روانشناسی رابطه


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


راضیه موچان
طرحواره درمانگر
✍مولف کتاب وهمی از عشق
🔘کلینیک اعصاب و روان هیربد
🎓کارشناس ارشد مشاوره خانواده
📁عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
به شماره ۲۶۶۶۷
🕊هماهنگی جهت تعیین وقت👇👇
@Relationship_psychology1
📸 instagram.com/raziehmouchan

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


☑️دوره آنلاین تله های روابط عاطفی

💻 Www.hirbodclinic.com

☎️ 02191015265

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
ویدیو لایو مشترک با خانم اسماعیلی در مورد نقش طرحواره ها در روابط عاطفی

#راضیه_موچان
#طرحواره_درمانی

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


به دعوت خانم اسماعیلی یکشنبه شب، ۱۶ شهریور ساعت ۲۱:۳۰ در اینستاگرام لایوی مشترک خواهیم داشت با محوریت کتاب وهمی از عشق و نقش طرحواره ها در روابط عاطفی و شکست های عاطفی...

👌میتوانید سوالات خود را به پیج ایشان دایرکت کنید.
لینک صفحه👇
http://Instagram.com/raziehmouchan

منتظر حضورتان هستیم🙏🌹

#راضیه_موچان

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


همراهان عزیز سلام

جهت معرفی خودم و اشنایی بیشتر شما با من و رویکرد درمانیم، در صفحه اینستاگرامم، یک مجموعه استوری با عنوان "درباره من" منتشر کردم که به نوعی بیان رزومه تحصیلی و کاری من در طی این سالها و در قالب روایت است.

از طریق لینک زیر میتونید به صفحه دسترسی داشته باشید.

🔅استوریهای معرفی با عنوان درباره من "هایلایت" شده🔅

با سپاس🙏🌹
#راضیه_موچان

📸 Instagram.com/raziehmouchan

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


برخی از افراد نمیتوانند رابطه ای صمیمانه و عمیق را تاب بیاورند و اگر احساس کنند صمیمیت در حال شکل گیری است، فرار را بر قرار ترجیح میدهند و به نوعی روابط سطحیِ پر رنگ و لعاب یا افرادی که هیچگونه سنخیتی با آنها ندارند، برایشان ارجحیت دارد.

چنین الگوی رفتاری میتواند نشات گرفته از ترسی ناهشیار باشد که به صمیمت گریزی و اجتناب از صمیمیت منجر می شود. چرا که وقتی صمیمت شکل میگیرد، افراد بخشهای پنهان و تاریک یکدیگر را میبینند، ترس از پذیرفته نشدن، پس زده شدن، از دست دادن، رها شدن و آسیب دیدن.

برای این افراد، صمیمی شدن مساوی است با آسیب دیدن. و بعضا برای فرار از این آسیب ذهنی و خیالی، ممکن است خود را بارها از تجربه ی رابطه ای ناب و اصیل محروم کنند. و بار احساس عمیق تنهایی و رهاشدگی را بر دوش کشند.

به قلم: #راضیه_موچان

#صمیمیت_گریزی
#طرحواره_درمانی

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


🎧💞 #به_لطافت_یک_احساس
#موزیک
💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


این روزها طیف وسیعی از افراد احساساتی چون غم، کسالت، بی حوصلگی و حتی بیقراری و استرس را تجربه میکنند.

واقعیت این است که کرونا روی قسمتهای مهمی از زندگی ما تاثیر گذاشته، از جمله سلامتی، شغل و درآمد، تفریحات و سرگرمی ها و روابط ما. دیگر نمیتوانیم مثل گذشته با خیال آسوده با عزیزان و دوستانمان تعامل کنیم و انزوا بخش جدایی ناپذیر زندگی این روزهایمان شده.

همچنین خانواده هایی که به علت بیماری عزیزانشان را از دست میدهند و نمیتوانند مراسم سوگواری برگزار کنند با نوعی سوگ ناتمام دست و پنجه نرم میکنند.

