صدای بازداشت شدگان


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


حق اعتراض و حق بیان از پایه ای ترین حقوق مردم است.
آنان که برای آزادی فریاد کشیدند اکنون در زندان و بازداشت اند.
ما انعکاس صدای آن عزیزان هستیم.
ارتباط با ادمین:
@farhad_w2020

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


حمله یک زندانی عادی به حمید حاج جعفر کاشانی پس از تطمیع توسط اطلاعات سپاه
جان زندانی سیاسی، حمید حاج جعفر کاشانی پس از حمله یکی از زندانیان عادی و بیمار روانی در زندان اوین در خطر است.

در ماههای اخیر تعدادی از زندانیان جرائم عادی از قبیل سرقت، زورگیری، کلاه زنی و … از زندان تهران بزرگ به زندان اوین منتقل شده اند. از این زندانیان بصورت وحشتناکی بیگاری کشیده می شود. آنها را به کارهای سراجی (چرخکاری، کارهای سنتی ) وامی دارند.

در بین این زندانیان یک زندانی عادی با بیماری روانی به نام احمدی وجود دارد که پیش از این مدتی در بیمارستان روزبه و مدتی نیز در امین آباد بستری بوده است.

بر اساس گزارشهای دریافتی روز سه شنبه ششم اسفند ماه ۹۸، این زندانی روانی پس از تحریک و تطمیع توسط اطلاعات سپاه پاسداران و ضیایی رییس زندان، به زندانی سیاسی حمید حاج جعفر کاشانی حمله کرد. او طناب را به گردن حمید کاشانی انداخته و قصد خفه کردن او را داشت.

این زندانی به دلیل بیماری اش قدرت بدنی زیادی داشت. حمید کاشانی با کمک زندانیان دیگر، توانست از چنگ این فرد رهایی یابد. اما جای کبودی و طناب بر گردن وی باقی مانده است.

جان زندانیان سیاسی و به طور خاص حمید حاج جعفر کاشانی در اوین در خطر است. زیرا همچنان تهدید حمله زندانیان خشن با تحریک اطلاعات سپاه وجود دارد.

لازم به ذکر است که در ابتدای سال ۹۸ علیرضا شیرمحمدعلی در زندان تهران بزرگ توسط دو زندانی جرائم خشن با تحریک عناصر وزارت اطلاعات و رییس زندان با ضربات تیزی به قتل رسید.

حمید حاج جعفر کاشانی داور لیگ برتر فوتسال ایران هم اکنون در بند ۸ سالن ۷ زندان اوین محبوس است.
https://bit.ly/2TtjX4e

@SedayehZendani


عفو بین‌الملل؛ به ۱۲ سال حبس ناعادلانه زینب جلالیان پایان دهید
سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه‌ای از مقامات حکومت ایران خواست که زندانی سیاسی زینب جلالیان را آزاد کنند و به ۱۲ سال حبس تاعادلانه وی پایان دهند.

متن کامل این بیانیه در ادامه می‌آید:

زنیب جلالیان در اسفند ۱۳۸۶ به دلیل همکاری با شاخه سیاسی حزب حیات آزاد کردستان (پژاک) دستگیر شد. فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی او متمرکز بر توانمندسازی زنان، متعلق به اقلیت کرد ایران و تحقق حق تعیین سرنوشت کردها بوده است. پژاک یک گروه سیاسی مخالف است که یک شاخه نظامی نیز دارد. زینب جلالیان هشت ماه در سلول انفرادی بدون دسترسی به وکیل نگهداری شد. او گفته است که در طی این دوره، ماموران اطلاعات او را مورد شکنجه از جمله تحمل شلاق بر کف پا، مشت به شکم، کوباندن سر به دیوار و تهدید به تجاوز قرار دادند. او در آذر ۱۳۸۷ به اتهام محاربه به اعدام محکوم شد.

محاکمه زینب جلالیان به شدت ناعادلانه بود و بیشتر از چند دقیقه طول نکشید. شعبه یک دادگاه انقلاب کرمانشاه علیرغم وجود هیچ مدرکی دال بر دست داشتن زینب جلالیان در فعالیت‌های مسلحانه پژاک، او را متهم به «اقدام مسلحانه علیه جمهوری اسالمی ایران» کرد. دادگاه پس از اشاره به همکاری زینب جاللیان با شاخه سیاسی پژاک و چندین بار رفت و آمد او بین ایران و عراق در رای نهایی نوشت: «نامبرده چه بسا در عملیات‌های تروریستی نیز شرکت داشته است که از بیان حقایق خودداری میکند.» این استدلال نقض بارز اصل برائت است که بر اساس آن متهم حق دارد بی‌گناه فرض شود مگر اینکه مجرمیت او، مطابق قانون در یک دادگاه عادلانه خارج از هرگونه شک و تردید معقول توسط دادستان اثبات شود. زینب جلایان تنها چند هفته پیش از دادگاه اجازه گرفتن وکیل را یافت. با این حال، محاکمه او بدون حضور و اطلاع وکیلش برگزار شد. حکم اعدام وی در ادیبهشت سال ۱۳۸۸ توسط دادگاه تجدید نظر تایید شد اما بعدتر در آذر ۱۳۹۰ با عفو رهبری به حبس ابد کاهش یافت.

در فروردین ۱۳۹۵ ،کارگروه بازداشت‌های خودسرانه سازمان ملل از مقامات ایران خواست بی‌درنگ زینب جلالیان را آزاد کنند، چرا که او تنها به خاطر کاربست مسالمت‌آمیز حق آزادی بیان و حق آزادی ارتباطات از طریق فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی برای حقوق زنان کرد و فعالیت سیاسی در شاخه غیر نظامی پژاک بازداشت شده است. این نهاد سازمان ملل اعلام کرد که زینب جلالیان از حق بهره‌مندی از محاکمه عادلانه محروم شده و رفتارهای صورت گرفته با او ناقض اصل منع شکنجه و سایر رفتارها و مجازات‌های بی‌رحمانه، غیرانسانی و یا تحقیر کننده است.

زینب جلالیان در طی سال‌های طولانی زندان بارها از حقوق اساسی خود از جمله دسترسی به خدمات درمانی مناسب و کافی محروم مانده است. امتناع مقامات از ارائه خدمات درمانی به زندانیان چنانچه عامدانه و به منظور تنبیه، ارعاب، اخذ اعتراف یا اعمال تبعیض صورت گیرد و موجب درد و رنج شدید زندانی شود، شکنجه به شمار می‌آید.
https://bit.ly/2VFxJDB

@SedayehZendani


هشدار دکتر ناصر فهیمی نسبت به خطر شیوع ویروس کرونا در داخل زندان ها
ناصر فهیمی پزشک متخصص و زندانی سیاسی ـ عقیدتی محبوس در زندان فشافویه، در اظهاراتی گفته است؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا (کووید-۱۹)در کشور، به دلیل عملکرد خصمانه و قرنطینه ننمودن شهرستان قم که مرکز شیوع بیماری در کل کشور بوده است، بیماری در کل نقاط ایران سرایت کرده است.

