مرکزآموزش نیراسیستم


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


?مجری دوره های آموزشی برق الکترونیک
?توانمندسازی جهت ورود به بازار کار
?آینده را اکنون بساز
.
021 66918178-9
www.nirasystem.com
.
ادمین(تبادل-تبلیغات):
@nira_Admin
امور ثبت نام و دوره ها:
@nirahelp
??احراز هویت کانال:
https://goo.gl/mAvcbc

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


⁣🍂 جشنواره پاییز طلایی نیراسیستم 🍂


🍁 دومین دوره با تخفیف طلایی : دوره آموزشی میکروکنترلر AVR مقدماتی 🍁

🔹کد تخفیف 10درصدی برای همه : nira-fall
🔹تخفیف ⁣15درصدی ویژه اعضای باشگاه : ( دریافت کد از طریق ارسال پیام به @nirahelp )

📅 مهلت استفاده از تخفیف طلایی :
فقط تا 20 مهرماه ( غیرقابل تمدید🚫 )


🔸ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر :

⁣http://yon.ir/9p3hL


⚜️⚜️⚜️⚜️

🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم


⁣🔴 ساعتی که به پارکینسونی‌ها کمک می‌کند بنویسند !

🔹مایکروسافت یک ساعت ساخته که به بیماران پارکینسون کمک می‌کند واضح بنویسند. ساعت اما Emma Watch ارتعاشاتی به مغز می‌فرستد که کمک می‌کند لرزش دست را بگیرد. مایکروسافت در کنفرانس Build2017 از این ساعت رونمایی کرد. این تنها نمونه‌ی اولیه‌ی این ساعت است. این ابداع جدید می‌تواند یک گام امیدوار کننده در راستای استفاده از تکنولوژی گجت های پوشیدنی برای کمک به بیماران یا افراد با شرایط خاص باشد.

🔺لرزش غیرقابل کنترل دست یکی از نشانه‌های رایج پارکینسون است. بیشتر از ۱۰ میلیون نفر در دنیا از پارکینسون رنج می‌برند. آن‌ها نمی‌توانند حرکاتشان را به درستی کنترل کنند. این ساعت به خاطر اما لاوتون (Emma Lawton) یک طراح و گرافیست که مبتلا به پارکینسون شده؛ Emma Watch نام گرفته است. او یکی از دوستان هیان ژاک، مجری این طرح مایکروسافت است. ژاک این ساعت را به‌طور ویژه برای او ساخته است.
🔻این ساعت موتور ارتعاشی دارد که سیگنال‌هایی برای منحرف کردن ذهن لاوتون از لرزش‌ها می‌فرستد. این فرآیند حرکت ماهیچه‌ها را آرام و نوشتن را راحت‌تر می‌کند. چیزی که برای یک گرافیست مهارت مهمی است.


🔸🔸🔸@nirasystem


⁣#پیشرفت_های_علم_و_تکنولوژی


✳️تصمیمی برای آینده شغلی من

🔰سمینار « تحلیل بازارکار مهندسی برق»
📆سه شنبه 17مهر

ثبت نام: 👇👇👇
yon.ir/qDVCS
🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم
@nirasystem


⁣🔴 تحویل سفارش غذا با استفاده از ربات

شرکت Just Eat که ادعا می‌کند اولین سیستم تحویل غذای آنلاین راه اندازی کرده، به‌تازگی با استفاده از ربات‌های خودران سفارش‌ها را برای کاربران ارسال می‌کند.

ارسال سفارش غذا با ربات در شهر لندن شروع به کار کرده و افراد مختلف می‌توانند با استفاده از برنامه‌ی مخصوصی که روی موبایل خودشان نصب می‌کنند، غذا سفارش دهند و آن را با این ربات تحویل بگیرند.

کاربرانی که سفارش‌های خودشان را با این ربات ثبت می‌کنند چند پیام کوتاه دریافت می‌کنند. اولین پیام‌ به کاربر می‌گوید که سفارش ارسال شده و در پیام کوتاه بعدی موقعیت ربات به کاربر گفته می‌شود. این ربات الکتریکی از شش چرخ تشکیل شده و می‌تواند سفارش‌هایی که تا شعاع ۳ تا ۵ کیلومتر هستند را برساند. سرعت آن هم به ۱۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد؛ اما در شهر سرعت آن بالاتر از ۶ کیلومتر بر ساعت نمی‌رود.

