Research room


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


✅️آموزش و ارائه ی صفر تا صد خدمات امور پژوهشی، مقاله نویسی، سرچ و تقویتh-index،نگارش پایان نامه
#ریسرچ_روم
🔚📳ارتباط با ادمین جهت هماهنگی در انجام خدمات نگارش مقاله و پایان نامه
@Rezomeh1401

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔴دوره های فوق توسط اساتید برجسته برگزار خواهد شد و کامل ترین دوره های موجود در کشور خواهد بود🔴


⭕️مدرسه تابستانی ریسرچ روم⭕️

✨💫فرصت طلایی⭐️💫

❌دوره آموزش vip❌



🔴صفرتا صد مطالعات ncRNA🔴

📌معرفی(LNC,miR,Circ)
📌طراحی مطالعه
📌طراحی پرایمر
📌مطالعات بیوانفورماتیک
📌کاربردهای درمانی

❌ظرفیت ۸ نفر❌
ثبت نام:
@rezomeh1401
لینک کانال:
@research_room


⭕️مدرسه تابستانی ریسرچ روم⭕️

✨💫فرصت طلایی⭐️💫

❌دوره آموزش vip❌



🔴صفر تا صد مطالعات سرطان🔴

📌طراحی مطالعات
📌انواع راهکارهای درمانی
📌انواع تکنیک های تشخیصی و درمانی

❌ظرفیت 4 نفر❌
ثبت نام:
@rezomeh1401
لینک کانال:
@research_room


⭕️مدرسه تابستانی ریسرچ روم⭕️

✨💫فرصت طلایی⭐️💫

❌دوره آموزش vip❌



🔴صفر تا صد مطالعات ناباروری🔴

📌علل ناباروری
📌ناباروری مردان
📌ناباروری زنان
📌تکنیک های درمانی(iui, ivf,PGD,ICSI)
📌تازه های ناباروری
📌انالیز سمن

❌ظرفیت 4 نفر❌
ثبت نام:
@rezomeh1401
لینک کانال:
@research_room


⭕️مدرسه تابستانی ریسرچ روم⭕️

✨💫فرصت طلایی⭐️💫

❌دوره آموزش vip❌



🔴صفرتا صد Real Time PCR 🔴
شامل:
📌طراحی مطالعه برمبنایReal Time PCR
📌طراحی پرایمر پیشرفته و طلاییReal Time PCR
📌طرح خطا های احتمالی و راهکار های حلReal Time PCR
📌انواع روشهای آنالیز دیتاReal Time PCR
📌طراحی استراتژی مولکولی بر مبنای نتایج آنالیز Real Time PCR

🔴داکینگ و شبیه سازی مولکولی RNA-DNA-PROTEIN🔴
شامل:
📌طراحی مطالعه
📌معرفی داکینگ و کاربردها
📌سرور ها
📌آنالیز نتایج

❌ظرفیت ۸ نفر❌
ثبت نام:
@rezomeh1401
لینک کانال:
@research_room


⭕️ساختار انواع مقالات چگونه است؟

📌به‌طور کلی، ساختار مقالات به شکل زیر است و بنا به اینکه مقالات تحقیقی/پژوهشی، مروری و… هستند، این بخش‌ها کمی دستخوش تغییراتی اندک می‌شوند.
مقالات پژوهشی مقالاتی هستند که از اساس، موضوع و راه‌کاری نو درباره یک زمینه مطرح می‌شود. ساختار یک مقاله پژوهشی به شکل زیر است:
عنوان
اسامی نویسندگان
چکیده
کلمات کلیدی
مقدمه
مواد و روش‌ها
نتایج
بحث
نتیجه‌گیری
منابع
پیوست.

