خانه امن


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


ما گروهی از فعالان اجتماعی هستیم که خشونت خانگی را به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی مورد هدف قرار داده و برای پیشگیری،مقابله و کاهش آن تلاش می کنیم .
تماس مستقیم با ادمین خانه امن: @KhanehAmn1

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


کودک باید یاد بگیرد که «نه» گفتن کار قابل قبولی است. به کودک زیر ۴ سال، قانون «نه – دور شو – بگو» را یاد دهید تا اگر کسی با او ارتباط لمسی «بد» یا ناامن برقرار کرد، از این قانون استفاده کند.

گوش کنید:
https://soundcloud.com/khanehamn/aeffj7gr1gt0
کودک را با بدن‌اش آشنا کنید
از هر چهار دختر یک نفر، و از هر شش پسر یک نفر قبل از ۱۸ سالگی مورد آزار جنسی قرار می‌گیرد. کودک حق دارد بدن خود را کنترل کند؛ هیچ‌گاه او را مجبور به بغل کردن یا بوسیدن نکنید یا وادارش نکنید که اجازه د


فرزندان بازمانده از صیغه و مشکلات ارثی آنها
https://goo.gl/gb47Cc
پرسش:
هرگز پدرم را ندیده ام و نخواسته ام ببینم. به این علت که او مادرم را سال ها پیش صیغه کرده و پس از پایان مدت، غیب اش زده و مادرم به تنهائی من را بزرگ کرده و برایم شناسنامه ای گرفته که جای پدر در شناسنامه خالی است.
https://t.me/KhanehAmnTelegram
حال اطلاع پیدا کرده ام که پدرم درگذشته و از خود ارث قابل توجهی به جا گذاشته و فرزندان دیگرش در حال انجام تشریفات ارث بری از او هستند. آیا راه قانونی وجود دارد که من هم در لیست وراث قرار بگیرم.

ادامه پرسش و پاسخ را بخوانید:
http://telegra.ph/Ers-01-09


Forward from: خانه امن
مشاوره رایگان

چنانچه تحت خشونت خانگی هستید. چنانچه برای رفع خشونت خانگی نیاز به مشاوره حقوقی دارید، «فرم مشاوره آنلاین»را پر و برای ما ارسال کنید. در اولین فرصت مشاوران پاسخگوی شما خواهند بود.

اینجا کلیک کنید: https://goo.gl/JQHmFj


پرسش: سلام. در همسایگی ما زن و شوهری زندگی می‌کنند که نزدیک به ۱۰ سال است ازدواج کرده‌اند. به دلیل بچه‌دار نشدن خانم، سه سال قبل اقدام به گرفتن فرزندخوانده کردند و یک پسر دو ساله را از بهزیستی به عنوان فرزندخوانده قبول کردند. آن زمان از بهزیستی آمدند تحقیق کردند، ما هم گفتیم مشکل خاصی ندارند. البته آن موقع زیاد نمی‌شناختیمشان چون تازه به مجتمع ما آمده بودند. به هر حال اوایل خیلی خوشحال بودند و همه نیز این کار آنها را تقدیر می‌کردند، اما رفته رفته رفتارشان تغییر کرد و با فرزندخوانده شروع به بدرفتاری کردند. مثل اینکه پشیمان شده‌اند. الان آقا پسر ۵ سال دارد. همیشه در خانه‌شان و حتی در حضور جمع با این آقا پسر بدرفتاری می‌کنند. مرتب صدای فریاد آقا و خانم به خانه ما می‌آید. با یکدیگر نیز اختلاف زیادی دارند و وقتی دعوا می‌کنند فحش‌های بسیار زشت و رکیک می‌دهند طوری که صدایشان در تمام ساختمان می‌پیچد.
مداوم بچه را مورد تحقیر قرار می‌دهند. چند وقت پیش در حیاط مجتمع نشسته بودیم که خانم سر یک مساله معمولی برگشت به بچه فحش داد و گفت چه غلطی بود کردیم رفتیم تو را از بهزیستی آوردیم! بعدش هم با سیلی زد به صورت بچه. همه ناراحت شدند و اعتراض کردند اما خانم با کمال پررویی گفت: “به شما چه! من این را از بدبختی نجات دادم و هر طور بخواهم رفتار می‌کنم!” برایشان خیلی عادی شده که این بچه را کتک بزنند. هر وقت بچه یک شیطنتی می‌کند زن و شوهر شروع می کنند به کتک زدن بچه. خلاصه ما خانم‌های همسایه تصمیم گرفتیم یک کاری بکنیم اما نمی‌دانیم از کجا باید شروع کنیم و به کجا برویم؟ اگر ممکن است ما را راهنمایی کنید. آیا تصمیم درستی گرفته‌ایم؟ آیا اگر اقدام کنیم به نتیجه می‌رسد یا نه؟

