♤ Think Together ♡


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


با هم بیندیشیم و آینده‌ای بهتر برای ایرانمان بیافرینیم
🇮🇷❤🌱

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: ♤ Think Together ♡
#ژئوپولتیک
#دانستنی

تکه‌ای از سخنرانی برنارد لوییس در دانشگاه اورشلیم. برنارد لوییس مبتکر "دکترین لوییس" برای تجزیه‌ی خاورمیانه، و از خبیث‌ترین دشمنان ایران و دیگر ملتهای منطقه بود که در سال ۹۷ به درک واصل شد. دیدگاه وی نسبت به #وطن ما، ترکیبی از احترام و نفرت بود و اگرچه همواره در سخنرانیهای خود، فرهنگ ایرانی را در منطقه‌ی غرب آسیا و آسیای مرکزی برتر و چیره می‌دانست، ولی در تلاش بود راهی برای نابودی ایران بیابد. وی یکی از برجسته‌ترین خاورمیانه‌شناسان و از مشاوران ارشد دولتهای اسراییل و جمهوریخواهان آمریکا بود. با وجود خباثت و دشمنی وی، به لحاظ دانش گسترده و عمیق وی درباره‌ی خاورمیانه، دیدگاههای وی را باید دانست و از آنها آموخت.

در این سخنرانی وی می‌گوید مفاهیم ملی‌گرایی و میهن‌پرستی دو مفهومی هستند که در خاورمیانه تازه به شمار می‌آیند و از کشورهای اروپایی آموخته‌شده‌اند [البته در خود اروپا هم کمی زودتر به وجود آمدند]. "ملی‌گرایی به معنای وفاداری به ملت"، سازگاری بیشتری با اسلام می‌تواند داشته باشد. "میهن‌پرستی به معنای وفاداری به وطن"، در خاورمیانه فقط در ایران وجود دارد، و این اتفاقی نیست. چرا که در آن منطقه فقط ایران یک کشور واقعی است، و دیگر کشورها، بطور مصنوعی و پیرو توافق فرانسه و انگلستان، روی نقشه ترسیم شده‌اند! ایران هزاران سال است در همین نقطه و به همین نام آنجا است و آنچه بین مردم ایران دیده می‌شود، بیش از آنکه ملی‌گرایی باشد، میهن‌پرستی است. به این معنا که همه‌ی مردم آن کشور، از هر قوم و با هر زبان، به میهنی به نام ایران وفادار هستند و نه چیز دیگر. این پتانسیلی است که رژیم کنونی ایران از آن غافل است و دست کم می‌گیرد [...]

📎 این سخنرانی که با عنوان "خاورمیانه، گزینه‌های پیش‌رو" در ژانویه ۲۰۱۸ انجام شده، بسیار شنیدنی و آموزنده است. امیدواریم بتوانیم آن را بطور کامل و همراه با زیرنویس پارسی، برای بهره‌گیری علاقمندان در کانال قراردهیم.
📎 برای آشنایی بیشتر با این شخص، واژه‌ی لوییس را در کانال جستجو نمایید.

http://shrtco.de/IDkHN
@ThinkTogether🌱


#تلنگر

آشفتگیهای هویتی، اخلاقی و فرهنگی امروز، ریشه در آموزش و پرورش بی‌‌هویت و بی‌هدفِ چهل سال گذشته دارد.

برای امیدواری به بیست سال بعد، کودکانمان را امروز با دو مفهوم "وطن🇮🇷" و "همبستگی ملی✊" آشنا کنیم.

@ThinkTogether🌱


#پندک

"هرگاه شايعه یا خبری به ما رسید، پیش از آنکه آن را با دیگران اشترک بگذاریم، به پیامدهای آن‌ فکر و توجه کنیم."


