تبیین | مهران کریمی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


✳️ «قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ» قرآن کریم
❇️ «تبیین اساس کار ما است.» آیت‌الله خامنه‌ای
↘️
✏️ فرصتی برای تأمل در مسائل و «تبیین» آنها با نگاه برآمده از انقلاب اسلامی
❌ در «تبیین» خبری از مطالب زرد و جنجالی نیست.
?
?ارتباط با من:
? @harkatp

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔴 هاشمی رفت اما مبارزه با «هاشمیسم» ادامه دارد

📝 «نخستین عنصر شناسنامه آیت‌الله هاشمی طهارت از شرق‌گرایی، طهارت از غرب‌گرایی، طهارت از اختلاف، طهارت از کینه، طهارت از افراط، طهارت از تفریط است.»
از پیام آیت‌الله جوادی آملی به نخستین کنگره‌ی بزرگداشت حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی

❗️در حالی که در اولین سالگرد فوت هاشمی اینچنین درباره‌اش تئوری‌پردازی کرده و از او چهره‌ی آرمانیِ اسلامی و انقلابی می‌سازند به‌واقع رسالت و تکلیف جریان مومن انقلابی چیست؟

❓نقش هاشمی در انحراف مدل حکومت‌داری کارگزاران نظام ما مشخص نیست؟

❓نقش هاشمی در انحراف از روحیه و آرمان عدالت‌خواهی و ساده‌زیستیِ انقلابی به اشرافی‌گری و تجمل‌گرایی روشن نیست؟

❓نقش هاشمی در بسط حداکثری مدل توسعه‌ی غربی و پیاده‌سازی آن در مقابل الگوی پیشرفت ایرانی و اسلامی معلوم نیست؟

❓فتنه‌ی ۸۸ را یادمان رفته است؟

🔳 #بزک هاشمی برنامه‌ی جریان غرب‌گرای داخلی است که مکمل توطئه‌ی #بزک آمریکا و در جهت نهادینه‌سازی حداکثری «هاشمیسم» است. این جریان در این برنامه‌ی بلندمدت خود از فلان تحلیل‌گر و استاد دانشگاه و روزنامه‌نگار تا استاد حوزه‌ی علمیه را به خدمت گرفته و خواهد گرفت. اما بدا به‌حال حزب‌اللهی‌ای که نقش خود را در مبارزه با این تحریف و جابجایی خطوط اصولی انقلاب از رهگذر آن نشناخته و از سر بصیرت در این میدان روشنگری نکند.

⏪ هاشمی رفت اما نبرد با «هاشمیسم» ادامه داشته و خواهد داشت.

✅ پی‌نوشت:
صلواتی هدیه کنیم نثار شهدای مظلوم مبارزه با فتنه‌ی ۸۸ و آنان که بعد از مبارزه با فتنه‌گران در میدان نبرد با فتنه‌ی تکفیری‌ها شهید شدند.

🔻🔻🔻
❇️ «تبیین اساس کار ما است.»
@tabyinehagh


🔳 اغتشاشات دی ماه ۹۶ به روایت رهبر انقلاب

📝 «یک مثلثی در این قضایا فعال بوده است. برای امروز و دیروز هم نیست، این سازماندهی شده بوده است. این‌هایی که عرض می‌کنم همه قرائن اطلاعاتی دارد. حالا بعضی آشکار است حرف‌های خودشان است بعضی هم از طرق اطلاعاتی به دست آمده است.

🔹یک مثلثی فعال بوده‌اند:

1️⃣نقشه، مربوط به آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها است. چند ماه هم هست که دارند نقشه می‌کشند. اینکه بیاییم در شهرهای کوچک، از شهرهای کوچک شروع کنیم به طرف مرکز بیاییم.

2️⃣پول برای یکی از این دولت‌های خرپول اطراف خلیج فارس است. خب این کارها خرج دارد باید پول بدهند. آمریکایی‌ها که حاضر نیستند پول خرج کنند تا وقتی این‌ها هستند.

3️⃣ضلع سوم پادویی‌اش است، پادویی‌اش هم مربوط به سازمان منافقین بود. سازمان آدمکش منافقین.

