مجله فن‌زی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


فن‌زی: اخبار و تحلیل اکوسیستم استارتاپی و فناوری اطلاعات ایران

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔺سند تنظیم روابط حوزه مصادیق محتوای مجرمانه در فضای مجازی تصویب شد

🔹کمیسیون عالی ارتقای تولید محتوای مرکز ملی فضای مجازی، سند تنظیم روابط حوزه مصادیق محتوای مجرمانه در فضای مجازی را تصویب کرد. طبق این مصوبه پلتفرم‌ها باید تنها به یک تنظیم‌گر پاسخگو باشند.

🔹به گزارش «فن‌زی» در خبری که روی سایت مرکز ملی فضای مجازی در این خصوص قرار گرفته جزییاتی در مورد این سند منتشر نشده است، اما تاکید شده که این سند به منظور «رفع تشتت ارتباطی تصمیم‌گیران و متولیان حاکمیتی با سکوها بوده و در طراحی فرآیندها تلاش شده که سکوها صرفا با تنظیم‌گر بخشی خود در ارتباط بوده و به آن‌ها پاسخگو باشند.»

🔹همچنین تاکید شده که این سند در راستای تضمین آزادی‌های مردم در چارچوب قانون در حوزه استفاده از سکوهای فضای مجازی و حمایت از حقوق مردم تهیه و توسط کمیسیون عالی مصوب شده است.

🔗 متن کامل خبر را در لینک زیر بخوانید:
https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-913643


🆔@FanzyMag


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔺وزیر کشور: نام اسنپ فود انگلیسی است و باید اصلاح شود

🔹احمد وحیدی، وزیر کشور با اشاره به هک اطلاعات پلتفرم اسنپ فود اعلام کرده که این پلتفرم نامش یک کلمه انگلیسی است و باید اصلاح شود. همچنین او گفته که مذاکره برای باز‌ پس‌گیری اطلاعات را این پلتفرم انجام داده و فعالیت این شرکت برای بالا بردن امنیت داده کاربرانش ادامه دارد.

🔹وحیدی در این مورد گفت: «بسیاری از هکرها دست به کلاهبرداری می‌زنند تا بتوانند در برابر فروش اطلاعات پولی را به دست بیاورند. در خصوص سازمان مربوط یعنی اسنپ فود که البته اسمش هم باید اصلاح شود زیرا فود یک کلمه انگلیسی است، اعلام کردند که مذاکره برای بازپس‌گیری اطلاعات را انجام داده‌اند.»

🔹او ادامه داد: «کسانی که اطلاعات شهروندان را در اختیار دارند، حتما باید نسبت به حفاظت از اطلاعات کاربران حساس باشند؛ این جزو ضعف‌هایی بود که در خصوص این سازمان وجود داشته است.»
🆔@FanzyMag


📍«فن‌زی» از موج استفاده موافقان فیلترینگ از نسخه پولی شبکه‌های اجتماعی خارجی گزارش می‌دهد

🔺«پرمیوم» سواران

✍🏼میلاد علوی

🔹برخی نمایندگان مجلس یازدهم با اکانت پرمیوم تلگرام، فعالیت می‌کنند و استوری می‌گذارند.

🔹اکثر چهره‌های اصولگرا و موافق فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی در توییتر، با تیک آبی پولی فعالیت می‌کنند.

🔹موج فیلترینگ در ایران در دولت محمود احمدی‌نژاد همزمان با رشد شبکه‌های اجتماعی آغاز شد و تا امروز ادامه دارد. تمام دولت‌های پس از احمدی‌نژاد، سابقه فیلتر برخی شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های مورد استفاده مردم را دارند. این روند در دولت ابراهیم رئیسی با شدت دو چندان ادامه پیدا کرد. تقریبا تمام شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های محبوب دنیا در ایران فیلتر است.

🆔@FanzyMag


🔺تعرفه برخی خدمات دفاتر پیشخوان
دولت افزایش پیدا کرد

🔹سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مصوبه جدید خود تعرفه برخی خدمات دفاتر پیشخوان دولت و خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) روستایی را تغییر داد.

🔹به گزارش «فن‌زی» براساس آنچه در مصوبه رگولاتوری در این زمینه آمده این تغییر با توجه به افزایش هزینه‌های جاری دفاتر پیشخوان خدمات دولت و به پیشنهاد رگولاتوری اتفاق افتاده است.

🔹همچنین رگولاتوری تاکید کرده که یکی دیگر از دلایل این تغییر تعرفه، افزایش کیفیت ارائه خدمات در این دفاتر است و بر همین اساس تعرفه این چند خدمت به‌روز‌رسانی می‌شوند.

🆔@FanzyMag


📍«فن‌زی» از نبود قانون در ایران برای حمایت از کاربران در مقابل هک و افشای اطلاعاتشان را بررسی می‌کند

🔺بی پناهی «کاربر» ایرانی

🔹هک پس از هک


✍🏼میلاد علوی

🔹«اسنپ فود هک شد»؛ این خبری است که در شرایطی رسانه‌ای شد که چیزی حدود 10 روز از حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت ایران گذشته است.

🔹حملات سایبری و هک‌ها در دوره دولت سیزدهم به شکل معناداری افزایش یافته یا دست کم، اخبار آن بیش از گذشته مورد توجه افکار عمومی قرار می‌گیرد.

🔹این توجه اما دست کم تا اینجا، منجر به پاسخ‌گویی بیشتر یا حمایت بیشتر از شهروندان در قبال حملات سایبری و انتشار عمومی داده‌هایشان نشده است.

🆔 @FanzyMag

5 last posts shown.

13

subscribers
Channel statistics