توسعه خراسان شمالي


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


مسيرهايي به سمت توسعه خراسان شمالي؛ نظرات مجيد رئوفي دانشجوي دوره دكتري سياست گذاري انرژي
ارتباط با نويسنده كانال: @majid_raoufi

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


بزرگترين مساله اغلب ما اين است كه كاري را كه به عهده مان گذاشته اند، جدي نمي گيريم، براي خودمان اهميتي ندارد كيفيت كار. دلايلش متفاوت است؛ يكي حقوقش را متناسب با موقعيتش نمي داند، يكي انتظار پوزيشن كاري بالاتري دارد، يكي فكر مي كند بالادستي اش متوجه نيست و كيفيت كار اهميتي ندارد.... در بهترين حالت، دلايلي از اين دست باعث مي شود تا اتفاق مهمي مثل تدوين سند توسعه استان، جدي تلقي نشود و بدون توجه دقيق و تخصصي، متني آماده شود و به عنوان سند توسعه استان كه در حالت صحيح بايد نقشه راه پيشرفت و آباداني استان باشد، به دستگاهها ابلاغ شود. اگر مدير بالادستي زماني را براي بررسي دقيق و صحت سنجي سند إرائه شده بگذارد و مجريان سند بدانند كه نتيجه كارشان در ادامه فعاليت شان موثر است، قطعا كار تخصصي و جدي ارائه مي كنند. با اين رويكرد، مي توان آينده استان را ساخت؟
https://t.me/northkhorasandevelopment


دوستان عزيز آقايان ميثم و محمد عزيزي درگذشت پدر گرانقدرتان را تسليت عرض مي كنم و از درگاه احديت، آرامش و آمرزش براي روح بلندشان را آرزو دارم. ما را در غم خود شريك بدانيد. روحشان شاد.


سند توسعه استان به زودي منتشر و ابلاغ مي شود. قرار بود يكي از دوستان كه مشاور آقاي پورعيسي هستند، سند را براي بررسي سريع براي ما ارسال كنند. قرار شد براي از دست ندادن وقت، سريعا اين سند مطالعه شود و متناسب با آن، برنامه ريزي برگزاري يك هم انديشي يك روزه با حضور تعدادي از متخصصان و پژوهشگران حوزه توسعه برگزار شود تا وقت هم هدر نرود. متاسفانه هيچ كدام از اين اقدامات انجام نشد. متاسفانه بررسي كلي روي اين سند، نشان مي دهد كه كلياتي بعضا ناموزون و بدون نگاه تخصصي در بخش هاي مختلف صرفا كنار هم قرار گرفته اند و ليست شده اند. به نظر مي رسد كه در تهيه اين سند به شكل اساسي از سند اوليه آمايش استان كه توسط تيم دكتر صرافي انجام شده و البته چون اشكالات فراواني داشت، طي يك پروژه جديد در مراحل بازبيني و اصلاح است، استفاده شده است. جناب آقاي دكتر شجاعي، استاندار محترم، متأسفم كه عرض مي كنم اين نوع تدوين سند، بي ترديد، كمك كننده و تسهيلگر مسير توسعه استان نيست.

https://t.me/northkhorasandevelopment


Forward from: پالایش و پخش
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔹🔸راه اندازی فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس هدیه صنعت نفت در چهل سالگی انقلاب اسلامی و خودکفایی تولید بنزین با تکیه بر توان متخصصان داخلی


✍🏻توجه به اين متن الهام بخش علي فرنوديان هم در آينده استان مان و هم در آينده شخصي خودمان موثر خواهد بود.
✍🏻

