کانال نتایج رفراندوم های گروه دما


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


این کانال، نتایج رفراندوم ها و همه پرسی های گروه دما را گزارش و منتشر می کند
@Dama_Referendum

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


یک پرسش ساده: گفته شده که ملت ایران خودش این گونه زندگی کردن را انتخاب کرده است. آیا شما به عنوان شهروند ایرانی می خواهید این گونه زندگی کنید؟
Poll
  •   بله
  •   خیر
35 votes


Forward from: دکتر علیرضا رحیمی بروجردی
آقای علم الهدی در خطبه های نماز جمعه مشهد مقدس خطاب به آقای روحانی گفته است: " هیچ کس روی کره زمین شما را به خاطر برجام احترام نمی کند. " آیا شما هم با گفته ایشان موافقید؟
Poll
  •   بله. موافقم
  •   خیر. مخالفم
221 votes


دوستان

نظرتان درباره نتایج این نظرسنجی چیست؟
طبق این نظرسنجی آیا می توان ادعا کرد که بر اساس نمونه موجود، بیش از 90 درصد ار ملت ایران با نظام جمهوری اسلامی مخالفند!
موافقید؟

ب.ن
دوستان خوب است که بدانند نتایج این نظرسنجی فقط مختص به یک گروه خاص نبوده بلکه حاصل حدود ده گروه متفاوت از تحصیلکرده های جامعه است.
هرچند نمونه گیری نظرسنجی محدود بوده اما با توجه به وسعت دامنه آن که سراسر ایران را در بر می گیرد، می تواند تقریب قابل قبولی باشد از نظرات عامه مردم


#گزارش_نهایی

✍️ در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد _ دما" که درباره نوع #حاکمیت در ایران بود و سه روز به طول انجامید، فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کردند:

✅ #طرح_موضوع
به نظر شما و کسانی را که می شناسید و با آن ها تعامل کرده اید؛ بهترین نوع حکومت برای آینده ایران را چه می دانید؟

1_ حکومت اسلامی

2- جمهوری اسلامی

3- جمهوری مبتنی بر قانون اساسی

4- جمهوری پارلمانی

5- پادشاهی مشروطه

✅ در پاسخ به گزینه های بالا، اکثریت جمعیت رأی دهنده یعنی 79 درصد، به جمهوری مبتنی بر قانون اساسی رأی دادند که این به معنای تغییر نوع حکومت کشور بوده و در آن جدایی حکومت از دین را خواستار بودند چراکه جمعیت رأی دهندگان به جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی درمجموع 9 درصد گزارش شده است. جالب است که درصد رأی دهندگان به پادشاهی مشروطه بیش تر از جمهوری اسلامی یا حکومت اسلامی و برابر بوده است با جمع این دو که به معنای کاهش اعتماد مردمی به تلفیق دین با حکومت و گرایش به نظامی است که علیه آن انقلاب کرده بودند.
هرچند این نظرسنجی در سطح دانشگاهیان و افراد تحصیلکرده جامعه انجام شده است اما شواهد نشان می دهند که جمعیتی حدود 80 درصد از مردم جامعه دیگر با نظام جمهوری اسلامی موافق نیستند و خواستار تغییر فرم حکومت هستند

✅ بخش قابل توجهی از بی اعتمادی مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی به دلیل فساد گسترده در اقتصاد، افزایش فقر، تنگناهای شدید اقتصادی و کاهش شدید قدرت خرید اقشار متوسط و دخالت های بی حد وحصر روحانیون و جناح خاصی از سیاسیون در احوالات شخصی مردم است.

✅ امیدوارم مجموعه حاکمیت نتایج این قبیل از نظرسنجی ها را جدی گرفته و جامعه را با آرامش به سمت و سویی سوق دهند که خواسته های اکثریت مردم در جامعه حاکم شود.


🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA


Forward from: @vote
به نظر شما و کسانی را که می شناسید و با آن ها تعامل کرده اید؛ بهترین نوع حکومت برای آینده ایران را چه می دانید؟
anonymous poll

3- جمهوری مبتنی بر قانون اساسی – 85
👍👍👍👍👍👍👍 79%

5- پادشاهی مشروطه – 9
👍 8%

2- جمهوری اسلامی – 7
👍 6%

4- جمهوری پارلمانی – 4
▫️ 4%

1- حکومت اسلامی – 3
▫️ 3%

👥 108 people voted so far.


Forward from: @vote
جایگاه دکتر ظریف را طی 67 ماه گذشته، با توجه به خدماتی که برای ملت ایران انجام داده است، چگونه ارزیابی می کنید؟
anonymous poll

او را سیاست مداری آگاه، مجرب، عالم،دوراندیش، خردمند و وفادار به ایران دانسته که شایسته است ملت ایران همواره قدردان خدماتش باشند – 87
👍👍👍👍👍👍👍 84%

تصمیم سازی های دیپلماسی او را در جهت منافع کشور ارزیابی نکرده و معتقدم او خسارت های زیادی به منافع ملی کشور وارد کرده است – 17
👍 16%

👥 104 people voted so far.


#گزارش_نهایی

✍️ در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد _ دما" که درباره #جداسازی_دین_ازحکومت یا #سیاست_ازدین صورت گرفت، فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کردند:

✅ #طرح_موضوع :

آیا در فرآیند اصلاح قانون اساسی، با جداسازی دین از حکومت؛ یا سیاست از دین موافقید؟

✅ در پاسخ به گزینه های بالا، اکثریت قریب به اتفاق جمعیت رأی دهندگان یعنی 94 درصد با جداسازی دین از حکومت؛ یا سیاست از دین موافق و فقط 6 درصد مخالف جداسازی بودند.

✅ از مشکلات جدی و غیرقابل انکار نظام سیاسی کشور که بسیاری دیگر از مشکلات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را دامن زده است، التقاط دین با حکومت و سیاست با دین است.

✅ البته در عالم نظر، توجه به این واقعیت انکارناپذیر است که دین بالاخره می ‏تواند دربارة بسیاری از رفتارهای سیاسی- اجتماعی- اقتصادی و... بشر اظهارنظر كرده و حتی ارایه طریق کند.
اما آن ‏چه کمتر بدان توجه شده و از آن سخن به ‏میان آمده، آلوده شدن دین به ارزش ‏های غیردینی است که می ‏تواند زوال دین از یکطرف و نابودی بنیان های جامعه را در ابعاد گوناگون از طرف دیگر به ‏همراه داشته باشد.

✅ بنابراین، تفاوت است میان آن ‏که بگوییم "دین باید از سیاست بگوید" و آن ‏که بگوییم "سیاست باید از دین بگوید".

✅ آن ‏چه روشنفکران دینی و اکثریت قریب به اتفاق فرهیختگان گروه دما و دلسوزان کشور به ‏دنبال آنند، جداسازی مقولة دوم یعنی جداسازی دین از حکومت یا سیاست از دین است.

✅ نباید اجازه داده شود که سیاست، دین را تفسیر کند و حکومت از دین برای رسیدن به اهداف خود، استفاده ابزاری نماید. یعنی همان کاری که در ایران و کشورهایی که به ‏نام عدم جدایی دین از سیاست، مشاهده شده و رهبران سیاسی به نام دین و شعایر مقدس آن، رفتارشان را تفسیر می‏ کنند که سرانجامی جز نابودی کشور را به همراه نخواهد داشت.

✅ تجارب بشری نشان داده‏ اند، زمانی ‏که دین به پندارها و رفتارهای سیاسی- اجتماعی و اقتصادی بشر مزین و آلوده شود، به ابزاری توجیه ‌‏گرایانه مبدل خواهد شد و نه ‏تنها مسیر سعادت را نمی ‏تواند به ‏درستی نشان دهد، بلکه ممکن است راهی خطا را برای آدمیان ترسیم کند.

