برای آزادی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


اگر می توانی تشویق کن و اگر نمی توانی تنبیه و هیچ روشی ناسودمند تر از بی اعتنایی نیست!

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


✔️سیمرغ در وجود خود این مرغان است؛ نمایی از وحدت در عین کثرت/ پرواز صدها پرنده در اسپانیا که تصویری از یک پرنده بزرگ ساخته است.
عکس از دیلی میل
@BarayeAzadi


فروپاشی


«تمامی سنت‌ها تحلیل رفته‌اند، تمامی اعتقادات از بین رفته‌اند؛ در عوض برنامه‌ی جدید عملی نشده است، می‌خواهم بگویم که در آگاهی توده‌ها وارد نشده است: این چیزی است که من فروپاشی می‌نامم. این موحش‌ترین لحظه‌‌ی حیات جوامع است. همه‌چیز دست‌به‌دست هم می‌دهند تا انسان‌های نیک‌نهاد را متأثر کنند: روسپیگریِ وجدان‌ها، پیروزیِ میان‌مایگی، اغتشاش میانِ راست و دروغ، دادو‌ستدِ اصول، فرومایگیِ شهوات، بزدلی در خلق‌و‌خو، سرکوبِ حقیقت، پاداش به دروغ... من هیچ توهمی ندارم و منتظر نیستم که فردا، در این کشور، با یک چرخش چوب میزانه، شاهد نوزایش آزادی، احترام به حقوق، شرافت عمومی، صداقت در عقاید، حسن‌نیت روزنامه‌ها، اخلاقیات حکومت، خرد نزد بورژوا و عقل سلیم نزد عوام باشیم....»
«قتل‌عام‌هایی رخ خواهد داد و حمام خونی که از به خاک افتادن‌ها به راه خواهد افتاد، هولناک خواهد بود. ما گشایش عصر جدید را نخواهیم دید؛ ما در شب پیکار می‌کنیم؛ باید خود را آماده کنیم تا از این زندگی دفاع کنیم بی‌آنکه غم و اندوه ما را از تکلیف‌مان باز ندارد. به یکدیگر یاری برسانیم؛ همدیگر را در تاریکی صدا بزنیم و هر بار که فرصتی پدید آید، عدالت را عملی کنیم...»

پییر-ژوزف پرودون در 1860
لوویت، کارل (1387). از هگل تا نیچه: انقلاب در اندیشه قرن نوزدهم. ترجمه حسن مرتضوی. 355-354.
@BarayeAzadi


Forward from: طلبه‌ی بدون مرز
✅ یک مَرد در جمهوری اسلامی بود که دستِ مردم را به مِهر می‌گرفت، نه مُچ مردم را به قهر؛ و مِثل او تکرار نشد!

@BdooneMarZ


Forward from: آرمانشهر
آقا وحید! ما هم بلدیم وَ..وَ..وَ...بگوییم

آقای وحید جلیلی، در برنامه تلویزیونی جهان آرا که در تاریخ 11 دی 1396 از شبکه افق پخش شد، از نهادینه شدن "امر به معروف و نهی از منکر" در آستانه 40 سالگی نظام جمهوری اسلامی خبر دادند. ایشان در تایید ادعایشان به فکتهایی همچون حضور سخنگوی قوه قضائیه در جمع پر اعتراض دانشجویان دانشگاه شریف یا جلسه انتقادی نمایندگان تشکلهای دانشجویی با رئیس قوه قضائیه اشاره کردند و برای اینکه هر کدام از این فکتها را مشتی نمونه خروار معرفی کنند در انتهای بیان هر کدامشان عبارت "وَ..وَ...وَ..." را به کار می بردند. اما در این سوی ماجرا، "وَ...وَ...وَ"های دیگری هم وجود دارد که ادعای جناب جلیلی را با چالش مواجه می کنند. در ادامه به برخی از آنها در قالب سئوال اشاره می کنم:
- آقا وحید! طلبه سیرجانی که خودتان پیشتاز معرفی او بودید، سرانجام کارش به کجا رسید و الان کجاست؟ نکند زمین خواریها برطرف شدند؟ وَ..وَ...وَ...
- آقا وحید! نمونه های امروزی رسانه های صریحی همچون صبح، شلمچه، جبهه و... که در عین اعتقاد به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، مطالبات عدالتخواهانه را بیان می کردند و در مورد مفاسد و تبعیضها افشاگری شفاف می کردند الان کدام رسانه ها هستند؟ تخمشان را ملخ خورد یا مفاسد و تبعیضها برطرف شده اند؟ وَ...وَ...وَ...
- آقا وحید! می خواهی نام حداقل 40 نفر از جوانانی را که نماز جمعه هایشان ترک نمی شد، عضو فعال بسیج بودند و خیلیهایشان در خانواده هایی با پدر سپاهی یا ایثارگر بزرگ شده اند، برایت فهرست کنم که در 5، 6 سال گذشته به علت مطالبات عدالتخواهانه با احضار به دادسرا و محاکمه مواج شده اند و الان به سکوت و سرخوردگی رسیده اند؟ (البته به طور حتم این فهرست از 40 نفر طویل تر است و این عدد را در حد شناخت خودم گفتم) وَ...وَ...وَ...
- آقا وحید! سرنوشت آیتم های صریح برنامه تلویزیونی ثریا که خیلی از دست اندرکارانش دوستان خودت بودند به کجا کشید؟ وَ...وَ...وَ...
- آقا وحید! چرا در امثال همین برنامه جهان آرا به کسانی که این سئوالات را مطرح کنند تریبون داده نمی شود؟ وَ...وَ...وَ...
- آقا وحید! انصافا همینها که گفتم نشانه نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکرند؟ یا نشانه پسرفت در نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر؟ وَ...وَ...وَ...

