فصوصات من


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


بالاترین مقام وجودی مختص انسان کامل است که مصداق عینی و حقیقی آن،چهارده نور مقدس است و اصطلاحا این مرتبه وجود را أشدالوجود می نامند و ما از باب استعانت به ذوات مقدس معصومین علیهم السلام این نام را برگزیدیم.
..
ID: @alzamani_al
کانال دوم: @hazratejalalodin

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: @AxNegarBot

نه نوحی هست
تا از موج و طوفان بَر کشد مارا...
نه موسایی
که بشکافد عصایش آبِ دریا را...
نه ابراهیم
تا ناگه گلستان سازد از آتش...


خدایا!
"داستان" کاری برای ما نخواهد کرد
حقیقت باش!



#حسین_جنتی

@h_jannati



Forward from: خشتِ خام | حسین دهباشی
تدریس زبان پاچه‌خواری/ پوریا عالمی

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرده «تدریس زبان انگلیسی در مدارس ابتدایی ممنوع است و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد.»
این خبر چندتا چیز را روشن کرد.

اول اینکه این دلاوران فکر می‌کنند واقعا چیزی که توی مدرسه یاد می‌دهند مهم است! والا. با این روش تدریس که مدارس ما دارند، طرف بعد از فارغ‌التحصیلی نمی‌تواند یک معادله یک‌مجهولی حل کند و وقتی می‌رود دانشگاه استاد دوباره از چهار عمل اصلی شروع می‌کند.

یا فارغ‌التحصیل ما وقتی می‌خواهد به زبان انگلیسی بگوید یک لیوان آب به من بدهید، انگار ای‌تی دارد سعی می‌کند با اهالی زمین ارتباط برقرار کند. شما فقط یک لحظه تصور کنید انگلیسی حرف زدن آقای احمدی‌نژاد را که نه تنها مدرسه ابتدایی را تمام کرده بود بلکه در دانشگاه هم درس می‌داد! یعنی وقتی دلاوران مسوول به این چیزها فکر کنند اصلا نگران آموزش زبان انگلیسی در مدارس نخواهند بود.

بعد هم دلاوران یک‌طوری می‌گویند تدریس زبان انگلیسی در مدارس ممنوع است که آدم خیال می‌کند زبان کردی و زبان ترکی شاکی خصوصی تدریس زبان انگلیسی بودند و زبان انگلیسی جا را برای آنها تنگ کرده است.

خود زبان فارسی هم والا دل خوشی از تدریس‌شدن در مدارس ندارد. یعنی زبان فارسی برای خودش کلی شاعر و نویسنده دارد، بعد شما کتاب فارسی دبستان و دبیرستان را ورق می‌زنی، عین برنامه‌های تلویزیون است. یعنی یک سری آدم که نمی‌دانی کی هستند و نمی‌فهمی چه می‌گویند نصف صفحات کتاب را پر کرده‌اند. در واقع خود ما وقتی کتاب فارسی مدرسه را ورق می‌زنیم یک لغتنامه عربی به فارسی می‌گذاریم کنار دست‌مان ببینیم چی شد.

خلاصه که حرف درشت ما این است که اصل زبان هم نه زبان فارسی است نه زبان انگلیسی نه زبان ترکی نه زبان عربی نه زبان ژاپنی. اصل زبان زبان سرخ است که سر سبز را بر باد می‌دهد که خوشبختانه این زبان مدت‌هاست جایی تدریس نمی‌شود و نهایتا زبان چرب‌زبانی و پاچه‌خواری آموزش داده می‌شود.

