Molecular Biomedicine


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


🔺 «زیست‌پزشکی مولکولی: از تشخیص تا درمان»
✅ Molecular Biomedicine: from Diagnostics to Therapeutics
ادمین:
@PTorabi
ارتباط با دکتر مرادی:
🔴 sharif.moradi@gmail.com

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: سلول‌های‌بنیادی‌وسرطان
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 گزارش صداوسیما از #سرطان، چگونگی ایجاد و نحوه پیشگیری و درمان آن!

🔺خبرنگار: خانم دکتر میرسیدی

👈 برای عزیزانتان ارسال کنید

🆔 @pluricancer


متاسفانه افرادی که مدام سیاه‌نمایی و پیشرفت‌های آشکار کشورمان را نفی می‌کنند، بیشتر مقبول و مورد احترام واقع می‌شوند، اما کسانی که به گوشه‌ای از توفیقات و افتخارآفرینی جوانان و محققان ما اشاره می‌کنند، به دیده تردید به آن‌ها نگاه می‌شود و بعضاً به انزوا کشانده می‌شوند!
این (سیاه‌نمایی و تأکید بر نیمه پر لیوان و همزمان نفی نقاط قوت و پیشرفت‌ها) دقیقاً همان ترفندی است که چهره‌های مشهور موسوم به سلبریتی از آن استفاده می‌کنند تا فالوورها و طرفداران خود را در شبکه‌های مجازی افزایش دهند.

جا دارد مقداری تأمل کنیم.

مرادی

🆔 @MolBioMed


☸ مازوخیسم جمعی ایرانیان و دو راهکار شخصی

✍ مجتبی لشکر بلوکی

▪تجربه عجیبی در سخنرانی‌ها و ارائه ها در جاهای مختلف پیدا کرده ام و آن میل شدید جامعه به طرح نکات منفی و ناامیدکننده در مورد ایران است. هرچقدر از مشکلات و وخیم بودن شرایط صحبت کنی مورد استقبال بیشتری قرار می‏گیری. هرچقدر بذر ناامیدی بیشتری نسبت به آینده پراکنده کنی عالم تر قلمداد می‏شوی. اگر نقاط مثبت را هم بگویی یا چشم‏ اندازهای پیشرفت را هم بیان کنی، چنان با دیده تردید در تو می‏نگرند که گویی از حکومت پول گرفته ای تا به مردم اطلاعات نادرست دهی. شگفت است که ما از آزار خود لذت می‏بریم و به آن عادت کرده ایم.

بله باید مشکلات را گفت ولی پیشرفت ها را هم دید. آدمی احساس می کند که مردم تلافی رفتار حکومت در دهه‏ های گذشته را می خواهد درآورد. در گذشته حکومت صرفا پیشرفت ها را گزارش می‏کرد و مشکلات را انکار می‏نمود حالا جامعه از این سمت به موضع‏گیری افتاده و صرفاً بر تاریکی‏ ها چشم دوخته است.

واقعیت این است که در کنار تاریکی، روشنی‏ ها هم هست و باید این روشنایی‏ ها را هم دید. خدا نگذرد از کسانی که ما را به جایی رساندند که خوبی‏ های ایران را کم نمایی و خوبی های غرب را بیش نمایی (overestimate ) می کنیم و به عکس بدی های خودمان را بیش نمایی و بدی های غرب را کم انگاری می‌کنیم.

✅ تحلیل و تجویز راهبردی:

آنچه در بالا خواندیم نوشته دکتر علی سرزعیم مشاور مرکز بررسی های استراتژیک بود. من نیز تجربه ای به شدت مشابه با وی دارم.
نمی خواهم من هم دوباره از ایران و ایرانی انتقاد کنم. بس است! فقط این نکته را بگویم که آنقدر جو ناامیدی سنگین است که در جمع های مختلف حتی نمی شود از نشانه های قطعی پیشرفت نیز سخن گفت. به محض شنیدن یک بهبود رتبه یا افزایش یک شاخص شروع می کنند به زیر سوال بردن آمار و ارقام حتی شاخص های بین المللی را. انگار یک ولع خاصی دارند که شما از ناامیدی، فلاکت و بدبختی بگویید. وقتی صحبت از مشکلات می کنید همه به دیده تحسین در شما می نگرند و شما احساس روشنفکری می کنید اما وقتی در مورد پیشرفت ها می گویید همه به شما به دیده جیره خوار حکومت نگاه می کنند.

