تازه های علم و فناوری


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


تازه های علم
ارائه گلچینی از خبرهای به روز دنیای علم
نكات علمی و اموزشی
تازه های پزشکی، شیمی، فیزیک، سلامت، فناوری، بیولوژی و ...
📌ارتباط با ادمین:
@Phoenixii

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔵کورکومین ماده موثره در زردچوبه🔵

کورکومین (دی فرولوئیل متان) سبب حذف فلوراید از مغز می‌شود و تولید گلوتاتیون مغز را بالا می‌برد که در نتیجه آن سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی در مغز بیشتر می‌شود.

این ماده دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد انگلی می‌باشد. کورکومین سبب کاهش سلول‌های سرطانی روده شده و یک مهار کننده مستقیم پروتئینی هست که برای جلوی رشد و پیش روی تومور را می‌گیرد و مانع متاستاز می‌شود.

همچنین این ماده ضد التهاب است که موجب کاهش درد آرتروز و نقرس می‌گردد.

@StarofScience



فیبروسیستیک یک بیماری ریوی کشنده است که با مخاط غلیظ به ریه و پانکراس حمله می‌کند؛ کورکومین جهش های پروتئینی که سبب ایجاد این بیماری می‌شود را اصلاح می‌کند.

🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵


Forward from: @clippy
sticker.webp
31.1Kb


Forward from: iChallenge
🔔 فراخوان چالش نوآوری

🔸 افزایش کیفیت سنگ موس (ساب) مورد استفاده در صنایع ریخته‌گری

🔹با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و آی‌چلنج

🏅 همراه با جایزه 30 میلیون تومانی ویژه برنده نهایی
📕راهنمای شرکت در چالش


🖥 iChallenge.ir
📱 @iChallenge


Forward from: iChallenge
🔔 فراخوان چالش نوآوری

🔸 ساخت فیلتر فوم سرامیکی کاربید سیلیسیوم جهت ریخته‌گری قطعات چدن

🔹با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و آی‌چلنج

🏅 همراه با جایزه 30 میلیون تومانی ویژه برنده نهایی
📕راهنمای شرکت در چالش


🖥 iChallenge.ir
📱 @iChallenge


🔵دگزامتازون می‌تواند جان بسیاری بیماران کرونا را نجات دهد🔵

نتایج آزمایش یک تیم دانشگاه آکسفورد بر روی بیماران در بریتانیا نشان می‌دهد دگزامتازون می‌تواند کمک کند جان مبتلایان به ویروس کرونا نجات پیدا کند.

🧪بر اساس نتایج این تحقیق،‌ دگزامتازون خطر مرگ را برای بیماران تحت درمان با ونتیلاتور به یک‌سوم کاهش می‌دهد. همچنین،‌ برای کسانی که دستگاه اکسیژن استفاده می‌کنند، مرگ و میر را به یک پنجم کاهش می‌دهد.

💊این دارو بخشی از بزرگترین آزمایش در جهان است که درمان‌های موجود را تحت بررسی قرار می‌دهد.

محققان تخمین می‌زنند اگر این دارو از زمان آغاز همه‌گیری بیماری در بریتانیا در دسترس بود، می‌توانست جان پنج‌هزار نفر را نجات دهد. 

این یافته‌ها مروبط به آزمایشی به سرپرستی تیمی از دانشگاه آکسفورد بوده که طی آن حدود دو هزار بیمار بیمارستانی با دریافت این دارو با بیش از چهار هزار بیماری که داروی دگزامتازون را دریافت نکردند، مقایسه شدند.

از آن‌جا که این دارو ارزان‌قیمت است، می‌تواند در کشورهای فقیر که با شماربالایی از بیماران کرونا مواجه‌اند مزایای زیادی داشته باشد.

