رویداد استراتژیک


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


تحلیل ها، رونوشت عمومی گزارش های سیاستی و نشست های راهبردی گروه سیاست خارجی و روابط بین الملل پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام.
ارتباط با ما:
@vahidghorbaniii

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🛑 فرانسه، بریتانیا و آلمان به ایران: با نقض توافق برجام تحریم‌های سازمان ملل بازگشتنی است

🔹فرانسه، بریتانیا و آلمان از ایران خواستند تا روند نقض توافق هسته‌ای را معکوس کرده و در خلاف جهت کاهش تعهدات خود گام بردارد.

🔹سه قدرت اروپایی روز دوشنبه ۲۰ آبان (۱۱ نوامبر) با انتشار بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند در صورت ادامه روند کاهش تعهدات برجامی ایران، یکی از ساز و کارهای حل اختلاف موجود در برجام دوباره اعمال شدنی و تحریم‌های سازمان ملل بازگشتنی است/ یورونیوز

🔻 رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR


#یادآوری
نشست «چالش تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی: زمینه ها، تحولات و پیامدها»

🗓سه‌شنبه، 21 آبان، ساعت 15

📍خیابان طالقانی، تقاطع حافظ، روبه روی ساختمان وزارت نفت، پلاک 376، پژوهشکده تحقیقات راهبردی، سالن اجتماعات


🔴 تغییرات وسیع و فراحزبی در کابینه عراق

💢پایگاه المسله عراق: اولین کابینه فراحزبی عراق در شرف تشکیل است. شنیده‌ها حکایت از این دارند که عادل عبدالمهدی به زودی تغییرات وسیعی را در کابینه خود انجام داده و شاهد چهره جدیدی از کابینه در عراق خواهیم بود.
🔸بر اساس شنیدها، عبدالمهدی اعضای جدید کابینه خود را به طور کلی از چهره‌های جدیدی که به هیچ حزبی، نه در گذشته و نه حال، وابستگی ندارند، انتخاب کرده است.
🔸در میان اعضای کابینه جدید چهره‌های جوان با مدارک عالی به چشم می‌خورند. نام سه زن نیز در لیست دیده می‌شود.
🔻رویداد استراتژیک @StrategicEventCSR


🛑 مقصدهای اصلی توریست‌ها بر اساس مقدار پولی که خرج کرده‌اند.

🔻 رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR


🛑 اتصال چین به اروپا از طریق راه‌آهن ایران

معاون وزیر راه و شهرسازی:
🔹بزودی شاهد فعالیت ایران در راه ابریشم خواهیم بود، این کریدور از چین به قزاقستان و ترکمنستان می‌رود و از سرخس وارد ایران می‌شود و سپس به ترکیه و اروپا می‌رود.

🔹در ارتباط با راه ابریشم (کریدور جنوبی) چندی پیش سندی در آنکارا به امضا رساندیم و به زودی شاهد فعالیت ایران در این کریدور خواهیم بود. /فارس