در پی این عملکرد و بی کفایتی رژیم، ویروس به داخل زندان ها انتقال و شیوع پیدا کرده و کل زندانیان در بحران و فاجعه ای جبران ناپذیر رو به رو هستند، رژیم با بازداشت های ممتد، عدم تسهیل در روند زندانیان، عدم تسهیل در اعطای مرخصی با صدور قرارهای سنگین و غیر متعارف، رفتارهای خصمانه و تبعیض امیز نسبت به زندانیان باعث افزایش احتمال آلوده شدن زندانیان شده است.

متاسفانه درمانگاهای مستقر در زندان های ایران هم از نظر علمی و هم تجهیزاتی بسیار در سطح پایین بوده و توانایی رویارویی با ویروس کرونا را نداشته، کمبود امکانات پزشکی و دارو، لوازم بهداشتی اعم از(ماسک، مایع ضد عفونی کننده) در داخل زندان و نگهداری تعداد بیش از حد در سالن و اتاق ها (هر اتاق ۵۰ و ۷۰ نفر)، اعزام زندانیان به مراجع قضایی با لباس های کاملا آلوده و غیر بهداشتی، تغذیه بسیار نامناسب، ایجاد استرس و اضطراب به زندانیان، سندی آشکار دیگر از جنایات جمهوری اسلامی و نقض حقوق بشر در این شرایط حاد و بحرانی در حق زندانیان می باشد.

شرایط موجود در زندان ها شروع یک فاجعه بزرگ در بین زندانیان است. از تمامی فعالان حقوق بشری تقاضای حمایت و انتشار بیانیه در رسانه های حقوق بشری را خواهانم تا صدای زندانیان بی دفاع و مظلوم را به گوش جهانیان برسانیم.
https://bit.ly/397zDAD

@SedayehZendani


نگهداری بیماران مشکوک به کرونا در بند عمومی زندان رجایی شهر کرج
بیماران مشکوک به کرونا در زندان رجایی شهر کرج در بندهای عمومی نگهداری می‌شوند. به گزارش فعالین حقوق بشری بیماران مشکوک به کرونا بدون رسیدگی به بند بازگردانده می‌شوند.

با گسترش کرونا درسطح کشور و سرایت آن به زندانها ،در زندان رجایی شهر هیچگونه رسیدگی به افراد مشکوک به این بیماری انجام نمی‌شود. حتی افرادی که دچار تب و سرفه های شدید هستند تنها با دستگاه تب سنج مورد معاینه قرار گرفته و به بند بازگردانده می شوند.

بنا به گفته زندانیان به‌رغم ادعای مقامات قضایی مبنی بر عدم پذیرش زندانیان جدید در روزهای اخیر، ورودی های زندان مثل سابق بوده و حتی اعزام زندانیان نیز به دادگاه و مراجع قضایی همچنان ادامه دارد.

علاوه بر این روز چهارشنبه ۷ اسفند تعدادی از زندانیان بند کارگری زندان تهران بزرگ برای انجام کارهای خدماتی و آشپزی به زندان رجایی شهر کرج منتقل شده اند.
وضعیت این زندان در شرایط هشدار قرار دارد و با فشردگی بالای زندانیان و عدم بهداشت و عدم رسیدگی به بیماران کرونایی، خطر مرگ زندانیان را بطور جدی تهدید می کند.

با توجه به محیط بسته زندان، تغذیه نامناسب، نبود امکانات بهداشتی و پزشکی لازم، تراکم بالای جمعیت، بروز موارد مشکوک کرونا در برخی زندانها موجب نگرانی زندانیان و خانواده های آنان شده است. در برخی زندانها مانند سنندج، خرم آباد زندانیان خواستار دریافت امکانات بهداشتی لازم و همینطور قرنطینه شدن افراد مشکوک به این بیماری شده اند و تهدید کرده اند در صورت تداوم بی توجهی به اعتصاب غذا دست خواهند زد.
https://bit.ly/2vdlYtf

@SedayehZendani


ابتلای دست‌کم ۷ زندانی به ویروس کرونا در زندان قزلحصار کرج
زندان قزلحصار کرج دست‌کم هفت زندانی به ویروس کرونا مبتلا شده اند اما مسئولین زندان نه تنها به آن رسیدگی نمی‌کنند بلکه هیچ‌گونه اطلاع رسانی هم نکرده‌اند.

۷ نفر از زندانیان عادی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که اسامی ۳ نفر از آنها به این قرار است : سعید همتی، میثم مونوری، محمدحسام رحیمی

اگر اقدام جدی برای پیشگیری در زندان‌ها انجام نشود با جمعیت زیاد بندها که زندانیان تا جلوی سرویس های بهداشتی می خوابند و کوچکترین بهداشتی وجود ندارد، این ویروس همه گیر می‌شود و تهدید جانی برای همه زندانیان وجود دارد.
آمار اعلام شده تنها بخش بسیار کوچکی از آمار واقعی مبتلایان به کرونا در این زندان می‌باشد که به بیرون درز پیدا کرده است.

شایان ذکر است که زندان قزلحصار از پایه‌ای ترین امکانات بهداشتی محروم می‌باشد. حتی مواد شوینده نیز در دسترس زندانیان قرار نمی‌گیرد و با توجه به آمار بسیار بالای زندانیان در داخل بندها که فضایی برای تنفس وجود ندارد و هیچ هوایی جریان ندارد خطر ابتلا کلیه زندانیان به بیماری کرونا بسیار بالاست.

زندان قزلحصار کرج یکی از پر جمعیت ترین زندانهای ایران است که جمعیت زندانیان آن بین ۲۵ الی ۳۰ هزار نفر تخمین زده میشود. این در حالی است که ظرفیت واقعی زندان کم تر از ۵ هزار نفر است.
https://bit.ly/3cgeBBC


@SedayehZendani


نرگس محمدی در زندان زنجان با دو پرونده‌سازی جدید روبروست
نرگس محمدی زندانی سیاسی محبوس در زندان زنجان که دوران زندان ۱۶ ساله خود را در این زندان طی می‌کند با گشایش ۲ پرونده جدید روبروست.

روز شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۸، با حضور «بازپرس» شعبه ۲ «دادسرای» زنجان همراه با رئیس و معاون حفاظت اطلاعات و رئیس بند زنان، اتهامات جدید در قالب ۲ پرونده جداگانه به خانم نرگس محمدی تفهیم شد. این تفهیم اتهام بدون اعزام او به دادسرا و انجام تشریفات قانونی، و در بند زنان انجام شده است.

در پرونده نخست، نرگس محمدی به «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و«اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» متهم شده است. انتشار بیانیه‌های سیاسی، تشکیل کلاسهای آموزشی و تحصن اعتراضی در بند زنان از جمله استنادهای دادستانی برای اتهامات این پرونده بوده است.

