رحا (رسانه حقوقی ایران)


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


تحلیل مطبوعات و خبرگزاری ها
اخبار حقوقی و صنفی
دیدگاه های حقوق دانان و...
یک گروه حقوقی - رسانه ای اینجانب را در اداره کانال همراهی می کند.
(احمدرضا اسعدی‌نژاد)

? https://telegram.me/rahahoquqi
@AhmadReza7710

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


9000-48244-100-@dotic.pdf
150.6Kb
بخشنامه رئیس قوه‌ قضائیه درخصوص "الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 1396/7/12"
@rahahoquqi


بخشنامه رئیس قوه‌ قضائیه درخصوص "الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب 1396/7/12"
@rahahoquqi


انتخابات الکترونیک یا مهندسی دموکراسی؟!

انتخابات اخیر اسکودا برای اولین بار به صورت الکترونیک برگزار گردید؛ پیش‌تر هم گفته شد که نفس الکترونیکی‌شدن انتخابات ایرادی ندارد. اما مشکل اینجاست که افراد غیرمتخصص در امور الکترونیک (اکثریت قریب به اتفاق وکلا) هرگز نمی‌توانند به فرآیند انتخابات مطمئن باشند.

در فرآیند الکترونیک سه تهدید عمده، انتخابات را با مخاطره مواجه می‌کند:

۱- کسی که به سرور متصل است، به صورت لحظه‌ای می‌تواند آرا را مشاهده کند. در انتخابات اسکودا هم این اتفاق علی‌رغم تذکر فعالان صنفی و اعتراض برخی از اعضای هیات مدیره‌ی کانون‌ها رخ داد؛ یعنی برگزارکنندگان انتخابات که عمدتا حامی یکی از نامزدها بودند، نتایج را به طور لحظه‌ای مشاهده و برای یکدیگر مخابره می‌کردند(حتی مشاهده شد نایب رییس کانون مرکز با اطلاع از نتیجه، پیش از اتمام رای‌گیری پیام تبریکی برای رییس جدید اسکودا ارسال کرد)؛ در واقع با توجه به نتیجه‌‌ای که هر لحظه حاصل می‌شد، تصمیم می‌گرفتند که چه تدبیری اتخاذ کنند. برای مثال وقتی در اواخر رای‌گیری، نتایج را نزدیک دیدند، با عضو هیات مدیره یکی از کانون‌ها تماس گرفتند که اختیار رای خود را به شخص دیگری تفویض کند. در نهایت هم رییس اسکودا با اکثریت میلیمتری مورد نیاز (نصف بعلاوه یک آرا) انتخاب شد. یعنی رییس از مجموع ۱۳۷ رای، نیاز به ۷۰ رای داشت که به لطف الکترونیکی شدن انتخابات، این اکثریت در لحظات پایانی با تدابیر لازم حاصل شد تا انتخابات به دور دوم کشیده نشود.

۲- مشکل دیگر، استفاده از شماره ملی رای‌دهندگان در تخصیص کد به آنهاست؛ امری که به سادگی برای سرور مشخص می‌کند که هر کسی به چه نامزدی رای داده است؛ چه بسا همین امر باعث شود رای‌دهندگان با درنظر گرفتن پیامدهای احتمالی آینده، رای خود را به صندوق بیاندازند.

۳- تهدید دیگر، احتمال دست‌کاری در آرا توسط شخص متصل به سرور است. هرچند برگزارکنندگان انتخابات این امکان را رد کردند اما کسانی که آشنا به برنامه‌نویسی و امور انفورماتیک هستند، می‌دانند که امکان این امر وجود دارد.

نکته جالب این بود که اسکودا و جریان حامی یک نامزد در جلسه رای‌گیری به مدیران کانون‌ها اعلام کردند که اگر متخصصی در سطح کارشناس معتمد اسکودا دارند می‌توانند برای رای‌گیری همراه خود ببرند؛ یعنی انتظار داشتند که هر مدیر با یک کارشناس آمده باشد.

