مهارتهای زندگی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


زندگی آموختنی است ...
@maharatha1361 :ارتباط با ادمین

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴 فرار خانواده‌های وحشت‌زده شمال شرق سوریه در پی حملات ترکیه❗️

▪️خبرنگار سی‌ان‌ان: اکنون در یکی از جاده‌های خروجی شهر رأس العین هستیم. همان‌طور که مشاهده می‌کنید خانواده‌های وحشت‌زده تلاش می‌کنند از این شهر خارج شوند.

#نفرین_بر_جنگ_افروزان


Forward from: سخنان ناب
انا لله و إنا إلیه راجعون را نمیدانم چرا برای تسلیت ، برای غم به کار میبرند ؟!!! این آیه اصلا غمگین نیست ، چرا که ، انا لله و إنا إلیه راجعون ، یعنی بازگشت همه به سوی اوست ، به سوی خدا ، به سوی آغوش خدا ، آغوشی كه سرشار از عشق ، آرامش ، نيكی ، زيبايی ، فايده رسانی ، آسيب ناپذيری و نيرومندی ست.

مرگ را وحشتناک ننمایانیم ، مرگ خطرناک نیست بلکه ورود به سرای آرامش و شادی و نجات از تنگنا و تلخی است

آنچه خطرناک است ، بی تقوایی ، شرک و ظلم و فساد است که اجتناب پذیر است.

‍ پس ، پاک و باتقوا باش تا از مرگ نترسی و خودت و خدایت مشتاق دیدار یکدیگر شوید.

اما پاکی و تقوا فقط فضایلی اخلاقی نیستند ، آنها حامل حکمت الهی و بستر آنند ، این وجود پاکی و تقواست که تعلیم الهی را محقق می کند ، و کسی که پاک و باتقوا شد خدا معلم او میشود و تعلیمش را خود ( خدا ) بر عهده میگیرد :

پس :

وَاتَّقُوا اللهَ یُعَلِّمکُمُ الله

تقوای الهی پیشه کنید تا خدا معلم تان شود ...

( بقره / 282 )

@sokhannab1213


۳۴ میلیون دختربچه در سراسر جهان به آموزش ابتدایی دسترسی ندارند. در مناطق محروم ایران سالانه هزاران دانش‌آموز دختر به دلیل دور بودن راه مدرسه از ادامه تحصیل بازمی‌مانند. 

 بر اساس گزارش یونیسف، دختران پنج تا ۱۴ ساله در روز ۵۵۰ میلیون ساعت در خانه کار می‌کنند: رفت‌ و روب، آشپزی یا حتی آوردن آب از چاه یا چشمه. ساعاتی که پسران پنج تا ۱۴ ساله صرف کارهای خانه می‌کنند، پنجاه درصد کمتر از دختران است.

در سراسر جهان حدود ۲۰۰ میلیون دختر ختنه شد‌ه‌اند. هر سال سه میلیون دختر در کشورهای مختلف جهان در معرض خطر ختنه شدن قرار دارند.

یونیسف می‌گوید که هر سال ۱۲ میلیون دختر خردسال در نقاط مختلف جهان مجبور به ازدواج می‌شوند و در حال حاضر از هر پنج زن جهان یکی زیر ۱۸ سال ازدواج کرده است.


🌸🍃🌸🍃

یازدهم اکتبر در تقویم سازمان ملل متحد روز جهانی دختر است.

این سازمان خواستار آن است که کشورهای عضو سازمان ملل متحد اقدامات بیشتری برای آگاهی دختران زیر ۱۸ سال در زمینه نابرابری‌های جنسیتی انجام دهند و فرصت‌های بیشتری در اختیار آنها بگذارند.

بر اساس آمار رسمی این سازمان، دختران در سراسر جهان با تبعیض‌های گوناگونی مواجه هستند!




#ترانه
🎵 جانم باش/آرون افشار🌸🌸🌸

جانم باش! نوش دارو بعدِ مرگ فایده نداره، جانم باش
رخ نمایان کن و این ماهِ شب تابانم باش، جانم باش


آدینه تون شاد 🌸🌸🌸


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🙏 تقدیر ویژه بازیکنان تیم ملی از بانوان تماشاگر🌺

بعد از پیروزی ۱۴-۰ تیم ملی ایران مقابل کامبوج، بازیکنان با رهبری مسعود شجاعی برای ادای احترام به سمت جایگاه بانوان حاضر در ورزشگاه رفتند.

برای بسیاری از ایرانیان، حضور بانوان در ورزشگاه بعد از چهار دهه محرومیت، بسیار از نتیجه بازی مهمتر بود.

🖋 @ehsanmohammadi95


زنان بدانند:
اکثر زنان مبتلا به آلزایمر ، درجوانی مبتلا به کم خونی بوده‌اند؛
فقر آهن موجب پایین آمدن اکسیژن مورد نیاز سلول های مغزی و تخریب زود هنگام آنها میگردد!