این دارو از دسته کورتیکو استروئیدها است که در حال حاضر برای کاهش التهاب در طیف وسیعی از شرایط دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

@StarofScience
🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵


Forward from: @clippy
sticker.webp
17.1Kb


Forward from: iChallenge
🔔 فراخوان چالش نوآوری

🔸 ساخت پوشش‌های شفاف ضد اثرانگشت روی سطوح فلزی

🔹با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و آی‌چلنج

🏅 همراه با جایزه 30 میلیون تومانی ویژه برنده نهایی
📕 راهنمای شرکت در چالش

🖥 iChallenge.ir
📱 @iChallenge


🔵بازیافت زباله های پلاستیکی پلی اتیلن و تبدیل آن ها به روغن های روان کننده🔵

پلاستیک تقریباً در هر جنبه ای از زندگی مدرن رواج دارد ، اما هنگامی که آنها به هدف کاربردی خود رسیدن ، خلاص شدن از آنها دشوار است. زیرا پلیمرها در محل های دفن زباله و یا در محیط بسیار بسیار کند تجزیه می شوند و یا بازیافت آنها ناکارآمد است. اخیرا محققان  مرکز ACS Central Science گزارشی را منتشر کرده اند که موفق شدند کاتالیزوری را تولید کنند که می تواند پلی اتیلن –( نوعی پلاستیک مورد استفاده در ساخت کیسه های مواد غذایی و سایر بسته بندی ها )را به محصولات مایع باکیفیت ، مانند روغن موتور و واکس تبدیل کند.
 
صدها میلیون تن پلاستیک هر ساله در سراسر جهان تولید می شود ، و اکثر این مواد پس از یکبار مصرف دور انداخته می شوند. بیشتر آنها در محل دفن زباله ها یا محیط زیست قرار دارند. به دلیل چالش های فنی ، حتی پلاستیک که بازیافت می شود ، معمولاً موادی تولید می کند که از کیفیت و ارزش پایین تر از پلیمر اصلی هستند. کنت پوپپلماایر ، آرون سادو ، ماسیمیلیانو دلفرو و همکارانش می خواستند کاتالیزوری را تهیه کنند که بتواند به صورت انتخابی از چرخه پلی اتیلن به تولید کالاهای باکیفیت و با ارزش افزوده استفاده کنند.
 
محققان نانوذرات پلاتینیوم را روی یک تیتانات استرانسیوم قرار دادند. در فشار و دما متوسط ​​، این کاتالیزور پیوندهای کربن کربن را در پلی اتیلن شکاف داده و هیدروکربن های مایع با کیفیت بالا تولید می کند. این مایعات می توانند به عنوان روغن موتور ، روان کننده ها یا مومها استفاده شوند و یا فرآوری شوند تا مواد لازم برای مواد شوینده و مواد آرایشی تولید شود. کاتالیزور جدید به طور انتخابی زنجیره های هیدروکربنی طولانی تر را می شکند، به طوری که محصولات از نظر اندازه متوسط ​​و مشابه تولید می کند. در مقابل ، یک کاتالیزور در بازار موجود می باشد که محصولاتی با کیفیت پایین تولید می کند زیرا دامنه وسیعی از تعداد زیادی هیدروکربن کوتاه دارند که باعث می شود سودمندی بودن و کیفیت محصولات را محدود کرده و کاهش می دهند.


منبع:www.newswise.com

@StarofScience
🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵


Forward from: @clippy
sticker.webp
31.1Kb


🔵“حالت پنجم ماده” در فضا ایجاد شد🔵


دانشمندان برای نخستین‌بار حالت پنجم ماده که به نام چگالش بوز اینشتین(BEC) نیز شناخته می‌شود را در ایستگاه فضایی بین‌المللی و حالت میکروگرانش ایجاد کردند. رخدادی که می‌تواند به کسب بینش بی‌سابقه‌ای برای حل معمای پیچیده ذرات بنیادین جهان کمک کند.

تیمی از دانشمندان ناسا روز پنج‌شنبه از نتایج آزمایشی در ایستگاه فضایی بین‌المللی پرده برداشتند که به آنها امکان داده بدون محدودیت‌های موجود در زمین ذرات چگالش بوز- اینشتین(BEC) را در فضا مشاهده کنند. این ذرات در برابر گرما و نیروی گرانش زمین بسیار شکننده هستند و به همین دلیل محققان به سختی می‌توانند آن را روی زمین ایجاد کنند زیرا گرانش زمین با میدان‌های مغناطیسی لازم برای نگهداشتن وضعیت چگالش بوز-اینشتین و مطالعه آن توسط دانشمندان، تداخل دارد.

