کانون آریا


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


اینستاگرام : aria_iut
@aria_iut_admin

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: Unknown
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
Coming soon...⏳
منتظر خبر های خوب باشید😎🎆
....
...
..
.
#کانون_آریا#دانشگاه_صنعتی_اصفهان#جشن#خرداد


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
سیزده به در🌱
نوروز یکی از آیین‌های باستانی ایرانیان است و به همین خاطر، سیزده به در هم از همان ابتدا به عنوان یکی از جشن‌های این عید همیشه در فرهنگ ایرانیان بود.
در سیزده بدر که معمولا آخرین روز تعطیلات نوروزی است، مردم به دامان طبیعت می‌روند تا از سال جدید در پای کوه و دشت استقبال و همچنین پیوندشان با طبیعت را تازه کنند.🌿
12 روز اول سال نمادی از دوازده ماه کل سال است و در روز سیزدهم، مردم تجدید دیدار با طبیعت کرده و سال را شروع می‌کنند.💚


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
بوی جان می آید اینک از نفس های بهار ...🌱


Forward from: 𝕬𝖗𝖛𝖎𝖓
سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت
بادت اندر شهریاری برقرار و بر دوام
سال خرم ، فال نیکو ، مال وافر ، حال خوش ، اصل ثابت ، نسل باقی ، تخت عالی ، بخت رام .
نوروزتان عالی و متعالی🌹🌹


كانون آريا برگزار مي كند:
اردو یک روزه کاشان 🏕 برنامه هاي اردو:
🔻بازدید از شهر زیرزمینی نوش آباد 🛖🪨
🔻بازديد از باغ فین کاشان🌲🏞
🔻بازديد از تپه های سیلک کاشان🏜
🔻بازدید از مراکز خرید سوغات( گلاب و .‌.) 🛍🛒
همراه با صبحانه، ميان وعده و ناهار 🍪🍱🍛
💰هزينه اردو: ۱۸۰ هزار تومان💰
🔴ظرفيت محدود🔴

ثبت نام از طريق آيدي تلگرامي زير:
@Aria_iut_admin

شروع ثبت نام از ساعت ۱۰ روز سه شنبه ۱۷ اسفندماه


جشن میانه زمستان❄️🌱
فرهنگ غنی و پرباری که در کشور عزیزمان نهادینه شده بیانگر اصالت فرهنگی ما ایرانیان است.
در ایران باستان در روز ۱۵ بهمن ماه در حالی که ۴۵ روز از زمستان گذشته است؛ جشنی به نام جشن میانه زمستان که از جشن های باستانی ما ایرانیان است برگزار می‌شد.
جشن میانه زمستان از آیین‌ها و بزرگداشت‌های باستانی ما ایرانیان است که به مرور زمان به فراموشی سپرده شده و بسیار کمرنگ‌تر از گذشته پاس داشته می‌شود.به همین خاطر شاید شما با آن آشنا نباشید و حتی نام آن را هم نشنیده باشید. در جشن میانه‌ی زمستان مردم همگی به شادی و پایکوبی می‌پرداختند و اعتقاد بر این بوده است که چون کمر غول سرما شکسته می ‌شود و به زودی رخت خود را بر می‌دارد و می‌رود و به اصطلاح زمین دوباره زنده می ‌شود و همچنین شروع به نفس کشیدن می‌کند، باید به جشن و پایکوبی بپردازند.جشن میانه ی زمستان دارای ابعاد مختلف و جالبی است. این جشن باستانی را به عنوان جشن میانه ی زمستان گاهنباری نیز می‌شناسند .
گاهنبار یا گاهبار یا گَهَنبار بنابر نوشته‌های اسطوره‌‌های زرتشتی و آریایی در واقع آن ۶ روزی است که خداوند عزوجل و توانا دنیا را آفریده است.


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
جشن سده ، بزم آتش و نور ، فروزان باد .


