Solfamin


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan



Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


هرگونه کپی برداری منوط به رعایت قوانین کپی رایت و کسب امتیاز از مالک اثر میباشد
صاحب امتیاز:تشکل مجاهدین
رل:Mr beat
@Mojahedin34




Noma’lum dan repost


جامعه شناسی:
سقفِ آزادی رابطه ی مستقیم با قامتِ فکری مردمان دارد.
در جامعه ای که قامتِ تفکر و همت مردم کوتاه باشد،
سقفِ آزادی هم به همان نسبت کوتاه می شود.

وقتی سقف کوتاه باشد،
آدم های بزرگ سرشان آنقدر به سقف می خورد که حذف می شوند،
آدم های کوتوله اما راحت جولان می دهند.
مردمِ عوام هم برای بقا آنقدر سرشان را خم می کنند که
کوتوله می شوند و سقف ها پایین و پایین تر می آید
و مردم بیشتر و بیشتر قوز می کنند
تا اینکه کمر خم می شود و دیگر نمی توانند قد راست کنند.
@solfamin


Noma’lum dan repost
شکست بزرگترین درد تو زندگی هر فرد نیس !
بلکه ناامیدیست که به زندگی فرد پایان میده،
چنان دردی در روح و جسمت فرا میگیرد که از تمام کردهو نکردت پشیمون میشی !
تو زندگی از هر دست بدی از همون دس میگیری،
وقتی از خودت ناامید شدی بفهم این پایان زندگیست

ـــــۓاور

@yawar034


جامعه شناسی:
⚠️ ثروت هشت نفر اول جهان به تنهایی بیش از ثروت نصف جمعیت فقیر جهان بوده و ثروت بیل ‌گیتس (٧۵‌ میلیارد دلار) نیز به تنهایی بیش از ثروت هشت نفر اول کانادا (۶٣‌ میلیارد دلار) است.
⚠️ آکسفام افشا کرده که:

‼️ «اقلیت صاحب قدرت اقتصادی در همکاری و هماهنگی با قدرت سیاسی در سطح جهان با تقلب و فریبکاری در شیوه مدیریت امور اقتصادی، دموکراسی را تضعیف کرده و شرایطی را به وجود آورده که امروزه ثروت هشت نفر از ثروتمندترین افراد با دارایی ۵٠ درصد از جمعیت جهان برابر است». نابرابری‌های اجتماعی– اقتصادی باعث پیدایش پدیده تریلیونر در ٢۵ سال اخیر (که تنها از طریق سود سهام و… روزانه بیش از ۶٠٠‌ میلیون دلار بر درآمد آنها افزوده می‌شود) شده به‌طوری‌که عموم این تریلیونرها از ترس عواقب سیاسی ثروت خود اقدام به تأسیس بنگاه‌ها و مؤسسات خیریه کرده‌اند که تأسیس این بنگاه‌ها هم در راستای فرار مالیاتی و پنهان‌کردن مقاصد دخل و خرج صاحبان این ثروت است. این گزارش که با عنوان «در خدمت یک اقلیت محدود» در آستانه برگزاری جلسات مجمع اقتصادی داووس منتشر شده، پیامدهای مهلک افزایش نابرابری‌های اقتصادی در کشورهای در‌حال‌توسعه و توسعه‌یافته جهان را با جزئیات دقیق بررسی کرده است. هم‌زمانی انتشار گزارش با برگزاری اجلاس داووس به این دلیل بوده که آکسفام تلاش دارد در این گزارش روی پیامدهای درآمیختن قدرت اقتصادی با مراکز تصمیم‌گیری‌های سیاسی و تأثیرات مخرب آن بر نحوه مدیریت جامعه، دموکراسی و گسترش فقر و بی‌عدالتی تأکید و تمرکز کند و هشدار دهد و بگوید: «بدون انجام اقدامات مشخص و قاطع برای مقابله با نابرابری‌های اقتصادی، حقوق ویژه یک اقلیت محض در مقابل بی‌حقی اکثریت ادامه یافته و تأثیرات آن زندگی نسل‌های آینده را نیز تحت‌الشعاع قرار خواهد داد».

‼️یک درصد از مردم با ثروتی حدود ۱۱۰ تریلیون دلار صاحب ۴۶ درصد از کل ثروت جهان بوده و شرکت‌های فراملیتی و افراد ثروتمند با استفاده از شبکه بزرگی از بهشت‌های مالیاتی ثروت خود را پنهان کرده و از پرداخت مالیات می‌گریزند!

‼️آکسفام (Oxfam) چیست؟ آکسفام یک مؤسسه غیرانتفاعی تحقیقاتی است که مرکز آن در لندن بوده و به نام مؤسسه خیریه و توسعه بین‌المللی «آکسفام» در سال ١٩۴٢ تأسیس شد و هدف آن ریشه‌کن‌کردن فقر و تحقیقات سیاسی – اقتصادی است.


جامعه شناسی:
دروغ گفتن، هنری است که مانند هر هنر دیگر، همه ی نیروی آدمی را می طلبد. باید خودت را تمام و کمال در اختیارش بگذاری. دروغ را باید اول خودت باور داشته باشی تا بتوانی دیگران را متقاعد کنی. لازمه ی دروغ گفتن، آتش شوق است. به این علت، دروغ بیش از آنچه می پوشاند، آشکار می کند. این کاری است که من از عهده اش بر نمی آیم. اینست که فقط یک پناهگاه دارم: حقیقت.
@solfamin






@solfamin34
admin id


مجموعه های جدید هرگز پخش رایگان نخواهند داشت .حتی شما دوستان عزیز.


















Noma’lum dan repost

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

205

obunachilar
Kanal statistikasi