ماهنامه مدیریت رسانه


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


برای اطلاعات بیشتر راجع به مدیریت رسانه و همچنین ارتباط با ما می‌توانید از طریق سایت ماهنامه مدیریت رسانه اقدام فرمایید
http://mediamgt.ir

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔺🔺 مصیبت الان ایران انحصار رسانه‌ای است

شفقنا رسانه- نشست «بررسی و کندوکاو انسداد ارتباطات(فیلترینگ)بر کنش‌های مسالمت‌آمیز و صلح‌جویانه کاربران شبکه‌های اجتماعی» با حضور نعمت‌الله فاضلی دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مهدی محسنیان راد استاد دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق برگزار شد.

🔹 به گزارش شفقنا رسانه مهدی محسنیان راد عضو هیئت‌علمی دانشگاه امام صادق (ع) در این نشست گفت:
▪ نابردباری درباره شبکه‌های اجتماعی در سه نسل در میان حکومت‌های ایران نهادینه‌شده است.

▫ شبکه اجتماعی شفاهی مجموعه وسیعی از تعدادی پاره شبکه است و این‌ها در مناطق جغرافیایی مختلف پراکنده هستند. اتفاقاً ایران به دلیل ساختار اقلیمی‌اش در درازمدت اتصالات پاره شبکه‌های دیگرشان کمی غیر مویرگی ولی با شبکه‌های دیگر صفر بوده است. همین الان هم در مناطقی از ایران روستاهایی می‌بینیم که در عزلت ارتباطی سیر می‌کنند.

▪ در دهه‌های اخیر سه اتفاق افتاد. اول تمبر پست به جریان افتاد، دوم اتفاق اختراع تلگراف بود و بعد تلفن اختراع شد. این سه ابزار جدید یک‌دفعه نسل شبکه اجتماعی را تغییر داد و شرایط جدیدی را فراهم کرد.

▫ تنها اتصال بین شبکه‌ها و پاره شبکه‌ها ابزارهای موجود زنده مثل اسب، انسان و کبوتر نامه‌بر بوده است. باید اتفاقی می‌افتاد تا این پاره شبکه‌هایی که با هم پیوسته یک شبکه را تشکیل می‌دادند به هم متصل می‌شدند.

▪ اتصالات درون پاره شبکه‌ها در میان روستاها اغلب منسجم و تقریباً مداوم بوده است اما میان شبکه‌ها تقریباً نامنسجم، پراکنده، گسسته و حالت مویرگی و موقت داشته است. در ایران از دیرباز یک مراکزی ، محل این شبکه‌های اجتماعی نسل اول بوده است. مثل قهوه‌خانه‌ها، زورخانه‌ها، بازارها و… .

▫ یک خصلت شبکه اجتماعی ارتباطات افقی‌اش است. در دانش ارتباط شناسی دو اصطلاح ارتباطات عمودی و ارتباطات افقی داریم. وقتی ارتباطات از بالا به پایین و فرمایشات ملوکانه باشد حالتش عمودی است. در حالی که در ارتباط افقی چنین شرایطی وجود ندارد و هر دو با وزنی برابر روبه روی هم ایستادید. فناوری‌های جدید در ارتباطات عمودی اختلال ایجاد می‌کند.

▪ در سال ۲۰۱۴ در دانشگاه کالیفرنیا کاری انجام دادیم. به عنوان مثال تا پیش از انقلاب ۱۷۷۶ در آنجا مستعمره‌های سیزده‌گانه آمریکا بدون هیچ پیوندی از یکدیگر روزگار می‌گذراندند. این عدم پیوند حداقل ناشی از سه عامل بود از جمله پراکندگی جغرافیایی در ایالات‌متحده آمریکای پهناور ، فواصل طولانی متکی به اسب و عدم امکان هم‌صحبتی. نسل اول شبکه اجتماعی در همه جهان مشترک بوده است.

▫ وقتی به‌تدریج قهوه‌خانه‌ها در اصفهان رونق گرفت، تبدیل به مراکزی مهم برای تبادلات اجتماعی شد. بنابراین گاه ممکن بود که دامنه گفتگوها به انتقاد از روش حکومت مسلکی و شیعی صفویه کشیده شود. حکومت مسلکی در همه جای جهان عادت به ارتباط افقی ندارد.