دانشمندان معتقدند این ذرات بنیادین سرنخ‌های خوبی برای شناخت پدیدۀ اسرارآمیز انرژی تاریک(Dark energy) ارائه می‌دهند. کیهان شناسان معتقدند «انرژی تاریک» ناشناخته عامل شتاب ِ انبساط کیهان می‌باشد. در واقع شواهد نشان می دهد که سرعت انبساط ِ جهان نه رو به کاهش که در حال افزایش است. چیزی که سرعت انبساط کیهان را افزایش داده، به “انرژی تاریک” معروف است.

چگالش بوز- اینشتین(Bose–Einstein condensate)، حالتی از ماده است که وجود آن تقریباً یک قرن پیش توسط آلبرت اینشتین و ریاضیدان هندی به نام «ساتیندرانات بوز» کشف شده است. این ذره هنگامی شکل می‌گیرد که اتم‌های گاز رقیق شده بوزون(Boson) به دمای صفر مطلق (صفر درجه کلوین یا منفی ۲۷۳.۱۵ درجه سانتیگراد) برسند، در این حالت ذرات بنیادین تشکیل دهندۀ آنها همگی به صورت یک تک حالت کوانتومی در هم ادغام می‌شوند و اَبَر ذره‌هایی شکل می‌گیرد که بر خلاف ذرات معمول، رفتاری شبیه یک ریزموج(Microwave) دارند. سرعت عبور نور از مادهٔ چگالش بوز-اینشتین بسیار کم‌ است.

“رابرت تامسون” محقق ارشد این پژوهش در ناسا می‌گوید: «میکرو گرانش به ما اجازه داد تا اتم‌ها را با نیرویی ضعیف‌تر محبوس کنیم، زیرا مجبور نبودیم در برابر گرانش از آنها محافظت کنیم.» در این تحقیق که در نشریۀ Nature منتشر شده، به چند اختلاف میان ِ ویژگی‌های چگالش بوز-اینشتین ایجاد شده روی زمین و در ایستگاه فضایی بین‌المللی اشاره شده است. حالت بوز-اینشتین در آزمایشگاه‌های زمینی، فقط چند میلیونم ثانیه دوام دارد و به سرعت از هم می‌پاشد. اما این حالت در ایستگاه فضایی بیش از یک ثانیه دوام آورد و محققان توانستند ویژگی‌های آن را بررسی نمایند.

برگرفته از سایت علمی بیگ بنگ / منبع: technologyreview.com

@StarofScience
🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵


Forward from: @clippy
33.8Kb


🔵 نزول آی‌کیو ایرانی‌ها از ۱۰۴ به ۶۸ 🔵



◀️ با ادامه روند کاهش جمعیت کشورمان در حال حاضر میانگین ضریب هوشی یا IQ ایرانی‌ها از ۱۰۴ به ۶۸ رسیده است؛ دلیل آن این است که نخبگان و تحصیلکردگان ما عمدتاً ازدواج نکرده‌اند یا دیر ازدواج کردند یا نهایتاً تک فرزند و دو فرزندی هستند.


Forward from: @clippy
sticker.webp
31.5Kb


Forward from: تهران_اپلای
📣📣آغاز برگزاری مجدد آزمون‌‌های بین‌المللی در سراسر کشور

@tehranpayment
@tehran_apply

بر اساس اطلاعیه سایت سازمان سنجش آموزش، به اطلاع می‌رساند که کلیه آزمون‌های TOEFL iBT، GRE General، GRE Subject، IELTS، Life Skills و UKVI از تاریخ 21 می 2020 معادل 1 خرداد 1399، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور برگزار خواهند شد. در این راستا لازم است به نکات زیر توجه داشته باشید:

🔻لازم است شرکت کنندگان، مدارک شناسایی معتبر از جمله گذرنامه و کارت ملی خود را برای شرکت در آزمون به همراه داشته باشند. همچنین رعایت اصول بهداشتی برای کلیه داوطلبان الزامی است.

🔻موسسات برگزار کننده آزمون­های مذکور در ایران ملزم به رعایت فاصله­ گذاری هوشمند و رعایت پروتکل­های بهداشتی هستند و تهیه ماسک و دستکش برای داوطلبان این آزمون­ها توسط مراکز انجام خواهند شد.

🔻هماهنگی­های لازم در رابطه با لغو یا جابجایی آزمون بدون دریافت هزینه از داوطلبانی که در این آزمون­ها ثبت نام نموده‌اند، با موسسات مذکور انجام گرفته است.