امیل سیوران فیلسوف اهل رومانی جمله ای گفته است که سخت باید به آن اندیشید: ناامیدی جمعی مهم‌ترین عامل انهدام ملت‌ها است. ملتی كه دچار آن شود هرگز نخواهد توانست دوباره روی پای خود بایستد.

من دو راهکار/تکنیک را گاهی (و نه همیشه) برای خودم استفاده می کنم و از آن جواب گرفته ام که با شما نیز در میان می گذارم.

راهکار اول: هر گاه مشکلی را مطرح می کنم، برای آن راه حل ارایه می کنم. این گونه باعث می شود که ذهنم را ورزش دهم که راه حل محور (solution minded) باشد و همچنین از تلخی انتقاد بکاهم و دریچه ای رو به حل مساله و روشنایی در کنار نشان دادن یک تاریکی باز کنم.

راهکار دوم: اگر مشکلی را در جامعه می بینم قبل از آنکه از آن انتقاد کنم. خودم آن را ترک می کنم. مثلا به جای آن که در مورد آشغال ریختن در خیایان صحبت کنم خودم آن را ترک می کنم و سپس در مورد آن سخن می گویم. اگر نتوانستم آن را رعایت کنم، دیگر انتقاد نمی کنم. مثلا من چون خودم بد رانندگی می کنم هیچگاه در جمع از رانندگی بد دیگران یا رفتارهای زشت ترافیکی انتقاد نمی کنم چون خودم هنوز تبدیل به یک راننده منظم و قاعده مند نشده ام.

تاکید می کنم که در کنار همه مشکلات، وضعیت کشور با بیست سال پیش قابل مقایسه نیست. من تصمیم گرفته ام به جای آن که یک روشنفکر منفی نگر محبوب باشم یک تحلیل گر مثبت اندیش و واقعیت گرا باشم. شما را نیز به مثبت اندیشی و مبارزه با مازوخسیم جمعی دعوت می کنم.
@BarayeJavanan

به ما بپیوندید👇
🆔 @MolBioMed


🔴 جمعه همین هفته، دور سوم کارگاه مقاله‌نویسی برگزار خواهد شد. در این دوره، به مناسبت هفته پژوهش، تخفیف استثنایی ۴۰ درصدی را در نظر گرفتیم که امکان ثبت‌نام برای تعداد بیشتری از عزیزان فراهم شود.

🔹👈 برای آشنایی با بهترین مقالاتی که توسط مدرس کارگاه نوشته و منتشر شده‌اند و مجلاتی که این مقالات در آنها چاپ شده‌اند، به کانال کارگاه مقاله‌نویسی مراجعه بفرمایید. 👇

@write_paper


Forward from: سلول‌های‌بنیادی‌وسرطان
🔴 آیا شب یلدا در عملکرد سلول‌های بنیادی شما تاثیرگذار است؟

✅ براساس آخرین یافته‌ها، شب یلدا هیچ گونه تاثیری بر رفتار سلول‌های بنیادی شما ندارد.

تا کشف بعدی خدانگهدار... 👋👋😜


یلدای تان مبارک 😉

🆔 @pluricancer


این کارگاه را برای عزیزانی که می‌خواهند مقاله‌نویسی را از #صفر و به صورت #موثر و #حرفه‌ای یاد بگیرند، اکیدا توصیه می‌کنیم.
نتیجه نظرسنجی دورهای قبل را می‌توانید در کانال کارگاه مقاله‌نویسی ببینید👇
@write_paper


