاه سال از حکمرانی وحشتناک شوروی بر آنها، برای زنده نگه داشتن فرهنگ و زبانشان با آمریکا مبارزه میکنند و متاسفانه میزان رشد جمعیت بسیار کم که ناشی از فرهنگ خاص منطقه است ممکن است به عامل خطرسازی برای فرهنگ و زبان آنها تبدیل بشود. علیرغم سعی حاکمان برای انهدام فرهنگ این سرزمین، استونیها به بقای خود ادامه دادند. شورویها همچنان که با دیگر مردمان تحت سلطه خود رفتار میکردند بسیاری از روشنفکران، سیاستمداران و رهبران نظامی استونی را با کشتی به سیبری فرستادند و بقیه را نیز در همان جا به قتل رساندند. استالین برای روسی کردن کشورشان دست به اقداماتی زد که یکی از آنها راه اندازی صنایع سنگین و ورود کارگران روسی به این مراکز صنعتی بود. در نیمه دوم قرن بیستم بود که استونیاییها دریافتند اگر بسرعت نتوانند استقلال خود را پس بگیرند، فرهنگشان نابود خواهد شد.
طریقی که انتخاب کردند مبارزه مسلحانه نبود، چون هرگز خود را در حدی نمیدیدند که با ابرقدرتی مثل روسیه، وارد جنگ بشوند، بنابراین مبارزه مدنی را انتخاب کردند و همین شیوه از آنها مردمانی متفاوت ساخت. بر اساس معاهده 1939، هیتلر، استونی را به استالین داده بود، کارشناسان علوم سیاسی میدانستند که اگر شوروی با استقلال استونی موافقت کند. بنیان خود را به خطر می اندازد.
مردم استونی با اعتراضهای عاری از خشونت، منتظر لحظه مناسبی شدند تا آزادی خود را اعلام کنند.. با کودتای نافرجام محافظه کاران شوروی در 1991، جنبش مردم استونی نیز شروع شد. این جنبش با اعلامیه های استقلال مشابه دو کشور کوچکتر دیگر بالتیک، لیتوانی و لتونی دنبال شد. دیری نگذشت که خود شوروی هم از هم پاشید.
اخراج شوروی به جای استفاده از اسلحه که احتمالا تبدیل میشد به مستمسک و انگها و برچسبهای مختلف برای تدوام حضور شوروی و قانونی کردن جنایاتشان، آنها روسها را راضی کردند تا روسها برایشان استادیوم عظیمی در تالین، پایتخت استونی بسازند که بتوانند جشنواره های آواز خود را که قسمت اعظمی از فرهنگ استونیایی را بوسیله آن حفظ و انتقال میدادند، در آن برگزار کنند. تا بدین وسیله به احیا و تداوم عشق به آزادی و هویت و ملیت آنها کمک کند.
در سال 1990 آخرین جشنواره آواز در استونی در زمان استیلای شوروی برگزار شد. جشنواره ای دو روزه که بزرگترین جشنوازه آواز در دنیا با شرکت پانصدهزار نفر بود، در آنزمان تقریبا نیمی از جمعیت کشور در این جشنواره حضور داشتند. فقط 28 هزار خواننده از تمام اقصی نقاط کشور با حفظ لباسهای سنتیشان آوازهایی خواندند و عشق به میهن و آروزی یافتن آزادی را فریاد زدند. نه هزار رقصنده با لباسهای محلی رنگارنگ، هر یک متعلق به قسمتی از فرهنگ خودشان، برنامه های خود را اجرا کردند.


اخبار گرونی و بدبختی dan repost
يه روز بز همسايمون رودزیدم بردمش بازار فروختم 400 هزار تومن

شب بعدی رفتم یکی دیگشو بدزدم گرفتنم و رفتن شکایتم کردن..
یه احضاریه اومد در خونه که بدلیل بز دزدی ده روز دیگه دادگاه داری...
همسایمون هم سرگرم مدرک جمع کردن وشاهد جمع کردن شد...
یه شاهدش گفت نمیام شهادت بدم همسایمونم بهش گفت صد تومن بهت میدم بیا، طرف هم قبول کرد
با هزینه تاکسی و رفتن به دادگاه و تمبر زدن و نامه نگاری یه دویست و پنجاه تومن دیگه هم خرج کرد!
خلاصه قاضی منو 300 تومن جریمه کرد ، بزه رو فروخته بودم 400 تومن صد تومنشو ورداشتم بقیشم دادم به همسایم...
همسایم هم 50 تومن گذاشت سر 300 تومنی که از من گرفت که پول شاهد و هزینه دادگاه و... بده
ولی من صد تومن سود کردم

