#برقص_تا_برقصیم
با شایع شدن شبکه های اجتماعی شاهد رویارویی با بسیاری از اقشار جامعه شدیم در واقع این شبکه ها به بسیاری از افراد هویت بخشید و به لطف همین تریبون چرخش های مالی سنگینی صورت گرفت حال در هر زمینه که فکر کنید.(از فروش و جابجایی صفحات با فالوئر بالا تا افزایش تعداد لایک های پست ها و تبلیغ بسیاری از کسب و کارها)
به دنبال ذائقه مردم و گرایش به شادی چه تعداد پسرانی روسری بر سر خود بستند و با سوژه قرار دادن رفتارها، ویدئوهای پانزده ثانیه ای بر اینستاگرام بارگذاری کردند و چه تعداد دخترانی با عنوان فشن بلاگر و استایلیست در عکس های شخصی خود تبلیغ رستوران و آرایشگاه و فروشگاه را انجام دادند.
اما این ساز و کارها که اینستاگرام را به مترو تبدیل کرده است و عده ای لا به لای کاربرها چیزهایی تبلیغ می کنند و می فروشند به کنار،به لطف اینستاگرام تعریف جدیدی از هنر رونمایی شد و دسته دسته در ایران مدل،بازیگر،کمدین،عکاس حرفه ای،خواننده،آرایشگر و ... یافت شد
افرادی که خود را هنرمند معرفی کرده و تنها قصد خود را نشاندن لبخند بر لبان مردم نه چندان خندان! بیان می کنند.هنرمندانی که به ازای یک پست هنرنمایی در بستر اینستاگرام سه پست تبلیغ قرار می دهند!
در این بین ، خبر فیلتر شدن اینستاگرام منتشر شد که واکنش های زیادی در بر داشت اما به شدت فیلتر شدن تلگرام نبود.
تیر خلاص فیلتر شدن، با پخش مستندی تحت عنوان شاخ های مجازی و اینستاگرامی در صدا و سیما زده شد.
مستندی که با هدف تنبه مردم ساخته شده بود مسیر اشتباهی را پیمود.اشک های #مائده_هژبری مردم را به اعتراض واداشت تا همین مستند برای اختلاس گران ساخته شود.
اگرچه شادی جرم نیست ولی باید به این نکته نیز اذعان داشت شبکه های اجتماعی آلبوم های شخصی نیستند و این گونه اقدامات پیشگیرانه ، برای جلوگیری از تبعات بعد از آن است ولی بسیاری از موارد نیز هستند که نیازمند همین سرعت عمل برای پیگیری و دستگیری می باشند
#یادداشت
@jad_banovan