مسیر رسانه


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


#مسیررسانه (اولین موسسه تخصصی در حوزه سواد رسانه ای)
شماره تماس: 02186037048
سامانه پیامکی: 500050002
پایگاه اینترنتی: MASSIR.IR
ارتباط با مدیر کانال: @massiradmin

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔰 #عکس_نوشت

❌ احتیاط! به #فضای_مجازی نزدیک می شوید!


⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


🔰 کیفیت فهم کودکان از رسانه‌ها در سال‌های ابتدایی زندگی
مبتنی بر #روانشناسی_رشد

🔹بچه‌ها قبل از حدود 3 سالگی، نه تنها قادر به درک زندگی‌اند، بلکه فهم کودکان از #رسانه‌ها را نیز فهم می‌کنند.

🔸قبل از حدود 5 سالگی، بچه‌ها تمایل به نگریستن به تلویزیون به عنوان پنجره‌ای رو به جهان دارند، با این وجود آن‌ها شروع به تمایز برقرار کردن میان تلویزیون و واقعیت می‌کنند.

🔹در محدوده سنی 7 تا 11 سال، #کودکان در یک مرحله بی ثبات (گذار) نسبت به #سواد_رسانه‌ای قرار دارند.

🔸تا حدود 7 یا 8 سالگی، بچه‌ها شروع به متمایز نمودن ژانر برنامه‌ها می‌نمایند.

🔹بعد از حدود 8 سالگی، عموماً در چیدن روایت قصه، مثل رابطه علت و معلول و اخلاق آن، مهارت یافته‌اند. به علاوه آ نها علاقه فزاینده‌ای نسبت به ساخت برنامه، منتقد شدن نسبت به محتوا نشان داده و مقایسه‌های دقیق و ماهرانه‌تری میان تلویزیون و واقعیت انجام می‌دهند.

🔸تا 10 یا 11 سالگی بچه‌ها از نقد کردن ایفای نقش‌ها، دکور، و ابعاد داستانی محتوای #تلویزیون لذت برده و همراه با افزایش دانش اجتماعی‌شان در قضاوت در مورد واقعیت محتوای تلویزیون، نقدشان نیز بیشتر می‌شود.

🔹در نهایت، در حدود 12 سالگی، قضاوت انتقادی بچه‌ها پیچیدگی بیشتری می‌یابد: آن‌ها نسبت به تعصب‌ها و کلیشه‌ها هوشیاری نشان می‌دهند، نسبت به اشکال مختلف واقعیت آگاه می‌شوند و نسبت به تبلیغات شکاک و بی‌اعتماد می‌گردند.

✏️منبع: کتاب "دائرة المعارف بین‌المللی ارتباطات"، مدخل سواد رسانه‌ای کودکان


⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane

http://l1l.ir/3lvx


Forward from: موسسه مسیر
🔰 #خبر |
❇️ سیدمرتضی آوینی؛ مصداق بارز یک انسان متفکر

🔻برگزاری سومین و آخرین نشست از سلسله نشست‌های سطح یک حیات اندیشه

🔸روز سه‌شنبه هفته گذشته، سومین نشست از دوره مطالعاتی آثار #شهید_آوینی با عنوان حیات اندیشه با سخنرانی جناب آقای #موسوی_صمدی برگزار شد.

🔹در این نشست که با حضور پر شور مخاطبین گرامی همراه بود، آقای موسوی ضمن پرداختن به مقاله «رستاخیز جسم، رستاخیز جان» به ویژگی مهم این مقاله اشاره نمود: یکی از نکات مهم این مقاله #الگوی_تفکری است و بطور کلی متفکر در ساحت تفکر و حل مسئله ۴ ویژگی دارد؛ ۱.شناخت مسئله، ۲. درک درست و تبیین درست از مسئله، ۳.پاسخگویی و ۴.صورت‌بندی‌های مختلف مسئله.

🔸وی ضمن تعریف متفکر و ویژگی‌های او خاطرنشان کرد: ویژگی‌ای که شهید آوینی را از عده‌ی زیادی از افراد متمایز می‌کند این است که او علاوه بر شناخت مسئله، درک و پاسخگویی، صورت بندی‌های مختلف مسئله را نیز داشت و این ویژگی یک انسان متفکر است؛
#متفکر کسی است که توانایی شناخت دقیق مسئله را دارد و می‌تواند #مسئله را از شبه مسئله تشخیص دهد.

