موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


اطلاع‌رسانی جامع از رویدادهای
عرصه‌ی هنرهای تجسمی کشور
www.civa.ir
www.instagram.com/tajasomi
www.twitter.com/tajasomi
ارتباط با ادمین: @tajasomi_admin

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Statistics
Posts filter


به گزارش واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی؛ دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر که در اسفند سال گذشته (1398) قرار بود با مراسم اختتامیه و اعلام برگزیدگان به کار خود پایان دهد، به دلیل شیوع ویروس کرونا، به تعویق افتاد. و بنا به ادامه شرایط روابط عمومی جشنواره اسامی برگزیدگان را اعلام کرد. هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی و رئیس دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، طی پیامی، از دوازده سالگی جشنواره گفته است. یادداشت و پیام هادی مظفری بدین شرح است.
دوازده سالگي
دوازده سالگي عمرِ آدم ها با خانه اي كه دوازده سال از پروانه ي ساختش گذشته و رفاقتي كه دوازده سال از اولين ملاقاتش مي گذرد، تفاوت دارد. مثلا پسر بچه هاي دوازده ساله، هنوز مرد نشده¬اند اما خانه اي كه بيش از ده سال از عمرش گذشته، كليد و پريزهايش لق مي¬شوند و ديگر سقفش سفيد نيست. دوده¬ي بخاري كدرش مي¬كند و اقلا دو دست نقاشي و دستي كشيدن به سر و رويش را مي¬طلبد.
موجودات دوازده ساله، شبيه هم نيستند.
مثلا همين "جشنواره". شبيه پسربچه¬هايي است كه از يك¬سو با كوچكتراز خودش بازي نمي¬كند و از طرفي ديگر، زورش به بزرگترها نمي¬رسد! ازسويي، سر و شكل گرفته و از سويي كفش¬هاي سابق، برايش كوچك شده است. قد و قامت جديد، كفش نوتر و بزرگ¬تر و محكم¬تر مي¬خواهد. سال پيش، "جشنواره" فكر كرد بزرگ¬تر شده و بايد تغييركند. رفقاي بيشتر. هم بازي¬هاي بيشتر و زمين بزرگتر.
هنرهاي تجسمي ، خانواده¬اش بزرگ است و جمع شدن¬شان زير يك سقف، حياط و ايوان بزرگ مي¬خواهد. زميني كه جا براي همگان باشد. هنر ِايران، زياد به خود جشنواره ديده است. خيلي زياد... اما جشنواره¬هايي كه دو سه دهه از عمرشان گذشته باشد، كم¬اند ، آن هم عمدتاً مربوط است به اهالي تئاتر و سينما و موسيقي. وقتي قصه مي¬رسد به هنرهاي تجسمي- با چنين عمر و قدمتي- ديگر يا اصلاً جشنواره نداريم و يا كم داريم و سوال مهم اينكه مگر عمر نقاشي و خوشنويسي و سراميك، كمتر است از سينما؟ واضح است كه كمتر نيست. نه در اين مرز و بوم و نه در اقصي نقاط ِكره¬ي خاكي. به همين خاطر است كه عمر شناسنامه¬اي برخي بينال¬ها و جايزه¬هاي هنر (درمعناي خاص¬اش هنرهاي تجسمي) يكصد و شانزده¬ساله است! خيال مي¬كنم بايد دوباره برگرديم و روايت همه¬ي اين سال¬ها را از نو بخوانيم و مرور كنيم. اينكه چرا هر وقت و هركس خواست كاري در عرصه¬ي هنر انجام دهد، اولين چيز، جشنواره به ذهنش رسيد. تركيبي سه ضلعي از فراخوان و داوران و برندگان و سال بعد يا دو سال بعد، تمام شد و راستي چقدر داريم از اين جشنواره¬هاي سه-چهارساله كه هرگز پايشان به مدرسه نرسيد!
مي¬دانيد چرا؟ لابد به¬خاطر آنكه سال¬هاي بعد اراده¬ي كافي براي جشن گرفتن آن هنر باقي نمانده بود. لابد به¬خاطر اينكه از چهارنفر تصميم گيرنده و برگزاركننده، بين¬شان انشقاق افتاد و هر چهارنفر فكركردند نظر خودشان درست¬تر است و براي همين رفتند و چهارجشنواره ديگر به دنيا آوردند و براي هركدام اسمي گذاردند و شناسنامه¬ي جداگانه گرفتند. شايد به¬خاطر اينكه آن سال كه جشنواره متولد شد، يك نفر، خرج و مخارجش را به عهده گرفت و سال بعد، كسي حضانتش را قبول نكرد.
شايد به¬خاطر اينكه فكر كرديم عمر جشنواره شبيه گل¬هاي پامچال است كه يكماه قبل ِنوروز جوانه مي¬زند، زرد و سرخي¬اش را هديه مي¬كند و بعد عيد، گلدان مي¬ماند و خاكي تكيده و خشک.
شايد بدين خاطر كه فكر نكرديم بذري كه ديگران كاشتند، هرسال و هر روز مراقبت مي¬خواهد و قرار است درخت گردو شود و سال¬هاي سال، ميوه دهد و سايه بگستراند.
جشنواره¬ي تجسمي فجر هم از اين قاعده مستثي نيست. با تمام نوجواني و اميدش به آينده، حالا و در دوازده سالگي مي¬خواهد روي پاي خود بايستد و آينده¬اش را انتخاب كند و مسيرش را ادامه دهد و اين انتخاب، ساده نيست.
هركدام از اتفاقاتي كه سال ٩٨ در فضاي عمومي جامعه افتاد و گاهي فقط نيش و كنايه و تمسخرها كافي بود تا او را باز دارد از ادامه¬ي راه. متوقفش كند از ادامه¬ي مسير. بفرستدش پي كار و باري ديگر، اما انگار اين جوان پر از سوال و سوداي هنر، باز هم تاب آورد. برخاست و خاك ِلباس¬هايش را تكاند و بند كفش¬هايش را سفت¬تر كرد. گفته بود؛ دوازده سالگيِ عمر آدم¬ها با خانه¬اي كه دوازده سال از پروانه¬ي ساختش گذشته و رفاقتي كه دوازده سال از اولين ملاقاتش مي¬گذرد، تفاوت دارد.
رفقايي كه دوازه سال از دوستي­شان مي گذرد، ديگر دوست نيستند، خويش­اند، برادراند. كوه­اند براي تكيه كردن. جشنواره هنرهاي تجسمي ِدوازده ساله، اگر قهر و كنايه داشت، آشتي هم داشت. رفاقت هم داشت و تصوير ِ دوستاني كه تابِ افتادن رفقاي­شان و زمين خوردن هنر را نداشتند، قاب كرد. جشنواره تمام شد، تك تك تابلوها را آوردند پايين و برگرداندند به خالقش، ولي تصوير آن "رفاقت "ماند روي ديوار ِدوازدهم. شايد براي هميشه.