هر سه تهدید فوق، پیش از انتخابات اتحادیه تذکر داده شد که مورد توجه واقع نگردید. حال هر سه مخاطره، انتخابات کانون وکلای مرکز، البرز و ساير كانون‌ها را هم در صورت الکترونیکی برگزار شدن، تهدید می‌کند.
البته برگزارکنندگان افراد معتمدی هستند اما فرآیند برگزاری انتخابات باید به گو‌نه‌ای باشد که امکان هیچ گونه دخل و تصرف یا مهندسی فراهم نگردد.

احمدرضا اسعدی‌نژاد
شانزدهم دی‌ماه نودوشش

@rahahoquqi


الزامى به تأمین پارکینگ برای مطب، دفتروكالت و دفاتر اسنادرسمى وجود ندارد

دادنامه شماره ۷۴۷-۷۴۸ مورخ ۱۳۹۵/۹/۳۰ هیأت عمومی دیوان عدالت اداری:

«با توجه به اینکه مطابق ذیل تبصره بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون_شهرداری، دایر کردن دفتر وکالت و مطب و دفتر اسناد رسمی، ازدواج، طلاق، دفتر روزنامه، مجله و دفتر مهندسی به وسیله مالک استفاده تجاری محسوب نمی شود و این نوع بهره‌برداری به وجود پارکینگ در اماکن غیرتجاری موکول نشده است و الزام به تأمین پارکینگ به شرح مصوبه مورد اعتراض از حدود صلاحیت کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران خارج است،
بنابراین بند ۵ صورتجلسه مورخ ۱۳۹۲/۱۱/۲۳ کمیسیون طرح تفصیلی شهر مشهد که برای واحدهای درمانی مندرج در مصوبه، تأمین پارکینگ را الزامی دانسته است خلاف قانون و خارج از حدود اختیارات مرجع تصویب می‌باشد و به استناد بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال۱۳۹۲ ابطال می‌شود.»

@rahahoquqi


آراء وحدت رویه کیفری.pdf
793.2Kb
#آراء_وحدت_رویه_کیفری
از سال 1392 به بعد ( بروز شده تا تاریخ 18 آبان ماه 1396)

@rahahoquqi


ساختمان دادسرای ناحیه ۸: بزرگراه رسالت خیابان اثنى عشرى؛ مناطق ٨ و ١٣ شهردارى؛ حوزه كلانتري‌های ١٢٨ تهران نو ،۱۲۷ مجيديه و ١٤٧ نارمك
@rahahoquqi


رویه قضایی

چنانچه دعوای پرداخت دیه مصدوم به علت متواری بودن راننده مقصر علیه صندوق خسارت‌های بدنی طرح‌شده باشد امکان مطالبه خسارات دادرسی از صندوق وجود ندارد

تاریخ رای نهایی: 1393/05/01 شماره رای نهایی: 9309970224400606
رای بدوی

در خصوص دعوی ح.الف. به‌طرفیت ص. به خواسته مطالبه دیه با این توضیح که براثر تصادف ایجادشده که فرد ناشناس مقصر و مسئول ایجاد آن بوده و متواری گردیده است و از ناحیه فک و صورت و لگن مصدوم شده است دادگاه با عنایت به مستندات ابرازی خواهان و از آنجائی که خوانده ایراد و دفاع مؤثری در قبال دعوی مطروحه معمول نداشته و ضمن رد ایرادات مطروحه توسط خوانده با احراز وقوع حادثه تصادف و متواری بودن متهم، خواسته خواهان را وارد دانسته و مستنداً به مواد 198 و 519 قانون آیین دادرسی مدنی و ماده 10 قانون اصلاح بیمه اشخاص مصوب 1387 حکم به محکومیت خوانده به پرداخت بیست‌وسه درصد دیه کامل به نرخ روز و پرداخت هزینه دادرسی برابر تعرفه در حق خواهان را صادر و اعلام می‌نماید. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل‌اعتراض در دادگاه تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.
رییس شعبه 19 دادگاه عمومی حقوقی تهران ـ یازرلو