✅ در نظام کنترلی ایران که دین آلودة سیاست مي ‏شود، سیاست چنبره ‏اش را بر ارزش ‏های دینی انداخته و کاری می ‏کند که تمامی ارزش‏ های اخلاقی با شاقول سیاست اندازه‏گیری شوند،
حتی "عدالت" به معیار سیاست سنجیده شود، تا جائی‏که درجة خلوص دینی فرد، با جبهه ‏گیری ‏های سیاسی ‏اش اندازه ‏گیری می ‏شود.

✅ در چنین شرایطی، سیاست از دین، ابزاری سرکوب ‏گرایانه می ‏سازد، کنترل و اختناق ایجاد کرده و پشت سر آن، امیال نفسانی بشر را جامة عمل می‏ پوشاند، یعنی همان اتفاقی که طی دوران تاریکی و قرون وسطی در اروپا رخ داد و امروزه نیز در ایران و افغانستان و قلیلی از کشورهایی که دین را به سیاست آلوده کرده ‏اند، قابل مشاهده است.

✅ گروه دما امیدوار است در بازنگری قانون اساسی به این موضوع مهم توجه جدی شده و یک بار برای همیشه، دین را از حکومت و سیاست را از دین جدا نمایند.

🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA


Forward from: @vote
آیا در فرآیند اصلاح قانون اساسی، با جداسازی دین از حکومت؛ یا سیاست از دین موافقید؟
anonymous poll

1_ بله. موافقم – 117
👍👍👍👍👍👍👍 94%

2_ خیر. مخالفم – 8
▫️ 6%

👥 125 people voted so far.


#گزارش_نهایی

✍️ در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد _ دما" که درباره #برجام صورت گرفت، فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کردند:

✅ #طرح_موضوع:

به اعتقاد شما آیا #برجام برای ملت ایران فایده داشته است یا خیر؟

1- #برجام فواید خود را داشته و وضعیت فعلی باید حفظ شود

2- #برجام فایده ای نداشته، اما فعلا با خروج ایران از آن مخالفم

3- #برجام فایده ای نداشته و با خروج ایران از آن موافقم

✅ در پاسخ به گزینه های بالا، اکثریت جمعیت رأی دهنده یعنی 68 درصد معتقدند که برجام دارای فواید بوده و وضعیت فعلی باید حفظ شود، 18 درصد اعتقاد دارند، برجام درحالی که فایده ای برای کشور نداشته است اما با خروج کشور از آن مخالفند و فقط 14 درصد اعتقاد داشتند که ایران باید از برجام خارج شود. در مجموع، 86 درصد از جمعیت رآی دهندگان موافق حفظ برجام و مخالف خروج کشور از آن هستند.

✅ درست است که آمریکا از #برجام خارج شده و تحریم های خود را دوباره برگردانده است، اما آیا اگر برجام نبود ما هنوز با تحریم های سازمان ملل و کشورهای اروپایی مواجه نبودیم؟
آیا اگر #برجام و ظریف و تیم همراهش نبودند ما به عنوان تهدیدکننده صلح جهانی هنوز در فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد قرار نداشتیم و هرلحظه خطر جنگ با تأیید سازمان ملل ایران را تهدید نمی کرد؟

چرا مخالفان #برجام به حداقل منافع زیر که از برجام حاصل شد، توجه نمی کنند؟

1- هر شش قطعنامه شوراي امنيت منتفي شدند.

2- ايران از فصل هفت منشور سازمان ملل به عنوان تهديد صلح و امنيت جهاني خارج شد.

3- امريكا و قدرت‌هاي جهاني بعد از ٣٥ سال چالش سهمگين، صنعت غني‌سازي و آب سنگين در ايران را پذيرفتند كه اصل دعوا و بحران هسته‌اي هم به خاطر همين دو صنعت بود ولاغير.