این ربات خودران برای پیدا کردن مسیرهای مختلف از دوربین ۳۶۰ درجه بهره می‌برد و به اشعه فروسرخ و سنسور UltraSonic مجهز شده است. حتی اگر لازم باشد می‌شود این ربات را با کنترل از راه دور هم کنترل کرد.


🔸🔸🔸@nirasystem


⁣#پیشرفت_های_علم_و_تکنولوژی


⁣⚠آخرین روز ⁣⚠
تنها تا پایان امروز برای تخفیف طلایی دوره آلتیوم دیزاینر فرصت باقیست‼

🎁کد تخفیف ۱۰درصدی برای همه : nira-fall
🎁تخفیف ۲۰درصدی ویژه اعضای باشگاه : ( دریافت کد از طریق ارسال پیام به @nirahelp )

🔸ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر :
yon.ir/CQMwW

⚜️⚜️⚜️⚜️

🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم


🔹 معرفی سمینار تخصصی تحلیل بازارکار مهندسی برق | «نقشه راه مهندسی برق» در کانال آپارات نیراسیستم

مشاهده کلیپ 👇 👇 👇


🌐 https://www.aparat.com/v/JAjka


#کارگاه_آموزشی
✳️ساخت تابلو روان
به صورت کاملا عملی

📆جمعه 20 مهر - ساعت 9 الی 14
📜گواهینامه معتبر

📋اطلاعات بیشتر وثبت نام:
http://yon.ir/iUmmG

🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم
@nirasystem


🏄موج یادگیری امروز :

🔖نگاهی به تمام نسخه های بلوتوث ، تفاوت و ویژگی های آنها
📌بخش دوم

🔵انواع بلوتوث

🔺بلوتوث ۲.۱ و EDR
🔸در این نسخه که سال ۲۰۰۷ مشخصه‌های آن اعلام شده، امنیت ارتباط بیشتر شده است. جفت شدن محصولات دارای بلوتوث با امنیت بیشتری صورت می‌گیرد. Extended inquiry response یا به صورت مخفف EIR قبل از برقراری ارتباط با بررسی موارد امنیتی بیشتر و فیلتر کردن کامل‌تر، امنیت ارتباط را بهبود می‌بخشد.

🔺بلوتوث ۳.۰ و HS
🔸این نسخه در سال ۲۰۰۹ معرفی شد. سرعت تئوری بلوتوث ۳.۰ به همراه HS به ۲۴ مگابیت بر ثانیه (۳ مگابایت بر ثانیه) می‌رسد ولیکن انتقال داده توسط بلوتوث صورت نمی‌گیرد بلکه از لینک ارتباطی ۸۰۲.۱۱ استفاده می‌شود. HS هم مثل EDR یک قابلیت اضافی است و اگر لوگوی HS روی محصولی درج نشده باشد، سرعت لینک بلوتوث به مراتب کمتر خواهد بود.
🔸زمانی که ارسال داده با سرعت کمی صورت می‌گیرد، صرفاً بلوتوث فعال است و زمانی که بسته‌های بزرگ داده ارسال می‌شود، ۸۰۲.۱۱ که معمولاً در وای-فای استفاده می‌شود، وارد عمل شده و انتقال داده با سرعت بسیار بالاتری صورت می‌گیرد.
🔸بهینه‌سازی توان مصرفی با اضافه کردن سیستم کنترلی حلقه بسته برای بررسی و کنترل توان مصرفی، اضافه شدن دو حالت ERTM و SM برای برقراری ارتباطی با قابلیت اطمینان بالا و یا بدون قابلیت اطمینان بالا (بدون ارسال مجدد داده و کنترل جریان داده) از ویژگی‌ها مهم این نسخه است.