رای دادگاه تجدید نظر

تجدیدنظرخواهی ص. به‌طرفیت آقای ح.الف. نسبت به دادنامه شماره 00112 مورخ 10/2/93 صادره از شعبه 19 دادگاه عمومی حقوقی تهران که بر اساس آن تجدیدنظرخواه به پرداخت بیست‌وسه در صد دیه کامل به نرخ روز و پرداخت هزینه دادرسی برابر تعرفه در حق تجدیدنظر خوانده محکوم‌شده است در مورد محکومیت به پرداخت دیه وارد و موجه نمی‌باشد زیرا دادنامه تجدیدنظر خواسته وفق مقررات و بر اساس محتویات پرونده صادرشده و از ناحیه تجدیدنظرخواه علل و جهات موجهی که موجبات نقض و از هم گسیختن دادنامه تجدیدنظر خواسته را فراهم نماید ابراز و اقامه نشده است بر این اساس تجدیدنظرخواهی خارج از شقوق مندرج در ماده 348 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی تشخیص به استناد ذیل ماده 358 همان قانون با رد تجدیدنظرخواهی دادنامه تجدیدنظر خواسته تأیید می‌شود. و اما در مورد محکومیت تجدیدنظرخواه به پرداخت هزینه دادرسی نظر به اینکه هیچ رابطه سببیتی بین فعل یا ترک فعل از سوی تجدیدنظرخواه به پرداخت خسارت دادرسی به تجدیدنظر خوانده وجود نداشته از طرفی مستنداً به تبصره 3 ماده 11 قانون بیمه اجباری شخص ثالث صندوق تجدیدنظرخواه معاف از پرداخت هزینه دادرسی است لذا در این خصوص تجدیدنظرخواهی وارد و قابل تطبیق با بند ه و ج ماده 348 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی تشخیص مستنداً به ماده 358 همان قانون با نقض این قسمت از دادنامه حکم به بی‌حقی خواهان نخستین در مطالبه خسارت دادرسی صادر و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.
رییس شعبه 44 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
شیخ علیا لواسانی ـ توحیدی/ رویه قضایی

@rahahoquqi


قانون الحاق دو تبصره به ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی ابلاغ شده در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
@rahahoquqi


استفاده از vpn رفتارمجرمانه نیست

نظریه مشورتی پیرامون مجرمانه نبودن استفاده از فیلتر شکن


شماره نظریه۲۵۴۹/۷
تاریخ نظریه ۹۱/۱۲/۲۰


فیلترکردن سایت یا مطلبی تدابیر امنیتی حفاظت شده موضوع ماده ۱ قانون جرایم رایانه ای محسوب نمی شود و دسترسی به آنها نیز مشمول این ماده نیست . برای تولید، توزیع، خرید و فروش فیلترشکن واستفاده از آن در مقررات جاری، مجازاتی پیش بینی نشده است لذا باتوجه به اصل ۳۶ قانون اساسی و ماده ۲ قانون مجازات اسلامی، اعمال موضوع استعلام قانوناً جرم تلقی نمی شوند.

ماده ۱ قانون جرایم رایانه ای: هر كس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت‌شده‌است دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یك‌سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.
 
@rahahoquqi


آغاز ثبت نام جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضا سال ۱۳۹۶

جذب اختصاصی داوطلبان تصدی منصب قضاء سال ۱۳۹۶ از امروز (سه شنبه) ۱۲ دی ماه آغاز شد.

به گزارش ایسنا به نقل از معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، براین اساس سامانه ثبت نام اینترنتی جذب اختصاصی، از امروز (سه‌شنبه) مورخ ۹۶/۱۰/۱۲ در بخش سامانه جذب اختصاصی قضات سایت معاونت منابع انسانی به نشانی qazahrm.ir قرارگرفت لذا از کلیه داوطلبان واجد شرایط وعلاقمند دعوت به عمل می آید ، در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

مهلت ثبت نام از تاریخ شروع ثبت نام به مدت ۱۰ روز خواهد بود و در روز پنج شنبه مورخ ۹۶/۱۰/۲۱ پایان می پذیرد واین مهلت، تمدید نخواهد شد.