در پرونده دوم که با شکایت غلامرضا ضیایی، رئیس زندان اوین، علیه این زندانی سیاسی گشوده شده این زندانی سیاسی به «افترای شکنجه و ضرب وشتم شدن توسط غلامرضا ضیائی» و «اخلال در نظم زندان از طریق خواندن سرود با صدای بلند» متهم شده است.
«بازپرس» اعزامی به زندان به نرگس محمدی گفته است که این ۲ پرونده در «دادسرا»ی ۳۳ تهران تشکیل شده است.

شایان ذکر است نرگس محمدی که از تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۹۴ در زندان بسر می‌برد.
این زندانی سیاسی پیش از این برای سه اتهام به ۱۶ سال زندان محکوم شده است. پنج سال برای «اجتماع و تبانی علیه نظام» یک سال برای «برای تبلیغ علیه نظام» و ده سال برای تاسیس و همکاری با انجمن لگام؛ انجمن لغو مجازات اعدام.
از این میزان نرگس محمدی باید ١٠ سال زندان را تحمل کند.

گفتنی است نرگس محمدی روز شنبه ۳۰ آذرماه همراه با ۷ زندانی سیاسی دیگر در بند زنان زندان اوین دست به تحصن چند روزه در زندان به مناسبت چهلمین روز و در همراهی با خانواده‌های داغدار اعتراضات سراسری آبان زده بودند.
متعاقبا مسئولان زندان اوین نرگس محمدی و دیگر زندانیان تحصن‌کننده را به تبعید به زندان دیگر تهدید کرده بودند که در نهایت روز سه شنبه ۳ دی ماه ۹۸ وی را از زندان اوین به زندان زنجان منتقل شد.
https://bit.ly/396uKro


@SedayehZendani


احمد یزدانی پور، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شد
احمد یزدانی پور، شهروند ساکن تهران روز جمعه ۲ اسفندماه توسط نیروهای سرکوبگر اطلاعات سپاه در خیابانی در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. یک روز پس از این بازداشت، ماموران امنیتی به منزل آقای یزدانی پور مراجعه کردند و ضمن بازرسی محل و ضبط وسایل شخصی از جمله کامپیوتر، تعدادی کتاب و دستنوشته‌های وی، دختر او، فروزان یزدانی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی و رسانه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران را نیز بازداشت کردند. با گذشت چند روز از زمان بازداشت احمد یزدانی پور و دختر وی، کماکان اطلاعی از وضعیت آنها در دست نیست. آقای یزدانی پور ۶۱ ساله، دارای سابقه بیماری ریوی است و شیوع ویروس کرونا در کشور موجب نگرانی خانواده او نیز شده است.

یک منبع نزدیک به خانواده یزدانی پور گفت: “آقای یزدانی پور روز جمعه توسط ماموران اطلاعات سپاه در خیابانی در تهران بازداشت شد. خانواده او از وضعیتش اطلاعی نداشتند تا روز شنبه که ماموران همراه با ایشان برای بازرسی خانه مراجعه کرده و دخترش، فروزان یزدانی پور را هم بازداشت کردند. از آن زمان آقای یزدانی پور هیچ تماس نگرفتهاند اما دو روز بعد فروزان با خانواده تماس گرفته ولی از محل بازداشت خود اطلاعی نداشته است”.

در زمان بازرسی منزل، کامپیوتر شخصی، تعدادی کتاب و دستنوشته متعلق به احمد و فروزان یزدانی پور ضبط شده است.

از دلایل بازداشت بازداشت و جزییات اتهامات مطروحه علیه این پدر و دختر کماکان اطلاعی در دست نیست.

احمد یزدانی پور، فعال سیاسی در دهه شصت به دلیل فعالیتهای مسالمت آمیز خود با تهدید اداره اطلاعات شهرستان دورود در میانه دهه هفتاد شغل خود را از دست داده بود. وی طی سالهای اخیر به پژوهش بر روی قرآن و تاریخ ایران میپرداخت.

آقای یزدانی پور ۶۱ ساله و دارای سابقه بیماری ریوی است؛ از این رو شیوع ویروس کرونا در ایران و به خصوص در زندانها موجب نگرانی خانواده او شده است.
فروزان یزدانی پور، ۳۰ ساله و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مطالعات فرهنگی و رسانه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران است.

تا زمان تنظیم این گزارش از دلایل بازداشت، اتهامات مطروحه و محل نگهداری این شهروندان اطلاعی در دست نیست.

این دو شهروند تا به امروز از حق داشتن وکیل محروم بوده‌اند.
https://bit.ly/2Vtofeb

@SedayehZendani


زندان رجایی شهر کرج؛ آخرین وضعیت زندانیان عقیدتی، سیاسی اهل سنت
تعدادی از زندانیانی که در زندان رجایی شهر کرج(گوهردشت) محبوس هستند، از شهرستان نخل تقی در استان بوشهر می‌باشند. این زندانیان که زندان طویل المدت دارند دور از خانواده در این زندان تبعید هستند. بدلیل دوری راه بخصوص در وضعیت اقتصادی که وجود دارد خانواده هایشان توان ملاقات با عزیزانشان را ندارند. به همین دلیل زندانیان بارها درخواست انتقال به زندان بوشهر را کرده اند ولی هر به این موضوع رسیدگی نشده و طبق معمول شرط تایید و قبولی را به وزارت اطلاعات محول کرده اند. ولی تاکنون هیچ جوابی داده نشده است. زندانیان نیز با مشکلات زیادی دراین زندان مواجه هستند.

اسامی زندانیانی که درپی آورده شده در سال ۱۳۷۵ توسط اداره اطلاعات بوشهر دستگیر و بعد از شکنجه روحی و روانی و جسمی و اعتراف گیری دروغین و اجباری، در «دادگاه انقلاب» بوشهر دادگاهی و به احکامهای سنگین بالای ۵ سال محکوم شدند.
اسامی عبارتنداز:
-ناصر دهقان: متولد ۱۳۷۱: معلم زبان خارجه (انگلیسی): محکوم به ۵ سال حبس.
– یوسف دهقان: متولد ۱۳۷۱: شغل صیادی: محکوم به ۵ سال حبس.
– احمد محمدی: متولد ۱۳۷۱: شغل تجارت: محکوم به ۵ سال حبس.
– حسن رشیدی – متولد ۱۳۷۶ – شغل ماهیگیری – محکوم به ۵سال حبس – (پدرش جانباز در جنگ هشت ساله با عراق).
– عبدالله سلیمی – حدودا ۴۰ سال سن دارد – محکوم به ۱۰سال حبس – شغل تجارت.
– اسماعیل هرمی – حدودا ۴۰ ساله – محکوم به ۱۰ سال حبس – شغل آتش نشانی – ( پدر و برادرش امام جمعه شهرستان نخل تقی هستند. پدر و برادرش رو نمیتونم از ترس مردم اذیت کنند برای همین برای ایجاد فشار روحی و روانی به برادر و پدر و اطرافیانش برای اسماعیل پرونده سازی کردند).
– عبدالعزیز رام – متولد ۷۸ – محکوم به دو سال و شش ماه حبس – محصل دبیرستان.
– صادق رام – متولد ۱۳۷۱ – شغل ماهیگیری – محکوم به ۱۰سال حبس.
– نورالدین ثبات – متولد ۱۳۷۱ – شغل ماهیگیری – محکوم به ۱۰ سال حبس.
– محمد کشاورز – حدودا ۴۰ سال سن دارد – شغل ماهیگیری – محکوم به ۱۰ سال حبس.
– حسین رام – متولد ۱۳۷۴ – شغل تحصیل و ماهیگیری – محکوم به چهار سال و شش ماه حبس.

