Biology Research Group


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


مشاوره در امور پایان نامه
ساخت پاورپوینت و پرزی دفاع
تحقیق موضوعی و سمینارهای کلاسی
چاپ مقالات و ترجمه تخصصی
اخبار روز دنیای بیولوژی
برای ارتباط و ثبت سفارشات با اکانت زیر در ارتباط باشید.
? +989022626033 Sedigh
? +989222328575 Nami
? @Sciland2017

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


دومین سمپوزیوم ملی کریسپر

۷ آذر ۱۳۹۷

پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

شماره تلگرامی جهت ثبت نام : 09302882494

جزئیات بیشتر در آدرس:

http://yon.ir/dGoae

@Irbiogene




‍ ‍‍ #اطلاع_رسانی

🔸 ترجمه عمومی و تخصصی برای تمامی رشته های دانشگاهی ( تضمین ترجمه و ویراستاری برای ترجمه های عمومی و تخصصی تا ۷ روز کاری )
🔸ترجمه تخصصی مقالات ISI. ( تضمین ترجمه‌های تخصصی مقالات ISI تا ۳۰ روز کاری )

ترجمه‌های دانشگاهی از زبان مبدأ فارسی و انگلیسی پذیرفته می‌شوند.

برای ثبت سفارش با ایدی زیر هماهنگ کنید:
🔸 +989022626033 Sedigh
🔸 +989222328575 Nami
🔸 @Sciland2017

♨️ تمدید: ۱۵ درصد تخفیف ویژه تا پایان آبان ماه ♨️

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


Harper's Illustrated Biochemistry 26th Ed.pdf
7.9Mb
#کتاب_روز

📚Harper's Illustrated Biochemistry 26th Ed

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#کتاب_روز

📚Harper's Illustrated Biochemistry 26th Ed

📥دانلود کتاب در پست بعدی

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#خبر_علمی

💠ارتباط میکروبیوتای روده با سرطان کبد.

🔶فیبر موجود در غذا برای انسان بسیار مفید است؛ اما آیا همه منابع حاوی فیبر همین‌‌طور هستند؟ مطالعات نشان می‌دهند در موش‌هایی که با رژیم غذایی حاوی فیبرهای محلول نظیر اینولین که یک پروبیوتیک تأییدشده توسط FDA است، تغذیه می‌شوند، سرطان کبد پیشرفت می‌کند.

🔸محققان در حال بررسی این موضوع هستند که آیا رژیم غنی‌شده با اینولین ممکن است به مبارزه با مشکلات مربوط به چاقی در موش کمک کند یا خیر. رژیم غذایی غنی‌شده با اینولین باعث کاهش میزان چاقی در یک مدل موش شده است. آزمایش‌ها بیانگر ارتباط بین اینولین و پیشرفت سرطان کبد در موش‌هایی که سطح باکتری‌های روده در آن‌ها تغییر کرده است، می‌باشند.

🔸این موضوع یک سؤال در مورد افزودن فیبرهای تصفیه‌شده به غذاهای فرآوری شده ایجاد می‌کند. غنی‌سازی مواد غذایی با فیبر قابل‌جذب باید بااحتیاط بسیار انجام شود زیرا ممکن است خطر ابتلا به HCC را افزایش دهد.

🔸رژیم‌های غربی غالباً حاوی افزایش مقدار غذاهای فرآوری شده با چربی و قند بالا هستند. همچنین کاهش مصرف دانه‌ها، میوه‌ها و سبزیجات که حاوی فیبر زیاد هستند در این رژیم دیده می‌شود. این رژیم غذایی با افزایش شیوع چاقی و بیماری‌های متابولیک مرتبط است. یک رویکرد منطقی برای مقابله با برخی از اثرات نامطبوع رژیم‌های غربی ممکن است غنی‌سازی مواد غذایی فرآوری شده با فیبرهای گیاهی باشد.

🔸فیبر غذایی در دو فرم، فیبر محلول که می‌تواند توسط باکتری‌های روده تخمیر شود و فیبر نامحلول که قابل تخمیر نیست، وجود دارد. اینولین یک فیبر پره بیوتیک محلول است که توسط میکروبیوتای روده متابولیزه می‌شود تا اسید چرب اشباع کوتاه زنجیره (SCFA) تولید کند. SCFA نقش کلیدی در سلامت سیستم ایمنی و روده دارد. محققان در حال بررسی این موضوع هستند که آیا SCFA می‌تواند در چاقی و سندرم متابولیک مؤثر باشد یا خیر.

