خبرنامه مکانیک شریف (خمش)


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال رسمی خمش
نشریه دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
پل ارتباطی:
@setare_bayat
@mehrdad_shoaie

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter




خمش قصد دارد در شماره آینده خود، به بررسی موضوع داغ حضور بسیج در دانشکده بپردازد.
لذا از همه دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک خواهشمند است فرم زیر را تکمیل نمایند.

⏱ زمان تکمیل فرم: ۱ دقیقه


https://goo.gl/YuXGEd

🆔 @Khamesh_mehvar
🆔 @Mehvargroup
















Forward from: انجمن علمی دانشکدهٔ مهندسی مکانیک - محور
💠 مکانیک برتر نام یک مسابقه ملی است که انجمن علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف (محور) میزبان دومین دوره این مسابقه خواهد بود .

🤝 در صورت تمایل به همکاری در برگزاری این مسابقه می توانید فرم زیر را تکمیل کنید.

🌐https://goo.gl/forms/qn8m5fwgQoUZt1pB2

⁉️در صورتی که در مورد این مسابقه هر گونه سوالی دارید می توانید به آقای رحمانی(@Sobhan_Rmn)مراجعه کنید.

✅ کانال مکانیک برتر:
🆔 @promech2018
__________
_
🔰 @MehvarGroup


http://yon.ir/vsbhH

#صفحه_آزاد

سلام دوستان😊

🔷 ما در خمش، صفحه ای داریم به نام "صفحه آزاد" که اختصاص داره به شما و هر شماره سعی می کنیم به یه بحث خاصی که ترجیحا موضوع خاص دانشکده باشه، بپردازیم✌️

🔰 این شماره: "کمدهای دانشکده"

✍ لطفا دو دقیقه وقت بذارید و این فرم رو پر کنید😉

🆔 : @khamesh_mehvar
🆔 : @mehvar_group








فردای سبز
یکی بود، یکی نبود... یه عده دانشجو بودن، همون سال ۷۶، تصمیم گرفتن یه خیریه تو دانشگاه راه بندازن. افتادن دنبال کار خونواده های محروم و پیگیری وضعشون... اون خیریه الان دیگه، تقریبا همسن و سال ماست! حالا تو «فردای سبز» بچه ها کارهای زیادی میکنن: به صورت دوره ای برای نزدیک ۱۰۰ خونواده مواد غذایی مثل گوشت و حبوبات و... می برن، برای هم شهری های مستعدمون که از امکانات آموزشی مناسب برخوردار نیستن، آخر هفته ها، کلاس درس برگزار می کنن. مثلا دو سال قبل نزدیک ۴۰ دانش آموز پسر و ۲۰ دانش آموز دختر تو پایه های پنجم تا یازدهم داشتیم...
نذر کتاب، افطاری تو مناطق محروم، یک یا دوتا اردوی جهادی تو هرسال، غرفه خیریه نوروزی، توزیع قلک تو خوابگاه ها، دیدار با سالمندان، جلسات عقل و وحی... هم داریم! اگه حالش بود و وقتش بود، قدمتون سرچشم! هدیه ارزشمند اون هم شهری ها که گفتم، صفا و محبت و عزم راسخه. کافیه یه قدم براشون بردارین:)
کانال فردای سبز:
@FSabzStudents

