ماهنامۀ سوره


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


ماه‌نامهٔ «سوره»

ارتباط با ادمین؛
@Sourehmagazine_admin

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔻«کافئین زدایی از اعتراض» عنوان مطلبی است در نقد سریال یاغی که در پیش‌شمارهٔ نخست ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.

✍نویسنده:
داوود طالقانی

بخشی از متن:
🔸"اقبال یاغی به خاطر امتیازهایی است که از فیلمفارسی گرفته است و با کافئین‌زدایی از اعتراض نهفته در فیلمفارسی، طغیان سیاسی را به مخاطب پیشنهاد می‌کند. فیلمفارسی در برهه‌ای به اوج رسید که سیاست‌های اقتصادی پهلوی مبتنی بر توسعۀ یک‌جانبه، افسارگسیخته شده بود و مدرنیزاسیون اجباری تمام شهروندان را آزار می‌داد و شکاف سنت و تجدد در خیابان شکل گرفته بود. یاغی امروز ما طرف دعوا را نمی‌شناسد. نه با اقتصاد رانتی درگیر می‌شود، چون زورش به اکبر مجلل یا همان آقای پابلو اسکوبار (!) نمی‌رسد، طلا مطلای پول‌دار از نزاع با یاغی جان سالم به درمی‌برد و یاغی به آغوش اسی‌قلک برمی‌گردد. این ماجرا شرح شوریدن نبود و در مخاطبش هم شوریدگی ایجاد نمی‌کند."

🔸🔹شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...

🆔 @sourehmagazine


🔻«گفتارها در جنگ با واقعیت» عنوان مطلبی است که #بلوای_۱۴۰۱ را از منظر چارچوب‌های تحلیلی متفاوت بررسی نموده و در پیش‌شمارهٔ نخست ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.

✍️نویسنده:
سارا عاقلی

بخشی از متن:
🔸"پویش اعتراض محجبه‌های مخالف گشت ارشاد، با اشتراک‌گذاری تصاویر زنان محجبه و ابراز مخالفت مشترک آن‌ها با گشت‌ ارشاد درصدد برقراری و بازنماییِ هم‌زیستی مسالمت‌آمیز دو سبک زندگی متفاوت بود. تا در صحنۀ سیاسی، نیرویی را بسازد و نشان دهد که اگرچه شریعت‌باور است اما شریعت، مختصِ عرصه خصوصی است و باید دست‌وپایش را از عرصۀ عمومی و حکمرانی جمع ‌کند.

🔹پویش، بازنمایی سبک زندگی «ایدئالی» بود که می‌خواست اندیشه‌ها و سبک زندگی‌های متفاوت را کنار هم بنشاند. این امر محقق نمی‌شد مگر با «سکولاریسم» و خارج‌کردن احکام دینی از مدار نهادهای حاکمیتی و قانون‌گذاری رسمی. ایدئالی که نظم مسلط جهانی آن را تعیین می‌کند."

🔸🔹شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید

🆔 @sourehmagazine


#گپ_سوره

🔷اولین نشست گپ سوره با موضوع "داستان یک بلوا "
(بررسی #بلوای_۱۴۰۱ همراه با خوانش صفحاتی از پیش شماره ماهنامه سوره)

با حضور:
🔸سرکار خانم سحر دانشور
🔹جناب آقای هانی ایرانمنش
🔸جناب آقای محمد امین فرج اللهی
🔹جناب آقای صادق شهبازی
🔸جناب آقای محمدعلی بیگی

مکان:کافه کتاب حوزه هنری انقلاب اسلامی
🕛 زمان : دوشنبه ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱-ساعت ۱۸

🆔 @Sourehmagazine


🔻آخرین نفس‌های نیروی تحمیل کننده سکولاریسم، عنوان مطلبی است که با نگاه تحلیلی به بیان دیدگاه‌های حسین کچویان پرداخته و در مجله سوره به چاپ رسیده است.

