مفاهیم اسلام در رد شبهات


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


اندیشمند عالی🌐

واﺷﻨﮕﺘﻦ اﯾﺮوﯾﻨﮓ (١٧٨٣- ١٨٥٩ م) اﺳﻼم ﺷﻨﺎس، ﻧﻮﯾﺴﻨﺪه و ﮐﻨﺴﻞ آﻣﺮﯾﮑﺎ دراﺳﭙﺎﻧﯿﺎ و ﺻﺎﺣﺐ ﮐﺘﺎب ﻣﺸﮫﻮر ﺗﺎرﯾﺦﻧﯿﻮﯾﻮرک ﻣﯽﻧﻮﯾﺴﺪ:

{ﻣﺤﻤﺪ ﺑﻪ هیچ وﺟﻪ ﻃﺎﻟﺐ ﻣﺎل و ﻣﻨﺎل دﻧﯿﺎ ﻧﺒﻮد و ﺑﻪ ﺣﺪی از ﺧﻮﯾﺸﺎن ﺧﻮد ﺑﺪرﻓﺘﺎری دﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﺎھﯽ ﻣﺠﺒﻮر ﻣﯽ ﺷﺪ ﺑﮕﺮﯾﺪ! او دارای آراﯾﯽ ﺑﺴﯿﺎر ﻣﺘﻌﺎﻟﯽ و اﻋﺘﻘﺎدی ﺑﺲ ﻧﯿﮑﻮ ﺑﻮد.}

📚محمد(ص) از دیدگاه خاورشناسان، تالیف امیر عبدالستار حسین بُر صفحه ۱۹

#پیامبر_از_دیدگاه_خاورشناسان


خطاب خداوند به تمام کسانیکه در حقانیت اسلام شک دارند

{أَفِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ أَمِ ارْتَابُوا أَمْ يَخَافُونَ أَن يَحِيفَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَرَسُولُهُ ۚ بَلْ أُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ }سوره نور آیه ۵۰

《آيا در دلهايشان بيمارى است يا به شك افتاده اند يا از آن مى ترسند كه خداوند و رسولش بر آنان ستم كنند؟ [نه ] بلكه اينان ستمكارند.》


زره فراخ.pdf
4.7Mb
نام کتاب: زره فراخ (چگونه با شبهات فکری معاصر برخورد کنیم)

✍ نویسنده: احمد یوسف السید

✒ مترجم: واحد ترجمه بینش

📃تعداد صفحات: ۱۹۵ صفحه

زره‌های فراخ...

تلاشم بر این بوده تا در این کتاب به این سؤالات پاسخ دهم:‏

چه اسبابی منجر به گرایش برخی از جوانان جامعه‌ی ما به الحاد شده ‏است؟ یا چه چیزی وادارشان کرده که بعضی از ثوابت شرعی را منکر شوند با ‏اینکه مدعی‌ هستند اصل اسلام را قبول دارند؟ و آیا ادبیات و سبک بیان دینی در ‏دامن زدن به این موضوع دخیل بوده است؟

نشانه‌ها و مشخصات این موج تشکیک‌آمیز معاصر چیست؟ و ماهیت و ‏نوع اثرپذیری از آن چگونه است؟ و آيا سوالاتی که توسط این جریان مطرح می‌شود محدود است؟ یا اینکه قابل ‏حصر نبوده و فراوان است؟ ومهمترین این سوالات کدام است و چگونه باید به ‏آنان پاسخ داد؟

راه‌های پیشگیری نسل فردا از معایب و آفات این موج و جریان کدام است، ‏بدون اینکه محدودشان کنیم یا آزادی دیدگاه و اندیشه را از آنان سلب کنیم؟

آیا می‌توان به آنان ابزارهایی روشمند ببخشیم که به وسیله‌ی آن بتوانند با ‏افکار مخالف با اسلام روبه رو شوند؟

چگونه با افرادی که به بعضی از این شبهات متأثر شده‌اند، گفتگو کنی


کشفِ رادیکالیسمِ نصابِ معارف افغانستان!!!!

نویسنده: دکتر محمد دروازی

انستیتیوت مطالعاتِ استراتیژیک افغانستان که بی بی سی هر از گاهی از آن استمداد منبع میکند و مدیریتِ معروف دارد، تحقیقی را به نشر رسانیده است که در آن تحقیق، گویا عوامل رادیکالیسم یعنی بنیادگرایی را که در اصطلاحِ رائج مرادفِ افراطگرایی است در نصاب تعلیمی معارف افغانستان از صنفِ دوم تا دوازدهم درمضامین آموزش قرآن کریم ومضمون تربیهء دینی کشف کرده است.

این تحقیق روی حروف نقطه گذاشته و حقیقت نواندیشی دینی وحقیقت آرمان و اهداف خود را و سطح التزام خود به قوانین افغانستان را آشکار ساخته است و در بیش از صد صفحهء خود مسلمان بودن را مرادف افراطیت معرفی کرده!

اما این تعلیمات افراطی عبارت از چه اند؟

در چند صفحهء اول به تعریف دین پرداخته وتعریف دین را از کارل مارکس، ماکس ویبر، کارل پوپر، هایدیگر و بقیه ملاحده یا هستی شناسان یا عیسویان غربی نقل کرده است که دین زادهء اوهام وتصورات بشری است و...

بعد ازاین مقدمه به صلبِ مطلب رفته نمونه های را از تعلیمات اسلامی برشمرده است که نقاطِ عمدهء آن این است:

۱- تحقیق انستییتیوت مذکور مثلا در صفحهء 51 خود بر این متن نصاب معارف "هدف از زندگی پرستش وعبادت خدای متعال است" اعتراض کرده است، نه این اعتراض که خدمت به جامعه هم عبادت است، بلکه این اعتراض که این عبارت دگم اندیشی وجزم گرایی است!

۲- همچنان درصفحهء 55 خود بر ذمّ بت پرستی درمضمون تربیهء دینی که ترجمهء آیاتی از قرآن در بارهء بت پرستی واینکه بتها سود وزیانی برای انسان رسانیده نمیتوانند اعتراض نموده است، زیرا این تعریفِ یک طرفه ازخدا شناسی است وبه ذوق واحساس هنری شاگرد صدمه می‌رساند!

۳- همچنان درجای دیگری بر سلام مسلمانان و براستفادهء نام مسلمان بجای انسان، و بر این متن درنصاب معارف که کودکان بزرگان و استادان را احترام میکنند و دست بزرگان را میبوسند اعتراض میکند که این ترویج فرهنگ ناسیونالیستی است وطفل را دنباله رو ومطیع پدر ومادر واستاد وبزرگ تربیت می‌کند!

۴- همچنان برکلمهء دین وحصر آن در اسلام اعتراض کرده وگفته این رادیکالیسم است که بقیه ادیان ابراهیمی -مانندِعیسویت ویهودیت- ذکر نشوند تنها اسلام ذکر شود، یعنی باید دین عام باشد!