🔹مدیر موسسه مسیر با تأکید بر اینکه رسانه نباید با هدف سرگرمی مردم را به خود مشغول کند، افزود: وقتی شهید آوینی از رسانه صحبت می‌کند، می‌گوید وظیفه رسانه غفلت‌زدایی است نه غفلت‌زایی، و هدف‌اش سرگرمی و ستاره (سلبریتی) سازی نیست بلکه می‌خواهد مخاطب را تنبّه دهد و به او #آموزش دهد.

🔸مدیر مجتمع شهید آوینی سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه جمله «حکما پاسدار حقیقتند و شعرا پاسدار زبان» از سخنان زیبای آوینی است، ادامه داد: آوینی وقتی نقش‌آفرینی حکما و شعرا را در این مقاله بیان می‌کند، در واقع مبحث تناسب آموزش و محیط در رشد و پرورش افراد را مطرح می‌کند؛ به این صورت که اگر آموزش بصورت جمعی و عام باشد استعداد و ویژگی‌های فردی رشد نخواهد کرد و اگر آموزش و پرورش بر اساس اصل تفکیک و تناسب باشد، فیلسوف در جای خود و شاعر نیز در جای خود قرار خواهد گرفت.

📌 #حیات_اندیشه، دوره مطالعاتی آثار شهید سیدمرتضی آوینی است که سطح یک آن با محوریت کتاب «رستاخیزِ جان» به همت موسسه مسیر و با همکاری باشگاه هنر پژوهان جوان برگزار گردید.
🎥این نشست‌ها برای ثبت‌نام کنندگان #دوره_مجازی بصورت زنده و مستقیم پخش گردید.

🆔 @massir_ir
🆔 @massiradmin

http://l1l.ir/3lsh


🔰 #اینفوگرافیک
🔸ویژگی و آسیب‌های #فضای_مجازی

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 https://t.me/joinchat/AAAAADwKn4rpKFtkDVU-_A


🔰آشنایی با مفاهیم و تکنیک‌های حوزه #تبلیغات
❇️موضوع: #تبلیغات_چیست؟

1️⃣قسمت اول:
🔻#تعریف و هدف از تبلیغات

🔸دو تن از اساتید ارتباطات، تبلیغات را فن #اثرگذاری بر نگرش و رفتار انسانی تعریف کرده‌اند که می‌کوشد مخاطب را از طریق استفاده از مجموعه‌ی از #تکنیک‌ها و #جذابیت‌ها به خرید کالا یا استفاده از خدماتی سوق دهد. به بیان ساده می‌توان گفت؛

🔹تبلیغات یعنی رساندن یک پیام #اقناع_کننده در مورد محصولی مثل یخچال فریزر و یا خدمتی مثل بیمه از طریق رسانه‌های مختلف برای متقاعد کردن مخاطبان بالقوه با هدف خرید آن محصول و یا استفاده از آن خدمت.

🔸هدف از تبلیغات مثبت نشان دادن مصرف یک کالا و ایجاد یک مصرف کننده با دوام و وفادار است. تبلیغگران در این زمینه از انواع فنون و تکنیک‌های تبلیغاتی بهره می‌گیرند و نیازها و تمایلات مصرف کننده نظیر تمایل به امنیت، قدرت، تندرستی و شادابی، رفاه و آسایش خانواده را تحریک می‌کنند و پیام تبلیغاتی به مصرف کننده القا می‌کند که مصرف کالای تبلیغ شده کمبود وی را جبران می‌کند.

🔹برای مثال تبلیغ کرم پوست بر روی نیاز انسان‌ها به شادابی و زیبایی متمرکز می‌شود و به خصوص خانم‌ها را به داشتن پوستی زیبا و لطیف با استفاده از مارک خاص کرم آرایشی وسوسه می‌کند.

✏️منبع: کتاب " سوادرسانه ای- تبلیغات" به اهتمام حمیدرضا آیت اللهی

🔴 مباحث مربوط به تبلیغات را شنبه هر هفته در کانال و اینستاگرام مسیر رسانه دنبال نمایید.