@armanha_tk


🌸 روش برخورد با اعتراض مردم 🌸

🥀 امیرالمؤمنین علی (علیه‌السلام) در عهدنامه‌ٔ مالک اشتر:

📜 ... وَ إِنْ ظَنَّتِ الرَّعِيَّةُ بِكَ حَيْفاً فَأَصْحِرْ لَهُمْ بِعُذْرِكَ وَ اعْدِلْ عَنْكَ ظُنُونَهُمْ بِإِصْحَارِكَ فَإِنَّ فِي ذَلِكَ رِيَاضَةً مِنْكَ لِنَفْسِكَ وَ رِفْقاً بِرَعِيَّتِكَ وَ إِعْذَاراً تَبْلُغُ بِهِ حَاجَتَكَ مِنْ تَقْوِيمِهِمْ عَلَى الْحَقِّ ...

🔺... هرگاه مردم (به‌درست یا غلط) بر تو گمان ستمکارى داشتند، آشكارا عذرت را برایشان توضیح بده و با شفافیت و روشنگری ذهنیت آنان را اصلاح کن؛ چراكه این پاسخگو بودن، نفس تو را تربیت و رام می‌کند و سبب مهربانى و نرمى با مردم می‌شود و راهی است برای آنکه به هدفت در واداشتن آنها بر حق برسی.

📚 نهج‌البلاغه، نامهٔ ۵۳.
@BarayeAzadi


"ما هنوز شهروند نشده ایم."



برای داشتن دموکراسی باید ذهن ها نیز عوض شوند، باید ذهن ها نیز قوانین بازی را بپذیرند. ابتدا باید مدارا را آموخت و سپس به اعتراض پرداخت، نزد ما،اعتراض و مخالفت فورا" به یک امر ناموسی و غیرتی تبدیل می شود. از آنجا که شما یا دوست من یا دشمن من هستید، پس به شیوه قبیله ای از یکدیگر انتقام میگیریم. اگر دوست من باشید، باید در کنار من قرار بگیرید. و اگر دشمن من هستید خونتان را می ریزم.

البته من با کاریکاتور ساختن از این خصوصیات کمی تند میروم. اما باور کنید که اینجا واقعیت ها حتی از تخیل هم فراتر می روند. هموطنان ما هنوز دارای ذهنیت رعیت مآب هستند. هنوز شهروند نشده اند، این امر نیاز به زمان دارد، نمیتوان به نیروی معجزه از تئوکراسی به دموکراسی پرید.
و بعد، دیگر چه بگویم از آداب و رسوم و خلقیات، از این عاداتی که به اعماق روح مان چسبیده اند. بگذارید توصیف زیبایی را از یک نویسنده آمریکای لاتینی برایتان نقل کنم:
《آداب و رسوم را، زمان، با همان شکیب و صبر و درنگی که برای ساختن کوه ها به کار برده آفریده است. و تنها زمان است که با تلاش روز به روز میتواند نابودش کند. با کوهستان نمیتوان به زور سرنیزه درافتاد.》