🔸اضافه کردن اینولین به رژیم غذایی باعث کاهش چربی در حدود ۴۰٪ از حیوانات شد. موش‌هایی که مستعد ابتلا به HCC بودند، دچار دیس بیوزیس در میکروبیوتای روده شدند که با کاهش proteobatceria همراه است. موش‌هایی که با اینولین تغذیه‌شده بودند و آنتی‌بیوتیک وسیع الطیف دریافت کرده بودند دچار پیشرفت HCC نشدند. ازجمله یافته‌های این مطالعه نیاز به فیبر محلول برای پیشرفت HCC است.

https://www.genengnews.com/news/gut-bacteria-link-dietary-fiber-with-liver-cancer/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30340040

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


‍ ‍‍ #اطلاع_رسانی

💠 نگارش مقالات خود را به ما بسپارید.

🔸 استخراج مقالات ISI و ISC از پایان نامه کارشناسی ارشد.
🔸 نگارش مقالات مروری.
🔸 نگارش مقالات تحقیقی.
🔸 ترجمه تخصصی مقالات به همراه تضمین ۳۰ روزه.
🔸 ثبت مقالات در مجلات برتر.

کسب اطلاعات بیشتر:
🔸 +989022626033 Sedigh
🔸 +989222328575 Nami
🔸 @Sciland2017 Telegram

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


‍ ‍‍ #برگی‌ازیک‌نوشته

مقصر دانستن دیگران
همیشه خیلی آسان است.
میتوانی تمام عمرت را
به مقصر دانستن دنیا بگذرانی،
اما بِدان مسئولیت تمام موفقیت ها
یا شکست هایت فقط با خودت است‌.

🍃کتاب الف اثر پائولو کوئلیو

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#خبر_علمی
#دستاوردهای_داخلی

💠استفاده از پسماند گل زعفران به عنوان جاذب زیستی در حذف سرب از محلول‌ های آبی.

🔶سرب فلز سنگین خطرناکی است که از صنایع مختلف تولید می‌شود و با ورود به منابع آب، خاک و هوا باعث بروز مسمومیت، سرطان و آسیب‌های جدی به مغز و کلیه می‌شود. با توجه به خطرات این فلز سنگین، جمعی از محققین دانشگاه علم و صنعت موفق شدند با استفاده از پسماند و ضایعات گل زعفران به عنوان یک جاذب زیستی ارزان، یون سرب دو ظرفیتی موجود در محلول آبی را حذف نمایند.

🔸سرب یکی از فلزات سنگین است که از منابع مختلفی مانند معادن، رنگدانه‌ها و فرایندهای چاپ، باتری‌های خودرو، صنایع نفت و پوشش‌ها وارد منابع آب، خاک و هوا می‌شود و پیامدهای ناگواری را برای انسان و محیط‌زیست به وجود می‌آورد. روش‌های متعددی مانند جذب، جداسازی غشایی، انعقادسازی و ترسیب شیمیایی، تبادل یون و الکتروشیمی برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب استفاده می‌شود که روش جذب برای یون‌های فلزات سنگین به دلیل کارایی مؤثر، مقرون به صرفه بودن، سادگی فرایند و در دسترس بودن مواد، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. روش‌های متفاوتی نیز در فرایند جذب برای مخلوط کردن وجود دارد. برای مثال استفاده از امواج فراصوت برای فرایند جذب دارای مزایایی مانند سرعت و راندمان بالا است.

🔸یک روش زیستی و جالب برای تصفیه آب استفاده از جاذب‌های طبیعی می‌باشد. استفاده از پسماند گل زعفران به عنوان زباله‌های بخش کشاورزی یک گزینه ایده‌آل برای تصفیه فاضلاب صنعتی است. از مزایای استفاده از این ماده می‌توان به فراوانی و در دسترس بودن، سمی نبودن، سازگاری با محیط‌زیست و عدم نیاز به پیش‌تیمار شیمیایی، اشاره نمود.