#داستانک

🈵 در گذشته‌های دور، آموزگار خردمندی زندگی می‌کرد که بخاطر خرد و هوشمندیش مورد ستايش بود. روزی مردی از آشنايان آن خردمند، با هيجان نزد او آمد و گفت: می‌دانی درباره‌ی يکی از شاگردانت چه شنيده‌ام؟

خردمند پاسخ داد: لحظه ای صبر کن. قبل از اين‌که به من چيزی بگویی، از تو می‌خواهم آزمون کوچکی را که نامش ”آزمون سه پرسش” است پاسخ دهی. مرد پرسيد: سه پرسش؟! خردمند گفت: بله درست است. پیش از اينکه درباره‌ی شاگردم با من صحبت کنی، بیا دقیقه‌ای آنچه را که قصد گفتنش را داری امتحان کنيم.

1⃣ اولين پرسش حقيقت است.
آیا مطمئنی که آنچه را که می‌خواهی به من بگویی حقيقت دارد؟
مرد جواب داد: نه نمی‌دانم، فقط شنيده‌ام. خردمند گفت: بسيار خوب، پس واقعا نمی‌دانی که خبر درست است يا نادرست.

2⃣ پرسش دوم پرسش خوبی است.
آنچه را که در مورد شاگردم می‌خواهی به من بگویی چیز خوبی است؟
مرد آشنا پاسخ داد: نه، برعکس…
خردمند ادامه داد: پس می‌خواهی خبری بد در مورد شاگردم بگویی که در مورد آن مطمئن هم نيستی؟ مرد کمی دستپاچه شد و شانه بالا انداخت.

خردمند ادامه داد:
3⃣ و پرسش سوم سودمند بودن است.
آنچه را که می‌خواهی در مورد شاگردم به من بگویی برای من (یا جامعه) سودمند است؟ مرد پاسخ داد: نمی‌دانم، اطمینان ندارم که باشد.

⬅️ خردمند نتيجه‌گيری کرد: "اگر می‌خواهی به من چيزی را بگویی که نه حقيقت دارد / نه خوب است / نه سودمند است، پس چرا اصلا باید آن را بگویی؟!"

@ThinkTogether🌱


Forward from: ♤ Think Together ♡
#بخشی از یک کتاب

اگر ایرانیان به روس پیوندند! و یا خود را به انگلیسی ببندند! در راه بردن کارهای خود آزاد نخواهند بود. در آبادی کشور نظر خود را به کار بستن نخواهند توانست. قانونهایشان با اندیشه‌ی خودشان گذارده نخواهد شد. از هر باره، اختیار از ایشان سلب گردیده، تابع یک سیاست بزرگ عمومی خواهند بود که آن دولت برای نگهداری امپراتوری بزرگ خود گرفته است. بیش از این سخن نیازی نیست.

📖 سرنوشت ایران چه خواهد بود
✍ احمد کسروی / روشنفکر ایرانی

📎 قابل توجه خودباختگان و مسخ‌شدگانی که گمان می‌کنند با فروختن #وطن ، آزادی و رفاه از آمریکا و اسراییل هدیه خواهند گرفت. وطنپرستان ایرانی -چه غیرمذهبی و چه مذهبی- هرگز چنین تحقیر و کوچکی را نمی‌پذیرند.

@ThinkTogether🇮🇷🌱


#موسیقی

🎼 سفر برای وطن
🎤 محمد نوری


ما برای اینکه ایران خانه‌ی خوبان شود،
رنج دوران برده‌ایم،
ما برای اینکه ایران گوهری تابان شود،
خون دلها خورده‌ایم،
ما برای بوییدن بوی گل نسترن،
چه سفرها ‌کرده‌ایم،
ما برای نوشیدن شورابه‌های کویر،
چه خطرها کرده‌ایم،
ما برای خواندن این قصه ی عشق به خاک،
رنج دوران برده‌ایم،
ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک،
خون دلها خورده‌ایم...

@ThinkTogether🇮🇷❤️


#بخشی از یک کتاب

باید از پراکنده گوییها جلوگیری کرد. این چه هوسی است که هر کسی پند آموزی کند؟! آنچه آدمی را تیره‌روز گرداند، پندارهای نابجا است. آنچه مغزها را آشفته سازد، پریشانگوییها و وارونه‌سراییهای این و آن می‌باشد.