داریوش شایگان
زیرآسمان های جهان،ص۱۳۲

@BarayeAzadi


‍ ‍   اﺻﻼ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻧﻴﺴﺘﻢ
--------------------- شعری از #علیشاه_مولوی
 
 

اﺗﻮﻣﺒﻴﻞ هاي دوﻟﺘﯽ         
ﺷﻴﺸﻪ ﯼ ﺑﺎﻧﮏ ها
ﭘﻴﺸﺎﻧﯽِ ﭘﺎﺳﺒﺎن ها        
ﻗﻨﺪاقِ ﺗﻔﻨﮓ ها        
ﭘﻞ هاﯼ ﭘﺸﺖِ ﺳﺮ
و
دل هاﯼ ﻋﺰﻳﺰان ﻣﺎن را ﺷﮑﺴﺘﻪ اﻳﻢ
ﺗﺎ
ﺑﻪ اﻳﻦ ﺟﺎ رﺳﻴﺪﻩ اﻳﻢ

از ﻣﺴﻴﺮِ ﺁزادﯼ  
ﻣﻴﺪانِ ﻋﺪاﻟﺖﺑﻮد ﻗﺮارِ ﻣﺎ        

در اﻳﺴﺘﮕﺎﻩ ﻏﻨﺎﻳﻢ ﭘﻴﺎدﻩ ﺷﺪﻳﺪ ... ﺷﻤﺎ    

ﻣﻦ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻋﺸﻖ ﻋﻤﻮﻣﯽﻣﺸﮑﻮﮐﻢ

ﻟﻄﻔﺎً
ﭘﺮﭼﻤﯽ را ﮐﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ دادم 
ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺮﮔﺮداﻧﻴﺪ     

@BarayeAzadi


خیابان نمی اندیشد
خیابانها اگر پاسخ و درمان می آفریدند دیگر نیازی به بزرگمردان و اندیشمندان نبود.
خشمِ کورِ توده ها که از خواست های بجا برون می زند، ره بجایی نخواهد برد.
از چندین سو می کوشند به این خشمِ انباشته و بی آماج سو بدهند و به آنجا که می خواهند
بکشانند. همهُ رسانه های برون مرز شادند و هر کدام راهی پیشِ این خشمِ گمراه می گذارند.
به خیابان ها ریختن و فریاد زدن درمانِ بیماری نیست بل بوارونه بر بیماری و درد افزودن است.
این بیماری نامش انقلاب است و از مشروطیت تا به امروز به جان میهن ومردم افکنده شده است.ناخشنودی ها خودی اند و راست اند ولی داروهای زهرآگین همیشه از آن سوی مرزهایمان می آمدند و می آیند.گاه این زهر کشنده برای درمانِ دردهایمان جامهُ مشروطیت
می پوشد، گاه زهرِ نافرمانی و بی دولتیِ سال های ۲۰ تا ۳۲ ستوده می شود وسرانجام
همه گرد " او" چنبره می زنیم و بدستِ خود و با راهنماییِ دسیسه گران، ان جانگدازهُ بزرگ را می آفرینیم. تا درنیابیم که در آن سال ۵۷ چه بلایی به سرِ خود آوردیم و چه داروهای زهر آگینی به گلوی میهن چکاندیم،همان ره را که رهِ ویرانگری است پِی خواهیم گرفت.
آن راهِ ویرانگر این بود که همهُ راه ها به خیابان و خشم و نبردِ نیک و بد باید بینجامد. باید یکی بمیرد تا آندیگری زنده بماند. گویی زندگیِ یکی از مرگِ آندیگری خوراک برمی گیرد.
و می بینیم که دوباره همان راهِ از مشروطه تا ۵۷ پیش پای تودهُ به خشم آمده نهاده می شود.
گروهی بیرون می آیند و خشمِ انباشته و تابکنون فروخورده را بیرون می ریزند، فریاد می زنند
می شکنند، آتش می زنند، کتک می زنند و کتک می خورند. می کشند و کشته می شوند و آنها که هنوز زنده اند این جانگدازه را حماسه می خوانند. آندیگری که دولت و حکومت دارد،
این به خیابان آمدگان را به گلوله می بندد و جنبش را می خواباند و از فردای آن روز به خود می بالد و این کشتار وخونریزیِ خود را حماسه می نامد و آن را در رسانه ها جار می زند.
و سرانجام آنی که براستی باید خشنود شود، می شود. شکاف و دشمنی به میان ایرانیان.
آری ما بدستِ خود، آن دیگرانی که ما را نمی خواهند را خشنود می سازیم. آری ما به خیابان می آییم ، به جان هم می افتیم و همدیگر را می دریم. هرکدام شاهکارِ انجامیده را حماسه می خوانیم و آنان که همین را می خواستند و بی هیچ هزینه ای به آن دست یافته اند، را خشنودشان می کنیم.بدترین باور که انقلاب و انقلابیگری است باید در ژرفای جان و اندیشه شکست خورَد.باور به فرمانروایی به دست فرمانروای زیبنده باید جای حکومتِ توده ها و توده نوازان نشیند. ایران زیبنده ترین ریختِ فرمانروایی را به جهان پیشکش کرده بود. و این سامان فرمانروایی کماکان ارج و ارزش خود را نگاه داشته است.ما اگر تاریخمان را به حجاز گره نزنیم و در خود و در استوره ها و آیین ها و تاریخِ خود به دنبالِ راهِ برون رفت بگردیم، بیگمان آن را خواهیم یافت.ولی نخست باید به ایرانی شدن و ایرانی ماندن باور آریم.
نگذاریم خیابان مارا به دنبالِ خود کشد. نیاز به درنگ داریم، نیاز به هم افزایی در اندیشه داریم. مردم مانندِ هر اندیشه وری نیاز به افق دارد. آنکه می فلسفد را بایسته است که این افق را نشان دهد. ما که می اندیشیم باید بتوانیم این افق را در اندیشه بنشانیم و به مردم بنماییم.آیا این توانیم کرد؟