در این دوران بحران کرونا چه بسا بهتر آن است که تمرکزمان را بگذاریم روی کاهش درد و رنج و ثبات خلقی و روانشناختی مان و اگر گهگاهی احساس غم و بی حوصلگی به سراغمان آمد، دست از سرزنش گری خود برداریم و توقعات غیرواقع بینانه نداشته باشیم، چراکه ناگزیر ابعاد مهمی از زندگی ما تحت تاثیر قرار گرفته است‌.

به قلم: #راضیه_موچان
#بحران_کرونا

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


Forward from: روانشناسی رابطه
🔔سلام. همراهان عزیز، از طریق سامانه درمانی باور، پاسخگوی سوالات شما در خصوص طرحواره درمانی، مشکلات ارتباطی در زمینه روابط عاطفی و بین فردی، وابستگی عاطفی، شکست عاطفی، سوگ و همچنین مسائل مربوط به خودشناسی و رشدشخصی بر مبنای رویکرد طرحواره محور هستم.

🔅از طریق لینک زیر میتوانید پرسش خود را مطرح کنید و به صورت کاملا شخصی پاسختان را دریافت کنید.
#راضیه_موچان
#پرسش_و_پاسخ
👇👇👇
https://hirbodclinic.com/treatment?mref=4&redirect=signup


کتاب عاشقم باش رهایم نکن یک کتاب خودیاری برای غلبه بر ترس از رهاشدگی و ایجاد روابط عاشقانه و پایدار مبتنی بر رویکرد طرحواره و اکت است.

در این کتاب شما با پنج طرحواره اصلی یا تله های شخصیتی مهم و تاثیرگذار در روابط عاطفی و بین فردی، آشنا میشوید. از جمله: رهاشدگی/بی ثباتی، محرومیت هیجانی، نقص/شرم، بی اعتمادی/بدرفتاری و شکست.

تست های خودارزیابی برای سنجش این طرحواره ها و شدت آنها در کتاب وجود دارد.

آنچه اهمیت دارد، نوع واکنش و رفتار ما به فعال شدن این تله هاست. ما نمیتوانیم جلوی وقایع فعال ساز را بگیریم. اما میتوانیم نوع رفتار خودمان به موقعیت های برانگیزاننده را تغییر دهیم. بنابراین در این کتاب انواع روش های مقابله ای خود را به فعال شدن تله هایتان فرا میگیرید.

وقتی تله ها فعال می شوند، شما هیجانات ناخوشایندی را تجربه میکنید، به کمک روشهای توجه آگاهانه ای که در کتاب آمده میتوانید بیاموزید و تمرین کنید که چگونه در موقعیت هایی که تله های شما فعال شده رفتار ناسازگاری انجام ندهید و هیجانات ناخوشایند خود را تاب بیاورید.

همچنین در این کتاب به موضوع ارزشها پرداخته می شود و به شما کمک می شود ارزشهای خود را در زندگی شناسایی کنید و بعد بررسی کنید چقدر از رفتاهای شما همخوان با ارزشهایی هست که انتخاب کردید. در واقع، ارزشهای ما انگیزه ای برای تغییر هستند.

در قسمت پایانی مهارت های ارتباطی مهمی برای ایجاد و تدوام روابط صمیمی را می آموزید، از جمله: خودافشایی، گوش دادن فعال، اطمینان، همدلی، شناسایی نیاز و نوع بیان آن در رابطه و عذرخواهی. و در آخر استراتژیهایی برای خلق روابط جدید بر مبنای شناخت و آگاهی که از خود کسب کردید. و بعد هم شناسایی تله های دیگران و شناسایی افراد زهرآگین برای رابطه و اینکه در طول یک ارتباط چقدر از ارزشهای شما با فرد مقابل همسویی دارد که میتواند به تداوم یا قطع رابطه منجر شود.