بیشترین دليل استرس، اضطراب و افسردگى هایمان اين است كه:

وجود خودمان را ناديده ميگيريم
و براى تایید وخوشایند ديگران زندگى ميكنيم!

#زندگی_آموختنی_است.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


انسان از آغاز وجود، خود را بسی کم شاد کرده‌است!

برادران، «گناه نخستین» همین است و همین! هر‌چه بیشتر خود را شاد کنیم، آزردن دیگران و در اندیشهٔ آزار بودن را بیشتر از یاد می‌بریم.»


                                                                                               نیچه


#مهارت_انسان_بودن

کنارِ هر آبادی، هر جا که آدمیان به زندگی نشسته‌اند، همیشه گورستانی نیز هست!
گورستانی که اگر نبود، اجسادِ مردگانِ ناگزیر، همه‌چیز را چنان به مرگ‌شان می‌آلودند که زندگی را غیرِ ممکن می‌ساختند.

در دلِ هر انسانی هم ماجرا به گمانم از همین قرار است ؛ در کنارِ لحظه‌ها و آدم‌های حالِ حاضرِ زندگی‌مان، همیشه اندکی آنسوتر، گورستانی از دوران‌ها و آدم‌ها و «من»های سپری شده‌ نیز هست!

گورستانی که وقت‌هایی آدم را به خویش فرا می‌خواند؛ و آیین‌ها را برای همین‌وقت‌ها ساخته‌اند.

این که با دلتنگی‌ات نجنگی، انکارش نکنی، پس‌اش نزنی، بدش ندانی.

این که بروی، به تماشا و یادی کنارِ هریک از سنگ‌های روزگارانِ گذشته بنشینی.. اشکی بریزی... خاطراتی مرور کنی ...و باز با دلی سبک به آبادیِ وجودت، به لحظهٔ حال بازگردی...

زنده بودن، در تعادلِ میانِ این دو است که ممکن می‌شود ؛ نه انکارِ لحظاتِ آیینیِ مرگ، و نه انکارِ ضرورتِ زندگی، و مقیمِ گورستانِ گذشته‌ها نشدن...

حفظِ این تعادل شاید ارزشمندترین مهارتی‌ست که باید در عبورِ سال‌ها بیاموزیم؛ مهارتِ دشوارِ انسان بودن، بر مرزِ باریکِ میانِ حال و گذشته، گورستان و آبادی، وجود و ، عدم....


🍀🍀🍀


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
‏بهتر است هرگاه شادی دق‌الباب می‌کند، به جای اینکه مکرر شک کنیم که آیا ورودش جایز است یا نه، همه درها را به رویش بگشاییم، زیرا شادی هیچگاه بی‌موقع نمی‌آید.

شک ما در این مورد به این دلیل است که می‌خواهیم بدانیم که آیا از هر نظر موجبی برای خوشنودی داریم یا نه،
مبادا که شادی، افکار جدی و نگرانی‌های مهم ما را مختل کند؛ اما معلوم نیست که با این افکار و نگرانی‌ها چه چیزی را می‌توان بهتر کرد؛ در حالی که شادی سودی بلافاصله دارد.


📚 #در_باب_حکمت_زندگی
#آرتور_شوپنهاور


فهم عمومی؛ خطای فقیهان
(پیش درآمدی بر نظریه‌ی «امکان خطای معرفتی فقیه»)

#محمدموسوی‌عقیقی

اصفهان یک شهر به شدت مذهبی و دارای سنت‌های قدیمی است. در این مدتی که زندگی را به اصفهان آورده‌ام چندین نمونه را شاهد بوده‌ام. مردان مذهبی و ملتزم به احکام فقهی آمران و ناهیان به کسانی‌اند که مسائل فقهی را رعایت نمی‌کنند. البته زنان مذهبیِ ملتزم هم از این قافله عقب نیستند.
چند روز قبل مرد و زنی را در حال توصیه‌های شرعی به یک پسر و دختر نوجوان دیدم، دختر نوجوان کمی آرایش داشت و دست در دست آن پسر با خنده و شوخی قدم می‌زدند. زن و مرد اصرار داشتند که شما نامحرم هستید و چنین رفتارهایی سزاوار زندگی در کشور اسلامی نیست، دختر و پسر هم با کمی استرس در مواجهه با چنین افرادی سعی می‌کردند که توضیح دهند برادر و خواهرند. نحوه‌ی رفتار این دو نوجوان چون برای زن و مرد آمر و ناهی قابل درک نبود از همین رو شباهت ظاهری زیاد آنان را نادیده می‌گرفتند.