4- تحريم‌هاي هسته‌اي شوراي امنيت سازمان ملل و تحريم‌هاي اروپا درمورد نفت و بانك مركزي و بانك‌هاي ايران برداشته شد كه ادامه روند قبلي صادرات نفت ايران را به صفر مي‌رساند، تورم ونزوئلايي مي‌شد و قس عليهذا.
هرچند مخالفان آقای ظریف و دلواپسان با همصدایی همفکران خود در کابینه ترامپ دوباره می خواهند همه دستاوردها را خراب کنند و کشور را کاملا در مسیر فروپاشی قرار دهند.

5- بازارهاي تكنولوژي‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي درهمه زمينه‌ها ازجمله برق و پزشكي و كشاورزي بعد از ٣٥ سال نيزبراي ايران باز شد.

✅جبهه متحد صهيونيست، نئوكان‌هاي امريكا، اعراب تكفيري به رهبري عربستان و منافقين از اين جهت با تمام ظرفيت به دنبال نابودي #برجام بوده و هستند زيرا كه به جد معتقدند برجام به معني تمديد جمهوري اسلامي بود، اقتصاد ايران را از لبه پرتگاه سقوط نجات داد، جايگاه منطقه‌اي و بين‌المللي ايران را فوق‌العاده ارتقا داد ضمن اينكه ايران را درزمره كشورهاي پيشرفته هسته‌اي قرارداد.

✅با اين وجود از ابتدا روشن بود كه وظيفه #برجام:
اول: حل همه معضلات اقتصادي قبل و بعد از انقلاب ايران نبود،
دوم: به معني اعتماد ايران به امريكا يا امريكا به ايران نبود،
سوم: هدفش رفع خصومت ٤٠ ساله ايران و امريكا و برقراري روابط ديپلماتيك نبود و
چهارم: قرارداد رفع ناكارآمدي‌ها و فقر و اعتياد و فساد موجود دركشور هم نبود.

✅ همان طور که گفته شد، مهمترین دستآورد #برجام، الغاء هر شش قطعنامه شوراي امنيت، خارج کردن ايران از فصل هفت منشور سازمان ملل به عنوان تهديد صلح و امنيت جهاني خارج و سرانجام وادارکردن آمریکا و قدرت‌هاي جهاني بعد از ٣٥ سال به قبول چالش سهمگين، صنعت غني‌سازي و آب سنگين در ايران بود.

✅ با توجه به تأکید فرهیختگان کشور بر حفظ #برجام و منافعی که از آن نصیب کشور شده است، انتظار می رود که رهبران سیاسی به این موارد توجه کافی مبذول کرده و با تدابیر مناسب، بستر مناسبی را برای ارتقای منافع ملی فراهم سازند.
🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA


Forward from: @vote
به اعتقاد شما آیا #برجام برای ملت ایران فایده داشته است یا خیر؟
anonymous poll

1- #برجام فواید خود را داشته و وضعیت فعلی باید حفظ شود – 68
👍👍👍👍👍👍👍 68%

2- #برجام فایده ای نداشته، اما فعلا با خروج ایران از آن مخالفم – 18
👍👍 18%

3- #برجام فایده ای نداشته و با خروج ایران از آن موافقم – 14
👍 14%

👥 100 people voted so far.


#گزارش_نهایی

✍️ در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد _ دما" که درباره #مدارس_غیرانتفاعی صورت گرفت، فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کردند:

✅ #طرح_موضوع:

با توجه به فعالیت مدارس غیرانتفاعی در بخش آموزش همگانی کشور و چالش «عدم استطاعت مالی اولیا در پرداخت شهریه» و ایجاد "تبعیض آموزشی میان دانش آموزان مدارس دولتی و غیردولتی"، درباره انحلال مدارس غیرانتفاعی چه نظری دارید؟'

1- ازمنظر ضرورت تمایززدایی و حذف تبعیض بین دانش‌آموزان و عدالت آموزشی با "انحلال مدارس غیرانتفاعی" موافقم .

2- با "انحلال مدارس غیرانتفاعی" مخالفم چون آنها به یاری آموزش و پرورش آمده و خصوصی سازی آنها برای کارآمدی آموزش همگانی لازم است

✅ در پاسخ به گزینه های بالا، اکثریت جمعیت رأی دهنده یعنی 75 درصد با "انحلال مدارس غیرانتفاعی" موافق و 25 درصد، با انجلال مدارس غیرانتفاعی مخالف بودند.