چندی پیش، شرکت آمازون اعلام کرد که به دنبال یک دفتر مرکزی دوم می‌گرده تا پنجاه هزار کارمند رو توشون جا بده. پنجاه هزار نفر با تحصیلات بالا و حقوق خیلی بالا قادرن چهره و ماهیت یک شهر رو کاملا تغییر بده، و شهرهای زیادی به آمازون پیشنهاد دادند که به ازای تخفیف‌های مالیاتی و هزار امتیاز دیگه، دفتر مرکزی رو به اون شهرها ببره. سر آخر آمازون اعلام کرد که دفتر مرکزی جدیدش رو دو قسمت می‌کنه و در دو شهر واشنگتن و نیویورک مستقر خواهد کرد. دو تا شهری که وجود دفتر مرکزی جدید و بیست و پنج هزار تا شغل، تغییر چندانی در وضعیتشون نخواهد داد. به این مسأله خیلی‌ها اعتراض کردند، اما این وسط یک مصاحبه گوش می‌کردم که برام جالب بود. خانمی از خبرنگارهای نیویورک تایمز، گفت برای دفتر مرکزی مدام احتیاج به نیروی جدید هست و به اتوبان و فرودگاه‌ها و زیرساختها. اینها در این دو شهر هستند و در شهرهای کوچکتر و فقیرتر نبود. اتفاقا اگر بسته‌های پیشنهادی اون شهرها رو به آمازون ببینید، صدها صفحه از برنامه‌هاشون برای تقویت نیروی متخصص و راه کشی و بازسازی و بهسازی فرودگاه نوشته بودند.

🗝 من به این شهرهای دلشکسته یه پیشنهاد دارم: این همه هزینه کردید و برنامه نوشتید، این برنامه‌ها رو دور نریزید. اگر ذره ذره نیروی متخصص تربیت کنید و وضع جاده‌ها و فرودگاه‌ها رو بهتر کنید، شاید موقعیت بعدی مال شما باشه. ولی اگر هم نبود، شما وضعیت زندگی در شهر خودتون‌ رو بهبود خواهید داد. شهرتون رو ذره ذره جلو ببرید. انتظار اینکه آمازون بیاد و ناگهان معجزه کنه غلطه‌.

🗝 اون روز که این حرفها رو شنیدم، فکر کردم در سطح فردی هم خیلی درسته. خیلی‌ها هستند که اجزای لازم کار و پیشرفت رو یکی یکی یاد نمی‌گیرند و منتظر هستند تا یک اتفاقی بیفته و ناگهان جهانشون تغییر کنه. از اون طرف خیلی‌های دیگه نرم نرمک میان جلو و ظرایف کارها رو یاد‌ میگیرند ولی فردا که به جایی رسیدند، کسی این رو به یاد نمیاره. امشب با همسر گرامی قرار بود بریم بیرون و دنبال یک نوجوانی بودیم که مواظب دخترک باشه - به قول خارجیها بیبی‌سیتر. دخترخانم چهارده ساله‌ای بود که اولین حرفش این بود که چون مدرک تنفس مصنوعی برای بچه‌ها رو گرفته، ساعتی دو دلار از بیبی‌سیترهای دیگه بیشتر می‌گیره. دست مریزادی گفتم و یک بار دیگه‌ یاد شرکت آمازون و حرف خانم خبرنگار افتادم. مدرک تنفس مصنوعی خرجی ندارد و چند ساعت بیشتر طول نمی‌کشه، ولی حواسش از الان بوده که با این کار درآمدش‌ رو بیشتر خواهد کرد و جلوتر خواهد بود. فردای زندگی اگر به جایی رسید، من یکی زیاد تعجب نخواهم کرد.


چرا مودبانه و محترمانه صحبت كردن و رفتار كردن، ارزش سابق ش را از دست داده است؟ چرا نمي توانيم مخالفت اصولي كنيم؟ چرا شئون مرتبط با فعاليت سياسي و اجتماعي را فراموش كرده ايم؟ چرا شان و موقعيت طرف مقابل مان را رعايت نمي كنيم؟ هركس مي تواند با نظري مخالف باشد و علني مخالفت كند؛ ولي زيبنده اين است كه با رعايت أصول اخلاقي و شان و اعتبار طرف مقابل. در برخورد فلان نماينده فلان استان با رييس جمهور تا برخورد فعالان سياسي و اجتماعي در استان، اين خشم و خشونت و كين پراكني ديده مي شود. اي كاش اينها تبديل نشوند به نماد جديت و دفاع از حقوق بخشي از مردم. اي كاش خوش اخلاق ها و حداقل بااخلاق ها در استيفاي حقوق بخشي از مردم پيشرو باشند. كم كم كار دارد به جاهاي باريك مي كشد. كم كم احترام نگذاشتن به ديگران در نگاه عموم مردم، زشت نخواهد بود و به تدريج تبديل مي شود به يك مساله بديهي و پيش پاافتاده. با اين وضعيت، نسل بعد را چگونه وارد اجتماع كنيم؟ به خودمان و به كودكان مان رحم كنيم.