۵- همچنان رادیکالیسم بزرگ دیگر در نصاب معارف افغانستان اینکه چرا تعریف دینی از نکاح کرده است؟

زیرا از نظر این تحقیق وقتی نصاب برای شاگرد می‌آموزاند که نکاح عبارت از رفع حرمتِ جنسی میان زن و مرد از طریق ازدواج است افراط گرایی کرده است، چونکه ازدواج غیر از این مسئله استفاده های زیادی دارد و رابطه میان زن ومرد از طریق نکاح یک تعریف قدیم ازدواج است که در دنیای کنونی درصددِ ازبین رفتن است!

یعنی پوست کنده می‌گوید ارتباط جنسی که اکنون در غرب میان دو مرد یا دو زن صورت می‌گیرد نیز ازدواج است و نصاب معارف افغانی طفل را به این تربیت نکند که ازدواج تنها رابطه مرد و زن در شکل معین را می‌گویند!

۶- همچنان اعتراض کرده است که چرا نصاب معارف افغانستان عکس بیت المقدس را بحیث جای مقدس برای مسلمان معرفی کرده واز حق یهودیان یاد نکرده است!

این نمونه هایی است از رادیکالیسم که تحقیق مذکور کشف کرده است!

فکر کنم نیاز به تبصره ی نیست؛ جز همینکه روان شناسی لهجه وموقعیت چنین تحقیق بوی زور وزورگویی میدهد، بوی پا گذاشتن بر دهان وروی اکثریت مسلمان وقانون وپیشوندِ دولت، و تهدید که اگر کسی اینجا زین بعد از هویت اسلامی خود حرف میزند وصیتش را بکند وکفنش را بدوزد. وانا لله وانّا الیه راجعون.

در کلیله و دمنه است در قصهء گاوسیاه:
«من همان وقت خورده شدم که گاوِ سفید خورده شد»!

کاپی شده از:
استاد عبدالرحمن احراری


غرض و مرض دو مشکل اساسی مخالفان اسلام

۱. غرض:

💥غرض ورزی یکی از بزرگترین مشکلات مخالفین اسلام در قدیم و حال هست، بسیاری از این مغرضان هدفشان دریافت حقیقت نبوده بلکه میخواهند اسلام را طوری تعریف کنند که طبق امیال و افکارشان باشد واگر موافق به آن نبود شروع به تهمت و تحریف تاریخ میکنند.
بقول مولوي : 👇

چون غرض آمد هنر پوشيده شد
صد حجاب از دل به سوي ديده شد


۲. مرض:

🚑بیماری جهل نسبت به مفاهیم اسلام یکی از برجسته ترین مریضی است که مخالفان این دین مبارک با خود یدک میکشند این بیماری در حدی است که مریض از پی ترجمه متن کتاب صنف اول بر نمیآید ولی به تمام آب و تاب به نقد منابع اسلامی میپردازد. و هرگز رنج مطالعه و تحقیق در منابع اسلامی را به خود روا نمیدارند.

به قول شاعر👇

فإن كنتَ تَدري فَهذا مُصيبة
و إن كنتَ لاتَدري فَالمصيبة أعظم
گركه ميداني و ميگويي خطا، اين ماتم است
ور نميداني و ميگويي، مصيبت أعظم است!.


نصیحت دلسوزانه به مخالفان:💎

قول سعدي شيرازي است که میگوید:👇

چون نداري كمال و فضل آن به
كه زبان در دهان نگهداري؟


نتیجه:
این ضعف و درماندگی مخالفان اسلام، نشان دهنده عظمت این اندیشه الهی است که مغرضان و جاهلان را در آن راه نیست.

الإنسانُ عَدُوُّ لِما جَهِلَهُ.
آدمي با چيزي كه بدان جاهل است سر دشمني دارد.


فیضی


راد مرد بزرگ🌐

مستر جون دی فینرات اﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ:

ﻣﺤﻤﺪ ﺑﺰرگترینِ ﺧﯿﺮﺧﻮاھﺎن ﻧﻮع ﺑﺸﺮ و ﻇﮫﻮرش ﻧﺸﺎﻧﻪی ﯾﮑﯽ از ﻋﺎﻟﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﻋﻘﻮل در ﺗﻤﺎم ﻋﺎﻟﻢ اﺳﺖ. و اﮔﺮ آﺳﯿﺎ ﺑﺨﻮاھﺪ ﺑﻪ ﻓﺮزﻧﺪان خود بنازد، ﺳﺰاوار اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ اﯾﻦ رادﻣﺮد ﺑﺰرگ و ﺑﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ در ﺟﮫﺎن اﻓﺘﺨﺎر ﮐﻨﺪ، اﻟﺒﺘﻪ ﯾﮑﯽ از ﻇﻠﻢ ھﺎی ﺷﺪﯾﺪ اﺳﺖ اﮔﺮ ﺑﺨﻮاھﯿﻢ ﺣﻖ اﯾﻦ ﻣﺮد ﺑﺰرﮔﻮار را ادا ﻧﮑﻨﯿﻢ؛
زﯾﺮا او ھﻤﺎن ﮐﺴﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ در ھﻨﮕﺎم ﻇﮫﻮرش، ﻋﺮب در درﺟﻪ ای از اﻧﺤﻄﺎط و ﺗﻮﺣﺶ ﺑﻮد ﮐﻪ ﺑﺮ ﻣﺎ ﻣﺨﻔﯽ ﻧﯿﺴﺖ و ﺑﺎز ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻢ ﮐﻪ ﭘﺲ از ﺑﻌﺜﺖ او، و ﺑﺮ اﺛﺮ اﻧﻮاری ﮐﻪ دﯾﺎﻧﺖ اﺳﻼم در دل ھﺎی آﻧﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﯿﻞ ﺑﻪ آن ﮔﺮوﯾﺪﻧﺪ، اﻓﺮوﺧﺖ، ﭼﮕﻮﻧﻪ اوﺿﺎع آن ﺳﺎﻣﺎن
دﮔﺮﮔﻮن ﺷﺪ. ﺑﺮ ھﻤﯿﻦ اﺳﺎس اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﺮدﯾﺪ در ﺑﻌﺜﺖ ﻣﺤﻤﺪ را ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺮدﯾﺪ در ﻗﺪرت ﺧﺪاوﻧﺪی داﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺣﺎﮐﻢ ﺑﺮ ﺗﻤﺎم ﺟﮫﺎن و ﺟﮫﺎﻧﯿﺎن اﺳﺖ》