🔸🔸🔸@nirasystem


🔺بلوتوث ۴.۰ و بلوتوث کم‌مصرف یا BLE
🔸در سال ۲۰۱۰ مشخصه‌های بلوتوث ۴.۰ که با نام بلوتوث اسمارت (هوشمند) شناخته می‌شود، اعلام شد و البته سه حالت بلوتوث کلاسیک (قدیمی)، بلوتوث بسیار سریع (High Speed) و بلوتوث کم‌مصرف (Blutooth Low Energy) به عنوان سه پروتکل ارتباطی تعریف شد. بلوتوث بسیار سریع مبتنی بر وای-فای است و بلوتوث کلاسیک مثل نسخه‌های قدیمی‌تر بلوتوث است و حالت کم‌مصرف مشابه Wibree سابق است.
🔸بلوتوث ۴.۰ شامل تغییراتی مثل کاربرد ساده‌تر BLE، افزایش امنیت و رمزگذاری AES است.بلوتوث کم‌مصرف با نام بلوتوث اسمارت هم به کار می‌رود.
🔸مخفف بلوتوث کم‌مصرف(BLE) از زیرمجموعه‌های بسیار مهم بلوتوث ۴.۰ است، پروتکلی برای برقراری سریع لینک ارتباطی ساده و البته کم‌مصرف. بلوتوث کم‌مصرف از نظر توان مصرفی، بهینه‌تر از بلوتوث ۱.۰ تا بلوتوث ۳.۰ است و در محصولاتی مثل اینترنت اشیاء (وسایل منزل و وسایل پوشیدنی) کاربرد دارد. BLE در سال ۲۰۱۱ با تغییر نام به راه خود ادامه داد.
🔸در واقع به جای ذکر پشتیبانی از BLE، لوگوی Bluetooth Smart Ready برای محصولات و لوگوی Bluetooth Smart برای حسگرها مورد استفاده قرار گرفت. البته هنوز هم پشتیبانی از BLE در جدول مشخصات محصولات مختلف دیده می‌شود.



🔸🔸🔸@nirasystem



🔖منبع : گجت نیوز
#موج_یادگیری
#انواع_بلوتوث
🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم
@nirasystem


🏄موج یادگیری امروز :
🔖نگاهی به تمام نسخه های بلوتوث ، تفاوت و ویژگی های آنها
📌بخش دوم

در کانال نیراسیستم : 👇👇👇
@nirasystem


⚠️فقط 2 روز تا پایان پیشنهاد طلایی اول فرصت باقیست‼️

🎁کد تخفیف ۱۰درصدی برای همه : nira-fall
🎁تخفیف ۲۰درصدی ویژه اعضای باشگاه : ( دریافت کد از طریق ارسال پیام به @nirahelp )

🔸ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر :
yon.ir/CQMwW

⚜️⚜️⚜️⚜️

🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم


⁣✳لنوو محصولاتی از سری خانه هوشمند خود را معرفی کرد

👨🏻‍💻لنوو در رویداد IFA 2018 که اکنون در برلین در حال برگزاری است از مجموعه تجهیزات خانه هوشمند رونمایی کرده؛ دستگاه هایی که با دستیارهای هوشمند گوگل، الکسای آمازون و سیری اپل سازگار هستند.

مجموعه محصولات Smart Home Essentials شامل خانواده ای از دستگاه های متصل به هم هستند که با هدف هوشمند سازی ساده منازل طراحی شده اند. اپلیکیشن ارائه شده توسط لنوو به عنوان مرکز کنترل راه اندازی و مدیریت دستگاه های سازگار این خانواده را ممکن می کند. علاوه بر این تجهیزان این خانواده با دستیارهای صوتی گوگل، الکسای آمازون و سیری اپل سازگار هستند.

لنوو در ماه های اخیر نمایشگر هوشمندی را معرفی کرده بود که با دستیار صوتی گوگل سازگار بود. گجت هایی که اکنون معرفی شده اند قابلیت کارکرد یکپارچه با این نمایشگر را دارند.
🔌یکی از گجت های جدید پریز هوشمند 30 دلاری است که با اتصال آن به پریز می توانید وسیله ای که به آن متصل است را با استفاده از دستیارهای هوشمند یا نمایشگر هوشمند لنوو کنترل و پایش کنید. این دستگاه در اواسط پاییز روانه بازارها می شود

💡گجت دیگر یک لامپ هوشمند است و قیمتی 30 دلاری دارد. می توان به سادگی دمای رنگ نور و یا میزان روشنایی را تغییر داد یا آن را برای روشن و خاموش شدن با تأخیر زمانی تنظیم کرد. لنوو وعده عمری در حدود 15 هزار ساعت را برای این لامپ داده. علاوه بر این به لطف میکروفن داخلی امکان انتقال صدای محیط را فراهم می کند. این محصول در اواسط پاییز عرضه می شود.

📸محصول سوم یک دوربین هوشمند 100 دلاری است که مشابه با محصولات قبلی در نیمه های پاییز روانه بازار می شود. دوربین هوشمند لنوو به قابلیت دید در شب مجهز است که به لطف LED های مادون قرمز امکان تصویربرداری در نور کم تا 20 متر را فراهم می کند. همچنین قابلیت ارتباط دو طرفه صوتی و تشخیص حرکت برای این گجت در نظر گرفته شده است.