پاسخ وکیل خانه امن را بخوانید:
http://telegra.ph/QandA-01-09

کانال تلگرام خانه امن: https://t.me/KhanehAmnTelegram


چرا قربانیان خشونت خانگی، آزاردهندگان‌شان را ترک نمی‌کنند؟

همه می‌پرسند چرا کسی که خشونت میبیند،خشونت گر را ترک نمی‌کند و نمی‌رود؟ از منظر من، این غمگین‌ترین و دردناک‌ترین سوالی‌ست که مردم می‌پرسند، من نمی‌توانستم هیچ زمانی بروم. زیرا ما قربانیان چیزی را می‌دانیم که شما نمی‌دانید: بطور باور نکردنی ترک آزاردهنده خطرناک است. زیرا آخرین اقدام در الگوی خشونت خانوادگی کشتن قربانی‌ است.

اینها را لسلی مورگان اشتاینر می گوید:
http://telegra.ph/TED-01-08


Forward from: خانه امن
دیگر سکوت جایز نیست! اگر قربانی خشونت خانگی هستید و نیاز به مشاوره تلفنی رایگان با وکلای خانه امن دارید، همین حالا تلفن را بردارید و زنگ بزنید.


دریافت مهریه پس از تقسیم ماترک شوهر
موسی برزین خلیفه‌لو، وکیل خانه امن

پرسشگر: من در مورد دخترم چند سوال داشتم. دخترم که الان ۲۷ سال دارد، ۳ سال پیش ازدواج کرد. تقریبا یک سال قبل شوهرش در یک حادثه رانندگی فوت کرد. پس از فوت داماد، خانواده وی مبلغی را بابت سهم‌الارث به دخترم دادند. گرچه مبلغی که دادند از سهم‌الارث قانونی دخترم کم‌تر بود اما به هر حال ما مخالفتی نکردیم. اما بعدها مشکلاتی پیش آمد و به آن‌ها گفتیم که سهم‌الارث قانونی را بدهند. ورثه دامادمان قبول نکردند. چند وقت پیش در جایی خواندم که زن می‌تواند مهریه‌اش را از میراث شوهر فوت‌کرده‌اش بگیرد. این مساله را از چند فرد مطلع پرسیدم و آن‌ها تایید کردند. فقط گفتند که چون میراث تقسیم شده و سهم‌الارث همه نیز پرداخت شده دیگر نمی‌توان مهریه را مطالبه کرد. در این مورد می‌خواستم راهنمایی کنید؟ آیا با توجه به این‌که دخترمان سهم‌الارث پرداختی را قبول کرده و آن موقع هیچ ادعایی هم نسبت به مهریه نکرده است، ما می‌توانیم مهریه را دریافت کنیم؟

پاسخ وکیل خانه امن را بخوانید:
http://telegra.ph/Mehr-01-05


آیا شما به همسرِ خود صدمه می‌زنید؟
چند سوال ساده برای فکر کردن


«زمانی‌که تصمیم بگیرید به جای وسوسه و ولعِ کنترلِ مسائلی‌ که از قدرتِ شما خارج هستند کنترل خود را بر نقاط قوت خود متمرکز کنید، تغییری باورنکردنی در زندگی‌ شما رخ می‌دهد» – استیو مرابُلی

مادامی‌که ما ظرفیت تغییر را داریم، برای شروع تغییر باید از عمق وجود خواهان و متعهد به تمامِ جنبه‌های تغییر باشیم.



بسیاری از عواملِ مؤثرِ سببی پشتِ رفتارهای توهین‌آمیز، نگرش‌ها و احساسات حق و امتیازِ یاد گرفته شده هستند، که تغییرشان میتواند سخت باشد. اما تغییر امکان‌پذیر است. و درخواستِ کمک، اولین گامِ مهم است.

یک بخش از تغییر می‌تواند شاملِ یک شریک زندگی بدرفتار باشد که با میل و علاقه شخصی‌ در یک برنامه‌ که بر رفتار، انعکاس و پاسخگویی و مسولیت‌پذیری متمرکز است شرکت کند .