🔹از ماه‌ها قبل این‌ها آماده بودند. خود رسانه‌های منافقین اعتراف کردند در همین روزها گفتند ما در ارتباط با آمریکایی‌ها بودیم. از چند ماه قبل نسبت به این قضیه که پادویی کنند، سازماندهی کنند، بروند این و آن را ببینند. کسانی را در داخل نشان کنند، پیدا کنند که بهشان کمک کنند، تا بیایند به مردم فراخوان بدهند. فراخوان را هم آنها دادند. شعار نه به گرانی بگذارند. خب این شعاری هست که همه خوششان می‌آید. با این شعار یک عده‌ای را جذب کنند. بعد خودشان بیایند وسط، اهداف شوم خودشان را دنبال کنند، مردم را هم دنبال خودشان بکشند.

🔴 کاری که مردم کردند در اینجا این است: اول خب یک عده ای آمدند، البته عده‌ی زیادی هم نبودند، لکن به مجرد اینکه دیدند که اینها هدفهایشان چیست، در شعارهایشان معلوم بود، مردم صف‌ها را جدا کردند.» ۱۳۹۶/۱۰/۱۹

@tabyinehagh


🔺میگفت:اگر به من بگویند امام زمان(عج) در دو خیابان آن طرفتر ایستاده است و در همان حال جوانى از من پرسش داشته باشد، من نزد امام نمیروم. چرا که آن وقت امام مرا توبیخ میکند:چرا سر پست خودت نایستاده‌‌اى!


🔴 درباره اغتشاشات اخیر ضدانقلاب در کشور

❗️تحلیل ماجرا:

◾️شواهد و قرائن حاکی از این است که در غائله‌ی اغتشاشات اخیر در کشور بیشتر از هرچیزی با سازمان‌دهی اطلاعاتی - امنیتی و حرکت برنامه‌ریزی شده‌ و هماهنگ ضدانقلاب با هدایت آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی روبرو هستیم. کانال‌های ضدانقلابِ تلگرامی نقش ارتباطی دارند و سرنخ اصلی را باید در طراحی سرویس‌های جاسوسی دشمنان دید.

◾️آمریکایِ دوران ترامپ و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن بعد از شکست در سوریه و عراق و سایر ناکامی‌ها دست به ابتکار عمل اینچنینی برای زیر فشار قرار دادن جمهوری اسلامی زده‌اند و حتی تخیلاتی چون ناآرامی‌های پُردامنه و جنگ داخلی را هم آرزو و دنبال می‌کنند.

◾️به نظر می‌رسد «بازسازی سناریوی سوریه» می‌تواند گزینه‌ای جدی در تحلیل این تحرکات اغتشاشی و ساختارشکنانه باشد. به میدان آوردن تیم‌های مزدور منافق، شعارهای صریح ضد اسلامی، آدم‌کُشی، آتش زدن پرچم و حملات خشن مسلحانه را می‌توان قرائن این سناریو دانست.

◾️نارضایتی اقتصادی و معیشتی مردم به‌خصوص اقشار متوسط و مستضعف صرفا زمینه و بستری برای این طراحی امنیتی بوده و در این زمینه نباید فریب حرفهای بوق‌های تبلیغاتی دشمن را خورد.

❌ چه باید کرد؟

◾️در چنین وضعیتی باید «عقبه»‌ی غائله، «اهداف دشمن» و «برنامه‌ی طراحی شده» را به‌شکلی روشن برای مردم «تبیین» و تجربه‌ی درگیری‌های پردامنه‌ی سوریه که با کارگردانی استکبار، میدان‌داری عربستان و مزدوری نیروهای خودفروخته بود را برای مردم مرور کرد. صدا و سیما به‌عنوان رسانه‌ی رسمی و فراگیر نظام باید تحرکی حساب‌شده اما اثرگذار برای این روشنگری از خود نشان دهد. امر مهمی که متأسفانه در حال حاضر شاهد آن نیستیم.

◾️کشته‌سازی برای جریحه‌دار کردن احساسات مردم و بهره‌برداری از آن برای دست الحاق دادن توده‌های مردم به اغتشاش‌گران قطعا هدف مهمِ در دستور کار مزدوران است که این نیز نیاز به روشنگری دارد.