✍️نویسنده:
محمدجواد نجفی

بخشی از متن:
🔸"به باور کچویان تاریخ و هویت ایرانی از زمان پیدایش تاریخ غرب دچار معضلاتی شد. او در کتاب تطورات گفتمانهای هویتی ایران، انواع گفتمان‌های هویتی ایران طی سه دوره تاریخی، از آغاز پیدایی معضل هویت پیش از نهضت مشروطه تا عصر مابعد انقلابی، یعنی دوران پس از انقلاب 57 را واکاوی و توصیف می‌کند و انقلاب اسلامی را پاسخ قاطعی به بحران هویتی ما می‌داند. انقلابی که ثمرۀ مجاهدت نیروهای مختلف اجتماعی در طول دو سدۀ اخیر بوده و در منشوری با عنوان «قانون اساسی جمهوری اسلامی» متجلی شده است. بستری که قرار است انفتاح تاریخی در دل آن رقم بخورد."

🔸🔹شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...

🆔 @sourehmagazine


🔻برای مهار ایران قوی، عنوان مطلبی با موضوع؛ مرور تحلیلی بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره #بلوای_۱۴۰۱ است که در مجله سوره به چاپ رسیده است.

✍نویسنده:
محسن آقابابائی زیارتی

بخشی از متن:
🔸️ "رهبرانقلاب، به این نکته تذکر دادند که افرادی هستند که به‌وسیله انواع تحلیل و لفاظی‌های مغالطه‌آمیز، از سازمان‌های جاسوسی آمریکا یا صهیونیست‌ها دفاع می‌کنند. گویی تلاش می‌کنند مردم، دشمن را فراموش کنند. این تلاش که رهبری از آن سخن می‌گویند، خود را به صورت یک روحیه درآورده و درپی تکمیل کار دشمن در ذهن و رفتار مردم و خصوصا نخبگان است؛ خاصه وقتی طی سالیان با شیطنت دشمن مواجه بوده‌ایم و در هر شیطنتی، به این دخالت و درازدستی دشمن تذکر داده شده‌است. ولو واقعی بودن دشمنی و دشمن محرز شده‌باشد، گویا ذهن برخی برای قبول این وسوسه که دشمنی در کار نیست و اصطلاحا توهم توطئه نباید داشت، آماده شده است. این ترفند، از تلاش‌های همان دشمن است، برای شکستن مقاومت مردم و اطمینان از نتیجه بخش بودن اقدامات و فعالیت‌هایش."

🔸️🔹️شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...

🆔 @sourehmagazine


🔻انیمیشن ایران زنده است، عنوان مطلبی درمورد انیمیشن سینمایی پسر دلفینی و امیدواری‌های حاصل از آن است که در مجله سوره منتشر شده است.

✍نویسنده:
حامد میرزائی

🔸️بخشی از متن:
"دهه‌ی نود شمسی، پرماجراترین برهه از تاریخ انیمیشن‌های بلند سینمایی ماست و حالا در قرن و دهه‌ی جدید، ما با بلوغ‌یافته‌ترین اثر تجاری انیمیشن‌مان مواجهیم؛ گرچه تاریخ ساخت آثار بلند، به دهه‌ی هشتاد و انیمیشن «خورشید مصر» یغمائیان و خوارزمی بازمی‌گردد. با مرور سریع آثار این حدوداً بیست سال و همچنین مقایسه‌ی چشم‌پوشانه با آثار روز جهان، می‌توان به ساخت و اکران پسر دلفینی حقیقتاً افتخار کرد.
🔹️ متأسفانه حتی قبل از بلوای اخیر هم، سازندگان و متولیان نتوانستند صدای این انیمیشن و میزان استقبال از آن را به‌خوبی به گوش مردم برسانند."

🔸️🔹️شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره مجله سوره بخوانید...


🆔 @sourehmagazine


🔺بلوا در حباب، عنوان مطلبی درباره بلوای۱۴۰۱ است که در پیش شماره مجله سوره به چاپ رسیده است.


✍‌نویسنده:
سیدعلی سیدان

🔹بخشی از متن:
"طبقه مرفهِ مدرن ایران به‌شدت واقعیت‌زدایی‌شده است. در شرایطی که بدون «زحمت» و «خطر» می‌توان با یکی‌دو موج تورمی، یک‌شبه ره صدساله را پیمود و دارایی خود را چندبرابر کرد، صحبت‌کردن از «مطالبات فرهنگی» سخنی مُهمل و میان‌تهی است. طبقه‌ای که رنج و خطرِ به‌دست‌آوردن چیزی را ندیده باشد، شروع می‌کند به مُهمل‌بافیِ فارغ‌بالانه دربارۀ مطالبات فرهنگی.
نمونه‌اش همان خواننده‌ای که به ‌واسطۀ استیج برنامه «عصر جدید» یک‌شبه به شهرت رسید و آهنگی در این بلوا بیرون داد که به ‌واقع از دلش برآمده بود و به دلِ دلبستگان بلوا نشست و زمزمۀ لبانشان شد. مضامین به‌کاررفته در آهنگ «برای...» از شروین حاجی‌پور، دلالت بر همان ذائقۀ طبقه مرفه و مدرن ایران دارد که به‌طور گلخانه‌ای و واقعیت‌زدایی‌شده بازتولید شده است."