Forward from: کارگاه مقاله‌نویسی
🔴 دور سوم کارگاه مقاله‌نویسی

🔹👈 تخفیف ۴۰ درصدی به مناسبت هفته پژوهش

زمان برگزاری: جمعه ششم دی ماه ۹۸

🔺همه علاقمندان که می‌خواهند در کارگاه مقاله‌نویسی شرکت کنند، با #چهل_درصد تخفیف امکان ثبت‌نام خواهند داشت.
لطفاً برای اطلاع از نحوه ثبت‌نام، به پوستر کارگاه توجه کنید👆

✍ ضمناً ممنون می‌شویم که اعضای محترم کانال به ویژه عزیزانی که قبلاً در کارگاه مقاله‌نویسی شرکت کرده‌اند و از محتوای کارگاه رضایت داشته‌اند، پوستر کارگاه را با گروه‌ها و دوستان و همکاران خود به اشتراک بگذارند.

ما از صفر، نوشتن مقاله را به شما آموزش خواهیم داد. لطفاً نتیجه نظرسنجی دورهای قبل را در مطالب بالا و مطلب سنجاق شده ملاحظه بفرمایید.

@write_paper


Forward from: سلول‌های‌بنیادی‌وسرطان
✅ مقاله جدید ما که حاصل همکاری پژوهشگاه رویان، موسسه ماکس پلانک آلمان، دانشگاه کلن آلمان، دانشگاه Louisville آمریکا، انستیتو پاستور ایران و مرکز RheinCell Therapeutics آلمان است، در مجله Stem Cell Research and Therapy به چاپ رسید.

عنوان مقاله:
Research and therapy with induced pluripotent stem cells (iPSCs): social, legal, and ethical considerations

https://stemcellres.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13287-019-1455-y

در این مقاله، مهم‌ترین مسائل و موانع اجتماعی، اخلاقی و قانونی در استفاده تحقیقاتی و بالینی از سلول‌های بنیادی پرتوان القایی (سلول‌های iPS) به دقت مورد بحث قرار گرفته و همچنین، راهکارهای عملی برای مواجهه با چنین چالش‌هایی ارائه شده است.

مشارکت محققان سرشناسی از آلمان و آمریکا در این مقاله که در رابطه با یک بحث روز علم درباره سلول‌های بنیادی و سلول‌درمانی است، به ارزش کار افزوده است. خوشبختانه تاکنون ایمیل‌های متعددی در ارتباط با این مقاله از افراد و محققان مختلف در سرتاسر دنیا دریافت کرده‌ایم که حاکی از موردتوجه قرارگرفتن کار است.

دسترسی به این مقاله رایگان است.

🆔 @pluricancer


با سلام

وظیفه خود می‌دانم از آقای #سعید_محبی، دانشجوی اینجانب، به جهت ترجمه مناسب این مقاله با عنوان «چاپ مقاله نباید پیش‌شرط دفاع از رساله دکترا باشد» تشکر ویژه کنم. 🌹

با احترام،
مرادی


Forward from: RNA Biology
🔴 سلام بر دوستداران microRNAها

✅ اگرچه درمورد اهداف تئوری و عملی کارگاه توضیح دادیم، ولی لازمه بدونین توی این دوره دو روزه، شرکت کننده ها میتونن طراحی آزمایش های مرتبط با microRNA رو یاد بگیرن، با نحوه استخراج microRNA از سلول به خوبی آشنا بشن و روش qRT-PCR برای microRNAها رو آموزش ببینن، سمپلر دست بگیرن و با روش ترنسفکشن، microRNAها رو به درون سلولهای بنیادی انتقال بدن و سلول های ترانسفکت شده رو مشاهده کنن🔬😍.

✅ ‌همچنین یاد میگیرن با روش ترانسداکشن، وکتورهای حاوی microRNA رو به سلول ها انتقال بدن.

✅ یکی از بخش های بسیار کاربردی این کارگاه بخش بیوانفورماتیکه که زمینه آشنایی شما با پایگاه های داده رو فراهم میکنه و شما از این طریق میتونین کارهای بیوانفورماتیکی از جمله انتخاب microRNA و mRNA هدفِ microRNA موردنظرتون و خیلی چیزای باحال دیگه رو به خوبی یاد بگیرین و انجام بدین💻😊.

🔺 نکته مهم: دوستان! فرصت ثبت نام فقط تا فرداست.

