بَیان


Channel's geo and language: not specified, Russian
Category: not specified


از زندگی، مهاجرت و دیگر قضایا.
Youtube.com/farzadbayan

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, Russian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


فرصت همکاری: گوینده با صدای مرد (male voice over) - غیرحضوری

نحوه کار به این صورت هست که متونی به شما داده می‌شه تا با صدای خودتون (و با میکروفون حرفه‌ای خودتون) بخونید و ضبط کنید. موضوعات متن‌ها متنوع هست؛ به همین خاطر جزییات متون بعد از انجام تست - در صورت مثبت بودن نتیجه - باهاتون درمیون گذاشته می‌شه.

شرایط:

- صدای آقا در رده سنی جوان (محدودیت سنی وجود نداره اما مهمه که صدا جوان یا میانسال به گوش برسه)
- داشتن میکروفون باکیفیت جهت ضبط صدا (به یک میکروفون حرفه‌ای نیاز دارید. با هندزفری یا موبایل یا میکروفون‌های خیلی ارزان امکان ضبط وجود نداره)
- توانایی ادیت صدا (در حد cut کردن قسمت‌های اضافی کافیه و ادیت پیچیده‌ای نیاز نیست)
- سابقه و تجربه قبلی مهم نیست اما توانایی خوانش متون با لحنی روان، طبیعی و دوستانه ضروریه (صدای عادی و طبیعی و نرمال مدنظره؛ صدای تیپیکال رادیویی یا گویندگی مدنظر نیست).
- توانایی خوانش و ضبط حداقل ۵ صفحه متن در هفته

— به دلیل بالا بودن تعداد اپلای‌ها و کمبود منابع انسانی، فقط در صورت مثبت بودن امکان همکاری باهاتون تماس گرفته می‌شه (حداکثر طی ۴۸ ساعت بعد از اپلای).

— این آگهی موقتی هست. بعد از حذف شدن از کانال امکان اپلای وجود ندارد.

جهت اپلای، یک متن کوتاه تست وجود داره که نیازه با میکروفونی که دارید ضبط کنید. اگر آماده‌ی ضبط هستید، از اینجا اپلای کنید:

https://forms.gle/GzHknto41ccvUAkRA

*جدا از کیفیت voice over و رعایت نکاتی که در فرم بالا اشاره شده، فاکتور مهم توی انتخاب فرد موردنظر اینه که وایب صدا بخوره به اون چیزی که مدنظره. بنابراین انتخاب نشدن الزاماً به معنی نامناسب بودن کیفیت گویندگی شما نیست، بلکه ممکنه صرفاً صدای شما با موضوع موردنظر ما هماهنگ نباشه (ولی برای موضوع دیگه‌ای کاملاً عالی باشه).

@bayanz


کتاب‌ها، پادکست‌ها، ویدیوهای یوتوب و... اغلب منبع اطلاعات هستند. اطلاعات، به ساختن چارچوب‌ها و ابزارهای فکری کمک می‌کند. در قالب این چارچوب‌ها، و با کمک این ابزارها می‌شود تجربه (و سایر اطلاعات) را تفسیر کرد و این کارکرد مهمی است. با این حال، اطلاعات را نباید با خود تجربه اشتباه گرفت؛ اطلاعات تجربه نیست.

اطلاعات اغلب درباره‌ی چیزی‌ست؛ خود آن چیز نیست. مادامی که فرد در میان اطلاعات دنبال متریال برای شناخت بهتر چیزی می‌گردد، در مسیر درستی قرار دارد. آنجا فرد گیج و گمراه می‌شود که در جست‌وجوی تجربه به اطلاعات رجوع می‌کند.

از اطلاعات موجود چیزهای زیادی می‌شود درباره دریاها یاد گرفت؛ از شیمی ملکول‌های آب تا زیست‌شناسی ماهی‌ها، تا اقتصاد ماهی‌گیری یا قصه‌هایی خیالی از پری‌های دریایی و اغوا شدن مردهای جوان. با این حال، هیچ‌کدام از این‌ها معادل تجربه‌ی حضور فیزیکی در کنار دریا و شنا زیر نور آفتاب نیست. نه دقیق‌ترین اطلاعات فیزیکی-شیمیایی و نه هنری‌ترین رمان‌های ادبی، قادر به انتقال تجربه‌ی شنا در دریا در زیر نور آفتاب نیستند.