 #فرمت_بندی
#مقاله
@research_room


⭕️شیوه فرمت‌بندی مقالات چیست؟

📌برای اینکه بدانید فرمت‌بندی هر ژورنال چگونه است، باید به سایت آن مجله بروید و در بخش توضیحات آن که به معرفی چارچوب‌های مجله می‌پردازد، از شکل و شیوه فرمت‌بندی آگاه شوید.
#فرمت_بندی
#فرمت_بندی
@research_room


⭕️اهمیت و ضرورت فرمت‌بندی مقالات چیست؟
📌فرمت‌بندی مقالات پیچیده و سخت نیست. اگر تجربه داشته باشید و یک یا دو بار این کار را انجام بدهید، دیگر بعد از دریافت چارچوب‌ها و ساختار موردنظر نشریات مختلف می‌توانید مقاله‌تان را به شکل و شمائل دلخواه‌شان دربیاورید. هر ژورنالی در وبسایت خود درباره فرمت موردنظرش برای چاپ مقالات اطلاع‌رسانی می‌کند.
📌قبل از سابمیت مقاله باید حتما به فرمت درخواستی مجله دقت کنید. فرمت‌بندی حکم ایجاد نوعی نظم و یکپارچگی میان مقالات یک مجله دارد که باعث می‌شود همگی مُهر یکسانی از تعلق‌داشتن به یک مجموعه را دریافت کنند. بدیهی است که وجود ساختاری یک‌دست به ایجاد انسجام در کار ارائه محتوای هر مجله کمک می‌کند.
#فرمت_بندی
#مقاله
@research_room


ادامه..
📌در فرمت ساختاری باید به چارچوب‌های هر مجله به‌طور تمام و کمال دقت شود. هر موسسه و مجله دارای چارچوبی ساختاری و ظاهری برای انتشار مقالات است. مجلات در فرمت ساختاری فونت، اندازه نگارش کلمات، شیوه منبع‌دهی، ترتیب بخش‌ها و شیوه حاشیه‌درست‌کردن و کادر برای متن را تعیین می‌کنند. در فرمت‌بندی ساختاری است که مشخص می‌شود، مقدمه، چکیده، روش‌شناسی و… چطور و با چه ترتیبی مطرح می‌شوند.
#فرمت_بندی
#مقاله
@research_room


⭕️انواع فرمت‌بندی چیست؟
هر مقاله دارای دو نوع فرمت‌بندی است:

📌فرمت محتوایی؛
📌فرمت ساختاری.


📌فرمت محتوایی نوعی فرمت و ساختار است که هر نویسنده برای نگارش متن خود در نظر می‌گیرد و با توجه به اشرافی که به بخش‌های مختلف کارش دارد، تصمیم می‌گیرد که کدام بخش‌ها را در ترتیبی معین معرفی کند و در مقاله بگذارد.

البته در این بخش هم پیروی از اصولی که مجله موردنظر برای چاپ مقاله عنوان می‌کند، ضرورت دارد. برای همین نویسنده باید با توجه به اینکه مثلا قرار است، بنا به دستورالعمل هر مجله، در کدام بخش از نتایج و دستاوردهای خود یا قسمت‌های مختلف تحقیق و پژوهشش صحبت کند، چیدمان اثر را رعایت نماید.
#فرمت_بندی
#مقاله
@research_room


⭕️علت توجه به فرمت بندی مقاله

📌اگر مقاله‌تان را به فرمت ژورنال موردنظر خود درنیاورید، امکان پذیرش آن بسیار اندک خواهد بود. گاهی‌اوقات، هرچقدر هم که محتوای علمی یک مقاله مطلوب باشد، باز هم به‌ دلیل رعایت‌نکردن فرمت‌بندی ژورنال موردنظرش رد می‌شود. علت چیست؟ علاوه بر اینکه مجلات به‌دنبال ایجاد ساختاری یکپارچه برای ارائه مقالات خود هستند، رعایت نکات فرمت‌بندی از سوی یک نویسنده به آنها نشان می‌دهد که دقت و توجه زیادی از سوی نویسنده یا تیم نویسندگان صورت گرفته و اساسا، برای کارشان ارزش و توجه زیادی خرج کرده‌اند. این خود یک امتیاز مثبت در داوری مقالات خواهد بود.
#مقاله
#فرمت_بندی
@research_room


⭕️منظور از فرمت‌بندی مقالات چیست؟

بعد از اینکه پیش‌نویس نهایی یک مقاله به اتمام می‌رسد، نوبت پیرایش کار می‌شود.