◾️ضروری است «حزب الله» به‌عنوان بدنه‌ی بصیر انقلاب نسبت به ابعاد مسئله نگاهی روشن و دقیق پیدا کند تا دچار سردرگمی، انفعال و احیانا حرکات غلط نشود.

◾️بردن مسئله به‌سوی دولت غلط است. در اینکه دولت نئولیبرال روحانی بسترساز نارضایتی‌های عمیق اقتصادیِ مردم است شکی نیست. و در اینکه ادامه‌ی سیاست‌های این دولت کشور و به‌خصوص اقشار متوسط و مستضعف را دچار مشکلات اساسی‌تری می‌کند هم شکی نیست اما الان زمان تسویه‌حساب با دولت و گروکِشی از آن نیست.

🔻🔻🔻
❇️ «تبیین اساس کار ما است.»
@tabyinehagh


Forward from: وتر؛ مدرسه‌ی شیعی روایت
‏#قیام_گرسنه‌ها تک فریب بود، و یک‌دو روز ما را معطل کرد تا #غائله‌ی_دی توانست تا دل شهرهای ایران به‌رود.

تک اصلی دش‌من که تلاش می‌شود در شلوغی‌ها پنهان به‌ماند، #بهار_ایرانی است...

#ایران_سوریه_نیست #تظاهرات_سراسرى #تفاله‌های_ایران #عمله‌ی_سعودی
@vvatr_ir


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔺 #دولت_تزویر

@tabyinehagh


🔴 «اتمام حجت علنی» با احمدی نژاد

❇️ رویکرد و رفتارهای غلط و تخریب‌گرایانه‌یِ اخیر احمدی نژاد امروز با سخنانی قاطع توسط رهبر انقلاب رد شد. بیانات صریح رهبری علیه خطی که احمدی نژاد دنبال می‌کند در حالی است که قبلا ایشان گفته بودند:
«حرف خصوصی، پیغام خصوصی، نصیحتِ لازم انجام میگیرد، وقتی انسان ناچار میشود، یک حرفی را می‌آورد در علن بیان میکند.» ۱۳۸۸/۰۸/۶

❇️ آیت‌الله خامنه‌ای جهت‌گیری و رفتار اپوزیسیون‌نمایانه‌ی اخیر احمدی نژاد که با سوء‌استفاده از عناوینی چون «عدالت‌خواهی» و بدون اتکاء به مبانی منطقی و شرعی دنبال می‌شد را تحت عنوان «انقلابی‌نمایی» صورتبندی کردند:
«انقلابی‌نمایی غیر از انقلابی‌گری است. انقلابی‌گری کار سختی است؛ پابندی و تدین لازم دارد... خیلی باید مراقب خودمان باشیم؛ امام فرمودند که ملاک، حال فعلی افراد است؛ امام حکیم بود، معنای این سخن آن است که هیچ‌کس ضمانت درست بودن تا دم مرگ را ندارد و باید مراقب خودش باشد.» ۱۳۹۶/۱۰/۰۶

❇️ هرچند براساس مبانی و ضوابط دینی و انقلابی غلط بودن رویکرد و رفتارهای «احمدی نژادِ متأخر» از خیلی وقت‌ها پیش نمایان بود ولی فرصت اصلاح و جبران از سوی رهبری به ایشان داده شده بود. متأسفانه احمدی نژاد و حلقه‌ی یاران و طرفدارانش نه تنها از این فرصت بهره‌ی مناسبی نبردند بلکه بر رویه‌ها و اقدامات غلط، تخریبی و دشمن‌ شادکُن خود اصرار نیز ورزیدند.

❇️ حالا رهبری صراحتا فرموده‌اند که: «ملاک حال فعلی افراد است.» این سخنان رهبری را می‌توان نوعی «اتمام حجت علنی» دانست. احمدی نژاد و یاران بهاری‌اش بر سر دوراهی هستند و اگر چنانچه قبلا انتخاب‌شان را نکرده باشند اکنون باید بین «تبعیت از نائب امام زمان (عج) و ولی فقیه» و عدم تبعیت انتخاب کنند؛ انتخابی سرنوشت‌ساز.