اما مهم‌تر از همه برای من این بود چرا باید مؤمنان از سویی خود را متولی رفتار دیگران بدانند و از سوی دیگر بخواهند در روابط شخصی دیگران جستجو کنند گویی که ناظر و ناظم پا به این دنیا گذاشته‌اند.

دین‌ تنها می‌تواند توصیه داشته باشد غیر از آن دچار استبداد خواهد شد. به این معنا که آزادی انتخاب انسان را می‌ستاند. مفهوم اجبار و استبداد عرفی است، یعنی عرف می‌فهمد و تشخیص می‌دهد که دارد به او ظلم می‌شود یا برای انجام عملی تحت اجبار قرار گرفته است. به عبارتی اساس تشخیص ظلم یک امر وجدانی است که دین به این مسأله نمی‌تواند وارد شود. در این مسأله خود افراد جامعه بر اساس وجدان عمومی تصمیم گرفته و تشخیص می‌دهند که (الف) ظلم است یا خیر. بحث استدلالی پیرامون این موضوع صرفاً اقناعی است نه مرجع تشخیص. فرض کنید وجدان عمومی تشخیص می‌دهد که حیوانات خانگی مستلزم ظلم به حیوان است، اما شرع به نگهداری حیوانات توصیه می‌کند. در اینجا فهم عمومی از ظلم است که تقدم دارد زیرا شرع در تعریف ظلم که یک شناخت عرفی دارد قابلیت ورود نداشته و صرفاً مصادیقی را بنا بر نظر پیشوایان دینی بیان می‌کند.
در خوشبینانه‌ترین حالت دین مجموعه‌ای از باورهای الاهیاتی و خداگونه‌ی شخصی است که شاید بتواند در زیست اجتماعی هم نظر بدهد ولی این لزوماً به معنی آن نیست که نظر دین مقبول یا لازم‌الاجرا است.
فقیهان به عنوان بزرگترین پیشوایان دینی مردم نیز در طول تاریخ بدون خطا نبوده‌اند. در فهم دین، «خطای معرفتی از سوی فقها» هم امکان‌پذیر است و هم بزرگ‌ترین آسیب را به دینداری مردم زده است. تکفیرهای بی‌اساس، نظرهای عجیب و غریب، فتاوای غیرقابل قبول از سوی عرف، ارائه فتاوی غیر لازم در منابع فقهی عمومی و... باعث شده تا اعتبار فقیهان کاسته شود. فقیهی که در این زمان فتوای جواز کامجویی جنسی از دخترشیرخوار را صادر می‌کند موجب افزونی بی‌دینی می‌شود یا دختری که موهایش بیرون است؟!.

💠 انتقاد و پیشنهاد:
@Muosaviaghighi
🌐 فکرک های من|موسوی عقیقی|@fekr_rak


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


در بخشی از کتاب والدین سمی می‌خوانیم:

«بسیاری از مردم در نه گفتن به دیگران مشکل دارند. اغلب آن‌‌ها قبل از این‌که خود را اماده‌ی نه گفتن کنند، بله را گفته‌اند. به این ترتیب نه گفتن یکی از رایج‌ترین معضلات رفتاری افرادی است که مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌اند. آن‌ها خود را بی‌دفاع و ضعیف می‌دانند، پس ناخودآگاه گمان می‌کنند هر کاری از آن‌ها خواسته می‌شود باید انجام دهند.

 در یکی از روش‌های این تمرین از مراجعین خواسته می‌شود چشمان خود را ببندند و مواردی را که می‌بایست به آن نه می‌گفتند و نگفتند، به ذهن بیاورند و سعی کنند با تمرکز کامل حال و هوای خود را در آن زمان دوباره زنده کنند.

این موقعیت می‌تواند از آزار جنسی گرفته تا موارد دیگر را شامل شود.

فرد آن‌ها را یکی‌یکی در نظر می‌آورد، خود را در همان فضا قرار می‌دهد و به طرف مقابل نه می‌گوید. بسته به نوع موقعیت، واکنش مراجع می‌تواند شدید و حتی با حرکاتی بدنی همچون هل دادن فرد متجاوز، فریاد کشیدن، تهدید کردن و نظایر آن همراه باشد!


#معرفی کتاب والدین سمی❗️

🍀پدر و مادرها هم آدم‌اند و نقص‌هایی دارند؛ ناآگاهی یکی از بزرگترین این نقص‌هاست که باعث می‌شود در رفتار با فرزندانشان دچار خطا شوند.

فرزندانی هم هستند که والدین آن‌ها در شرایط بحرانی مثل اعتیاد و بیماری‌های روانی آسیب‌هایی به آن‌ها وارد کرده‌اند که رد و نشان آن در دوران بزرگسالی آن‌ها هم‌چنان باقی مانده است.