🔸🔹شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره مجله سوره بخوانید..‌.
🆔 @sourehmagazine


🔺 مجله سوره را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

🔸با ما همراه باشید...

🆔 @sourehmagazine


🔺طباطبایی و رویای ویرانشهر
نگاهی به یادداشت‌های سیدجواد طباطبایی درباره بلوای1401

✍️نویسنده:
علیرضا سمیعی

🔸طباطبایی مفهوم «ملت» را تاریخی می‌داند، اما وقتی نوبت به مفهوم «امت» می‌رسد، از امری معنوی یاد می‌کند که غیر تاریخی است. به همین خاطر ما نمی‌فهمیم چطور تاریخ ادیان و تاریخ پیغمبران داریم و چرا انبیا هر کدام که از پی هم آمدند، توصیفی متفاوت از پیشینیان دادند و شریعت را نو کردند. دین نیز تاریخی دارد. هر چند ساخته و پرداختۀ تاریخ نیست، اما آمده تا تاریخ را بسازد.
باری به‌هرحال کسی که ایران را استثنایی و بر حق می‌داند، ناچار باید دینی که این مردم خاص پذیرفته‌اند را استثنائی و بالاتر از مابقی بداند.

🔸🔹 شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره مجله سوره بخوانید...

🆔 @sourehmagazine


🔺️برای میان مایگی
درباره آهنگ «برای...»؛ مرثیه‌ای که برای سگ‌های بی‌گناه ممنوعه سروده شد

✍️نویسنده:
میثم بال‌‌زده

بخشی از متن:
🔸️"اتفاق تلخی رخ می‌دهد، احساسات جریحه‌دار می‌شود، فضا ملتهب می‌شود، توییت‌ها منتشر می‌شود، استوری‌ها گذاشته می‌شود و مدام جو داغ و داغ‌تر می‌شود و کاه‌ها رشته‌کوه می‌شود و احساسات به صورت خشم و فریاد بروز می‌یابد و راه به خیابان می‌برد .
طبعاً خواننده جوان و خوش ذوق ما هم از این قاعده ثابت مستثنی نیست.  او در فضای غیرآزاد مجازی (در ایران)، در حال پیگیری اخبار انقلاب، مدام توییت خوانده و خوانده و سرعت خواندنش را بالا برده و کم کم به یک ریتم رسیده، ریتم را ملودی کرده و دیده چه شراب نابی حاصل شده. متن حاضر، ملودی هم حاضر، احساسات هم که در اوج غلیان، چرا نخواند؟ می‌خواند و الحق و الانصاف هم که خوب خوانده و اثر تمیز و انقلابی درآمده و می توان بر دیوار تاریخ چسباندش. تنها یک ایراد کوچک دارد که آن هم چندان مهم نیست. گیرم که عبارات متن بی ربط به هم و متعارض باشند، واقعا چه اهمیتی دارد؟
مثلاً در مقابل چنین اثر فاخر و ماندگاری، واقعا این سوال بی اهمیتی است که چطور می توان هم برای مردم بی پول و زباله‌گرد اشک ریخت و هم برای فقدان زندگی معمولی _ بخوانید زندگی بی دردسر بی دغدغه مرفه _ و هم درخواست یک اقتصاد آزاد را داشت که در آن مبتنی بر نظریه بقا هرکس سرمایه بیشتری داشته باشد، حق حیات بیشتری دارد؟
به هرحال اشک دارد دیگر، اشک دارد و می‌خواهد برای جفتش بریزد، به ما چه ربطی دارد؟ البته که نباید از هر کسی انتظار داشت اقتصاد آزاد و نتایجش را بداند و بفهمد..."

🔸️🔹️شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره مجله سوره بخوانید...