این زندانیان عقیدتی سیاسی اهل سنت بوشهر بعد از دستگیری، حدود یکسال در زندان بوشهر بودند که فقط چند ماه اول آن را در انفرادی اداره اطلاعات بوشهر بودند. که یکسال بعد از دستگیری در نیمه دوم سال ۱۳۹۶ این زندانیان را یکی پس از دیگری به تبعید گاه رجایی شهر کرج تبعید کردند و اکنون در سالن ۳۶ اندرزگاه ۱۰ به ریاست اندرزگاه فردی بنام گرامی در شرایط نامناسب و به دور از امکانات اولیه می باشند.

سالن ۳۶ در اندرزگاه ۱۰ در زمان ضیایی بعد از ورود زندانیان عقیدتی بوشهر به زندان رجایی شهر راه اندازی شد.
سالن ۳۶ در اصل نماز خانه (حسینیه) بوده و قبل از آن انبار محسوب می شد.
سالن ۳۶ یک سالن بزرگ در حدود ۴۰ متر مربع بوده و هیچ اتاقی در آن تعبیه نشده و دو عدد حمام و دستشویی نیمه تعمیر در سالن وجود دارد.

و همچنین یک آشپزخانه که بیشتر وقتها زندانیان حق استفاده از آن را ندارند. و همچنین دارای یک تلفن در داخل سالن وجود دارد و روزی یک تا دو ساعت هواخوری دارند که در اوایل افتتاح سالن به مدت دوماه به زندانیان هواخوری نمیدادند. و این در حالی است که سالن ۳۶ در جایی قرار گرفته که تهویه هوای خوبی نداشته چون دورتادور آن ساختمان وجود دارد نمی توان داخل سالن هواکش جهت تهویه هوا قرار داد. سالن ۳۶ مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.

زندانیان این سالن از هیچ امکانات رفاهی که حقوق اولیه هر زندانی می باشد را ندارند. و بارها به این وضعیت اسفبار اعتراض کرده و خواهان یک سالن بهتر با امکانات اولیه هستند که هیچ مسئولی از زندان و قوه قضائیه و وزارت اطلاعات به آنها پاسخی نداده و بلکه بارها تهدید به سکوت شدند که بدین منظور این زندانیان به عنوان اعتراض در تاریخ ۱۳۹۸/۶/۵ دست به اعتصاب غذا زده و از دادن آمار خودداری کردند که در این رابطه در تاریخ ۱۳۹۸/۶/۱۲ گارد ویژه زندان برای سرکوب زندانیان عقیدتی سیاسی اهل سنت، به دستور رئیس زندان ، الله کرم عزیزی اقدام کردند که زندانیان را به طرز فجیعی مورد ضرب و شتم قرار داده و حدود ۳۰ روز با دستبند و پابند به انفرادی زندان رجایی شهر منتقل کردند.

در کل: وضعیت سالن ۳۶ زندانیان عقیدتی سیاسی اهل سنت استان بوشهر در زندان رجایی شهر بسیار وخیم می باشد و تا کنون هیچ رسیدگی از لحاظ مکان، بهداشتی و درمانی، خرید مواد غذایی و تهیه امکانات رفاهی به وضعیت این زندانیان بعد از بارها اعتراض نشده است.

توضیح: تعداد زندانی در این سالن ۲۴ نفر می باشد که یازده نفر آنها اهل استان بوشهر هستند.
https://bit.ly/32GsfKh

@SedayehZendani


ملیکا قراگوزلو به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد
دانشجوی روزنامه نگاری ملیکا قراگوزلو توسط «دادگاه انقلاب» تهران به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم امروز چهارشنبه ۷ اسفندماه به وکیل مدافع وی ابلاغ شده است. خانم قراگوزلو روز یکشنبه ٢۶ آبان ماه در جریان اعتراضات سراسری بازداشت و در تاریخ ۱۰ آذرماه با تودیع قرار از زندان آزاد شده بود.

طبق اخبار دریافتی و به نقل از منابع فعال حقوق بشری در ایران، ملیکا قراگوزلو، دانشجوی روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبایی توسط «دادگاه انقلاب» تهران به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.

براساس این حکم که امروز چهارشنبه ۷ اسفندماه ۱۳۹۸، به صورت شفاهی به وکیل خانم قراگوزلو ابلاغ شده است، ملیکا قراگوزلو توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران به ریاست «قاضی» مظلوم به اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور” به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

جلسه نخست «دادگاه» خانم قراگوزلو در تاریخ ۱۴ بهمن ماه و جلسه دوم در تاریخ ۳ اسفندماه در همین شعبه در تهران برگزار شده بود.

ملیکا قراگوزلو دانشجوی روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبایی روز یکشنبه ٢۶ آبان ماه در جریان اعتراضات سراسری آبان ماه امسال توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و در تاریخ ۱۰ آذرماه، با تودیع قرار وثیقه ۶۰ میلیون تومانی، به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شد.
https://bit.ly/2VrDzYL


@SedayehZendani


زندان ارومیه؛ ضرب و شتم زندانیان سیاسی توسط ماموران گارد زندان
ماموران سرکوبگر گارد زندان با ورود به بند جوانان زندان ارومیه اقدام به ضرب و شتم شدید زندانیان به خصوص زندانیان سیاسی کامران درویشی و سیامک اشرفی کردند. آقای درویشی علیرغم وارد آمدن صدمات جسمی بسیار، بدون رسیدگی پزشکی به سلول انفرادی منتقل شده است. سیامک اشرفی دیگر زندانی مضروب، در حالی مورد ضرب و شتم گارد زندان قرار گرفت که هم اکنون در سی و هفتمین روز اعتصاب غذا به سر می برد و به لحاظ جسمی در شرایط نامطلوبی است.

یک منبع مطلع در این خصوص گفت: “روز دوشنبه با تحریک مسئولان زندان، برخی از زندانیان محکوم از بابت جرائم خشن، مشاجره منجر به درگیری با زندانیان سیاسی در بند جوانان را آغاز کردند. به همین دلیل رئیس زندان، سهرابی به همراه ۳۰ نفر ماموران گارد زندان به اتاق زندانیان سیاسی حمله کرده و آنها را با باتوم و شوکر برقی تا سر حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار دادند. از این میان کامران درویشی و سیامک اشرفی بیش از دیگران ضرب و شتم شده و آسیب دیدند. آقای درویشی با همان وضعیت به سلول انفرادی منتقل شد و سیامک اشرفی نیز با وجود جراحات وارده به اعتصاب غذای خود ادامه میدهد”.

