اطراف


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


اطراف من , کانالی است برای بهتر دیدن اطرافمان ,
شاید که دنیای بهتری ببینیم
منطق زیست و حیات طیبه،
پیمودن مسیر پر تلاطم برای فتح قله ها
...
https://eitaa.com/atraf_man اطراف در ایتا
ادمین
@Abuzainab110

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: افشين علا
🎵 به خوانندگان "چهل سال" 🎵


یه جور میگی چهل ساله
که ما بدبخت و نابودیم
که انگار پیش از اون هرشب
توی کاباره خوش بودیم

گمونت ازسر سیری
یه ملت انقلاب کردن؟
بهشت بود و همه باهم
زدن اونو خراب کردن؟

یه جور میگی که این چل سال
پر از کابوسه و بیداد
که انگار پیش از اون مردم
ندیدن گزمه و جلاد

ندیدی کاخای شاهو؟
ندیدی چاله میدونو؟
گمونم خوب یادت نیست
جنوب شهر تهرونو

ندیدی پهلوی ها رو
کیا آوردن و بردن؟
به جز مونتاژ و عریانی
تو این کشور چی آوردن؟

سی میلیون جمعیت داشتیم
همون قدر بشکه های نفت
نه جنگ بود و نه تحریمی
ولی پولا کجا می رفت؟

تو جیب اشرف و شاپور
تو کاخ حضرت والا
بله شادی فراوون بود
ولی تو فیلم فارسی ها

کی بعد از انقلاب، اول
به این ملت خیانت کرد؟
ترورها رو به راه انداخت
کی ازصدام حمایت کرد؟

خلیج فارس ایرانو
عرب میگفت کدوم شیاد؟
با شلیک کدوم موشک
هواپیما توآب افتاد؟

ندیدی توی سنگرها
هزاران جسم صدچاکو؟
جوونایی که جون دادن
ندادن یک وجب خاکو؟

تو اون روزا نمی خوندی
چرا از فقر و بدبختی؟
چرا شیون نمی کردی
برای کشتن تختی؟

به فرضم توی این چل سال
وطن غرق تباهی بود،
بپرس از غربیا آیا
مصدق هم سپاهی بود؟!


✍ افشین علا
🗓 مرداد ۹۷


✨🆔 @afshinala
🔺کانال اشعار و مطالب افشین علا🔺

http://bit.do/40sal


وضعیت غرور
امروز دولت نه در بحران اقتصادی، نه در بحران سیاست خارجی و نه در بحران سیاست داخلی و نه در بحران آسیب های اجتماعی است و نه در ...
امروز دولت درگیر بحران غرور است
ریشه مشکلات امروز به غرور باز می گردد
چند وزیر خواهان خروج از کابینه اند اما رئیس مغرور مخالف است چون نمی خواهد در آینده سیاسی اش اینجور بگویند که وی وزرایش را از بی کفایتی تغییر داد دوست دارد در باره وی گفته شود او وزرایی اننخاب می کرد که از بس قوی و خوب و کارآمد بوند تا آخر دوره شان باقی ماندند نه مثله دوره نژاد!
برجام در آی سی یو است اما رئیس مغرور به دنبال روشن نگه داشتن سو سوی آن است و دائم بر خاکسترش می دمد شاید که روشن بماند و وزیرش را می فرستد تا بگوید وضعیت جهان آنقدر بد و علیه ماست که دیگر فرقی نمی کند که اصولگرا بر سر کار باشد یا اصلاح طلب، دنیا عوض شده جماعت ایرانی!
آری بجای کمی تامل و فکر در گذشته این سیر و سلوک، از بس که غرور دارند به فکر آینده و فردای سیاسی خودشان اند
فکر نکنید توچال یک گاف است ،هرگز !
توچال نماد همان غروری است که می خواهد بگوید اوضاع آنقدر ها هم بد نیست!ما آنقدر ها هم بدبخت و بیچاره نیستیم، ما برند هم می پوشیم !
غرور آنقدر غده سرطانی شد که نگاه را منقلب می کند، فکر می کند که در جنگ روانی، توچال رفتن لاکچری پیامی است برای بهبود اوضاع اما نمی داند که سیر و سیاحت کشنده امید آن در خاک نشسته ی منتظر آب در گرمای جنوب است!
خداوند ما را از شر نفس و غرور نجات دهد و این کشور و این مردم را
الهی آمین