✅ آموزش در سطوح ابتدایی و متوسطه در جمعی از کشورهای درحال توسعه رایگان است و همچنین، در اکثر کشورهای توسعه یافته آموزش های مدرسه ای کاملاً مجانی و درعین حال اجباری بوده و استنکاف خانواده ها از فرستادن فرزندانشان به مدرسه، مجازات و زندان دارد.
در ایران هنوز اجباری شدن آموزش اجرایی نشده و هرچند نرخ باسوادی طی ده های گذشته به شدت افزایش پیدا کرده است، اما اگر تلاش خیرین و حضور بخش خصوصی در ارایه خدمات آموزشی نبود، چه بسا که یکی از سخت ترین بحران کشور در شرایط کنونی، بحران آموزشی بود.

✅ در این رابطه دکتر محمد وصفی استاد دانشگاه تهران در رابطه با این نظرسنجی پیشنهاد می کند: "مدارس غیر انتفاعی شکاف طبقاتی را در جامعه ما افزون کرده و با توجه به توانمندی خانواده ها، شکاف دانش دیجیتالی نیز در حال رخ دادن است . اما راه حل حذف بخش خصوصی از حوزه آموزش عالی و آموزش عمومی نیست" درعین حال، با توچه به نظرسنجی گروه دما، فعالیت مدارس غیرانتفاعی بی تردید تمایز فراگیر آموزشی میان دانش آموزان ایجاد و تبعیضی گسترده در تمامی شئون آموزشی حاکم کرده است.

✅ ما امیدواریم دولت به همراهی مجلس شورای اسلامی و اندیشمندان نسبت به این معضل آموزشی هرچه زودتر واکنش مناسب نشان داده و نسبت به بهبود وضعیت نه چندان مساعد آموزشی در مدارس دولتی توجه بیشتری کرده و تبعیض آموزشی میان دانش آموزان را به حداقل ممکن برسانند.


🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA


Forward from: @vote
با توجه به فعالیت مدارس غیرانتفاعی در بخش آموزش همگانی کشور و چالش «عدم استطاعت مالی اولیا در پرداخت شهریه» و ایجاد "تبعیض آموزشی میان دانش آموزان مدارس دولتی و غیردولتی"، درباره انحلال مدارس غیرانتفاعی چه نظری دارید؟'
anonymous poll

1- ازمنظر ضرورت تمایززدایی و حذف تبعیض بین دانش‌آموزان و عدالت آموزشی با "انحلال مدارس غیرانتفاعی" موافقم – 74
👍👍👍👍👍👍👍 75%

2- با "انحلال مدارس غیرانتفاعی" مخالفم چون آنها به یاری آموزش و پرورش آمده و خصوصی سازی آنها برای کارآمدی آموزش همگانی لازم است – 25
👍👍 25%

👥 99 people voted so far.


Forward from: @vote
افرایش قیمت خودرو طی ماه های گذشته، چقدر برای شما قابل پذیرش است؟
anonymous poll

2- قابل پذیرش نیست چراکه افزایش قیمت بیشتر از تورم تولیدی بوده و تنها به دلیل انحصار و زیاده خواهی تولیدکنندگان است. – 81
👍👍👍👍👍👍👍 74%

1- با توجه به تورم تولیدی، افزایش قیمت معقول و مورد پذیر ش است . – 28
👍👍 26%

👥 109 people voted so far.


#گزارش_نهایی

✍️ در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد _ دما" که درباره افزایش #قیمت_خودرو توسط زنجیره ناکارآمد #خودروسازی بود و دو روز به طول انجامید، فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کردند:

✅ #طرح_موضوع
افرایش #قیمت_خودرو طی ماه های گذشته، چقدر برای شما قابل پذیرش است؟

1_ با توجه به تورم تولیدی، افزایش قیمت، معقول و مورد پذیرش است.