ثبت نام صرفا به صورت اینترنتی و در مهلت مقرر صورت خواهد پذیرفت.

به داوطلبان اکیدا توصیه می شود ثبت نام خود را به روزهای پایانی مهلت موکول نکنند.

https://www.isna.ir/news/96101206254/

@rahahoquqi


«بیانیه تشکل علمی وکلا در خصوص انتخابات مورخ ۱۳۹۶/۱۰/۶ اسکودا»

به نام خدا
همكاران ارجمند و اعضاي محترم هيئت مديره كانونهاي وكلاي سراسر كشور
«تشکل علمی وکلا» وظیفه خود می‌داند از همه نمایندگان وکلای شريف سراسر کشور که با حضور در نشست اهواز موجبات تحکیم جامعه وکالت را فراهم ساختند، سپاسگزاری نماید. به علاوه، از همه بزرگواران که قبل از انتخابات با دعوت از جناب دکتر جليل مالکی، ایشان را به کاندیداتوری ترغیب کردند و سپس بر عهد خویش صادقانه پای فشردند، قدردانی مي كند. شخصیت علمی و صنفی، فروتنی و عمل گرایی دکتر مالکی بر همه اعضای هیئت مدیره کانونها شناخته شده است و همگان نیک میدانند که دکتر مالکی پله‌های وکالت را گام به كام طی کرده و با آمیزش علم و عمل هم در صحنه علمی و هم در فضای صنفی خدمات كم نظیری را به جامعه وکالت ارائه و با تمام توان از کیان و استقلال نهاد وکالت، در عرصه گفتار و عمل پاسداری کرده است.
نباید از نظر دور داشت که جامعه وکالت همواره ناظر عملکرد نمایندگان خویش در همه‌ى عرصه‌های صنفی خصوصا در هنگامه انتخابات و چگونگی رای دادن و رای گیری نمایندگان صنفی از جمله اسکودا و اجراي آن بوده و بويژه عملكرد نمايندگان خويش را به ذهن خواهد سپرد. یکی از ارزش‌هايى که گذشتگان آن را به امانت، به نسل فعلی سپرده و انتظار آن است که نسل فعلی نیز امانتدار آن بوده و آن را به نسل بعدی بسپارد، گوهر گرانبهای استقلال کانونها و اطمینان از عدم دخالت سياست در امور صنف از جمله انتخابات و سلامت كامل روند انتخابات است. اگرچه تعامل کانونها با مقامات اداری، تقنینی و قضایی یک ضرورت است، لکن یقین بدانيم نسل آینده هر حركتي برای گشودن درب انتخابات کانون به روی مقامات اجرايي ولو غیر مستقیم و تلویحی آنچنانكه در انتخابات اخير اسكودا بعضا و با تصميمات شخصي برخي ازآن مديران اجرايي كشور رخ داد، نخواهند بخشيد.
طبع و ماهيت انتخابات صنفی خصوصا در نهادی مدنی همچون اسکودا، رعایت اصل اخلاقي‌-اجتماعي بیطرفی در برگزاری انتخابات و خودداری از هرگونه شائبه ای است که سلامت انتخابات را زیر سوال مي برد.برخي از بدعت ها چهره نهاد مدني را مخدوش ساخته و ارزش ها را زير سوال مي برند.
تشكل علمي وكلا به دنبال اصلاحات در اسكودا و انحصار زدايي بوده كه انچه امروز واقع شد خود بخشي از روند اصلاح و تغيير است.
اکنون که گرد و غبار انتخابات فرو نشسته و رئیس آتی اسکودا تعیین گردیده است، به هييت رئيسه محترم منتخب و جناب دکتر شهبازی نیا رييس محترم منتخب تبریک عرض نموده و برای ایشان موفقیت در تحول شیوه اداره اسکودا و اجرای برنامه‌هایی که در مبارزات انتخاباتی خویش اعلام نموده‌اند و حفظ اصول پذيرفته شده همگان را آرزومندیم.
«تشکل علمی وکلا»
۱۳۹۶/۱۰/۱۰

