🔍
نقد و برسی فیلم :✅
احساس داغدر احساس داغ اینبار خانم گوگوش با ایرج رستمی ، اسداله یکتا ، ژاله علو و... هم بازی شد.
گوگوش در این فیلم هم همانند گذشته از هنر خوانندگی و صحنه گردانی اش استفاده کرد؛ او در ۴ سکانس از فیلم ترانههایی شاد و احساسی و حتی دو صدایی نیز اجرا کرد.
پرژهی سخت و پر بازیگری که در سال ۴۸ ، ۴۹ تهیه و تولید شد و در سال ۱۳۵۰ به نمایش گذاشته شد.
در این پرژه روبیک زادوریان کار نويسندگي، کارگردانی ، تهیه کنندگی و حتی فیلم برداری و تدوین را نیز بر عهده داشت!
روبیک زادوریان تهیهکننده احساس داغ این فیلم را، بهعنوان محصول هاملت فیلم و کشور ایران تهیه کرده است.
در فیلم احساس داغ حدود 15 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان احساس داغ را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم احساس داغ باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است
ز نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم احساس داغ نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم احساس داغ به طور متوسط فعالیت 12ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم احساس داغ یکی از 4 اثر شاخص ناتاشا، لرتا و دهقان در حرفه بازیگری محسوب میشود.
3 تن از بازیگران احساس داغ، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در احساس داغ 3 فیلم اولی بودهاند: ریمیک، مرزبان و حکیمی.
همچنین روبیک زادوریان کارگردان احساس داغ اولین همکاری خود با بازیگرانی چون فائقه آتشین، ناتاشا، اسدالله یکتا، ژاله، ناهید، تبریزی و دهقان را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران احساس داغ نیز 80 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 15 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 80 همکاری برای اولینمرتبه در احساس داغ رخ داده است. مانند: ایرج رستمی و ناتاشا، فائقه آتشین و لرتا، عباس مهردادیان و ریمیک، هایک و ژاله، ماروتیان و اسدالله یکتا.
کمی بیشتر در رابطه با ایرج رستمی نقش اول مرد این فیلم بدانیم :ایرج رسمی که متولد ۱۳۱۶ بود با بازی در تقریبا ۱۴ فیلم اثاری خوب از خود بجا گذاشت او اولین فیلم خود را در سال ۱۳۴۵ بازی کرد و آخرین فیلم او برمیگردد به سال ۱۳۵۱ !
او در دو فیلم دروازه تقدیر در سال ۱۳۴۶ و احساس داغ ۱۳۴۸ ( اکران ۱۳۵۰ ) با گوگوش همبازی شد.
او در سال ۱۳۸۵ در ۶۹ سالگی در لس آنجلس در اثر ابتلا به بیماری قند چشم از جهان فرو بست. آقای رستمی که قبل از انقلاب به لس آنجلس مهاجرت کرده بود، از جمله یک نشریه به نام ایران نیوز و یک برنامه تلویزیونی فارسی در لس آنجلس را سرپرستی می کرد. مهدی ذکائی سردبیر هفته نامه بین المللی فارسی زبان جوانان در مصاحبه با رادیوفردا گفت ایرج رستمی را از زمان بازیگری می شناخت. وی می افزاید رستمی از جمله به علت پیوند کلیه سالها بود که به علت ضعف و بیماری فعالیت های خود را قطع کرده بود.
از دیگر بازیگران این فیلم که سرشناس هستند میتوان به اسدالله یکتا اشاره کرد که هنوز به فعالیت سینمایی خود ادامه میدهد و خانم ژاله علو ( با نام اصلی شوکت علو) پس از انقلاب بیشتر کار شاعری، گوینده رادیو، صداپیشه و هنرپیشه تئاتر، سینما و تلویزیون انجام داده است.
تعدادی از همکاران از جمله روبیک زادوریان( کارگردان و...) ، لرتا ، عباس مهردادیان و مانوئل ماروتیان نیز درگذشته و دیگر هنرمندان نیز خبر دقیقی پس از انقلاب از آنها نیست..
🆔
@Kooche_Seda🖥
@Googoosh_Movie