کمی قبل و بعد از بیست سالگی، زیاد در این وادی گمراه می‌شدم. برای تجربه‌ی چیزها، درباره‌ی آنها می‌خواندم و هرچه بیشتر می‌خواندم، کمتر حس می‌کردم که به آنچه می‌خواستم رسیده‌ام.

سال‌هاست که دیگر به این محدودیت اطلاعات واقفم و حواسم هست که کجا دارم دنبال چی می‌گردم... دیگر می‌دانم که تجربه‌ی شنا در دریاها، جایی لابه‌لای کتاب‌ها و ویدیوهای یوتوب و پادکست‌ها نیست.

فرزاد بیان
@bayanz




حدود یک ماه پیش اینجا نوشتم که توییتر رو مدتیه که کنار گذاشتم و اینستاگرام رو هم ماه‌هاست که هفته‌ای نهایتاً چند دقیقه استفاده می‌کنم. این روال همچنان ادامه داره و از این تغییر بسیار رضایت دارم. وقت بیشتر، فعالیت‌های مفیدتر و آشفتگی ذهنی کمتر. در این ویدیوی کوتاه، روشی که به کار بردم رو شرح دادم:

https://youtu.be/Nu5j_MS_wZE

@bayanz


چندسال پیش دوستی بهم گفت که قصد داره در یک کارگاه سه‌چهار روزه شرکت کنه ولی به‌خاطر هزینه زیادش دوبه‌شک بود. هزینه‌ش حدود ۴ میلیون تومن بود که به ارزش پول امروز حدوداً می‌شه یک‌چیزی حدود ۲۰ میلیون تومن امروز.

ازش درباره محتوای کارگاه پرسیدم. گفت موضوعش روان‌شناسی و روان‌درمانیه ولی جزییاتش «سِکرت»ه و به شرکت‌کننده‌های کارگاه گفته می‌شه با کسی درباره‌ش حرف نزنند! از همین‌جا تقریباً مطمئن شدم که این کارگاه یا به نوعی توخالی و شارلاتانسیم هست یا فرمی از فرقه‌گرایی و مغزشویی.

مختصر نظرم رو به این دوست گفتم؛ ولی خب خیلی مشتاق بود که شرکت کنه و ببینه توش چی هست. من هم دیگه اصراری نکردم و یکم فقط توی دلم براش تاسف خوردم و قضاوتش کردم.

خلاصه که نهایتاً این دوست ما علی‌رغم اشتیاقش به‌خاطر مشکلات مالی نتونست در این کارگاه شرکت کنه، ولی این روزها بعد از سلسله افشاگری‌ها و مستنداتی که درباره‌ی چنین دوره‌ها و کارگاه‌هایی منتشر شده، تقریباً می‌شه حدس زد اونجا هم چه خبر بوده (همون شارلاتانسیم یا فرقه‌گرایی یا ترکیبی از این‌دو - که حدس زده بودم).

حالا ولی موضوع صحبتم چیز دیگه‌ایه: تمایلی که در اون دوست بود و گه‌گاه در خیلی از ما هم هست، که برای مشکلاتمون دنبال راه‌حل‌های مرموز و ناشناخته بگردیم. راه‌حل‌های روشن و آزموده‌شده رو کنار بذاریم، و بریم سراغ یک جعبه‌ی جادویی که توش معلوم نیست چی هست. امید به یک راه حل فوری و معجزه‌آسا برای بهبود کیفیت زندگی... اگر این راه‌حل به مبلغ کلانی قابل خریداری هم باشه که چه بهتر.

امروز که ۱۰۰ مین جلسه تمرین مدیتیشن با بیان منتشر شد به این‌ها فکر کردم. به این که مدیتیشن به‌عنوان یک تمرین بسیار موثر ذهنی، چقدر دم‌دست و رایگان در اختیار ماست و ما چقدر برای رسیدن به اون‌چیزی که خود در درون داریم، راه دوری می‌ریم.

۲۶/۹/۱۴۰۳

@bayanz


پیشنهاد امروز: تمرین توجه انتخابی (Attention Training Technique یا ATT)

تمرین توجه انتخابی، که در درمان فراشناختی بکار گرفته می‌شه، به افراد کمک می‌کنه تا بتونن روی تمرکزشون کنترل بیشتری داشته باشن، نشخوار فکری رو کاهش بدن و انعطاف‌پذیری ذهنی‌شون رو تقویت کنن.