آیا شریک زندگی (پارتنر) خود را آزار می‌دهید؟

آیا تا به حال به این فکر کردید که ممکن است جوری رفتار می‌کنید که به صورت جسمی‌ یا روانی‌ به همسرتان صدمه می‌زنید؟

اغلبِ این رفتار‌ها به سختی قابل تشخیص هستند اگر شما عامل آنها هستید. اقرار به این که شما ممکن است به شریکتان صدمه بزنید اولین گام برای حرکت به سوی یک رابطه سالم‌تر است.

خودتان را برسی‌ کنید: در مقابل شریک زندگی (پارتنر)ِ خود چگونه رفتار می‌کنید؟

آیا شما…

ادامه را بخوانید:
http://telegra.ph/Aya-01-05


سپردن قربانی به دستان آلوده آزارگر
ماهرخ غلامحسین‌پور

«لیلا» یک زن قربانی خشونت است. او که برادری ندارد و پدر و مادرش فوت شده‌اند یک زن خانه‌دار و دارای چهار فرزند است. لیلا می‌گوید در طول ده سال گذشته و بعد از تولد دومین فرزندش هیچ هفته‌ای را بدون کتک و خشونت سر نکرده است. همسرش هیچ ابایی از لت و پار کردن و کبود کردن لیلا ندارد. لیلا دو بار به کلانتری محل مراجعه کرده اما آن‌ها نصیحتش کرده‌اند که سر خانه و زندگی‌اش برگردد و بهتر است از آبروریزی و بی‌حیثیت کردن شوهرش دست بردارد و به زندگی‌اش دل بدهد. او می‌گوید امیدی به حمایت قانون ندارد و همسرش هم به این بی‌عملی و ناامیدی از نهادهای قانونی و دولتی آگاه است و چون هیچ مرجعی را ناظر به رفتارش نمی‌داند، کاملا در آسیب‌هایی که می‌زند آزاد و آسوده است. لیلا می‌گوید از دختر‌خاله‌اش شنیده است که در کشورهای پیشرفته، دولت به عنوان مدعی‌العموم، به شکلی حساس و پیگیر، از قربانی خشونت خانگی دفاع و حمایت می‌کند و بسیاری والدین از ترس اعتراض مدرسه و مدعی شدن پلیس محله، به شدت رفتارها و واکنش‌های خشونت‌آمیزشان را کنترل می‌کنند. لیلا آرزومند رسیدن جامعه به چنین درک و دریافتی است. این که جامعه به جای امن و قابل سکونتی برای همه اعضایش تبدیل بشود.

مطلب کامل را بخوانید:
http://telegra.ph/Abuser-01-05


همه احکام اجتماعی اسلام قابل تغییرند

حسن یوسفی اشکوری از روحانیون نو اندیش دینی است. وی نماینده دور یکم مجلس شورای اسلامی در ایران بوده و نویسنده و محقق و تحلیل گر سیاسی است که طی سال‌های گذشته سابقه زندان و محاکمه بدلیل مواضعش را داشته‌است. وی در زمره نیروهای ملی مذهبی قرار دارد. یوسفی اشکوری جمله روحانیان منتقدی است که مقالات و مصاحبه‌های فراوانی از وی در مطبوعات منتشر شد. سایت خانه امن با وی در ارتباط با برخی آیات قران و حقوق زنان به گفت و گو نشسته است با امید به اینکه رهیافتهای منطبق با زمان از قرآن موجب حل شدن بسیاری از مشکلات زنان و خانواده ها در قانون خانواده ایران شود .

“خانه امن”: جناب اشکوری شما بعنوان یک نو اندیش دینی که زمانی در کسوت روحانیت بودید چه نظری درباره این ایه در قران که میگوید ؛ والتی تخافون نشوزهن فعظوهن وهجرهن فان فی الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَیْهِنَّ سَبِیلاً إِنَّ اللّهَ کَانَ عَلِیًّا کَبِیرًا. دارید . ایه ای که به صراحت میگوید و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دوری کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبرداری کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلند پایه و بزرگ است.تفسیر شما از این ایه چیست و اصولا تفسیررایج دیگر علما از این آیه چیست ؟ ایا این ایه نمیتواند مجوزی براعمال خشونت جسمی مردان علیه زنان شود ؟

ادامه را بخوانید:
http://telegra.ph/Islam-01-05


Forward from: خانه امن
مشاوره رایگان

چنانچه تحت خشونت خانگی هستید. چنانچه برای رفع خشونت خانگی نیاز به مشاوره حقوقی دارید، «فرم مشاوره آنلاین»را پر و برای ما ارسال کنید. در اولین فرصت مشاوران پاسخگوی شما خواهند بود.

