انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال جدید و رسمی انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با مجوز رسمی از معاونت فرهنگی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
راه ارتباطی : @Sobhan_kh1997

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


پلیس نیویورک اعلام کرد جرائم مربوط به #یهود_ ستیزی در نیویورک در سه ماهه نخست سال 2019 ، به میزان 82 درصد افزایش یافته است.
همچنین تحقیقات نشان می دهد مجموع جرائم مربوط به تنفر از افراد در شهر نیویورک در مدت مشابه ، 67 درصد افزایش یافته است.
بر اساس بررسی های "اتحادیه ضد افترا" ، یهود ستیزی در ایالت نیویورک در سه ماهه سوم تا چهارم سال 2018 به 170 درصد افزایش یافته است.

@political_science_ikiu


✅ انجمن علمی علوم سیاسی برگزار می کند:

"بحث و بررسی تحولات سوریه و نقش ایران در سوریه"

🔸با سخنرانی پرفسور کریستوف تادئوز کوژیلنیاک

🔹استاد تمام رشته علوم سیاسی و استادیار تاریخ دانشگاه یاگلونیاک لهستان

🔸با حضور اساتید علوم سیاسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)

⏳ زمان: سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح
🏛 مکان: سالن کنفرانس ۷۵۰ علوم انسانی

@political_science_ikiu


10 اقتصاد قدرتمند جهان را بشناسید

بر اساس بررسی‌های انجام شده در خصوص قدرتمندترین اقتصادهای جهان، ایالات متحده ‎آمریکا از سال ۱۸۷۱ تا کنون، در جایگاه نخست این لیست قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ٢٠١٩ نیز جایگاه خود را حفظ کند.

@political_science_ikiu


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
روحانی: چرا دانش‌آموزان ما نمی‌توانند ۲ دقیقه به یک زبان خارجی صحبت کنند؟

@political_science_ikiu


🔸صفحه یک‌ روزنامه‌های صبح شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
▫️ترکش‌های سهمیه‌بندی تکذیب‌شده بنزینی

bit.ly/2V4nx3y

@political_science_ikiu


«الی گایزلر» یکی از کارمندان پیشین مرتبط با برنامه هسته‌ای رژیم صهیونیستی که مسئولیت حفاظت از بسته‌های رادیواکتیو را برعهده داشت، می‌گوید تل‌آویو حتی در زمان جنگ شش روزه بمب اتمی در اختیار داشته و آماده استفاده از آن بوده است.
رژیم صهیونیستی تاکنون بهره‌مند بودن از تسلیحات اتمی را نه تایید و نه تکذیب کرده اما کارشناسان بین‌المللی تخمین می‌زنند که این رژیم رقمی حدود 100 تا 400 کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد. چیزی که تا کنون تایید نشده بود این است که رژیم صهیونیستی در زمان جنگ با کشورهای عربی در سال 1967 نیز این تسلیحات را داشته و آماده بود به عنوان آخرین گزینه از آنها استفاده کند.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» گایزلر در اطلاعاتی که به دکتر «آونر کوهن» تاریخ‌نگار آمریکایی برای تحقیقات جدیدش ارائه کرده، می‌گوید که تل‌آویو تا پیش از جنگ شش روزه، به قدری پلوتونیوم ذخیره کرده بود که می‌توانست با آنها دو یا سه بمب اتمی بسازد.
طبق گفته‌های گایزلر، یکی از بسته‌هایی که او محافظت می‌کرد، جعبه‌ای چوبی به حجم حدود یک متر مکعب و حاوی یک نیم‌کره فلزی بود. او در آن زمان وظیفه داشت که درجه تششعات رادیواکتیو منتشر شده از این جعبه را بسنجد. او اعتراف می‌کند که هر زمان به سراغ این بسته می‌رفت، به یاد فاجعه هیروشیما و ناگازاکی می‌افتاد و دعا می‌کرد که تل‌آویو هیچگاه به این گزینه متوسل نشود.
 