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane

http://yon.ir/GYiEh


🔰 #معرفی_کتاب

📚 کتاب "150 هشتگ"
📝 اثر سید بشیر حسینی و حسین حق پناه

🔸 از جمله کتاب‌هایی که می‌توان در زمینه سواد رسانه‌ای به آن‌ها مراجعه کرد و اطلاعات خوبی را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد، کتاب #150_هشتگ نوشته دکتر سید بشیر حسینی و حسین حق پناه است.

🔹نویسنده در این #کتاب تلاش کرده تا از فضای خشک علمی و تخصصی حوزه رسانه و ارتباطات فاصله گرفته و سعی کرده است با ادبیاتی ساده و جذاب به نیاز عامه مردم در حوزه سواد رسانه‌ای پاسخ دهد.

🔸این کتاب در پانزده فصل مجزا تألیف یافته که در هر کدام ده نکته کلیدی و کاربردی درباره استفاده بهینه از رسانه‌ها وجود دارد. فصول اصلی کتاب عبارتند از: کلیات رسانه‌ها، کتاب، نشریات، رادیو و موسیقی، عکس، تلویزیون و ماهواره، فیلم و سینما، رایانه، بازی‌های ویدئویی، اینترنت، رسانه‌های اجتماعی، تلفن همراه، سبک زندگی، تبلیغات و اخلاق رسانه‌ای.

📎 در پشت جلد این کتاب آمده:
" #سواد_رسانه‌ای پاسخی است به یک نیاز همگانی در زمینه استفاده بهینه از رسانه‌ها. پاسخ به پرسش‌هایی مانند: «چقدر و چگونه از رسانه‌ها استفاده کنیم؟»، «چه شرایط و محدودیت‌های معقولی در بهره برداری از رسانه‌ها مدنظر است؟»، «چه کنیم که از مزایای همه رسانه‌ها بهره مند شویم ولی دچار آسیب‌ها و مشکلاتشان نشویم؟» و ..."

✅ این کتاب به همت موسسه #مسیر، توسط انتشارات رواق اندیشه با قیمت 18000 تومان منتشر شده و در خدمت مخاطبان قرار گرفته است.

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


🔰 #معرفی_کتاب
📚 کتاب #150_هشتگ

🆔 @massir_resane


🔰 #مسیر_باز
🔸 قسمت اول

🔺 #نقطه_بازی

🔸نقطه بازی از بازی های دورهمی است که معمولاً ساعت‌ها شما را سرگرم نگه می‌دارد. در این #بازی ابتدا یک صفحه کاغذی را به صورت مربع شکل با نقطه پر می‌کنید.

🔹سپس بازی شروع می‌شود و هرکس باید با خط‌هایی که به نوبت می‌کشد، یکی از چهارخانه‌ها را مال خود کند و هر خانه‌ای را که کامل کرد، اولین حرف اسم خود را در آن خانه بنویسد.

🔸کسی که یک خانه را تصاحب می‌کند، جایزه دارد که یک خط دیگر هم بکشد. در آخر بازی، هر کس تعداد خانه‌های خود را می‌شمارد و تعداد بیشتر برنده است.

✅ جمعه های هرهفته با یک #بازی_دورهمی در خدمت شما هستیم

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


🔰 #مسیر_باز
🔺 #نقطه_بازی

🆔 @massir_resane


🔰 نشریات عامه‌پسند

✅مخاطب #سواد_رسانه_ای باید شناخت کافی درباره انواع رسانه‌ها و ویژگی‌هایشان داشته باشد تا علاوه بر عدم آسیب پذیری نسبت به آن‌ها، بتواند از آن‌ها در جهت صحیح استفاده کند. یکی از مهم ترین رسانه‌ها که تاثیربه سزایی در آگاهیِ مخاطبان دارد، رسانه‌های مکتوب به خصوص #نشریات و مجلات است. به همین خاطر در این پست به یکی از رایج‌ترین نوع #مطبوعات، یعنی #نشریات_عامه_پسند پرداخته‌ایم.

🔸از موضوعات عامه پسند تعریف غیرقابل مناقشه و کاملاً مورد توافقی در دست نیست؛ با این حال صاحب نظران در تعریف آن، نکاتی را مطرح می‌کنند که نشان می‌دهد، درباره برخی از این نکات توافق وجود دارد. از نشریات و روزنامه نگاری عامه پسند با تعابیری چون روزنامه نگاری زرد یاد می‌کنند که البته دارای بار منفی است.