اینجا کلیک کنید: https://goo.gl/JQHmFj


آزار جنسی کودکان در اینترنت

الناز ۱۱ ساله بعد از شنیدن صحبت های مددکار اجتماعی مدرسه اش در ارتباط با کودک آزاری ،به او مراجعه کرد.

او رازش را به سختی با مددکار اجتماعی در میان گذاشت .الناز با فرد ناشناسی از طریق اینترنت چت می کرد ، بعد از مدتی او عکس هایی از آلت جنسی خود را برای الناز فرستاد و او را تهدید کرد که اگر بدنش را آنلاین به او نشان ندهد ،آبروی الناز را خواهد برد.

الناز به شدت ترسیده بود ،حدود دو ماه به دلیل ارعاب و تهدید این فرد ناشناس خواب های ترسناک می دید و از اینکه تنها در موقعیتی قرار بگیرد به شدت می ترسید. فرد بزرگسال الناز را وادار میکرد هفته ای یکبار به داستان های جنسی او در چت روم گوش دهد.

الناز خود را مقصر ماجرا می دانست و به شدت احساس گناه می کرد . او از مددکار خواست به والدینش چیزی نگوید ولی به او کمک کند. او تصور می کرد والدینش او را هیچگاه نخواهند بخشید. مددکار اجتماعی با پلیس سایبری (فتا) تماس گرفت ولی آنها هیچ همکاری با او نداشتند.

ادامه را بخوانید:
http://telegra.ph/Elnaz-01-04


Forward from: خانه امن
دیگر سکوت جایز نیست! اگر قربانی خشونت خانگی هستید و نیاز به مشاوره تلفنی رایگان با وکلای خانه امن دارید، همین حالا تلفن را بردارید و زنگ بزنید.


زنان و اختلال افسردگی فصلی
مجله زنان امروز – دکتر نازی اکبری

سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۲ تعداد بیماران مبتلا به افسردگی را ۳۵۰ میلیون نفر تخمین زده است که بیش از ۷۰ درصد آنها زن هستند. اما چرا زن ها تا این حد بیشتر از مردها به این بیماری مبتلا می شوند؟ برخی از متخصصان سلامت روان بر این باورند که زنان نیازها و مشکلات روحی خود را بهتر از مردان می شناسند و بنابراین در موقع لزوم برای دریافت کمک های روحی و روانی به متخصصان مراجعه می کنند.

این مسئله باعث می شود که آمار و ارقام تعداد بیشتری از زنان را با علائم افسردگی نشان دهند. اما فعالان حقوق زنان و جنبش های فمینیستی از دریچه دیگری به این موضوع می نگرند و معتقدند که ستم- در قالب سوءاستفاده جسمی یا جنسی، آزار و اذیت یا تبعیض- به زنان از جمله عوامل افسردگی بیشتر آنان است. این در حالی است که بیولوژیست ها دلیل افزایش میزان افسردگی در زنان را به چرخه قاعدگی و سیستم باروری زنانه آنان نسبت داده اند.

اما چرایی ابتلا به این بیماری افسردگی به این سادگی مشخص نیست. مطالعات پی در پی نشان می دهند که افسردگی به وضوح ریشه روانی، بیولوژیکی و محیط زیستی دارد. علوم اعصاب مدرن هم امروزه به روشنی از درهم تنیدگی این سه عامل برای تقویت سلامت روانی سخن می راند. به عبارت دیگر، افزایش افسردگی در زنان می تواند بر اثر عوامل ژنتیک، حوادث استرس زا، و عوامل محیطی و پیرامونی مانند تغییرات فصلی باشد.

ادامه را بخوانید:
http://telegra.ph/Winter-01-03


ادعای دوسویه بودن رابطه، ترفند مردان متجاوز در محل کار
ماهرخ غلامحسین‌پور، روزنامه‌نگار

به یک خانم منشی آراسته خوش‌برخورد، خوش‌پوش، مجرد و با روابط عمومی قوی و برخوردی راحت نیازمندیم با حقوق مکفی….