در بخش‌هایی از این اطلاعات که توسط انتشارات «تیلور اند فرانسیس» منتشر شده، آمده است: «این بسته،  یکی از چند بسته (اتمی) موجود بود، در تاسیساتی نزدیک به شهرک غدیرا در 40 کیلومتری جنوب تل‌آویو نگهداری می‌شد. این تاسیسات مانند یک دژ بود، دیوارهای بلندی آن را فرا گرفته و درب آهنین دولنگه عظیمی تنها راه ورود و خروج به آن بود».
وی در بخش دیگری توضیح می‌دهد که سه روز پیش از وقوع جنگ شش روزه، یک افسر بلندمرتبه ارتش رژیم صهیونیستی به تاسیسات مذکور آمده و می‌خواست که بسته‌های پلوتونیوم را از آنجا خارج کند. گایزلر اما اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.
رژیم صهیونیستی سال‌هاست که از امضای معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای سرباز زده و در نتیجه فعالیت‌های اتمی این رژیم تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار ندارد.
افشای اطلاعات گایزلر در حالی است که «چاک فِرِلیچ» معاون سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشتر طی مصاحبه با روزنامه «جروزالم پست» گفته بود تل‌آویو نیروی «سه‌گانه اتمی» (تریاد) در اختیار دارد.

@political_science_ikiu


کافي است ملّتي هدف خود را که برآورده شدن ابعاد روحاني در فرصت زودگذر دنيا است، از دست بدهد، حال اين تکنولوژي است که انواع هدف هاي وَهمي را جلوي او قرار مي دهد. تا ديروز هر وقت مي خواست ارحام خود را ببيند کفش هاي خود را مي پوشيد و چند کوچه آن طرف تر را که محل سکونت عمه يا خواهرش بود پياده طي مي کرد و با ملاقات رو در رو بهره هاي لازم را از اين ديدار مي گرفت و روح او نيز در همين حدّ نياز به ارتباط داشت، آن هم ارتباطي سالم و شرعي. ولي با ورود خودروهاي سواري در زندگي ها، خانه ها از هم فاصله گرفت و چند کوچه آن طرف تر تبديل شد به دهها کيلومتر آن طرف تر و لذا تلفن وارد زندگي شد تا ملاقات روبه رو را در حدّ شنيدن صداي همديگر تقليل دهد، و با ورود اينترنت ارتباط اين طرف دنيا با آن طرف دنيا امکان پذير شد، حالا ديگر بشر در اطاق هاي چت نمي داند چرا ارتباط برقرار مي کند و چه بهره اي از آن مي گيرد. موضوع عرض بنده بدي و خوبي اين تکنولوژي نيست، تأکيد بر عرض قبلي است که «کافي است ملتي هدف خود را در برآورده شدن ابعاد روحاني در فرصت زود گذر دنيا، از دست بدهد، در اين حالت تکنولوژي است که انواع اهداف وَهمي را جلو ما قرار مي دهد». چون تعريفي از زندگي و اهداف مربوطه نداريم. و معني فزون خواهي مطرح در تکنولوژي ريشه در وَهم زدگي ملّتي دارد که تحت تأثير آن قرار مي گيرند.

@political_science_ikiu


پديده مدگرايي ريشه در همان روحيه اي دارد که تکنيک جديد برايش مقصد است. اين جا هم چون تعريفي از زندگي ندارد، نمي تواند با اين لباس و يا اين خانه تا آخر به سر ببرد و در راه رسيدن به هدف مقدس خود تلاش کند، چون هدفي مشخص و مقدس ندارد نفسِ تغيير لباس و خانه و دکور براي او هدف مي شود. تکنولوژي جديد با توليد انبوه، نياز به مصرف کنندگاني دارد که دائم کالاهاي جديد آن تکنولوژي را مصرف کنند و لذا عامل بقاء تکنولوژي روحيه مدگرايي و نظر به کالاهاي جديد است. اين است که تأکيد مي شود تکنولوژي در ذات خود يک فرهنگ را به همراه مي آورد و نبايد آن را به عنوان يک ابزار صِرف نگريست.