یعنی در سیستم قضایی خودمون اون اندازه که شاکی اذیت میشه اگر مجرم هم اذیت میشد الان ظلم ریشه کن شده بود

همسایمون هم جدیدا زده تو کار بز دزدی


پرسیار بۆ هەژاندنی مێشک🤔

ئەگەر نامانەوێ ڕاپەڕینی 57 دووپات بکەینەوە، تکایە با هەموومان لە خۆمان پرس بکەین کە چیمان ئەوێ؟
کێشەی ئەم سیستەم و رژیمە لە چیدایە؟
ئایا کێشەی ئابووریە؟
ئەگەر باس و بابەتی ئابووری نەبێ وەکوو شارۆمەندانی چینی قەناعەت دەکەین بە نەبوونی ئازادی؟


ancientworld | جهان باستان dan repost
۴٠ سال پیش خاورمیانه آنقدر ثروتمند بود که همۀ دنیا حتی آمریکا و انگلیس حسرت آن را میخوردند ... عربستان ۱۵۰ میلیارد دلار ذخیره ارزی داشت ، عراق ۵٠ میلیارد ، ایران ۶۰ میلیارد ، لیبی ۴۵ میلیارد و الی آخر ...

📌قطر آنقدر درآمد از سرمایه‌گذاری های خارجی داشت که میگفت دیگر نیازی به صادرات نفت و گاز ندارد ، حاکمان عرب اصلا نمی‌دانستند با آن همه دلار نفتی چه کنند ، از نمونه ولخرجی‌ها مثلا این بود که شیوخ کویت در یکی از گرم‌ترین نقاط کره زمین پیست اسکی ساختند ، حاکمان آن زمان ایران هم میگفتند که بزودی دیگر نفت صادر نمی‌کنیم و تنها محصولات پتروشیمی صادر خواهیم کرد چون نفت حیف است که بسوزد و برق اتمی را جایگزینش میکنیم

📌 قدرت‌های غربی و شاه ، به شدت نگران نفوذ کمونیست بودند در نتیجه میخواستند ایران به هر قیمتی برای تقابل احتمالی با شوروی آماده باشد در نتیجه بخش قابل توجهی از پول نفت صرف خرید سلاح از اروپا و آمریکا میشد و ایران عملا به انبار پیشرفته‌ترین سلاح‌هایی تبدیل شده بود که نمونۀ آنها را فقط آمریکا در اختیار داشت ، از انواع ناوهای پیشرفته دریایی تا هواپیماهای F14 و F4 که فقط در اختیار ایران قرار گرفته بود که البته هیچکدام در زمان حکومت پهلوی به کار نیامد 

📌 جنگ ایران و عراق آغاز شد و صدام بزرگ‌ترین خریدار سلاح از غرب لقب گرفت ، پول‌های حاصل از فروش نفت هر دو کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم به جیب شرکت‌های مهمات‌سازی غربی سرازیر شد ... ایران و عراق ویران شدند

📌 بعد از مدتی جنگ عراق و کویت راه افتاد و بخش دیگری از پول‌های نفت اینبار توسط عربستان و کویت صرف خرید سلاح و پرداخت به آمریکا برای بیرون راندن صدام از کویت و بازسازی این کشور شد

📌 بعد مصر دچار بی‌ثباتی شد و صنعت توریسم و رشد اقتصادی 7 درصدی آن به کل نابود و متوقف گردید ، بعد هم حمله ناتو به لیبی باعث ویرانی و جنگ داخلی در این کشور شد

📌 حمایت ایران از بشاراسد و حمایت غرب از مخالفان اسد در سوریه باعث جنگ‌های داخلی و خانمانسوز قومی و مذهبی شد که فضا را برای جولان حیوانات داعش فراهم کرد، سوریه شد بهشت تروریست‌ها و از عروس خاورمیانه چیزی جز ویرانه‌ باقی نماند

📌 این سیاست همیشگی غربی‌هاست: تفرقه بینداز و حکومت کن ، میلیاردرهای دیروز ، امروز نفت خود را برای تأمین هزینه‌های جنگ همسایه با همسایه و مسلمان با مسلمان به پایین‌ترین قیمت ممکن به حراج گذاشته‌اند ... کشورهای غربی هم روز به روز درحال پیشرفت در عرصه‌های‌ مختلف هستند و در خلوت قاه‌قاه به ریش کشورهای نفتی می‌خندند و این ماجرا ادامه خواهد داشت تا آن روز که شاید این طلای‌سیاه نفرین شده ته بکشد...!!