2- قابل پذیرش نیست چراکه افزایش قیمت بیشتر از تورم تولیدی بوده و تنها به دلیل انحصار و زیاده خواهی تولیدکنندگان است.

✅ در پاسخ به گزینه های بالا، اکثریت جمعیت رأی دهنده یعنی 75 درصد، افزایش قیمت خودرو را حاصل انحصار و زیاده خواهی تولیدکنندگان خودرو دانسته و 25 درصد، افزایش قیمت را معقول و آنرا به سبب تورم تولیدی توجیه کردند.

✅ صتعت ناکارآمد و غیراقتصادی #خودروسازی در کشور دهه هاست که از جیب مردم و با هزینه بسیار بالا سرپا نگه داشته شده و نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که تولیدکنندگان با دام گسترده انحصار، قیمت های ناعادلانه را به مصرف کننده تحمیل می کنند. ادامه حمایت از این صنعت ورشکسته و ناکارآمد که بخش اعظمی از ناکارآمدی صنعت خودرو را مصرف کننده مجبور به پرداخت است، اصلاً به صلاح اقتصاد و منافع ملی نیست

✅ امیدوارم مجموعه حاکمیت و متولیان صنعت #خودروسازی در کشور به سر عقل آمده و دست از سماجت برای ادامه فعالیت این صنعت ورشکسته برداشته و با ترفندهای مختلف دولت را مجبور به ادامه حمایت از آن نکنند. همچنین، امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای رقابت با ادامه افزایش خودسرانه قیمت خودرو مخالفت کرده و اگر قرار به ادامه فعالیت زنجیرة #خودروسازی در کشور باشد، به فکر راه های دیگری برای ادامه فعالیت این صنعت ناکارآمد در کشور باشند.


🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA


Forward from: @vote
#طرح_موضوع پس از پرداخت #30هزار_میلیارد تومان زیان مؤسسات مالی از طرف دولت که به سپرده گذاران مؤسسات مالی غیر مجاز از جیب ملت پرادخت شده است، حال این بار قرار است دولت #12هزار_میلیارد تومان به زنجیره ورشکسته، ناکارآمد و غیراقتصادی خودروسازی کشور پرداخت کند
anonymous poll

2- مخالف این نوع پرداخت ها از بیت المال هستم. هزینه اقتصادی و اجتماعی این اقدام به مراتب بیشتر از منافع آن است – 51
👍👍👍👍👍👍👍 91%

1- به نظر من اقدام درستی است و از بیت المال پرداخت شود. – 5
👍 9%

👥 56 people voted so far.


Forward from: دکتر علیرضا رحیمی بروجردی
#گزارش_نهایی

✍ در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد _ دما" که درباره #حجاب بود و دو روز به طول انجامید، بیش از صد نفر از فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کردند:

✅ طرح موضوع:
#حجاب؛ از موضوعات بسیار مهم اجتماعی-تربیتی و همچنین دغدغه بسیاری از اقشار مختلف جامعة ایرانی است. لطفا به یکی از گزینه های زیر رآی دهید:

🔹1- با حجاب "اختیاری" موافقم

🔹2_ با حجاب "اجباری" موافقم

🔹3- با "حجاب" زنان در ایران مخالفم

✅ در پاسخ به گزینه های بالا، اکثریت قریب به اتفاق، یعنی 94 درصد از رآی دهندگان با حجاب اختیاری موافق، کمتر از 3 درصد با حجاب اجباری موافق و 3 درصد مخالف حجاب بانوان در ایران بودند.

✅ نتایج این نظرسنجی از آن جهت حائز اهمیت است که اکثریت قریب به اتفاق رأی دهندگان از فرهیختگان و متفکران جامعه بودند که تربیت جوانان و نوجوانان را در نظام آموزشی کشور به عهده داشته و به یقین می توانند در جهت دهی آرای عمومی نقش تأثیرگذاری را داشته باشند.