@atraf_man
https://eitaa.com/atraf_man


Forward from: نگاهِ دیگر
🔻سیاست خارجی فوتبالی مراکش

فوتبال یک زمین چمن، یک توپ، تعدادی بازیکن، مربی و داور نیست. گستره فوتبال فراتر از این‌هاست. توپ کروی شکل فوتبال به خوبی نشان می‌دهد که مظروف این پدیده، جهانی به پهنای کره خاکی است. پرطرفدارترین هنر هارمونیک اجتماعی است. همه به نوعی فوتبال بازی می‌کنند. گاهی یک تماشاگر یا بیننده تلویزیونی هیجانی‌تر از خود بازیکن داخل زمین بازی می‌کند، مربی‌گری می‌کند، فریاد می‌زند توپ به کجا و به دست کی برسد. داوری می‌کند، کارت قرمز و زرد می‌دهد. درباره تصمیمات داور زمین داوری می‌کند.
این خود از فوتبال پرظرفیت‌ترین پدیده اجتماعی را ساخته که تقریبا همه جوانب و عرصه‌های زندگی بشر را تحت الشعاع خود قرار داده است. سیاست، اقتصاد، اجتماع و فرهنگ و غیره. فیفا از سیاسی کردن و سیاسی شدن فوتبال منع کرده است، اما در عالم واقع اتفاق دیگری رخ می‌دهد. سیاست پیوندی ناگسستنی با فوتبال یافته است. پیروزی و باخت تیم‌های کشورهای متخاصم صرفا بعد فوتبالی ندارد. مانند پیروزی تاریخی تیم ملی ایران بر تیم ملی آمریکا در جام جهانی 1998 که معنایی فراتر از یک برد فوتبالی پیدا کرد و عده‌ای آن را یک پیروزی سیاسی و حتی نظامی بر آمریکا قلمداد کردند. یا مانند طوفان زردی که کره شمالی در جام‌ جهانی 1966 به راه انداخت.
این روزها، سیاست خارجی هیچ کشوری اندازه مراکش فوتبالی نیست. یک حادثه این کشور پادشاهی را از دوستان پادشاه خود جدا و به خصمانش نزدیک ساخت و موقعیت سیاسی مراکش را در بلوک‌بندی‌های عربی تا حدودی دستخوش تغییر کرد.
رای مثبت کشوری چون الجزایر ـ که چند دهه است روابط پرتنشی با مراکش دارد ـ به میزبانی این کشور برای جام جهانی 2026 فضای دوستی و مودت را بر مناسبات دوجانبه حاکم کرده است. الجزایر سال‌هاست به دنبال حمایت از جبهه پولیسارو در صحرای غربی مراکش را خشمگین‌ کرده است، اما با یک تصمیم فوتبالی برآمده از نخوت عربی، رباط را نمک‌گیر کرد. پادشاهش محمد ششم نامه پرمهر و محبت برای بوتفلیقه رئیس جمهور الجزایر نوشت و چنان تشکر ویژه‌ای کرد که گویا مناسبات دو طرف هیچگاه رنگ تنش و بحران به خود ندیده است.
پادشاه مراکش برای جبران این محبت الجزایر در این نامه خود پیشنهاد میزبانی مشترک برای جام جهانی 2030 را به بوتفلیقه می‌دهد.
در عین حال، رای منفی عربستان و چند کشور دیگر عربی که بیش‌تر آن‌ها همبازی ریاض هستند، حسابی روابط میان آن‌ها و رباط را شکرآب کرد. این رای یک نوع انتقام‌گیری سیاسی از مواضع مراکش بود. این کشور از لحاظ تاریخی در همان بلوک سنتی عربی جای دارد، اما در بحران عربی خلیج فارس (میان قطر و چهار کشور عربی) موضعی نسبتا بی‌طرفانه گرفت و همین ریاض را خمشناک کرد و تقاص آن را سیزدهم ژوئن گذشته در جریان رای‌گیری برای میزبانی جام جهانی فوتبال 2026 گرفت.
مراکش عصبانیت و ناراحتی خود را از این اقدام به شیوه‌های مختلف نشان داد. رشید طالبی وزیر ورزش مراکش آن را "خیانت" خواند و شدیدا ابراز تاسف کرد.
در همین حال هم وزیر فرهنگ و رسانه مراکش از شرکت در اجلاس پنجشنبه 14 ژوئن وزرای اطلاع‌رسانی و امور رسانه کشورهای عضو ائتلاف عربی به رهبری عربستان در ریاض خودداری کرد.
خود پادشاه هم با امیر قطر تماس تلفنی گرفت و به خاطر رای مثبت دوحه به میزبانی رباط تقدیر و تشکر ویژه کرد.
همین اقدام عربستان چنان موجی منفی علیه ریاض در میان افکار عمومی ملل عرب ایجاد کرده است که خیلی‌ها از باخت‌های متوالی تیم ملی عربستان اظهار خشنودی می‌کنند و آن را انتقامی آسمانی می‌دانند!
همین مساله در کنار محاصره قطر و تلاش‌های ریاض برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل امروزه عربستان را در جهان عرب به شدت منزوی ساخته است.
امروز تصمیمات فوتبالی همانند خود بازی فوتبال نقشی دوجهی دارند. از یک طرف هم می‌تواند یک نوع دیپلماسی فوتبالی را رقم زند و باعث آب شدن یخ سیاسی میان دو کشور متخاصم شود و لو به صورت موقت؛ مانند آنچه امروز میان الجزایر و مراکش شاهد هستیم، و مثل دیدارهای دوستانه یا رسمی بین آلمان شرقی و غربی سابق در گذشته و از طرف دیگر نیز می‌تواند موجب یخ زدن روابط حسنه دوستان شود؛ مانند آنچه امروز میان ریاض و رباط روی داده است.
با توجه به رای مخالف عربستان، اگر ایران رای مثبت به میزبانی مراکش برای جام جهانی 2026 می‌داد، هم ریاض را شرمنده‌تر می‌کرد هم رباط را نمک‌گیر، و هم در این شرایط منطقه‌ای برای جایگاه کشورمان در نزد افکار عمومی مردمان عرب بسیار مهم بود.