📌منظور چیست؟ یعنی باید شکل و ساختار مقاله به‌گونه‌ای تغییر کند و بهینه‌سازی شود که مخاطبان بیشترین میزان دریافت پیام را از آن داشته باشند. یکی از اصولی که به این امر کمک می‌کند، فرمت‌بندی مقالات است. پس مقالات خام قبل از فرستاده‌شدن به ژورنال‌های گوناگون نیاز به فرمت‌بندی دارند.
#مقاله
#فرمت_بندی
@research_room


📌شروع مبحث فرمت بندی مقاله📌


Forward from: Research room
🔴مباحث آموزشی فصل بهار 🔴

📌 راهنمای انتخاب مجله مناسب
📌آموزش فرمت بندی مقاله
📌آموزش رفرنس دهی صحیح در قالب مجله
📌آموزش نگارش cover letter
📌انواع سیستم های سابمیت مقاله

‼️کاملا رایگان‼️

⭕️شروع از ابتدای اردیبهشت⭕️
@research_room


⭕️ادامه
Scopus
اسکوپوس از بزرگ‌ترین پایگاه‌هایی است که می‌توانید در آن مقالات مختلف و کتب گوناگون را پیدا کنید. کافی است که عنوان مقاله‌تان را در پایگاه اسکوپوس جست‌وجو کنید تا مقالاتی مشابه را در اختیارتان بگذارد و به شما نشان بدهد که کدام مجلات پذیرای مقالاتی از جنس و موضوع محتوای شما هستند.
 
Think Check Submit
این پایگاه هم گزینه مناسبی برای یافتن مجلات است. رویکرد این سایت به انتخاب مجلات برای انتشار محتوا بسیار جالب است. روند در آن، از این قرار است که ابتدا شما باید بدانید که چه مجله‌ای برای کارتان مناسب است و بعد دست به جست‌وجو بزنید. در واقع، شما در فضای این پایگاه معیارهایی را برای انتخاب ژورنال در نظر می‌گیرید و بعد سایت گزینه‌های متناسب با خواسته و نیازتان را معرفی می‌کند. در مرحله بعدی باید به بررسی گزینه‌های موجود بپردازید و ببینید که با کدام‌یک به نتیجه می‌رسید و امکان چاپ مقاله برایتان در آن مقدور خواهد بود.
 
Springer Journal Suggester
با مراجعه به وبسایت اشپرینگر هم می‌توانید دست به جست‌وجوی ژورنال مناسب در میان مجلاتی بزنید که تحت پوشش این پایگاه معروف و غنی هستند. در اشپرینگر باید بخشی از چکیده مقاله‌تان را وارد کنید تا دست به جست‌وجوی گزینه‌ای مناسب برایتان بزند. در این پایگاه فیلترهایی برای در نظرگرفتن یا نگرفتن ویژگی‌هایی مانند ضریب‌تاثیر یا دسترسی آزاد مجلات هم وجود دارد.
 
📌در آخر
انتخاب ژورنال معتبر برای چاپ مقاله شاید در نگاه اول سخت به نظر برسد اما اگر تمام نکات گفته شده را رعایت کنید و عجله­‌ای برای چاپ مقاله‌­تان نداشته باشید می­‌توانید یک مجله خوب که مناسب با موضوع مقاله‌تان است به راحتی پیدا کنید و با این کار نه تنها احتمال رد شدن مقاله کاهش می‌یابد بلکه می ­توانید نسبت به خوانده شدن آن نیز اطمینان حاصل کنید.
#انتخاب_مجله
#مقاله
@research_room


  🔴قابل توجه همراهان گرامی 🔴

⭕️خدمات پژوهشی توسط اساتید و کادر علمی و با تجربه ریسرچ روم به صورت تضمینی انجام میپذیرد:

📌  نگارش  پروپوزال و پایان نامه
📌استخراج  و چاپ مقاله از پایان نامه
📌ترجمه تخصصی  مقالات
📌نگارش مقالات همراه چاپ و اکسپت
📌تقویت رزومه پژوهشی
📌ساخت پاورپوینت آکادمیک.