▪ حکومت صفوی هم از همین جنس بود. مردمی سنی مذهب که ظرف ۱۵ سال تبدیل به شیعه شده‌اند و الان در قهوه‌خانه نشسته‌اند و صحبت می‌کنند. این مردم وارد حوزه‌هایی می‌شوند که حکومت دوست ندارد درباره این حوزه‌ها در آنجا صحبت شود.

▫ بنابراین شاه حکم می‌کند هر روز قبل از آنکه کسی داخل قهوه‌خانه شود صاحب قهوه‌خانه باید میزبان کسی شود که در آن زمان به او ملا می‌گفتند و موظف است وقتی جمعیت حاضر در قهوه‌خانه زیاد شد شروع به گفتن مسائل شرعی، روایت‌های تاریخی سودمند و شعرهای مناسب نماید. در این پروژه نا بردبارانه پس از آنکه آن فرد دوساعتی مردم را مشغول می‌کرد به حاضرین می‌گفت الان دیگر وقت کار است و به سراغ کار و حرفه خود بروید.

▪ شبکه اجتماعی نسل دوم یا ارتباطات راه دور از سال ۱۸۴۰ شروع می‌شود. ۱۸۷۷ سومین نسل آن راه می‌افتد. نکته‌ای که بسیار کم به آن توجه شده این بوده که ما هم تلگراف، تلفن و روزنامه تهیه کردیم و تیراژ آن حدود هزارتا بوده است. این درحالی است که در پاریس روزنامه ۷۴ هزار تیراژی داشتیم.

▫ تمبر پست در فاصله بسیار کوتاهی در اروپا همگانی شد. وقتی اولین خط تلگراف در ایالات‌متحده درست شد، بعد از ۵ سال برای ۱۱ هزار کیلومتر آن را نصب‌کرده بودند. در سال ۱۹۱۰ نزدیک به ۸ میلیون خط تلفن در امریکا بود. با این شبکه نسل دوم شما با تلفن، تلگراف و پست فقط مبادله اطلاعات انجام می‌دهید و ارتباط برقرار می‌کنید.

▪ وضعیت در ایران به گونه دیگری است. چون از ابتدا هر سه در انحصار حکومت قرار گرفتند. به عبارتی مصیبت ایران الان انحصار رسانه‌ای است. ۵ روزنامه پرتیراژ برای حکومت هستند. تلویزیون ما جزء نادرترین کشورهای جهان است که در انحصار است. تلفن و پستمان در انحصار است. سهم مجموع جمعیت برخوردار از امکانات هم بسیار ناچیز و توزیع آن بسیار نامتوازن است.
@Mediamgt_ir

متن کامل:
https://media.shafaqna.com/news/471595


🔷اینفوگرافی کتاب سواد رسانه ای و خانواده🔷

اولین اثر مکتوب انجمن سواد رسانه ای ایران به قلم معصومه نصیری

👉 @Mediamgt_ir


معرفی کتاب:
📘روابط عمومی بین المللی( کندوکاوی در روابط عمومی)
نویسندگان: رالف تنچ و لیز یئومانز
ترجمه: دکتر عباس اسدی و محمد اکبری
🔷 @Mediamgt_ir




🌀تعداد باکتریهای روی گوشی موبایل 30 برابر باکتریهای کاسه توالت است !

▫️که در تابستان باسرعت بیشتری به بدن شما منتقل میشوند، چون افزایش دما سرعت انتقال باکتریها راافزایش میدهد

@mediamgt_ir


🔷🔷بنیانگذار فیسبوک سومین فرد ثروتمند جهان شد🔷🔷

🔻آخرین گزارش بلومبرگ نشان میدهد که مارک زاکربرگ باثروت 81.6 میلیارد دلار عنوان سومین فرد ثروتمندبزرگ دنیا را از آن خودکردەاست🔻