✍ صابر گل‌عنبری

🔴کانال نگاهِ دیگر
@Sgolanbari


مدیرِ برعکس!
ح‌سین ق‌دیانی:
اعتقادم به این‌که «جمهوری اسلامی» بزرگ‌ترین ثمره‌ی «انقلاب اسلامی» است، سر جای خود محفوظ اما این‌که گاهی به هزینه‌ی خریدن فحش بعضی رفقای حزب‌اللهی، سخن از تقابل «اداره‌های جمهوری اسلامی» و «اراده‌های انقلاب اسلامی» می‌گویم، یکی هم از ورای همین است؛ قریب ۲ شبانه‌روز است که از لغو حضور کارلوس پویول در تلویزیون می‌گذرد و یکی در آن قبرستان رسانه‌ی مثلا ملی نیست که به مردم، توضیح دهد! سئوال می‌پرسم؛ روابط عمومی صدا و سیما، چند تا کارمند دارد؟! روابط عمومی شبکه‌ی ۳ چی؟! آیا کورند و نمی‌بینند که این موضوع، چقدر بازتاب پیدا کرده؟! آیا می‌میرند یک خط توضیح بدهند که بحث موی پویول بوده یا پول بیشتر یا اساسا با اساس این هزینه مخالف هستند حضرات؟! اگر این است، که اصلا چرا بنده‌ی خدا را دعوت کردند؟! اگر این نیست، پس چیست؟! عدم هماهنگی عادل با مدیران؟! دفاع از نظم و نسق سازمان؟! همان بحث مو؟! می‌بینید رفقا! چوب خوردن اراده‌های انقلاب اسلامی از اداره‌های جمهوری اسلامی، سر همین چیزهاست! و این‌که ما باید حتی به‌خاطر کاپیتان کهنه‌کار بارسا هم فحش بخوریم! حالا می‌فهمید چرا مردم معتقدند؛ «در صدا و سیما، رابطه بر ضابطه، برتری دارد»؟! اگر مدیر روابط عمومی تلویزیون و‌ یا بگو شبکه‌ی ۳ بر مبنای شایسته‌سالاری گزینش شده بود، آیا باز هم این همه سکوت می‌کردند هم‌کاران زیرمجموعه‌اش؟! شگفتا! دریغ از یک خط شفاف‌سازی! آن‌وقت شاکی هستیم از ملت که چرا ماهواره می‌بینند! بگذار حرفم را شفاف‌تر بزنم؛ مردم و دغدغه‌های کوچک و بزرگ‌شان و مسئله‌های زرد و سرخ‌شان، اندکی برای مدیران اصول‌گرا اهمیت ندارد! آن‌ها اگر در انتخابات هم رأی نیاورند، باز با انتصابات سر پست و سمت‌شان هستند! پس چرا حرفه‌ای کار کنند؟! پس چرا مهم باشد برای‌شان همین بحث پیش آمده؟! هزاری هم ملت را آدم حساب نکنند، خدا برکت بدهد به حکم! لیکن «طی این احکام» هرروز دارند مردم، شاکی‌تر می‌شوند! نمی‌شوند؟! چند روز پیش، یکی از مدیران همیشه مدیر صدا و سیما برداشت گفت که «احتمال دارد بازی ایران و اسپانیا پخش نشود!» و خودت حدس بزن سیل کامنت‌ها را! و جهت‌شان را! وقتی در صدا و سیما، یکی با کوپن حداد و دیگری با پارتی لاریجانی و آن دیگری با سهم ضرغامی و آن یکی دیگر با برگ پورمحمدی می‌چپند آن تو، پس گرم باد دم کسانی که زیر هر تابوتی، حق این رسانه‌ی نارسا را کف دستش می‌گذارند! شب‌جمعه‌ی‌تان رنگی، اصحاب تلویزیون! خواب هفت‌پادشاه ببینید! و البته گاهی «مدیر» را برعکس بنویسید تا ثمره‌ی کارتان را با وضوح بیشتری ببینید!
#حسین_قدیانی
@ghete26


متن نوشته ای است که برای یکی از بهترین دوستان عزیز و دوست داشتنی ام در سحر بیست و پنجم ماه رمضان از حیاط مسجدالشهدا نوشتم