📖 دردها و درمانها
✍ احمد کسروی

@ThinkTogether🌱


#آموختنی
#ژئوپولتیک

آموختن ژئوپولتیک، یعنی مطالعه و درک آنچه در صحنه‌ی کشمکش قدرت در جهان رخ می‌دهد. با دانستن ژئوپولتیک می‌توان چرایی رخدادهای سیاسی/نظامی/اقتصادی/فرهنگی/رسانه‌ای را درک نمود. بویژه برای ما ایرانیان، با این تنوع باورنکردنیِ آرا و دیدگاهها در مورد هر چیز (از سیاست داخلی و خارجی و اقتصاد گرفته تا فرهنگ و تاریخ و ...) ، ژئوپولتیک می‌تواند اهمیتی حیاتی و نجات‌بخش در نزدیک کردن دیدگاهها و تحلیل واحد از رویدادهای گذشته و حال میهن و منطقه و جهان داشته باشد.

نزدیکی دیدگاههای ملت ایران و بیرون رفتن از این آشفتگی نظری و تحلیلی، گام نخست در هرگونه پیشرفت اساسی و رویش ملی است.

در اینجا یکی از دوره‌های آموزشی ساختارمند ژئوپولتیک، که از سوی پلتفرم آموزشی معتبر coursera ارایه شده به همگان معرفی می‌گردد:
"آشنایی با ژئوپولتیک دوران معاصر"
نخستین جلسه‌ی این دوره روز جمعه ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ بارگذاری شده و فیلم و متن آن روی درگاه زیر موجود است. ثبت‌نام دوره رایگان است و به همه‌ی پیگیران مسایل ملی و منطقه‌ای، بهره جستن از آموزشهای اینچنینی پیشنهاد می‌شود.

🔡 گفتار و نوشتار به زبان انگلیسی

@ThinkTogether🌱

https://www.coursera.org/learn/contemprorary-geopolitics?action=enroll&authMode=complete&authType=google&errorCode=unknownStatus


Forward from: ♤ Think Together ♡
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#ژئوپولتیک
#سرباز_وطن

🗺 تله‌ی توسیدید و جنگ گریزناپذیر
🎙 دکتر ایمان فانی

💬 توسیدید، تاریخنگار و ژنرال ارتش آتن در قرن پنجم پیش از میلاد، در کتاب تاریخ جنگهای پلوپونزی، دینامیسمی را توضیح می‌دهد، که درآن خطر جنگ میان قدرت مستقر و یک قدرت در حال رشد به شدت بالا می‌رود. این مفهوم در روزگار ما، نخست در مورد برخورد آمریکا و چین مطرح شد، ولی کاربردی بسیار فراتر دارد و تنش کنونی آمریکا و ایران را نیز توضیح می‌دهد.
این گفتار به آرای گراهام آلیسون -استاد دانشگاه هاروارد- درباره‌ی تله‌ی توسیدید، هژمون و هژمونی، ارتباط قدرت نرم و قدرت سخت و نظریه هارتلند مکیندر نیز می‌پردازد.

با هم گوش کنیم، تا هم درک عمیقتری از رخدادهای این سالها پیدا کنیم و هم ارزش سنگین آنچه پاسداران وطن کرده‌اند و می‌کنند را دریابیم که چگونه ایران ما را با دلاوری و نبوغ خود، از آسیب دشمنان بیرحم و پلید دور نگاه داشته‌اند.
خدای ایران جان عزیز سربازان ما و #وطن عزیزتر از جانمان را از گزند دشمنان دور نگاه دارد و به ما نیز شعور کافی برای قدردانیِ عمیق و یاری ایشان ببخشاید. آمین.

@ThinkTogether🌱🇮🇷


Forward from: ♤ Think Together ♡
#دیدگاه
#فرهنگ

زیربنای هر پیشرفت ملی و برونرفت از این ایستایی، اتحاد در فکر و نظریه است. تا زمانی که ما اتحاد در فکر و نظریه نداشته باشیم، دچار ذهنهای پریشانی هستیم که تحت تاثیر انواع جنگهای روانی و دروغها، انرژیش مستهلک شده و هدر می‌رود.

⬅️ گام نخست برونرفت از آشفتگی کنونی و رویش دوباره‌ی #وطن ، رسیدن هموطنان به درک مشترک از مسایل، از راه کتاب‌خواندن می‌باشد.