👉 @mediamgt_ir


🔺پایان عصر تلویزیون
🔹برآوردها نشان می‌دهد که مصرف اینترنت، در حال پیشی گرفتن از تلویزیون است.
منبع: اکوگراف
@mediamgt_ir


🔷تعداد کاربران ایرانی اینستاگرام و مقایسه با سایر کشورها
👉 @mediamgt_ir


✴️١٠ استان میزبان دومین همایش سواد رسانه ای و اطلاعاتی با موضوع خانواده هستند✴️

❇️ مسئول دبیرخانه های استانی دومین همایش بین‌المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی گفت: دومین همایش بین‌المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی با موضوع خانواده در آبان ماه سال جاری در ١٠ استان برگزار می شود.

❇️ به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، علی خانزاده در نشست امروز با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بیان داشت: این همایش با موضوع خانواده به عنوان نهاد بنیادین اجتماعی و با هدف تبیین نقش و جایگاه مهم خانواده در عصر اطلاعات و جامعه شبکه ای با تاکید بر رویکردهای آموزشی، شناختی و تربیتی در دو بخش علمی پژوهشی و تجربی کاربردی برگزار می شود.
وی تصریح کرد: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین، خوزستان، هرمزگان، کرمان، مرکزی، گیلان، خراسان رضوی و بوشهر ١٠ استان میزبان این همایش هستند.

❇️ ادامه خبر در :
https://boushehr.farhang.gov.ir/fa/news/352388/

👉 @Mediamgt_ir


مرتضی میرباقری ـ معاون سیمای رسانه ملیـ با صدور احکامی مجید زین‌العابدین را به عنوان مدیر شبکه یک و جواد رمضان‌نژاد را به سمت مدیر شبکه پنج سیما منصوب کرده است.

@mediamgt_ir


✅در آستانه روز قلم و با هدف تجلیل از پدیدآورندگان کتاب، از دو کتاب «ژورنالیسم تلویزیونی» و «مدیریت منابع انسانی در صنایع خلاق» نوشته سید مهدی شریفی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در فرهنگ‌سرای معرفت رونمایی‌شد.

در این مراسم که روز سه‌شنبه ۱۲ تیرماه با حضور پرفسور علی‌اکبر فرهنگی چهره ماندگار و پدر مدیریت رسانه ایران، حجت‌الاسلام سید محمود دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات، احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، دکتر طهمورث حسنقلی‌پور رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، مهدی آذرمکان مدیرکل نظارت و ارزیابی خبر و برنامه های سیاسی، مجتبی امیری عضو هیئت‌علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و جمعی از اندیشمندان برگزار شد. 

🔹فرهنگی: منابع انسانی صنایع خلاق از جنس دیگری هستند
پروفسور علی اکبر فرهنگی نیز در آیین رونمایی از این دو کتاب سخنرانی کرد. وی که مقدمه‌ای نیز بر کتاب «مدیریت منابع انسانی در صنایع خلاق» نوشته است، گفت: گاهی انسان ثمره تلاش‌هایش را می‌بیند. مهدی شریفی از ۱۷ سال پیش یکی از شاگردان من بود و زمانی که کتابش را می‌خواندم دیدم خود به استادی تبدیل شده که می‌توان بسیار از او آموخت.
وی افزود: مدیریت منابع انسانی در صنایع خلاق یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های امروز است. من همین امروز در جلسه ایده‌یابی یک مجله حضور داشتم و تعامل این افراد با یکدیگر را دیدم. آنچه بیشتر از پیش برایم مسجل شد این بود که مدیریت یک گروه ۱۰ نفره از خبرنگاران بسیار دشوارتر از مدیریت یک کارخانه با ۱۰۰ پرسنل است.

🎀🎊ر پایان مراسم با حضور حجت‌الاسلام دوست محمدی، دکتر حسینقلی‌پور، حجت‌الاسلام دعایی، مسجد جامعی و نویسندگان کتاب از دو کتاب رونمایی شد و همچنین به مناسبت تولد هفتاد و چهار سالگی پروفسور علی‌اکبر فرهنگی هدیه‌ای به رسم یادبود به ایشان اهدا شد.
@mediamgt_ir


📚دو کتاب «ژورنالیسم تلویزیونی» و «مدیریت منابع انسانی در صنایع خلاق» نوشته سید مهدی شریفی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در فرهنگ‌سرای معرفت رونمایی‌ شد.
@mediamgt_ir


✳️ دومین همایش "سواد رسانه ای و اطلاعاتی" با موضوع *خانواده*, 12 تا 14 آبان ماه برگزار خواهد شد.

