پارک علم و فناوری کرمانشاه


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال تلگرام پارک علم و فناوری کرمانشاه با هدف تسهیل اطلاع رسانی و ترغیب صاحبان ایده در خصوص فعالیت های پارک علم وفناوری
جهت ارتباط با ادمین کانال با آی دی زیر در ارتباط باشید:
@jdkadmin

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter




















گزارش تصویری
افتتاح شرکت بدیع ابزار طب از واحد های تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه توسط دکتر مسائلی مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت




برای اولین بار در کشورخط تولید "آتل یکبار مصرف" در کرمانشاه راه‌اندازی شد

شرکت "بدیع ابزار طب" اولین تولید کننده انواع آتل‌های پلیمر فومی اورژانسی یکبار مصرف اندام با حضور مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت و جمعی از مسئولین استان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه ،سجاد خدامرادی مدیرعامل این شرکت که از واحدهای تحت حمایت پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه است، با اشاره به راه اندازی این شرکت با صرف اعتبار 800 میلیون تومان گفت: سال 1392موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع آتل های پلیمر فومی اورژانسی یکبار مصرف اندام شدیم و پس از آن راه اندازی شرکت تولید کننده این نوع آتل ها را در دستور کار قرار داریم.

وی افزود: در حال حاضر این شرکت در زمینی به مساحت یک هکتار در شهرک صنعتی بیستون احداث شده و هم اکنون ظرفیت تولید سالانه 250 هزار آتل را داریم.

خدامرادی خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی این شرکت در سراسر کشور توزیع می شود.

این مخترع در خصوص ویژگی این نوع آتل های یکبار مصرف گفت: این آتل های دارای طارهی متناسب با اندام ها چه در سطح مفاصل و چه در سطح بدنه استخانها هستند. بطور مثال در مورد اندام تحتانی بدن آتل شکل متناسب با پنجه پا مچ پا  و مفصل زانو را دارند و یا در اندام بالایی شکل آناتومیک آتل شبیه استخوان های انگشت و کف دست و مچ دست است که خود باعث تطابق کامل آتل با عضو و ایجاد حداکثر ثبات میشود.

خدامرادی افزود: همچنین این آتل های دارای وزن بسیار کمی بوده و به سرعت بسته می‌شوند و بصورت یکبار مصرف قابل استفاده اند که خود هم سرعت عمل را بالا برده و از طرفی هم بیمار از نظر ابتلا به بیماری هایی که در صورت استفاده از آتل های قبلی که بطور مشترک و یا غیربهداشتی تهیه می‌شود  


Forward from: سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه
رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه:۳۰۰ شرکت تحت حمایت پارک علم و فناوری استان هستند

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: هم اکنون ۳۰۰ شرکت تحت حمایت پارک علم‌و فناوری جهاددانشگاهی استان قرار دارند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه ، بهرام بادکو در آیین افتتاح شرکت بدیع افزار طب اولین تولید کننده آتل‌های اورژانسی یک بارمصرف اندام با اشاره به فعالیت بیش از یک دهه‌ای پارک علم و فناوری کرمانشاه، گفت: طی این مدت بسیار تلاش کردیم تا از تمام ظرفیت دستگاه‌های مختلف جهت پیشرفت و توسعه استان بهره بگیریم.

وی از حمایت از بیش از 500 شرکت طی یک دهه فعالیت پارک خبر داد وافزود: در حال حاضر نیز 300 شرکت تحت حمایت پارک فعالیت می‌کنند.

بادکو با اشاره به تنوع خدمات ارائه شده به شرکت‌ها، گفت: خدمات متنوعی از جمله دفتر کار، امکانات مختلف، آزمایشگاه تخصصی و از همه مهمتر مشاوره های تخصصی به شرکت های تحت حمایت ارائه می‌شود.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به سفر دکتر واعظی وزیر پیشین ارتباطات به استان، گفت: در این سفر مرکز توسعه بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن بااعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان در مجموعه جهاد دانشگاهی راه‌اندازی شد.

بادکو افزود: همچنین اولین شتاب‌دهنده خارج از پایتخت در استان کرمانشاه و در مجموعه پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه راه اندازی شده که سهام‌دار آن نیز بخش خصوصی است.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه به همکاری گسترده این نهاد با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اشاره کرد و افزود: طی این همکاری مرکز درمان ناباروری و تحقیقات سلولهای بنیادی در کرمانشاه راه‌اندازی شده است.