باید به درون بیاندیشی
اگر به دنبال تحول از بیرون خودت هستی این نشانه خوبی نیست
چون دوباره به تنوع و تحول نیاز داره که زحمات فراوانی داره و گاهی نشدنی است و به خیال پردازی منجر می شه
منشا تحول باید از درون شکل بگیره که دائمی و همیشه با طراوت و شادابی باشه و در همه شرایط ماندگاری داشته باشه
برای اینکه از درون بجوشه و چشمه درونت باز بشه باید فکر کنی خیلی تا حسب علاقه و توانمندیت تحولات مثبت را ببینی
تحول را از خودت شروع کن و خسته نشو
همین
حتما نتیجه میگیری
ان شاالله
https://eitaa.com/atraf_man


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥مستند غریبانه را:
پنجشبه ساعت ۲۳
جمعه صبح ساعت ۱۱:۳۰
جمعه عصرساعت ۱۶:۳۰
از شبکه افق ببینید.
روایت زندگی و شهادت
شهید محمد حسین حدادیان


@Sorenae


مسئله حصر چیز عجیب و غریبی شده/
هم محصورین/ و هم آنها که خواستار رفع آن هستند/
تندترین و بدترین کارها را جهت عدم رفع حصر انجام می دهند/
بنظر می رسد هم آنها که خیلی هیاهو می کنند/ و هم این پیر مغز محصور عقل/
رفع حصر را صلاح نمی دانند/
بیرونی ها که نون حصر را می خورند/
و محصور هم آب حصر را به آب دادگاه و زندان ترجیح می دهد/
و الله العالم

پ ن : کروبی جدیدا نامه ای نوشته و تاجزاده هم با پیاز داغ منتشر کرده
...
#کروبی
#تاجزاده
#رفع_حصر
#نامه_سرگشاده
#فتنه_فتنه_گر


https://eitaa.com/atraf_man


Forward from: مکتوبات
🔸این فیلم کامل نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی است که در فاصله 23 تیر تا روز تصویب برجام در مجلس برگزار شد و در آن کارشناسان حقوق و روابط بین الملل حضور پیدا کردند و از ظریف و عراقچی و ... درباره برجام پرسیدند.

🔹در یک بخش مهم #فؤاد_ایزدی از #ظریف می‌پرسد که فردی به نام #ترامپ نامزد انتخابات ریاست ‌جمهوری امریکاست و اگر انتخاب بشود برجام را پاره خواهد کرد.

🔸ظریف در پاسخ ایزدی خیلی حرف‌های جالبی می‌زند و تلویحا می گوید آمریکا نمی تواند برجام را پاره کند و به برجام بیشتر از ما از نظر حقوقی نیاز دارد.

🔹این فیلم عبرت آموز را باید نگاه کرد و دیگر از هیچ دیپلماتی مجسمه منجی همه چیز دان نساخت...
t.me/maktubmed/7070
@maktubat


فتح الفتوح برجام

برجام فتح الفتوح بود
تابو مذاکره با آمریکا شکست
قند در دل لیبرال آب شد
وقت و ثروت و همت ملت را
به پای این باغ گذاشت
اما ثمر نداشت
؛
اما ثمر داشت
آتش زدن دیر نمی شود !
اما هدایت جاریست
شرط و شروط علامت حق بود
پس حق مدار، دلیل و حجت دارد
و استدلال اهل حق پابرجا ماند
و خصم ساکت شد
بگذریم از توجیه ها
توده مردم نا امید از شیطان شدند
و این فتح الفتوح است
برجام فتح الفتوح بود و هست و خواهد بود
چرا که مجرای هدایت شد
چرا که نگاه جامعه را به ولی پررنگ تر
و رویگردانی از طاغوت را مستحکم تر
هدایت ولی الهی این است
که برجام فتح الفتوح شد

لاسقیناهم ماء غدقا

#برجام
#فتح_الفتوح
#هدایت_ولی


https://eitaa.com/atraf_man


خروج ممنوع
بالاخره حسن روحانی از راز عدم خروج ایران از برجام در حالیکه برجام بی ثمر شده و آمریکا هم از آن خارج شده و اروپا هم گارانتی و تضمین نمی دهد،
پرده برداشت، او گفت نقشه آمریکا این بود که به واسطه خروجش از برجام ایران هم فورا از برجام خارج شود، تا بتوانند قطعنامه های سازمان بین الملل را برگرداند،اما ما دولت ایران در یک اقدام بی سابقه و شگفت انگیز از برجام خارج نشدیم و نقشه های آمریکا نقش بر آب شد!
آری از قدیم گفتن یک دیوانه یه سنگ میاندازه تو چاه صد تا عاقل نمی تونن درش بیارن
حالا حکایت سنگ برجامه که در چاه غرب افتاده، هیج کس نمی تونه درش بیاره !
در برجام بمانیم هیچ سودی نداریم
از برجام خارج بشیم علاوه بر تحریم ها و نابودی هسته ای و خسارت عقب افتادگی کشور، قطعنامه ها هم علیه ما خواهند شد
یعنی دوباره محکوم هستیم به اضافه کلی خسارت دیگه
آخه دلواپس های بیچاره بی عقل بی شناسنامه جهنمی هم همین را می گفتند !