🔸در این پژوهش که توسط آقای دکتر علی غفاری‌نژاد و همکارش انجام شده و نتایج آن در قالب یک مقاله معتبر علمی بین‌المللی منتشر گردیده است، برای اولین بار از ضایعات گل زعفران به عنوان یک جاذب زیستی سبز و کم هزینه برای حذف یون‌های سمی سرب از محلول‌های آبی به کمک امواج فراصوت و فرایند تکان دادن (shaking) استفاده شده است. خواص این جاذب طبیعی با آنالیزهای میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)، اسپکتروسکوپ مادون قرمز فوریه (FTIR) و پراش اشعه ایکس (EDX) مشخص گردیده است. هم‌چنین سطح مشخصه پسماند گل زعفران توسط آنالیز BET اندازه گیری شده است

🔸در این مقاله، اثر برخی از پارامترهای مهم مانند پی‌هاش محلول، غلظت اولیه، روش مخلوط کردن و زمان حذف یون‌های سرب مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج جذب نشان می‌دهد که فرایند جذب در حدود ۹ دقیقه به سرعت به حالت تعادل می‌رسد. حداکثر ظرفیت جذب در فرایند فراصوت و تکان دادن به ترتیب ۳۶.۹۷ میلی گرم بر گرم و ۴۵.۶۲ میلی گرم بر گرم است. به صورت کلی با توجه به زمان جذب و عملکرد عالی به دست آمده در این پژوهش، می‌توان پسماندهای گل زعفران را به عنوان یک جاذب زیستی ارزان و کارامد جهت حذف سرب معرفی نمود.

https://doi.org/10.1016/j.jece.2018.09.020

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#به_سبک_زندگی

یه روز، بیدار میشی و میبینی که دیگه هیچ وقتی برای انجام کارایی که دوستشون داشتی نمونده .

همین حالا انجامشون بده.

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#سلامتی

💠بهترین ظروف برای پخت‌و‌پز کدام است؟

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#اعتماد_مشتری

🔸اعتماد شما مشتریان عزیز سرمایه اصلی ما برای ادامه فرآیند کاریمان است.

"رضایت یکی از مشتریان عزیز بایولوژی ریسرچ از خدمات ۲۴ ساعته شرکت"

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#خبر_علمی

💠جلوگیری از نابینایی با استفاده از ایمپلنت چشمی.

🔶محققان آمریکایی ایمپلنت جدیدی را ساختند که به اندازه یک دانه برنج است و پس از قرارگیری در درون چشم، دارویی را آزاد می کند که مانع نابینایی شخص در اثر بیماری انحطاط ماکولا می شود.

🔸دژنراسیون ماکولا یا انحطاط ماکولا، یکی از شایع ترین بیماری های چشمی است که باعث می شود فرد با افزایش سن دید متمرکز خود را از دست بدهد و انجام فعالیت هایی مانند مطالعه و رانندگی غیر ممکن شود.

🔸ماکولا یک ناحیه کوچک در شبکیه است که مسئول بینایی مرکزی محسوب می شود و باعث می شود چشم قادر به دیدن جزییات باشد. تاری تصاویر، مشاهده مناطق تیره و اعوجاج در دید مرکزی مهمترین علایم انحطاط ماکولای مرتبط یا افزایش سن (AMD) محسوب می شوند.

🔸محققان برای حل این مشکل ایمپلنتی توسعه داده اند. این ایمپلنت کوچک دارای مخزنی برای نگهداری دارو است که از طریق یک ورودی حلقوی می توان آن را مجدداً از دارو انباشته کرد. این ورودی کوچک در زمان انجام ایمپلنت درون سطح چشم و زیر پلک شخص قرار می گیرد.

🔸در آزمایشات اولیه این ایمپلنت مشخص شد اثرگذاری آن در درمان AMD کاملا مشابه روش های متداول تزریق دارو به چشم است. با این تفاوت که مخزن این ایمپلنت هر 15 ماه یک بار نیاز به پر شدن دارد. در نتیجه نیازی به مراجعه مکرر به مطب پزشک نیست و دارو به طور مستمر به چشم بیمار می رسد. این فرآیند مانع کاهش دید چشم بیمار در اثر تاخیر در مراجعه به پزشک یا انجام تزریق می شود.

🔸به گفته محققان با وجود این که جراحی اولیه برای کارگذاشتن ایمپلنت درون چشم دارای عوارض جانبی است، این شیوه دارورسانی در مجموع ایمن است و ظرف سه سال آینده آماده بهره برداری تجاری خواهد شد.

https://www.businesswire.com/news/home/20180725005634/en/Genentech-Unveils-Positive-Phase-II-Results-First-Ever

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#اطلاع_رسانی

‼️آغاز دور جدید تخفیفات پلکانی بایولوژی ریسرچ

💠 ثبت ۲ پروژه همزمان، ۱۵ درصد تخفیف.
💠 ثبت ۴ پروژه همزمان، ۲۵ درصد تخفیف.
💠 ثبت ۵ پروژه همزمان به بالا، ۳۰ درصد تخفیف.