@pouriaalami
Channel | @iranoralhistory
Channel | @tarikhonline


Forward from: محمدرضا زائرى
سوختند و پودر شدند تا صادرات نفتي ما پول بشود و بودجه اش بيايد دست كساني كه مهمترين دغدغه شان اين است كه يك نفر چتر به دست دنبالشان باشد تا پوستشان زير آفتاب آسيب نبيند!
https://telegram.me/morzaeri


Forward from: حمیدرضا تمدن
alajthad-w-altjded.pdf
7.9Mb


Forward from: サラ
یک چیز دیگه اینه که خوبه غرض هر کدوم رو در طرح مقولات در سیستم فکریشون مطرح کنیم:
هدف ارسطو در طرح مقولات ارائه یک دسته بندی کلی از اشیاء بود تا تعریف و به تبع شناخت با اون ها میسر بشه.
هدف کانت در طرح مقولات ایجاد یک رابطه بین عین و ذهن بود. طوری که بنا بر ادعا تونست بین عقل گرایان حوزه فرانسه و تجربه گرایان حوزه انگلیس آشتی برقرار کنه


Forward from: サラ
سلام
مقولات ارسطو همان عالی ترین اجناسی هستن که اشیاء هم در تحلیل مفهومی و هم در تحلیل وجودی به اون ها ختم میشن. مقولات در نظر ارسطو بر شیوه استقرایی (پسینی) کشف میشن.
اما مقولات کانت همان قالب های پیشینی فاهمه هستن که تجربه (experiment) بدون اون ها به چنگ نمیاد. این مقولات در نظر کانت به شیوه پیشینی ترکیبی برای فاهمه ثابت هستن و لذا نه تحلیلی هستن و نه پسینی.


چند سالی فقط جامعه‌شناسی مطالعه کردم، بعد به طور سیستماتیک اقتصاد می‌خواندم؛ اعم از خرد و کلان، سیاست‌های پولی و مالی و.. همزمان کتاب‌های فلسفه‌ علامه طباطبائی، مطهری، مصباح، سروش و این‌ها را به طور منسجم می‌خواندم که البته هیچ‌کدام مرا راضی نمی‌کردند. تا اینکه کتاب «بیداری از خواب دگماتیسم» نقیب‌زاده را خواندم و دیدم چگونه آرام‌آرام دارد ذهن من را منظم می‌کند. این مقارن بود با انتشار ترجمه «سنجش خرد ناب» ادیب‌سلطانی، که با مطالعه آن به نظرم می‌رسید منشاء را پیدا کرده‌ام. در نتیجه، یک‌سال تمام آن را شبانه‌روز می‌خواندم، کتابی که از بیست‌وهفت سالگی تا کنون، بیش از دویست بار خوانده‌ یا درس داده‌ام.

در آغاز، استادی نداشتم تا اینکه برای خواندن فلسفه به آلمان رفتم و در آنجا در درس هر استادی که کانت درس می‌داد با هر گرایشی که بود شرکت می‌کردم. البته هنوز هم از خواندن کانت دست برنداشته‌ام، باز هم آن را می‌خوانم و چیز یاد می‌گیرم. البته برای اینکه آن را خوب بفهمم، پیشفرض‌های ریاضی و فیزیکی و فلسفی را هم می‌بایست مطالعه کنم. فیزیک هالیدی و حساب دیفرانسیل آپوستل را دوباره خواندم. تاریخ هندسه و تاریخ ریاضی خواندم و نیز برای اینکه این کتاب را خوب بفهمم، هفده کتاب مهم روشنگری که چند دوره آن را با عنوان «خوانش متون کلاسیک روشنگری» درس داده‌ام؛ شامل گالیله، کپلر، نیوتن، اویلر، هابس، هیوم، دکارت و...

http://www.rasanews.ir/textversion/detail/news/516435/2049
...
@ashadolvojod


Forward from: علیرضا محمدزاده
مقایسه مقولات ارسطوئی با مقولات کانتی و بررسی نقش مقولات در سیستم معرفتی آنها




Forward from: علیرضا محمدزاده
مقولات کانت و هگل-14.pdf
296.4Kb


👆👆👆👆👆👆


گفت و گوی بسیار مفید با استاد محمد علی مرادی
👇👇👇👇👇
:خبرگزاری رسا - فلسفه عرصه مرید و
مرادبازی نیست...
[شش کتاب ضروری برای فهم تفکر فلسفی دو قرن اخر]
👇👇👇
✅بارها برای ما دانشجویان علوم اجتماعی متذکر شده‌اند که این شش کتاب، شرط لازم فهم متون علوم اجتماعی و فلسفی دو قرن اخیر هستند، یعنی سه کتاب از کانت (نقد عقل محض، نقد قوه حکم، نقد عقل عملی)، دو کتاب از هگل (پدیدارشناسی روح و علم منطق) و نیز کتاب مهم هایدگر (هستی و زمان).