این تمرین ۱۲ دقیقه‌ای رو از اینجا می‌تونید انجام بدید:
https://youtu.be/Qr2NLLYvgUw

این تمرین طبق اصول درمان فراشناختی طراحی شده، با این حال دقت کنید که این تمرین به‌عنوان ابزاری در درمان فراشناختی بکار می‌ره و گرچه به‌تنهایی هم مفیده، ولی جایگزین درمان فراشناختی و سایر روش‌های روان‌درمانی نیست. اگر به‌تنهایی قادر به حل مشکلات روان خود نیستید، ترجیحاً از یک متخصص سلامت روان کمک بگیرید.

در این تمرین، کنترل روی توجه‌تون رو تقویت می‌کنید. هدف تکنیک تمرین توجه، منحرف کردن ذهن شما از افکار یا احساسات ناراحت‌کننده یا ناخوشایند نیست. در واقع احتمالاً این افکار و احساسات رو در طول تمرین تجربه کنید. مهمه که اجازه بدید این افکار و احساسات بیان و برن و اون‌ها رو به عنوان رویدادهای گذرا در بدن و ذهنتون در نظر بگیرید. هدف اصلی شما تمرکز روی صداست و در حین این تمرکز هر چیز دیگه‌ای اجازه می‌دید که صرفاً‌ گذر کنن و درگیرشون نمی‌شید.

در این تمرین از شما خواسته می‌شه که توجه‌تون رو روی صداهای مختلف، مثل صدای پرنده‌ها متمرکز کنید. تمرکزتون رو روی این صدا نگه دارید تا زمانی که به شما گفته بشه که روی صدای دیگه‌ای تمرکز کنید. وقتی فکر یا احساسی پیش میاد، اجازه بدید در پس‌زمینه باقی بمونه (معمولاً بعد از مدتی رد می‌شه و می‌ره) و به تمرکز روی صدا ادامه بدید. در این تمرین هیچ چیز دیگه‌ای مهم نیست.

این تمرین از سه بخش تشکیل شده:
۱- توجه انتخابی (Selective Attention)
۲- تغییر سریع توجه (Rapid Attention Switching)
۳- توجه تقسیم‌شده (Divided Attention)

در ۵ دقیقه اول، هر ۲۰ ثانیه روی یک صدای متفاوت تمرکز می‌کنید. در ۵ دقیقه بعدی، تمرین تغییر سریع توجه رو انجام می‌دید و فقط ۵ ثانیه روی هر صدا تمرکز می‌کنید. در ۲ دقیقه آخر، توجه‌تون رو بین همه صداها تقسیم می‌کنید.

@bayanz


چند روزیه که توییتر رو کاملاً کنار گذاشتم؛ یعنی دقیقاً صفر دقیقه در روز.

اینستاگرام رو هم چند ماهیه تقریباً کنار گذاشتم و ندرتاً، شاید چندروز یکبار، اون هم وقت‌هایی که کاری باهاش داشته باشم دقایقی استفاده کنم. به شبکه اجتماعی دیگه‌ای هم وابسته نبودم کلاً.

کنار گذاشتن اینستاگرام بسیار آسان ولی توییتر دشوار بود و طی سال‌های گذشته چندباری کنارش گذاشتم و باز بهش برگشتم. ولی روشی که این‌بار استفاده کردم بسیار موثره به‌نظرم.
فعلاً مدتی صبر می‌کنم تا ببینم چطور پیش می‌ره؛ اگر به مدت کافی بهش برنگشتم، روش رو با شما هم به اشتراک می‌ذارم تا اگر خواستید امتحان کنید.

دارم مغز رو به تنظیمات کارخانه برمی‌گردونم. دارم بازه توجه رو افزایش می‌دم.

صرف وقت در سوشال‌مدیا، چیزی نیست که در پایان عمر بابتش خشنود باشم. به گذشته هم که نگاه می‌کنم، زمان سپری شده خیره به صفحه موبایل، زمانی نیست که حس کنم زندگی کرده‌ام.

وقت تغییر رویه‌ست.
و هیچ‌وقت برای تغییر دیر نیست.