@tajasomi


یادداشت مدیرکل هنرهای تجسمی به مناسبت اختتامیه مجازی جشنواره هنرهای تجسمی فجر
هادی مظفری به مناسبت برگزاری مجازی اختتامیه دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی، یادداشت و پیامی را در اختیار رسانه ها قرار داده است.
@tajasomi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
يك بهار
يك تابستان
يك پاييز
يك زمستان
در كنار هنرمندان تجسمي ايران...
.
اداره كل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر.
@tajasomi




اختتامیه مجازی دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی؛ ابراهیم حقیقی، دبیر دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، ضمن اعلام این خبر گفت: به دلیل شرایط پیش آمده و اپیدمی بیماری کرونا در جامعه و اصول فاصله گذاری اجتماعی ما در جشنواره دوازدهم فجر تصمیم گرفتیم برترین های این رویداد را از طریق فضای مجازی به سمع و نظر علاقمندان و جامعه تجسمی برسانیم .

وی افزود : به همین سبب اسامی برترین های دوازدهمین جشنواره فجر همراه با رونمایی کتاب جشنواره دوازدهم اعلام می شود.

دبیر این دوره جشنواره تجسمی فجر اضافه کرد: باید بگویم از نکات بارز این دوره جشنواره به منظور تقویت بازار هنر و ایجاد انگیزه میان شرکت کنندگان خریداری آثار برتر است. در این دوره جشنواره تجسمی فجر آثار برگزیده از سوی شورای هنری، توسط اداره کل هنرهای تجسمی خریداری شده اند .