جریان لیبرال بین عذرخواهی و وقاحت کدام طرف را انتخاب می کند ؟
بقول پمپئو شما که غربی هستی بگو !

#برجام
#خروج_ممنوع

https://eitaa.com/atraf_man


Forward from: عبدالله شهبازی
«کارشناسان ضد جاسوسی» که باید از فرط شرمساری بمیرند

آنچه درباره توماس کاپلان و نقش او در سازمان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» نوشتم، با هدف نشان دادن جایگاه برجسته او در تکاپوهای اطلاعاتی آمریکایی- اسرائیلی علیه ایران بود؛ جایگاهی که بهیچوجه پنهان نیست و تنها با تلاشی دو سه روزه در وب برای من، و برای هر محقق دیگر، ‌روشن می‌شود.

«این میلیاردر نیویورکی عاشق گربه‌سانان وحشی» بنیان‌گذار و رئیس مؤسسه پنترا (کورپوراسیون پنترا) است که وظیفه خود را صیانت از گربه‌سانان وحشی قرار داده، به «قیم» یوزپلنگ آسیایی- ایرانی تبدیل شده و در این پوشش،‌ با حمایت برخی مقامات دولتی و چشم‌پوشی کامل مراجع ذیربط در وزارت اطلاعات، فعالیت گسترده‌ای را در ایران سامان داده است.

در خبرهای اخیر مکرر تکرار شد که گویا مقامات وزارت اطلاعات در جلسات با نمایندگان مجلس منکر اتهام جاسوسی علیه فعالین دستگیرشده مرتبط با مؤسسه پنترای توماس کاپلان در ایران شده‌اند. این ادعا را برخی نمایندگان بنقل از مقامات وزارت اطلاعات تکرار کرده‌اند.

من نیز متخصصان و علاقمندان خوش‌نام حیات وحش را که با مؤسسه پنترا، و شاخه‌های ایرانی آن، همکاری کرده‌اند، در جلسات آن شرکت کرده یا جوایز آن را دریافت کرده‌اند، الزاماً «جاسوس» نمی‌دانم. بدیهی است که این مؤسسه برای ایجاد اعتبار برای خود، بعنوان نهادی تخصصی و وزین، بکوشد «بهترین‌ها» را در ایران جذب کند. به همین دلیل حتی تصور نمی‌کنم همه متخصصین برجسته آمریکایی و غیر آمریکایی همکار «پنترا»،‌ بجز عده‌ای خاص، از اهداف واقعی و پنهان فعالیت آن،‌ از جمله در ایران، باخبر باشند.

معهذا، پیوندهای سیاسی توماس کاپلان بسیار روشن است و هر کارشناس خبره‌ای می‌توانست در بدو شروع فعالیت «پنترا» در ایران، از طریق اطلاعات آشکار، آن را بشناسد و هشدار دهد و مانع از ورود و بسط ید عجیب آن در ایران شود.

چنین نشد و اکنون شاهد رسوایی بزرگی برای دستگاه اطلاعاتی کشور هستیم. مقامات و کارشناسان مرتبط با این رسوایی، برخلاف رویه مرسوم در بسیاری کشورها، نه تنها غفلت خود را نمی‌پذیرند و بابت آن پوزش نمی‌‌خواهند، و استعفا نمی‌دهند، بلکه می‌کوشند از اساس صورت مسئله را نفی و حذف کنند.

@abdollahshahbazi


من با نام @mohamad.saber.65 در Instagram هستم. برای دنبال کردن عکس‌ها و ویدیوهای من این برنامه را نصب کنید. https://instagram.com/download/?r=7763629247


اطراف در اینستاگرام


Forward from: @attachbot
دهه شصت
دهه شصت پر از خاطرات ماندگار/پر از احساس /پر از یادگاری ها/پر از تجربه ها /
این قباله ازدواج والده بنده است/
تلوزیون ، چادر مشکی ، پنکه رومیزی، فرش / سال ۶۱ /
آن روزها با بردن قباله ازدواج می توانستند از بعضی از تعاونی ها وسایل زندگی را قسطی تهیه کنند/ دوران کوپن / برنج و قند و روغن /
چقدر راحتی و چقدر آسانی و آرامش بود در عین نداری ها /
و امروز چقدر دور است از ما، راحتی و آسانی و آرامش، در عین دارایی ها .../
فمن اعرض عن ذکری فان له معیشته ضنکا

#دهه_شصت
#حیات_طیبه
#ازدواج_جهیزیه


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


Forward from: Nasrollah.ir نصرالله.‌آی‌آر
سید حسن نصرالله دیروز در مراسم دومین سالگرد شهادت سید مصطفی بدرالدین (سید ذوالفقار):