این قصه واقعی است. من نمی‌توانستم در جلسه خواستگاری خواهرم حاضرم باشم. مرا با وب‌کم به آن جمع راه داده بودند. به هر حال این هم از مختصات زندگی مدرن امروزی است. اینکه همه چیز حتی خواب‌های ما و خواستگاری‌هامان هم رایانه‌ای شده. صفحه مانیتور نشسته جای گل و نقل و نبات و شیرینی‌های خانگی زنجفیلی.

اما برای سومین بار است که هم پدر من و هم پدر آن جوانک روبروی هم نشسته‌اند و گارد گرفته‌اند. ساز و برگ‌شان هم‌‌ همان رجزخوانی‌های این شش ساله است. خنده‌دار است که در سال ۲۰۱۳ دو جوان عاشق و بالغ روبروی هم نشسته‌اند با چشم‌هایی که اشک در ته چشم خانه‌هاشان نشسته و عهد بسته‌اند که این بار دیگر قید این عشق زخمی را بزنند و بروند رد کارشان. اما چیزی که می‌خواهم برای‌تان تعریف کنم حدیث عشق و عاشقی دو جوان ناکام و وامانده نیست. جریان یک تفکر است.

ادامه را بخوانید:
http://telegra.ph/Mahrokh-01-02


Forward from: خانه امن
مشاوره رایگان

چنانچه تحت خشونت خانگی هستید. چنانچه برای رفع خشونت خانگی نیاز به مشاوره حقوقی دارید، «فرم مشاوره آنلاین»را پر و برای ما ارسال کنید. در اولین فرصت مشاوران پاسخگوی شما خواهند بود.

اینجا کلیک کنید: https://goo.gl/JQHmFj


رابطه میان قدرت اقتصادی زنان با کاهش خشونت خانگی
محسن فرشیدی

در خانه، در خیابان، در محیط‌های کاری، زمان بازداشت در مراجع قضایی و امنیتی، در جنگ‌ و یا درگیری‌های مسلحانه، زنان به شکل‌های مختلفی مورد انواع خشونت‌ها قرار می‌گیرند. عواقب و هزینه‌ این خشونت‌ها جدا از پایمال کردن حقوق فردی یک انسان، برای یک اجتماع نیز بسیار زیاد است. با پیشرفت‌های علوم اجتماعی و روان‌شناختی، امروزه از موضوع خشونت علیه زنان به عنوان یکی از عوامل اصلی عدم پیشرفت و توسعه یافتگی یک کشور نام برده می‌شود.
سازمان بهداشت جهانی که یکی از آژانس‌های تخصصی سازمان ملل است در گزارشی اعلام کرد دست کم بیست درصد از زنان جهان حداقل یک بار مورد یکی از خشونت‌های جسمی یا جنسی و حمله از سوی مردان قرار گرفته‌اند. از منظر اقتصادی و توسعه، برای مثال در کشور آمریکا حداقل صد میلیون دلار ضرر هر ساله به دلیل مرخصی استعلاجی، غیبت، معلولیت و یا مشکلات روانی ناشی از خشونت علیه زنان محاسبه شده است. عدم بهره‌‌وری به دلیل خشونت، یکی از دلایل مهم ضرردهی شرکت‌های بزرگ اقتصادی است. براساس برآوردهای بانک جهانی خشونت علیه زنان به اشکال مختلف، مستقیم و یا غیر مستقیم باعث بیماری‌های مختلف، معلولیت و یا مرگ و میر زنان می‌شود.

ادامه را بخوانید:
http://telegra.ph/Mohsen-12-28-2


اجبار به ازدواج، آیا به لحاظ حقوقی امکان‌پذیر است؟
موسی‌ برزین خلیفه‌لو، وکیل خانه امن