@rahahoquqi


گذر از دوران اعتبار ثبت عادی مالکیت به اطلاق اعتبار مالکیت رسمی در حوزه اموال غیرمنقول.
با حضور نجات‌الله ابراهیمیان، محسن اهوارکی،منصورامینی
@rahahoquqi


بیانیه پایانی بیست و‌نهمین همایش اسکودا

@rahahoquqi


نشست اسکودا/ روز دوم؛

به گزارش روابط عمومي اسکودا، دو ماده و یک تبصره اساسنامه اسکودا به شرح ذیل اصلاح گردید:

ماده 19 اصلاحی: هیات رئیسه مرکب است از رئیس اسکودا و دو نائب رئیس به انتخاب هیات عمومی. رئیس اسکودا رئیس شورای اجرایی و نماینده قانونی اسکودا و مجری مصوبات هیات عمومی و تصمیمات شورای اجرایی است.

تبصره ماده 21 اصلاحی: وظایف خزانه دار به موجب آیین کار خواهد بود.

ماده 22 - حذف شد

ماده 26 اصلاحی: شورای اجرایی بنا بر ضرورت نسبت به تشکیل کمیسیون های تخصصی اقدام خواهد کرد. تعداد کمیسیونها، تعداد اعضا، نحوه انتخاب و وظایف آنها به موجب آیین کار خواهد بود.


بند ششم دستور جلسه هيات عمومى مربوط به گزارش آخرين وضعيت مبتلابه كانون ها:
در رابطه با اصلاح قوانين وكالت، دعاوى مطروحه در ديوان عدالت ادارى در خصوص جذب مجدد داوطلبان در مركز مشاوران قوه قضاييه و اقدامات شوراى رقابت در خصوص كانون هاى وكلا آخرين اخبار و اطلاعات و راه كارها در هيات عمومى مطرح و بررسی گرديد.

هیات عمومی با تجدیدنظر در نحوه تامین منابع مالی اتحادیه موافقت کرد.
نقل از کانال اسکودا
@rahahoquqi




(ص۲)
٦-رييس اتحاديه به منظور حضور مديران نزد معاون حقوقي به كانون‌هاي مربوطه ابلاغ تا باز در هفته پيش در تهران حضور يابند.
۷- ارسال رزومه جناب دکتر شهبازی نیا به تمام کانون‌ها از سوی جناب کشاورز، آنهم چند روز قبل از انتخابات و رايزني برخي از اعضاي هماهنگ‌كننده و كميسيون هاي خود اتحاديه(نزديكان جناب كشاورز)براي جناب دکتر شهبازی‌نیا در صبح انتخابات، خبر سازي و هتك‌حرمت در گروه‌هاي مجازي، حتي در گروه اتحاديه و ...
علي الظاهر،همفكري با جناب کشاورز، ادامه تفکرات تشکیلات "محق"(جناب کشاورز) اولين پيامی‌ست که جلوه‌گر شد و چهره انتخابات متفاوت گرديد. طرفداران جناب كشاورز و تفکرات ایشان كه درخواست انصراف استاد جندقي را امضا كرده بودند و از سوي ديگر، جناب شهبازي‌نيا را داراي ارتباطات اعلام نمودند در انتخاب دوراهی خودساخته خویش درماندند، كه پس چرا جناب كشاورز هم با همان سن تقريبي تاکنون مانده و قدرت را رها نکرده‌اند و با تغییر افراد (نه افكار)باز نوبت گرفتند؟ یا خود جناب كشاورز كه فاقد ارتباطات دولتي بودند پس چرا تا حال رييس اسكودا بوده است؟
گويي، از سه انتخاب ممكن، اتصال (با جناح سیاسی)، تعامل و تقابل براي حل مشكلات جامعه وكالت، یکی بايد انتخاب مي‌گرديد كه اتصال نقطه اصلي تبليغاتي همفكران جناب كشاورز شد و البته در مقايسه تطبيقي، اين روش نه به نفع حاكميت‌هاست و نه كانون‌ها.