✅اما در مورد متن‌های کانت، در سال‌های نخست که به ایران بازگشته بودم، بیشتر ادیب‌سلطانی درس می‌دادم، اما در تجربه دیدم که باید نخست درک کلی به دست آورد، آنگاه به متن اصلی رسید. در این مورد هم پایه کتاب آقای #نقیب_‌زاده است...
http://www.rasanews.ir/textversion/detail/news/516435/2049
...
💠💠💠 @ashadolvojod 💠💠💠


👆👆👆👆👆
#پیشنهاد_ویژه_دانلود
مهم ترین سؤالاتی که عقل بشریت را متحیر نموده است چیست؟
علامه حیدری در جلسه بیست و هفتم
گفت و گو با ملحدین(خدا ناباوران) پاسخ می دهند...
حتما ببینید...
@ashadolvojod


Forward from: alhaydarii
حوار مع الملحدين 27


Forward from: alhaydarii
حوار مع الملحدين (27)
ما هي أهم الأسئلة التي حيرت العقل البشري؟
فيديو : http://alhaydari.com/ar/2018/01/62199
یوتیوب : https://youtu.be/qKV_IQTYRr4


Forward from: سید احمدی
🌺 نشست تلگرامی _ جناب آقای جلال الدین

✍ هرمنوتیک : تاریخچه ، انواع ، دستاوردها

🌸جلسه سوم 🌸

دوشنبه 96/10/25

ساعت 22

🌺گروه فلسفی Tirdad🌺
https://t.me/joinchat/Aesof0Ja90QD1mvfXR


سؤال:
تفاوت مقولات ارسطو با مقولات کانت و مقولات هگل چیست؟
ارسال پاسخ به:
@alzamani_al
پاسخ ها در کانال منتشر خواهد شد.


Forward from: ماهنامۀ خیمه
حجت‌الاسلام سیدحمید حسینی در گفت‌وگو با خیمه ١٢۴🔻

لباس روحانیت، لباس حرفه و صنف نیست/ چرا خدا در قرآن، یهود و نصارا را به دلیل تبعیت از علمایشان مذمت می‌کند؟

🔹در اسلام، برخلاف مسیحیت، قشر یا صنفی به نام روحانیت نداریم. روحانیت در مسیحیت یک صنف و واسطه مردم با خداست؛ یعنی اگر روحانی نباشد ازدواج شکل نمی‌گیرد یا توبه پذیرفته نمی‌شود یا نماز و عبادت قبول نیست؛ ولی در اسلام چنین چیزی نداریم.

🔹متاسفانه گاهی بدون اینکه درباره موضوعاتی همچون اومانیسم و سکولاریسم و دموکراسی مطالعه کنیم و بدانیم منشأ آنها کجاست و تعریف و اختلاف نظرها و سیر تاریخی آنها چیست فقط به این دلیل که غربی است، می‌گوییم؛ بد و نادرست است. همیشه موضع‌مان سلبی و کلی است و به جای اینکه آنها را بشناسیم و بگوییم که شاید در اومانیسم نکته مثبتی هم وجود داشته باشد که مثلاً از جهتی حرمت انسان را پاس بدارد و همین نکته را باید از جنبه‌های منفی آن تفکیک کرد؛ ولی وقتی کلی می‌گوییم اومانیسم مردود و شرک‌آمیز و کفرآمیز است، نسل امروز می‌گوید پس چرا در کشورهایی که با این نگاه، کافر شمرده می‌شوند، حرمت انسان بیشتر پاس داشته می‌شود؟

🔹تا صحبت از شناخت زمانه می‌شود آن را به موضوعاتی مانند اینکه دشمن امروزت را بشناس؛ درست است که دشمن امروز هم یکی از ابعاد شناخت زمانه است؛ اما وقتی دوره، دوره تخصص‌گرایی است و یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های زمانه امروز، تخصص‌گرایی و دخالت نکردن در چیزی است که تخصص نداریم و سیاست هم یک تخصص است که مطالعات و جوانبی دارد، دیگر کار هر کسی موضع‌گیری سیاسی نیست. به‌روز بودن این نیست که حتماً همه موضع‌گیری سیاسی داشته باشند.

