تربیت جنسی کودک و نوجوان


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


👁‍🗨نادیه زارعی
❣️روانشناس کودک و نوجوان
❣️مشاوره تحصیلی
❣️تربیت جنسی کودک و نوجوان
❣️رویکرد درمان NlP و هیپنوتراپی
عضو انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران
🕐آیدی جهت ارتباط با مشاور
@Nadiehzareei

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
قهوه بخورید، چند وقت یکبار پلی‌لیست آهنگاتونو عوض کنید، تو چیزایی که دوستشون داری زیاده خواه باش، چند وقت یکبار موهاتونو کوتاه کنید و مدلای جدیدو امتحان کنید، اگه بهت نیومد اشکالی نداره بلند میشه. اگه لباس رنگی دوست نداری نپوش، جلوی آینه برای خودت کنسرت بزار، وقتایی که بیکاری چند کلمه از یه زبانی که دوست داری یاد بگیر، فیلم زبان اصلی با زیر نویس ببین، به هیچکس بیشتر از خودت اهمیت نده و فاصله‌تو با آدمایی که ازت فاصله گرفتن حفظ کن و به خودت زمان بده.


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
انواع تجاوز به کودکان❤️

https://www.instagram.com/reel/C_Q48V4ALMu/?igsh=MXZ1dHV3eG1seGNkaw==


خودارضایی در نوجوانی قسمت ۲

🍀@Subliminalsexguide


زمانی که فرزندانمان کوچک اند، نسبت به رفتار های اشتباه آنها صبرمان بیشتر است و در کنار خنده هایش، اشک هایش را هم تاب می آوریم،
در کنار تمیزی و عطر و بویش، کثیفی و بوی تعفن کهنه یا پوشکش را تحمل می کنیم و در کنار سلامت و شادابی اش، بر بیماری و ناخوشی او صبر می نماییم و...

اما وقتی بزرگ تر می شود، به جای اینکه صبرمان بیشتر شود برعکس اندک میشود و دیگر آن ها را بر نمی تابیم.
وقتی مرتکب اشتباه می شوند با تندی به آن ها می تازیم و سرزنش و توبیخشان می کنیم، در حالی که وقتی کوچک بودند و روی لباسمان خرابکاری می کردند در عین ناراحتی می خندیدیم و بعد از تمیز کردنش، لپش را محکم بوسیده و نوازشش می کردیم.

چرا با بزرگ شدن آن ها صبر ما کمتر می شود؟ علت آن است که وقتی کوچک اند تقریبا همه ی اشتباهات آن ها را غیر عمد و سهوی می دانیم و مقصر قلمدادشان نمی کنیم، ولی از سنی که زبان باز می کنند کم کم بیشتر اشتباهاتشان را عمدی و اختیاری می دانیم و زمانی که به نوجوانی می رسند، تمام رفتار هایشان را برنامه ریزی شده و عمدی تلقی میکنیم و بر آن ها برچسب توطئه گر و حیله گر می زنیم.
خطای ما در این است که رشد عقل را در فرزندانمان دلیل بر این می دانیم که آن ها نباید خطایی مرتکب شوند و مانند فرشته ها پاک و بی عیب باشند

#چگونه‌به‌فرزندان‌خود‌آموزش‌ندهیم؟

🍀@Subliminalsexguide




Video is unavailable for watching
Show in Telegram
فدای سرت نشد🍀

🍀@Subliminalsexguide




۳ویژگی بارز متجاوزین کودک👇🏻

✋هیچ شاخ و‌دمی ندارند
✋عجیب و غریب نیستن!
کچل و زشت نیستن!


ولی حتما این ۳تا مورد و‌دارند

1.🔴عموما ارتباط خوبی با کودک دارند

2.🔴تفاوت سنی بالای ۴سال
دارند

3.🔴ابراز علاقه ی رفتاری و جسمی به کودک نشون میدن

⚠️یکی از بزرگترین اشتباهات والدین و در تشخیص متجاوز در ویس برات گفتم حتما گوش کن👇🏻

https://t.me/Subliminalsexguide


اگر متوجه شدیم فرزندمان محتوای غیراخلاقی می بیند چگونه رفتار کنیم ؟ ( قسمت دوم )