https://t.me/northkhorasandevelopment


به نظرم تهيه سند توسعه استان در ده روز كار خارق العاده ايست. از استاندار محترم خواهش مي كنم اين سند را براي مدت زمان مشخص و كوتاهي به بحث بگذارند تا بتوان از كم و كيف آن مطلع شد. به سند ده روزه نمي توان اميد داشت.

https://t.me/northkhorasandevelopment


​یک لغتی دارند این خارجیها، humbling، نه به معنی فروتنی، که به معنی آن‌ تجربه‌ای که آدمیزاد را فروتن می‌کند. آن آدم گند دماغی که قبل از تجربه فکر می‌کرد که سلطان جهانش غلام است، بعدش می‌فهمد که راستش از این خبرها هم نیست. می‌فهمد که چه چیزهایی در حیطه قدرتش هست و چه چیزهایی در اختیارش نیست. تجربه عوضش می‌کند، هم خودش را و هم دیدش را به دنیا. بگو جوان بیست و چند ساله‌ای که تازه از دانشگاه فلان با معدل فلان و مدرک فلان فارغ‌التحصیل شده و همیشه هم احسنت و تبارک‌الله شنیده و بعد مدام تلاش می‌کند که بلکه کاری بگیرد و کسی تحویلش نمی‌گیرد. بعد از مدتها یک نفر می‌گوید که بیا اینجا مصاحبه و بعد از دو دقیقه می‌گوید که خوش آمدی و شما به درد ما نمی‌خوری و برو. یا بگو‌ آقای آدام گرنت که کتابش را با این قصه شروع می‌کند که سه تا دانشجویش آمدند که استاد، می‌خواهیم شرکتی تاسیس کنیم که عینک به قیمت ارزان بفروشد. شما هم سرمایه‌گذاری کنید و سهامدار شرکت باشید. بعد آقای آدام گرنت می‌پرسد که همه وقتتان را گذاشته‌اید روی این شرکت جدید؟ و جواب می‌شنود که نه همه کارهای تمام‌وقت دیگر داریم. وبسایتتان راه افتاده؟ هنوز نه. بعد آقای آدام گرنت، استاد دانشگاه و مغز متفکر بازرگانی، به شرکتی نه می‌گوید که امروز یک میلیارد دلار ارزش دارد. از دست دادن این ثروت چنان آقای آدام گرنت را عوض می‌کند که موضوع تحقیق جدیدی انتخاب می‌کند در زمینه نوآوری و ابتکار، و کتاب می‌نویسد در این زمینه.

یا خیلی چیزهای دیگر، یعنی راستش چیزهای سنگینتر، خیلی هم سنگینتر. بی‌پولی وقتی فکر می‌کنی که تمام زندگی تلاش کرده‌ای تا جای بهتر ِ این دنیا ایستاده باشی. تمام شدن یک رابطه که همه وجودت را گرفته بود و نفس می‌کشیدی به هوایش. رفتن یک جای دیگر دنیا و از صفر شروع کردن. بیماری شدید خودت یا نزدیکانت. دیدن سقوط و هبوط خودخواسته یک عزیزی که امید بسیار‌ داشتی به آینده‌اش. دیدن رنج مردم، چه در طول تاریخ و‌ چه همین کنار دستت، همان رنجها که می‌نشینند به جان. همه اینها، یکی یکی یا با هم، جهان‌بینیت را ذره ذره عوض می‌کنند. آن روزها که اتفاق می‌افتند، قلبت فشرده شده و توی سینه‌ات شده اندازه ارزن. دنیای دور و برت را که نگاه می‌کنی، جلوی چشمت را مه گرفته انگار. بعد که تمام می‌شوند، نگاهی می‌کنی و شروع می‌کنی به فکر و می‌شوی یک آدم دیگر. یک روز و روزگاری بود که آدمهایی که از این تجربیات زیاد داشتند تشبیه می‌شدند به فولاد آبدیده. تصویرش هم این بود که روزگار آهنگری است که این آهن مذاب را مدام با چکش می‌کوبد و این آدمها مدام سختتر می‌شوند. این روزها که نگاه می‌کنم ولی، فکر می‌کنم یک عده می‌شوند سفت و سخت ولی دُگم و بی‌انعطاف. تلخ. زهر هلاهلی که با ده من عسل نمی‌شود خورد. بعد همان اتفاق برای یک عده دیگر می‌افتد، نتیجه می‌گیرند که حیدر بابا، دونیا یالان دونیا دی و کلا خاموش می‌کنند و خودشان را بی‌تاثیر می‌بینند در دنیا و اتفاقاتش. بعد یک دسته سومی هم هستند که به تجربه فکر کرده‌اند و یاد گرفته‌اند و خودشان را شناخته‌اند. در میانه بحث، یک لبخند کوچکی به لب دارند و می‌دانند که زندگی صفر و یک نیست، بالا و پایین دارد، حکم کلی نمی‌دهند و درست و غلط و سیاه و سفیدِ مطلق نمی‌بینند. همکاری داشتم به این رده آخر می‌گفت "الماس تراش خورده". چه حیف که تعدادشان کم است.
✍🏻به نقل از علي فرنود