🔹نشریات عامه پسند از آنجا که در مقابل #نشریات_کیفی به کار می‌روند و در بطن خود دارای بار منفی هستند و یک نوع تخفیف را در مقابل نشریات مذکور یادآوری می‌شود. نشریات عامه پسند در قطع فشرده و کوچک در حدود نصف قطع روزنامه‌های معمولی هستند. هرچند ممکن است استثنایی نیز در این خصوص وجود داشته باشد.

🔸وجه غالب این نشریات، قطع کوچک آنهاست. همچنین عکس‌های بزرگ هنرپیشه‌ها، بازیکنان تیم‌های ورزشی و خلافکاران، تیترهای درشت، استفاده زیاد از رنگ و پرداختن به موضوعات جنجالی، حوادث، جنایت، موضوعات خانوادگی و عشقی از مشخصات اصلی نشریات عامه پسند است.

🔹برخی از نشریات در همه حوزه‌ها و موضوعات مذکور و برخی به طور تخصصی فقط در یک حوزه متمرکز هستند. دیگر مؤلفه این نشریات طیف مخاطبان آنهاست که عمدتاً شامل زنان، اقشار جوانان، نوجوانان و کم سواد می‌باشد.

✏️منبع: "خشونت رسانه‌ای در پرتو سواد رسانه‌ای" به اهتمام مریم همتی آهوئی


⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


🔰آموزش شناخت #اعتبار_منبع
❇️موضوع: #عوامل_موثر_در_اعتبار_منبع

1️⃣ قسمت اول:
🔻#منبع_پیام در روانشناسی اجتماعی

🔸در بحث #روان_شناسي_اجتماعي پيام‌ها از سه جنبه مورد مطالعه قرارگرفته اند: 1) منبع پيام؛ 2) محتواي پيام؛ 3) گيرنده پيام. منبع پيام در اين مبحث به عنوان يكي از عوامل مهم تغيير گرايش مطرح شده و از زوايای «اعتماد به منبع»، «جاذبه منبع» و «قدرت منبع» قابل ارزيابي تشخيص داده شده است.

🔹اعتماد به منبع
#تخصص از عواملی دانسته شده كه باعث افزايش اعتماد به منبع می گردد. زيرا كه بسياری از افراد، اظهار نظرهای متخصصان را راحت‌تر می‌پذيرند. به عبارت دقيق‌تر پيام منبع معتبر، راحت‌تر نفوذ می‌كند و كمتر مورد انتقاد قرار می‌گيرد. در مورد منابع شفاهی نيز اطمينان خاطر گوينده به هنگام سخن گفتن، منبع را صالح‌تر و قابل اعتمادتر نشان می‌دهد.

🔸جاذبه منبع
محبوبيت و #جذابيت ظاهری اعتبار بيشتری به منبع می‌دهد، بيشترين استفاده از اين خصوصيت درآگهی های تجارتی به عمل می‌آيد زيرا كه #محبوبيت منبع، باعث جلب بيشتر گيرنده پيام و تأثير بيشتر روی مخاطب خواهد شد. نمونه‌های اين گونه استفاده از جذابيت منبع را نيز در استفاده از افراد معروف و محبوب نظير ورزشكاران، هنرپيشگان، قهرمانان جنگ و... براي انتشار پيام‌های خاص سياسی، تجاری، بهداشتی و غيره ديده‌ايم. از سوی ديگر، مشابهت در گرايش‌ها، مهارتها، و ارزشها نيز به جاذبه و اعتبار منبع كمك فراوان می‌كند.

🔹قدرت منبع
نظر برخي از روان‌شناسان نيز بر اين است كه هرچه #قدرت_منبع بيشتر باشد، نفوذش بر گرايش گيرندگان پيام بيشتر خواهد بود.


✏️منبع: مقاله "منبع چیست؟ اعتبار منبع کدام است؟" به اهتمام فرید ادیب هاشمی


🔴 مباحث مرتبط با اعتبار منبع را #چهارشنبه هر هفته در کانال و اینستاگرام #مسیر_رسانه دنبال کنید


⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


Forward from: باسواد شیم! | اولین کانال مسابقه سواد رسانه‌ای
#سوال_مسابقه❓❓

🆔@ba_savad_shim

سلام✋🏼

📣📢نوبت مسابقه اين هفته است!
🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

#سوال_نوزدهم

🌀🌀🌀🌀🌀🌀

❓❓پيام‌هاي رسانه‌اي زماني قدرتمندتر مي‌شوند كه ➖➖ انساني را تحريك كنند!
1️⃣تصميمات عقلاني
2️⃣احساسات و عواطف
3️⃣افكار منطقي

✅گزينه مدنظرتون رو با ذكر دليل، براي ما بفرستيد.

🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
با ما همراه باشيد!🌹🙂
🆔@f_resaneh

🔶عضويت در كانال:
🆔@ba_savad_shim
🔷ارتباط با ما و ارسال پاسخ:
🆔@Ba_savad_admin


🔺ما هم می‌توانیم!


🔸اگرچه ممکن است #شبکه‌های_اجتماعی خارجی امکانات بیشتری داشته باشند، اما عمدتاً ابزاری در دست کسانی هستند که منافعی متضاد با منافع ملی و دینی ما دارند و سبک زندگی متفاوتی از #سبک_زندگی ایرانی و اسلامی را تبلیغ می‌کنند.

🔹به علاوه در صورتی که اطلاعاتمان مورد سوءاستفاده قرار بگیرد یا حسابمان #هک و جعل شود دستمان برای پیگیری به جایی بند نیست.

🔸امروزه جوانان خوش فکر ایرانی جایگزین‌های خوبی برای انواع رسانه‌ها اجتماعی طراحی و اجرا کرده‌اند که هم نیازهای عمومی کاربران را تا حد قابل قبولی برطرف می‌کند و هم خیالمان از #امنیت و سلامت اخلاقی این شبکه‌ها راحت‌تر است.

🔹باور کنیم مرغ همسایه همیشه غاز نیست و ما هم می‌توانیم!


✅ از پیام‌رسان های ایرانی می‌توان به عنوان نمونه به سروش، گپ، بله، ویسپی، بیسفون و ... اشاره نمود.

✏️ منبع: کتاب "150 هشتگ" / به اهتمام سیدبشیر حسینی و حسین حق‌پناه

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


🔰 #اینفوگرافیک
معرفی نرم‌افزار کاربردی #باغچه نخستین اپلیکیشن فارسی‌سازی شده در حوزه #سواد_رسانه‌ای و ترک وابستگی (اعتیاد) به تلفن همراه📱

✅ مسیر رسانه

🆔 @massir_resane
🆔 @hedayatmizan


🔻پیامدهای منفی شبکه‌های مجازی
بخش اول

🔹 #شایعه_پراکنی و ترویج سریع اکاذیب
به علت عدم امکان شناسایی هویت واقعی اعضا و نیز عدم امکان کنترل محتوای تولیدشده توسط کاربران شبکه‌های اجتماعی، یکی از مهم‌ترین #پیامدهای_منفی این شبکه‌ها، شکل گیری و ترویج سریع شایعات و اخبار کذبی است که با اهداف خاص و غالباً سیاسی منتشر می‌شود. همچنین یکی از شگردهای خبرگزاری‌ها در نشر شایعات و اکاذیب، نشر آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی است.

🔸#مشکلات_امنیتی
تاکنون کرم‌های زیادی موسوم به کرم شبکه‌های اجتماعی برای نفوذ در این شبکه‌ها با هدف سرقت هویت کاربران، ارسال هرزنامه‌ها و... ایجاد شده‌اند. با توجه به این درصد کاربران بالای شبکه‌های اجتماعی، این نوع کرم‌ها، به سرعت می‌توانند در سیستم‌ها نفوذ کرده و امنیت کاربران را به مخاطره بیندازد.

🔹#گسترش_محتواهای_غیر_اخلاقی
در زمان‌های نه چندان دور، حتی در فضای وب نیز اندک حرمتی وجود داشت و کسانی که قصد داشتند به کارهای بیهوده و انتشار محتوای غیراخلاقی بپردازند، پنهانی عمل می‌کردند. اما این روزها همه جا محتوای غیر اخلاقی به چشم می‌خورد و فایل‌های هرزه نگاری هر لحظه به روزرسانی می‌شوند و به آسانی در دسترس است.

🔸اضطراب اطلاعاتی
حس سرخوردگی حاصل از احساس گناه به واسطه باخبر نبودن یا دیر باخبر شدن از اخبار شبکه‌های اجتماعی، نوعی #اضطراب_اطلاعاتی است.