🆔 @sourehmagazine


🔺از زمین خاکی تا ورزشگاه آزادی
گزارشی از روند شکل‌گیری رویداد سلام فرمانده

✍️نویسنده:
مصیب علی‌اکبرزاده‌آرانی


🔸در نظر بگیرید شیعیانی که خارج از مرزهای ایران زندگی می‌کنند، با چه مصائبی رو‌به‌رو هستند. شیعیان آذربایجان زیر چکمه‌های الهام‌علی‌اف، شیعیان کشمیر مورد هجوم ارتش هند، شیعیان بحرین در نبرد با حاکم جزیره، شیعیان نیجریه در تلاش برای حفظ عقاید خود در برابر تجاوز دولت، شیعیان لبنان در پیشانی مبارزه با اسرائیل و... هستند. شیعیان سایر کشورها نیز دارند زندگی در وضعیت اقلیت بودن را تجربه می کنند و شیعیان هیچ کشوری از حمایت کامل حاکمیت خود برخوردار نیستند.
در این وضعیت، سرودی از ایران در جغرافیای شیعه فراگیر شده‌است و هر گروه شیعی که دل به اندیشه‌‌های انقلاب اسلامی بسته است، تلاش می‌کند پیوند خود را با این اندیشه اعلام کند. سلام فرمانده نسیمی بود که غبار دنیا را از دل ما اندکی کنار زد تا بخشی از بذر انقلاب اسلامی در دل ما جوانه بزند.

🔸🔹شما میتوانید این گزارش را در پیش شماره مجله سوره بخوانید....

🆔 @sourehmagazine


🔺افول اجتهاد و ظهور هیاهو
در حاشیه مواضعی که از گوشه و کنار حوزه علمیه درباره #بلوای_۱۴۰۱ شنیده شد

👤نویسنده:
حمیدرضا میررکنی


🔸 "حجاب فرم اسلام است؛ خواستن آن و مبارزه در راه آن می‌تواند مبارزه در راه کل اسلام را نمایندگی کند و مبارزه با آن می تواند مبارزه با اصل و کل اسلام را.
دقیقا همین خصیصه است که حجاب را در تاریخ معاصر ایران بدل به محور یک کشاکش فرهنگی و سیاسی بزرگ می‌کند.

🔹کسانی که علیه حجاب می‌جنگیدند به صراحت اعلام می‌کردند که تغییر پوشش (کشف حجاب) طریقی است به یک تغییر فرم اساسی و کلان. جمعی که از اصلاح پوشش و کشف حجاب سخن می‌گفتند همان کسانی بودند که از تازه شدن کل ایران دم می‌زدند."


🔸🔹شما می‌توانید این نوشته را در پیش شماره مجله سوره بخوانید...


🆔 @sourehmagazine


گفت‌و‌گوی مجله سوره با استاد اصغر طاهرزاده؛
🔺انتقام استڪبار از مردم متفکر ایران


🔹استاد اصغرطاهر زاده در گفت‌و‌گو با سوره درباره #بلوای_۱۴۰۱ :

اگر صریح بخواهم بگویم این پدیده هیچ چیزی نیست جز انتقام از جایگاه تاریخی انقلاب اسلامی.

🔸پیچیدگی قضیه نشان میدهد انقلاب اسلامی تمام هویت رقیبش را از بین برده است.
میخواید اسم آن را رقیب مدرنیته به معنای سکولاریسم بگذارید، یا میخواهید تحجر و ارتجاع یعنی و هابیت بنامید. حتی میتوانید اسم آن را روشنفکر مدرن حاضر در جامعه ایران بگذارید که نتوانسته به ایران بیاید.

🔹چرا انتقام بگیرند؟
چون نتوانسته اند منازعه را بارقابت حل کنند.
تا دیروز تصور میکرد رقیب ماست و امروز متوجه شدند این رقیبی نیست که بشود با آن درافتاد."


🔸🔹شما میتوانید این گفت‌و‌گو را در پیش شماره مجله سوره بخوانید...

🆔 @sourehmagazine


سرمقاله پیش شماره مجله سوره؛
🔺ما را به میان ذره ها جوی

👤نویسنده:
سیدعلی سیدان


#بخش_دوم

🔸مرکز رسانه‌ای «سلوک»، در تکاپو برای کشف ذره‌هاست. ذره‌هایی که یا در هیئت «ایدۀ» یک محصول هنری، یا در قامت یک «استعداد» انسانی یا در شکل یک «کلمۀ» معطوف‌به روایت، در میدان نبرد حاضر شده‌اند.