پرسشگر: سلام! من دانشجو هستم و ۲۳ سال سن دارم. یکی از اقوام پدری‌ام به مادرم گفته است که می‌خواهند برای خواستگاری من بیایند. پدر و مادرم اصرار دارند که من با این فرد ازدواج کنم اما من تمایلی ندارم. پدر و مادرم مرا تحت فشار گذاشته‌اند و می‌گویند که این پسر از همه جهت خوب است و موقعیت مناسبی دارد. من این پسر را می‌شناسم و هیچ مشکلی ندارد اما هیچ حسی نسبت به او ندارم.
الان چند مدت است که تحت فشار روحی و روانی هستم. هر چه به پدر و ماردم می گویم که نمی خواهم ازدواج کنم می‌گویند که تو عقلت نمی‌رسد و باید ازدواج کنی. از طرف دیگر در دانشگاه با یکی از هم کلاسی‌هایم آشنا شده‌ام و مساله را هم به خانواده‌ام گفته‌ام. باهم صحبت کرده‌ایم و قول و قرارهایی گذاشته‌ایم. پدرم می‌گوید که اصلا اجازه نمی‌دهد که با این فرد ازدواج کنم. حتی پدرم به زور شماره تلفن همکلاسی‌ام را گرفت و او را تهدید کرد. می‌خواستم بپرسم که آیا پدرم می‌تواند مرا مجبور به ازدواج کند؟ آیا می‌توانم بدون رضایت پدرم با فردی که می‌خواهم ازدواج کنم؟

پاسخ وکیل خانه امن را در ادامه بخوانید:
http://telegra.ph/QandA-12-28


افترا و توهین در روابط خانوادگی
موسی برزین خلیفه‌لو، پژوهش‌گر حقوقی

یکی از انواع خشونت‌ خانگی رایج در ایران و بسیاری از جوامع دیگر، توهین و افترا یک عضو خانواده نسبت به عضو دیگر خانواده است. شاید بتوان گفت توهین و افترا شایع‌ترین خشونتی است که بسیاری از افراد آن را تجربه کرده‌اند. در برخی از جوامع، فراوانی این نوع از خشونت خانگی به حدی زیاد است که مرتکب و قربانی، آن را امری طبیعی و عادی که هر لحظه امکان وقوع آن است تلقی می‌کنند. به عبارتی تکرار بیش از حد خشونت کلامی در درون خانواده، ممکن است اعضای خانواده را بدان عادت دهد. با این وجود نمی‌توان منکر تاثیرات منفی توهین و افترا در خانواده شد.

در برخی اوقات ممکن است بی‌اعتمادی بین زوجین و یا دیگر اعضای خانواده به حدی برسد که همدیگر را متهم به ارتکاب جرم کنند. شاید بتوان یکی از نمونه‌های قابل توجه افترا در خانواده را نسبت دادن رابطه نامشروع یا فعل حرام دانست. ممکن است زن یا شوهر یکدیگر را متهم به داشتن رابطه نامشروع با دیگری کند در حالی که چنین امری فقط ساخته و پرداخته ذهن آن‌ها بوده و به دور از واقعیت باشد. توهین و افترا ممکن است به حدی باشد که برای طرف مقابل قابل تحمل نبوده و به از هم پاشیدن روابط خانوادگی بیانجامد. از همین رو قانون‌گذار این نوع خشونت را در چهارچوب‌های کلی جرم‌انگاری کرده است. هم‌چنین می‌توان معتقد بود که افترا و توهین تحت شرایطی می‌تواند به وجود آورنده حق جدایی برای زن باشد. در این نوشته افترا و توهین در خانواده از منظر کیفری و مدنی بررسی خواهد شد:
http://telegra.ph/Eftra-12-28


سوئد و حمایت از زنان خشونت‌دیده
نعیمه دوستدار

یوزفین، معلم کلاس زبان سوئدی برای مهاجران، خاطرات زیادی از شاگردانش دارد که هر کدام به نوعی قربانی خشونت خانگی شده‌ بودند. او و همکارانش، بخشی از زمان خود را صرف پیگیری این موارد و گزارش‌دهی به نهادهای مسوول می‌کنند؛ امری که برای جامعه سوئد یک مداخله مزاحم نیست و یک وظیفه شهروندی به حساب می‌آید.

یوزفین می گوید تعداد موارد خشونت خانگی در میان مهاجران کم نیست و گاهی نتایج بدی هم دارد، چون اغلب این زنان به محض ورود از حق و حقوق خود آگاه نیستند و ممکن است سال‌ها تحت خشونت باقی بمانند. با این حال، یوزفین تایید می‌کند که مردان سوئدی هم از خشونت مبرا نیستند: «بقایای عادت به خشونت علیه زنان هنوز در آن‌ها هم پررنگ است اما فرقش این است که آن‌ها می‌دانند در صورت اعمال خشونت، سر و کارشان با قانون است.»

ادامه را بخوانید:
http://telegra.ph/Sweden-12-28

20 last posts shown.

313

subscribers
Channel statistics