با مطالعه این کتاب یک سفر درونی را آغاز میکنید، که به خودآگاهی و خودشناسی و رشد شخصی شما منجر می شود.

به قلم: #راضیه_موچان
#طرحواره_درمانی
#معرفی_کتاب

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


🔔 همراهان علاقه مند به آزمونهای روانشناختی، میتوانید از آزمونهای زیر که آزمونهای علمی و هنجار شده هستند بهره ببرید. همچنین توضیحات کامل در مورد آزمونها ارائه شده است.

👌ضمن اینکه تحلیل آزمون بلافاصله پس از ثبت به طور رایگان در اختیار شما قرار میگیرد.

🖊آزمونهای حوزه بزرگسال:
🔹سلامت روان
🔸سنجش اضطراب
🔹سنجش افسردگی
🔸سنجش وسواس
🔹سنجش مانیا
🔸کیفیت خواب
🔹سنجش پرخاشگری

🖊آزمونهای حوزه روابط بین فردی:

🔹هوش هیجانی
🔸سنجش عزت نفس
🔹اضطراب اجتماعی
🔸حمایت اجتماعی

🖊آزمونهای حوزه شخصیت:

🔹شخصیت مرزی
🔸شخصیت خودشیفته
🔹سنجش کمال گرایی
🔸عدم تحمل بلاتکلیفی
🔹تنظیم هیجانات
🔸اجتناب شناختی

🖊آزمونهای حوزه زوج و خانواده:

🔸رضایت زناشویی
🔹طلاق عاطفی
🔸انتظارات از ازدواج
🔹تعارضات زناشویی
🔸ضربه عشق

📍گردآوری و تنظیم توسط کلینیک اعصاب و روان هیربد

برای استفاده از هریک از آزمونهای فوق میتوانید از لینک زیر استفاده کنید.👇👇👇

https://hirbodclinic.com/treatment?mref=4&redirect=signup


💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


تو این دنیا و این زندگی، ما نمیتونیم بخش آسیب پذیر درونمون رو به هر کسی نشون بدیم. همون بخشی از وجودمون که گاهی غمگین و ترسیده و مضطربِ و نیاز به شنیده شدن و حمایت و محبت و فضایی عاری از قضاوت و سرزنش و پذیرفته شدن داره.

داشتن چنین آدمهایی در زندگی که بتونیم در مجاورت حضورشون آسیب پذیر، اما امن و ایمن باشیم، میتونه یک موهبت ارزشمند برامون باشه.

این آدمها میتونن در نقشهای مختلفی باشن مثل شریک عاطفی، یک دوست یا درمانگر. تجربه چنین فضایی هست که یک رابطه رو عمیق میکنه و باعث ایجاد صمیمیت میشه و اون آدم و اون رابطه رو خاص و منحصر به فرد میکنه.

پ. ن: اگر چنین افرادی در زندگیمان داریم، میتوانیم قدردان حضور ناب و با اصالتشان باشیم.

به قلم: #راضیه_موچان
#طرحواره_درمانی


💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


🎧💞 #به_لطافت_یک_احساس
#موزیک
💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


خوشحال بودن یا موفق بودن؟

همه ی ما انسانها در سرتاسر جهان، از بدو تولد و در فرایند زندگی، در کنار نیازهای مادی و فیزیکی، نیازهایی از منظر هیجانی و روانشناختی داریم. مثل امنیت، ثبات، ارتباط عاطفی و بین فردی سالم با دیگرانِ مهم زندگی، احساس کفایت و توانمندی، خودانگیختگی و تفریح و لذت، احساس ارزشمندی و توانایی پذیرش محدودیت و ناکامی.

واقعیت این است که "موفقیت" جزء نیازهای ما نیست‌. اما لذت، تفریح و شادی جزء مهمی از نیازهای یک انسان است.

ما در زندگیمان به حدی از موفقیت نیاز داریم، که باعث ایجاد احساس کفایت، توانمندی، خودمختاری و استقلال در ما می شود.