به گفته این منبع مطلع به دلیل هراس زندانیان از شیوع ویروس کرونا فضای زندان متشنج است. همچنین ماموران زندان اقدام به خارج کردن ماسکهای موجود در زندان به دلایل نامعلومی نموده‌اند.

لازم به توضیح است که سیامک اشرفی اشگه سو، زندانی سیاسی محبوس در زندان ارومیه از روز سه‌شنبه ۱ بهمن ماه در اعتراض به عدم پاسخ دهی به درخواست عفو مشروط و همچنین بی احترامی کارمندان «دادگاه» به خانواده خود دست به اعتصاب غذا زده بود. روز پنج شنبه ۱۷ بهمن ماه شعبه ۹ اجرای احکام دادگستری ارومیه با درخواست آزادی مشروط وی مخالفت کرد.

آقای اشرفی در خردادماه ۱۳۹۵ توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی بازداشت و توسط شعبه ۲ «دادگاه انقلاب» ارومیه به اتهام “عضویت در یکی از گروههای مخالف نظام” به تحمل ۵ سال و به اتهام “فرار از خدمت سربازی” به تحمل ۸ ماه حبس تعزیری محکوم شد.

همچنین کامران درویشی، دیگر زندانی مورد اشاره این گزارش، از اهالی ارومیه است که در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه سال ١٣٩۵ توسط نیروهای وزارت اطلاعات بازداشت شد، او پس از محاکمه توسط شعبه ٢ «دادگاه انقلاب» ارومیه به اتهام «ارتباط با یکی از گروه های اپوزیسیون» به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد.

این زندانی سیاسی زندان ارومیه که دوره محکومیت ۵ ساله خود را میگذراند، در فروردین ماه سال جاری نیز به شعبه ۱ بازپرسی دادسرای عمومی این شهر منتقل و با گشایش پروندهای جدید، اتهامات “اخلال در نظم زندان” و “توهین به مقدسات” به وی تفهیم شده بود. گفتنی است این پرونده سازی با دخالت نهادهای امنیتی به خاطر مشارکت وی در اعتصاب گسترده زندانیان و درگیری‌های مهرماه سال گذشته در زندان ارومیه صورت گرفته است.
https://bit.ly/2HUm9MG


@SedayehZendani


جلسه «دادگاه» زندانی سیاسی، سعید سنگر برگزار شد
جلسه «دادگاه» سعید سنگر، زندانی سیاسی امروز چهارشنبه ۷ اسفند در شعبه ۲ «دادگاه انقلاب» ارومیه برگزار شد. این زندانی سیاسی پیشتر در تاریخ ۲۶ آذرماه از زندان ارومیه به شعبه ۶ بازپرسی «دادگاه انقلاب» ارومیه منتقل و مورد بازجویی و تفهیم اتهام قرار گرفته بود.

طبق گزارش دریافتی، در این جلسه، آقای سنگر در خصوص اتهام “عضویت در جمعیت های معاند کشور” محاکمه شده است. «دادگاه» در صورتی که نیاز به جلسات بیشتری نداشته باشد در طی روزهای آینده به صدور حکم مبادرت خواهد کرد.

آقای سنگر، پیشتر در تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۸، طی ابلاغیه‌ای که در زندان ارومیه به او ابلاغ شد، به این شعبه احضار شده بود. در این ابلاغیه به وی گفته شد ساعت ۱۱ صبح روز چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۸ در این شعبه حضور یابد.

آقای سنگر پیشتر در تاریخ ۱۰ دی ماه ۱۳۹۸، نیز طی ابلاغیهای به اتهام “عضویت در گروههای بغی و منافقین” به شعبه ۲ «دادگاه انقلاب» ارومیه، به ریاست علی شیخ لو احضار شد و این جلسه طی روزهای گذشته با وجود انتقال وی از زندان به «دادگاه»، به دلیل عدم حضور وکیل در جلسه «دادگاه» برگزار نشد. این پرونده سازی و اتهام جدید در حالی مطرح می شود که آقای سنگر ظرف ۲۰ سال گذشته را اساسا با همین اتهام در زندان به سر برده است.

لازم به توضیح است که حکومت جمهوری اسلامی برای اشاره به سازمان مجاهدین خلق از عبارت “منافقین” استفاده می کند.

آقای سنگر پیش از این نیز در تاریخ ۲۶ آذرماه ۹۸ از زندان ارومیه به شعبه ۶ بازپرسی «دادگاه انقلاب» ارومیه منتقل و مورد بازجویی و تفهیم اتهام قرار گرفته بود. آقای سنگر در آن جلسه به اتهام “تبلیغ علیه نظام و ارتباط با رسانه های بیگانه” مورد بازجویی قرار گرفت.

پیشتر نیز در سال ۹۶ پرونده ای با اتهام “تبلیغ علیه نظام” علیه وی گشوده شده بود که به دلیل فقدان مدرک، قرار منع تعقیب در این پرونده برای او صادر شد.

سعید سنگر، زندانی سیاسی متولد ۱۲ اردیبهشت ۱۳۵۲ است. او در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۳۷۹بازداشت شد اما در پرونده‌اش ۸ آبان ۱۳۷۹ به عنوان تاریخ دستگیری ذکر شده است.

آقای سنگر در تاریخ ۲۸ آبان ۱۳۷۹ طی کمتر از دو ماه توسط شعبه یک «دادگاه انقلاب» سنندج به ریاست قاضی فاطمی، از بابت اتهام “محاربه از طریق عضویت در سازمان مجاهدین خلق” به اعدام محکوم شد. آقای سنگر پس از آن از بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج به بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین در تهران منتقل و تا سال ۸۲ در سلول انفرادی نگهداری شد. در آذرماه همان سال در مرحله تجدید نظر حکم وی با یک درجه تخفیف به حبس ابد تقلیل یافت و نهایتا به زندان ارومیه منتقل شد.

حکم حبس ابد این زندانی در تاریخ ۳ دی ماه ۹۵ توسط شعبه ۴ اجرای احکام سنندج به ۱۸ سال حبس تعزیری کاهش پیدا کرد.

در حالی که دوران محکومیت آقای سنگر به اتمام رسیده و حدود یک سال و نیم بیش از دوران محکومیت تحمل حبس کرده است، همچنان از آزادی او جلوگیری می شود. گفته میشود وی در دوران زندان پیشتر نیز با گشایش پرونده های دیگری روبرو شده است.
https://bit.ly/381mqI7


@SedayehZendani


مریم علی شاهی و پسرش مهیار منصوری مجموعا به ۱۵ سال حبس محکوم شدند
مریم علی شاهی و پسرش مهیار منصوری از بازداشت شدگان اعتراضات سراسری آبانماه توسط «دادگاه انقلاب» تهران مجموعا به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شدند.