@mediamgt_ir


🔺درخواست رفع فیلتر از توییتر رد شد

🔹عبدالصمد خرم‌آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در خصوص رفع فیلتر از توییتر گفت: «موضوع رفع فیلتر شبکه آمریکایی توییتر قابل طرح در جلسه کارگروه تعیین مصادیق نیست.»

🔹به گفته او دادستان کل کشور طی نامه‌‌ای در تاریخ دوم اردیبهشت ماه سال جاری در پاسخ به تقاضای کتبی وزیر ارتباطات اعلام کرد طرح موضوع رفع فیلتر توییتر در کارگروه تعیین مصادیق مغایر موازین قانونی است. بنابراین این درخواست در همان تاریخ بایگانی شد.
منبع: تسنیم
👉 @Mediamgt_ir


معرفی کتاب:
📘آینده روابط عمومی( کندوکاوی در روابط عمومی)
نویسندگان: رالف آنچ و لیز یئومانز
ترجمه: دکتر عباس اسدی و محمد اکبری


🔺گردهمایی بزرگ استارت‌آپ های ایرانی در اینوتکس ۲۰۱۸

🔹هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX 2018)، با محوریت شهر هوشمند از ۱۴ تا ۱۶ تیرماه ۱۳۹۷ در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار خواهد شد.

🔹به گزارش روابط عمومی اینوتکس2018، اولین گردهمایی شهرداری‌های کلان‌شهرهای ایران با حضور شهرداران، در حاشیه این همایش و با هدف تبیین مفهوم شهر هوشمند و همچنین نشست شبکه‌سازی نوآوری با حضور اساتید بین‌المللی (از کشورهای روسیه، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه و اتریش) با موضوع شهر هوشمند در ۵ پنل و طی روزهای اول و دوم نمایشگاه برگزار خواهد شد.

🔹از دیگر بخش‌های نمایشگاه امسال، "استیج" در قالب یک برنامه سه روزه با هدف بررسی چالش‌های استارت‌آپی ایران، رویداد ایده‌های ارزشمند، رویداد بانی، صبح خلاق تهران، اینوتکس تلنت به عنوان پل ارتباطی بین استارت‌آپ‌ها و متقاضیان جویای کار، گردهمایی فن‌بازارهای سراسر کشور، دومین نشست تجاری فناوری (D8) با حضور شرکتهای فناور 4 کشور در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران و همچنین"هکتان اینوتکس" است که از یک هفته قبل آغاز شده و در مراسم افتتاحیه نمایشگاه برندگان این ماراتون اعلام خواهند شد.

⁣✅ منبع: کانال پیوست
⁣👉 @mediamgt_ir


💠چکیده و واژگان کلیدی مقاله انگلیسی باز نشر شده شماره ۴۱ ماهنامه مدیریت رسانه

👉 @mediamgt_ir


رئیس دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:
استاد علی اکبر فرهنگی پیوند دهنده دو رشته مدیریت و ارتباطات و رسانه در ایران بوده و به این دلیل پدر علم مدیریت رسانه و چهره ماندگار این عرصه است.
ادامه در لینک زیر:
http://www.irna.ir/fa/News/82957608

👉 @Mediamgt_ir


📌چکیده و واژگان کلیدی مقاله پنجم شماره ۴۱ ماهنامه مدیریت رسانه📌

✅به کانال تلگرامی ماهنامه مدیریت رسانه بپیوندید

👉🏻 @mediamgt_ir


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
⭐️‌ پروفسور علی‌اکبر فرهنگی از تازه‌ترین کتاب خود می‌گوید...در مراسم هفتاد و ششمین زادروز استاد.

@simayeshargh

20 last posts shown.

1 194

subscribers
Channel statistics