Forward from: آیینِ شهرِ امید (شهر، فرهنگ و سیاست)
https://telegra.ph/متن-سخنان-دکتر-مجید-رئوفی-در-دیدار-با-استاندار-خراسان-شمالی-12-18

♦️متن سخنان دکتر مجید رئوفی در دیدار با استاندار خراسان شمالی

🔸ضمن عرض تبريك صميمانه حضور جناب آقاي دكتر شجاعي به عنوان استاندار استان زيباي خراسان شمالي، آرزوي ما اين است كه دوره خدمت استاندار محترم در استان ما، بهترين دوره براي توسعه استان، سازنده بهترين خاطرات براي مردم و خالق بهترين كارنامه براي آقاي دكتر سعادتي باشد.
درخواست ابتدايي ما از جناب استاندار، تزريق رويكرد مديريتي تحول خواهانه به مديران ارشد استان و به تبع آنها، به بدنه كارمندان دولت و نهادهاي عمومي استان است.

🔸در دوره متلاطم حاضر، بسياري از مديران عالي در پي اين هستند كه بي حاشيه و بدون مشكل، دوره مديريت خود را طي كنند. مديران عالي در انتخاب پاراديم مديريتي "بقا" يا "ارتقاء" و "ثبات" يا "تحول" ترجيح مي دهند رويكرد اول يعني بقا و ثبات را دنبال كنند و دقيقا به همين علت، چون ارتقاء و تحولي توسط بدنه دولت و عموم مردم ديده نمي شود، اين رويكرد به ضد خود بدل مي شود و كاركرد عكس پيدا مي كند و با نارضايتي مردم و بدنه فعالان، عملا نه تنها ارتقايي در كار نخواهد بود كه ثبات هم از دست مي رود.

🔸وقتي قرار است كارهاي مهمي انجام دهيم، احتياج داريم كه قبلش خيلي كار كنيم. دوستان و بزرگان حاضر در اين جلسه، درباره اين كارهاي مقدماتي ضروري صحبت كردند. براي دوري از حواشي و بحث هاي كلي و با توجه به فرصت اختصاص داده شده، پيشنهادهاي خودم را در جهت شروع فعاليت هاي توسعه اي دولت در استان در ٤ سطح، اعلام مي كنم.

١- در سطح بودجه دولت؛
در فرصتي كه براي بازبيني بودجه سال آينده ايجاد شده، مي توان با برنامه ريزي دقيق و رايزني مناسب، فرصت بهتري براي جذب بودجه استان كسب كرد. ضمن اينكه بايد و ضروري است كه با مطالبات مناسب و متناسب، از فرصت حضور دو نماينده خوب استان در كميسيون برنامه و بودجه بهترين بهره برداري را داشت.