✅ امیدوارم روحانیون، متولیان فرهنگی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای نگهبان قانون اساسی به نتایج این نظرسنجی توجه کرده و آن را در تصمیمات نهایی خود درنظر داشته باشند.


🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA


Forward from: @vote
#حجاب؛ از موضوعات بسیار مهم اجتماعی-تربیتی و همچنین دغدغه بسیاری از اقشار مختلف جامعة ایرانی است. لطفا به یکی از گزینه های زیر رآی دهید:
anonymous poll

1- با حجاب "اختیاری" موافقم – 112
👍👍👍👍👍👍👍 94%

3- با "حجاب" زنان در ایران مخالفم – 4
▫️ 3%

2- با حجاب "اجباری" موافقم – 3
▫️ 3%

👥 119 people voted so far.


Forward from: دکتر علیرضا رحیمی بروجردی
"گزارش نهایی"

در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد" که دو روز به طول انجامید، بیش از صد نفر از فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کرده و به پرسش نظرسنجی زیر، پاسخ دادند:

"نظر شما درباره #کودک_همسری چیست؟"

در جواب پرسش بالا، 94 درصد از رآی دهندگان، #کودک_همسری را محکوم کردند و آن را عملی غیرانسانی به حساب آوردند و 6 درصد این وضعیت را با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقتصادی خانوارها قابل توجیه دانسته و هیچکس به طور کامل با آن موافقت نکرد.

به عبارت دیگر، حداکثر قریب به اتفاق جمعیت رأی دهندگان، #کودک_همسری را نفی و به طور ضمنی خواستار تصویب قوانینی برای مقابله با این روش ناپسند در جامعه شدند.

امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای نگهبان قانون اساسی به نتایج این نظرسنجی توجه کرده و آن را در تصمیمات نهایی خود درنظر داشته باشند.


🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA


Forward from: دکتر علیرضا رحیمی بروجردی
نظر شما درباره #کودک_همسری چیست؟
anonymous poll

1_ عملی غیرانسانی بوده و به شدت با آن مخالفم. – 96
👍👍👍👍👍👍👍 86%

4- در هر شرایطی با آن مخالفم – 8
👍 7%

2_ بستگی به موقعیت جغرافیایی و اقتصادی می تواند قابل توجیه باشد – 7
👍 6%

3_ بدون هیچگونه توجیهی با آن موافقم
▫️ 0%

👥 111 people voted so far.


"گزارش نهایی"

در نظرسنجی و به تعبیری رفراندوم مجازی گروه "دانشگاهیان، معلم ها و حامیان ایران آباد" که سه روز به طول انجامید، بیش از صد نفر از فرهیختگان دانشگاهی و غیردانشگاهی، فعالان سیاسی- اجتماعی، هنرمندان و نویسندگان که در چند گروه متفاوت گرد هم آمده اند، شرکت کرده و به پرسش نظرسنجی زیر، پاسخ دادند:

"عملکرد "حاکمیت" را طی چهل سال گذشته در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چگونه ارزیابی می کنید؟"

در جواب پرسش بالا، 86 درصد از رآی دهندگان عملکرد "حاکمیت" را "غیرقابل قبول" و 7 درصد آن را "متوسط" دانستند. 4 درصد عالی، 2 درصد خوب و یک درصد خیلی خوب، ارزیابی کردند.

به عبارت دیگر، حداکثر قریب به اتفاق جمعیت رأی دهندگان، از عملکرد حاکمیت ناراضی بوده و خواستار تغییر هستند و فقط 7 درصد به تأیید عملکرد حاکمیت معتقد بودند.

آیا نتایج این نظرسنجی زنگ خطری برای حاکمیت نیست؟

امیدوارم رهبران سیاسی نتایج این نظرسنجی را جدی گرفته و در عملکرد خویش، تجدید نظر اساسی به عمل آورند.

🌴
https://t.me/Dama_Referendum

🌴
@DrRahimiBoroujerdi

🌴
https://t.me/joinchat/AAAAAEByAUSEqgCggQ33JA

20 last posts shown.

16

subscribers
Channel statistics