با فرارسیدن سپندارمذ روز در بهمن ماه مصادف با پنجمین روز از این ماه، یکی دیگر از جشن های آتش ایرانیان که پیش‌درآمدی بر جشن بزرگ سده در دهمین روز ماه بهمن است، با نام جشن نوسره برگزار می گردد.
در آیین باستان پارسی، روز پنجم از هر ماه به سپندارمذ نسبت داده شده است(به مناسبت سبزکنندگان زمین و سبز شدن زمین). به منظور ستایش و قدردانی زنان، این روز را در ماه به گرامیداشت زنان اختصاص داده اند.
ایرانیان با برگزاری این جشن خود را برای برگزاری هرچه باشکوه تر جشن بزرگ سده آماده میکردند. یکی از دلایل برگزاری این جشن آن بوده است که آریایی ها از تاریکی و سرما وحشت داشتند و آن را نشانه ای از اهریمن و نابودی میدانستند‌ و تلاش میکردند با برگزاری این جشن ها و روشن کردن آتش، خداوند را که منشا زندگی، نور و گرما است، عبادت کنند.
این جشن باستانی همچنان در مناطقی از استان های کرمان، یزد و فارس با افروختن آتش به شکرانه سبز شدن زمین و همراه با نیایش اهورا مزدا باشکوه برگزار می‌شود.


بهمن از واژه اوستایی وهومن به معنای اندیشه نیک میباشد. وهمن یکی از امشاسپندان نزدیک به درگاه اهورامزدا میباشد که زرتشت برای دریافت پیام های اهورایی از او یاری میگیرد. پاسبانی چهارپایان سودمند در عالم جسمانی به این امشاسپند واگذار می‌شود از این رو زرتشتیان در جشن بهمنگان یا بهمنجه که در روز بهمن از ماه بهمن واقع میشود از کشتار حیوانات سودمند و استفاده از گوشت انان خودداری می‌نمایند و برخی از زرتشتیان پرهیز از خوردن و کشتار را در تمام بهمن ادامه می‌دهند.
در این روز همسایه ها هر کدام سهم خود را برای پختن آش بهمنگان که آش هفت دانه نام داشت به خانه ای که آش در آن پخت می‌شده میدادند و در پخت آن سهم داشتند
طبق استاد موجود و گفته های صاحبان نظر، در این روز (دوم روز از بهمن ماه)، چیدن گیاهان از کنار آب های جاری و نیز تهیه‌ی بخور و سوزاندن آنها به جهت خاصیت شان نیز از دیگر موارد مذکور در خصوص این جشن میباشد.
از نماد های جشن بهمنگان میتوان به خروس که پرنده مختص بهمن و نیز گل یاسمن سپید که گل ویژه‌ی او به شمار میرفته است، نام برد.


کسی کو به دانش توانگر بود
ز گفتار و کردار بهتر بود
  ***
خرد باید و دانش و راستی
که کژی بکوبد ار کاستی

" زادروز فردوسی بزرگ گرامی باد "


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
یلدابسمش آریا با همراهی همیشگی شما آریایی ها😍
برای اینکه تو دوران کرونا لبخند روی لباتون بیاد :)
یلدای ۱۴۰۰ آریا




سلاااام به همراهان همیشگی آریا😍😍
آریااایی های عزیز به مناسبت شب یلدا براتون یه برنامه فوق العاده داریم...منتظر حمایت 120 درصدیتون هستیم... امیدواریم که تک تکتون رو توی این یلدابسمش ببینیم... 😎😉❤️
ویدیو هاتون رو به آیدی @aria_club_admin بفرستین😉


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
یلدا دوباره شعر و غزل را بهانه کرد... 🍁🍉🍂
مروری بر جشن های یلدای 96،97،98 🥺❤️
#خاطره_بازی
#کرونا
#یلدا_ی_آریایی


Forward from: کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه صنعتی اصفهان
🔻فراخوان برگزاری پنجمین دوره انتخابات #شورای_هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری

🔸نظر به پایان یافتن دوره یکساله
#شورای_هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری
و با توجه به برگزاری انتخابات کانون‌ها ، این شورا جهت انتخاب دبیر جدید خود از داوطلبینِ عضو در مجامع کانون‌های فرهنگی و هنری اقدام به ثبت نام می‌نماید.

🔸علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آی‌دی @iut_kanoon پیام بدهند.📝

🔺شورای هماهنگی کانون‌ها ، شورایی متشکل از "" دبیران کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه + دبیر شورا "" می‌باشد و وظیفه هماهنگی ، مدیریت طرح‌های مشترک و تنظیم ارتباط کانون‌ها با مدیریت فرهنگی دانشگاه را دارا می‌باشد.