✏️کتاب "سوادرسانه ای: شبکه‌های اجتماعی" به کوشش حمیدرضا آیت اللهی

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


🔰 #مسیر_آموز | آموزش #زبان_اقناع
❇️ موضوع: #تکنیک_های_پایه_ای_زبان_اقناع

🔻تکنیک هفتم: #نخبگان (نوعی از گواهی دادن)

🔸حرف‌ها و سخنانی که از سوی #نخبگان جامعه گفته می‌شود معمولا مورد پذیرش عمومی قرار می‌گیرد. پزشکان، دانشمندان، اقتصاددانان، روانشناسان، اساتید دانشگاه‌ها و همه کسانی که به نحوی جزو نخبگان علمی جامعه قرار می‌گیرند، وقتی که راجع به چیزهایی که ما نمی دا‌نیم صحبت می‌کنند، ما بیشتر راجع به آن #موضوع متقاعد می‌شویم.

🔹حضور آن‌ها در پیام‌‌های رسانه‌ای معمولا مهر تأییدی است بر صحت و دقت آن پیام و به آن #اعتبار_منبع می‌بخشد. گاهی وقت‌ها به همین خاطر است که مثلا در یک پیام تبلیغاتی برای ترویج شیر مادر می‌بینیم که بازیگر آن لباس یک پزشک را پوشیده و یا گوشی مخصوص پزشکی از گردنش آویزان است. مطمئنا او یک پزشک نیست اما ادای یک پزشک را در می‌آورد تا ما به حرف‌های او بیشتر #اعتماد کنیم. حالا اگر پزشک معروفی بیاید و چنین توصیه‌ای بکند، مطمئنا تأثیر بیشتری خواهد داشت.

✏️منبع: کتاب "سواد رسانه‌ای: مفاهیم و کلیات" به کوشش حمیدرضا آیت‌اللهی
➖➖➖➖➖➖➖

👈🏻 #آموزش زبان اقناع و تکنیک‌های آن را دوشنبه هر هفته در کانال و اینستاگرام #مسیر_رسانه دنبال کنید.

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @massir_resane


🔰عزیزان می روند نوبت به نوبت...😅


📝طرح از مجید #خسروانجم

⭕️مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه ای⭕️

🆔 @massir_resane


Forward from: پاراگراف رسانه
🔰پویش #پاراگراف_رسانه

🔸فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی در راستای ترویج #سواد_رسانه‌ای و فرهنگ استفاده از رسانه و #شبکه‌های_اجتماعی اقدام به ایجاد پویشی با عنوان #پاراگراف_رسانه نموده است. لذا از همه علاقه‌مندان تقاضا می‌شود به این #پویش بپیوندند و دوستان خود را نیز دعوت نمایند.

🔹برای شرکت در این پویش، یک پاراگراف از کتاب‌های حوزه #رسانه را با هشتگ #پاراگراف_رسانه منتشر نمایید و پیج اینستاگرام پاراگراف رسانه به آدرس @paragraph_resane تگ نمایید. همچنین تصاویر خود را جهت ارزیابی و بارگذاری در کانال و اینستاگرام پویش از طریق آی‌دی تلگرامی @resane_modir برای ما ارسال نمایید.

🎁 هر هفته سه میلیون ریال جایزه نقدی به سه نفر برگزیده اهدا خواهد شد...

🙏امیدواریم شما جزو برگزیدگان هفته اول ما باشید...

🆔 https://t.me/joinchat/AAAAAFNbk__wSs-4U7ziHw


🔰#اطلاعیه

🔻نشست فراگیرشدن استفاده از فضای مجازی، فرصتها و تهدیدهای پیش روی نهاد خانواده

🔸باحضور دکتر آیت اللهی
🔹۴شنبه ۱۳دی، ساعت۱۰
دانشگاه الزهرا، ساختمان خوارزمی، سالن اندیشه

🆔 @massir_resane


🔰 #پوستر | ۱
✅ حواسمون به غذای روحمون باشه!


✏️طرح از کارگاه گرافیک مهاجر

#سواد_رسانه_ای
#رژیم_مصرف_رسانه_ای

⭕️ مسیر رسانه | کانال جامع سواد رسانه‌ای ⭕️

🆔 @f_resaneh
🆔 @massir_resane

20 last posts shown.

1 392

subscribers
Channel statistics