سید مصطفی بدرالدین در دهه‌ی ۹۰ و نبرد خوشه‌های خشم، فرمانده اصلی بخش نظامی مقاومت بود. پس از شهادت فرمانده شهید حاج عماد مغنیه، ما مسئولیت‌های وی را میان چند نفر از جمله سید مصطفی تقسیم کردیم. زیرا پرونده‌های نظامی‌مان نیز گسترده‌تر شده بودند. وی در طول این سال‌ها مخصوصا پس از سال ۲۰۰۰ درگیر پرونده‌های بسیار حساسی از جمله مقابله‌ی امنیتی با دشمن اسرائیلی بود. همچنین مسئولیت پشتیبانی از مقاومت فلسطین و توسعه‌ی فناوری‌هایش را بر دوش داشت تا این مقاومت بتواند به ایستادگی و رویارویی با دشمن اسرائیلی ادامه دهد. ما در عراق نیز افتخار مشارکت در تشکیل نیروهای مقاومت علیه اشغال آمریکا را داشتیم و پس از شهادت حاج عماد این پرونده به سید مصطفی سپرده شد و تا مراحل بعد یعنی دوره‌ی شکل‌گیری داعش نیز ادامه یافت. مقاومت عراق، اولین عامل اجبار آمریکا برای خروج از عراق بود. سید مصطفی همچنین از روز اول حضور حزب الله در سوریه، مسئول این پرونده بود. او تنها در زمینه‌ی نبرد نظامی با گروه‌های مسلح فعالیت نمی‌کرد بلکه برای از بین بردن شبکه‌های تروریستی داخل سوریه نیروی بسیاری گذاشت. در مجموع وی وارد هیچ عرصه‌ای نشد مگر این‌که پیروز و سربلند از آن خارج شد. بنده معمولا در جلسات داخلی و عمومی هیچ گاه پیروزی را به یک شخص نسبت نمی‌دهم. این پیروزی‌ها محصول تلاش‌های گروهی و همکاری و زحمات عظیم است ولی ماهیت و ویژگی کارهای نظامی این‌گونه است که فرمانده، بسیار در به نتیجه رسیدن یک فعالیت سهم دارد.

@nasrollahir
nasr.link/97-02-24


Forward from: نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
ظریف در بروکسل چه گفت و چه شنید! (2)
ظ: ما قبلاً هم گفته ایم که حاضریم در بارۀ برخی موضوعات از جمله بحران یمن با طرف غربی مذاکره کنیم.
ط: این بسیار خوب است جواد. اما این به تنهایی نه ترامپ را راضی می کند و نه ما را. دایرۀ گفتگوها باید بسیار وسیعتر از این باشد.
ظ: مثلاً؟
ط: نقش کلی شما در سوریه و لبنان و عراق و یمن. بحث موشک های دوربرد و نظام بازرسی ها و البته بند غروب در توافقنامۀ برجام.
ظ: اینها که با خواست های آمریکا مو نمی زند!
ط: به ظاهر شاید نه! اما در محتوا ما بسیار منعطف تر از آمریکا به موضوع نگاه می کنیم.
ظ: این موضوعات با هر نوع محتوایی در تهران بسیار حساسیت برانگیز است و من اجازۀ ورود به آنها را ندارم.
ط: پس پیشنهاد شما چیست؟
ظ: لازم نیست ما در پی جلب رضایت آمریکا باشیم. پیشنهاد من این است که در ازای عمل ایران به تعهدات خود در چارچوب برجام، اروپا با همکاری چین و روسیه، روابط اقتصادی خود را با ایران کاملاً عادی کند و به تحریم های آمریکا بی اعتنا بماند.
ط: می دونی که تحریم های آمریکا بانک ها و شرکت های خصوصی ما را هدف می گیرد و این شرکت ها و بانک ها نیز بر اساس منافع سهامداران خود تصمیم می گیرند. ما نمی توانیم آنها را به کاری وادار کنیم.
ظ:اگر اروپا در کنار چین و روسیه تصمیم قاطع به رویارویی با تحریم های آمریکا بگیرند؛ ترامپ ناچار به عقب نشینی می شود.
ط: یعنی ما با روسیه و چین که هر کدام تهدیدی علیه ما محسوب می شوند متحد شویم و با کمک آنها علیه کشوری که ارزش های مشترک با ما دارد؛ جنگ تجاری و اقتصادی راه بیاندازیم که چه بشود؟
ظ: که برجام حفظ شود.
ط: جواد! بهتر است به نقشۀ جهان و آمارهای حوزه های گوناگون بین المللی، دوباره نگاهی بیاندازی!
ظ: این نوع بیان، بحث ما را به بن بست می کشاند.
ط:خب، مگر شما به بروکسل نیامده اید تا بن بست ها را بشکنید؟
ظ: به هر حال، مأموریت من در این سفر استمزاج نظر اروپاست. اجازۀ تصمیم گیری ندارم. من موضوع را به تهران منتقل می کنم. آنها برای ادامۀ مذاکره تصمیم می گیرند.
@ahmadzeidabad