@ThinkTogether🌱


#سرباز_وطن

یادی کنیم از شهیدی که پیکر پاکش در آغوش گرم آبهای نیلگون شاخاب پارس آرام گرفت.
تا تلنگری باشد بر وجدانهای خفته‌ی وطن‌فراموشان. تا به یاد آوریم در گذر قرنها و دورانها، چه خونهای پاکی از چهارگوشه‌ی ایرانزمین، برای پاسداری از خاک میهن بر زمین ریخته‌است.
حکومتها -در ایران و بیرون آن- می‌آیند و می‌روند. دوستان و دشمنان می‌آیند و می‌روند. ولی به برکت وجود پاک و نازنین شهیدانمان، ایران می‌ماند جاودان.
همیشه به یاد آوریم که شهیدانمان برای #وطن چه کردند.❤️

@ThinkTogether🌱


#دیدگاه
#نکته

برای اینکه حرفمان تاثیر مثبت بر مخاطب داشته باشد، باید از دلِ سلیم جاری شود. دلِ سلیم همان جایی‌ است که در آن بغض و کینه و حسادت و بدخواهی و غرض‌ورزی و جهالت وجود ندارد. از دلِ سلیم اگر بر کافر ناسزا بگویی مومن شود.

@ThinkTogether🌱


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#تاریخ
#وطن

🇮🇷 کرانه‌های ایرانزمین در گذر بیش از ۳۰۰۰ سال دگرگونی

@ThinkTogether🌱


Forward from: @attachbot
#آموختنی #ژئوپولیتیک
#وطن

🗺 Iran and the Arabs: the Changing Balance of Power / ایران و عربها، دگرگونی موازنه‌ی قدرت
🎙Asher Susser

💬 عاشر سوسر -استاد تاریخ خاورمیانه در دانشگاه تل‌آویو- در این سخنرانی تغییری بزرگ در صحنه‌ی سیاسی خاورمیانه را به بحث گذاشته است. او نشان می‌دهد در حالی که در سالهای اخیر، کشورهای عرب در افول پیوسته و سراشیبی هستند و حتا در بعضی موارد در آستانه‌ی تجزیه می‌باشند، ایران هر روز جایگاه خود را به عنوان یک قدرت برتر منطقه‌ای، بیشتر تثبیت می‌کند.
همچنین او بیان می‌دارد که برخلاف قرن بیستم، دیگر منطقه‌ی خاورمیانه دولتهای عرب را در ذهن تداعی نمی‌کند، بلکه قرن بیست و یکم دوره‌ی قدرت‌افزایی و پررنگ شدن دولتهای غیرعرب خاورمیانه، یعنی ایران و ترکیه و اسراییل است.
این سخنرانی در سال ۲۰۱۵ انجام گرفته‌است و از آن تاریخ رخدادهای بسیاری در تایید این سخنان روی داده‌اند.

@ThinkTogether🇮🇷🌱


#فرهنگ
#زندگی

هرکسی باید در اندیشه‌ی آراستن خویهای خود باشد و همیشه بر خویشتن سرپرستی کند. پاره‌ای خویها که عنوان بیماری را دارد و به آسانی چاره نپذیرد، همچون خشم و رشک و تنگ‌دیده‌گی و شتابکاری و دیگر از این گونه، درباره‌ی اینها باید به خود سختی داد و زمان درازی همیشه نگران خویش بود، تا از آنها رهایی یافت.

📖 پاک‌خویی
✍ احمد کسروی تبریزی

@ThinkTogether🌱


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#آمادگی_برای مصاحبه

اهمیت یک نامه‌ی علاقمندی به کار، از اهمیت رزومه کمتر نیست. در اینجا چند اندرز بسیار سودمند برای تاثیرگذاری و افزایش شانس دعوت به مصاحبه تقدیم می‌شود.
▪مخاطب نامه‌ی خود را هر طور می‌توانید بیابید و به نام او نامه را بنویسید. به گونه‌ای که یک نامه‌ی شخصی به نظر برسد، نه یک نامه‌ی علاقمندی به کار که برای همه آگهیها فرستاده می‌شود.
▪فقط از خودتان و تواناییهایتان حرف نزنید، بلکه بگویید چگونه می‌توانید به آنها کمک کنید.
▪علاقه خود را به آن شرکت و آن کار نشان دهید.
▪و ...