🔴 پی‌نوشت:

رهبری در همین سخنان نسبت به وقایع سال ۸۸ هم مطلب مهمی فرمودند: «۹دی دفاع از ارزش‌ها و دین بود. آنجا ایستادگی‌ای که کردیم برای دفاع از [اصل] انتخابات بود.» ۱۳۹۶/۱۰/۰۶

این موضوع هم در تحلیل مسئله و اقدامات سیاسی و رسانه‌ای مهم است که مسئله‌ی ۸۸ و ایستادگی رهبری دچار تحلیل‌های بیمار و غرض و مرض‌دار نشود. فتنه‌ی ۸۸ شورش دشمن‌ساز عده‌ای بود علیه اصلِ نظام، موازین قانونی آن و رأی مردم. مسئله، مسئله‌ی احمدی نژاد نبود که حالا برخی‌ها بخواهند پشت رفتارهای غلط امروز احمدی نژاد پنهان شده و سعی کنند جُرم بزرگ خود را لاپوشانی کنند.
http://l1l.ir/3it9
🔻🔻🔻
❇️ «تبیین اساس کار ما است.»
@tabyinehagh


Forward from: KHAMENEI.IR
⛔️انقلابی‌نمایی غیر از انقلابی‌گری است
⚠️امام فرمودند ملاک، حال فعلی افراد است

🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:
🔹 انقلابی‌نمایی غیر از انقلابی‌گری است. انقلابی‌گری کار سختی است؛ پابندی و تدین لازم دارد.
🔹نمی‌شود که انسان یک دهه همه‌کاره‌ی کشور باشد، بعد یک دهه‌ی بعدی تبدیل شود به مخالف‌خوان کشور.

🔹۹دی که آن‌قدر عظمت دارد، پاسخ ملت به این بازی‌ها بود. ۹دی دفاع از ارزش‌ها و دین بود. آنجا ایستادگی‌ای که کردیم برای دفاع از [اصل] انتخابات بود.

🔺خیلی باید مراقب خودمان باشیم؛ امام فرمودند که ملاک، حال فعلی افراد است؛ امام حکیم بود، معنای این سخن آن است که هیچ‌کس ضمانت درست بودن تا دم مرگ را ندارد و باید مراقب خودش باشد. حکم مستوری و مستی همه بر عاقبت است. ۹۶/۱۰/۰۶

☑️مطالب‌درباره‌رهبرانقلاب👇
http://telegram.me/joinchat/BVJQOTudY71xuff_eM03yg


🔴 ۲۰۳۰ های جدید در راه است؛ جریان انقلابی چه می‌کند؟

🔹تئوری و نرم‌افزار حاکم بر دولت روحانی «لیبرالیزم» و روحیه و باور حاکم بر این دولت «غرب‌گرایی» است. خروجی دستگاه کارشناسی و سیاست‌گذاری دولت روحانی چیزی غیر از هضم در نظام سلطه نیست و این خط در زمینه‌های مختلف دنبال می‌شود.

🔹پذیرش سند ۲۰۳۰ به عنوان راهبردی کلان که در تضاد آشکار با هویت و استقلال ملی کشور و زمینه‌ساز آسیب‌های جدی فرهنگی و اجتماعی بود از بُعد بیرونی حاصل طراحی شبکه‌ی استکباری حاکم بر دنیا و از بُعد داخلی نتیجه‌ی غرب‌گرایی و لیبرال‌مسلکی دولت روحانی بود. اگر نبود ایستادگی قاطع رهبر انقلاب اکنون ۲۰۳۰ در کمال آرامش در مملکت در حال اجرایی شدن بود و بُنیان‌های اعتقادی و فرهنگی مردم در حال نابودی!
ماجرا اما در اینجا به پایان نمی‌رسد.

🔹تازه‌ترین دسته گل دولت «لایحه جامع تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» است که توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری تهیه شده است. این لایحه نیز با همان نگاه شیفتگی به غرب و در جهت پیاده‌سازی استاندارهای فرهنگ غربی تهیه شده است. کانونی‌ترین نقطه‌ای که در غرب مورد هجمه و نابودی قرار گرفت نهاد «خانواده» بود و حالا غرب‌گرایان حاکم بر دولت همین هدف‌گذاری را از مجاری مختلف دنبال می‌کنند.