📚محمد از دیدگاه خاورشناسان، تالیف امیر عبدالستار حسین بُر، صفحه ۱۹

#پیامبر_از_دیدگاه_خاورشناسان


مقایسه مفاهیم اخلاقی در اسلام و ادیان دیگر🌐

قسمت دوم💿💿

آموزهای اخلاقی در یونان باستان🏛

اما در مورد يونانيان، تا آنجا كه منابع يوناني گزارش ميكنند اخلاقيترين متفكّر يونان باستان، سقراط بوده است و اخلاقيترين كار او را چنين روايت كرده اند كه چون دادگاه آتن، ستمگرانه وي را به مرگ محكوم ساخت سقراط با آنكه شاگردانش وسائل فرار او را فراهم آورده بودند گريز از زندان و شكستن قانون را روا نشمرد و جام زهر يا «شوكَران»را در زندان نوشيد و تسليم مرگ شد. ولي تاكنون اين بحث در كار سقراط بجاي مانده كه آيا آموزش اخلاقي ايجاب ميكند تا در برابر قوانين ظالمانه و حكام ستمگر تسليم شويم يا بايد از محاصره آنها حتّي المقدور بگريزيم و با اَياديِ ظلم به مبارزه برخيزيم تا نظام عدل استقرار يابد و بِساط جور بر چيده شود و هزاران مظلوم از
قيد ستم رهايي يابند؟ !
تعليمي كه در اين باره از قرآن كريم گرفته ايم اينست كه آدمي نه حقّ ستمگري دارد و نه بايد اجازه دهد تا بر او ستم رود و عزّت و شرف انسانيِ وي پايمال شود (لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ) بقره ۲۷۹
(نه ستم میکنید و نه هم به شما ستم میشود)
چنانكه رسول اكرم در دعاي خود ميگفت : (يعني : بار خدايا ما بتو پناه ميبريم از اينكه بلغزيم يا گمراه شويم يا ستم كنيم يا ستمكش باشيم يا ناداني كنيم يا درباره ما ناداني رود . »
التّاج الجامع للأصول في احاديث الرّسول، الجزء الخامس، صفحه 134

قرآن براي دفع ظلم و تجاوز، حتّي اجازة قيام و جنگ به مسلمانان داده و ميفرمايد :
( أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ ) حج ۳۹
«به آنانیكه در معرض پيكار قرار گرفته اند اجازه جنگ داده شده زيرا كه بر ايشان ستم رفته است .»

آري :
نهاني ديني فلا أَظلِمُ
و عزَّ مكاني فلا أُظلَمُ
(مرا اين چنين داد زنهار دين
نه بر كس ستم كن نه از كس ببين)

خلاصه:📃
آنكه تعاليم اخلاقي قرآن، از نقائص آموزشهاي ديگر بر كنار بوده و كمالات آنها را در خود دارد
.

📚خیانت در گزارش تاریخ(نقد کتاب بیست و سه سال) تالیف استاد مصطفی حسینی طباطبایی
جلد ۲صفحه ۲۶۷ تا ۲۶۹ با اندکی دخل و تصرف.
پایان.💐


مقایسه مفاهیم اخلاقی در اسلام و ادیان دیگر🌐

قسمت اول💿

آموزه های اخلاقی بودا🏯

تعاليم اخلاقي بودا هر چند خالي از اهميت نيست اما رهبانيت تند و زهدگرايي شديد بر آن غلبه دارد و اين رويه، انسان را كه اجتماعي و 《مَدَنِیُُّ بِالطَّبع》 آفريده شده منزوي ميكند و مايه ركود علم و تمدن خواهد شد ولي در آموزشهاي اسلام زهد و پارسايي با بهره گيري صحيح از دنيا و جامعه گرايي منافات ندارد قرآن كريم ميفرمايد :
{وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ ۖ وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ }
«در آنچه خدا بتو داده (از مال و منال و امتيازات دنيا) سراي آخرت را بجوي و نصيب خود را از دنيا فراموش مكن .»

پس اسلام با زهد منفي موافق نيست و ترك دنيا را نمي پسندد.
دنيايي كه اسلام آن را مذمت كرده مال و همسر و جامعه نيست بلكه غفلت از خدا و بدخواهي درباره بندگان خدا است :

آموزه های اخلاقی کنفوسیوس

آموزشهاي اخلاقي كنفوسيوس (برعكس تعاليم بودا) كمتر به بعد ملكوتي و عرفاني انسان توجه دارد و مسائل مربوط به مبدا و معاد را بدست فراموشي سپرده است زيرا نظر عمده كنفوسيوس معطوف به ترميم اخلاق اجتماعي و روابط افراد بوده است.

ولي اسلام در عين آنكه اصلاح روابط اجتماعي را از نظر دور نداشته، به مسائل اعتقادي و عرفاني نيز سخت عنايت نشان ميدهد و انسان را به لحاظ اخلاقي بسيار عميقتر و وسيعتر ميسازد .

آموزه های اخلاقی زرتشتی♨️

اخلاق زرتشتي، ثَنَوي است چرا كه اهريمن و ديو در آئين زرتشت اصالت دارد تا آنجا كه در كتاب ونديداد تصريح شده پارهاي از موجودات عالم را اهريمن آفريده است!
(به ونديداد، چاپ تهران، فصل اول نگاه كنيد) از همينرو مذهب و اخلاق زرتشتي ميكوشد تا خود را در ميان آرياييها محدود كند و ديگران را به آئين خود فرانخواند گويي آرياييها، نژادي برتر بوده و با اهورا مزدا قرابت بيشتري دارند و ديگران در شمار سپاه اهريمن !اند بهمين دليل با وجود قدمت آئين زرتشتي، پيروان آن محدود و اندك مانده اند. اما اخلاق اسلامي، اخلاق توحيدي است يعني در رابطه با وحدتِ «عالم و آدم» و قدرت بلامعارضِ خداوند، تشريع شده و لذا از مرزهاي عربستان گذر كرده و
خود را به دور ترين نقاط جهان و سراسر عالم انساني رسانيده است . اخلاق زرتشي متأسفانه به نوعي «تابو» گرفتار شده و مثلاً «روزه گرفتن» را كه مايه تقويت اراده و وسيلة خودسازي و تهذيب نفس است به شدت حرام ميشمرد و كاري اهريمني مي انگارد (ونديداد، صفحة 114 )
يا عادات ماهيانه زنان را مولود «آفت ديوها» معرّفي ميكند (ونديداد، صفحة 204 )و اين نگرش در بعد اخلاقي، از ثنويت ورابطة با اهريمن سر چشمه ميگيرد و رفتار و احساساتي را در انسان پديد ميآورد كه با اخلاق توحيدي متفاوتست .

آموزه های اخلاقی یهود🕍
اما در آئين موسي اخلاق، بيشتر با عدالت اجتماعي پيوند يافته است و لذا تورات ميگويد «: جان به عوض جان بده و چشم به عوض چشم و دندان به عوض دندان و دست به عوض دست و پا به عوض پا و داغ به عوض داغ و زخم به عوض زخم و لطمه به عوض لطمه»( سفر خروج، باب 21 )

آموزه های اخلاقی مسیحیت
در آئين عيسي كفّة عفو و رحمت بر عدالت اجتماعي رجحان يافته زيرا انجيل ميگويد:
«شنيده ايد كه گفته شده است چشمي به چشمي و دنداني به دنداني ليكن من به شما ميگويم با شرير مقاومت مكنيد بلكه هر كه بر رخسارة راست تو سيلي زند، ديگري را نيز به سوي او بگردان و اگر كسي خواهد با تو نزاع كند و قباي تو را بگيرد عباي خود را نيز بدو واگذار و هر گاه كسي تو را براي يك ميل مجبور سازد دو ميل همراه او برو »
(انجيل متّي، باب )

آموزه های اخلاقی اسلام🕋

در اين ميان قرآن ميفرمايد :
{وَجَزَاءُ سَيِّئَةٍ سَيِّئَةٌ مِّثْلُهَا ۖ فَمَنْ عَفَا وَأَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ ۚ إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ}(شوري : )40
«كيفر كارِ بد همانند آنست اما كسي كه عفو نمود و كار را اصلاح كرد پاداش وي بر عهده خدا است .»