@kanoon_iut


باسلام و عرض ادب

به‌اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند:

پیج اینستاگرام باشگاه اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی اصفهان تحت عنوان IUTClub باهدف حمایت از مجموعه‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه راه‌اندازی شد.

این پیج تحت‌ نظارت شورای مدیریت فضای مجازی دانشگاه می‌باشد و موظف به‌حمایت از مجموعه‌ کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، تشکل‌های اسلامی و شورایِ صنفی دانشگاه است.

📌یادآور می‌شود بنابه جلساتی که درجمع #فعالین فرهنگی، علمی و دانشجویی دانشگاه که باهدف پایه‌گذاری یک سیستم اطلاع‌رسانی منسجمِ دانشجویی گذاشته شد،
بنابر‌ آن شد شورای مدیریت‌ فضای‌ مجازی دانشگاه منتخب از دانشجویان فعال درحوزه‌ی فرهنگی دانشجویی درچهارچوب یک اساسنامه، تشکیل شود.

📌پل ارتباطی با ادمین‌های پیج:
@Zakieh_kiani
@alireza137820
📌پل ارتباطی با هیئت مؤسس باشگاه اطلاع رسانی:
@SAli_Anvariyeh

لینک پیج اینستاگرام:
https://instagram.com/iutclub?igshid=1n1j0g5fr7pwv
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@aria_iut


🏹🌈جشن تیرگان

13 فروردین را برای نحس بودنش بِدَر می‌کنند، اما 13 تیر را جشن می‌گیرند و صحبتی از نحس بودن این روز نیست. روزی که مردم باور دارند زمانی که آرش کمانگیر می‌خواست مرز ایران و توران را مشخص کند، تمام جانش را در تیر گذاشت و بعد از آنکه تیر را رها کرد، جسم بی‌جانش بر زمین افتاد و شهید راه وطن شد. در تاریخ سنتی “تیرگان” روز کمان کشیدن آرش کمانگیر و پرتاب تیر از فراز البرز است.

مراسم این روز:

⁦🌦️⁩🌈آب‌پاشی :این جشن در کنار آب‌ها، همراه با مراسمی وابسته با آب‌ و آب‌پاشی و آرزوی بارش باران در سال پیش رو همراه بودند و همچون دیگر جشن‌هایی که با آب در پیوند هستند، با نام عمومی «آب ریزگان» یا «آب‌پاشان» یا «سو شوران» یاد شده است.

🏺فال کوزه: یکی دیگر از مراسم این جشن مانند بسیاری از جشن‌های ایرانی فال کوزه (چکُ دولَه) است. روز قبل از جشن تیرگان، دوشیزه‌ای را برمی‌گزینند و کوزه سفالی سبزرنگ دهان گشادی به او می‌دهند که «دولَه» نام دارد. او این ظرف را از آب تمیز پر می‌کند و یک دستمال سبز ابریشمی را بر روی دهانه آن می‌اندازد. آن گاه «دولَه» را نزد همه کسانی می‌برد که آرزویی در دل دارند و می‌خواهند در مراسم «چکُ دولَه» شرکت کنند و آن‌ها شیء کوچکی مانند انگشتر، گوشواره، سنجاق سر، سکه یا مانند این‌ها در آب دولَه می‌اندازند. سپس دختر دولَه را به زیر درختی همیشه سبز چون سرو یا مورْد می‌برد و آنجا می‌گذارد. در روز جشن تیرگان و پس از مراسم آب‌ریزان، همه کسانی که در دولَه چیزی انداخته‌اند و نیّت و آرزویی داشته‌اند در جایی گردهم می‌آیند و دوشیزه دولَه را از زیردرخت به میان جمع می‌آورد. در این فال‌گیری بیش‌تر بانوان شرکت می‌کنند و سالخوردگان با صدایی بلند به نوبت شعرهایی می‌خوانند و دختر در پایان هر شعر، دست خود را درون دولَه می‌برد و یکی از اشیاء را بیرون می‌آورد. به این ترتیب، صاحب آن شیء‌ متوجه می‌شود که شعر خوانده شده مربوط به نیّت، خواسته و آرزوی او بوده است.