🔹رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR


🛑 برگزیت و انتخابات پارلمان بریتانیا

🔻 نتایج نخستین نظرسنجی انجام شده در این کشور نشان می‌دهد محبوبیت حزب محافظه‌کار به رهبری جانسون کاهش یافته است. بر اساس این نظرسنجی که به‌صورت مشترک از سوی موسسه افکارسنجی یوگو و شبکه اسکای‌نیوز انجام شده، حزب محافظه‌کار ۳۶ درصد آرا را در انتخابات سراسری ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) به دست خواهد آورد که این میزان نسبت به نتایج نظرسنجی آخر هفته گذشته 2 درصد کاهش یافته است. این حزب با این حال «فعلا» ۱۱ درصد نسبت به حزب کارگر به رهبری «جرمی کوربین» جلوتر است. اما مشخص نیست محافظه‌کاران انگلیسی تا چند هفته آینده که انتخابات برگزار می‌شود، بتوانند این 11 درصد را حفظ کنند. این نظرسنجی همچنین نشانگر آن است که حزب لیبرال دموکرات به رهبری «جو سوینسون» که از مخالفان سرسخت خروج انگلیس از اتحادیه اروپایی به‌شمار می‌رود، ۱۷ درصد آرا و حزب برگزیت به رهبری «نایجل فاراژ» چهره معروف جناح راست و رفیق «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا و طرفدار برگزیت، ۱۱ درصد آرا را در انتخابات کسب خواهند کرد. حزب سبز و حزب ملی اسکاتلند نیز به ترتیب ۵ و ۴ درصد آرا را به خود اختصاص خواهند داد.  پیام‌های این نظرسنجی چیست؟ این نظرسنجی از شکاف عمیق افکار عمومی نسبت به سرنوشت خروج انگلیس از اتحادیه اروپایی حکایت دارد. ۳۶ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی طرفدار راهبرد حزب کارگر هستند و ۳۳ درصد دیگر به راهبرد حزب لیبرال دموکرات گرایش دارند. احزاب کارگر و لیبرال دموکرات در کل مخالف خروج سخت انگلیس از اتحادیه اروپایی هستند، با این تفاوت که حزب کارگر به دنبال توافق با اتحادیه اروپایی درباره چگونگی اجرای برگزیت و حزب لیبرال دموکرات مخالف جدایی انگلیس از اتحادیه اروپاست. استراتژیست‌های حزب محافظه‌کار بزرگ‌ترین خطر انتخابات ۱۲ دسامبر را تجمیع آرای مخالفان برگزیت در سبد احزاب کارگر و لیبرال دموکرات می‌دانند. این مساله همچنین زمانی اهمیت پیدا می‌کند که بدانیم طبق نظرسنجی انجام شده ۴۵ درصد مردم انگلیس مخالف و به همین میزان موافق برگزیت هستند؛ ۱۰ درصد باقیمانده نیز جزو آرای خاکستری به حساب می‌آیند. انتخابات عمومی انگلیس که سومین انتخابات پس از رای مردم این کشور به خروج از اتحادیه اروپایی به‌ شمار می‌رود، قرار است ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) برگزار شود و حزب پیروز سکان دولت این کشور را به مدت 5 سال در دست خواهد گرفت. با توجه به نظرسنجی‌های انجام شده تا امروز هیچ حزبی نمی‌تواند اکثریت کرسی‌های مجلس عوام را به دست آورد و در صورت تحقق این مساله، پیش‌بینی می‌شود همانند انتخابات سال ۲۰۱۰ میلادی، مجلس بعدی به اصطلاح معلق شود و 2 یا چند حزب ناچار شوند با هم ائتلاف کنند و دولت بعدی انگلیس را شکل دهند. 
🔹رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR

https://tinyurl.com/qtjvnpt


#دعوتنامه

✅ اندیشکده مطالعات حاکمیت و روابط بین الملل با همکاری پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در قالب برنامه رویداد استراتژیک برگزار می‌کنند:

🔴 نشست "چالش تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی: زمینه ها، تحولات و پیامدها"

🎙 سلمان رضوی (زمینه های سیاستی - اجتماعی چالش تشکیل کابینه)
🎙 منصور براتی (آرایش نیروهای انتخاباتی و تحولات تشکیل کابینه)
🎙 علی عبدی (مقایسه سیاست ورزی نتانياهو و گانتز و تاثیرات منطقه ای)

⏰ زمان: سه‌شنبه، 21 آبان 1398، ساعت 15
🏢 مکان: خیابان طالقانی، تقاطع حافظ، روبه روی ساختمان وزارت نفت، پلاک 376، پژوهشکده تحقیقات راهبردی، سالن اجتماعات.

🛑 حضور برای عموم آزاد است.