وی افزود : گواهی شرکت و کتاب جشنواره هم در روزهای آتی برای برگزیدگان ارسال می شود و شرکت کنندگان هم می توانند کتاب و گواهی شرکت را از دبیرخانه جشنواره تحویل بگیرند.

در ادامه دبیرخانه دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، برترین های این دوره را به شرح زیر اعلام کرد:
تصویرسازی؛ زهرا عاشوری، پژمان باغین زاده، ندا بشرخواه.
خوشنویسی؛ امیرعباس نصیری، شهربانو نجفی، مصطفی عابدینی.
سرامیک؛ کاظم ابراهیمی، مریم نیستانی، پروین عباسی.
طراحی گرافیک؛ میثم نامدار، محمد حسین آقاجانی، سید مهدی میر احمدی.
عکاسی؛ پژمان مولایی، غلامرضا یزدانی، سید محسن پیروی نژاد.
کاریکاتور؛ علی میوه نژاد، مرضیه تاجی زادگان، حسین رحیم خانی.
مجسمه سازی؛ الهام شکری، حسین نخعی، حسین تک زارع.
نقاشی؛ عرفان بی باک، فرزاد چگینی، سروناز امتیازی.
نگارگری؛ سمانه دوستی نیا، سارا شعله ور.
هنرهای جدید؛ سجاد دادپور.
@tajasomi


اختتامیه مجازی دوازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر
@tajasomi


‌هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد که موزه هنرهای معاصر تهران را تا پایان تابستان بازگشایی کنیم.
به گزارش واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی؛ مظفری با اعلام این خبر، بیست و نهم اردیبهشت ماه روز جهانی موزه و میراث فرهنگی را به تمامی مدیران، کارکنان و فعالان این حوزه تبریک گفت.
مظفری اضافه کرد: ما امیدواریم موزه هنرهای معاصر تهران را تا پایان تابستان بازگشایی کنیم ولی همانطور که می دانید مرمت و بهسازی یک بنای تاریخی با آن معماری منحصر به فردی که موزه هنرهای معاصر دارد، بسیار سخت است و باید با وسواس و دقت زیادی صورت پذیرد. در گنجینه این موزه شاهکارهای هنری از تمام دنیا نگهداری می شود که باید در این مرمت اصل آثار بدون آسیب بمانند و کار مرمت نیز باید طبق یک قاعده درست و صحیح انجام شود. تقریباً طی بیش از 40 سال که از عمر موزه می گذرد همه قسمت ها از جمله تهویه این مکان دچار فرسایش شده بود و باید مرمت صورت می پذیرفت و دولت تصمیم گرفت این کار را انجام دهد و سختی کار را به جان خرید. امروز بیش از 86 درصد کاربازسازی و بهسازی موزه هنرهای معاصر تهران، پیش رفته و امیدواریم که تا پایان نیمه‌نخست همین امسال، یعنی پایان تابستان موزه هنرهای معاصر تهران بازگشایی شود.
وی افزود : در ایام قرنطینه هم موزه‌ هنرهای معاصر یکی از پیشگامان بود و در روزهای پایان سال، یعنی از 25 اسفند 98 تا پایان فروردین، چهل شماره رویدادی را به‌نام «نو به نو» تعریف و اجرا کردیم . «نو به نو » هر روز به معرفی یک یا چند اثر از آثار موزه پرداخت و استقبال خوبی هم از آن شد .
مظفری با بیان اینکه از فرصت تعطیلی و عملیات عمرانی و بازسازی موزه سعی کردیم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم، گفت: همکاران ما در موزه هنرهای معاصر در دوران قرنطینه، کار پژوهشی بسیار گسترده‌ای را آغاز کردند و درباره تک‌تک آثار و مجموعه ها تحقیق کردند و این کار ارزشمند به مرور منتشر خواهد شد و مردم از آن در قالب کتاب و مقاله و نمایشگاه استفاده خواهند کرد. طی 40 سال اخیر، بانک اطلاعاتی صحیح و کاملی از مجموعه آثار موزه در اختیار نداشتیم و همه چیز به‌صورت دست‌نویس و سنتی اداره می‌شد و مرمت و بازسازی این فرصت را داد تا با برنامه‌نویسی و ایجاد بانک اطلاعاتی به‌روز و نرم‌افزار قابل دسترسی، تمامی آثار موزه از قبیل شناسنامه، زمان خرید، نوع مالکیت و ابعاد آنها و... جمع‌آوری و راستی آزمایی شود و اکنون آماده است تا با بازگشایی، این اطلاعات در اختیار عموم قرار بگیرد.

مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسش درباره گردشگری هنری آنلاین موزه های دنیا گفت: آنچه می بینیم بیشتر حرکت در موزه و تماشای آثاری است که دایم در محل موزه قرار دارد. تفاوتی که در موزه‌ هنرهای معاصر ما وجود دارد این است که از نظر کمیت و ارزش آثار موجود، 9 گالری ما هیچ‌زمان گنجایش کافی برای نمایش همه آثار را در اختیار نداشته‌ و رویه بر آن بوده که هر سال چهار نمایشگاه برگزار شود. چیزی حدود 3260 اثر در گنجینه است و امکان نمایش همگی آنها را در یک زمان واحد نداشته‌ایم چون کل فضای ما دوهزار متر مربع است و چنین امکانی را به ما نمی‌دهد. امروز این امکان وجود دارد که نمایشگاهی از آثار هنرمندان یک سبک هنری به نمایش گذاشته شود و امکان تورهای آنلاین هم برای آن مهیا خواهد بود. از این نکته نباید غافل شویم که رونق حضور و رفت‌ وآمد مردم هم مسأله‌ای بسیار حیاتی و ضروری است و همین است که مردم از قاره‌ای به قاره‌ای دیگر سفر می‌کنند و گردشگری هنری و فرهنگی شکل می گیرد. موزه‌های مختلف دنیا نیزکه گردش مجازی را در دوران قرنطینه فراهم کرده‌اند ،به صورت محدود بود. ما هم سعی کردیم تعدادی از آثار موزه را در 40 شب در رأس ساعت مقرر به نمایش بگذاریم و امیدواریم اینگونه برنامه‌ها در آینده هم ادامه پیدا کند.
@tajasomi


هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی :
تلاش می کنیم موزه هنرهای معاصر تا پایان تابستان بازگشایی شود
@tajasomi


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
"تجسمِ یک قرن"
صد سال هنرهای تجسمی ایران
قسمت اول: حسین محجوبی

نویسنده و کارگردان: #امیر_سقراطی
دستیار پژوهش: #نجوا_عرفانی
موشن گرافیک: #مسعود_طالبانی
گوینده متن: #علیرضا_مویدی
تدوین: #مجتبی_فلاحی
مجری طرح: استودیو حرف هنر
تهیه کننده: موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر.
با حمایت اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
اردیبهشت ۱۳۹۹
#تجسم_یک_قرن
#حسین_محجوبی
#نقاشی
#تجسمی
@tajasomi


پیام تسلیت مدیر کل هنرهای تجسمی برای درگذشت فریدون صدیقی

هادی مظفری؛مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی در گذشت هنرمند مجسمه ساز «فریدون صدیقی» را تسلیت گفت .

به گزارش واحد ارتباطات و رسانه مرکز هنرهای تجسمی ؛ هادی مظفری ضمن ابراز تاثر عمیق و تسلیت به جامعه‌ی هنری و خانواده‌ی آن هنرمند گفت: قطعاً فریدون صدیقی و پدرشان ابوالحسن صدیقی از تاثیر گذارترین هنرمندان مردمی در شاخه مجسمه سازی هستند. از دست دادن هنرمندی اینچنین اندوهناک است و فقدان وی را به خانواده آن مرحوم و جامعه هنری تسلیت عرض می نمایم و از خداوند منان برای بازماندگان صبر جزیل خواستارم .
گفتنی است، صدیقی متولد ۳۰خرداد ماه ۱۳۱۵ است و تحصیلات آکادمیک مجسمه‌سازی و مرمت مجسمه را در آکادمی هنر اتریش تکمیل کرد و سپس در گارگاه پدرش در رم، به عنوان دستیار او کار کرد. از آثار مهم فریدون صدیقی می‌توان به نماد میدان انقلاب اشاره کرد که در سال ۶۱ ساخته و نصب شد.

@tajasomi


حقیقی بعد از ثبت نام و ورود به سامانه، فرم مخصوص اشخاص حقیقی را تکمیل کنند.