🧶دستبند تیر و باد: در آغاز جشن،‌بعد از خوردن شیرینی، بندی به نام «تیر و باد» که از هفت ریسمان به هفت رنگ متفاوت بافته شده است به دست می‌بندند و (9 روز بعد) آن را باز کرده و در جای بلندی مانند پشت بام به باد می‌سپارند تا آرزوها و خواسته‌هایشان را به عنوان پیام‌رسان به همراه ببرد. این کار با خواندن شعر زیر انجام می‌شود:

تیر برو باد بیا، غم برو شادی بیا، محنت برو روزی بیا، خوشه مرواری بیا...

⁦❤️⁩جشن تیرگان همایون باد⁦❤️⁩




Forward from: ستاد دانشجویی مقابله با کرونا
🔴 ۶۰ تور مجازی از جاذبه‌های شهر زیبای اصفهان

🔹 لینک‌ها را در آپ گوگل مپ باز کنید ( روی متن‌های آبی رنگ کلیک و تصویر را به چپ یا راست حرکت بدهید) ببینید و لذت ببرید؛

۱) شهر رؤیاها
https://goo.gl/maps/ZzBbRXxdrkF2

https://goo.gl/maps/F5Fv7PF1ToP2

۲) تله‌سی‌یژ ناژوان
https://goo.gl/maps/WKk7DSgyWvR2

۳) قله کوه صفه
https://goo.gl/maps/qqjFog5Dj6VJjVaV7

۴) خانه مشروطیت اصفهان
https://goo.gl/maps/nKQYUKVrgJG2

https://goo.gl/maps/Q9dyTyLseG82

۵) مقبره سلطان بخت آغا
https://goo.gl/maps/Ntzqth2hNAS2

۶) آرامگاه صائب تبریزی
https://goo.gl/maps/TJbeRNE8JVA2

۷) کاخ هشت بهشت
https://goo.gl/maps/KgmNdDGgbmJM8TzVA

https://goo.gl/maps/tQ5xeo7ZXvH9KwHv6

https://goo.gl/maps/GoZt1tabYRB2

۸) مسجد جامع عباسی
https://goo.gl/maps/DX7HZxhNFLwkHihB8

https://goo.gl/maps/mGVkDZTWLsSPhEKc6

https://goo.gl/maps/XeCvR47r9pLwK1JL9

https://goo.gl/maps/punbgJv2j2vEG7Y89

۹) کاخ چهل ستون
https://goo.gl/maps/JbABaTwJKvG2

۱۰) سر درب قیصریه
https://goo.gl/maps/rTACPzz4Mr92

۱۱) مسجد تاریخی جارچی
https://goo.gl/maps/hz3Ebn5UPe12

۱۲) مدرسه چهارباغ
https://goo.gl/maps/xHeuDAAtLk82

۱۳) محراب الجایتو
https://goo.gl/maps/MX255WBqsg42

۱۴) منار جنبان
https://goo.gl/maps/1LZuS6qYCkRQiBC96

https://goo.gl/maps/FHgKT4m5bQA2

۱۵) میدان جلفا
https://goo.gl/maps/ixGeaAdooMN2

۱۶) امام‌زاده عبدالعزیز شاه‌طور
https://goo.gl/maps/ZsJWbqi6FAB2

۱۷) آب انبار کاررونی
https://goo.gl/maps/WBTw9vdG8cv

۱۸) مقبره همدم الملوک
https://goo.gl/maps/qgJW1wwz8Q32

۱۹) وضو خانه مسجد حکیم
https://goo.gl/maps/kGZ1jkbbq9w

۲۰) خانه تاریخی جواهری
https://goo.gl/maps/we8N6bnovAx

۲۱) برج کبوترخانه مرداویج
https://goo.gl/maps/r2nJo4Pg8Tx

۲۲) امامزاده اسماعیل
https://goo.gl/maps/D5yiwngMpQ92

۲۳) آرامگاه آرتور پوپ
https://goo.gl/maps/5v5mTiq9GfRbkkZk9

https://goo.gl/maps/4LCzoHrqZz52

۲۴) تیمچه ملک التجار
https://goo.gl/maps/eKN1E3nHGfP2

https://goo.gl/maps/nyvuuKUHxDM2

۲۵) تونل نور
https://goo.gl/maps/BVUWaJeGcVT2

۲۶) آتشکده زرتشتیان اصفهان