🔹این لایحه و امثال آن کار ناتمام استکبار جهانی برای منهدم‌سازی زیربنای اخلاقی، ایمانی، خانوادگی و اجتماعی ایران اسلامی را از داخل تکمیل می‌کنند. غرب‌گرایان این همه را در پوشش عناوینی جذاب و با بسترسازی و حمایت لجستیک شبکه‌ی تبلیغاتی - رسانه‌ای خود دنبال می‌کند.

❌ سوال مهم اما این است که: «جریان انقلابی کجای ماجراست؟»
آیا اساسا حزب‌اللهی‌ها حساسیتی نسبت به این موضوعات دارند یا حتما باید رهبری با اظهارات علنی خود ما را از خواب غفلت بیدار کنند؟ آیا نباید جریان انقلابی یک هزارم حساسیتی را که در موضوعات سیاسی‌ای چون برجام و مذاکرات هسته‌ای داشت در مقولات فرهنگی و اجتماعی داشته باشد؟

🔹در حالی که دکتر زهرا آیت‌اللهی به عنوان یک کارشناس حزب‌اللهیِ حوزه‌ی زن و خانواده نسبت به طراحی دولت حساس شده و طی یادداشتی تحلیلی به ضدیت این لایحه با مبانی اسلامی و اثران مخرب آن بر بنیان‌های خانوادگی ایرانیان پرداخته در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غرب‌گرایان مورد هجوم ناجوانمردانه قرار گرفته، برادران و خواهران حزب‌اللهیِ ما مهم‌ترین دغدغه‌ی انقلابی‌شان طنزپردازی با سوژه‌ای چون گرانی تخم مرغ است!!

🔹رسانه‌های جریان انقلاب و چهره‌های مرجع ما کجا هستند؟ نمی‌خواهیم کمی «بصیرت» به خرج داده و در مقابل کار متشکل و منسجم غرب‌گرایان در حوزه‌ی فرهنگ و تغییر باورها و سبک زندگی، طرح روشن و اقدامات موثری داشته باشیم؟

🔳 پی‌نوشت:
یادداشت انتقادی آیت‌اللهی را اینجا بخوانید: http://l1l.ir/3iko

🔻🔻🔻
❇️ «تبیین اساس کار ما است.»
@tabyinehagh


🔹روایتی از نحوه عضویت آیت‌الله طالقانی در شورای انقلاب

‍‍پس از تشكيل شوراي انقلاب در بدو امر، دعوتي براي حضور در شورا از آيت‌الله طالقاني به عمل نمي‌آيد در صورتي كه او به نسبت خيلي ديگر از اعضاي شوراي انقلاب سابقه بيشتري در مبارزه براي پيروزي انقلاب اسلامي داشت. از سوي ديگر تمام فعالان انقلاب او را قبول داشتند. اما اولين فهرست اعضاي شوراي انقلاب را اكثرا كساني تشكيل دادند كه بعدها پايه‌گذاران اصلي حزب جمهوري اسلامي بودند. اگر دخالت شهيد مطهري نبود شايد هيچ وقت آقاي طالقاني به عضويت شوراي انقلاب درنمي‌آمدند. آقاي مطهري پس از آنكه از عدم عضويت آيت‌الله طالقاني مطلع شد، در اسرع وقت خدمت امام مي‌روند و از ايشان مي‌خواهند كه در اين مورد تجديد نظر كنند. تقريبا همان زمان بود كه زمزمه‌هايي شروع شده بود مبني بر اينكه آيت‌الله طالقاني آخوند حوزه نيست و بيشتر آخوند مسجد است. برخي از منتقدان آيت‌الله طالقاني مي‌گفتند كه او تنها يك فعال سياسي معمم است نه يك روحاني فعال سياسي.

راوی: حسين شاه‌حسيني (از فعالین سیاسی جبهه ملی)

📚روزنامه شرق- شماره ۱۳۵۵

🔻🔻🔻
@tabyinehagh


🔹فرمول کلیدی رهبری: «خودسازی»، «تبیین» و «آدم‌سازی»

«حرکت و تلاش لازم است

✅ هم در جبهه‌ی خودسازی
این مقدّم بر همه است؛ مثل امام حسین علیه‌السّلام که آقا و مولای شماست

✅ هم در جبهه‌ی سیاسی
که آن امر به معروف و حرکت و حضور سیاسی است و در جایی که لازم است، بیان مواضع و تبیین سیاسی در مقابل دنیای استکبار

✅ هم در جبهه‌ی فرهنگی
یعنی آدم‌سازی، خودسازی، خودسازی فکری و اشاعه‌ی فکر و فرهنگ

اینها وظیفه همه کسانی است که امام حسین علیه السّلام را الگو میدانند.»