انتخابات برگزار شد ولي مشخصبود صرفا كارزار عملكردها و برنامه‌ها نبود.علیرغم اعتراضات مكرر برخي از كانون‌ها، با اصرار جناب كشاورز و همراهي سركار خانم دكتر داودي،اين انتخابات در ۶ دی ماه ۹۶ به صورت "الکترونیک " و عملا با همان زمان انتخابات سنتي برگزار شد. روش انتخاباتي که توسط اكثريت شكننده شوراي اجرايي بنیان نهاده شد از نظر اختيار تغيير روش انتخابات توسط شوراي اجرايي، محرمانه بودن راي، سلامت و امنيت انتخابات محل اشکال بوده است و اینجانب به عنوان یکی از حاضرین، درستی انتخابات الكترونيك اجرا شده بدین نحو را تاييد يا رد نمی نمایم. جالب انكه با وجود ضرورت دادن كد ملى جهت اخذ پرينت اسامي انتخاب شده، اصرار بر خصوصي بودن راي و عدم امكان كنترل مي‌گرديد و جالب‌تر انكه "پس از پرينت"شدن و قبل از انداختن در صندوق، بعضا عكس از روي ان گرفته مي شد و براي اثبات صداقت ارايه مي گرديد.
شاهد این امر نیز اینکه، حدود ده دقيقه قبل از اتمام رای گیری و ماندن راي اعضاي يك كانون، آقاي دكتر آذربايجاني با اعلام نتيجه، در گروه اتحاديه، پيروزي جناب دكتر شهبازي‌نيا را تبريك گفتند!و سپس پاك نمودند.حال ایشان چگونه قبل از اتمام رای گیری متوجه این موضوع شده اند و چگونه مي توان از محرمانه و امنيت ان سخن گفت محل بحث است...
آنچه حاصل شد:
دكتر شهبازی‌نیا با اخذ راي بيشتر پيروز انتخابات شد. نتيجه‌اي كه از نظر اينجانب با عوامل زير رقم خورد:شرايط خوب شخصي و موقعیت علمي و صنفي جناب دكتر شهبازي نيا، امکانات اتحادیه با دخالت جناب كشاورز و تا حدي روابط قوميتي.

شايد آنچه در پيش باشد:
جناب دكتر شهبازي نيا در جهت رفع شبهه دخالت و حمايت رييس فعلي اسكودا و نيت خوب و واقعي خود، بدنبال تغييراتی در اسكودا مي رود ولي با سه مانع جدي مواجه و عملا دچار مشكل مي شود:
١- بقاي تفكر تشکیلات سابق در اسکودا، مقاومت در برابر اصلاحات و حتي تغيير اشخاص و ادعاي وامداري تا تخريب.
٢- از یک سو عبور از تشكل‌هاي حامي خویش در كانون مركز به ادعاي ننوشتن مرامنامه مشترك و بازماندن از اعتماد و دوستي بعضي از انها و از سوي ديگر عدم امكان پيگيري برنامه‌ها و ابزار لازم.
٣-تركيب خاص اين هيات رييسه و شيوه شكل‌گيري و نوع تعامل يا تقابل انها با مديريت گذشته؛اين روال ايجادي شبيه سازي شده از وضعيت انتخابات هيات رييسه طي دو سال گذشته كانون مركز و با همان نوع تاكتيك هاي انساني شبيه بوده كه اين مديريت مالا به آن وضعيت نزديك ميشود."سير"انتخابات ديروز نشان جدی از فاصله کانون‌های وکلا با نهاد مدنی و دشواری راه در رسیدن به مطلوب جامعه وکالت دارد.
اين انتخابات نشان داد برخي از پيشكسوتان به اساني قادر هستند با تقابل بين نيروهاي سالم، ظرفيت جامعه وكالت را از بين برده ولي هوشمندانه براي مدتي كوتاه باقي بمانند!شايد اگر اين توان و سياست در راه دفاع از جامعه وكالت خرج مي شد امروز در بهترين موقعيت بوديم نه اينكه پس از انجام انتخابات، دغدغه متقابل جناب كشاورز و هيات رييسه جديد شروع گردد و دغدغه نامزدان ناموفق پايان يابد.
دكتر شهبازي نيا عزيز، شما قول داديد و مي‌توانيد تغيير دهيد.محكم پابرجا باش و ما همراه هستيم.
ما بايد گذشته ها را براي ساختن نقد كنيم و با همدلي اينده را بسازيم بدون انكه در چاله كدورت‌ها بيافتيم.
در آخر ضمن تبریک، برای جناب دکتر شهبازی نیا وساير اعضاي محترم هيات رييسه، موفقيت ان عزيزان و اعتلاي جامعه وكالت را ارزومندم.
@rahahoquqi