طبق گزارش دریافتی، بر اساس این حکم که به تازگی توسط شعبه ۲۴ «دادگاه انقلاب» تهران به ریاست «قاضی» محمدرضا عموزاد صادر و به آنها ابلاغ شده است، مریم علی شاهی از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” به ۵ سال حبس، از بابت اتهام “توهین به خامنه‌ای” به ۲ سال حبس، از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۱ سال حبس، از بابت اتهام “اخلال در نظم و آسایش عمومی” به ۱ سال حبس و در مجموع به ۹ سال حبس تعزیری محکوم شده است.
مهیار منصوری، پسر مریم علی شاهی نیز از بابت اتهام “اجتماع و تبانی” به ۵ سال حبس، از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام” به ۱ سال حبس و مجموعا به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

این مادر و فرزند نسبت به حکم صادره اعتراض کرده و پرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه ۳۶ «دادگاه تجدیدنظر» استان تهران به ریاست «قاضی» سید احمد زرگر ارجاع داده شد.

در صورت قطعی شدن این حکم در «دادگاه تجدیدنظر» و با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، از این میزان، مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس تعزیری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی در خصوص هر یک از این افراد قابل اجرا خواهد بود.

لازم به ذکر است که مریم علی شاهی، همراه با پسرش مهیار منصوری پیشتر در تاریخ ۲۵ آبان ماه ۱۳۹۸ در جریان اعتراضات سراسری آبانماه توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی در تهران بازداشت شدند.

مهیار منصوری، پسر خانم علی شاهی مدتی قبل با پایان مراحل بازجویی با تودیع قرار وثیقه ۳۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد و مریم علی شاهی نیز مدتی بعد با پایان مراحل بازجویی از بازداشتگاه یکی از نهادهای امنیتی در تهران به زندان قرچک ورامین منتقل شد.

خانم علی شاهی هماکنون در بند ۱ زندان قرچک ورامین (بند مادران) بسر میبرد.
https://bit.ly/2HTaA8p

@SedayehZendani


یوسف کاری در «دادگاه تجدید نظر» به ۲ سال حبس محکوم شد
یوسف کاری، شهروند اهل اردبیل در «دادگاه تجدید نظر» به ۲ سال حبس محکوم شد. آقای کاری پیشتر توسط «دادگاه انقلاب» این شهر به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده بود.

طبق گزارش دریافتی، براساس دادنامه صادره که روز یکشنبه ۴ اسفندماه ۱۳۹۸، توسط شعبه ۱۳ «دادگاه تجدیدنظر» استان اردبیل به ریاست «قاضی» یوسف خدادادی و مستشاری «قاضی» حسن مظفری صادر و به وی ابلاغ شده است، آقای کاری به ۲ سالحبس تعزیری محکوم شده است.

آقای کاری آذرماه امسال در مرحله بدوی توسط «قاضی» مهدوی راد رئیس شعبه ۱ «دادگاه انقلاب» اردبیل به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به یک سال حبس و از بایت اتهام “عضویت در گروه به اصطلاح مدنی قومی از طریق شرکت مستمر در جلسات آنها به قصد بر هم زدن امنیت ملی” به ۵ سال حبس و مجموعا به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده بود.

یوسف کاری در مرحله تجدیدنظر از اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” تبرئه و محکومیت وی از بابت اتهام “عضویت در گروه به اصطلاح مدنی قومی از طریق شرکت مستمر در جلسات آنها به قصد بر هم زدن امنیت ملی” به دو سال حبس کاهش یافته است.

لازم به ذکر است که یوسف کاری، در تاریخ ۱۲ شهریورماه ۱۳۹۸ توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی در میدان شریعتی شهرستان اردبیل بازداشت و پس از پایان مراحل بازجویی به زندان اردبیل منتقل شد. پس از آن علیرغم تامین قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی از سوی خانواده آقای کاری، مسئولین از پذیرش آن خودداری کرده و به خانواده او اعلام کردند که قرار وثیقه وی به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

یوسف کاری سال گذشته نیز در جریان برگزاری مراسمی در کوه سبلان به همراه تعدادی دیگر از شهروندان بازداشت و پس از ساعاتی آزاد شده بود.
https://bit.ly/3a3LP5C


@SedayehZendani


کرونا؛ نامه زندانی سیاسی دکتر ناصر فهیمی
زندانی سیاسی ناصر فهیمی پزشک و فعال مدنی کرد که در زندان تهران بزرگ (فشافویه) زندانی محبوس است، در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مردم ایران، پرده‌پوشی نظام ولایت فقیه در مورد شیوع بیماری کرونا را مستحق نابودی «جمهوری اسلامی» دانسته و توصیه‌هایی به مردم ایران کرده است.

متن نامه زندانی سیاسی دکتر ناصر فهیمی در پی می‌آید:

«ملت ایران، ما همه ۴۱ سال در محاصره کرونا هستیم، ویروسی که میلیونها نفر بی‌گناه از ما را به آغوش خاک فرستاد، ویروسی به نام «جمهوری اسلامی» که درمانی جز نابودیش وجود ندارد.

کرونا به معنای واقعی، یعنی رژیم فاسد آخوندی که هر روز، هر ساعت و هر لحظه به عناوین مختلف جان مردم را می‌گیرد و ملت مظلوم ایران را از معیشت و زندگی ساقط نموده است.

رژیم ایران با بی‌کفایتی و خودخواهی جهت اجرا و پیشبرد اهداف خود، با اعلام نکردن به موقع ورود ویروس (کووید-۱۹) به داخل ایران و روند شیوع آن، کشور را به سمت فاجعه انسانی کشانده و سرعت سرایت و انتقال ویروس در بین مردم بسیار گسترده‌تر از اعلام رژیم در رسانه‌های منفور داخلی می‌باشد.

مردم عزیز ایران فقط خود شما می‌توانید در برابر این فاجعه مقابله کنید، با پیشگیری و رعایت نکات امنیتی اعم از، (شستن مکرر دست‌ها و پرهیز از دست دادن، لمس و در آغوش گرفتن افراد مبتلا و مشکوک، عدم حضور در تجمعات …) و کاهش استرس به ابتلاء.

لذا استرس در علم پزشکی پدیده‌ای است که می‌توان تقریبا تمامی فعالیت‌های عصبی و غدد را درگیر کرده، به شکلی که اثرات ناشی از استرس می‌تواند تعادل هوموستاز بدن را بهم زده و منجر به نابسامانی‌هایی در سیستم ایمنی بدن گردد.

اثرات استرس از طریق اعصاب سمپاتیک و شاخه عصب هیپوتالاموس غده هیپوفیز غده فوق کلیوی را تحریک کرده و منجر به افزایش ترشح هورمونهای گلوکوکورتیکوستروئیدها می‌شود .

در نتیجه؛ استرس سیستم ایمنی بدن شما را در معرض ابتلای آسانتر به بیماری‌های ویروسی قرار داده در حالی که توانایی سیستم ایمنی بدن شما جهت مقابله با آنها کمتر می شود.»