⭕️ادامه
📌Elsevier Journal Finder
با مراجعه به این وبسایت هم می‌توانید مجلات متناسب با موضوع مقاله‌تان را شناسایی کنید و اطلاعات خوب درباره هر ژورنال به دست آورید. برای مثال، اطلاعاتی در خصوص ضریب‌تاثیر، مدت‌زمان لازم برای پذیرش مقاله و حتی درصد پذیرش مقالات بنا به آمارهای قبلی هم در این پایگاه در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
 
📌Find My Journal
این وبسایت به شما کمک می‌کند تا مجله‌ای متناسب با مقاله‌تان پیدا کنید. کافی است که عنوان و چکیده مقاله‌تان را به این سایت بدهید تا موتور جست‌وجویش برایتان مجلاتی مناسب و مرتبط با محتوایتان را پیدا کند.
#انتخاب_مجله
#مقاله
@research_room


⭕️وبسایت‌های راهنما برای یافتن مجلات مناسب
📌سایت‌ها و پایگاه‌هایی وجود دارند که به شما در یافتن مجلات مناسب برای ارسال مقالات‌تان کمک می‌کنند. در ادامه به معرفی تعدادی از آنها پرداخته‌ایم:
 
DOAJ
📌اگر می‌خواهید با مجلاتی که دسترسی آزاد دارند، آشنا بشوید باید سری به این پایگاه بزنید. دوآج یا راهنمای مجلات دسترسی آزاد به افزایش مشاهده‌پذیری، شهرت و دسترسی ژورنال‌های مختلف کمک می‌کند. مجلاتی در این پایگاه نمایه می‌شوند که معیارها و استانداردهای کیفی موردنظر دوآج را داشته باشند. پایگاه مذکور متعلق به دانشگاه لوند سوئد(Lund) است و بالغ بر ۱۲هزار مجله با دسترسی آزاد را در خود نمایه کرده است.

🔴 ادامه دارد...
#انتخاب_مجله
@research_room


⭕️به هیئت داوران مجلات و تحریریه آنها دقت کنید
📌زمانی که می‌خواهید مقاله‌تان را به یک ژورنال ارسال کنید، به اعضای تحریریه و سردبیری آن هم دقت داشته باشید.
اگر افرادی خبره و ماهر در مجله حضور داشته باشند، احتمالا نگاهی موشکافانه‌تر به متن‌تان خواهند داشت و فقط در صورت برخورداری اثر از کیفیت علمی لازم امکان تایید آن وجود خواهد داشت. برخی معتقدند که نظرات و نقدهایی که افراد خبره و معروف در هر رشته به کارتان وارد می‌کنند، بسیار ارزشمند است و می‌تواند سرنخ‌هایی برای بهترشدن در اختیارتان قرار بدهد.
پس حتی اگر در مقابل ارسال اثرتان به یک مجله با پاسخ منفی هیئت داوران روبه‌رو شدید، نرنجید و سعی کنید که از نکاتی که به شما گفته شده، در راستای بهبود محتوای خود بهره ببرید.
#مقاله
#انتخاب_مجله
@research_room


⭕️به مجلات رایگان نیم‌نگاهی داشته باشید

📌یادتان باشد که اگر مجله‌ای پولی نباشد، احتمال اینکه از سوی افراد بیشتری خوانده و مرور شود هم بالاتر می‌رود. پس لازم است که در انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقالات خود به مجلات بین‌المللی رایگان نگاهی کنید و ببینید که کدام برایتان مناسب‌تر است و در صورت تایید‌شدن آنها، مقاله‌تان را بفرستید. در این صورت، شانس بیشتر دیده‌شدن و دریافت استنادات بیشتر به مقاله‌تان هم بالا می‌رود.
#انتخاب_مجله
#مقاله
@research_room

20 last posts shown.

2 122

subscribers
Channel statistics