@ancient


شب نشيني هالو dan repost
👈به تازگى خبری در رسانه ها اعلام شد، مبنی بر اینکه؛

🔺 روزانه ۲۰ تا ۴۰ میلیون لیتر بنزین از مرزهای شرقی به پاکستان قاچاق میشود یعنی بطور متوسط روزانه ۳۰ میلیون لیتر

👉 @CYRUS_KABIR👑
👈اکنون نکاتی در این مورد ذکرشده و قضاوت را به شما واگذار میکنیم

◀️۳۰ میلیون لیتر نیاز به یک میلیون و پانصد هزار گالن بیست لیتری برای حمل دارد
◀️۳۰ میلیون لیتر نیاز به تقریبا ۱۰۰۰ نفتکش ده چرخ با ظرفیت ۳۰۰۰۰ لیتر برای حمل به جایگاه پمپ بنزین دارد
◀️اگر در طول روز دو کامیون نفتکش به تخلیه سوخت یک جایگاه بپردازند نیاز به پانصد جایگاه عرضه سوخت می‌باشد

🔺آیا استان سیستان و بلوچستان این تعداد جایگاه دارد؟

◀️آیاهمه مردم سيستان و بلوچستان قاچاقچی اند و آنجا سوخت مصرف عمومی و حمل و نقل را قاچاق ميكنند؟

◀️آیا همه مردم قاچاقچی بوده وسوخت برای مصارف عمومی وحمل ونقل مصرف نمی شود؟

◀️برای حمل این مقدار سوخت به مرز نیاز به ۱۵۰۰۰ نیسان با فرض آنکه هر نیسان صد گالن بیست لیتری حمل کند میباشد. آیا در سطح استان اینقدر نیسان موجود است؟

◀️پر کردن ۲۰۰۰ لیتر بنزین بر فرض اینکه پمپ بنزین این مقدار بنزین را هم بدهد چقدر زمان می برد؟ آن هم برای ۱۵۰۰۰هزار نیسان؟

◀️اگر یک لیتر بنزین در مرز یک دلار فروخته شود و پول آن به دلار ۱۴۰۰۰ تومان تبدیل شود یعنی هرنیسان صاحب ۱۰۰گالن ضرب ۲۰ ضربدر ۱۳۰۰۰ روزانه درآمدی معادل ۲۶،۰۰۰،۰۰۰ تومان خالص را خواهد داشت پس چرا مردم در فقر ومحرومیت بسر میبرند؟

◀️ آیا این سخنان ساخته ذهن دولتمردان نیست که همگان را همچون خود نادان فرض کرده و بدین صورت ذهن مردم را برای افزایش قیمت سوخت آماده میکند؟

◀️مردم خوب ميدانند كه قاچاقچی واقعی کیست و برای پرت كردن اذهان عمومى و تامین بودجه خود فرا فکنی کرده و این قاچاق گسترده را به نام مردم ايران به ثبت میرساند؟

◀️چگونه نیروهای انتظامی و مرزی میتوانند نیم کیلو تریاک یا هروئین را از قاچاقچیان مواد که به طور ماهرانه مخفی کرده اند كشف کنند. اما ۳۰ میلیون سوخت را نه؟

◀️ اگر دولت نتواند قاچاق سوخت را کنترل کند چه گونه میخواهد از مملکت حراست کند؟
👇
شب نشینی هالو
@sh_n_halloo
کانال اشعار #هالو
@mrhallo


هر زمان نو می‌شود دنیا و ما... dan repost
🔸هنر وسیله‌ای برای تزئین خانه‌ی بورژوا نیست، سلاحیست برای نبرد!