🔹 ماهنامۀ «سوره» به‌عنوان رسانۀ هویتی جبهه انقلاب اسلامی و امت حزب‌الله، در دل مرکز رسانه‌ای سلوک، مسئولیت تولید کلمه برای روایت نیروی نهفته در ذره‌های انقلابی را به عهده گرفته است. سوره، در دورۀ جدید خود، به پیروی از سنتی که سیدمرتضی آوینی مُلهَم از خبر انقلاب اسلامی پایه‌گذاری کرد، در شکل و شمایلی تازه، روی همین نقطه ایستاده است؛ که نایستاده و  در حرکت است؛ حرکتی توأم با دعوت. ذره‌هایی که آینده را حمل می‌کنند، ما را به‌سوی خود فرامی‌خوانند و «سوره» در جست‌وجو برای کشف این ذره‌ها و گزارش آن‌هاست.

ما را به میان ذره‌ها جوی
ما خُردترین ذره‌هاییم...

🔸نیروهای انقلاب اسلامی، امروز در میدان‌های گوناگون در کشاکش با نیروهای رقیب هستند. میدان سیاست، میدان هنر، میدان کتاب و نشر، میدان حوزۀ علمیه، میدان دانشگاه، میدان خانواده، میدان معاش، میدان مسکن، میدان جهاد، میدان فناوری و... .

🔹مجلۀ «سوره» در دورۀ جدید، به حول و قوۀ الهی، راوی مبارزۀ نیروهای انقلاب در این میدان‌هاست تا آیندۀ ایران اسلامی، زیر خرواری از ادبیات ذهن‌زده و تخصصی به محاق نرود؛ ادبیاتی که یا برآمده از تجدد است یا برآمده از تحجر؛ ادبیاتی که یا وابسته به آمریکاست یا وابسته به تفاله‌های آمریکا و به تعبیر دقیق حضرت روح‌الله، «اسلام آمریکایی» است.

🔸سوره، بنا دارد اجتماعی از «انسان‌رسانه‌های خبره» باشد که مسئولیت روزنامه‌نگاری تحقیقی متناسب با نیازهای مردم انقلابی ایران را به عهده می‌گیرند.

🔹پس از دورۀ افول «ژورنالیسم فرهنگی» در جبهۀ انقلاب اسلامی، به این نتیجه رسیدیم که آن هستۀ زایندۀ فرهنگ را از دست داده‌ایم و کارهای فرهنگی ما به جای آنکه مولّد باشند، مصرف‌کننده شده‌اند. تا جایی که امروز، شکل دادن به یک تحریریۀ همدل با هم و هم‌افق با انقلاب اسلامی، کاری بس دشوار است.

🔸کار ما قیام برای تحقیق و کشف و روایت میدان است، اما نباید به همین بسنده کنیم. ما باید بتوانیم از «ژورنالیسم تحقیقی» به «ژورنالیسم تحقّقی» پل بزنیم؛ یعنی روایت و تبیینی که خود به اقامه و تحقق کمک کند و اساساً محک ما برای عیارسنجی روایت،‌ آن ‌است که نظر به تحقق و اقامه داشته باشد. در این مسیر، خاضعانه دست یاری به‌سوی هر کسی که خود را در میدان نبرد می‌بیند، دراز می‌کنیم.



🔶 🔷در پیش شماره مجله سوره بخوانید...

🆔 @Sourehmagazine


سرمقاله پیش شماره مجله سوره؛
🔺ما را به میان ذره ها جوی

👤نویسنده:
سیدعلی سیدان


#بخش_اول

🔸خبر چیست؟ بهتر است بپرسیم چه چیزی به‌واقع «خبر» است؟

خبر را در ادبیات متداول رسانه، این‌چنین تعریف کرده‌اند: «خبر، گزارشی از رویدادهای تازه و جاری است که حاوی یک یا چند ارزش خبری باشد.» بر پایۀ همین تعریف، ما هر روز با سیلی از اخبار مواجهیم که مدعی تازگی هستند اما به‌واقع «تکرار لحظه اکنون» هستند و چیزی دربارۀ آینده و سرنوشت به ما نمی‌گویند.
آیندۀ ما چیست و کجاست؟ دقیق نمی‌دانیم؛ اما می‌دانیم که آینده، تکرار لحظۀ اکنون نیست. جاهلیت مدرن، اکنونِ خود را همچون آیندۀما جا می‌زند تا بشارت به آینده را در قلبمان زنده‌به‌گور کنیم.