گاهی پای اضطراب در میان است

خیلی از نوجوان‌ها متوجه ماهیت عکس و فیلم‌های غیراخلاقی که در اینترنت می‌بینند نیستند. آگاهی دادن در مرحله‌ای که اعتماد نوجوان را جلب کرده ایم مهم است. برای او بگوییم که آیا نمی‌داند این دست محتواها اغلب غیرواقعی و اغراق‌شده هستند؟ آیا می‌داند که این محتواها اکثراً به خاطر تبلیغات تولید می‌شوند و به همین خاطر هیچ پشتوانه‌ای از واقعیت ندارند؟
در این مرحله شاید متوجه بشویم که کودک فقط کنجکاو بوده است. جایی اسمی یا تعریفی را شنیده و در اینترنت جست‌وجو کرده است. از دوستانش چیزی را شنیده و خواسته خودش ببیند و…. بهترین راهکار برخورد با این نوجوان این است که اولاً این مسئله را زیاد به روی او نیاوریم و مرتباً و به‌صورت مستقیم درباره آن صحبت نکنیم. سطح آگاهی‌اش را بالا ببریم و او را نسبت به هدف و مقصود این دست محتواها در فضای مجازی آگاه کنیم. ایجاد سرگرمی، تنها نگذاشتن او در خانه و پاسخ مقتضی به سوال‌ها و دغدغه‌هایش در زمینه مسائل جنسی احتمالاً تا حد زیادی این رفتار را در او کاهش می‌دهد و از بین می‌برد.

اما گاهی بیماری اضطراب و وسواس شدید باعث گرایش نوجوان به سمت محتوای غیراخلاقی می‌شود. در حالت مزمن شخص به دیدن این دست محتواها اعتیاد پیدا می‌کند. البته در این حالت هم از نظر روان‌شناسی بعید است که نوجوان به خاطر لذت جنسی به دیدن محتوای غیراخلاقی اعتیاد پیدا کند. در واقع بیماری‌های زمینه‌ای دیگری مثل وسواس و اضطراب که به خاطر رفتارها یا نوع تربیت والدین در سنین پایین‌تر به وجود آمده، در سن نوجوانی به صورت این سبک از اعتیاد بروز و ظهور پیدا می‌کند.
اگر متوجه این موضوع در فرزندمان شدیم باید هرچه سریع‌تر موضوع را با یک روان‌شناس درمیان بگذاریم. وقتی این اضطراب به عنوان یک بیماری روانی از بین برود اعتیاد او به دیدن محتوای غیراخلاقی یا هرمدل وسواس و اعتیاد دیگری از بین خواهد رفت.

تربیت ناآگاهانه منجر به ایجاد وسواس می‌شود
والدین نباید وجود وسواس در فرزندشان را انکار کنند. گاهی ما فکر می‌کنیم که در حال انجام یک والدگری نرمال هستیم اما در واقع داریم زمینه‌های بروز وسواس و بیماری‌های بعد از آن را در کودک به وجود می‌آوریم. مثلاً وقتی داریم کودک را از پوشک می‌گیریم هر پنج دقیقه نظام فکری او را به هم می‌زنیم و می‌پرسیم: «دستشویی نداری؟ مطمئنی؟ می‌خواهی برویم دستشویی؟ حواست باشه‌ها! هر وقت دستشویی داشتی بگو»
من مراجع سه‌ساله‌ای داشتم که به جمع کردن جعبه‌های دستمال کاغذی و وسائلی از این دست اعتیاد داشت. خب این رفتار غیرنرمال بود و وقتی بررسی کردیم دیدیم یک کودک سه ساله به خاطر تربیت ناآگاهانه والدین به اضطراب و وسواس مبتلاست.

✨✨✨✨✨✨✨✨


اما این به معنای رها کردن اوضاع نیست. بعضی از والدین تصمیم می‌گیرند که موضوع را به فرزندشان نگویند اما خودآگاه یا ناخودآگاه رفتارهایی بروز می‌دهند که تاثیرات بدتری دارد. مثلاً ناگهانی وارد اتاق فرزندشان می‌شوند یا دنبال فرصتی هستند تا در غیاب او موبایلش را بررسی کنند. این رفتارها به وسواس واضطراب در والدین منجر می‌شود که اگر طولانی مدت ادامه پیدا کند تبدیل به بیماری خواهد شد و البته کمکی هم به حل مشکل فرزندشان نخواهد کرد.


اگر‌ متوجه شدیم فرزندمان محتوای غیراخلاقی می بیند چگونه رفتار‌ کنیم؟

والدین باید خونسردی‌شان را حفظ کنند.