🆔 @khamesh_mehvar


جامعه اسلامی شریف
بیش از سه سال از تاسیس جامعه اسلامی شریف می‌گذرد. جامعه اسلامی شریف محل گفت و گو است. جایی برای در کنار هم قرار گرفتن عقاید و نظرات مختلف در کنار هم با محور عقلانیت. جایی که بتوان دیالوگ را شروع کرد بدون آن‌که از قبل مطمئن باشیم قرار است چه نتیجه‌ای حاصل شود. تلاش برای یافتن حقیقت. به همین دلیل شازده کوچولو به عنوان نماد برگزیده شده. نماد شخصیتی که به دنبال حقیقت دنیا را جست و جو می‌کند. نماد شخصیتی که با آدم‌بزرگ‌ها و دنیایشان غریبه است...
ما معتقدیم جهت درستی در عالم وجود دارد، ولی این جهت ممکن است در بیان و فهم انسان‌ها متفاوت باشد. ما معتقدیم باید به سمت تعالی حرکت کرد، لذا همه‌ی نقطه نظرات باید بدون قضاوت قبلی شنیده شود. در گوشه‌ی دفتر کوچک جامعه اسلامی، کنار درب جنوبی ساختمان ابن‌سینا، همیشه یک لیوان چای پیدا می‌شود، تا بهانه‌ای باشد برای گپ زدن بین دو کلاس. بهانه‌ای باشد برای ارائه‌ی یک کتاب، بررسی یک موضوع اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و یا برنامه‌ریزی برای ایجاد یک تغییر در سطح دانشگاهمان، شهرمان یا کشورمان. منتظرتان هستیم.
آیدی جامعه اسلامی:
@Sharif_Islamic_Society

🆔 @khamesh_mehvar


انجمن اسلامی
ما کی هستیم؟ یه عده رفیق که در کنار هم جمع شدیم، راستش یه هدف مشترک ما رو کنار هم جمع کرد. اگر بخوام شعار بدم: «قدم برداشتن در راه آزادی و آبادی وطن». شعارم شاید از واقعیت زیاد هم دور نباشد، اما اگر بخوام اون هدف اصلی‌ای رو بگم که ما رو کنار هم جمع می‌کنه باید بگم، می خوایم تو دانشگاه غیر از درس خوندن، کارای دیگه‌ام یاد بگیریم، غیر از استادا و همکلاسیامون با یه سری آدم دیگه هم آشنا بشیم. انجمن ما از شش تا واحد درست شده که خب هر کدوم یه کاری می کنن: تشکیلات و روابط عمومی، سیاسی و اجتماعی، مطالعات، فرهنگ و هنر، حقوق و مطالعات زنان، صنفی . دفتر انجمن همکف ساختمون ابن سیناس و هر موقع خواستی عضو بشی، کارای مربوط به عضویت تو رو انجام میده اگه خواستی می تونی به کانال تلگرام ما هم یه سری بزنی.
@anjomanSUT : آیدی انجمن اسلامی

🆔 @khamesh_mehvar


دفتر مطالعات فرهنگی
بسیاری از دانشجویان رشته‌های فنی و علوم پایه در حین تحصیل با خلأ‌ای مواجه می‌شوند که با گذشت زمان و پاسخ نگفتن به آن، علاقه‌ و انگیزه‌ی ایشان به پیگیری موضوعات در رشته‌ی خود را نیز کمرنگ می‌سازد. این خلأ، جای خالی مباحثی است که تحت عنوان هنر و علوم انسانی از آنها یاد می‌شود.ادبیات، هنر، فلسفه، الهیات علوم اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، تاریخ، روانشناسی، زبانشناسی، انسان شناسی و حقوق از این دست اند.
دفتر مطالعات فرهنگی (تاسیس ۱۳۷۰) فضایی را در اختیار دانشجویان می‌گذارد تا به بحث و مطالعه در این زمینه‌ها بپردازند؛ به دور از کلی گویی و ابهام، علایق خود را دنبال کنند و این علایق را با دیگرانی مانند خود شریک شوند.
کتابخانه‌ی دفتر مطالعات فرهنگی نیز با داشتن بیش از چهار هزار جلد کتاب در زمینه های فوق، دانشجویان را در این امر یاری می‌کند.
همچنین دانشجویان علاقه مند می‌توانند جلساتی را در دفتر مطالعات فرهنگی برگزار کنند تا دانش خود و دیگر دانشجویان را در مباحثی که می‌پسندند، گسترش دهند.
نشریه‌ای نیز توسط دفتر مطالعات فرهنگی به چاپ می‌رسد که مطالب آن به بررسی و بیان دقیق موضوعات علوم انسانی می‌پردازند. همچنین این نشریه فضایی را برای چاپ و نشر آثار ادبی و هنری دانشجویان فراهم می‌کند.
@SUTdaftarm : آیدی دفتر مطالعات فرهنگی