شایان ذکر است این زندانی سیاسی از بیماری‌ قلبی رنج می‌برد و به‌رغم تاکید پزشکان مبنی بر معالجه ضروری وی در خارج از زندان، از خدمات درمانی محروم می‌باشد.

اتهامات مطروحه علیه این زندانی که از سال ۸۹ در زندان محبوس است «نشر اکاذیب، اقدام علیه امنیت ملی، تشویش اذهان عمومی، تهدید مقامات قضائی و توهین به خامنه‌ای» عنوان شده است.
https://bit.ly/3c4Pim8

@SedayehZendani


اعتصاب غذای صدها زندانی در زندان ارومیه در اعتراض به شرایط فاجعه‌بار زندان
حدود ۳۰۰ زندانی در بندهای روان درمانی ۱ و ۲ زندان ارومیه ظهر امروز دوشنبه ۵ اسفندماه به صورت همزمان در اعتراض به شرایط فاجعه بار زندان و قطعی آب گرم دست به اعتصاب غذا زده‌اند. گفته میشود آب گرم این دو بند از سه هفته قبل تاکنون قطع شده است.

اعتصاب این زندانیان در اعتراض به قطعی آب گرم در این دو بند صورت گرفته است و گفته میشود آب گرم این دو بند از ۲۱ روز قبل قطع شده است.

یک منبع مطلع در خصوص شرایط بد زندان گفت: “از ۲۱ روز قبل آب گرم بندهای روان درمانی ۱ و ۲ قطع شده است. در بند روان درمانی دو، ۱۶۰ زندانی و در بند روان درمانی یک، ۱۴۰ زندانی از ظهر امروز اعتصاب غذای نامحدود کرده‌اند. در این مدت نیز علیرغم درخواست های متعدد زندانیان، مسئولان زندان تنها وعده تعمیر موتورخانه را داده‌اند اما اقدامی نکرده‌اند و زندانیان از حمام رفتن نیز محروم هستند. به دلیل تعداد بالای محبوسین اجازه رفتن به دیگر بندها را هم نمیدهند و تنها تعدادی از آنها، شاید ده یا پانزده نفر که آشنایانی در دیگر خوابگاهها دارند، حمام کرده‌اند”.
لازم به ذکر است که، ماه گذشته نیز ده تن از زندانیان بستری در بهداری زندان ارومیه به صورت همزمان در اعتراض به قطعی آب و گاز بهداری دست به اعتصاب غذا زده بودند.

همزمان با اعتصاب غذای زندانیان، پیمان میرزازاده زندانی سیاسی در زندان ارومیه از امروز دوشنبه ۵ اسفندماه ۹۸ در اعتراض به مخالفت شورای طبقه بندی زندان با درخواست عفو مشروط وی دست به اعتصاب غذا زده است. آقای میرزازاده تابستان امسال نیز به مدت ۶ روز دست به اعتصاب غذای اعتراضی زده بود.

همچنین دو زندانی دیگر به نامهای عبدالسلام مردان رزگه و بشیر پیرماوانه به ترتیب در روزهای ۳۸ و ۳۰ اعتصاب خود در وضعیت جسمی نامناسبی بسر میبرند.
عبدالسلام مردان رزگه، شهروند بازداشتی در زندان ارومیه در اعتراض به تداوم بازداشت و بلاتکلیفی خود دست به اعتصاب غذا زده بود. آقای مردان رزگه از تاریخ ۷ آبان ۱۳۹۷ در بازداشت است.

بشیر پیرماوانه نیز از تاریخ ۵ بهمن ماه در اعتراض به بی‌پاسخ ماندن درخواست آزادی مشروط خود دست به اعتصاب غذا زده بود. بشیر پیرماوانه، در اسفندماه ۹۴ بازداشت و در بهار سال ۱۳۹۵ توسط شعبه ۲ «دادگاه انقلاب» ارومیه به اتهام “عضویت در یکی از گروههای مخالف نظام” به تحمل ۵ سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم به دلیل تسلیم به رای به ۴ سال کاهش پیدا کرد. مخالفت با درخواست آزادی مشروط این زندانی در حالی صورت گرفته است که وی بیشتر از یک سوم مدت حبس خود را پشت سر گذاشته و بر طبق قانون آزادی مشروط به وی تعلق میگیرد.
https://bit.ly/2HSi7o0


@SedayehZendani


سمیرا هادیان از بازداشت‌ شدگان اعتراضات آبانماه به ۸ سال حبس محکوم شد
سمیرا هادیان، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین که در جریان اعتراضات سراسری امسال بازداشت شد توسط «دادگاه انقلاب» تهران به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شد.

طبق اخبار دریافتی و به نقل از منابع فعال حقوق بشری در ایران، سمیرا هادیان، زندانی سیاسی در زندان قرچک ورامین توسط دادگاه انقلاب تهران به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

سمیرا هادیان در تاریخ ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۸ در جریان اعتراضات سراسری آبان ماه امسال در تهران توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی بازداشت و مدتی بعد در تاریخ ۱۰ دی مه ۹۸ با پایان مراحل بازجویی از بازداشتگاه یکی از نهادهای امنیتی در تهران به زندان قرچک ورامین منتقل شد.

خانم هادیان نهایتا توسط شعبه ۲۶ «دادگاه انقلاب» تهران به ریاست «قاضی» ایمان افشاری از بابت اتهاماتی ازجمله “اجتماع و تبانی، تمرد از دستورات ماموران دولتی، توهین به ماموران” مجموعا به ۸ سال حبس تعزیری محکوم شد.

لازم به ذکر است که در صورت قطعی شدن این حکم در «دادگاه تجدیدنظر»، از این میزان با استناد به ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۵ سال حبس تعزیری از بابت اتهام “اجتماع و تبانی بر ضد امنیت داخلی و خارجی” در خصوص خانم هادیان قابل اجرا خواهد بود.

سمیرا هادیان، فرزند فرهاد و شهروند ساکن تهران است.

خانم هادیان هماکنون در بند ۱ زندان قرچک ورامین (بند مادران) بسر میبرد.
https://bit.ly/396p3tP


@SedayehZendani


دو فعال دانشجویی توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شدند
دوفعال دانشجویی به نام‌های امیرحسین علی بخشی، دانشجوی دانشگاه تهران و علی حقیقت جوان دبیر انجمن اسلامی آرمان دانشجویان دانشگاه علم و صنعت، ظهر روز یکشنبه ۴ اسفندماه توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی در در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی انتقال داده شدند.

طبق اخبار دریافتی و به نقل از منابع فعال حقوق بشری در ایران، ظهر روز یکشنبه ۴ اسفندماه ۱۳۹۸، امیرحسین علی بخشی، دانشجوی دانشگاه تهران و علی حقیقت جوان دبیر انجمن اسلامی آرمان دانشجویان دانشگاه علم و صنعت، توسط نیروهای امنیتی در در تهران بازداشت شدند.

از دلایل بازداشت، اتهامات مطروحه و محل نگهداری این دو فعال دانشجویی تا لحظه تنظیم این گزارش اطلاعی در دست نیست.

