کانال خانه معماران


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


https://t.me/joinchat/BsDKK0pJxSFktobkkxunCg گروه خانه معماران جديدبيان

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter














@khanememaran
فرمان ساخت کلیسای سنت اندرو در سال 1744 توسط الیزابت (امپراتور روسیه) صادر شد و او برای شروع سه آجر اول را خود بر زمین گذاشت. الیزابت برای احداث این کلیسا مبلغ 20هزار روبل اختصاص داد. این مبلغ در آن زمان بسیار زیاد بود.
نام کلیسا نیز بر اساس نام آندره مقدس نام نهادند.
ارتفاع کلیسای سنت اندرو 50 متر است.
این کلیسا بر اساس پروژه معماری معمار معروف بارتولومئو راسترلی طراحی و ساخته شد.
حرمهای اصلی کلیسا بخشی از آثار مقدس و از ایتالیا توسط امپراتور الکساندار (امپراتور روسی) به کی یف هدیه داده شده است.
@khanememaran










@khanememaran
با حرکت در میامی‌بیچ در ایالت فلوریدا، می‌توانید پارکینگی را ببینید که غیرممکن است با نورپردازی خارق‌العاده‌اش که طراحی فضای باز آن را به خوبی به نمایش می‌گذارد، دیده نشود. در آمستردام، دو سازه مارپیچی شکل به ارتفاع ۱۰۰ متر وجود دارد که به منظور هدایت خودروها به پارکینگ اصلی مرکز کنفرانس RAI، ساخته شده‌اند. اما یکی از عجیب‌ترین پارکینگ‌ها، در استان هلند جنوبی قرار دارد. ساختمان این پارکینگ در زیر تپه‌های شن و ماسه قرار دارد. این بنا مانند دیواره‌ای، از شهر کوچکی که در نزدیکی ساحل قرار دارد، در برابر وقوع سیل حفاظت می‌کند.
@khanememaran












@khanememaran
فلسفه سبک معماری بیونیک
هدف از اعمال اصطلاح معماری بیونیک در میانه ی قرن بیستم اعمال مطالعات بیولوژیکی به جنبه های فنی همانند معماری، طراحی صنعتی و علم مواد است. تحقیقات مرتبط مطالعات بیونیک در غرب به عنوان نمونه های طراحی در فرم هایی از محصولات بیونیکی و معماری است. بشر همیشه در برخورد با مسایل فنی به دنبال راه حل هایی در طبیعت است و اغلب الهام گرفته شده از ویژگی های حیوانات و گیاهان است که می تواند منجر به طراحی بیونیکی شود. در کتاب « تغییر ایده آل ها در معماری ۱۹۵۰-۱۷۵۰»، معمار خلاق پیتر کولینز فصلی را اختصاص داده است که در آن وی ایده « آنالوگ های بیولوژیکی» را مورد بحث قرار داد. وی پیشنهاد کرد که ایده عملکردهایی از طبیعت، سازه، فرم و تکامل بیولوژیکی استخراج و آن ها را در طراحی اعمال کند، به چنین کاربری آنالوگ های بیولوژیکی گفته می شود.
تعریف معماری بیونیک زاها حدید
ساختمان های زاها حدید، شامل مرجع های ویژه ای به طبیعت است.
با منحنی های جذاب و فریبنده ی ساختمان ها و پرسپکتیوهای جالب و شگفت انگیزی.
که نشان می دهد که چطور معماری بیونیک در حال تغییر و تحول است.
هندسه های در هم پیچیده شده، دیوارهایی که هرگز عمودی نیستند.
کف هایی که به ندرت در طولانی مدت صاف و هموار باقی می مانند و تقاطع هایی که ۹۰ درجه نیستند.
نماهای غیرمتقارن و فضاهای داخلی مجسمه وار.
حدید در آثارش نسبت به سرعت و حرکت بسیار حساس است.
روشی که مردم در داخل ساختمان حرکت می کنند و خط دید در خلال سایه و نور تغییر می یابد.
آثار زاها حدید حرکتی از درون به برون و بالعکس است.
@khanememaran




@khanememaran
معماری بیونیک چیست ؟
بیونیک همچنین بیومتریک یا مهندسی بیولوژی خلاق گفته می شود، که مجموعه ای از روش ها و سامانه های بیولوژیکی در طبیعت و معماری است که در مهندسی و فنآوری جدید به کار گرفته شده است. در کنار معماری بیونیک ، لغت بیومیکس همچنین پیشنهاد شده است. این لغت در سال ۱۹۵۰ توسط اوتو اشمیت و جک استیل استفاده شد که بر روی پروژه ی اختر شناسی کار می کردند. بیونیک به عنوان علم سامانه ها بر مبنای موجودات زنده است. مدلسازی های فراوانی از طبیعت توسط بشر در طول تاریخ انجام گرفته است. اولین پروژه های علمی در این باره توسط لئوناردو داوینچی انجام گرفت. وی‌ تلاش برای ساخت ماشین پرنده با مطالعه پرندگان در حال پرواز داشت. اگرچه موفق نشد اما فرایند تلاش های وی به عنوان اولین مطالعات بیومتریک در سراسر جهان شناخته شده است.
خصوصیات معماری بیونیک ایران
مدلسازی فرم ها و سازه ها از طبیعت برای طراحی ساختمان ها ریشه در اندیشه های ملت ایران از گذشته تا به امروز دارد. فرم معماری ایرانی و تقلید از طبیعت فرایندی اکتسابی است که به اقتضای نیاز بشر به مسکن قابل رشد است.ساختمان های گنبدی شکل معماری بیونیک در طبیعت بسیار یافت می شوند از آن جمله اند تخم مرغ، برگ ها، میوه های مغز دار و غیره، فرم سازه ی چنین شکل هندسی به نحوی است که نیرو در سطح آن ها به طور یکسان پخش می شود.استفاده از هندسه ها، اشکال، فرم ها و نسبت های الهام گرفته شده از طبیعت برای طراحی فضا برای تولید سامانه های پایدار,کاربرد مصالح بومی.

20 last posts shown.

4 524

subscribers
Channel statistics