🔰 #خبر |
❇️ سیدمرتضی آوینی؛ مصداق بارز یک انسان متفکر
🔻برگزاری سومین و آخرین نشست از سلسله نشستهای سطح یک حیات اندیشه
🔸روز سهشنبه هفته گذشته، سومین نشست از دوره مطالعاتی آثار #شهید_آوینی با عنوان حیات اندیشه با سخنرانی جناب آقای #موسوی_صمدی برگزار شد.
🔹در این نشست که با حضور پر شور مخاطبین گرامی همراه بود، آقای موسوی ضمن پرداختن به مقاله «رستاخیز جسم، رستاخیز جان» به ویژگی مهم این مقاله اشاره نمود: یکی از نکات مهم این مقاله #الگوی_تفکری است و بطور کلی متفکر در ساحت تفکر و حل مسئله ۴ ویژگی دارد؛ ۱.شناخت مسئله، ۲. درک درست و تبیین درست از مسئله، ۳.پاسخگویی و ۴.صورتبندیهای مختلف مسئله.
🔸وی ضمن تعریف متفکر و ویژگیهای او خاطرنشان کرد: ویژگیای که شهید آوینی را از عدهی زیادی از افراد متمایز میکند این است که او علاوه بر شناخت مسئله، درک و پاسخگویی، صورت بندیهای مختلف مسئله را نیز داشت و این ویژگی یک انسان متفکر است؛
#متفکر کسی است که توانایی شناخت دقیق مسئله را دارد و میتواند #مسئله را از شبه مسئله تشخیص دهد.
🔹مدیر موسسه مسیر با تأکید بر اینکه رسانه نباید با هدف سرگرمی مردم را به خود مشغول کند، افزود: وقتی شهید آوینی از رسانه صحبت میکند، میگوید وظیفه رسانه غفلتزدایی است نه غفلتزایی، و هدفاش سرگرمی و ستاره (سلبریتی) سازی نیست بلکه میخواهد مخاطب را تنبّه دهد و به او #آموزش دهد.
🔸مدیر مجتمع شهید آوینی سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه جمله «حکما پاسدار حقیقتند و شعرا پاسدار زبان» از سخنان زیبای آوینی است، ادامه داد: آوینی وقتی نقشآفرینی حکما و شعرا را در این مقاله بیان میکند، در واقع مبحث تناسب آموزش و محیط در رشد و پرورش افراد را مطرح میکند؛ به این صورت که اگر آموزش بصورت جمعی و عام باشد استعداد و ویژگیهای فردی رشد نخواهد کرد و اگر آموزش و پرورش بر اساس اصل تفکیک و تناسب باشد، فیلسوف در جای خود و شاعر نیز در جای خود قرار خواهد گرفت.
📌 #حیات_اندیشه، دوره مطالعاتی آثار شهید سیدمرتضی آوینی است که سطح یک آن با محوریت کتاب «رستاخیزِ جان» به همت موسسه مسیر و با همکاری باشگاه هنر پژوهان جوان برگزار گردید.
🎥این نشستها برای ثبتنام کنندگان #دوره_مجازی بصورت زنده و مستقیم پخش گردید.
🆔
@massir_ir🆔
@massiradminhttp://l1l.ir/3lsh