🔹امروزه تعابیری شبیه این جمله را که امام حسین (ع) میان عقل و عشق، عشق را انتخاب کرد زیاد می‌شنوید؛ اما چنین جملاتی هرگز مبنای فکری و منطقی و دینی ندارد و جز توهین به امام حسین (ع) چیزی از آن برنمی‌آید. آیا امام حسین (ع) عقل را کنار گذاشت؟

🔹به‌محض اینکه به این بزرگواران بگویی مگر سخن علمی را بدون بهره‌گیری از روش‌های همان علم می‌توان رد کرد؛ می‌گویند دانش بشر خطاپذیر است. البته که نمی‌توان علوم بشری را صددرصد درست دانست؛ ولی این علوم همان‌قدر خطاپذیرند که در روش‌های فقهی و مانند آن، امکان خطا وجود دارد. مگر ما در مسائل فقهی‌ و برداشت‌های دینی خود خطا نمی‌کنیم؟ مگر این همه علما فتوای‌شان عوض نمی‌شود؟

🔹شما یک آیه در قرآن یا یک حدیث پیدا نمی‌کنید که عقل را تحقیر کند یا گفته باشد که عقل ناقص است، به آن گوش نکنید، بلکه همه‌جا دعوت به تعقل و تکیه بر عقل شده است. اما متاسفانه وقتی می‌خواهند عقل انسانی را تحقیر کنند می‌گویند نمی‌شود به عقل انسان‌هایی که به هوی و هوس آلوده شده‌اند اعتماد کرد؛ اما در پاسخ باید گفت مگر قرآن به همین انسان‌های هوس‌آلوده نمی‌گفت فکر کنید و طبق فکر و وجدانتان عمل کنید؟

🔹در فرهنگ بشری برخوردی که در دوره‌ای با زن یا برده صورت می‌گرفت عین عدالت تلقی می‌شد؛ اما امروز آن برخورد ظلم محسوب می‌شود؛ به هر حال تشخیص ظلم و عدل، بر اساس فهم انسانی و عرفی است. عرف باید تعیین کند که چه چیزی ظلم و چه چیزی عدل است.

🔹خیلی از لباس‌ها، لباس یک حرفه و صنف است؛ ولی لباس روحانیت، لباس حرفه و صنف نیست؛ بلکه لباس مراقبت است؛ یعنی اگر منِ روحانی، عمامه و عبا نداشته باشم کارکردهای جواب دادن به سؤالات دینی و رفع نیازهای مردم را هم می‌توانم انجام دهم؛ ولی این لباس را می‌پوشم که از خود و قداست امور دینی بیشتر محافظت کنم.

🔹چرا خدا در قرآن، یهود و نصارا را به دلیل تبعیت از علمای‌شان مذمت می‌کند؟ در حالی که ما هم باید از علمای خود تبعیت کنیم؟ حضرت فرمودند به این دلیل که آنها دیدند که علمای‌شان فاسد و دنیازده و دنیاگرا شدند؛ ولی باز از آنها تبعیت کردند.

🔻
@ehyaonline
@kheimeh_mag
🔺


4_272556193652670675.pdf
16.7Mb
ترجمه و تفسیر مختصر قرآن
پروفسور سید حسین نصر
زبان انگلیسی
دوستان مترجم،ترجمه این تفسیر ارزشمند را در اولویت خود قرار دهند.


4_625468218936397528.pdf
4.5Mb
#طریق_صوفیانه_عشق
در باب آموزه های معنوی و اندیشه های عرفانی حضرت جلال الدین مولانا
تألیف استاد پروفسور ویلیام چیتیک
ترجمه : مهدی سررشته داری
@ashadolvojod

20 last posts shown.

473

subscribers
Channel statistics