والدین معمولاً اتفاقات مربوط به بلوغ جنسی یا کنجکاوی بچه‌ها نسبت به مسائل جنسی را یک اتفاق غیرمنتظره وشوک‌آور تلقی می‌کنند. درحالی که همان‌قدر که اتفاقاتی مثل از پوشک گرفتن بچه، از شیر گرفتن او یا چهار دست و پا راه رفتنش طبیعی هستند، بلوغ جنسی، آگاهی از بدن و کنجکاوی نسبت به این مسائل هم جزئی از فرآیند رشد انسان است.
پس اگر والدی متوجه کنجکاوی و حساسیت فرزندش نسبت به مسائل جنسی شد و در موبایل و تبلت شخصی او عکس و فیلم غیراخلاقی مشاهده کرد اولین واکنش باید واکنشی عاقلانه و به دور از تصمیمات هیجانی باشد. معمولاً والدین در مواجهه با این مسئله سریعاً روحیه خود را می‌بازند و می‌گویند: «این چه بلایی بود سرمان آمد؟»، «بچه من که تا دیروز سرش توی کتاب و درسش بود»
دسته‌ای دیگری از والدین هم خودشان را سرزنش می‌کنند. مثلاً می‌گویند: «من چه مادر بدی هستم که متوجه این موضوع نشدم». یعنی دچار احساس گناه می‌شوند که انگار به خاطر کم‌توجهی آن‌ها فرزندشان به تماشای محتوای غیراخلاقی گرایش پیدا کرده است. این واکنش‌ها باعث بروز حجم زیادی از هیجانات و افکار منفی می‌شود که واکنش‌های نسنجیده را هم به دنبال دارد. مثلاً مادر، اینترنت خانه را قطع می‌کند یا پدر موبایل بچه را از او می‌گیرد یا دستور می‌دهد که دیگر نباید با دوستانی که من فکر می‌کنم ماجرا زیر سر آنهاست در ارتباط باشی!
توصیه ما به والدین این است که قبل از این رفتارها و تصمیمات هیجانی اول از همه خودشان را کنترل کنند. والدینی که بر رفتار و هیجانات خود کنترل ندارند نباید انتظار داشته باشند که فرزندشان به آن‌ها اعتماد کند و درباره مسائل حساسیت‌برانگیز با آنها راحت باشد. پس طبیعی است که از راهی مثل مخفی کردن یا اعتماد کردن به دوستان دنبال پاسخگویی با این کنجکاوی‌های طبیعی برود.

برای فرزندتان هندوانه در بسته نباشید

واقعیت این است که رشد کودک یک مسیر دارد و ما به عنوان والد اگر بخواهیم در برهه‌های حساسی مثل نوجوانی در مواجهه با فرزندمان درست عمل کنیم باید بذر این عمل درست را از قبل بکاریم. والدین باید در طول مسیر رشد، ذهنشان را در اختیار کودک قرار بدهند و از کودک هم بخواهد ذهنش را در اختیار آن‌ها قرار بدهد. بعضی از والدین خودشان مثل یک هندوانه دربسته یا یک صندوقچه قفل‌شده هستند ولی از فرزندشان انتظار دارند که تمام افکارش را برای آن‌ها بازگو کند.
در موقعیت‌های مختلف والدینی، ما باید به کودک این اطمینان را بدهیم که برای او یک پایگاه قابل اطمینان و قابل اتکا هستیم. هیچ اشکالی ندارد اگر به فرزند در آستانه نوجوانی‌مان بگوییم: «تو داری بزرگ می‌شوی و ممکن است من نتوانم خیلی از دغدغه‌های تو را درک کنم. اما دوست دارم تو کمکم کنی تا دنیا و افکارت را بفهمم و درک کنم» این دست رفتارها کودک را به سمتی می‌برد که اولین مرجع هر سوال و هرپرسشی که برایش پیش می‌آید؛ حتی درباره مسائل جنسی والدینش باشند. چون والدینش را آدم‌هایی دیده که قرار نیست از سوال‌های او درباره مسائل حساسیت‌برانگیز برآشفته بشوند، ساختار روانی‌شان به هم بریزد و تبدیل به آدم‌هایی عصبانی و غیرقابل پیش‌بینی بشوند.
پس یک پیشگیری خوب این است که قبل از اینکه کودک به سن کنجکاوی درباره مسائل جنسی برسد به او این اطمینان را بدهیم که من نسبت به همه سوال‌ها و کنجکاوی‌های تو پذیرش دارم و هرچه باشی تو را دوست دارم.