- مدیران کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای دارای صاحب امتیاز حقیقی یا حقوقی، با انتخاب گزینه واحد کسب و کار فرم مخصوص اشخاص حقوقی را تکمیل کنند.

- اطلاعات لازم درباره رسته کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای در فراخوان "ثبت نام صاحبان مشاغل فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای متقاضی دریافت حمایت دولتی برای جبران خسارت کرونا" آمده است.

- اطلاعاتی که درج‏شان در فرم ثبت‏نام الزامی است با علامت * مشخص شده‏اند.

فرآیند ثبت درخواست متقاضیان :

مراجعه به سامانه و ثبت کد ملی و شمراه همراهی که متعلق به همان کد ملی است.

دریافت نام کاربری با نام شمراه همراه متقاضی و رمز عبور اختصاصی از سامانه

ورود به سامانه با نام کاربری و کلمه رمز عبور

تکمیل فرم اشخاص حقیقی و یا حقوقی بر مبنای نوع فعالیت که در سامانه ارائه شده است.
@tajasomi


فراخوان ثبت اطلاعات صاحبان کسب و کارهای فرهنگ، هنر و رسانه متضرر از کرونا اعلام شد
دفتر اقتصاد فرهنگ و هنر معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اطلاعیه ای، فراخوان دریافت اطلاعات صاحبان مشاغل فرهنگی، هنری و رسانه ای متقاضی دریافت حمایت دولتی برای جبران خسارت کرونا را اعلام کرد.
فراخوان ثبت اطلاعات صاحبان کسب و کارهای فرهنگ، هنر و رسانه متضرر از کرونا اعلام شد
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با توجه به ضرورت ارائه اطلاعات صاحبان مشاغل فرهنگی، هنری و رسانه ای آسیب دیده در بحران کرونا به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برای بهره مندی از بسته های حمایتی دولت، صاحبان مشاغل فرهنگی، هنری و رسانه ای متقاضی دریافت حمایت دولتی برای جبران خسارت کرونا می توانند با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به آدرس www.farhang.gov.ir درخواست خود را ثبت کنند.

بر اساس این فراخوان:

رسته‏ های مشاغل عبارتند از :

· فرهنگی

· هنری

· رسانه ای و تولید محتوای دیجیتال

زمان مراجعه و ثبت درخواست در سامانه به تفکیک رسته :

رسته

زمان

هنری

16/2/99 و 17/2/99

فرهنگی

18/2/99 و 19/2/99

رسانه ای و تولید محتوای دیجیتال

20/2/99 و 21/2/99


نمونه رشته فعالیت‏ های اشخاص حقیقی در هر رسته عبارتند از :

· رسته فرهنگی :

o نشر

o چاپ

o ادبیات

o قرآن و عترت

o عرضه محصولات فرهنگی

o زیارتی

o دیگر فعالیت‏های مرتبط

· رسته هنری :

o سینما

o موسیقی

o هنرهای تجسمی

o تئاتر و هنرهای نمایشی

o هنرهای سنتی

o مد و لباس

o عرضه محصولات هنری

o دیگر فعالیت‏های مرتبط


· رسته رسانه ای و تولید محتوای دیجیتال :

o روزنامه ‏نگاری

o خبرنگاری، طراحی و عکاسی مطبوعاتی

o تولید محتوای دیجیتال

o عرضه محصولات رسانه‏ای

o عرضه محصولات فرهنگی و هنری دیجیتال

o دیگر فعالیت‏ های مرتبط

نمونه ‏ واحدهای کسب و کار فعال در هر رسته:

· رسته فرهنگی :

o انتشارات

o کتاب فروشی

o موسسه فرهنگی و هنری

o مجتمع فرهنگی و هنری

o موسسه قرآن و عترت

o چاپخانه و واحد های وابسته

o فروشگاه فرهنگی

o کافه کتاب

o مراکز مهارت آموزی زبان های خارجی

o دفاتر خدمات زیارتی

o فروشگاه‏های عرضه محصولات فرهنگی

o مراکز پخش و توزیع کتاب و کالاهای فرهنگی

o دیگر کسب و کار‏های مرتبط


· رسته هنری :

o موسسه تک منظوره هنری

o گروه‏ های آزاد هنری (سینمایی، موسیقی، تئاتر، بازی‏ های نمایشی و ...)