🔸🔸🔸@nirasystem


⁣#پیشرفت_های_علم_و_تکنولوژی


⁣🔴معرفی نرم افزار Altium Designer و جایگاه آن در ایران

✅ پر طرفدار ترین نرم افزار طراحی PCB در ایران نرم افزارAltium Designer می باشد که در گذشته تحت عنوان پروتل (Protel) عرضه می‌شد.

✅ این شرکت بیش از 30 سال در زمینه تولید نرم افزار طراحی برد مدار چاپی تجربه دارد و در حال حاضر یکی از قدرتمند ترین نرم افزار های طراحی برد را ارائه می‌کند.

✅ بهترین نرم افزار برای شروع به یادگیری طراحی برد PCB در ایران نرم افزار آلتیوم دیزاینر است.

✅ محیط کاربر پسند و قابل انعطاف و ابزار‌های قدرتمند تعبیه شده در نرم افزار کار کردن با آن را برای مهندسین رضایت بخش کرده است.

✅ تمامی شرکت‌های تولید کننده برد در ایران از خروجی‌های این نرم افزار برای تولید برد استفاده می‌کنند.




#آلتیوم_دیزاینر


✳️نیراسیستم باهمکاری انجمن علمی دانشکده علوم مهندسی دانشگاه تهران:

🔰سمینار « تحلیل بازارکار مهندسی برق»
📆سه شنبه 17مهر

ثبت نام: 👇👇👇
yon.ir/qDVCS
🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم
@nirasystem


راهبرد dan repost
زبان های برنامه نویسی محبوب IoT
javascript
python
java
C/Cpp
👉 @mohsenrezvanian


🏄موج یادگیری امروز :

🔖نگاهی به تمام نسخه های بلوتوث ، تفاوت و ویژگی های آنها
📌بخش اول

🔸توسعه‌ی روش ارتباطی بی‌سیم با برد کوتاه که بعدها بلوتوث نامیده شد، توسط Ericson Mobile کلید خورد. مشخصه‌های استاندارد بلوتوث توسط Bluetooth Special Interest Group یا به اختصار SIG در سال ۱۹۹۸ اعلام شد.
🔸نسخه‌های مختلف بلوتوث از نظر سرعت، مصرف انرژی و از همه مهم‌تر امنیت متفاوت هستند. قابلیت EDR و HS و همین‌طور افزایش حجم بسته‌ها در بلوتوث ۴.۲ سرعت را بیشتر می‌کند و امنیت ارتباط با رمزگذاری داده و همین‌طور روش آدرس‌دهی ابزار مجهز به بلوتوث در شبکه، متفاوت است.
🔸ویژگی اساسی استاندارد بلوتوث این است که نسخه‌های جدید، با نسخه‌های قبلی سازگاری دارند. به عنوان مثال ابزاری مجهز به بلوتوث ۴.۰، با محصولاتی که بلوتوث ۲ و ۳ دارند، سازگار است.

🔵انواع بلوتوث

🔺بلوتوث ۱.۰ و ۱.۰B و ۱.۱
اولین نسخه‌ی استاندارد بلوتوث، همراه با مشکلات فراوان معرفی شده و ارتباط وسایل مختلف، با سازگاری مطلوبی دنبال نمی‌شد. نسخه‌ی ۱.۱ بسیاری از مشکلات موجود را حل کرد و ارتباط بی‌سیم با کانال‌های رمزگذاری نشده را ممکن کرد. علاوه بر این نمایش قدرت سیگنال دریافتی یا به اختصار RSSI نیز به بلوتوث اضافه شد.

🔺بلوتوث ۱.۲
تغییرات مهم این نسخه شامل افزایش سرعت اکتشاف و برقراری ارتباط بین وسایل مجهز به بلوتوث، استفاده از باندهای فرکانسی مختلف برای مقابله با تداخل سیگنال، افزایش عملیاتی سرعت ارتباط تا ۷۲۱ کیلوبیت بر ثانیه نسبت به نسخه‌ی ۱.۱ و در نهایت بهبود استریم صدا با ارسال مجدد بسته‌های داده‌ای که درست منتقل نشده‌اند، است.