🎥 ویدیوی شماره ۴۰: پنج اندرز برای نگارش یک cover letter تاثیرگذار
🎙 راهنما: ایمی بیتمن (Aimee Bateman)

💥 این ویدیو کاربردی است و سودمندی آن در کاریابی آزموده شده‌است.
🔡 به زبان انگلیسی ولی عنوان مطالب در ویدیو بصورت نوشته آورده می‌شود.

@ThinkTogether🌱
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
💢 با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، در کنار دیگر مطالب کانال، هر هفته یک یا دو ویدیو برای کمک به کاریابی در شرکتهای بین‌المللی تقدیم می‌شود. امیدواریم تا گذر از این رکود بی‌سابقه، این آموزشها کمکی به کارشناسان هموطنمان باشد.

@ThinkTogether🌱


The Return of Marco Polo's World - Robert D. Kaplan.epub
5.4Mb
#ژئوپولتیک
#کتاب

📖 بازگشتِ دنیای مارکوپولو / ۲۰۱۸
✍ رابرت کاپلان


💬 "AS EUROPE DISAPPEARS, EURASIA COHERES.
The supercontinent is becoming one fluid, comprehensible unit of trade and conflict, as the Westphalian system of states weakens and older, imperial legacies—Russian, Chinese, Iranian, Turkish—become paramount. Every crisis from Central Europe to the ethnic-Han Chinese heartland is now interlinked. There is one singular battle space.
What follows is a historical and geographical guide to it."

🔄 پاراگراف آغازین کتاب: "همزمان با ناپدید شدن اروپا [به عنوان یک ابرقدرت واحد]، آسیا بهم می‌پیوندد. ابرقاره یکپارچه شده و یک واحدِ بازرگانی و درهم‌تنیدگی را شکل می‌دهد. و همانطور که سیستم وستفالنی دولتها، فرتوت و ضعیف می‌شود، بازماندگان امپراتوریهای روسیه، چین، ایران و ترکیه دوباره اهمیت می‌یابند.
اکنون هر بحرانی از مرکز اروپا تا شرق چین، در هم تنیده است. [...] آنچه [در این کتاب] می‌خوانید، یک راهنمای تاریخی-جغرافیایی برای درک این [واقعیت] است."


@ThinkTogether🌱


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#موسیقی

🎼 می زده شب
🎬 پرويز ياحقی
🥢 سرپرست گروه جناب رودکیان

💬 اجرایی بسیار زیبا از نونهالان ایران زمین، کودکان هنرمند و با استعداد تبریزی❤️

@ThinkTogether🌱


Forward from: ♤ Think Together ♡
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#زندگی

📡 ناسا‌ در یک بازه‌ی زمانی هفتاد ساله‌ تصاویری از زمین را در شب عکس‌برداری نموده است. در این تصاویر می‌توان دگرگونیهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشورها را در گذر زمان مشاهده کرد.

ببینید که چگونه جنگ داخلی، سوریه را به یک بیابان تاریک بدل کرده‌است.

@ThinkTogether🌱


#ژئوپولتیک

🎙 نشست پرسش و پاسخ با رابرت کاپلان در اندیشکده‌ی CSIS / مارس ۲۰۱۸


💬 پرسش: شما در کتاب بازگشت به دنیای مارکوپولو از امپراتوریهای ضعیف شده، نام می‌برید. مغول و چین را اشاره کردید و همچنین از ایران، روسیه و ترکیه نام بردید. کمی در این باره [امپراتوریهای ضعیف‌شده] توضیح بفرمایید.

