(ص۲)
٦-رييس اتحاديه به منظور حضور مديران نزد معاون حقوقي به كانونهاي مربوطه ابلاغ تا باز در هفته پيش در تهران حضور يابند.
۷- ارسال رزومه جناب دکتر شهبازی نیا به تمام کانونها از سوی جناب کشاورز، آنهم چند روز قبل از انتخابات و رايزني برخي از اعضاي هماهنگكننده و كميسيون هاي خود اتحاديه(نزديكان جناب كشاورز)براي جناب دکتر شهبازینیا در صبح انتخابات، خبر سازي و هتكحرمت در گروههاي مجازي، حتي در گروه اتحاديه و ...
علي الظاهر،همفكري با جناب کشاورز، ادامه تفکرات تشکیلات "محق"(جناب کشاورز) اولين پيامیست که جلوهگر شد و چهره انتخابات متفاوت گرديد. طرفداران جناب كشاورز و تفکرات ایشان كه درخواست انصراف استاد جندقي را امضا كرده بودند و از سوي ديگر، جناب شهبازينيا را داراي ارتباطات اعلام نمودند در انتخاب دوراهی خودساخته خویش درماندند، كه پس چرا جناب كشاورز هم با همان سن تقريبي تاکنون مانده و قدرت را رها نکردهاند و با تغییر افراد (نه افكار)باز نوبت گرفتند؟ یا خود جناب كشاورز كه فاقد ارتباطات دولتي بودند پس چرا تا حال رييس اسكودا بوده است؟
گويي، از سه انتخاب ممكن، اتصال (با جناح سیاسی)، تعامل و تقابل براي حل مشكلات جامعه وكالت، یکی بايد انتخاب ميگرديد كه اتصال نقطه اصلي تبليغاتي همفكران جناب كشاورز شد و البته در مقايسه تطبيقي، اين روش نه به نفع حاكميتهاست و نه كانونها.
انتخابات برگزار شد ولي مشخصبود صرفا كارزار عملكردها و برنامهها نبود.علیرغم اعتراضات مكرر برخي از كانونها، با اصرار جناب كشاورز و همراهي سركار خانم دكتر داودي،اين انتخابات در ۶ دی ماه ۹۶ به صورت "الکترونیک " و عملا با همان زمان انتخابات سنتي برگزار شد. روش انتخاباتي که توسط اكثريت شكننده شوراي اجرايي بنیان نهاده شد از نظر اختيار تغيير روش انتخابات توسط شوراي اجرايي، محرمانه بودن راي، سلامت و امنيت انتخابات محل اشکال بوده است و اینجانب به عنوان یکی از حاضرین، درستی انتخابات الكترونيك اجرا شده بدین نحو را تاييد يا رد نمی نمایم. جالب انكه با وجود ضرورت دادن كد ملى جهت اخذ پرينت اسامي انتخاب شده، اصرار بر خصوصي بودن راي و عدم امكان كنترل ميگرديد و جالبتر انكه "پس از پرينت"شدن و قبل از انداختن در صندوق، بعضا عكس از روي ان گرفته مي شد و براي اثبات صداقت ارايه مي گرديد.
شاهد این امر نیز اینکه، حدود ده دقيقه قبل از اتمام رای گیری و ماندن راي اعضاي يك كانون، آقاي دكتر آذربايجاني با اعلام نتيجه، در گروه اتحاديه، پيروزي جناب دكتر شهبازينيا را تبريك گفتند!و سپس پاك نمودند.حال ایشان چگونه قبل از اتمام رای گیری متوجه این موضوع شده اند و چگونه مي توان از محرمانه و امنيت ان سخن گفت محل بحث است...
آنچه حاصل شد:
دكتر شهبازینیا با اخذ راي بيشتر پيروز انتخابات شد. نتيجهاي كه از نظر اينجانب با عوامل زير رقم خورد:شرايط خوب شخصي و موقعیت علمي و صنفي جناب دكتر شهبازي نيا، امکانات اتحادیه با دخالت جناب كشاورز و تا حدي روابط قوميتي.
شايد آنچه در پيش باشد:
جناب دكتر شهبازي نيا در جهت رفع شبهه دخالت و حمايت رييس فعلي اسكودا و نيت خوب و واقعي خود، بدنبال تغييراتی در اسكودا مي رود ولي با سه مانع جدي مواجه و عملا دچار مشكل مي شود:
١- بقاي تفكر تشکیلات سابق در اسکودا، مقاومت در برابر اصلاحات و حتي تغيير اشخاص و ادعاي وامداري تا تخريب.
٢- از یک سو عبور از تشكلهاي حامي خویش در كانون مركز به ادعاي ننوشتن مرامنامه مشترك و بازماندن از اعتماد و دوستي بعضي از انها و از سوي ديگر عدم امكان پيگيري برنامهها و ابزار لازم.
٣-تركيب خاص اين هيات رييسه و شيوه شكلگيري و نوع تعامل يا تقابل انها با مديريت گذشته؛اين روال ايجادي شبيه سازي شده از وضعيت انتخابات هيات رييسه طي دو سال گذشته كانون مركز و با همان نوع تاكتيك هاي انساني شبيه بوده كه اين مديريت مالا به آن وضعيت نزديك ميشود."سير"انتخابات ديروز نشان جدی از فاصله کانونهای وکلا با نهاد مدنی و دشواری راه در رسیدن به مطلوب جامعه وکالت دارد.
اين انتخابات نشان داد برخي از پيشكسوتان به اساني قادر هستند با تقابل بين نيروهاي سالم، ظرفيت جامعه وكالت را از بين برده ولي هوشمندانه براي مدتي كوتاه باقي بمانند!شايد اگر اين توان و سياست در راه دفاع از جامعه وكالت خرج مي شد امروز در بهترين موقعيت بوديم نه اينكه پس از انجام انتخابات، دغدغه متقابل جناب كشاورز و هيات رييسه جديد شروع گردد و دغدغه نامزدان ناموفق پايان يابد.
دكتر شهبازي نيا عزيز، شما قول داديد و ميتوانيد تغيير دهيد.محكم پابرجا باش و ما همراه هستيم.
ما بايد گذشته ها را براي ساختن نقد كنيم و با همدلي اينده را بسازيم بدون انكه در چاله كدورتها بيافتيم.
در آخر ضمن تبریک، برای جناب دکتر شهبازی نیا وساير اعضاي محترم هيات رييسه، موفقيت ان عزيزان و اعتلاي جامعه وكالت را ارزومندم.
@rahahoquqi