در اينجا قرآن، تعليم تورات و انجيل را با يكديگر همراه كرده و آموزش جامعي را ارائه داده است بويژه كه ميدانيم اگر بطور كلّي قصاص عادلانه تحريم شود امنيت جامعه به خطر ميافتد و دست جنايتكاران باز ميشود و بسياري از مردم كه توان عفو و اغماض ندارند به قانون شكني وادار ميگردند يعني از تلافيها و كينه جوييهاي پنهاني خودداري نميورزند و حرمت قانون را ميشكنند اما چون قصاص را بعنوان يك اصل در روابط اجتماعي بپذيريم و سپس مردم را به عفو و گذشت تشويق نماييم، در اين صورت هم جامعه را به سوي خطر سوق نداده ايم و هم راه فضائل اخلاقي را به روي مردم مستعد نبسته ايم. بنابراين قرآن كريم در مقايسه با تعاليم تورات و انجيل كاملترين
راه را نشان ميدهد و به تعبير خود قرآن :
(يهدي لِلَّتي هِیَ اَقوَم)

ادامه دارد....


پاسخ به یک شبهه در رابطه به برهان شر

❓شبهه:
قرآن در سوره ملک آیه ۳ می‌گوید:
در آفرینش خدا هیچ عیبی وجود ندارد.
واقعیت این است که فقط در مورد انسان بیشتر از ۴۰۰۰ نقص مادرزادی وجود دارد و سالیانه حدود ۸ میلیون کودک با نواقص شدید ژنتیکی متولد می شوند که البته بیشترین آمار متعلق به کشورهای مسلمان است.

✔پاسخ:

اگر چه ما قبلا برهان شر را نقد کرده ایم ولی حالا هم چند نکته ای به آن اضافه میکنیم
https://t.me/mafahim571/238
https://t.me/mafahim571/239

الف:
📗این همه مشکلات جنتیکی در اثر چی به وجود آمده است؟ آیا خداوند از آسمان سلاح های شیمیایی به این کشور ها روانه کرد یا کشورهای غربی که فریاد حقوق بشر شان گوشمان را کر کرد، این کارها را کردند.
واقعا انسان حیران میماند که این همه جنایات را انجام میدهند و بعد حرف از حقوق بشر میزنند و عده ای از مسلمانان غرب زده هی گفته هایشان را به رخ مان میکشند.
به الله قسم که اینها جز منافع خود دیگر به هیچ حقوقی پایبند نیستند.

ب:
📘جالب است که این همه جنایات خود را تقصیر خدا میدانند!و میگویند که آفرینش خداوند نقص داشته! در حالیکه این بیماریها در اثر همان سلاح های شیمیایی و اتمی شان میباشد که بر سر مسلمانان خاورمیانه امتحان میکنند‌.
خداوند این دنیا را سرای آزمایش و امتحان قرار داده است و به انسان ها(به خصوص ما مسلمانان) دستور داده که عدالت را حاکم کنند. ولی خداوند در این دنیا در کار انسان ها دخالت نمیکند بلکه در آخرت به خاطر اعمال شان آنها را اجر یا عذاب میدهد.

ج:
📔جالب است که این افراد از یک طرف خود را آزاد اندیش(مختار تام) خطاب میکنند و از طرف دیگر میگویند چرا وقتی ما خطا میکنیم خداوند سنگی از آسمان به سرمان فرود نمیآورد!؟(واقعا این تناقض را چطور حل میکنند.)

نتیجه:📃
خداوند حکیم مطلق بوده و حکمتش این را اقتضا کرده که انسان ها را در دنیا مختار بیافریند ولی در آخرت باید جواب اعمال دنیایی خود را زره زره بدهند.
✍فیضی

والسلام علی من تبع الهدی

مفاهیم اسلام در رد شبهات
📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611
https://t.me/mafahim571


ﻧﺎﺑﻐ ﻪی ﺑﺰر گ ﺗﺎرﯾﺦ🌐

ﮐﺎرن آرﻣﺴﺘﺮاﻧﮓ👤

《ﺗﻮﻟﺪ١٩٤٤م》 در ﮐﺘﺎب زﻧﺪﮔﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ اﺳﻼم می نویسد:
(اﮔﺮ ﺑﺎ ھﻤﺎن دﯾﺪﮔﺎھﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﭼﮫﺮه ھﺎی ﺑﺰرگ ﺗﺎرﯾﺦ ﻣﯽ ﻧﮕﺮﯾﻢ، ﺑﻪ ﻣﺤﻤﺪ ﻧﯿﺰ ﺑﻨﮕﺮﯾﻢ، ﺑﻪراﺣﺘﯽ اﯾﻦ ﺑﺎور ﺧﻮاھﯿﻢ رﺳﯿﺪ ﮐﻪ او ﺑﺰرگ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﺎبغه ی ﻃﻮل ﺗﺎرﯾﺦ ﺑﺸﺮﯾﺖ ﺑﻮده اﺳﺖ؛ اﯾﻦ ﺑﺎور ﻧﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ آوردن ﻗﺮآن، ﯾﺎ اﯾﺠﺎد ﯾﮏ دﯾﻦ ﺑﺰرگ ﯾﺎ ﻓﺘﻮﺣﺎت ﻧﻈﺎﻣﯽ او ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺷﺮاﯾﻂ ﺧﺎﺻﯽ ﮐﻪ او در آن رﺷﺪ ﯾﺎﻓﺖ، اﯾﺴﺘﺎدﮔﯽ ﮐﺮد و ﭘﯿﺮوز ﺷﺪ، در ﻣﺎ اﯾﺠﺎد ﻣﯽ ﮔﺮدد)