خسرو یزدانی
۳۰ دسامبر ۲۰۱۷
فرانسه
@BarayeAzadi


اولین آموزه اصول فلسفه حق هگل به من آموخت که اراده از من جدا نیست؛ من عین اراده هستم؛ و مردم عین اراده اند... همانطور که جرم از جسم جدا نیست؛ اراده از من جداناپذیر هست.
@BarayeAzadi


این اوج آن چیزی است که مردم ایران در سال ۵۷ برایش انقلاب کردند.
ه‍مان آرمانی که از کاوه تا مزدک و همهٔ آزادیخواهان در تمام تاریخ برای آن بپاخواستند،
این تفسیر عملی نهج البلاغه است که مردم باید بدون لکنت حاکمان شان را نقد کنند. همه حق دارند سخن بگویند. عدم نقد پذیری جمشید شاه را به درهٔ فنا انداخت و این که حاکمی خود را در پشت درب های قفل شده یا در میان ملازمان مجیزگو پنهان کند و صورت خویش را در برابر نفس توده ها نگیرد جز درهٔ سقوط، هیچ مقصدی در تصور ندارد.
امروز احمدی نژاد با حضور خود در بوشهر و در میان مردم کوچه و بازار، سقراط وارگی می کند تا واقعیت پنهان در پشت نقاب های پیچیده و فراپیچیدهٔ رسانه ای، بولتن های پر طمطراق دگم افزا و ساختارهای تحمیق، را در مقابل چشمان توده ها عیان کند.
@BarayeAzafi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#پاسخگویی
سقراط وارگی احمدی نژاد
📺 انتقادات تند برخی بسیجیان به احمدی‌نژاد در ساحل بوشهر: شما جلو رهبری وایسادید
🔹احمدی‌نژاد: من و همه مردم برای اعلام نظراتشان آزادیم/خلیج‌فارس

@BarayeAzadi


#داستان_كوتاه

" گناه وقایع‌نگار فریب‌خورده "