🆔 @khamesh_mehvar


جمعیت امام علی دانشگاه شریف
جمعيت دانشجويي مردمي امام علي(ع) NGO ايست كه در زمينه كودكان و زنان بدسرپرست و بي سرپرست فعاليت ميكند.
جمعيت امام علي ١٨سال پيش در دانشگاه صنعتي شريف توسط شارمين ميمندي نژاد تاسيس شد و از ان زمان تا به حال در تعداد زيادي از شهر هاي كشور مشغول به كار است.
كار اصلي جمعيت در سطح دانشجويي به برگزاري بازارچه هاي خيريه و همچنين همايش هايي از قبيل كودك ازاري،ازدواج كودك و چگونگي برخورد با كودكِ كار مربوط ميشود.
همچنين علاقه مندان به ارتباط بيشتر با كودك كار ميتوانند در خانه هاي ايراني جمعيت شامل(خانه علم،هنر،اشتغال)فعاليت كنند كه شامل ارتباط با كودك كار و كودكان حاشيه است و كارهايي از قبيل اموزش و تئاتر و كلاس هاي هنري براي اين كودكان. همچنين در زمينه مددكاري اجتماعي نيز ميتوان فعاليت داشت.
جمعیت امام علی هیچگونه جهت گیری سیاسی نداشته و نماینده یونسکو هم دارد.
@sharifias : آیدی جمعیت امام‌علی

🆔 @khamesh_mehvar


بسیج
«بسیج» را «مساله»هایش می‌سازد و بسیجی را سوال‌هایش. بسیج با دو پرسش آغاز می‌شود:«چرا اوضاع اینطوری است؟ نمی‌تواند بهتر از این باشد؟» این دو سوال، برای بسیجی حکم دوربین را دارد. گاهی دوربین را تنظیم می‌کند روی مسائل صنفی و دانشجویی، گاهی اقتصاد، گاهی فرهنگ، گاهی علم و فناوری، گاهی هم سیاست.
بسیجی می‌خواهد دنیایش را، کشورش را، خانه‌اش را، دانشگاه‌ش را، در حد یک قدم هم که شده جلو ببرد. ابزار هم برای پرسیدن سوال‌ها و رسیدن به جواب‌ها، زیاد دارد. سوالات سیاسی و اقتصادی‌اش را از مسئولین و مقامات می‌پرسد و در شورای فرهنگی دانشگاه، دغدغه‌های فرهنگی‌اش را مطرح می‌کند. بسیج شاید در لفظ و در قانون یک تشکل باشد، اما حقیقت و ماهیتی فراتر از یک تشکل ساده دارد. بسیج، یک مدل زیستن، یک مدل پرسیدن و یک مدل یافتن خاص خودش را دارد. مدلی که صراحت و شفافیت و دقت، سه رکن آن است. برای هر نوع دغدغه و هر نوع نگاه، جا دارد. مرزهای چپ و راست و «ما» و «شما» را نمی‌شناسد. به دانشگاه فکر می‌کند و به ایران و به انقلاب. دانشجوی بسیجی نمی‌خواهد ۴سال درس خواندنش را بدون تلاش برای حل مشکلات عینی و واقعی کشور بگذراند. پس در واحدهای تخصصی بسیج دانشجویی فعالیت می‌کند. تا هم تجربه‌ای تازه و متفاوت از کار گروهی داشته باشد، هم دوستانی سالم پیدا کند و هم چیزهای زیادی به دانسته‌ها و داشته‌های خودش اضافه کند.
@basij_sharif : آیدی بسیج

🆔 @khamesh_mehvar

20 last posts shown.

199

subscribers
Channel statistics