‼️ تخفیفات از اول آبان ماه ۱۳۹۷ تا انتهای آذرماه ۱۳۹۷ اعمال خواهند شد.

💭 لطفاً دوستان خود را مطلع کنید.

https://t.me/joinchat/AAAAAE0V1r7x9UHLC_6hyA


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#کلیپ_آموزشی

💠 فیلم آموزشی تکنیک فلوسایتومتری
💠Flow Cytometry

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#اطلاعات_پزشکی

💠آلزایمر چطور شروع می شود؟
علایم هشدار را جدی بگیریم

▫️بیماری آلزایمر شروع تدریجی و خاموش دارد، ممکن است مدت طولانی جلب توجه نکرده و به اشتباه تصور شود این تغییرات بخشی از روند طبیعی پیری است و این درحالیست که عدم توجه به علائم آلزایمر، تشخیص بیماری را به تعویق می‌اندازد.

انجمن آلزایمر ایران ۱۰ علامت هشدار دهنده آلزایمر را چنین معرفی می‌کند.
▫️اختلال حافظه
▫️دشواری در انجام کارهای عادی
▫️ضعف بیان
▫️گم کردن زمان و مکان
▫️ضعف یا کاهش قضاوت
▫️مشکلات در تفکر ذهنی
▫️جا به جا گذاشتن اجسام
▫️تغییرات در حالات و رفتار
▫️تغییرات در شخصیت
▫️از دست دادن انگیزه

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


‍ ‍‍ #سخن_روز

نگویید که به اندازه کافی وقت ندارید.
شما در طی شبانه روز به همان اندازه ای که
هلن کلر، پاستور، میکل آنژ، مادرترزا، داوینچی،
جفرسون و انیشتین فرصت داشتند، وقت دارید.

پرمودا بترا

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


‍ ‍‍ #جالب_انگیز

💠طولانی ترین کلمه انگلیسی با 1185 حرف.

🔶 تا حالا به این فکر کردید که طولانی ترین کلمه انگلیسی چیه؟

🔸یک پروتئین (تصویر پایین) وجود داره که 1185 حرف دارد و طولانی ترین کلمه انگلیسیه.

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#خبر_علمی
#دستاوردهای_داخلی

💠هیپنوتیزم در درمان افسردگی موثر است.

🔶افسردگی یکی از مهم‌ترین اختلالات روانی است که در توده‌های مختلف مردم به‌ویژه افراد وابسته به مواد مخدر شیوع بالایی دارد. پژوهشگران در مطالعه‌ای، تأثیر "هیپنوتراپی" را بر یکی از انواع این بیماری بررسی کرده‌اند.

🔸افسردگی تبعات روانی فراوانی به همراه دارد که شاید مهم‌ترین آن‌ها، فکر و تمایل به خودکشی باشد. نوعی از این بیماری تحت عنوان "اختلال افسردگی اساسی" بیماری شایعی است که منجر به اختلالات گسترده در عملکرد فرد شده و در چند دهه اخیر هزینه‌های گزافی را به سیستم بهداشت عمومی تحمیل کرده است.

🔸این اختلال روان‌پریشی می‌تواند با احساسات منفی، تظاهرات فرد به خلق افسرده، اضطراب منتشر، تحریک‌پذیری، احساس گناه، کاهش بهره‌وری، کاهش کیفیت زندگی همراه بوده و درنهایت به افکار یا رفتار خودکشی منجر شود.

🔸افراد مبتلابه اختلال افسردگی اساسی در مقایسه با افراد سالم در تفسیر احساسات از طریق خلق‌وخو مشکل دارند، با شدت یافتن افسردگی، عملکرد شناختی آنان نیز کاهش می‌یابد و تعصبات آن‌ها نسبت به احساسات منفی حتی در هنگام بهبود همچنان ادامه دارد. برای درمان افسردگی اساسی از داروهای مختلفی استفاده می‌شود. ولی تلاش‌های بسیاری برای رفع این مشکل از طریق روش‌های غیردارویی نیز وجود دارد که استفاده از هیپنوتیزم و تکنیک موسوم به «هیپنوتراپی» یکی از آن‌ها است.

🔸برای بررسی بیشتر این موضوع، گروهی از پژوهشگران کشورمان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، دانشگاه پیام نور و دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تحقیقی را انجام داده‌اند که در آن میزان اثربخشی «هیپنوتراپی شناختی» به شیوه گروهی بر افسردگی اساسی در افراد مراجعه‌کننده به مراکز ترک اعتیاد مورد بررسی قرار گرفته است.