۱۴۰۳/۰۹/۱۳
فرزاد بیان
@bayanz


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
این ویدیوی «چای و رضایت در رابطه جنسی» ویدیوی قدیمی و معروفی هست که احتمالش زیاده قبلاً دیده باشید؛ اما اگر ندیدید، کاملاً ارزش تماشا کردن داره.

@bayanz


لینک همه‌ی دوره‌های مدیتیشن منتشر شده تا کنون (رایگان در یوتوب):

🟢 دوره مقدمات مدیتیشن (۱۰ جلسه) 👉 از اینجا شروع کنید

مدیتیشن رو با دوره‌ی مقدمات مدیتیشن شروع کنید؛ بعد از اتمام این دوره، می‌تونید با هر کدوم از دوره‌های بعدی به دلخواه ادامه بدید:

🟢 دوره مدیتیشن برای اضطراب (۳۰ جلسه)

🟢 دوره مدیتیشن برای تمرکز (۳۰ جلسه)

🟢 دوره مدیتیشن برای کنترل خشم (۱۰ جلسه)

🟢 دوره مدیتیشن برای تنهایی (۱۰ جلسه)

🟢 دوره مدیتیشن برای عزت نفس (۳۰ جلسه - در حال انتشار)


____

تمام دوره‌ها، به سبک مدیتیشن ذهن‌آگاهی (mindfulness) طراحی شده که شواهد علمی گسترده‌ای اثربخشیش رو در کاهش علائم اضطراب، افسردگی، PTSD، اختلالات خوردن، نقص توجه، مشکلات خواب و چندین مسئله فیزیکی و ذهنی دیگه نشون می‌ده.

این دوره‌ها که چندین ماهه هر روز مشغول انتشارش هستیم، احتمالاً کامل‌ترین مجموعه‌ی مدیتیشن به زبان فارسی باشه که با رویکردی علمی و اصولی، به‌دور از باورهای خرافاتی و غیرعلمی (مثل چاکرا و...!) مدیتیشن رو آموزش می‌ده.

گوش دادن به این فایل‌ها از هرجایی غیر از کانال یوتوبِ «مدیتیشن با بیان» اخلاقی نیست.

@bayanz


فرصت همکاری: ادیتور ویدیوهای یوتوب

برای یک چنل یوتوب به زبان فارسی در سبک علمی-آموزشی به یک ادیتور ویدیو نیاز دارم. اگر در این زمینه تجربه دارید از اینجا اپلای کنید:

https://forms.gle/hdg8LEMatqvbW1fm6

*نمونه‌کار ادیت مناسب در سبک یوتوب ضروریه. نمونه‌کارهای بی‌ربط (فیلم مراسم و فیلم کوتاه هنری و... اهمیتی نداره).

**اگر امکان همکاری وجود داشته حداقل طی ۲۴ ساعت تماس گرفته می‌شه؛ عدم تماس به معنای عدم امکان همکاری (به‌خاطر کمبود وقت و امکانات، ایمیل ریجکتی ارسال نمی‌شه)

@bayanz


وید یا ماریجوانا (گل) اولین‌بار از کجای دنیا شروع شد؟

در ویدیوی قبلی گیاه‌شناسی شاهدانه یا کانابیس رو بررسی کردیم. حالا می‌خوایم به این سوال پاسخ بدیم که این گیاه چه زمانی در تاریخ زمین سر و کله‌اش پیدا شد. در روند پاسخ دادن به این سوال با روش‌های علمی جالبی آشنا می‌شیم. اینجا تماشا کنید:

https://youtu.be/sZWIQkmzl2E
👆

📙 بر اساس کتاب Weed Science: Cannabis Controversies and Challenges
نوشته گادفری فریدمن، استاد روان‌پزشکی و نوروساینس دانشگاه Yale.

@bayanz


Sex at Dawn.pdf
9.2Mb
ترجمه فارسی کتاب Sex at Dawn یا «سرشت جنسی انسان»

قبلاً در این ویدیو خلاصه این کتاب رو تعریف کردم و خیلی سوال شده بود که ترجمه‌ش رو از کجا گیر بیاریم.

▪️ویدیوی خلاصه این کتاب
▪️ویدیوی معرفی ۵ کتاب مفید درباره امیال جنسی

امیدوارم مفید واقع بشه.