🛑 پیشی گرفتن جوبایدن از دونالد ترامپ در نطرسنجی ها

🔻 جدیدترین نظرسنجی شبکه «ای بی سی» که با کمک روزنامه «واشنگتن پست» انجام شده است نشان می دهد که جو بایدن، معاون باراک اوباما در دوران ریاست جمهوری وی، با اختلاف ۱۷ درصد از دونالد ترامپ پیش افتاده است. این در حالی است که دیگر نامزدهای حزب دموکرات نیز با اختلاف زیاد از دونالد ترامپ پیشی گرفته اند.
🔻 برنی سندرز، سناتور ایالت ورمونت در ماه ژوئیه تنها با اختلاف تنها شش درصد از دونالد ترامپ پیش افتاده بود. این اختلاف اکنون به ۱۷ درصد رسیده است. الیزابت وارن، سناتور ایالت ماساچوست نیز فاصله هفت درصدی خود با دونالد ترامپ را به ۱۱ تا ۱۵ درصد رسانده است.
🔻آغاز تحقیقات برای استیضاح دونالد ترامپ تنها عامل موثر در پیشی گرفتن نامزدهای دموکرات از ساکن فعلی کاخ سفید نیست. بسیاری از رای دهندگان ضمن زیر سوال بردن رهبری دونالد ترامپ او را «صادق» نمی دانند. از هر ۱۰ رای دهنده آمریکایی شش نفر بر این باور هستند که دونالد ترامپ مشکلات آنها را درک نمی کند/یورونیوز

🔻 رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR


🛑 سهم کشورها از رشد اقتصادی جهان در سال 2019 و پیش بینی سال 2024 /ایسنا🛑

🔻 رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR




🛑 ترامپ: با لغو تعرفه‌ها ضد چین موافقت نکرده ام

  🔻 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در گفتگو با گزارشگران گفت: با لغو تعرفه‌های اعمال شده بر چین موافقت نکرده، اما دولت چین مایل است وی چنین کاری بکند.
🔹 مقامات دو کشور روز پنج شنبه گفتند چین و آمریکا توافق کرده اند تعرفه‌های اعمال شده بر کالا‌های یکدیگر را در صورت نهایی شدن توافق تجاری "مرحله اول" بردارند.
🔹 وزارت بازرگانی چین بدون بدون تعیین یک جدول زمانی گفت: دو کشور توافق کرده اند تعرفه‌ها را به صورت مرحله‌ای لغو کنند.
🔹 یک مقام آمریکایی که خواست ناشناس بماند این لغو تعرفه‌ها را تایید کرد و گفت: این کار بخشی از مرحله اول یک توافق تجاری است که هنوز در حال نگارش است تا به امضای روسای جمهور دو کشور برسد.
🔹 اما این اظهارات به زودی در هاله‌ای از تردید قرار گرفت وقتی رویترز گزارش داد این برنامه با مخالفت شدید در داخل دولت آمریکا مواجه شده است. ارزش سهام آمریکا بعد از اظهارات ترامپ که پیش از ترک کاخ سفید عنوان شد، کاهش یافت و ارزش دلار نیز در برابر واحد پول ژاپن پایین آمد./خبرگزاری صدا و سیما

🔻رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR


🔴 رویداد استراتژیک @StrategicEventCSR
🔻تحلیل ها، رونوشت عمومی گزارش های سیاستی و نشست های راهبردی گروه سیاست خارجی و روابط بین الملل پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام.


✴️ عبور از تحریم ها میسر است ؟

✍️ پروفسور جواد صالحی اصفهانی
🔘 محقق اندیشکده بروکینز و استاد ویرجینیاتک

▪️اگر پیش‌بینی به‌تازگی تعدیل‌شده صندوق بین‌المللی پول در مورد اقتصاد ایران (رشد اقتصادی منفی 6 درصد) را قبول کنیم، آن‌گاه برخلاف برخی ادعاهای بدبینانه و هشداردهنده باید بگوییم که تأثیر تحریم‌های آمریکا بر اقتصاد ایران چندان هم شدید نیست.

▪️در عین دست کم 3 دلیل وجود دارد که نشان می‌دهد اقتصاد ایران می‌تواند در صورت اتخاذ سیاست‌های مناسب، با همین سطح از درآمدهای نفتی نیز به حیات خود –ولو با کاهش استانداردهای زندگی- ادامه داده و حتی در بلندمدت از این طریق وابستگی خود را به نفت کاهش دهد تا [به‌طور ناخواسته] به خود لطف کرده باشد.