٢- در سطح بنيادها؛
خوشحاليم كه جنابعالي در يكي از اولين سخنراني هايتان درباب استفاده از ظرفيت هاي بنياد بركت سخن گفتيد. طرح هاي فوق العاده موثري همچون آسمان، سحاب، مهتاب و آفتاب كه برخلاف بسياري از استانهاي منتفع از آن، در استان ما مغفول واقع شده اند. طرح هايي كه احياي صنايع نيمه تعطيل و ايجاد صنايع خرد جديد در استان را حمايت مي كنند. عموما برداشت اشتباهي درباب همكاري با بنياد بركت ميان فعالان صنايع استان وجود دارد كه استاندار محترم و گروه همكار مي توانند با ايجاد تعامل با مالكان واحدهاي شهرك هاي صنعتي استان، اعضاي اتاق بازرگاني و اهل فن در زمينه صنايع كوچك و افرادي با سوابق صنعتي كه به دلايل متفاوتي از اين عرصه كنار كشيده اند، اين سوء برداشت ها را برطرف كنند و استان از فرصت هاي ويژه سرمايه گذاري بركت در جهت منافع شركتها بهره مند شود. همچنين مي توان همكاري با بنياد مستضعفان در طرح توانمندسازي شهر و روستا را كه در منطقه مانه و سملقان آغاز شده، در بخش هاي ديگر استان نيز توسعه داد. مدل موفق اين طرح در قلعه گنج كرمان انجام شده و به ثمر نشسته است.

٣- در سطح مسووليت هاي اجتماعي صنايع استان؛
مسووليت هاي اجتماعي صنايع، وظيفه و مسووليت مهمي است كه در سطح جهان پذيرفته شده است. صنايع بايد هزينه آلودگي محيط زيست و برهم زدن نظم طبيعي اكوسيستم را بپردازند. در دنيا، صنايع و دولتها در اين باره به يك وفاق عمومي رسيده اند. پتروشيمي، آلومينا، سيمان و فولاد و ... صنايعي هستند كه بايد به توسعه استان كمك كنند. سالها پيش اين كمك به توسعه زيرساختهاي استان مشهود بود اما مدتي است كه تقريبا فراموش شده است. احياي مسووليت هاي اجتماعي صنايع استان از سوي استاندار محترم، قطعا ممكن و شدني است.

٤- در سطح سرمايه هاي مردم؛
پيش از اين در يادداشتي درباره ضرورت تمركز بر ايجاد گردش سرمايه هاي مردم استان در دوران تحريم نوشته بودم. ساخت مراكز گردشگري و ويلاهاي شخصي در منطقه اي خوش آب و هوا در استان مي تواند باعث گردش سرمايه هاي داخلي استان و جذب سرمايه استانهاي همجوار، ايجاد شغل و ايجاد تحرك در بخش هاي مختلف خدماتي استان باشد. صنعت ساخت و ساز، صنعتي لوكوموتيو است و مي تواند بخش هاي زيادي را وارد عرصه توليد و خدمات گسترده تر كند.

" گو خواه زمانه آب و خواه آتش باش"
بايد متناسب با شرايط امروز كشور، دشواري هاي حول و حوش تحريم ها و مشكلات ورود سرمايه به كشور و معضل بزرگ بيكاري و درآمد سرانه پايين استان، عمل كرد و سياست ها را تغيير داد...

برای خواندن ادامه یادداشت روی INSTANT VIEW کلیک کنید


با ما باشید👇👇👇
http://telegram.me/farata1396


چه كار خوبي؛ ایجاد اندیشکده راهبردی برنامه ریزی اقتصادی توریسم و اکوسیستم در توسعه استان خراسان شمالی با حضور مدیر کل محترم میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی و رئیس دانشگاه کوثر بجنورد؛ بايد ديد ماموريت اين انديشكده چيست و با چه رويكردي در مسير توسعه گردشگري استان عمل خواهد كرد. اصل كار، بسيار مثبت و خير است.


آش را جدي بگيريم. عجيب است كه استاني چنين برند خوبي داشته باشد، در مسير مسافران فراواني باشد، اسم يك شهر پرعابرش، آشخانه باشد و برايش برنامه ريزي نكند. قوانين را اصلاح كنيم، زمينه هاي كسب و كار مردم را فراهم كنيم و از پتانسيل ها بهترين و بيشترين بهره را ببريم. كندوان و امامزاده هاشم را ببينيم و الگو بگيريم.