اگر به بهای حد اعلای موفقیت سایر نیازهایمان را نادیده میگیریم، یا دیگر جنبه های زندگیمان را بی ارزش می انگاریم، مساله موفقیت نیست. در اینجا تاکید بیش از حد بر موفقیت به احتمال زیاد جبران کننده ی چیزی است که نداریم یا حتی نسبت به آن آگاه نیستیم و در ناهشیارمان است. مثل حس دوست داشتنی بودن، ارزشمندی، دیده شدن، مورد توجه قرار گرفتن و یا فرار از مسائلی در خودمان و زندگیمان که نمیخواهیم با آنها مواجه شویم.

به قلم: #راضیه_موچان
#طرحواره_درمانی

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


Forward from: مجله فرهنگی "آوار ِآفتاب"
به قولِ آقای هایدگر، دچارِ «پرتاب شدگی» شده‌ام. حس می‌کنم از جایی که معلوم نیست کجا، پرتاب شده‌ام به جایی که آن هم دقیقا معلوم نیست کجا. ترسناک است. انگار آن فیزیکدانی که نامش را خاطرم نیست، درست می‌گفت که «تراژدیِ زندگیِ این نیست که نمایشنامه‌ی دردناکی برای آن نوشته شده‌است، تراژدی این است که اصلا نمایشنامه‌ای برای آن نوشته نشده‌است!»
ذهن مضطربم به ابتدایی‌ترین چیزها فکر می‌کند. مثلا به اینکه زندگی انتخابِ من نبود و برای من انتخاب شد. تا به خودم آمدم، صاحبِ آن بودم. آیا اگر حق‌ِ انتخابی داشتم، انتخابش می‌کردم؟ نمی‌دانم.

در روان‌شناسی می‌گویند که احساساتِ منفیِ انباشته شده، نیازهای برآورده نشده و دردهای رنج شده آدم را فیلسوف می‌کند. می‌اندازدش به جانِ کائنات. به زیر سوال بردنِ همه چیز از ازل. به مچاله‌ کردنِ هستی.
فایده‌‌ی این فلسفه‌بافی‌ها چیست عزیزم؟ فایده‌ای دارد اصلا؟

بیا و فرض کن که زندگی ایستاده‌است جلویت، مثل یه آدم مصنوعی و سخت و منجمد، شانه‌هایش را انداخته‌است بالا و می‌گوید همین است که هست؛ می‌خواهی بخواه، نمی‌خواهی نخواه!

پس بیا و بخواهش که چاره‌ای جز خواستنش نداری. عجالتا دست از یقه‌ی کائنات و فلسفه‌ی هستی بردار و این پرتابِ بی‌مبدا و بی‌مقصد را بپذیر.

نه اینکه بخواهم شعار بدهم در لحظه زندگی کن و خوشحال باش. به ولله که نمی‌شود! من هنوز هم نمی‌دانم که آیا آقای سهراب، قطره‌های باران و درزِ آجرها را در هجومِ غم و بلاتکلیفی هم می‌شمرده با فقط وقت‌هایی که آرامش داشته؟ چه میدانم! من فقط میدانم که وقتی غمگین هستی، باید غمگینی کنی به کمال. جیغ بزنی و به زندگی ناسزا بگویی حتی. تازه بعد از آن است که چشمت به قطره‌های باران و درزِ آجرها باز می‌شود و قشنگی‌های دنیا را می‌بینی

شعارِ دیگری که اصلا حالِ دادنش را ندارم، این است که بگویم «هر درد را معنایی‌است»
بگذار خیالت را راحت کنم؛ زندگی آنقدرها هم ارتباط معناداری با ما ندارد. یا شاید در خوش‌بینانه‌ترین حالت، دارد و حدِ قدرتِ شناختِ ما خارج است. به معنا دل نبند عزیزم که در مواجهه با هرج و مرج نشکنی!
آغوشت را به روی بی‌معنایی باز کن. تا همان ، معنا شود.