https://goo.gl/maps/cq4T3UBkrRH2

۲۷) منار باغوشخانه
https://goo.gl/maps/EjUFs6PdmBw

۲۸) امام‌زاده درب امام
https://goo.gl/maps/92hBeXjLJKx

۲۹) تکیه مادر شازده
https://goo.gl/maps/Nn4QjkCKaMA2

۳۰) منار ساربان
https://goo.gl/maps/mWZuvWkshTy

۳۱) تکیه میرفندرسکی
https://goo.gl/maps/GbE5CGEsU232

۳۲) مجتمع تجاری پارک
https://goo.gl/maps/JuwoobbegXx

۳۳) سیتی سنتر اصفهان
https://goo.gl/maps/ptgCd4XGsoC2

۳۴) خانه مصورالملکی
https://goo.gl/maps/QLG6MkFWijw

۳۵) حمام شازده بازار
https://goo.gl/maps/LLWCYRPT1U62

۳۶) پیاده راه چهارباغ عباسی
https://goo.gl/maps/oCWEB2fNpjT2

۳۷) برج رکیب خانه
https://goo.gl/maps/y1yELUvQAvj

۳۸) مکینه خواجو
https://goo.gl/maps/daCy3wqaHR42

۳۹) سرای مخلص ، بازار
https://goo.gl/maps/BpicrdCqiZ72

۴۰) پل مارنان
https://goo.gl/maps/3sc19VdT42T2

۴۱) نماد دوچرخه سوار ، پل فلزی
https://goo.gl/maps/x1AXVmBu84M2

۴۲) خانه تاریخی سرتیپ امینی سده‌ای
https://goo.gl/maps/ieS1y4NVMXk

۴۳) خانه هنرمندان
https://goo.gl/maps/RYFKUiSMDnn

۴۴) چشمه باقرخان
https://goo.gl/maps/BhUejGMYfjH2

۴۵) منار دارالضیافه
https://goo.gl/maps/NcUwSyinwok

۴۶) مزار شاهزادگان صفوی
https://goo.gl/maps/ijYUUBpHbqv

۴۷) امام‌زاده ستی فاطمه
https://goo.gl/maps/LxAiuL88xzH2

۴۸) حمام تاریخی علی قلی آقا
https://goo.gl/maps/JqT9ZCmHphu51y6u6

https://goo.gl/maps/AyqrtjSpsNS2

۴۹) شیر دربکوشک
https://goo.gl/maps/AsdNiALhuEC2

۵۰) بقعه شیخ ابومسعود رازی
https://goo.gl/maps/GajKKrCsETA2

۵۱) خانه تاریخی هولستر
https://goo.gl/maps/D2o25VGVSqw

۵۲) موزه عصارخانه شاهی
https://goo.gl/maps/eugG4dpKJDp

۵۳) کارتینگ رویاها
https://goo.gl/maps/CfHKxARoUi72

۵۴) حمام نقاشی خوراسگان
https://goo.gl/maps/YWh2ehSw2tT2

۵۵) کاخ عالی قاپو
https://goo.gl/maps/BgDAKon815t

۵۶) کلیسا وانک
https://goo.gl/maps/szcgip84kGoc832eA

۵۷) میدان نقش جهان
https://goo.gl/maps/igMp4MxNPk7pK4PU6

https://goo.gl/maps/DmyTmjidb27szEU18

۵۸) حمام تاریخی رهنان
https://goo.gl/maps/5GEmpCAfWvacRdj67

https://goo.gl/maps/eEoPGtpjrKGuthfT6

۵۹) بام اصفهان
https://goo.gl/maps/vAN23APSDgL5Acnq8

۶۰) سر درب مسجد جورجیر
https://goo.gl/maps/pcR7WcKdAL12

🔰ستاد دانشجویی مقابله با کرونا استان اصفهان

#زندگی_دست_یاریگر_توست...
#کرونا_را_شکست_می‌دهیم

🆔 @isf_covid19


کانون آریا برگزار میکند:
بازارچه هنري اصفهان 🌸"بازآرت"🌸
🗓دوشنبه و سه شنبه ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه
🕙 ساعت ١٠ صبح الي ١۷ عصر
مكان: پياده رو مقابل تالار ها
@aria_iut

20 last posts shown.

1 010

subscribers
Channel statistics