وی افزود: همچنین شش شرکت مشترک طی این همکاری شکل گرفته که عمدتا ایده های نو را طراحی کرده و اجرا می‌کنند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با اشاره به این همکاری گسترده ابراز امیدواری کرد با همکاری بیشتر وزارت بهداشت در جهت تسهیل نحوه همکاری اعضای هیات علمی با بخش‌ها و نهادهای خارج از دانشگاه علوم پزشکی، بتوان در آینده شاهد افزایش همکاری‌ها و حمایت بیشتر از ایده‌های خلاقانه بود.

بادکو همچنین با اشاره به معضل بیکاری استان گفت: در همین راستا تمام تلاش ما استفاده از ظرفیت تمام دستگاه‌ها جهت حمایت از شرکت‌ها بویژه شرکت‌های دانش بنیان است و در همین راستا باتوجه به همکاری گسترده با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخواست حمایت و مساعدت‌های بیشتر در جهت کاهش ریسک راه اندازی شرکتها و تسهیل همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه را داریم .










Forward from: سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه
🇮🇷هم اکنون 🇮🇷
سیزدهمین جلسه شورای فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه و تقدیر از مهندس دارایی برای اجرای طرح ملی کربن فعال از قیر طبیعی


رییس سازمان تجاری سازی فناوری جهاددانشگاهی:"مجتمع فناوری و نوآوری" در سرپل‌ذهاب راه‌اندازی می‌شود

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی از راه اندازی "مجتمع فناوری و نوآوری" در سرپل‌ذهاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، محمدصادق بیجندی در اختتامیه رویداد کارآفرینی "اکسیر" که امروز(22 اسفند) در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به زلزله اخیر استان کرمانشاه، گفت: این زلزله موجب تخریب یکی از مراکز رشد استان در شهرستان سرپل ذهاب شد.

وی افزود: این مرکز 24 واحد و هسته فناور را زیر مجموعه خود داشت که متاسفانه همه این واحدها دچار خسارت شدند.

بیجندی تصریح کرد: درهمین راستا به پیشنهاد پارک علم و فناوری کرمانشاه تصمیم براین گرفته شد تا "مجتمع فناوری و نوآوری در شهرستان سرپل ذهاب" راه‌اندازی شود.

وی از ارائه این طرح به وزارت علوم خبر داد واظهار کرد: خوشبختانه وزارت علوم با این طرح موافقت کرده و روز گذشته 200 میلیون تومان برای شروع به کار طرح اختصاص داده شد.

وی افزود: همچنین از قبل، سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی مبلغ 30 میلیون تومان برای شروع این پروژه لحاظ کرده و امیدواریم بتوانیم با این پروژه گام مثبتی برای آبادانی مناطق زلزله زده برداریم.

بیجندی در ادامه با مثبت ارزیابی کردن همه ایده های ارائه شده در جشنواره "اکسیر" کرمانشاه گفت: در کنار جنبه های مثبت طرح های ارائه شده، چند ایراد کلی می‌توان از کار استارت آپ‌های حاضر در جشنواره گرفت و آن این است که تیم سازی و کار تیمی گروه‌ها مشکل دارد.

وی افزود: علت شکست‌ بسیاری از تیم‌های استارت‌آپی همین نداشتن کار تیمی است، بنابراین باید روی این مسئله خیلی جدی کار شود.

بیجندی تصریح کرد: در وهله دوم نیز تیم ها باید سهم بازار را نیز در ایده خود ببینند، زیرا بهترین ایده ها وقتی بازاری برای فروش محصول نهایی نداشته باشند با مشکل مواجه می‌شوند.

این مسئول همچنین با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از رویش‌های انقلاب همواره در پی ایجاد کسب و کارهای نوپا و کارآفرینی است، گفت: امیدواریم مجموع رویدادهای کارآفرینی تعریف شده که یکی از آنها "اکسیر" است بتواند منجر به شبکه سازی و تیم‌سازی استارت آپ‌ها و گروه های کارآفرینی در کشور شود



20 last posts shown.

201

subscribers
Channel statistics