📚 محمد از دیدگاه خاورشناسان، تالیف امیر عبدالستار حسین بُر، صفحه ۱۸ و ۱۹

#پیامبر_از_دیدگاه_خاورشناسان


پیامبر از دید گاه خاورشناسان

قانون گذار خردمند📃

ﺑﻮﻟﻨﻮﯾﻠﯿﻪ👤
ﯾﮑﯽ از ﻧﺨﺴﺘﯿﻦ ﭘﮋوھﺸﮕﺮان ﻓﺮاﻧﺴﻮی ﺑﻮد ﮐﻪ درﺑﺎره زﻧﺪﮔﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ اﺳﻼم ﺑﻪ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﭘﺮداﺧﺖ و ﺑﺎ روﯾﮑﺮد ﺟﺎﻧﺒﺪاری از اﺳﻼم، ﮐﺘﺎﺑﯽ ارزﻧﺪه ﺑﺎ ﻋﻨﻮان
زﻧﺪﮔﯽ ﻣﺤﻤﺪ(ص)ﻧﻮﺷﺖ و ﭘﯿﻐﻤﺒﺮ را ﻣﺮدی ﺑﺴﯿﺎر ﺑﺰرگ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮد اﯾﻦ ﻧﻮﯾﺴﻨﺪه، ﭼﻨﺎن در ﺳﺘﺎﯾﺶ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎن ﮐﻮﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﻌﺎﺻﺮاﻧﺶ او را ﺑﻪ
ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﯽ ﻣﺘﮫﻢ ﮐﺮدﻧﺪ، زﯾﺮا ﺳﺨﻨﺎﻧﯽ ﮐﻪ در وﺻﻒ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ(ص)ﺑﺮ زﺑﺎن راﻧﺪه ﺑﻮد ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺳﺨﻨﺎن ﯾﮏ ﻣﺴﻠﻤﺎن واﻗﻌﯽ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﺪ. وی ﻣﯽﮔﻮﯾﺪ 《ﻣﺤﻤﺪ، ﻗﺎﻧﻮﻧﮕﺬاری ﺑﺰرگ و ﺧﺮدﻣﻨﺪ ﺑﻮد ﮐﻪ دﯾﻨﯽ مُهذب ﺑﺮای ﺟﮫﺎﻧﯿﺎن ﺑﻪ ارﻣﻐﺎن آورد. او ﻧﻤﺎﯾﻨﺪه زﻧﺪه ای عنایاتِ ﭘﺮوردﮔﺎر ﺑﻮد.
ﺧﺪاﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺮ ھﻤﻪ ﭼﯿﺰ آﮔﺎه اﺳﺖ، او را ﻓﺮﺳﺘﺎد ﺗﺎ ﻣﺴﯿﺤﯿﺎن را ﮐﻪ ﮔﻤﺮاه ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ، ﻣﺘﻨﺒﻪ ﮔﺮداﻧﺪ، ﺑﺖ ھﺎ را درھﻢ ﺑﮑﻮﺑﺪ، اﯾﺮاﻧﯿﺎن ﺧﻮرﺷﯿﺪﭘﺮﺳﺖ را ﻣﻄﯿﻊ ﺳﺎزد و آﯾﯿﻦ ﺧﺪاﺷﻨﺎﺳﯽ را از دﯾﻮارھﺎی ﭼﯿﻦ ﺗﺎ ﺳﻮاﺣﻞ اﺳﭙﺎﻧﯿﺎ ﺑﮕﺴﺘﺮاﻧﺪ》


📚محمد(ص) از دیدگاه خاورشناسان، تالیف امیر عبدالستار حسین بُر صفحه ۱۸

#پیامبر_از_دیدگاه_خاورشناسان


👈نقد کامل برهان شر👉
قسمت دوم(قسمت پایانی)

۳. اگر خدای وجود دارد پس چرای این همه افراد معلول با مشکلات جنتیکی در جهان یافت میشود؟
✔ بیماری ها در کل به دو نوع است
الف: اکتسابی: که در اثر بی دقتی خود اشخاص به وجود میآید مثلا شخصی که در زمستان بدون لباس گرم بیرون رود، سرما میخورد.
ب: جنتیکی: اگر چه ظاهراً امراض جنتیکی در اثر جهش ها به وجود میآید ولی بازهم منشأ محیطی و اکتسابی دارد به طور مثال: استفاده از امواج سرطان زا، استفاده بیش از حد از سموم کشاورزی، تولید و استعمال سلاح های اتمی و شیمیایی، عدم رعایت بهداشت(فردی و عمومی) و...

میبینیم که بیماری ها هم به عملکرد انسان برگشت.
حال وقتی که انسان ها خودشان مسول این امراض هستند چرا باید خدا را مقصر دانست؟

❓ شاید بازهم سوال پیش بیاید اگر این کار توسط بشر انجام میشود پس چرا خداوند جلو آنرا نمیگرد؟
✅ پاسخ در قسمت نتیجه ارایه خواهد شد.

۴. اگر خدای وجود دارد چرا آفات طبیعی مثل زلزله و سیل باعث مرگ مردم میشود؟
✔ آفات طبیعی مثل زلزله، سیل،آتش سوزی وغیره اگر چه برای انسان ها ظاهراً صدماتی وارد میکنند ولی به طور عموم برای زمین و موجودات دیگر بسیار مفید اند و باعث به وجود آمدن اکوسیستم های جدید در روی زمین میشوند و خداوند هم برای انسان عقل داده است که با کار گیری از آن خود را مصون نگه دارد.
مثلاً نزدیک مناطق زلزله خیز و سیل خیز خانه نسازد. ویاهم تدابیر وقایوی بگیرد.
پس بلایای طبیعی برای موجودات دیگر مفید بوده و انسان هم توانایی مقابله با آن را دارد. ( انسان نباید آنقدر خودخواه باشد که هر چیزی که به او ضرری بزند را بد بداند ولی فواید آنر به موجودات دیگر درنظر نگیرد.) چرا باید خدا را مقصر دانست؟؟؟

❓ شاید بازهم سوال پیش بیاید که چرا خداوند جلو آنرا نمیگرد؟
✅ پاسخ در قسمت نتیجه ارایه خواهد شد.

نتیجه:⬇️⬇️⬇️

همان طور که دیدید تمام چهار موارد فوق به این نکته ختم شد که انسان ها باعث به وجود آمدن شر هستند.( گزینه چهارم هم به خاطر سهل انگاری و استفاده نکردن درست از عقل)

حال پاسخ این سوال که چرا خداوند جلو این موارد را نمیگیرد؟
✔خداوند نمیخواهد که جلو این موارد را به صورت مستقیم بگیرد چون در این حال مقوله اختیار انسانی زیر سوال میرود و خوب و بد ارزش پیدا نمیکنند.
به طور مثال اگر شخصی عمل بدی را انجام داد و خداوند سنگی از آسمان به سرش فرود آورد دیگر مسئله اختیار انسانی بی معنی میشود و همه افراد مجبور خواهند بود.
ولی خداوند این دنیا را توسط قوانین طبیعی اداره میکند و یکی از بزرگترین این قوانین اختیار انسان در انتخاب خوب و بد میباشد و برای همین منظور خداوند پیامبران زیادی را فرستاده است تا انسان ها را به سوی خیر رهنمایی کنند.
خداوند در جهان دیگر در رابطه به اعمال انسان قضاوت خواهد کرد و زرّه ای به کسی ظلم نخواهد شد.
این اختیار انسان ها در انتخاب نیک و شر است که روز قیامت را با اهمیت و مهم جلوه میدهد. بازرسی از انسان مجبور، کاری بیهوده ای است چون او کاری را به اختیار خود انجام نداده که حال مسؤل آن باشد.
پایان.
✍فیضی

رَبَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذَابَ جَهَنَّمَ ۖ إِنَّ عَذَابَهَا كَانَ غَرَامًا
« ای پروردگار ما، از ما عذاب دوزخ را باز دار، بیگمان عذاب آن شدید و دایمی است. »

مفاهیم اسلام در رد شبهات
📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611
https://t.me/mafahim571


👈نقد کامل برهان شر👉
قسمت اول💿

برهان شر یکی از قدیمیترین برهان علیه خداپرستی میباشد که اولین بار توسط فلیسوف یونانی اپیکورس مطرح شد و بعداً توسط دیوید هیوم شرح و بسط داده شد.
عموما برهان شر روی چهار محور مطرح میشود.
۱. جنگ و خونریزی در جهان
۲. فقر و گرسنگی در جهان
۳. بیماری ها(عموما جنتیکی) در جهان
۴. بلایای طبیعی در جهان
عموما مخالفان بعد از مانور دادند روی مباحث فوق، اعلام میکنند اگر خدای وجود دارد چرا این مشکلات در جهان دیده میشود؟
پاسخ به این برهان بسیار ساده میباشد
حال تک تک موارد فوق را بررسی میکنیم.

۱. اگر خدای وجود دارد چرا در جهان جنگ و خونریزی است؟
✔خداوند هرگز امر به جنگ و خونریزی نکرده است و برعکس آن را حرام کرده است ولی این انسان های خودخواه و کشورهای استعماری هستند که به خاطر منافع خود دست به کشتار انسان های کشورهای دیگر میزنند. وقتی این اعمال از انسان ها سر میزند چرا بجای انسان خداوند را مقصر بدانیم؟؟ آیا این عقلاً و منطقاً منصفانه است؟؟

❓ شاید سوال پیش بیاید اگر این کار توسط بشر انجام میشود پس چرا خداوند جلو آنرا نمیگرد؟
✅ پاسخ در قسمت نتیجه ارایه خواهد شد.

۲. اگر خدای وجود دارد چرا در جهان فقر و گرسنگی موجود است؟
✔ خداوند در حد کافی برای بشر اشیای مورد نیاز را فراهم کرده است و انسان ها را امر کرده است که به یکدیگر کمک کنند. این انسان ها هستند که به خاطر خواهش های نفسانی خود اموال دیگران را غارت میکنند و اموال دیگران را به صورت ناحق تصاحب میکنند. مثلاً آیا همین مردم افریقا روی بزرگترین معادن الماس و طلای جهان نخوابیدند. ولی به خاطر دولت های فاسد خودشان و حملات کشور های استعماری به این روز افتادند. حال آیا سازمان ملل نمیتواند این فقر را اشتغال زایی از بین ببرد؟
آیا کشور های ثروتمند اروپا به خصوص آنهای که این روز را به سر مردم افریقا آورده اند، نمیتوانند برای از بین بردن این فقر کاری کنند؟
آیا کشور های ثروتمند خلیج نمیتوانند کمک کنند؟
باور کنید فقط سرمایه گذاری در بخش حیات وحش افریقا میتوانند تمام مشکلات اقتصادیشان را حل کند.
حال زمانیکه این انسان ها هستند که باعث این وضعیت شده اند چرا باید خدا را مقصر دانست؟؟؟

❓ شاید باز سوال پیش بیاید. اگر این کار توسط بشر انجام میشود پس چرا خداوند جلو آنرا نمیگرد؟
✅ پاسخ در قسمت نتیجه ارایه خواهد شد.

🌹ادامه دارد...

مفاهیم اسلام در رد شبهات
📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611
https://t.me/mafahim571


پیامبر از دیدگاه خاورشناسان

مثلِ اعلای زیباهی ها
💐

ﭘروﻓﺴﻮر آﻧﻪ ﻣﺎری ﺷﯿﻤﻞ اﺳﻼم ﺷﻨﺎسﻣﻌﺎﺻﺮ،
در ﮐﺘﺎبﻣﺤﻤﺪ، رﺳﻮل ﺧﺪا ﻣﯽﻧﻮﯾﺴﺪ:

ﻣﺤﻤﺪ ﻣﺜﻞِ اعلای همه زﯾﺒﺎﯾﯽ ھﺎی اﻧﺴﺎن اﺳﺖ، زﯾﺮا ﺷﺮﯾﻒ ﺗﺮﯾﻦ ﺻﻔﺎت ﻣﻌﻨﻮی ﻧﯿﺰ از ﺳﺮاﭘﺎﯾﺶ ھﻮﯾﺪاﺳﺖ》

📚 محمد(ص) از دیدگاه خاور شناسان، تالیف امیر عبدالستار حسین بر

#پیامبر_از_دیدگاه_خاورشناسان


«برخی اوقات، استعمارگران اجازه می‌دهند تا حکومت‌های اسلامی جعلی در برخی سرزمین‌های جاهلیت نوین شکل گیرند و در سایۀ حکومت‌های دیکتاتوری ظالم قرار گیرند تا نمونه‌ای زشت و نفرت‌انگیز از حکومت اسلامی و فراتر از آن، ماهیت اسلام را به نمایش گذارند.»
🖋سید قطب (رحمه الله)


ازدواج پیامبر با ام المومنین عایشه

قسمت سوم (قسمت پایانی)

پاسخ به سوالات موضوع

❓آیا حضرت عایشه راضی بوده است؟
✅قطعا راضی بود به این خاطر که زمانی آیه ۲۸ سوره احزاب با این مضمون نازل شد.⬇️
《يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ إِن كُنتُنَّ تُرِدْنَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَزِينَتَهَا فَتَعَالَيْنَ أُمَتِّعْكُنَّ وَأُسَرِّحْكُنَّ سَرَاحًا جَمِيلًا》
ای پیامبر، به زنان خود بگو: « اگر زندگانی و آرایش این دنیا را میخواهید، پس بیایید من شما را از آن بهره ور میسازم. و آنگاه شما را به شیوه نیکویی رها میکنم. »
👈پیامبر به عایشه گفت اگر زندگی با پیامبر را نمیخواهد پیامبر آن را طلاق دهد ولی به صراحت حضرت عایشه این درخواست را رد کرد پیامبر به او فرمود با پدر و مادرت مشوره کن ولی عایشه با قاطعیت گفت هرگز در انتخاب پیامبر خدا با کسی مشورت نمیکنم.
🤔حضرت عایشه بعد از پیامبر همیشه ایشان را به نیکویی یا میکرد.

❓ چرا پیامبر با عایشه در آن سن ازدواج کرد؟
✔ اگرچه قبلا گفتیم که عایشه کاملا به بلوغ رسیده بود. در کنار آن حکمت های زیادی هم داشت از جمله اینکه حضرت عایشه نظر به سن کمی که داشت پنجاه سال بعد از پیامبر زندگی کرد و بسیاری از صحابه مسایل فقهی و خانوادگی خود را از او میپرسیدند و ۲۲۱۰ حدیث روایت کرده است. چناچه عطا ابن ابی رباح میگویید(عایشه از فقیه ترین مردم بود)
📚سیر أعلام النبلاء، ج 6 ،ص 64

❓ آیا این ازدواج برای دیگران یک امر شرعی است؟
✔نخیر به این دلیل که این ازدواج در محیط خاصی با شرایط خاص انجام شده و چون این شرایط در مناطق ما وجود ندارد پس حکم هم منتفی میشود( شرط ازدواج بلوغ است که تابع محیط طبیعی کشور ها است.)