▪️اولاً باید خاطرنشان کنیم که ایران قبلاً نیز در سال 2012 چنین شرایطی را تجربه کرده است. در آن زمان باراک اوباما تحریم‌های آمریکا علیه ایران را شدت بخشید و در نتیجه صادرات نفت ایران 27.5 درصد کاهش یافت و تولید ناخالص داخلی ایران نیز 6.2 درصد افت کرد. در سال 2015 اثرگذاری هم‌زمان تحریم‌ها و کاهش قیمت نفت حتی صادرات نفت ایران را به 32 میلیارد دلار کاهش داد که کمترین میزان آن در یک دهه منتهی به آن سال محسوب می‌شد؛ تولید ناخالص داخلی ایران این بار 1.6 درصد کاهش یافت

▪️در سال 2012 زمانی که تولیدات صنعتی ایران 3.6 درصد کاهش یافت، بخش خدمات این کشور درواقع یک درصد رشد کرد. در آن زمان کاهش ارزش ریال به افزایش قیمت کالاهای وارداتی و کالاهای وابسته به واردات انجامیده و احتمالاً همین مسئله باعث شده بود که مصرف‌کنندگان ایرانی بخش بیشتری از درآمد خود را صرف خرید خدمات کنند.

▪️نکته دومی که باید به آن اشاره کنیم این است که ایران بدهی خارجی زیادی ندارد و به همین تحت فشار وام‌دهندگان خارجی نیست. اگر مردم احساس کنند که اصلاحات ساختاری در راستای تأمین منافع وام‌دهندگان خارجی انجام می‌شود، آن‌گاه انجام اصلاحات بسیار دشوارتر خواهد بود.

▪️مورد دیگری که کمتر به آن توجه شده این است که اقتصاد ایران یک اقتصاد نسبتاً متنوع است. ایران محصولات دیگری به‌جز نفت را تولید و صادر می‌کند. این کشور برای تولید محصولات مختلف، از فولاد و خودرو گرفته تا کالاهای سبک، زیرساخت‌های تولیدی قابل‌توجهی دارد. با استفاده از محرک‌های اقتصادی مناسب می‌توان این زیرساخت‌های را به‌گونه‌ای اصلاح کرد که اشتغال و تولید از بخش‌های به‌شدت نیازمند واردات به بخش‌هایی که بیشتر متکی به نهاده‌های داخلی هستند، منتقل شود.

☑️ منبع دانش تفسیر سیاسی

🔴رویداد استراتژیک @StrategicEventCSR


تفاهم اولیه گانتز و لیبرمن برای تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی

🔴روسای دو حزب «آبی و سفید» و «اسرائیل بیتنا» روز پنجشنبه به تفاهم اولیه برای تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی دست یافتند.
🔻رویداد استراتژیک @StrategicEventCSR


One year after.pdf
302.2Kb
✏️ گزارش بنیاد فریدریش ابرت آلمان با عنوان "یک سال پس از اعمال مجدد تحریم ها".
پیامدهای راهبردی سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران.

این گزارش در ۶ بخش زیر تولید شده است:
۱. مقدمه
۲. تاثیر سیاست فشار حداکثری آمریکا بر عرصه داخلی ایران
۳. تاثیر تحریم های آمریکا بر اقتصاد ایران
۴. خروج آمریکا از برجام و سیاست درگیری منطقه ای ایران
۵. تحریم ها در راستای جستجوی یک استراتژی- سیاست آمریکا در قبال ایران
۶. در هم کنش ایران و اروپا در مسئله نجات توافق هسته ای.
🔻رویداد استراتژیک @StrategicEventCSR