پابلو پیکاسو
@STUDYandTHINKthenTALK


⬛️جنایات ترکیە در دویست سال اخیر؛

◾️نسل کشی ارمنی ها ١٩١٤
◾️نسل کشی آشوری ها ١٩١٤
◾️قحطی لبنان ١٩١٥
◾️نسل کشی یونانی‌ها ١٩١٣
◾️کشتارجمعی روبوسکی ٢٨ دسامبر ٢٠١۱
◾️کشتار جمعی جزیرە، نوروز ١٩٩٢
◾️کشتار جمعی درسیم ١٩٣٧- ١٩٣٨
◾️کشتارجمعی جزیرە دسامبر ٢٠١٥ و فوریە ٢٠١٦
◾️کشتارجمعی مرعش ١٩٧٨
◾️کشتار جمعی زیلان ١٩٣٠
◾️کشتار جمعی چوروم ١٩٨٠
◾️کشتار جمعی سیواس ١٩٩٣
◾️کشتارجمعی حکاری ١٨٤٣- ١٨٤٦
◾️کشتارهای دیاربکر ١٩٨٥
◾️کشتارجمعی ماردین ٢٠٠٩
◾️کشتار جمعی پنارجک ١٩٨٧
◾️کشتارجمعی باغچه‌لی‌اولر (١٩٨٧)
◾️کشتارجمعی باش باغلر ١٩٩٣
◾️کشتارجمعی کوشکونار ١٩٩٤
◾️کشتار در قیام محلە غازی ١٩٩٥
◾️کشتارجمعی بلغارهای باتک ١٨٧٦
◾️کشتارجمعی حمیدیه ١٨٩٤- ١٨٩٦
◾️کشتارجمعی مسیحیان حلب١٨٥٠
◾️کشتارجمعی آدانا ١٩٠٩
◾️کشتارجمعی طفس ١٩١٨
◾️کشتارجمعی فوکایا ١٩١٤
◾️کشتارجمعی هراکلیون ١٨٩۸
◾️کشتارجمعی قسطنطنیه ١٨٢١
◾️اشغال قبرس ١٩٧٤
◾️آتش سوزی ازمیر (سمورنا) ١٩٢٢
◾️شورش های استانبول ١٩٥٥
◾️کشتارجمعی خیوس ١٨٢٢
◾️کشتار و کوچ اجباری یهودیان در ترکیە (تراس)١٩٣٤
◾️کشتارجمعی آلبانی ها ١٨٣٠
◾️و...

@DengiKurdistan


سید علی صالحی dan repost
شعر تازه‌ای از سیدعلی صالحی

نگاهش کنید
گریلایِ گیسو بارِ من
گره از قطارِ گلوله گشوده است.

نیمی ماه و نیمی مادر
گهواره‌بانِ باران وُ
گلِ سرخ است هنوز.

این خطِ شیرکو،
این هم نشانِ شوان:
من
قبالهٔ کردستان را
در محضرِ انار و کبوتر و زیتون
امضاء کرده‌ام!

https://T.me/SeyyedAliSalehi


جان عشاق dan repost
‏پس از ‎کیهان #کلهر که کنسرت ترکیه رو در حمایت از کوردهای سوریه لغو کرد، حالا گروه گلاریس
(موسیقی سنتی زنان کرمانشاه)
هم به احترام کوردها دعوت شبکه TRT ترکیه رو برای اجرا رد کرده.

همزمان هم فخرالدین دوست‌محمد، (کاریکاتوریست) هم شرکت در جشنواره بین‌المللی کارتون ترکیه رو تحریم کرد.

# جان عشاق
@Jane_oshaagh


پاله وان dan repost
استوری #سیروان_قربانی فوتبالیست کورد تیم صنعت نفت آبادان در جواب پست اینستاگرامی بازیکن تراکتور سازی
#کانال_رسمی_دو_هفته_نامه_پاله_وان
@pallavan_newspaper


خاندان اردلان dan repost
● انصراف کاریکاتوریست برجسته از شرکت در مسابقات جهانی کارتون ترکیه!

● کاریکاتوریست کرماانی گفت: به حرمت نالەها و زجەهای زنان و کودکان بیگناه #کورد که در تجاوز ترکیه به سوریه، آواره  شدەاند، در جشنوارەهای جهانی کارتون ترکیه شرکت نخواهم کرد!

● دوست محمد از تمام هنرمندان کارتونیست آزاد اندیش دنیا خواست با قلم های تیز و برندەشان این تجاوز و رفتار خشونت آمیز را محکوم نمایند.

┄┅┅✿🍃❀💜♥️❀🍃✿┅┅┄┄

╭━━⊰✹💞✹⊱━━╮
کانال خاندان اردلان
@ardalan_family
http://telegram.me/joinchat/DBtihj4S0Aflbuxfj8CtlA


بعنوان یک انسان متعهد و مسئول، حداقل عکس العملی که در مقابل حمله غیرانسانی اسلامگرایان افراطی ترکیه به کوردهای روژاوا (سوریه) میتوانیم انجام بدهیم، تغییر پروفایلمان به یک عکس زرد رنگ مشابه با همین عکس است
لطفا در مقابل قتل عام انسانهای دیگر بیتفاوت نباشید.