❓ آیا این ازدواج در وقت پیری پیامبر صورت نگرفت؟
✔ اگر چه پیامبر در وقت ازدواج با عایشه سن شان بالا پنجاه سال بود ولی از نظر جسمی مثل یک جوان بودند و با این که از ابوبکر سن شان بالاتر بود ولی از نظر شکل مثل جوان ۳۰ ساله به نظر میرسیدند. به طور مثال:
الف: وقتی پیامبر اکرم برای تبلیغ دین اسلام و عرضۀ آن نزد بنی عامر بن صعصعه رفت، بحیره بن فراس گفت:به خدا سوگند اگر این جوان قریشی را ھمراه خود کنم، به وسیلۀ او ھمۀ عرب را خواهم خورد.

ب: در حکایت ھجرت آن طور که بخاری از انس روایت میکند، آمده است که آن حضرت در حالی به مدینه وارد شد که ابوبکر پشت سر ایشان سوار بود و ابوبکر پیرمردی بود که شناخته میشد و پیامبر جوانی بود که او را نمیشناختند.
📚الگوی هدایت ج۱ محمد علی صلابی صفحه ۸۱۷ تا ۸۱۹

❓ اگر مخالفان اسلام قانع نشدند چکار کنم؟
✔ بگویید عروس راضی، داماد راضی خانواده هر دو راضی تو چرا ناراضی!!؟

✍فیضی
و اخر دعوانا عن الحمد لله رب العالمین

مفاهیم اسلام در رد شبهات
📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611
https://t.me/mafahim571


ازدواج پیامبر با ام المومنین عایشه:

قسمت دوم

طریق دوم:💐

در احادیث سن ازدواج حضرت عایشه با پیامبر ۹ سال ذکر شده است. و چون قدرت صحت احادیث از تاریخ بلندتر است ما این سن را مد نظر گرفته و پاسخ میدهیم:

الف: زنان در محیط گرم و صحراهی عربستان همراه به زندگی سختی که داشتند در سن نه سالگی به بلوغ کامل میرسیدند و ازدواج شان در این سن یک عمل کاملا طبیعی بود.
《و همینکه به سن هفت یا هشت میرسید،میتوانست به هریک از جوانان قبیله که مورد رضایت پدر بود و بهاي عروس را میپرداخت شوهر کند.》

📚تاریخ تمدن ها: ویل دورانت صفحه ۱۸۴۹ از pdf
📚تاریخ تمدن ها ویل دورانت ج ۳ سیاست بدوی اعراب

همچنانﻣﻨﺘﺴﮑﯿﻮ ﺗﺼﺮﯾﺢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ: ﮐﻪ زﻧﺎن در آب و ھﻮای ﮔﺮم در ﺳﻨﯿﻦ ھﺸﺖ، ﻧﻪﺳﺎﻟﮕﯽ و ده ﺳﺎﻟﮕﯽ آﻣﺎده زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ ھﺴﺘﻨﺪ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ در آن ﮐﺸﻮرھﺎ دوران ﻃﻔﻮﻟﯿﺖ و ازدواج اکثرا ﻣﻘﺎرن ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ واﻗﻊ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. زﻧﺎن در ﺳﻦ ﺑﯿﺴﺖ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﭘﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ.
📚محمد از دیدگاه خاور شناسان تالیف امیر عبدالستار حسین بر ص ۱۷۴

🎙من به عنوان دانشجوی طب و شما هم به بعنوان افرادی محقق میدانید که زندگی در محیط گرم و طاقت فرسا باعث رشد سریع حجرات بدن انسان میشود.(سن بلوغ در مناطق گرمسیر را جستجو داخل انترنت جستجو کنید) در محیط گرمتر زنان سریع تر به بلوغ میرسند.
پس حضرت عایشه در آن سن سال یک زن کامل و بالغ بوده است.

ادامه دارد...

مفاهیم اسلام در رد شبهات
📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611
https://t.me/mafahim571


ازدواج پیامبر با ام المومنین عایشه

قسمت اول🌻
❓یکی از مخاطبین کانال سوال کردند که چرا پیامبر خدا به حضرت عایشه که دختر ۹ ساله بود ازدواج کرد؟
پاسخ:🌹
یکی از تکراری ترین سوالات مسلمانان و غیر مسلمانان در رابطه با ازدواج پیامبر با حضرت عایشه میباشد.
قبل از جواب دادن به این سوال باید چند نکته را دقت کرد.⬇️

۱: وقایای تاریخی باید در ظرف زمان خودشان بررسی گردد نه در زمان حال.(نباید دختران ۱۴ قرن پیش صحرای عربستان را با دختر کلاس ۳ امروزی مقایسه کرد.)
۲:شرط ازدواج بلوغ میباشد نه سن و سال زیرا سن و سال نظر به کشور ها متفاوت است.
۳: شرایط محیطی(روش زندگی،آب و هوا و...) تاثیر فوق العاده ای در رشد انسان دارد.

حال به دو طریق میتوان به سن حضرت عایشه در زمان ازدواج پاسخ داد.

طریق اول: تاریخ اسلامی
طریق دوم: احادیث

طریق اول:💐
در بین تاریخ دانان مسلمان از قدیم تا جدید نظرات متفاوتی در رابطه به سن ازدواج حضرت عایشه بیان شده که همه شان سن حضرت عایشه را بلندتر از ۹ سال بیان کرده اند.
الف: مقایسه سن حضرت عایشه با خواهرش اسما، چون اسما در سن صد ساله گی در سال ۷۳ ق وفات کرد. و ده سال از عایشه کلانتر بود. پس اسما ۲۷ سال قبل از هجرت به دنیا آمده بود و ده سال بعد یعنی ۱۷ سال قبل از هجرت عایشه به دنیا آمد.
👈پس عایشه اگر در سال اول هجری با پیامبر ازدواج کرده باشد ۱۷ سال سن داشته است.
ب: عایشه از جمله اولین کسانی بود که به اسلام مشرف شد. برای شناخت اسلام و کفر حداقل باید پنج سال داشت از این طریق اگر عایشه در اول هجرت با پیامبر ازدواج کرده باشد. ۱۸ سال سن داشته است( ۵+۱۳ بعثت= ۱۸).
📚رجوع کنید به کتاب (الصّحیح من سیرة النّبیّ األعظم ) از استاد شیخ جعفر مرتضی عاملی.

ادامه دارد...