پی‌نوشت : از آنجایی که جمله‌ی آخر، سنگین بود و خودم هم دقیقا نفهمیدم یعنی چه، زیر همین متن یک دقیقه سکوت می‌کنیم :))

پی‌نوشت بعدی: دیگر اینقدر فکر نکن عزیزم... خب؟

#راضیه_معینی 📝
#یادداشت

@AvaareAftaab


پرداختن به گذشته در طرحواره درمانی، در جهت تغییر گذشته نیست. در واقع داستان زندگی ما که مجموعه ای از خاطرات و تجربیات و تصویرهای ذهنی دوران کودکی و نوجوانی است به همراه افکار و احساسات مرتبط با آن، تغییر نخواهند کرد.

آنچه مهم و ضروری است، فهم و درک داستان زندگی ما و میزان تاثیر آن بر تجربیات امروز و اینجا و اکنون ماست. گذشته روی آینده، تاثیر میگذارد. آن هم تاثیری ناهشیار و خارج از آگاهی ما. همانند زنجیرهایی که در بندشان هستیم، بدون دیدن این غل و زنجیرها...

ما از این جهت به گذشته میپردازیم، که با این آگاهی و شناخت بتوانیم حال را تغییر داده و امروز در بند زنجیرهایمان نباشیم. بتوانیم به بینش برسیم، بینشی که منجر به تغییر در افکار، احساسات و رفتارهای ما شود و بتوانیم الگوهای جدیدی از رابطه را به کار گیریم، بدون تکرار الگوهای خودکار و اتوماتیک و آسیب رسان قبلی.

به قلم: #راضیه_موچان
#طرحواره_درمانی

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


🎧💞 #به_لطافت_یک_احساس
#موزیک
💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


هرجا عشقی جریان دارد، لاجرم سوگی هم میتواند حضور داشته باشد.

میگویند عشق و نفرت، دو روی یک سکه اند. اما به نظرم عشق و سوگ دو روی یک سکه اند.
هرجا عشقی اصیل و واقعی در زندگیمان جاری باشد( عشق در معنای کلی آن و نه تنها در رابطه ای عاطفی)، از دست دادنی هم میتواند وجود داشته باشد.

در این هستی هیچ چیز نمیتواند پایدار و باثبات باشد. اصل تغییر پذیری، دگرگونی و در نهایت رشد بر احوال جهان و آدمیان حاکم است.

هرگوشه ای از زندگیمان که عشقی جاریست، سعی کنیم آن را با عمق وجود و حضور تجربه کنیم و قدردانَش باشیم، چرا که هر چیزی ممکن است رخ دهد، هر چیزی میتواند پیش بیاید.

آمادگی برای دیدن آن روی سکه به معنای، اضطراب و وابستگی و چسبندگیِ ناشی از، ترس از دست دادن نیست. بلکه به معنای آمادگی برای صبوری و پذیرش و رشد و پختگی است.

هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق
هم دعا کن گره تازه نیفزاید عشق
#فاضل_نظری

به قلم: #راضیه_موچان
#عشق

💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


🎧💞 #به_لطافت_یک_احساس
#موزیک
💟روانشناسی رابطه💟
🆔 @yek_asheghanearam


🔔سلام. همراهان عزیز، از طریق سامانه درمانی باور، پاسخگوی سوالات شما در خصوص طرحواره درمانی، مشکلات ارتباطی در زمینه روابط عاطفی و بین فردی، وابستگی عاطفی، شکست عاطفی، سوگ و همچنین مسائل مربوط به خودشناسی و رشدشخصی بر مبنای رویکرد طرحواره محور هستم.

🔅از طریق لینک زیر میتوانید پرسش خود را مطرح کنید و به صورت کاملا شخصی پاسختان را دریافت کنید.
#راضیه_موچان
#پرسش_و_پاسخ
👇👇👇
https://hirbodclinic.com/treatment?mref=4&redirect=signup

20 last posts shown.

6 019

subscribers
Channel statistics