Forward from: نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
ظریف در بروکسل چه گفت و چه شنید! (1)
محمد جواد ظریف از مسکو به بروکسل آمده است تا با نمایندگان فرانسه، آلمان و بریتانیا در بارۀ برجام مذاکره کند.
آنها اکنون در پشت درهای بسته مشغول گفتگویند و من هم طبق شیوه ای که در پکن و مسکو در پیش گرفتم، در گوشه ای مخفی شده ام و به گوش ایستاده ام. خوشبختانه در اینجا صدای همۀ طرف های مذاکره را می شنوم. از آنجا که طرف های اروپایی چند نفرند من در این گزارش کلاً از آنها به نام "ط" یاد می کنم؛ ظریف هم که خود به خود "ظ" است.
ط: از ایران سپاسگزاریم که به رغم خروج آمریکا، برجام را ترک نکرد؛ این گامی درست در جهت درست است.
ظ: امیدوارم این حسن نیت ما را نشانۀ ضعف تلقی نکنید؛ در واقع ماندن ما در برجام به نوع تصمیم شما بستگی دارد.
ط: به تصمیم همۀ ما بستگی دارد.
ظ: ایران طبق گزارش های مکرر آژانس به تمام تعهداتش عمل کرده و اینک توپ در زمین اروپاست که برای حفظ برجام تلاش کند.
ط: بله، اروپا در جهت حفظ برجام می کوشد؛ اما موفقیت آن در گروه همکاری و انعطاف ایران است.
ظ: ما تا جایی که با مواضع اصولی مان در تعارض نباشد؛ حاضر به همکاری هستیم....
ط: بسیار خوب، می دانید که آمریکایی ها روی چند موضوع مهم انگشت گذاشته اند.
ظ: آمریکا باخروج از برجام فعلاً محلی از اعراب ندارد و خواسته هایش نیز برای ما مهم نیست.
ط: اما خودتون می دونید که اروپا در بخش عمده ای از نگرانی های آمریکا در بارۀ برخی بندهای مبهم برجام و رفتار کلی ایران در منطقه شریک است و بدون توجه به آنها نمی توان راه مطمئنی برای حفاظت از برجام پیدا کرد.
ظ: ببینید! اگر بخواهید خواسته های طرف آمریکایی را پیش بکشید؛ مذاکرات شکست می خورد و تنها نتیجۀ آن هم تقویت و حتی به قدرت رسین کامل تندروها در تهران است.
ط: این مشکل داخلی شماست؛ به ما ربطی ندارد.
ظ: خیر آقای عزیز! مشکل شما هم هست! چون اگر جناح تندرو در تهران قدرت را کامل قبضه کند؛ بدون درنگ برجام را لغو می کند.
ط: و آن وقت چه می شود؟
ظ: آغاز به کار هزاران سانتریفیوژ و غنی سازی بالای 20 درصد و حتی احتمال خروج از ان پی تی.
ط: مگر نشنیدید که پرزیدنت ترامپ گفته این کار عواقب وخیمی در پی دارد!
ظ: پرزیدنت ترامپ غلط کرده و به گور اجدادش خندیده که ایران و ایرانی را تهدید کرده است!
ط: خواهش می کنم عصبانی نشید. ما اینجا هیچکدام نمایندۀ ترامپ نیستیم. در واقع بحث بر سر این است که آیا ایران برای حفظ برجام حاضر به همکاری با اروپاست یا نه؟
ظ: شما چه نوع همکاری از ما انتظار دارید؟
ط: نوعی از همکاری که ترامپ هم برای اعمال مجدد تحریم ها مردد شود.
ظ: ترامپ جز به تسلیم ما رضایت نمی دهد. از این جهت ما نمی توانیم در جهت جلب رضایت او حرکت کنیم. ما در پی توافق مطمئنی با اروپا هستیم.
ط: ترامپ آدم بی ملاحظه ای است؛ ما این را تصدیق می کنیم؛ اما آنطور هم که شما می پندارید نیست. در مذاکراتی که ما اخیراً با پمپئو داشتیم؛ روشن شد که او دنبال معامله ای است که به سود همۀ طرف های ماجرا از جمله ایران باشد.
ظ: ما کوچکترین اعتمادی به ترامپ و دار و دسته اش نداریم.
ط: مسئله اعتماد نیست. به هر حال او فعلاً رئیس جمهور ایالات متحدۀ آمریکاست و بدون جلب رضایت نسبی او اروپا قادر به حفظ برجام نخواهد بود.
ظ: مشکل اروپا همیشه این بوده که دنباله رو یانکی هاست!
ط: جواد! بیان این موضوع از زبان شما ما را تحریک نمی کند! تو خودت خوب می دانی که اروپا بدون چتر حمایتی ناتو توان مقابله با تهدیدهای امنیتی را ندارد و بزرگترین نیروی مؤثر در ناتو نیز ارتش ایالات متحدۀ آمریکاست.
ظ: یعنی تا ابد می خواهید در زیر چتر حمایت آمریکا بمانید؟
ط: این چیزی نیست که به دیگر کشورها ربط پیدا کند. ما در تنظیم روابط خود با آمریکا از دیگر کشورها دستور نمی گیریم.
ظ: من هم قصد دخالت در امور داخلی شما را نداشتم. مأموریت من در این سفر این است که بدانم اروپا برای ادامۀ حیات برجام چه تضمینی می تواند به ما بدهد؟
ط: همانطور که گفته شد این به خود ایران بستگی دارد.
@ahmadzeidabad