کاپلان: واژه‌ی امپراتوری در دانشگاهها بار منفی به همراه دارد و از نظر سیاسی واژه‌ی نادرستی است. علتش هم این است که ما تازه در نسل دوم دوران پساامپراتوریها و پسااستعمار زندگی می‌کنیم، پس [طبیعی است] که نفرت از امپراتوریها بیرون بیایند و بروز کنند. ولی بیایید اینطور فکر کنید که همه‌ی امپراتوریها، به شکلهای گوناگونی که وجود داشته‌اند، در واقع بشریت را در درازای ۹۵ درصد از تاریخ خود، سامان داده‌اند. و فکر کنید اتحادیه اروپا، دادگاه عدالت بین‌المللی، ناتو، داووس، انجمن جهانی اقتصاد و نامهایی مانند اینها، همگی به شکل نامحسوس درصدد انجام کارکردهای امپراتوریهای کهن هستند. [یعنی امپراتوریها کارکردهای خیلی مهم و باارزشی هم داشته‌اند که امروز هم به آنها نیاز است] و اگر می‌خواهید آن ماهیت مخفی در سیاست خارجی چین، سیاست خارجی ایران، سیاست خارجی روسیه و سیاست خارجی ترکیه را درک کنید، شما باید میراث امپراتوری کهن آنها را مطالعه کنید. برای اینکه مطالعه میراث امپراتوری آنها، می‌آموزد که چرا اقتدارگرایی چین با اقتدارگرایی روسیه‌ متفاوت است. ایران را ببینید. حوزه‌ی نفوذ ایران را اگر روی نقشه نمایش دهید، از غرب، ساحل مدیترانه. از شرق، مرکز افغانستان. از جنوب، یمن و از شمال، قفقاز را می‌پوشاند‌. و اینها سرزمینهایی هستند که در گذشته همگی به پارسی سخن می‌گفته‌اند. شما فرمانروایی هخامنشیان و ساسانیان و مادها و پارتها [تیره‌های گوناگون ایرانی] را در این حوزه داشته‌اید. اکنون هم سنت امپراتوری ایران ادامه دارد و خواهد داشت. [یعنی نفوذ ایران در شام و میان‌رودان و یمن و قفقاز و افغانستان و آسیای مرکزی جای شگفتی ندارد و آنچه شاهد هستیم شکل ضعیف‌شده‌ای از یک میراث و روند جاافتاده‌ی هزاران ساله است] ولو اینکه حاکمان فعلی در ظاهر! بر مذهب گرایی تاکید می‌کنند. [آن را نباید جدی گرفت. آنچه در جریان است، شکلی ضعیف‌شده از تداوم امپراتوری ایران در حوزه نفوذ تاریخیش است]

📎 بازتاب دادن دیدگاههای کارشناسان غربی فقط برای آگاهی از آنچه در ذهن آنها و پیرامون #وطن می‌گذرد بوده، به معنی تایید یا ارزشگذاری آنها نیست.

[...]: بخشهای افزوده شده به کلام گوینده برای درک بهتر منظور وی هستند.

@ThinkTogether🌱


#فرهنگ

⚜ موضوع دانشگاه ایرانی، ایرانشهر است
🎙 سخنرانی دکتر جواد طباطبایی


علم دارای موضوع است و علمی که موضوع نداشته باشد، علم نیست. دانشگاه، محل علم و نظام علمی است. دانشگاه در ایران، فاقد موضوع است. دانشگاه در غرب موضوع دارد، ولی دانشگاه در ایران، تاسیس شعبه‌ای از دانشگاه غربی و نمایندگی علم آن است. دکتر طباطبایی معتقد است که هیچ دانشگاهی در غرب نداریم که موضوعش، خود آن کشور نباشد، بنابراین اگر روزی بخواهیم دانشگاه ایرانی داشته باشیم، موضوع آن در دوران جدید، نه اسلام است که موضوع حوزه علمیه است و نه ایران است که موضوع علم ایران‌شناسی است، بلکه موضوع آن، ایرانشهر خواهد بود.

آنچه پیش رو دارید، سخنرانی دکتر جواد طباطبایی در آیین پایانی همایش سالانه انجمن علوم سیاسی ایران با عنوان «وضعیت رشته علوم سیاسی؛ اکنون و آینده» است که دهم اسفند۱۳۹۶، در خانه اندیشمندان علوم انسانی انجام‌شد.

@ThinkTogether🌱

20 last posts shown.

497

subscribers
Channel statistics