*ترجمه این کتاب ناشری در ایران نداره و به‌صورت مستقل توسط مهبد مهدیان ترجمه شده و جایی از کتاب هم اشاره‌ای به حقوق مترجم نشده؛ و در اینترنت هم جایی برای فروش موجود نیست (مگر چاپ‌خانه‌هایی که مستقلاً چاپش می‌کنن و برای سود خودشون می‌فروشن). به‌نظر میاد مترجم صرفاً با هدف ترویج آگاهی اقدام به ترجمه کرده و در نتیجه به اشتراک‌گذاری فایل PDF اش بی‌مشکل به‌نظر میاد.

@bayanz


حالا می‌رسیم به بررسی علمی وید یا ماری‌جوانا یا به‌اصطلاح «گل». البته که یک ویدیو کافیش نیست و این موضوع رو در یک مجموعه ویدیو بررسی می‌کنم.

اولین قسمت این مجموعه رو در یوتوب تماشا کنید:

https://youtu.be/LapbfnPqtNs
👆

📙 بر اساس کتاب Weed Science: Cannabis Controversies and Challenges
نوشته گادفری فریدمن، استاد روان‌پزشکی و نوروساینس دانشگاه Yale.

@bayanz


دی‌ام‌تی و آیاهواسکا: روان‌گردانی با حس مرگ (خلاصه کتاب)

در این ویدیو بر اساس کتاب «DMT: مولکول روح» نگاهی به تاریخچه، تاثیرات، تجربه مصرف و داروشناسی این روان‌گردان تاریخی می‌ندازم.

در یوتوب تماشا کنید:
https://youtu.be/goALc4W9WJo
👆

@bayanz


تاریخ تکاملی سکس در انسان (خلاصه کتاب)

در این ویدیو خلاصه کتاب «سکس در آغاز» رو که به تاریخ تکاملی روابط جنسی در انسان می‌پردازه براتون می‌گم. یکی از نفیس‌ترین کتاب‌هایی که در بیست‌ویکی-دو سالگی خوندم:

https://youtu.be/Lc0fmcSKLQo?si=bp9hvYx67D0UNQrx
👆

@bayanz


در این ویدیو مفصل (۱ ساعت) درباره روان‌گردان LSD صحبت می‌کنم. این که چطور به‌وجود اومد، ویژگی‌های دارویی/شیمیاییش چیه، تجربه‌ی مصرفش چطوریه، استفاده‌های درمانیش چیه و چه خطرات/ریسک‌هایی داره.
بر اساس کتاب LSD: My Problem Child نوشته‌ی آلبرت هافمن، مبدع این ماده

در یوتوب تماشا کنید:
https://youtu.be/Et7Wp5hYc7Q
👆

@bayanz


لینک همه‌ی دوره‌های مدیتیشن منتشر شده تا کنون (برای همیشه رایگان در یوتوب):

▪️دوره مقدمات مدیتیشن (۱۰ جلسه) 👉 از اینجا شروع کنید

▪️دوره مدیتیشن برای اضطراب (۳۰ جلسه)

▪️دوره مدیتیشن برای تمرکز (۳۰ جلسه)

مدیتیشن رو با دوره‌ی مقدمات مدیتیشن شروع کنید؛ بعد از اتمام این دوره، می‌تونید به دلخواه با هر کدوم از دوره‌های دیگه ادامه بدید.

@bayanz


دراگ روان‌گردانی که اروپا رو تسخیر کرد

در این ویدیو سرگذشت یک دراگ کمتر شناخته‌ای شده‌ای رو براتون می‌گم که در زمان‌های دور در اروپا خیلی پرطرفدار شد و مردمان زیادی در اروپا مصرفش می‌کردند.

https://youtu.be/u-pK1XMQsDg?si=GbsQfyxGZgsWvVJo
👆

@bayanz


آزمایش قایق سکس: آزمایشی که شاید امید از دست رفته‌تون رو به انسانیت احیا کنه

در این ویدیو آزمایش انسان‌شناسی قایق آکالی رو شرح می‌دم. آزمایشی که سانتیاگو ترازاگا که یک انسان‌شناس بود طراحی و اجراش کرد. تماشا کنید:

https://youtu.be/sMi7bIGMP78
👆

@bayanz



20 last posts shown.