🆔 @RNA_Biology


پژوهشگر ایرانی در «نیچر» مطرح کرد: چرا نباید اخذ دکتری را به چاپ مقاله منوط کرد؟

https://www.isw.ir/?p=45938


🆔 @MolBioMed


فقط سه روز تا برگزاری کارگاه باقی است.


Forward from: RNA Biology
🔴 سومین دوره كارگاه آنالیز بیانی و عملکردی MicroRNAها در سلول‌های بنیادی

📆 زمان: ۲۷ و ۲۸ آذر‌ماه ۹۸
🏠مکان: پژوهشگاه رویان

✍ تخفیف ده درصدی برای دانشجویان

دبیر علمی: دکتر شریف مرادی
دبیر اجرایی: سمیرا سوری

🆔 @RNA_Biology


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 ارزش وجودیتان را خودتان تعیین می‌کنید. ❤

#دیدن_واحب
حتماً نشر خواهید داد!

👇
🆔 @MolBioMed










Forward from: سلول‌های‌بنیادی‌وسرطان
سخنرانی درباره «کاربرد مولکول‌های MicroRNA در درمان سرطان» در جمع گرم و دوست‌داشتنی دانشجویان دانشگاه شاهد

ممنون از این همه شور و شوق و اشتیاق به علم 🌹

🆔 @pluricancer


🔴 ساخت بیوسنسور بر پایه کریسپر (CRISPR-chip) که دقت و حساسیت بالاتری را نسبت به بیوسنسورهای موجود جهت شناسایی نوکلئیک اسیدها فراهم می آورد!
@MolBioMed
@RNA_Biology

✅ فناوری کریسپر امروزه توجه همه محققان حوزه علوم زیستی را به خود جلب کرده است. در این میان ایده های خلاقانه ای نیز به چشم می خورد که فراتر از کاربردهای معمولی این تکنولوژی پیش رفته است.

✅ روش کریسپر می تواند به گونه ای برنامه‌ریزی و انجام شود که توالی مشخصی از DNA را شناسایی کند.

✅ در مطالعه ای که به تازگی نتایج آن در مجله Nature Biomedical Engineering به چاپ رسیده است، محققان توانسته اند به جای استفاده از کاوشگر جهت شناسایی آنالیت (=مولکول هدف که باید شناسایی شود)، از کمپلکس CRISPR بر روی یک سطح رسانا از جنس گرافن استفاده کنند.

✅ با افزودن نمونه مورد بررسی به این چیپ گرافنی، در حضور ژن هدف، کمپلکس CRISPR-chip در مدت ۱۵ دقیقه با حساسیت 1.7fM و بدون نیاز به تقویت سیگنال (amplification)، یک سیگنال قابل توجه را نسبت به نمونه‌های بدون توالی هدف ایجاد کرد. در واقع اتصال کمپلکس CRISPR به توالی هدف، سبب تغییر خواص رسانایی گرافن و به دنبال آن نشر یک علامت ویژه خواهد شد.

✅ نمونه های اولیه این بیوسنسور موفق به تشخیص بیماری ژنتیکی دیستروفی عضلانی دوشن (DMD) در کمتر از یک ساعت شده اند. اختصاصیت بسیار و سرعت بالای تشخیص این بیوسنسور، کاربردهای بسیاری را برای آن پیش بینی می کند.

✅ در مجموع این روش دارای اهمیت قابل توجهی برای شناسایی آنالیت مورد نظر (یعنی شاخص‌های زیستی جهت تشخیص بیماری) به عنوان یک سیستم مجتمع کامل با قدرت خوانش ساده است که می تواند به عنوان ابزاری جهت کنترل بیماری ها استفاده شود.

🔺لینک دسترسی به مقاله:
https://www.nature.com/articles/s41551-019-0371-x?_ga=2.66237870.1055437075.1553821161-1102980628.1553140428

تهیه مطلب: سعید محبی، پژوهشگر پژوهشگاه رویان 🌹

🆔 @MolBioMed
🆔 @RNA_Biology
.

20 last posts shown.

804

subscribers
Channel statistics