دونالد #ترامپ در تجمع انتخاباتی در لوئیزیانا : در دوره رهبری جمهوریخواهان، اقتصاد در حال شکوفایی، دستمزدها و اعتمادها در حال افزایش است و آمریکا قویتر از هر زمان دیگری است و شما این را می دانید. ما هر روز رکورد جدیدی ثبت می کنیم.
ما در حال شکست دادن اسلام افراطی تروریستی هستیم و شما هفته گذشته دیدید حیوان هیولایی به اسم #البغدادی مرد. اگر هر کس دیگری این کار را انجام می داد، ماهها درباره آن صحبت می کردند اما برای من فقط به مدت چند روز درباره آن صحبت کردند.
پیام ما به این وحشی های تشنه خون مشخص است. شما شانسی در برابر توان بالای ارتش آمریکا ندارید زیرا آمریکا بار دیگر در حال برنده شدن است و بار دیگر مورد احترام است.
در حالی که ما در حال فراهم کردن امنیت و شکوفایی برای مردم آمریکا هستیم، دموکرات های افراطی چپ تلاش می کنند کشور ما را به هم بریزند. آنها ما می خواهند حاکمیت قانون را از بین ببرند و باورمندان مذهبی را مجازات کنند. دموکرات ها مستبد هستند. آنها در حال سرکوب مخالفان، بدنام کردن افراد بیگناه و از بین بردن روند عادلانه و ترتیب دادن محاکمه های نمایشی و در حال نابودی دموکراسی آمریکا هستند تا بتوانند دستور کار سوسیالیست خود را اعمال کنند.
اشتباه نکنید، اگر دموکرات ها بازگردند شما رکود خواهید داشت. رکودی که هرگز شاهد آن نبودید.

منبع U.S.A study


🛑 روند صادرات نفت خام و میعانات از ایران و قطر به شرق آسیا در سال 2018 و 2019
🔻 رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR


🛑 خروج از اوپک صادرات نفت قطر را تقویت می کند

🔻 صادرات نفت خام و میعانات گازی قطر به شرق آسیا از دو سال پیش با خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم های نفتی علیه ایران، روند روبه رشدی به خود گرفته است و در این مسیر تصمیم این کشور برای خروج از اوپک، تقویت صادرات آن را به همراه داشته است.
چین، کره جنوبی و تایوان هر یک بخشی از افزایش صادرات قطر به شرق آسیا را به خود اختصاص داده اند.
لينک کامل:

ClipperData | Exit From OPEC Boosts Qatari Oil Exports
https://clipperdata.com/exit-from-opec-boosts-qatari-oil-exports/


🛑 برنامه آمریکا برای تشدید نظارت و تحریم شرکت‌های کشتیرانی مرتبط با دور زدن تحریم ایران

🔻دیوید پیمان معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور تحریم گفت: کشتی ها شاهرگ دور زدن تحریم هستند.
🔹 وی افزود: اگر به رغم پیامهای روشن ما، رفتار (کشتیرانی ها) تغییر نکند، در این صورت برای اجرای کامل و مداوم و تهاجمی تحریمهای آمریکا اقدام خواهیم کرد.
🔹رویداد استراتژیک
@StrategicEventCSR

لینک کامل‌ مقاله
U.S. sets sights on shipping companies for sanctions evasions | Euronews
https://www.euronews.com/2019/11/06/us-sets-sights-on-shipping-companies-for-sanctions-evasions


🔴ماکرون ضمن متهم‌کردن ایران به خروج از برجام: باید با فشار ایران را به توافق بازگرداند
رئیس‌جمهور فرانسه: ما شاید با تصمیم ایالات متحده برای خروج از برجام مخالف باشیم، اما تصمیم به از سرگیری غنی‌سازی یک اشتباه است
🔺هفته‌های آینده صرف اعمال فشار بیشتر به ایران خواهد شد، تا ایران به برجام بازگردانده شود
🔺ما همچنان یک طرف این توافق هستیم و این ایالات متحده و ایران بودند که تصمیم گرفتند از آن خارج شوند. ما باید توافق هسته‌ای را بر اساس بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت و بلندمدت و همچنین در ارتباط با موشک‌های بالستیک و ثبات منطقه‌ای بازسازی کنیم.
🔺آینده برجام امری است که دو امضاکننده اصلی آن (ایران و آمریکا) باید در موردش تصمیم بگیرند.
🔻رویداد استراتژیک @StrategicEventCSR
t.co/nxFi16xXmT?amp=1

20 last posts shown.

286

subscribers
Channel statistics