@political_science_ikiu


بیانیه هیات نمایندگی #ایران در سازمان ملل متحد : آمریکا با نقض صریح و آشکار قطعنامه 2231 از #برجام خارج شد. بدتر از آن اینکه آمریکا به عنوان یک عضو دائم شورای امنیت ، سایر کشورهای عضو سازمان ملل متحد را تهدید می کند که یا این قطعنامه را نقض کنند یا در معرض مجازات قرار گیرند. این سیاستی مخرب و مبتنی بر دورویی است.

@political_science_ikiu


«جبار المعموری» رئیس اتحادیه علمای مسلمانان عراق در استان دیالی، گفت که در صورت حمله آمریکا به ایران، این گروه در دفاع از این کشور سلاح در دست خواهد گرفت.
المعموری در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری بغداد الیوم، گفت: عراقی‌ها هرگز فداکاری‌های جمهوری اسلامی ایران را هنگامی که مشاوران نظامی و سلاح و تجهیزات خود را برای عقب راندن داعش به عراق فرستاد فراموش نمی‌کنند و این در حالی بود که بیشتر کشورها از جمله آمریکا که پیمان نظامی استراتژیک با عراق داشت، ما را تنها گذاشتند.
او افزود: ما رفتار ایرانی‌ها با خود را هرگز فراموش نمی‌کنیم و در صورت حمله آمریکا سلاح در دست خواهیم گرفت چرا که از این کشور همسایه اسلامی جز خیر و حمایت چیزی ندیده‌ایم.
المعموری سپس دونالد ترامپ را یک «احمق» توصیف کرد که آمریکا را به پرتگاه سقوط می‌برد و در ادامه تأکید کرد که هر اقدامی علیه ایران باعث ایجاد «سونامی» در خاورمیانه خواهد شد و منافع استراتژیک آمریکا را به عنوان یک قدرت جهانی با خطر جدی مواجه می‌کند.
این عالم عراقی همچنین گفت که آمریکا از مدت‌ها پیش استراتژی ایجاد گروههای تروریستی را با هدف بدنام کردن اسلام، در پیش گرفته اما جهان امروزه دروغ بودن ادعاهای آمریکا در مبارزه با تروریسم را فهمیده است.
پیش از این در زمان سفر شبانه دونالد ترامپ به عراق در دی ماه سال گذشته و تهدید ضمنی ایران، بسیاری از گروههای عراقی به همراه دولت این کشور علیه رئیس‌جمهور آمریکا موضع بسیار شدیدی گرفتند.

@political_science_ikiu


🔺اعلام مخالفت قطر با تحریم‌های «یک‌جانبه» آمریکا علیه ایران

وزیر خارجه قطر:

🔹تحریم‌های آمریکا علیه ایران نباید احیا شود.

🔹تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه ایران تاثیر و نتایج مثبتی نخواهد داشت.