 والدین سمی نوشته‌ی سوزان فوروارد کتابی است که سعی می‌کند به همه‌ی کسانی که این تجربه را از سر گذرانده‌اند، کمک کند تا با این زخم‌ها رودررو شده و با راهکارهای کتاب، خود را از بند گذشته رهایی دهند.


🌺این کتاب برای چه کسانی مناسب است؟

تمام کسانی که خاطراتی تلخ از دوران کودکی و نوجوانی خود در ارتباط با والدینشان داشته‌اند، با راهکارهای پیشنهادی کتاب می‌توانند آثار آن تجارب را کاهش دهند و رابطه‌ی خود و والدینشان را بهبود بخشند. 

کسانی که والد هستند یا تصمیم دارند در آینده پدر و مادر شوند، با خواندن این کتاب می‌توانند روش‌های ناسالم تربیتی را شناخته و از آن‌ها دوری کنند.

#بیشتر_کتاب_بخوانیم.


در مساله ی لردگان، حتی اگر نیتتان نقد حکومت هم باشد، باید بتوانید درست نقد کنید.
این که ادعا شود یک عده ایدز گرفته اند، چون دولت دستور داده برای صرفه جوئی از سرنگها چندین بار استفاده شود، خزعبلی بیش نیست!
خوب دقیقا یک نفر برود و این بخش نامه و دستور العمل را بیاورد تا ما هم ببینیم. ما که موهایمان را در خانه های بهداشت و درمانگاه و بیمارستان سفید کردیم، تا به امروز چشممان به چنین دستورالعملی نخورده!
به عوض این مزخرفات بروید یقه حکومت را بگیرید که چرا توده های مردم را بدرستی آگاه نمی کند.
ما مقام نهم عرق خورهای دنیا را داریم و حکومت هنوز در افسانه های ایدیولوژیکش مغروق که امت مسلمان، شراب را حرام می دارد.
روابط جنسی خارج از ازدواج به وفور در مملکت وجود دارد، بعد این حضرات دلشان خوش است که فاحشه خانه ها را تعطیل کرده اند و لابد با این شق القمرشان، فساد را ریشه کن کرده اند؟ !
فواحش در کوچه ها و خیابانهای شهر ازین خانه به آن خانه می شوند، بدون آن که سطح سلامت آنها پایش شود و راههای لازم برای سالم ماندن به آنها آموزش داده شود.
سند ۲۰۳۰ را بلوکه کردند و عملا راه را بر آموزش کودکان این مرز و بوم در باب خطراتی که از نظر جنسی تهدیدشان می کند، بسته اند.
هیچ جوان یا نوجوانی درین مملکت برای داشتن سکس بهداشتی، روشهای پیشگیری از بارداری و خطر ابیوزهای جنسی تعلیم نمی بیند.
به دلیل اوضاع اقتصادی و سلائق نسل جوان، از یک طرف ازدواج کاهش یافته، از سوی دیگر نیازهای جنسی در پرتو فیلم های پورنی که بوفور در جمعیت می چرخد بالاتر رفته و در سنین پایین تر دارد خود را نشان می دهد.
متعصبین هم بجای چاره، چشمشان را بر سکس های افسار گسیخته ای که در مملکت جاریست بسته اند. چشمشان را بررشد انفجاری همجنس گرایی در کشور بسته اند. تمام این لاپوشانی ها هزینه های گزاف دارد. یکیش همین بالا رفتن آمار ایدز است که این روزها سروصدا کرده!
بعد با اون ایده های خرافه پرستشان و عشق به سنن پیشامدرن، روشهای منسوخ شده ای چون حجامت و زالو و بادکش را روز به روز بیشتر در جمعیت اشاعه می دهند! جایی که خون هست، ایدز و هپاتیت هم هست و بفرمایید این هم نتیجه اش!
نظارت بازرس های بهداشت بر آرایشگاهها بسیار ضعیف و ناقص است. این تتوهایی که هر روز بیشتر و بیشتر در جامعه دیده می شود با سوزن به زیر پوست مشتری رفته اند. اندکی اهمال و بی دقتی می تواند مشتری ها را در خطر ایدز و هپاتیت قرار دهد. همین طور تیغ های سلمانی .
به مدد سیستم های پایش ناکارآمد به حدی وقاحت در برخی آرایشگران یا عطارها پیش رفته که درگیر سقط های غیر قانونی نیز هستند. تزریق زل و بوتاکس هم می کنندووو
بعد از همه ی این اشتباهات، حکومت از ترس ایجاد سر و صدا در جمعیت، وقتی هم که لازم است هشدار دهد یا آمار درستی را ارائه کند، کتمان و مخفی کاری می کند! همین دردسرها را چندین برابر می کند.
اینها کوتاهی ها و خطاکاری های این حکومت است، نه سرنگ!
✍مریم پدرام
@Bedooneloknt



20 last posts shown.

197

subscribers
Channel statistics