◽️آیت‌الله خامنه‌ای ۲۴ آذر ۷۵

🔻🔻🔻
@tabyinehagh


🔹 امام حسن مجتبی (ع) نترسید از اینکه بگویند او می‌ترسد!

❇️ امام مجتبی (علیه السلام) هم اینگونه بود: نترسید از اینکه بگویند او می‌ترسد! این شجاعت و نترسی است. دلیرها می‌ترسند از اینکه مردم بگویند او ترسوست! شجاعت بزرگ یعنی نترسد از اینکه به او بگویند ترسید!

❇️ فرقی میان شجاعت امام حسن و امام حسین (علیهم السلام) نیست. اگر هم فرقی باشد، کفه‌ی ترازوی امام مجتبی (علیه السلام) سنگین‌تر است. چرا؟ چون امام حسن (علیه السلام)، امام زمان عصر خودش است. امامِ امام حسین (علیه السلام) است. امام، اشجع همه است.

❇️ خط درشت را آدم‌های با چشم کم سو هم می‌توانند بخوانند. انسانی که چشمش نافذ و بصیر است و علمش فوق‌العاده است می‌تواند شجاعت امام حسن (علیه السلام) را بفهمد!


🔳 آیت الله حائری شیرازی

@tabyinehagh


Forward from: کانال خبری رجانیوز
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
روایت جالب حاج سعید قاسمی از دیدار سردار سلیمانی و سیدحسن نصرالله با رهبر معظم انقلاب

@Rajanews_com


🔷آقای روحانی! بگذارید مکتب اهل بیت (علیهم السلام) برای مردم بماند

🔸حسن روحانی:
«ملت ما از انقلاب مشروطه به این سو گفت که من نمی‌خواهم رعیت باشم و یک آقایی هم آن بالا به نام شاه باشد که فرمانروایی کند و من هم مجری فرمان او باشم. همه انقلاب و تلاش برای این بود که مردم بگویند ما رعیت نیستیم، ما شهروندیم... انقلاب کردیم که رعیت نباشیم، شهروند باشیم.» (سخنرانی در اجلاس ملی گزارش اجرای حقوق شهروندی- ۲۸ آذر ۱۳۹۶)

🔸متأسفانه در شرایطی هستیم که رئیس جمهور رسمیِ نظام جمهوری اسلامی که در کسوت روحانیت است و خود را حقوق‌دادن هم می‌داند در روز روشن با ادبیاتی سکولار به جنگ فرمایش امیرالمومنین (علیه السلام) می‌رود و در سخنانی مغالطه‌آمیز دوگانه‌ی «رعیت / شهروند» می‌سازد.

🔸امروز روح غرب‌پرستانی چون میرزا ملکم خان و میرزا یوسف خان تبریزی در حسن روحانی حلول کرده تا در جایگاه نماد جمهوریتِ تنها نظام اسلامیِ دنیا اینگونه بر آموزه‌های دینی بشورد. اما در دفاع از حق، مکتب اهل بیت (علیهم السلام) و در صیانت از جهت‌گیری‌های اصیل جمهوری اسلامی نباید از اینگونه غرب‌زدگی‌ها و استحاله‌شدگی در فکر و فرهنگ غربی به آسانی عبور کرد.