پاوائو پاولیسیج✍️

ترجمه : #اسدالله_امرایی
====================

روزگاری که وحشت حاکم بود، بازداشت‌های دسته‌جمعی در دستور روز قرار گرفت. شب‌ها این کار را می‌کردند. گروهی با چهره‌ی پوشیده در می‌کوفتند و دستور می‌دادند صاحبخانه خواب‌آلود لباس بپوشد. بعد هم او را به یکی از زندان‌های کوچک شهر می‌بردند که مثل قارچ در جای جای شهر می‌رویید. گاهی پاسبان‌ها تمام خانواده را یکجا بازداشت می‌کردند و مادر بزرگ‌ها و بچه‌ها را هم که دم اجاق خواب بودند با خود می‌بردند.
جمعیت شهر روز به روز آب می‌رفت و گشتی‌ها عورکشان سرتاسر شهر را درمی‌نوردیدند و مردم را از خانه‌هاشان بیرون می‌کشیدند و توی خیابان‌ها خرکش می‌بردند. بسیاری از مردم شب با لباس می‌خوابیدند و بقچه و بندیل‌شان را زیر سر می‌گذاشتند و چرت می‌زدند، زیرا هر لحظه انتظار داشتند که مأموران بر سرشان آوار شوند. باورشان نمی‌شد اینقدر جا، در زندان‌های شهر باشد، اما مدتی بعد هر خانه‌ای زندان شد، یکی پس از دیگری. بعد هر کس را در خانه دیگری حبس می‌کردند. ثروتمندان را در خانه فقرا می‌چپاندند و برعکس، سربازها را به مدارس، کشیش‌ها را به پادگان، پزشکان و بیماران را به نجیب‌خانه‌ها و اراذل و اوباش را به صومعه‌ها راندند.
نیروی کار به شدت کاهش پیدا کرده بود و بیشتر کار‌ها را زندانی‌ها به عهده داشتند. از آنجا که مثل بقیه لباس می‌پوشیدند و تعدادشان محرمانه بود، تشخیص اینکه چه کسی زندانی است و چه کسی آزاد کار دشواری بود. حتی زندانی‌ها را برای دستگیری استخدام می‌کردند. هرچند خود زندانی بودند، با خود اسلحه هم حمل می‌کردند.
تعداد بازداشت‌ها رو به فزونی می‌رفت. در میان زندانی‌های آتی مقامات مشهور شهر هم به چشم می‌خوردند. کشیش‌ها، تجار، رؤسای ستاد ارتش، دژبان‌ها و کارمندان را هم با خود بردند. در پایان همه را زندانی کردند حتی اعضای دولت را هم به زندان انداختند. هر کس دیگری را می‌پایید. همه زندانی بودند و کسی نمی‌دانست چه کسی حکم و مجوز این بازداشت‌ها را صادر کرده است. همه حس می‌کردند که در اداره‌ی شهر سهمی دارند و در بازداشت افراد و تحمل زندان بی نصیب نیستند. از آنجا که همگی یکجور لباس می‌پوشیدند و از حقوقی مساوی برخوردار بودند و همه تحت بازداشت قرار داشتند به کار خود ادامه می‌دادند انگار نه انگار که حادثه‌ای اتفاق افتاده. آن‌ها زندگی عادی خود را ادامه می‌دادند و اگر کسی چیزی از آن‌ها می‌پرسید اظهار رضایت می‌کردند.
چند سال بعد منکر هرگونه بازداشت و دستگیری شدند و اعلام کردند که همه این حرف‌ها ساخته و پرداخته مورخ مغرض، ناآگاه و فریب خورده بوده است.
@BarayeAzadi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
انقلاب زیر پوست شهر
گسل مردم درقاعده با شبکهٔ خانواده های الیگارشیک فعال شده و زلزلهٔ سیاسی سقوط نظام خویشاوندی را نوید می دهد.

اکنون احمدی نژاد نماد مردم است
@BarayeAzadi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
شعارمردم، مرگ بر روحانی، بازار۲۹/۹/۹۶ 😳
احمق ها خود را به نشنیدن می زنند.
احمق تر ها سعی دارند با ادعای شکستن حصر میرحسین متوهم و همسر رانتیرش و شیخ ساده لوح برای خود فرصت تنفس بخرند!
@BarayeAzadi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
لحظهٔ صفر #ضرب_الاجل خادم جمهور به رئیس دستگاه قضا نزدیک می شود
با شعری نوستالژی از انقلاب۵۷✌️👊🇮
مردی که ازکنارایوان امام زاده رد می شد،
با مهربانی گفت:
«دریچه را بگشایید، بهار می آید»
@BarayeAzadi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
بخشی از #ضرب_الاجل خادم جمهور به رئیس دستگاه قضا برای پاسخگویی.
با سرودی حماسی و نوستالژی انقلاب ۵۷✌️👊✊🇮🇷
@BarayeAzafi


‏نامه حاج حیدر رحیم پور ازغدی که دیروز پس از جلسه تشکل های دانشجویی با رئیس قوه قضائیه به آیت الله لاریجانی به تقدیم شد:

دادگستری ما التقاطی است...