🔸این مطالعه با مشارکت تعدادی از بیماران وابسته به مواد مخدر مراجعه‌کننده به مراکز اقامتی و نیمه‌اقامتی ترک اعتیاد شهر یاسوج انجام شده است.

🔸برای انجام این آزمایش، بیماران به مدت هشت جلسه به مدت یک‌ساعت و نیم و به‌صورت یک‌بار در هفته تحت درمان به کمک تکنیک هیپنوتراپی شناختی قرار گرفتند و سپس وضعیت آن‌ها با افرادی که این مداخله را دریافت نکرده بودند، به شکلی علمی مقایسه شد.

🔸نتایج این پژوهش نشان داد که در میانگین نمره افسردگی اساسی افراد مراجعه‌کننده به مراکز اقامتی و نیمه اقامتی ترک اعتیاد پس از انجام مدل درمانی هیپنوتراپی شناختی، کاهش قابل‌ملاحظه‌ای رخ داده است.

🔸پیش‌تر نیز سایر تحقیق‌ها نشان داده بودند که هیپنوتراپی می‌تواند منجر به کاهش اختلالات روان‌شناختی نظیر اضطراب امتحان در دانشجویان پرستاری، کاهش اختلال خواب در زنان، درمان سندرم روده تحریک‌پذیر در بیماران مبتلا به مشکلات گوارشی، درمان بیماران مبتلا به درد مزمن و درمان گرگرفتگی در بیماران مبتلابه سرطان سینه شود.

🔸بهرام موحدزاده، محقق گروه روانشناسی دانشگاه پیام نور و همکارانش می‌گویند: «افراد مبتلابه افسردگی اساسی، حداقل به مدت دو هفته دچار مشکلاتی از قبیل غمگینی، ناامیدی، بی‌حوصلگی، کاهش اشتها، کاهش عملکردهای اجتماعی، شغلی و تحصیلی، فقدان لذت و علاقه از فعالیت‌های مربوطه، فقدان میل جنسی، اختلال خواب و کاهش انرژی می‌شوند. این اختلال ممکن است خفیف باشد ولی در برخی موارد ممکن است فرد را به حد ناتوانی رسانده و با اختلالات مرتبط با مواد همراه باشد».

🔸این محققان در تبیین نتایج حاصله می‌افزایند: «تلقینات هیپنوتیزمی، ابزار قدرتمندی هستند که به‌خودی‌خود می‌توانند تغییراتی از قبیل شناختی، جسمانی، ادراکی، فیزیولوژیکی، درونی و حرکتی در افراد ایجاد کنند. این تلقینات می‌توانند به افراد افسرده کمک کنند تا احساسات و تجاربشان را در زمینه‌های رفتاری، عاطفی، شناختی و فیزیولوژیکی به شکل مثبت تغییر دهند».

🔸یافته‌های پژوهش فوق، به‌خوبی بیانگر آن است که هیپنوتراپی شناختی می‌تواند منجر به کاهش علائم افسردگی اساسی در بیماران وابسته به مواد مخدر شده و درنهایت به بهبودی آن‌ها بینجامد.

🔸این یافته‌ها را مجله تخصصی «ارمغان دانش» وابسته به دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منتشر کرده است.

http://armaghanj.yums.ac.ir/browse.php?a_id=1931&sid=1&slc_lang=fa&ftxt=0

🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆


#اطلاع_رسانی

با سلام و درود به همراهان عزیز بایولوژی ریسرچ 😊

دوستان عزیزی که مایل هستند از تخفیفات ویژه و طرح‌های تشویقی شرکت برای خدمات تحقیقاتی و دانشجویی به موقع آگاه شوند، شماره تماس (همراه) و نام و نام خانوادگی خودشون رو به اکانت زیر ارسال کنند تا در سیستم اطلاع رسانی پیام کوتاه شرکت ثبت شوند.

❕❕ لازم به ذکر است، این سیستم رایگان بوده و شامل هیچ هزینه ایی برای عزیزان نخواهد بود.

🎁 تخفیفات و طرح‌های تشویقی برای آبان ماه و آذر ماه ۱۳۹۷ در نظر گرفته شده که به اطلاع دوستان میرسد.

با تشکر
تیم مدیریت بایولوژی ریسرچ

💠 @Sciland2017


🔆 بایولوژی ریسرچ
🔆 @BRG2017 🔆

20 last posts shown.

3 217

subscribers
Channel statistics