@political_science_ikiu


ناکامی در نبرد ونزوئلا

امیرعلی ابوالفتح

یکبار دیگر امریکا در تلاش سرنگونی دولت #ونزوئلا شکست خورد

برخلاف تصور دونالد #ترامپ و مشاورانش بویژه جان بولتون ، مشاور امنیت ملی امریکا ، حمایت تعدادی از نظامیان ونزوئلایی از خوان گوایدو – فردی که خود را رییس جمهور موقت خوانده است – تاکنون به سرنگونی نظام حاکم بر این کشور به ریاست نیکلاس مادورو منجر نشده است .
مقامات امریکایی برای توجیه ناتوانی خود ، انگشت اتهام را به سمت برخی از مقامات ارشد سیاسی ، نظامی و امنیتی دولت ونزوئلا گرفته اند که از همراهی با گوایدو سر باز زده اند . همچنین مایک پمپئو ، وزیر امور خارجه امریکا نیز در اظهار نظری همراه با ناامیدی گفت : «مادورو حتی هواپیمایش را آماده کرده بود تا از ونزوئلا فرار کند ولی روسیه مانع شد .»
البته تاکنون هیچ منبع مستقلی قصد رییس جمهوری ونزوئلا را برای ترک این کشور تائید نکرده است ، اما حتی اگر این ادعا نیز پذیرفته شود ، سرافکندگی بزرگی برای ایالات متحده خواهد بود ، کشوری که روزگاری فعال مایشاء در نیمکره غربی به شمار می آمد و مبتی بر دکترین مونروئه ، این منطقه را حیاط خلوت خود قلمداد می کرد . اما اکنون واشنگتن نه فقط در سرنگونی یک دولت گرفتار آمده در بحران های عمیق اقتصادی و اجتماعی در امریکای لاتین ناتوان است ؛ بلکه حتی با اشاره روس ها ، رییس جمهور " آماده به ترک کشور " – به گفته پمپئو – به مقاومت ادامه می دهد . در مقابل نیز دونالد ترامپ ، رییس جمهوری امریکا به تلافی این شکست ، کوبا را به محاصره کامل تهدید می کند ؛ کشوری که سخت ترین محاصره ها و تحریم های 50 ساله امریکایی ها را نیز پشت سر گذاشته است .
به هر حال، در حالی که دولت کنونی امریکا استراتژی تهاجمی تری را در سیاست خارجی در پیش گرفته است ، با ناکامی چشمگیری در " نبرد ونزوئلا " مواجه شده است . با این حال ، این که تصور شود این ناکامی ، امریکایی ها را برای تصاحب بزرگترین دارنده ذخایر نفت در جهان منصرف سازد ، دور از انتظار خواهد بود .

@political_science_ikiu


ترامپ درباره ونزوئلا به کوبا هشدار داد

🔹ترامپ در توئیتر نوشت: اگر نظامیان و شبه‌نظامیان کوبایی فورا ونزوئلا را ترک نکنند، محاصره کامل و شدیدترین تحریم‌ها علیه کوبا اعمال خواهد شد.

@political_science_ikiu


دوحه| ظریف و چاووش‌اوغلو، وزیران امور خارجه ایران و ترکیه دیدار و در خصوص روابط دو جانبه و مهمترین مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

@political_science_ikiu


درگیری ترکیه و عربستان به حوزه توریسم کشانده شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، در روزها و هفته‌های گذشته رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی سعودی محور تبلیغات ضد ترکیه‌ای خود را بر گردشگری این کشور متمرکز کرده‌‌اند.
رسانه‌های سعودی از شهروندان خواسته‌اند تا به ترکیه سفر نکنند که این موضوع واکنش سفارت ترکیه در ریاض را در پی داشت.
روز دوشنبه گذشته روزنامه الریاض عربستان در گزارشی مدعی شد که صاحبان رستوران‌ها و اماکن تفریحی ترکیه، به طور سیستماتیک مشتریان سعودی را فریب داده و به نوعی از آن‌ها کلاهبرداری می‌شود. الریاض نوشت که طبق گزارش‌های متعددی، پلیس ترکیه نیز با صاحبان رستوران‌ها هماهنگ است و هنگامی که مشتری فریب خورده نزد پلیس می‌رود، متوجه این هماهنگی می‌شود.
نویسنده این گزارش در ادامه از شهروندان سعودی خواست به ترکیه سفر نکنند و مدعی شد که گردشگران سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هدف کلاهبرداری هستند. مشابه چنین تبلیغاتی نیز در هفته‌های گذشته در شبکه‌های اجتماعی سعودی به دفعات تکرار شده است.
واکنش سفارت ترکیه در ریاض
سفارت ترکیه در ریاض نیز در بیانیه‌ای این گونه گزارش‌ها را مغرضانه و نادرست دانست و اعلام کرد که با هدف گمراه‌سازی افکار عمومی و بدون استناد به شواهد متقن گردآوری شده است.
در بیانیه سفارت ترکیه همچنین آمده است که این کشور مقصدی امن برای میلیون‌ها گردشگر از سراسر جهان است و ترکیه مفتخر به میزبانی از شهروندان سعودی است.
سفارت ترکیه در ادامه اعلام کرد که تعداد گردشگران خارجی در سه ماهه ابتدایی سال  ۲۰۱۹ به میزان ۶.۱ درصد در مقایسه با میزان مشابه سال گذشته افزایش یافته و به تعداد ۵.۵ میلیون گردشگر رسیده است که از میان آن‌ها ۷۵۲۶۶ تن از شهروندان سعودی بوده‌اند.