لازم به ذکر است که آقای علی بخشی، عضو سابق شورای احیای انجمنهای دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان ترقیخواه دانشگاه امیرکبیر است و پیشتر در سال ۱۳۹۲ توسط کمیته انضباطی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دو ترم از تحصیل محروم شده بود.
https://bit.ly/2VhPloQ

@SedayehZendani


یونس قلیزاده و حکیمه احمدی به حبس محکوم شدند
یونس قلی زاده توسط دادگاه انقلاب تبریز به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده است. آقای قلی زاده اردیبهشت ماه امسال توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی بازداشت و یک روز بعد با تودیع قرار آزاد شده بود. همچنین حکیمه احمدی، شهروند بازداشتی اهل مرند نیز توسط «دادگاه انقلاب» مراغه به شانزده ماه حبس تعزیری محکوم شد. خانم احمدی اواخر مهرماه ۹۷ بازداشت و هماکنون در زندان مراغه به سر میبرد.

طبق گزارش دریافتی، حکیمه احمدی، توسط «دادگاه انقلاب» مراغه از بابت اتهامات “اقدام علیه امنیت ملی و فعالیت تبلیغی علیه نظام” به تحمل شانزده ماه و سیزده روز حبس تعزیری محکوم شد.

لازم به ذکر است که خانم احمدی، در تاریخ ۲۶ مهرماه ۹۷ در منزل شخصی خود در شهر مرند توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی بازداشت شده بود. حکیمه احمدی از مهرماه سال گذشته در زندان مراغه در بازداشت بسر میبرد.

این شهروند مرندی در تاریخ ۸ آبانماه ۹۷ در پی مضروب شدن در بازداشتگاه و آسیب دیدن دندهها و انگشتان به بیمارستان منتقل شد و در تاریخ ۱۱ آبانماه همان سال مجددا به بازداشتگاه اداره اطلاعات مرند بازگردانده شد. همچنین گفته میشود «دادگاه» در این مدت به بهانه تکمیل نبودن تحقیقات از سوی اطلاعات سپاه کماکان با صدور قرار وثیقه برای حکیمه احمدی موافقت نکرده بود.

در گزارشی دیگر یونس قلی زاده، دیگر فعال مدنی آذربایجانی توسط «دادگاه انقلاب» تبریز به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به شش ماه حبس تعزیری محکوم شده است.

آقای قلی زاده در تاریخ ۴ اردیبهشت ماه امسال توسط نیروهای سرکوبگر امنیتی در محل کار خود در تبریز بازداشت و به بازداشتگاه پلیس فتا منتقل شده بود. او نهایتا یک روز بعد و با پایان مراحل بازجویی با تودیع قرار ۵۰ میلیون تومانی آزاد شده بود.

آقای قلیزاده در سال ۱۳۹۰ نیز به دلیل شرکت در تجمع اعتراضی نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه بازداشت و محاکمه شده بود.
https://bit.ly/2Vs9FE7


@SedayehZendani


مژگان اسکندری از بازداشت‌شدگان اعتراضات آبان ۹۸، به ۳ سال حبس محکوم شد
مژگان اسکندری، زندانی سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین که به علت شرکت در اعتراضات آبان ماه در تاریخ ۱۹ آذرماه امسال بازداشت شده بود پس از طی پروسه «دادرسی» توسط «دادگاه انقلاب» تهران به ۳ سال «حبس تعزیری» محکوم شد.

مژگان اسکندری، روز ۱۹ آذرماه ۹۸ به دلیل شرکت در اعتراضات سراسری آبان در تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.
وی پس از مدتی نهایتا با پایان مراحل بازجویی از بازداشتگاه یکی از نهادهای امنیتی در تهران به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
این زندانی سیاسی نهایتا توسط شعبه ۱۵ «دادگاه انقلاب» از بابت اتهام «اجتماع و تبانی» به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد.
این حکم روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ماه ۹۸ در «دادگاه انقلاب» تهران به مژگان اسکندری ابلاغ شد.

لازم به یادآوری است مژگان اسکندری، با چهار تن دیگر از شهروندان بازداشت شده در جریان اعتراضات سراسری آبان ماه امسال شامل، امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی، محمد رجبی و یک زندانی دیگر به نام شیما هم پرونده است.

شایان ذکر است امیرحسین مرادی، سعید تمجیدی، محمد رجبی به اعدام، حبس و شلاق محکوم شدند و شیما دیگر متهم پرونده به حبس محکوم شده است.

مژگان اسکندری، فرزند عبدالرحیم، متولد ۱۳۴۷ است. این زندانی سیاسی هم اکنون در بند ۱ زندان قرچک ورامین (بند مادران) بسر می‌برد.

به گفته یک منبع نزدیک به خانواده مژگان اسکندری، «وی در جریان اعتراضات آبان ماه در یکی از خیابان‌های تهران با سعید تمجیدی و محمد رجبی آشنا می‌شود و در حین همین همراهی کوتاه مدت ماموران این افراد را به همراه هم بازداشت کرده‌اند.»
https://bit.ly/38R2ZTC


@SedayehZendani


جلسه «دادگاه» رسیدگی به اتهامات بهاره رشیدنژاد فردا برگزار میشود
جلسه «دادگاه» رسیدگی به اتهامات بهاره رشیدنژاد، شهروند ساکن تهران فردا دوشنبه ۵ اسفندماه در در شعبه ۲۸ «دادگاه انقلاب» تهران برگزار میشود. خانم رشیدنژاد، پیشتر پس از احضار به دادسرای اوین بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل شده است.

طبق اخبار دریافتی و به نقل از منابع فعال حقوق بشری در ایران، جلسه «دادگاه» رسیدگی به اتهامات بهاره رشیدنژاد، فردا دوشنبه ۵ اسفندماه ۹۸ در شعبه ۲۸ «دادگاه انقلاب» تهران به ریاست «قاضی» محمد مقیسه برگزار میشود.

بهاره رشیدنژاد، پیشتر در پی انتشار یک فایل ویدئویی منتسب به وی که از خامنه‌ای انتقاد میکند بازداشت و پس از پایان مراحل بازجویی آزاد شده بود.

پرونده خانم رشیدنژاد در شعبه ۶ بازپرسی دادسرای اوین بررسی و نهایتا به شعبه ۲۸ «دادگاه انقلاب» تهران ارجاع داده شد.

اتهام مطروحه علیه خانم رشیدنژاد در مرحله بازپرسی “توهین به خامنه‌ای” عنوان شده است.

لازم به ذکر است که بهاره رشیدنژاد، طی هفته گذشته پس از احضار به شعبه ۲۸ «دادگاه انقلاب» تهران بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل شد.

بهاره رشیدنژاد، ۳۶ ساله و ساکن تهران است.

این شهروند تهرانی هماکنون در بند ۱ زندان قرچک ورامین (بند مادران) بسر میبرد.
https://bit.ly/2HPnrs8


@SedayehZendani

20 last posts shown.

139

subscribers
Channel statistics