به روی نوجوان نیاورید تا حرمت‌ها حفظ بشود
اما اگر ما والدینی بودیم که این مسیر را طی نکردیم و فهمیدیم که کودک سابق و نوجوان فعلی ما تصمیم گرفته جواب سوال‌ها و کنجکاوی‌های ذهنی‌اش را خودش پیدا کند کار سخت‌تری داریم.
روزی پدر یا مادر لب‌تاپ فرزندش را باز می‌کند و با محتواهای غیراخلاقی روبه رو می‌شود. توصیه من به عنوان روان‌شناس این است که در عین حفظ خونسردی در ابتدای امر این موضوع را به روی فرزندمان نیاوریم. در قدم اول لب‌تاپ را ببندید و به نوجوان چیزی نگویید.
این کار دو مزیت دارد. اول اینکه در اصطلاح روی شما به روی فرزندتان باز نمی‌شود و حریم و حرمتی در این بین شکسته نمی‌شود. دومین مزیتش هم این است که اعتماد نوجوان به شما سرجایش باقی می‌ماند. درست است که والدین در این لحظه می‌توانند مچ فرزندشان را بگیرند و فرزند هم مسلماً خطاکاری‌اش را می‌پذیرد اما در عمل والدینش را به چشم افرادی می‌بیند که مدام وسائل شخصی او را چک می‌کنند و او را می‌پایند. این احساس پاییده شدن یکی از بدترین احساسات برای فرزندان در چارچوب یک خانواده است و اثرات بسیار سوئی روی رفتار آن‌ها دارد.

ادامه دارد...


🍀@Subliminalsexguide


🌱 ما همیشه میگیم پدر و مادر باید عشقشون رو جلوی بچه ها به هم نشون بدن تا اونا احساس امنیت کنند 🥰

🌱 همدیگه رو بغل کنید، ببوسید، نوازش کنید؛ طوری که بچه ها شاهد این صحنه ها باشند اما......

🌱 اما مراقب خط قرمزها باشید! 👌


قسمتی از درمان دوره ی تربیت جنسی 🌺


* قوانین بوسیدن کودکان

وقتی کودک خود را به زور می بوسيد يا بغل می کنيد، در واقع به او می آموزيد که تسليم تمايلات ديگران باشد.

مهم نيست کودکتان چند سال داشته باشد، حريم او را محترم شماريد.

حتی اگر فرزند خردسال شما هنوز قادر به صحبت کردن نيست، قبل از بغل کردن او منتظر ديدن رضايت او با زبان بدنش باشيد.

احترام گذاشتن به خواسته های کودکتان آنچنان روال هميشگی شما باشد که کودک باور کند که هيچ کس حق ندارد بدون اجازه ی او به او نزديک شود يا با او تماس داشته باشد.

این مهمترین آموزش و اساس مراقبت جنسی در کودکان است.


قسمتی از دوره ی صفر تا صد تربیت جنسی کودک و نوجوان🍀


‎💛به فرزندانمان آموزش دهیم:

‎❌شخصی را می‌شناسم که در کودکی از سوی نزدیکترین اقوامش به او و حریمش تجاوز شده، آزار دیده و هنوز نمی‌تواند خود را ببخشد.
‎او مقصّر نیست! زیرا به او آموخته اند که هر کس هر چه گفت، بگو "چشم"!

‎⛔️ فکر نکنید که مطیع و حرف‌شنو بودن، صفت خوبی ست.

‎💫گوش کردن و اطاعت کردن زمانی معنای خوبی دارد که از قلب و با تشخیص صحیح و به‌جا صورت گیرد، نه از روی خجالت ، اجبار ، استیصال و ندانم‌کاری!

‎👑 به فرزندانمان آموزش دهیم که صحبت کنند.

‎👑به آن‌ها آموزش دهیم که خودشان را بپذیرند.

‎🌟اگر فرزندتان آمد و گفت: پدر و مادر، من با حرف شما موافق نیستم! آن‌موقع است که باید به خودتان تبریک بگویید که این بچه آن‌قدر اعتماد به‌نفس دارد که مخالفت کند.

‎⭐️این مخالفت به معنای ابراز وجود نیست، بلکه به معنای تمرینِ زندگی‌کردن است.

‎🔴 اگر همسرتان نتواند "نه" بگوید، اگر فرزندی به والدینش و شاگردی به معلمش نتواند "نه" بگوید، پس به چه کسی می‌تواند بگوید "نه"؟!
‎من و شما مسئول هستیم...

‎💜 بچه‌ها آگاه نیستند ولی من و شما آگاهیم؛

‎پس ما مسئول هستیم به آنها یاد بدهیم که:
‎ در شرایط سخت از خودشان حفاظت کنند ، خودشان را دوست بدارند و فکر نکنند که اگر به حرف بزرگترشان گوش ندادند، کار بدی کرده اند.