مفاهیم اسلام در رد شبهات
📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611
https://t.me/mafahim571


پیامبر از دیدگاه خاور شناسان

توماس کارلایل(١٧٩٥-١٨٨١)
رﺟﺎلﺷﻨﺎس، ﻧﺎﻗﺪ ادبی، نویسندهﻣﺘﻔﮑﺮ و مورخ انگلسی مولف کتاب 《ﻗﮫﺮﻣﺎﻧﺎن و ﻗﮫﺮﻣﺎﻧﯿﺖ》مینویسد:⬇️
[ﺑﺰرگ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﻨﮓ ھﺮﻓﺮد ﻣﺘﻤﺪن اﯾﻦ دوران، اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﻪ ھﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﭘﻨﺪار داﻣﻦ ﻣﯽ زﻧﺪ ﮐﻪ دﯾﻦاﺳﻼم، دروغ اﺳﺖ و ﻣﺤﻤﺪ ﻓﺮﯾﺐ ﮐﺎر اﺳﺖ، ﮔﻮش ﻓﺮا دھﺪ؛ زﻣﺎن آن رﺳﯿﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ به ﺟﻨﮓ اﯾﻦ ﺷﺎﯾﻌﺎت ﭘﻮچ ﺑﺮوﯾﻢ، آﻧﺎن را دور اﻧﺪازﯾﻢ و از آﻧﺎن ﺷﺮم داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ.

رﺳﺎﻟﺘﯽﮐﻪ ﻣﺤﻤﺪ ﭘﯿﺎم آور آن ﺑﻮد،ھﻤﭽﻮن ﭼﺮاﻏﯽ ﻓﺮوزان در دوازده ﺳﺪهﻓﺮا راه ﻣﯿﻠﯿﻮن ھﺎ انسان ھﻤﭽﻮن ﻣﺎ، ﻗﺮار داﺷﺘﻪ اﺳﺖ و دارد.ﺧﺪاوﻧﺪ اﯾﻦ ﻣﺮد [ﻣﺤﻤﺪ] را ﺻﺎدق و ﻣﺨﻠﺺ آﻓﺮﯾﺪ و او در ﻧﻈﺮ ﻣﻦ، آﻓﺮﯾﺪه ای از ﻗﻠﺐ دﻧﯿﺎ و درون ھﺴﺘﯽ، و ﺑﺨﺸﯽ از ﺣﻘﺎﯾﻖ ﺟﻮھﺮی اﺷﯿﺎ و ﺷﺎﯾﺪ آﯾﻪ ای از آﯾﺎت و ﻧﺸﺎﻧﻪ ھﺎی وﺟﻮد اﻟﻠﻪ اﺳﺖ. ﻟﺬا :
او را ھﺮﮔﺰ ﻓﺮدی دروﻏﮕﻮ و ﻓﺮﯾﺒﮑﺎر ﻧﻤﯽ داﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﺮای ﭘﺎدﺷﺎھﯽ و ﻗﺪرت ﺣﺮﮐﺖ ﮐﺮده ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﻠﮑﻪ رﺳﺎﻟﺘﺶ را ﺣﻖ ﻣﯽ داﻧﻢ و او ﺑﺨﺸﯽ از اﯾﻦ ﺣﯿﺎت اﺳﺖ ﮐﻪ ﻗﻠﺐ ﻃﺒﯿﻌﺖ از او ﺑﺮاﻧﮕﯿﺨﺘﻪ ﺷﺪ؛ او ھﻤﭽﻮن ﺷﮫﺎﺑﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﮫﺎن روﺷﻨﺎﯾﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪ. ﯾﻘﯿﻦ دارم ﮐﻪ او درﺳﯽ از ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺎﻣﻮﺧﺘﻪ اﺳﺖ و ﺳﻮاد ﺧﻮاﻧﺪن و ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻧﺪاﺷﺖ.
بهﺧﺪا ﺳﻮﮔﻨﺪ! امی ﺑﻮدن ﻣﺤﻤﺪ شگفت آﻣﯿﺰ اﺳﺖ! ﺗﻤﺎم آﻧﭽﻪ را ﮐﻪ درﺑﺎره شهواترانی دﯾﻦ اﺳﻼم ﻧﻮﺷﺘﻪ اﻧﺪ، ﺳﺘﻢ و ﻇﻠﻢ ﻣﯽ داﻧﻢ. [ﻣﺤﻤﺪ] ﻓﺮدی ﺷﮫﻮﺗﺮان ﻧﺒﻮد، ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﺧﻼف آن، ﻓﺮدی زاھﺪ، و در ﻣﺴﮑﻦ و ﺧﻮرد و ﺧﻮراک و ﻟﺒﺎسﺑﺴﯿﺎر زھﺪﮔﺮا ﺑﻮد]

📚📚📚📚محمد(ص) از دیدگاه خاورشناسان تالیف امیر عبدالستار حسین بر صفحه ۳۳
#پیامبر_از_دیدگاه_خاورشناسان


🕌پیامبر از دید گاه خاورشناسان

قبل از اینکه دیدگاه خاورشناسان را در رابطه به پیامبر اسلام (ص) را ارایه دهیم لازم است که چند نکته را یاد آوری کنیم.

✅ تفحص و جستجو در رابطه به سیره پیامبر(ص) به صورت برجسته بعد از جنگ های صلبی توسط خاورشناسان آغاز شد و در اول بیشتر به خاطر خدشه وارد کردن به پیامبر کشیشان مغرض دست به تحریف کتاب های تاریخ زدند ولی بعدا کم کم از غرض ورزی خاورشناسان کاسته شد و بیشتر راه عدالت و انصاف را در پیش گرفتند(البته اشتباهاتی هم داشتند)

✔ ما با سخنان خاورشناسان نمیخواهیم که شخصیت پیامبر(ص) را بزرگ جلوه بدهیم چون خداوند بزرگی پیامبر را در کلام الهی ذکر کرده است
(إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا)
(خداوند و فرشتگان او بر پیامبر درود میفرستند. ای مسلمانان، بر وی درود بفرستید، و با اخلاص کامل به او سلام دهید.)

✅ هدف از ارایه این موارد به خاطر افرادی است که بسیار به گفته های غربی ها و خاورشناسان ارج مینهند و همه چیز را از آینه دید آنها مینگرند. پس این مورد را هم از آن طریق برایشان توضیح خواهیم داد.

خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران


و یا به گفته شاعر دیگر

و مناقبُ شَهِد العَدُوُّ بِفَضلِها
و الفَضلُ ما شَهِدَت بِهِ الأعداءُ
دشمنان باز به فضل تو گواهي دادند
هنر آنست كه اقرار كند بدخواهش


✔ موضوعات این بخش را میتوانید با این عنوان جستجوی کنید.
#پیامبر_از_دیدگاه_خاورشناسان

✒فیضی

مفاهیم اسلام در رد شبهات
📝اسلام پاسخ میدهد📝
نکته: حیطه کار ما رد شبهات بوده ودر موضوعات درون دینی وارد نخواهیم شد.🌹
اگر اعتراضی علیه اسلام مشاهده کردید به ما بفریستید
@mafahim611
https://t.me/mafahim571

20 last posts shown.

191

subscribers
Channel statistics