◀️ مشاهده خبر در لینک زیر 👇👇👇

http://bit.ly/2UFGYQH


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#تکنولوژی


Forward from: @clippy
sticker.webp
5.7Kb


🔵برخی دلایل هوس های غذایی🔵

برخی هوس‌های غذایی به دلیل کمبود مواد مغذی، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است...

کمبود کلسیم و منیزیم که معمولا با هم پیش می‌آید سبب افزایش اشتها به خوردن مواد غذایی شور و شیرین می‌شود. کمبود منیزیم اشتیاق به خوردن شکلات را افزایش می‌دهد. اصولا در زمان استرس ذخایر کلسیم و منیزیم در بدن کم می‌شود.

🥬جهت جبران کلسیم استفاده از ماست، کفیر، برگهای تیره سبزیجات منابع مفیدی هستند.

🥦جهت جبران منیزیم مغزها، بروکلی و دانه‌ها مفید هستند.

🥩کمبود آهن اشتهای خوردن به گوشت را افزایش می‌دهد که منابع آن بهتر است از ماهی و گوشت ماکیان تامین گردد و برای منابع گیاهی از میوه خشک، تخم کدو و حبوبات استفاده می‌شود.

🧂کمبود روی حس چشایی را مختل می‌کند و در نتیجه غذاها تا حدی بی مزه به نظر می‌رسند و فرد تصور می‌کند باید نمک و شکر بیشتری به غذا اضافه کند و یا بیشتر به سراغ خوراکی‌های طعم شور و یا شیرین می‌رود. از منابع روی جگر، نخود سبز، صدف و خرچنگ دریایی است و چون منابع نسبتا محدودی دارد مصرف مکمل حاوی روی برای جبران، توصیه می‌شود.

@StarofScience

🔵🔹🔵🔹🔵🔹🔵


Forward from: @clippy
sticker.webp
35.9Kb


Forward from: تهران_اپلای
📣📣 برگزاری آنلاین آزمون‌های آیلتس و تافل

@tehranpayment
@tehran_apply

موسسات IELTS و ets به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و لغو این آزمون‌ها، در حال راه‌اندازی آزمون‌های آنلاین خانگی می‌باشند که در این پست به معرفی آن‌ها می‌پردازیم:

موسسه آیلتس آزمون آنلاینی را با نام IELTS Indicator راه‌اندازی می‌کند که برای کمک به متقاضیان تحت قرنطینه طراحی شده است. بدین ترتیب امکان شرکت در آزمون آیلتس در خانه برای متقاضیان وجود خواهد داشت.

🔻لیست کشورهایی که مجاز به شرکت در این نوع آزمون هستند، همینطور شرایط ثبت نام و هزینه آزمون در 22 آوریل 2020 اعلام می‌گردد. جهت ثبت نام می‌توانید در این تاریخ به ieltsindicator.com مراجعه نمایید.

🔻نتیجه آزمون IELTS Indicator یک هفته پس از برگزاری آن اعلام می‌شود.

🔻این آزمون فعلاً به صورت آکادمیک خواهد بود و تنها برای پذیرش تحصیلی قابل استفاده است. بنابراین در حال حاضر نمره این آزمون برای مهاجرت قابل استفاده نیست.

🔻لازم است با مؤسسه آموزشی و یا دانشگاه مقصد تماس بگیرید تا مطمئن شوید که نمره آزمون IELTS Indicator مورد تایید آن‌ها می‌باشد.

به طور مشابه، موسسه ets نیز به دلیل شیوع کرونا آزمون‌های GRE و تافل را به صورت آنلاین برگزار می‌کند.

🔻در حال حاضر این آزمون برای متقاضیان ایران در دسترس نمی‌باشد.

🔻ناظری از طریق ProctorU بر آزمون نظارت خواهد داشت.

🔻موسسه ets در حال پیگیری فراهم شدن آزمون برای ایرانیان می‌باشد.

🔻قالب و محتوای تست آنلاین تافل و GRE کاملاً مشابه تست استاندارد می‌باشد


◀️ مشاهده خبر در لینک زیر 👇👇👇

http://bit.ly/2UFGYQH


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔵ویروس کرونا و روشی که می‌توان آن را مشاهده کرد🔵

20 last posts shown.

1 075

subscribers
Channel statistics