گزارشات ادواري از اسكودا
انتخابات اسكودا؛ پايان يك تفكر!
عيسي اميني

اسكودا تاسيس شد تا مرجع هماهنگي و وحدت بين كانون ها باشد. اما اینکه از زمان تاسیس تاکنون، به چه میزان در راستای نیل به اهداف موفق بوده است نیازمند واکاوی و تحلیل می باشد. ولی با نگاهی به مطالبات همکاران در صنف و بررسی انتخابات سابق و اکنون، اتحادیه نتوانسته است به آنچه جزو اهداف و وظایفش بوده جامه عمل بپوشاند و همین امر شکل گیری تفکر تغییر نگرش در نحوه مدیریت اسکودا را رقم زده است. تغيير نگرشي كه خود جناب كشاورز ناچار به توسل به اساتيد دانشگاه شد.
جناب كشاورز در انتخابات پيشين اسكودا در رقابتی تنگاتنگ و نفس گير با آقاي دكتر مالكي، با اراده اي مواجه شد كه به "انحصار"، "عدم شفافيت" و "فضاي تفرقه" اعتراض مي‌کرد. این عوامل جوانه زدن اندیشه در جامعه وكالت خصوصا دیدگاه مدیران را کلید زد تا از ظرفیت و توانایی خرد جمعی در پیشبرد اهداف و منافع کلان کانون ها و ذینفعان واقعی آن (وکلا) بهره ببرند.
دكتر جليل مالكي كه فعاليت هاي صنفي مستمر و موثري در كارنامه خویش دارد و از آخرين تلاش و فعاليت ايشان می توان در تصويب يك فوريت طرح اصلاح بند چ ماده ٨٨ قانون برنامه پنج ساله ششم نام برد مظهر تغيير شد.جناب كشاورز كه در دوره آتي امكان حضور نداشته و رقابت با جناب دكتر مالكي را براي سركار خانم دكتر داودي دشوار مي دیدند و خصوصا در مسايل مهم همچون جذب مجدد ماده ۱۸۷، ديوان عدالت اداري و شوراي رقابت، عملكرد اتحاديه ضعيف بود، با عبور بر ايشان،از شروع سال ٩٥ وارد مذاكره و رايزني غير علني با جناب دكتر شهبازي نيا، از همفكران جناب دكتر مالكي مي شوند.
دكتر شهبازي نيا، مردی آرام، مودب، باهوش، با چهره بشاش،با روحیه حفظ وضع موجود كه در دوره ٢٧ (برخلاف دوره ۲۸) فعاليت موثري در لايحه جامع وکالت داشت، بدون سر و صدا و از سال ٩٥ و با انكار نامزدي در اين انتخابات نزد دوستان خود، وارد كارزار انتخابات مي شود. در مقابل ایشان از سویی جناب دکتر مالکی با کارنامه صنفی مفصل، مدیری با اخلاق،عمل گرا و با تفکر تغییر و تحول و از سویی دیگر استاد جندقی با سابقه روشن و خوشنام در دفاع از کیان کانون و وکیل حرفه ای قرار گرفتند.استاد جندقي با پيش‌بيني بر راي كم خود، حضور پيدا كرد كه هشدار خود را بدهد.
در ماه اخير، احكام دولتي ولی کم نظیر صادر و منتشر شد و جلسات پي در پي با وزیر دادگستری و معاون رئیس جمهور در ماه اخير سرعت مي گيرد و پس از خوش و بش های آن بزرگواران، نماینده مجلس (جناب سید رومیانی) جهت سخنرانی همايش صبح انتخابات دعوت و با بیانات ضمنی و اعلام نشانی، جناب دکتر شهبازی نیا را اصلح براي اينده اتحاديه دانستند كه تكرار اين قبیل مسائل علني از سوي جناب كشاورز، حكايت از وضعيت هايي دارد که تاويل آن به همکاران و آينده محول مي شود.