🔹آیندۀ ما، به‌سان نوری در دوردست،‌ سوسو می‌زند و ما اگر طالب خبری از آن هستیم، باید به‌سمت نور حرکت کنیم. موسای نبی، هنگامی که نوری از جانب کوه طور دید به خانواده‌اش گفت:
اُمْكُثُوا إِنِّي آنَسْتُ نَارًا لَعَلِّي آتِيكُم مِنْهَا بِخَبَرٍ (درنگ کنید! نوری دیده‌ام. [می‌روم] شاید خبری از آن برای شما بیاورم).

🔸باید حرکت کرد. باید تکان خورد. باید جُنبید،  اگر خواهان خبر از آینده‌ای هستیم که به ما بشارت داده شده است، باید قیام کرد و باید رفت؛  هسته‌ای که به خاک می‌افتد، سرنوشتش همان درخت پربرگ‌وبار است؛‌ اما خیزش هسته به سمت نور است که آینده را ممکن می‌کند. آینده، هر چه باشد، در دست همین ذره‌هایی است که به سوی نور قیام می‌کنند.

🔹پوشانندگان، می‌خواهند با کلمات خبیثه‌ای که از دهانشان بیرون می‌آید این نور را بپوشانند. «يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ». متجددان و متحجران، از ذهن بی‌بنیاد خویش، بت‌های سنگی ساخته‌اند و گمان می‌کنند قیام ذره‌ها به‌سوی نور، با کلمات خبیثه و بی‌بنیاد آن‌ها مهار می‌شود. آن‌ها ما را بی‌بنیاد و بی‌برگ‌وبار می‌خواهند تا ما نیز مثل آن‌ها، همچون درختان برجهیده از زمین، قرار و ثباتی نداشته باشیم. «و مَثَلُ كَلِمَةٍ خَبِيثَةٍ كَشَجَرَةٍ خَبِيثَةٍ اجْتُثَّتْ مِن فَوْقِ الْأَرْضِ مَا لَهَا مِن قَرَارٍ    يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ».

🔸اگر در کلام معصوم، «قول ثابت» به ولایت تأویل شده است، به آن معناست که حیات و بقا و سرنوشتِ ما در گرو خیزش و مبارزه با ظلمت برای الحاق به خورشید ولایت است.
من به سرچشمۀ خورشید نه خود بردم راه
ذره‌ای بودم و مهر تو مرا بالا برد
ما باید در آنچه خبر پنداشته‌ایم، شک کنیم. خبر، مژدۀ سرنوشت است و سرنوشت، در دل ذره‌هاست. این ذره‌ها در سال 1357 خورشیدی، به‌سوی خورشید قیام کردند و هژمونی غرب را شکستند. این‌چنین بود که «انقلاب ذرّات» پدید آمد.

🔹قرن اخیر، فقط یک خبر دارد و آن، خبرِ «انقلابِ اسلامی» است. فقط رویدادهایی«ارزش خبری» دارند که با این خبر نسبت پیدا می‌کنند. گوش‌های متجدد و  متحجر، خبر انقلاب را نشنیدند و سر در لاک ذهن خویش فرو بردند. آنها پنبۀ «تخصص» در گوش کردند تا «خبر» انقلاب را نشنوند.

🔸«متخصصان» این خبر را ناشنیده و نادیده گرفتند، تحقیر کردند،‌ تحریف کردند، بی‌آینده دانستند و سرکوب کردند تا بی‌خبری بر جهان سیطره پیدا کند.
ما نیز، اگر می‌خواهیم گرفتار بی‌خبری نشویم، باید به جنبش درآییم و به‌پا خیزیم. خبر انقلاب اسلامی به گوش ذره‌ها رسیده است و این ذره‌ها از لبنان تا فلسطین، از یمن تا بحرین، از پاکستان تا آذربایجان، از افغانستان تا قلب اروپا به سمت نور در حرکتند. آیا ما از خیزش ذره‌ها باخبریم، یا به حکم ذهنیت‌های «تخصصی»، قیام ذره‌ها را انکار می‌کنیم؟ باخبرشدن، مستلزم حرکت است و ذهن‌های درخودمانده چه می‌دانند که خبر چیست و کجا یافت می‌شود؟
ای بی‌خبر بکوش که صاحب‌خبر شوی
تا راهرو نباشی، کی راهبر شوی؟




🔶 🔷در پیش شماره مجله سوره بخوانید...