Forward from: اخبار روز ایران 🔖
رشته توييت هاي مجيد رئوفي دكتر سياست گذاري انرژي درباره ضرورت حضور مسعود كرباسيان در راس شركت ملي نفت ايران

@iranfnews


تولید داوطلبانه کالا/خدمت

بسیاری از کسانی که در قهوه‌خانه‌‌های محلی موسیقی می‌نوازند (یا کارهای هنری مشابه انجام می‌دهند) عملا درآمد خاصی از این کار ندارند ولی با این همه با جدیت و نظم و علاقه این کار را انجام می‌‌دهند. این کار مثالی از تولید کالایی است که تولیدکننده و مصرف‌کننده هر دو حاضرند برای آن مستقیم و غیرمستقیم پول بپردازند: مصرف‌کننده (مشتری قهوه‌خانه) از شنیدن موسیقی لذت می‌برد و تولیدکننده (نوازنده و خواننده) از مطلوبیت‌هایی مثل شکوفایی و بروز خلاقیت هنری، حس مثبت تعلق به یک گروه/جامعه، تمرین کردن برای حضور در محافل جدی‌تر، یافتن شرکای هنری، حس پس‌دادن خدماتی که قبلا دریافت کرده و ادای دین به جامعه محلی، زنده نگاه داشتن یک سنت هنری و الخ. برخی تمام هفته را کار می‌کنند - معمولا در کارهایی که دوست ندارند - که بتوانند به لحاظ مادی روی پا باشند و آخر هفته را در گروه مورد علاقه‌شان تمرین کنند و بنوازند.

نوشتن در مثلا کانال‌های تلگرامی هم به نوعی از جنس نواختن داوطلبانه موسیقی در یک کافه محلی است: تولید مجانی یک کالا. برای بسیاری، نوشتن در تلگرام «هزینه»‌های مختلف مستقیم و غیرمستقیم زمانی و حتی ریالی و اعتباری و الخ دارد ولی باز افراد با جدیت این کار را می‌کنند چون لذت یا حس مثبت یا یادگیری یا احساس مسوولیت ناشی از این کار ارزش پرداخت آن هزینه‌ها را دارد.

@hamed_ghoddusi نويسنده:


📌نكته هاست براي ما و استان ما در اين مطلب گروه زنجيره ارزش در صنعت نفت و گاز📌
هم پلي پروپيلن و هم اوره در تركمنستان


اقتصاد تركمنستان گاز محور است. ۵۰ تریلیون مترمکعب ذخایر اثبات شده گازی این کشور است و از این حیث ۱۰ درصد از ذخایر گازی دنیا را به خود اختصاص داده است. با این حال میزان تولید گاز طبیعی در این کشور کمتر از دو درصد جهان است. به همین جهت سیاست های حداکثری جهت استفاده از گاز طبیعی در این کشور در نظر گرفته شده است.

به تازگي در بندر قیانلی ترکمنستان پروژه ای به ارزش ۳.۴ میلیارد دلار به افتتاح رسید. این پروژه مبتنی بر ایجاد یک مجتمع پتروشیمی برای تولید پلی اتیلن و پلی پروپیلن است. ظرفیت تولیدی این مجتمع گاز طبیعی ۵ میلیارد فوت مکعب گاز طبیعی است؛ که در کنار آن امکان تولید ۳۸۱ هزار تن پلی اتیلن سنگین و ۸۱ هزار تن پلی پروپیلن فراهم است.
ساخت این مجتمع از سال ۲۰۱۴ و با سرمایه گذاری ۳.۴ میلیارد دلاری صورت گرفت. برای ساخت این مجتمع از طرف شرکت Turkmengas، کنسرسیومی با حضور شرکت های TOYO، LG کره جنوبی به همراه هیوندای تشکیل و تامین مالی این پروژه به کمک دو بانک کره ای و ژاپنی انجام شد. (قرارداد از نوع EPCC بوده است.)
اجرای آزمایشی این پروژه در ماه آگوست ۲۰۱۸ بوده است و راه اندازی رسمی آن ۱۷ اکتبر. حتی از زمان تولید این واحد تا کنون ۴ هزار تن محصولات پلیمری به فروش رسیده است. بر اساس گزارشات رسمی در تاریخ ۳ سپتامبر اولین فروش محموله انجام شده و حجم آن حدود ۱۴ هزار تن بوده است.
از اواسط اکتبر نیز معاملات با ایکنوترمز FCA[۱]، در حدود قیمت ۱۱۰۰ دلاری انجام شده است.