‎🎀خیلی از قربانیان خشونت خانگی و سؤ استفاده جنسی حتی نمی‌توانند جیغ بزنند!

‎💕مغزشان از کار می‌افتد، چون به آن‌ها آموزش داده‌ نشده است تا «نه» بگویند

‎🔑فرزندانمان را به مهارت‌های زندگی مسلح کنیم.
‎به آنها بیاموزیم که خودشان را قبول کنند ، دوست داشته باشند و به خودشان احترام بگذارند..


🔔چکیده ای از سرفصل های  دوره 👑 ۰ تا ۱۰۰ تربیت جنسی  کودک و نوجوان تقدیم حضورتون :  (۰ تا ۱۵ سال)

✨پاسخ دقیق و ریز به ریز به دغدغه های  جنسی  مثل:

✅گذر سالم از  استپ های روانی جنسی
ترک شیر _ترک پوشک

✅من چطور به دنیا اومدم ؟

✅چطور از شکم مامان  بیرون اومدم؟

✅من چطور اومدم تو شکمت ؟
✅مناسب ترین اسم اندام تناسلی؟

✅معاشقه یا سکس ؟

✅شناخت تفاوت دختر و پسر
✅برخورد با شوخی جنسی دیگران


☄️پیشگیری از خودلمسی

✅وقتی میخواد دیگران رو دید بزنه

✅خودمراقبتی زرد هرگز

✅وقتی فیلم پورن/ صحنه جنسی  دیده

✅من سزارین بودم یا طبیعی؟

✅عروسی با مامان، بابا و ...

✅چطور رفتم تو شکمت

✅وقتی از معنی فحش ها می پرسن

⭐نحوه برخورد با دکتر بازی

✅تو و بابا هم سکس میکنید ؟


✅برخورد صحیح با ادرار و مدفوع


✅کاندوم ، نواربهداشتی ، پریود ، احتلام و ...چیه؟


👁هویت جنسی و پیشگیری از ملال جنسی

⭐️آموزش حریم در ۳کالبد

🔵نقش و سایه های جنسی

🟡متداولترین سوالات جنسی در استپ های سنی

✅برخورد صحیح با رفتارهای جنسی نگران کننده
✅برخوردصحیح  با کودکی که سوال جنسی  نمی پرسه

✅پیشگیری و رفع  تابو شدن مسایل جنسی 

✅ قوانین دکتر بازی

⚡پیشگیری از آزار جنسی از طریق گذر از ۵ مرحله


  
💎درمان NLP برای خودارضایی وخودلمسی
پرخاشگری،استرس،فوبیا،بی انگیزگی درسی و...

قسمت های از دوره که به علت منحصر به فرد بودن در سرفصل هاعنوان نشده است


♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️

⏰مدت زمان دوره : ۱۰ تا ۱۵ ساعت
🎧🎥 و ویدیویی و صوتی

⭐️به همراه پشتیبانی ۱ ماه



❌شهریه اصلی: ۳/۵۰۰/۰۰۰ ت

✅🎁مبلغ سرمایه گذاری  با تخفیف :
         ۱.۰۰۰.۰۰۰ ت


@ChildPsychologist        تلگرام


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


♨️در مهمانیها مراقب خلوت و بازیهای خاص کودکان باشیم.

❌ نباید کودکان "خصوصا دونفره" در اتاق در بسته مشغول بازی باشند.
کنجکاوی خصوصا کنجکاوی جنسی از 4سالگی بروز کرده و ممکن است زمینه ای برای انحراف جنسی قرار گیرد.

👈لازم است در معرض دید والدین یا سرکشی مستمر بازی کنند.

👈اگر با صحنه ای از کنجکاویهای جنسی کودکتان مواجه شدید:

1⃣ به هیچ وجه با عصبانیت و پرخاش برخورد نکنید و کاملا خونسرد باشید.
2⃣ با آرامش کودکان را از یکدیگر جدا کرده و با لحنی قاطق و محکم تذکر بدهید که این بازیها خوب نیست.
3⃣ فورا یک بازی حرکتی و پرهیجان راه بیاندازید و بچه ها را به بازی مشغول کنید.


سلام به شما عزیزان

من معمولا پیام هایی که برام ارسال میشه رو توی کانال و پیجم نمیزارم
اما ایندفعه پیام این همکار عزیزم رو گذاشتم که بگم

چقدر خوبند آدم هایی که تخصص دارند در خوب کردن حال آدم ها

براتون از همین فرشته ها آرزو میکنم ☺️

20 last posts shown.