و التقاطی به چیزی گفته می‌شود که سروسامانی نداشته باشد و سخن یا نامه‌ای فقط برای رفع الوقت گفته یا نوشته شود.
‏آقای رئیس!
علت همه درماندگی شما به این است که دادگستری شما التقاطی است و شما به همه احکام شرع عمل نمی‌کنید.

آقای لاریجانی!
این را بدانید که بودجه دادگستری آمریکا بیشتر از همه بودجه کشور ایران است و جنایات در آمریکا بیش از هر کشوری است.
‏و بدانید که حکم شرع بر این است که قاضی نباید پرونده‌ای را که شب به دستش می‌رسد رسیدگی آن را به صبح بیندازد.
سوگند به خدا در دادگستری شما بسیار پرونده‌هایی هست که اگر آن‌ها به قضاوت مسجدی واگذارند، در چند ساعت مطابق شرع حلّ و فصل می‌کند، در دادگستری شما چند ماه دست‌به‌دست می‌شود!

‏آقای رئیس!
اگر این گزارش را نادیده بگیرید این را که همین چندی پیش در روزنامه خواندید و از تلویزیون شنیدید چگونه می‌توانید پاسخ بدهید؟
‏آیا یک قاضی هم نبوده که مستحق کیفر باشد و آن را در مقابل دادگستری یا چون مولای تان در ازدحام نمازجمعه شلاق بزنید، تا مردم باور دارند دادگستری برای قضات خلافگر خانه امنی نیست؟
‏اگر دادگستری شما مرعوب غرب نبود و از همان آغاز توجهی به آیۀ «و لکم فی القصاص حیات یا اولی الأالباب» کرده بودید، اینک کار به اینجا نمی رسید که از مجلس تقاضا کنید حکم فتل هروئین فروش ها را تبدیل به زندان بگرداند، زیرا ما هم اکنون پنج هزار اعدامی پشت خط اعدام داریم.
‏در همه دوران ریاست خودتان یک قاضی جانی در دادگستری شما نبوده که قصاصش واجب باشد و او رامقابل دادگستری بدار بکشید؟تامردم آسیب دیده از این دادگستری در جمهوری اسلامی شعارهایی چنین تند را جز به زیان ما ندهدو شما بگویید این ضد انقلاب است و درپی مقابله با روحانیت و انقلاب. چرا روحانیت؟
‏آن جوان می گوید: «قاضی ای که شکمش با مال حرام سیر شود بهتر از این نمی گردد» و چنین حکایت می کند.
شخصی که می تواند با فضولات گاو و کاه نیشکر کود وری کامپوس را تولید کند، پس از ورشکستگی اش گاوداران و اصطبل های مملو از کودها را مناسب رشته دید و به ایران آمد؛
‏او را به جرم ناکرده، به زندان می افکند و بدهی های او را به طلبکارانش نمی دهد و آقای رئیس دادگستری آن پول ها را به فرد می دهد و با فرع آن ها، حقوق قضات را می دهد؛ قاضی اش به از این نمی شود.
@BarayeAzadi
متن کامل نامه در این آدرس👇
http://edalatkhahi.ir/2017/12/13/%d8%af%d8%a7%d8%af%da%af%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%a7-%d8%a7%d9%84%d8%aa%d9%82%d8%a7%d8%b7%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa/


حسن روحانی نمایی است از آنچه محمد خاتمی با تکرار می کنمش و میر حسین با رای می دهمش ساختند.
دولت روحانی آیینهٔ تمام نمای اصلاحات است. و اثبات حقانیت احمدی نژاد از ۸۴ تا اکنون است.

@BarayeAzadi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
یکی پیدا شه به اینا بگه لطفاً سکوت کنید،فقط
از ما که گذشت، امابه فرزندانمان بیاموزیم که دیگر گول این مجسمه های حماقت و سلبریتی های کاغذی که بر فراز قله های هنر رانتی بو گرفته اند رانخورند
@BarayeAzadi


هگل خاطر نشان می کند که « جغد مینروا در تاریکی پرواز می کند» و این گفته اشارهٔ مبهم و مناسبی به این واقعیت است که فقط در پایان یک دورهٔ تاریخی است که فهم آن چه روی می داده میسر است.
@BarayeAzadi

20 last posts shown.

113

subscribers
Channel statistics