@political_science_ikiu


🖋سبحان خلدی
.
🔴یکی از مسائلی که در روابط بین الملل مطرح میشود مسئله امنیتی کردن یک موضوع میباشد.
.
🔴به این صورت که کشوری برای رسیدن به اهداف و آرمانهای خود مسئله یا مسائلی را که تهدیدی برای رسیدن به اهدافش میداند را امنیتی کرده و آن را به صورت یک دشمن و تهدید جمعی برای جمعی از کشورها و در واقع نظام بین الملل نشان میدهد.
.
🔴اساسا سیاست ایالات متحده آمریکا در نظام بین الملل برپایه امنیتی کردن مسائل تهدید کننده هژمون و قدرت خود میباشد تا در قبال آن هم از عنصر تهدید کننده به مرور زمان رهایی یابد و هم از قبال آن تهدید،با تشویش کشورهای دیگر نظام بین الملل منفعت و سود کلانی بدست آورد.
.
🔴سیاست ایالات متحده در قبال ایران،کره شمالی و روسیه از جمله مثالهای این نظریه میباشد.
.
🔴ترامپ با جلوه دادن ایران به عنوان یک تهدید جهانی و منطقه ای صاحب منافع بسیار کلان میشود،از جمله فروش انبوه سلاح به کشورهای حوزه خلیج فارس جهت مقابله با ایران؛از طرفی اعراب که ایران را تهدید بزرگی برای خود میدانند،امریکا را دوست خوب و متحدی قابل اعتماد برای خود میبینند و تا مدت زیادی از جهات مختلف وابسته به ایالات متحده خواهند بود و اینگونه آمریکا صاحب منافع و سود کلان خواهد شد.
🔴در باب کره شمالی نیز همین مسائل صدق میکند به طوری که ژاپن و کره جنوبی خریداران بزرگ سلاح از ایالات متحده آمریکا در شرق آسیا برای مقابله با تهدید کره شمالی میباشند.
برای روسیه هم چنین مثالهایی صادق میباشد.

@political_science_ikiu


روز ملی خلیج فارس گرامی باد

@political_science_ikiu




Forward from: روابط بین الملل ایران
بهترین کشورها برای مسافرت به صورت انفرادی (مجردی)
Best countries to travel alone
1. Spain
2. Italy
3. NZ
5. Australia
7. Brazil
8. Ireland
12. Canada
13. Mexico
17. France
24. UK
27. Japan
28. US
32. Turkey
37. Germany
38. Malaysia
41. Indonesia
42. India
53. China
58. Russia
73. Nigeria
79. Iran
(US News & World Report)
علت قرار گرفتن ایران در رتبه 79 ؟


گوژپشت نوتردام - ویکتور هوگو.pdf
3.7Mb
گوژپشت نتردام

نویسنده :ویکتور هوگو

مترجم : ا. کاویان

۳۱۰ صفحه

@political_science_ikiu

20 last posts shown.

148

subscribers
Channel statistics