🔸🔸🔸@nirasystem


🔺بلوتوث ۲.۰ و EDR
بلوتوث ۲ در سال ۲۰۰۴ معرفی شد. ویژگی مهم این نسخه معرفی EDR یا Enhanced Data Rate به معنی سرعت انتقال داده‌ی بهینه شده است. EDR جزء مشخصه‌های اصلی بلوتوث ۲.۰ نیست بلکه به عنوان یک قابلیت اضافی در نظر گرفته شده و لذا ممکن است تجهیزات مجهز به بلوتوث ۲.۰، از EDR پشتیبانی نکنند.
سرعت نامی EDR معادل ۳ مگابیت بر ثانیه است اما در آزمایش واقعی، سرعت آن چیزی در حد ۲.۱ مگابیت بر ثانیه است. EDR از ترکیب دو روش مدولاسیون SFSK و PSK بهره می‌گیرد. EDR توان مصرفی را نیز به کمک کاهش سیکل کاری کاهش می‌دهد.
بلوتوث ۲.۰ تغییرات زیادی نسبت به نسخه‌ی ۱.۲ ندارد و حتی برخی سازندگان، محصولات مجهز به نسخه‌ی قبلی را با ذکر پشتیبانی از بلوتوث ۲.۰ معرفی می‌کنند، البته بدون سرعت بیشتر.



🔸🔸🔸@nirasystem



🔖منبع : گجت نیوز
#موج_یادگیری
#انواع_بلوتوث
🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم
@nirasystem


🏄موج یادگیری امروز :
🔖نگاهی به تمام نسخه های بلوتوث ، تفاوت و ویژگی های آنها
📌بخش اول

در کانال نیراسیستم : 👇👇👇
@nirasystem


🍂 جشنواره پاییز طلایی نیراسیستم🍂

📌پیشنهاد طلایی اول : دوره نرم افزار Altium Designer
🎁10% تا 20% تخفیف ویژه
🔸ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر :
yon.ir/CQMwW

⚜️⚜️⚜️⚜️

🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
آموزش زبان برنامه نویسی زبان ++C/C
قسمت3 :Prerequisites
#episode3 #Introduction #Prerequisites #C_learn

🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم
@nirasystem


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
چرا آلتیوم دیزاینر یاد بگیرم؟ | مهندس یادگاری

#سوال
#تجربه_اساتید

🎯آینده را اکنون بساز|نیراسیستم
@nirasystem


⁣✳هاوربورد جدیدsegway


درهفته های اخیرSegway خبر از هاوربورد جدیدی از سری ناینبات داده بود؛ مدل دریفت W1 که ظاهری متفاوت با دیگر محصولات مشابه دارد. اکنون این محصول در رویداد IFA 2018 به نمایش در آمده است
این بار بر خلاف محصولات قبلی خبری از چرخ تکی یا بردی برای قرار دادن دو پا روی آن نیست. بلکه با دو برد جداگانه طرف هستیم که هر یک به قابلیت حفظ تعادل مجهز شده اند.

⛸اسکیت الکترونیکی دریفت W1 می تواند تا 12 کیلومتر در ساعت سرعت بگیرد. ابعاد هر یک از دو بخش 291 در 162 در 121 میلی متر است و هر کدام وزنی 3.5 کیلوگرمی دارند. Segway ادعا می کند با دریفت W1 می توان از شیب های تا 10 درجه بالا رفت
هاوربورد جدید با گواهینامه استاندارد IP54 سازگار است و به چراغ هایی در جلو و عقب مجهز شده. با یک بار شارژ می توانید تا 45 دقیقه سوارش شوید که برای مسافت های نسبتاً کوتاه کفایت می کند. البته با این میزان کارکرد، زمان شارژ آن 13 ساعت است.

⛸مشابه با بیشتر هاوربوردها برای هدایت دریفت W1 نیز باید به جلو یا عقب خم شوید. به گفته خبرنگارانی که این گجت را آزمایش کرده اند به لطف طراحی متفاوت افراد حرفه ای می توانند حرکت های جالبی با آن انجام دهند. همچنین گفته شده در عرض چند دقیقه می توان هدایت آن را یاد گرفت
هچنینSegway محصول جدید خود را با قیمت 465 دلار در برخی از کشورها برای پیش فروش عرضه می کند. انتظار می رود ارسال دریفت W1 برای خریدارن از اواسط مهر ماه آغاز شود.


🔸🔸🔸@nirasystem


⁣#پیشرفت_های_علم_و_تکنولوژی

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

4 464

obunachilar
Kanal statistikasi