🔸رهبر معظم انقلاب سالها پیش و در اوایل سال ۱۳۶۰ به روشنی معنا و مفهوم «رعیت» در بیان حضرت امیر (علیه السلام) را تبیین نموده‌اند:
«مردم در تعبیر نهج‌البلاغه رعیت‌اند، رعیت یعنی آن کسانی، آن جمعی، که رعایت آنان و مراقبت آنان و حفاظت و حراست آنان بر دوش ولی امر است... یعنی انسان با انسانیتش باید مراعات بشود، این مفهوم رعیت و تعبیری از مردم در نهج‌البلاغه است.» (آیت‌الله خامنه‌ای ۲۹ اردیبهشت ۱۳۶۰)

🔸مسئله اصلا سخت نیست و اگر کسی عقل و دین در مقابل وسوسه‌های غرب و غرب‌زده جماعت نباخته باشد و به‌جای لاطائلات مدرنیستی کمی آموزه‌های حکومتی اسلام را مرور کند به آسانی مطلب را متوجه می‌شود. «رعیت» از رعایت می‌آید، یعنی افرادی که باید حقوق‌شان توسط «حاکم» رعایت شود:
«رعیت به مردم اطلاق می‌شود؛ یعنی کسی که مراعات او لازم است. رعیت چیز بدی نیست. بعضی‌ها خیال می‌کنند رعیت فحش است! رعیت یعنی کسی که مراعاتش لازم است؛ یعنی توده‌ی مردم و عامه‌ی مردم.» (آیت‌الله خامنه‌ای ۱۷ مهر ۱۳۸۴)

🔸رعیت نه‌تنها عبارتی توهین‌آمیز و موجب تخفیف یافتن شأن و جایگاه کسی نیست بلکه موجب افتخار اسلام و حکومت علوی است که در مانیفست حکومتی‌اش (نامه ۵۳ نهج البلاغه) حاکم اسلامی موظف شده رعایت حقوق مردم را نموده و در مقابل مردمِ تحت حکومتش مسئول و پاسخگو باشد. اما امان از شیدایی نسبت به غرب که قدرت تشخیص و درک درستِ بدیهی‌ترین گزاره‌ها و ادبیات دینی را از آدمیزاد ولو در کسوت روحانیت سلب می‌کند.

🔸این درد را کجا ببریم که عالی‌رتبه‌ترین مسئول نظام جمهوری اسلامی بعد از رهبری، مفهومی را که صراحتا در سند مهمی چون نامه ۵۳ نهج البلاغه آمده اینگونه تحریف کرده و به دیوار می‌کوبد؟

🔳 پی‌نوشت:
۱- پیش از این نیز شاهد ترهات‌گویی آقای روحانی درباره‌ی ولایت و حکومت امیرالمومنین (علیه السلام) بودیم که با واکنش و اعتراض علما مجبور به اصلاح شده بود. اینجا (https://t.me/tabyinehagh/54) درباره‌اش نوشته بودم.

۲- مطالعه‌ی بیانات رهبری در اولین کنگره‌ی بین‌المللی نهج‌‌البلاغه را پیشنهاد می‌کنم. اینجا بخوانید: http://l1l.ir/3f02

🔻🔻🔻
❇️ «تبیین اساس کار ما است.»
🆔 @tabyinehagh


🔺سریال «لیسانسه‌ها۲» خیلی تمیز پلیس را می‌زند و با شخصیت «رحیم» اعتیاد را جذاب‌سازی می‌کند.
نمونه‌ای از اینکه «صدا و سیما به جای مقابله، منشاء بعضی آسیب‌های اجتماعی شده است.»
#پور_محمدی
@tabyinehagh


🔸۳ قسمِ تاریخی امام (ره)

✔️ واللّه‏ قسم، من از ابتدا با انتخاب شما [منتظری] مخالف بودم

✔️ واللّه‏ قسم، من با نخست‏ وزیری بازرگان مخالف بودم

✔️ واللّه‏ قسم، من رأی به ریاست جمهوری بنی‌‏صدر ندادم

و در تمام موارد نظر "دوستان" را پذیرفتم.

🔳 از نامه امام برای عزل آیت‌الله منتظری - ۶ فروردین ۶۸
http://l1l.ir/3ce1


🔻🔻🔻
@tabyinehagh


🔸از آن تعداد ۵ ـ ۴ نفر بيشتر باقي نمانده بود...

«خواب ديد،‌ استاد و مرادش، آيت‌الله خميني درگذشته و جنازه‌اش در خانه‌اي نزديك خانه پدرش، آيت‌الله سيدجواد خامنه‌اي قرار دارد. خود را در ميان جمعيت انبوهي ديد كه براي تشييع آنجا گرد آمده بودند. انده و غم قلبش را مي‌فشرد. تابوت را از خانه بيرون آورد، روي دوش مردم قرار گرفت و جمعيت حركت كرد.