فعلا بی خیال برجام
ایول پرسپولیس
حال امارات در شرایط حساس منطقه
رغم انفهم
گرفته شد
👏🌺🌻🌹🌷🌸🌼💐

https://eitaa.com/atraf_man


⚡️به ترامپ⚡️

هر علفی که می جوی، مزمزه کن، بیان مکن
یا که اگر غلط کنی، گنده تر از دهان مکن

می دهی از زبان سبز آن سر سرخ را به باد
قلقلک خیال را لقلقه ی زبان مکن

از وطنم بگو ولی جانب احتیاط گیر
با دم شیر، این چنین بازی آن چنان مکن

نام خلیج فارس را چون که ز یاد برده ای
بیش مگو و خویش را مضحکه ی جهان مکن

حامی خاص داعشی، اصل و اساس داعشی
پس سخن از ترور نگو خنده ی ما عیان مکن

شیخ خمیده ای اگر رقص کند به ساز تو
خشم خداست در کمین تکیه بر این کمان مکن

تیر به سنگ خورده ای، کاکل رنگ خورده ای
آب فرنگ خورده ای، میل به شوکران مکن

دنبه ی صهیونیست را بوی کباب یافتی
گاوچران سرخ مو! سیخ در استخوان مکن

وهم سراب دیده ای پنبه به خواب دیده ای
چون شتران بی خرد لف لفِ بی امان مکن

خاور عشق زان ما، صور و دمشق جان ما
کابل، هم زبان ما، هلهله چون زنان مکن

شام و عراق رام شد، خواب یمن تمام شد
سکه ی دین به نام شد، گیس مکش، فغان مکن

فارس، شکوه یافته، سوی فلک شتافته
قلب اتم شکافته، خشم من امتحان مکن!

افشین علا، مهر 96

⬇️⚡️⚡️⬇️
@afshinala


جواب و تحلیل من برای پست بالا


تحلیل من همانی است که در رخ دیوانه و درباره تحلیل شریعتمدار نوشتم است
فضای ترسیمی شما شکل استانداردی بود که تیم قبلی آمریکا آن را طراحی کرده بود
ترتیب دادن بازی های برد برد برای رسیدن به بازی های بعدی
یعنی دادن امتیازات کوتاه و سریع و شیرین و جذاب برای وجیه کردن جریان لیبرال و تضعیف گفتمان انقلابی
همانی که شما ترسیم نمودید
تا به این وسیله امثال این جریانات سر کار باشند و به برجام های دیگر برسیم
جوایز شیرین مانند هواپیما
و ذوق زدگی روحانی به اینکه حاضر است برای رفع تحریم های دیگر هم مذاکره کننده بفرستد و قس علی هذا
لذا همه طرف ها روی پیروزی کلینتون حساب باز کرده بودند
تا اینکه ترامپ شاه بازی را به هم زد
چرا
ترامپ یک آمریکایی خالص است
برخلاف اوباما
ترامپ اعتقاد به ابر قدرت بودن دارد
اما اوباما می گفت این حداکثر کاری بود که می شد کرد
حالا برای این هم می شود تحلیل های دیگری هم ذکر کرد - شکست های که اوباما از ایران خورد مثل سال ۸۸-
اما نهایتا ترامپ به روش خود جلو می رود
اتفاقا اوباما و اروپایی ها با همین توجیه می خواستند ترامپ را راضی نگه دارند
اما او تاجر است و صبرش کم است
او به صراحت گفته که از برجام خارج می شود و ۵۰۰ میلیارد دلار می گیرد
خب طرف های معامله هم قبول کردند
او منظور خود را دقیق بیان کرده :
" ایرانی ها خواهند گفت شرایط جدید را نمی پذیرند
من هم اگر جای آنها بودم همین را می گفتم اما خواهید دید که خواهند پذیرفت "
ترامپ دولت ضعیف فعلی را آماده تن دادن به شرایط سخت تر هم می بیند
اما مشکلی که او با آن مواجه خواهد شد
اینست که ایران فقط دولت ضعیف و مستقرش نیست
والسلام

https://eitaa.com/atraf_man

20 last posts shown.

154

subscribers
Channel statistics