o سالن‏های سینما

o سینما سیار

o استودیوهای صوت و تصویر

o مزون ( خانه مد و لباس )

o سالن تئاتر

o تماشاخانه

o فروشگاه و بازارچه آثار هنری

o آموزشگاه آزاد هنری

o نگارخانه

o کافه گالری

o کارگاه تولید آثار هنری ( مانند سفالگری و... )

o هنرستان آزاد

o توزیع و پخش فیلم

o دیگر کسب و کار‏های مرتبط


· رسته رسانه ای و تولید محتوای دیجیتال :

o موسسه یا شرکت فرهنگی دیجیتال

o ناشر دیجیتال

o مراکز تکثیر حامل‏ های دیجیتال

o استودیوهای صوت و تصویر

o پیام رسان و شبکه اجتماعی

o خبرگزاری و پایگاه خبری

o موسسه مطبوعاتی و رسانه ای

o کیوسک فروش مطبوعات

o دفتر روزنامه و نشریات

o مرکز پخش و توزیع نشریات

o دفتر سرپرستی و نمایندگی مطبوعات

o کانون آگهی و تبلیغات

o پلتفرم برخط آثار دیداری و شنیداری

o فروشگاه‏های عرضه محصولات فرهنگی دیجیتال

o مراکز شتابدهی و نوآوری تولید و نشر دیجیتال

o گیم نت

o ناشر بازی

o شرکت پخش و توزیع بازی های رایانه ‏ای

o مرکز عرضه بازی رایانه ­ای

o شهربازی الکترونیک

o دیگر کسب و کار‏های مرتبط

بر اساس این گزارش رعایت موارد زیر برای ثبت نام متقاضیان ضروری است: راهنمای ثبت نام صاحبان مشاغل فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای متقاضی دریافت حمایت دولتی برای جبران خسارت کرونا به شیوه زیر است:

- ثبت‏ نام با درج کد ملی و شماره تلفن همراه اختصاصی متقاضی امکانپذیر است.

- بعد از ثبت نام فرم اطلاعات اشخاص حقیقی و واحد کسب و کار را بر اساس رسته فعالیت و رشته فعالیت باید تکمیل نمایید

- افراد حقیقی که به صورت خویش ‏فرما و یا برای مراکز فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای بدون قرارداد استخدامی پیش از شیوع بیماری کرونا فعالیت داشتند با انتخاب گزینه اشخاص


فراخوان ثبت اطلاعات صاحبان کسب و کارهای فرهنگ، هنر و رسانه متضرر از کرونا اعلام شد...

@tajasomi


"فراخوان"
"کرونآرت کاخ گلستان"
بیان خلاقانه و هنری از فراگیری جهانی یک بیماری

کاخ گلستان با توجه به شرايط موجود پيش آمده شيوع بيمارى كرونا و تاثير گزارى اين رخداد، به جهت بهره مندى از خلاقيت هنرمندان و ظرفيت هاى موجود در توليد آثار هنرى مرتبط اين احوالات با استفاده از تصاوير و عكس هاى تاريخي از شخصيت ها وآثار دوره قاجار براى ثبت نمادین؛ خلاقانه و هنری حضور بیماری کووید ۱۹ در آثار زیر مجموعه خود دعوت به عمل مي آورد.

«یادمان تاثیر پذیری جامعه هنری از این واقعه جهانی»

شرایط و جزییات رویداد:
_در اين فراخوان متقاضيان مى بايست يكى از تصاوير يا أشياء موجود در كاخ گلستان را دست مايه خلق اثرى خود قرار داده و با استفاده از تكنيك هاى متداول در عرصه هنرهاى تجمسمى و هنر ديجيتال تاثير و وجود ويروس كرونا ويروس را به تصوير بكشانند.
-جهت اطلاع از آثار منتخب کاخ گلستان به وبسایت www.golestanpalace.ir و صفحات مجازی مجموعه مراجعه فرمایید.
-مهلت ارسال اثر: 22 اردی بهشت 1399
-نمایش مجازی آثار: ۲۸ اردی بهشت 1399
@tajasomi



15 last posts shown.

4 168

subscribers
Channel statistics