ديد كه در ميان گروهي از علماي تشييع‌كننده، پشت تابوت گام برمي‌دارد؛ گريان و نالان. بلند گريه مي‌كرد و از شدت تأثر با دو دست بر پايش مي‌كوبيد. آنچه بر ناراحتي او مي‌افزود، بي‌خيالي برخي از روحانيان بود. آنان با يكديگر حرف مي‌زدند و مي‌خنديدند؛ كاري كه در تشيع جنازه زشت است؛ حال چه رسد به تشييع آيت‌الله خميني. اثري از غم درگذشت رهبر نهضت در چهره‌هاي آنان نمي‌ديد. و او، چاره‌اي جز صبر و دردي جانكاه در خود نمي‌ديد.

به آخر شهر رسيدند. بيشتر مشايعان بازگشتند. گروهي اندك اما، همچنان به تشييع جنازه ادامه دادند. خود را در ميان آن 30ـ 20 نفري ديد كه همچنان تابوت بر دوش حركت مي‌كردند. به تپه‌اي رسيدند. حال از آن تعداد 5ـ 4 نفر بيشتر باقي نمانده بود. تابوت را بر بلنداي تپه‌اي گذاشتند.

به طرف پايين تابوت رفت. رفت براي خداحافظي، اما صورت امام را در آن سمت ديد؛ ديد كه آرميده است. ناگاه برخاست و نشست. چشمان امام، زير پلك‌هاي بسته به حركت درآمد و با انگشت سبابه دست راست به بالا اشاره كرد. وحشت كرد؛ زياد. آقاي خميني برخاست و نشست. چشمان امام بسته بود. انگشت سبابه‌اش را به پيشاني آقاي خامنه‌اي رساند و آن را لمس كرد. با تعجب و حيرت به اين صحنه مي‌نگريست. امام لب گشود و به فارسي، دو بار به زبان فارسي گفت: تو يوسف مي‌شوي... تو يوسف مي‌شوي.»

📚 کتاب «شرح اسم» (زندگینامه‌ی آیت‌الله خامنه‌ای) - فصل «زندان سوم»

🔻🔻🔻
@tabyinehagh


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
هاشمی رفت اما «هاشمیسم» پابرجاست...

🔻🔻🔻
🆔 @tabyinehagh




📝 نمی‌دانم پاسخ مهندس ضرغامی ناظر به متن بنده بوده یا نه؟ اما از آنجایی که نقد دیگری بر این سخن ندیدم و حتی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با این جمله پوستر طراحی و منتشر کرد مختصر عرض می‌کنم:

برادر بزرگوار جناب ضرغامی، اشکال بنده این «ترجیح دادن» نبود بلکه این «دوگانه‌سازی» بود.
در واقع بدیهی است که در مقام دفاع از نمازشب خوان منحرف نیستیم بلکه حرف بر سر این ادبیات و تقسیم‌بندی است. در نگاه اصیل دینی الگویِ آرمانی ما «مومن متعبد انقلابی» است که انقلابی‌گری‌اش برآمده از مبنا و ضوابط دینی و توآم با تعبد است.
در جریان «گفتمان‌سازی» سخن گفتن با ادبیات غیرمکتبی (راست یا چپ) ولو از سر خیرخواهی و با نیت خوب، هزینه‌ساز و در بلندمدت عامل انحراف و ریزش بوده است.

🔳 پی‌نوشت:
۱- رهبر انقلاب: «کلمه‌ی «پیشرفت» را ما با دقت انتخاب کردیم؛ تعمداً نخواستیم کلمه‌ی «توسعه» را به کار ببریم. علت این است که کلمه‌ی توسعه، یک بار ارزشی و معنائی دارد؛ التزاماتی با خودش همراه دارد که احیاناً ما با آن التزامات همراه نیستیم، موافق نیستیم.» ۱۳۸۹/۰۹/۱۰

۲- خوب بود پی‌نوشت را هم عنایتی می‌کردید!
🔻🔻🔻
🆔 @tabyinehagh

20 last posts shown.

177

subscribers
Channel statistics