🆔 @Sourehmagazine


صفحهٔ رسمی نشریهٔ سوره را در پیام‌رسان‌های اینستاگرام، تلگرام، ایتا، بله و روبینو به نشانی زیر
@Sourehmagazine

و صفحهٔ رسمی نشریهٔ سوره در پیام‌رسان روبیکا را به نشانی زیر
@Soureh_magazine
دنبال کنید.

🆔 @Sourehmagazine


🟠 پیش‌شمارهٔ دورهٔ جدید ماهنامهٔ سوره به سردبیری سید علی سیدان منتشر شد.


🔶 فهرست مطالب پیش‌شماره؛

🔸 ما را به میان ذره‌ها جوی

🔸 برای مهار ایران قوی
مرور تحلیلی بیانات رهبر انقلاب اسلامی دربارۀ بلوای 1401

🔸 گفتارها در جنگ با واقعیت
چارچوب‌های تحلیلی متفاوت چگونه در صحنۀ بلوای 1401 حاضر شدند

🔸 طباطبایی و رؤیای ویرانشهر
نگاهی به یادداشت‌های سید جواد طباطبایی دربارۀ بلوای 1401

🔸 آقای ژیژک! از موزۀ تاریخ بیرون بیایید!
نامه‌ای به اسلاوی ژیژک، نظریه‌پرداز چپ‌گرای اسلوونیایی

🔸 آخرین نفس‌های نیروی تحمیل‌کنندۀ سکولاریسم
تحلیل حسین کچویان از نیروهایی که مانع ظهور تاریخی دیگر می‌شوند

🔸 بلوا در حباب
جستاری دربارۀ آنچه در بلوای 1401 تجربه کردیم

🔸 سودای انطباق
چگونه سازمان مجاهدین خلق به ماشین پیش‌بینیِ فروپاشیِ جمهوری اسلامی تبدیل شد؟

🔸 افول اجتهاد و ظهور هیاهو
در حاشیۀ مواضعی که از گوشه و کنار حوزۀ علمیه دربارۀ بلوای 1401 شنیده شد

🔸 از زمین خاکی تا ورزشگاه آزادی
گزارشی از روند شکل‌گیری رویداد سلام فرمانده

🔸 فارسی برای همه!
یادداشت‌های سفر به سوریه

🔸 انتقام استکبار از مردم متفکر ایران
استاد «اصغر طاهرزاده» در گفت‌و‌گو با سوره از ماهیت و علت بلوای 1401 سخن گفت

🔸 آیندۀ ایران روی میز تشریح
میزگردی با حضور محمد قوچانی، علی‌رضا شفاه و سجاد صفارهرندی

🔸انیمیشن ایران زنده است!
نگاهی به انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی» و امیدواری‌هایش

🔸کافئین‌زدایی از اعتراض
نقدی بر سریال یاغی

🔸 برای میان‌مایگی
دربارهٔ آهنگ «برای...»؛ مرثیه‌ای که برای سگ‌های بی‌گناه ممنوعه سروده شد

🔸 قیام لله یک مداح
دربارهٔ «مهدی رسولی» و نحوهٔ حضورش در صحنهٔ هیئت و سیاست

🔸 خواست اکثریت، اسلام است!
مبنای تأسیس و بقای نظام در نظر امام خمینی چیست؟


📍 برای تهیۀ نشریه به دکه‌های مطبوعاتی مراجعه بفرمایید


🆔 @Sourehmagazine


🟠 پیش‌شمارۀ دورۀ جدید ماهنامۀ سوره منتشر شد.


🆔 @Sourehmagazine


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🟠 «سوره» آمد

پیش‌شمارۀ دورۀ جدید ماهنامۀ سوره ویژۀ «بلوای 1401» منتشر شد.


🆔 @Sourehmagazine


🟠 منتظر پیش‌شمارهٔ اول دورهٔ جدید ماه‌نامهٔ سوره باشید...


🆔 @Sourehmagazine

20 last posts shown.

144

subscribers
Channel statistics