این تنها پروژه پتروشيميايي این کشور نیست. در اواسط ماه سپتامبر نیز واحد ۱.۱۵ میلیون تنی اوره خود را که با ۱.۶ میلیارد دلار هزینه احداث شده بود؛ به بهره برداری رساند.
همچنین این کشور بندر دریایی برای صادرات محصولات پتروشیمی به همراه مخازن ذخیره سازی PP را با هزینه ۱.۵ میلیارد دلاری در نظر گرفته است. زیرساخت های صادراتی PP این بندر برای صادرات ۱۲۰ هزار تن پلی پروپیلن تدارک دیده شده است.


اين روزها در آستانه بازنشستگي آقاي خباز استاندار خراسان شمالي، بحثهاي زيادي در حال طرح است؛ گمانه زني ها و خبرها هم فراوان. عدد گزينه ها هم بسيار است اما فقط نام چند نفر فعلا مطرح شده؛ بيشتر، نام هايي براي رد شدن.

نقدهاي زيادي هم به گزينه ها مطرح مي شود. بيشتر نقدها هم در امتداد ترديد در توانمندي هاي گزينه هاست. بحث هاي خوبي هم مطرح شده. فارغ از اينكه دامنه نفوذ و اثرگذاري اين بحث ها چقدر است، بحث در اين باره بسيار مثبت و سازنده است؛ هم باعث شفافيت نظرات گروه هاي موثر استان مي شود، هم نشان مي دهد كه دغدغه توسعه حداقل در كلام و بحث، در استان ما جاري شده است.

نكته اما اينجاست كه انگار ما به بحث سلبي عادت كرده ايم. فقط تلاش مي كنيم گزينه ها را بسوزانيم؛ بعضي وقتها هوشمندانه و با برنامه، بعضي وقتها با ملاحظه كمتر و عيان و با استدلال هاي ضعيف. انگار بحث اقناع مخاطب و روشنگري مسير پيش رو مطرح نيست و صرفا سوزاندن گزينه اهميت دارد.

إيجابي عمل نمي كنيم؛ يا اساسا گزينه اي نداريم. يا ترجيح مي دهيم نامش را نبريم. اولي كه مسير مثبتي نيست و نشان دهنده روحيه كار سياسي و اجتماعي غيرسازنده در ماست و دومي هم در ميان مدت، باعث بي اعتمادي مخاطبان مي شود. شايد هم يكي بگويد حافظه تاريخي مخاطب كوتاه مدت است و مهم، استاندار شدن گزينه مدنظر و بهره مندي از مواهبش است. به ويژه كه فرصت كمي هم باقي مانده. اما اين مسير، هرچه كه باشد، به سمت پيشرفت نسبي استان نيست و تكرار دور بأطل است.
https://t.me/northkhorasandevelopment


Forward from: میراث پارت
نيايشگاه اسپاخو، كهن ترين اثر معماري پابرجا در خراسان شمالي، مكاني مقدس از دوره ساساني است. آثار تاريخي خراسان شمالي را بشناسيم


چنين فضاهايي يعني درآمد براي استان


Forward from: میراث پارت
رباط قلي، يكي از كاروانسراهاي واقع در مسير راه ابريشم در جلگه سنخواست از آثار معماري شاخص دوره تيموري است. آثار تاريخي خراسان شمالي را بشناسيم




اين پرسش بسياري از دوستان درفضاي مجازي است.مثلا در استان ما جز فاميل بودن باچهره هاي نامدار و باسابقه چه مسيرهاي ديگري براي افراد مستعدمديريت ساكن دراستان وجود دارد؟كسي به منابع انساني توجه عميق ندارد

20 last posts shown.

123

subscribers
Channel statistics