با تشکر (انسانیت و تمام ادیان)

https://t.me/kafrojhelat


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
وقتی که وزیر امور خارجه امریکا به ایتالیا رفت یک زن خوراک سگ بهش تحویل داد و گفت همچون سگ وفادار باشید (اشاره به عدم وفاداری به کوردها در جنگ با اسلام گرایان افراطی ترکیه)


https://t.me/kafrojhelat


کانال ناسیونالیسم کوردی dan repost
اطلاعیه جهت تحریم فروشگاه توسط مردم فهیم سنندج

هر شخص کوردی از این فروشگاهها خرید کند خائن است


مالکیت فروشگاههای زنجیره ای جانبو یا اورست مدرن پارس که در شهر سنندج هم هر روز تعدادشان بیشتر می‌شود متعلق به کشور ترکیه است و مالکان آن هم استانبولی هستند و سود این فروشگاهها مستقیم به جیب آنها می‌رودپس لازم است مردم موضوع خرید از آنها را تحریم نمایند.

انتظار داریم تمامی کانالهای تلگرامی به اشتراک بگذارند.


https://t.me/kurdishNationalism4


Noma’lum dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
یوسف قرضاوی : از همه دعوت میکنم اردوغان رو حمایت کنند،اردوغان کسی است خدا شناس،خود شناس،ملت شناس و امت شناس! و ان شاءالله خدا و جبرئیل و ملائک با او هستند!!


خوایە گیان ئێمە کەی بە ئەو فام و شوعوورە ئەگەئین؟


Wait Here
Until Called
Please Respect Privacy


▪️وحشت اردوغان از یک فیلم سینمایی درباره کُردها

▪️کارگردان فرانسوی: جهان مدیون کُردها است

کارگردان فرانسوی فیلم «اسلحه خواهران» می‌گوید: جهان مدیون کُردها است و فیلم درباره ترس داعش از زنان مبارز کُرد است و این به نفع ترکیه نیست.
براساس این گزارش فیلمی با عنوان‌ «اسلحه خواهران» توسط یک کارگردان فرانسوی ساخته شده که همزمان با پیش نمایش آن، چالش زیادی در سطح سیاسی و هنری ایجاد کرده است به نحویی که برخی از سیاستمداران ترکیه را هم به واکنش وا داشته است.
این‌ فیلم روایتی از نبرد زنان‌ کُرد در مقابل داعش است که موجب نگرانی رجب طیب اردوغان و مسئولان ترکیه شده است.
کارگردان‌ فیلم می‌گوید: من خوب می‌فهمم که چرا اردوغان و ترکیه از ساخت این‌ فیلم نگران‌ هستند چون که صحنه‌های فیلم کاری می‌کنند که مردم جهان خود را مدیون کُردها بدانند.
فیلم «اسلحه خواهران» توسط «کارولین فُرس» کارگردان و روزنامه‌نگاری فرانسوی ساخته شده است. فیلم داستان دختری ایزدی با نام"زارا" است که توسط داعش به بردگی گرفته می‌شود. زارا خود را از دست داعش نجات می‌دهد و وارد گردان نیروهای بین‌الملی زنان علیه داعش می‌شود.
کارولین‌ فُرس درباره فیلم می‌گوبد: پیش از همه چیز این ‌فیلم تخیلی نیست و از گروه یا سرزمینی روایت نمی‌کند بلکه درباره مبارزه زنان کُرد در برابر داعش است که خط اول مقاومت هستند. فیلم نمایش دهنده وحشیگری داعش و مبارزه زنان کُرد است.
این‌ کارگردان ادامه می‌دهد: بعد از شکست داعش برایم روشن شد که تفکر داعش توسط زنان از بین رفته است. آن‌ها از زنان کُرد می‌ترسیدند چرا که معتقد بودند اگر از سوی زنی کشته شوند به بهشت نمی‌روند، به همین خاطر من هم فکر کردم که یک‌ فیلم‌ سینمایی می‌تواند این‌ مسئله را بخوبی نشان‌ دهد.
چرا خواهران اسلحه ترکیه را نگران کرده است؟
با اغاز اکران این فیلم در اروپا، مسئولان ترکیه مخالف خود را با ساخت فیلم نشان دادند و آن را تبلیغ برای تروریسم وصف کردند.
اما کارگران فیلم می‌گوید: من نگرانی‌های ترکیه و اردوغان را درک می‌کنم چون که فیلم‌ باعث می‌شود رییس جمهور ترکیه احساس شرمندگی کند. آن‌ها ضد کُردها هستند و نمی‌خواهند دنیا از وجود واقعیت‌ها مطلع شوند.
کارولین فُرس ادامه می‌دهد:، جهان مدیون کُردها است و فیلم درباره ترس داعش از زنان مبارز کُرد است و این به نفع ترکیه نیست.

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

14

obunachilar
Kanal statistikasi