دشواري رقابت با جناب دكتر مالكي و احتمال تغيير سازمان جناب كشاورز در اسكودا، سبب می‌شود تا جناب كشاورز شيوهاي "انتباه" را در اين انتخابات كه بعد از انتخابات قبل و رقابت نفس‌گير اعلام كرده بود تعيين كند و بر عكس، با بهره برداري از اتحادیه، وارد عرصه شوند:
١- رييس محترم اتحاديه در سال ١٣٩٥ به كانون ها اعلام نمودند، صرفا جناب دكتر شهبازي نيا براي آشنايى، در خصوص داوري در كانون ها سخنراني كنند که انجام پذيرفت.
٢- رييس اتحاديه اعلام نمودند دكتر شهبازى نيا مي بايست برنامه مديريت استراتژيك جهت مديران كانون ها را ارايه نمايند.
٣- رييس اتحاديه در جلسه مطبوعاتي با اعلام موضع براي رييس آينده اتحادیه، خط مشي تعيين نمودند و جناب دكتر شهبازي نيا را اصلح براي جانشيني اعلام نمود.
٤- رييس اتحاديه با برخي از پيشكسوتان (همچون جناب تقي خاني)، همايش همبستگي را در اصفهان تشكيل دادند كه حواشي آن همايش ، مصداق "نمايش " بود تا همايش. با وجود زحمات مديران محترم كانون اصفهان و ارزش ذاتي آن همايش، برخي از بزرگان چند كار را انجام مي‌دهند كه بر خلاف اصل بي طرفي و رعايت اصول اخلاقي بود.از قبیل اینکه: اولا، ميزباني همايش را به همراهي دانشگاه تربيت مدرس هم قرار مي دهند تا راه براي يك نامزد فراهم شود. ثانیا، هفته نامه محل بحثي كه به هزينه جامعه وكالت منتشر شده بود در صفحه اول، در دو مكان، عكس احد از نامزدان و سخنراني را كار مي‌كند ولي نامزد و سخنران ديگر را حذف مي‌كند! ثالثا، وقت سخنران مورد نظر در ابتدای همایش گنجانده مي شود و سخنران ديگر در ساعت ١٤ ، در اوج خستگي حضار و آن هم بعد از كدورت ها و مسايلي كه ارزش بيان ندارد.
٥- رييس محترم اتحاديه باز در همين ماه، اعضا را به حضور وزير دادگستري بردند و اعلام شد كه اين جلسه بايد با حضور مشاور محترم معاون حقوقي دولت (احد از نامزدان) برگزار شود.(ص۱)
@rahahoquqi


انتخابات اسکودا/پزشکی و رضایی نواب رییس؛سالمی پاریزی و کریمی بازرسین اسکودا شدند.
@rahahoquqi


انتخابات اسکودا/ شهبازی‌نیا رییس اسکودا شد.
انتخابات نواب رییس و بازرسان به دور دوم رفت.
@rahahoquqi


انتخابات اسکودا/ اسامی نامزدهای هیات رییسه اسکودا (بدون درنظرگرفتن انصرافی‌ها)/ آغاز فرایند انتخابات
@rahahoquqi

20 last posts shown.

2 970

subscribers
Channel statistics