تغییر و تحول سازمانی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


✅بستری برای آموزش مباحث مدیریت تغییر و تحول سازمانی، کوچینگ، توسعه سازمانی و بهبود سیستم ها و فرآیندهای سازمانی
⭕برای دریافت مشاوره کسب وکار به شماره ۰۹۱۹۰۶۵۲۱۶۲ پیامک بدهید
👈تماس با ادمین:
@managementpd

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: برنامه ریزی و مدیریت زمان
💢وقتی می‌گوییم «هدف» باید «SMARTTT» باشد، منظورمان چیست؟
🖊محمدرضا سلیمی

🔴تعیین هدف و دستیابی به آن یکی از مولفه‌های مهم در تفکر نقادانه است. هدف باید حداقل هفت ویژگی داشته باشد. در واقع، هدف باید SMARTTT باشد. سرواژه‌ی SMARTTT مخفف هفت واژه در زبان انگلیسی است. این واژه‌ها عبارت‌اند از:

1. Specific

دقیق (خاص)

2. Measurable

سنجیدنی

3. Achievable (Attainable)

دست‌یافتنی

4. Realistic (Relevant)

واقع‌بینانه (مناسب)

5. Time-bound (Timely)

زمان‌مند

6. Targeted

هدفمند

7. Trackable

قابل پی‌گیری ( قابل ردیابی)

🟢بنابراین، هدف باید دقیق، سنجیدنی، دست‌یافتنی، واقع‌بینانه (مناسب)، زمانمند، هدفمند و قابل پی‌گیری (قابل ردیابی) باشد.

🔵مثال: امین تصمیم گرفته است که در ارتش استخدام شود. تنها مانع او اضافه وزن است. وزن امین ۱۲۰ کیلوست؛ او باید به‌مدت یک ماه ۴۰ کیلو وزن کم کند.

🟤آیا هدف امین:

۱. درست، دقیق و شفاف تعریف شده است؟ آیا می‌داند صراحتاً چه کاری باید انجام دهد؟

۲. قابل سنجش است؟ آیا می‌داند باید چقدر وزن کم کند؟

۳. دست‌یافتنی است؟ آیا او می‌تواند به‌مدت یک ماه ۴۰ کیلو وزن کم کند؟

۴. واقع‌بینانه (مناسب) است؟ آیا هدف او (کاهش ۴۰ کیلو وزن) واقع‌بینانه و مناسب است؟

۵. زمان‌مند است؟ آیا مدت مشخصی را برای دست یافتن به این هدف در نظر گرفته است؟ آیا این مدت مناسب است؟

۶‌. هدفمند است؟ چرا امین می‌خواهد ۴۰ کیلو وزن کم کند؟ هدف او از کاهش ۴۰ کیلو وزن چیست؟

۷. قابل پی‌گیری (قابل ردیابی) است؟ آیا می‌تواند هر روز با ابزاری مشخص کند که چقدر وزن کم کرده است؟

🟠شما هم می‌توانید اهدافتان را در زندگی شخصی، شغلی یا اجتماعی با این هفت معیار بسنجید تا مطمئن شوید آیا می‌توانید به آنها دست یابید. با این روش رویکردتان برای دستیابی به هدف، نقادانه است.

@planing_tm


💡وبینار :«نقشه راه جانشین پروری»
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👤 مناسب برای متخصصین، مدیران و معاونین منابع انسانی و علاقمندان به این حوزه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📌برخی از مواردی که فرا می گیرید:
🔸جانشین پروری و نقش آن در مدیریت استعداد
🔸  رویکرد 6B در مدیریت استعداد
🔸مراحل پیاده سازی فرآیند جانشین پروری
🔸 مدیریت عملکرد و جانشین پروری
🔸منابع انسانی دیجیتال و نقش آن در  جانشین پروری
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🧑‍🏫 استاد دوره: علیرضا محمدی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📅 زمان: پنجشنبه - ۴ مرداد - ساعت ۱۶ الی ۱۸
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
این وبینار رایگان است .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
لینک ثبت نام: ↙️

https://eseminar.tv/wb141157


💢تغییر بنیادی

"تغيير بنيادی فقط زمانی رخ می‌دهد كه از بالا اعمال شود.
راهی براي پيش رفتن وجود ندارد مگر اين كه مديرعامل از آن حمايت كند.
بدون مداخله مديريت ارشد هيچ اتفاقی نمی‌افتد."

تاكنون چند بار اين حرفهای تكراري را شنيده‌ايد و آنها را درست پنداشته‌ايد؟ شايد بارها، اما هنوز هم دلايلی براي مبارزه با اين حرفهای فرسوده و نخ‌نما وجود دارد. شواهد نشان می‌دهند كه مديريت ارشد توانايي هدايت تغيير را در سازمانهای بزرگ ندارد. هر جا از اراده مديرعامل برای وقوع تحول در سازمان استفاده می‌شود، حتی در نمونه‌های موفق، تغيير پايدار بسيار نادر است. آيا در عصر اختيار و مشاركت عجيب نيست كه از ما بخواهند قدرت مديران را بی‌چون و چرا بپذيريم؟ چطور می‌توان با توسل به قدرت ناشی از سلسله مراتب اداری، سازمان را به سوی مشاركت و اقتدارگرایی كمتر سوق داد؟
اسطوره قدرت مطلق مدير‌عامل، نشانه‌ای از فضای فرهنگی اسطوره رهبر قهرمان است. با توجه به اين اسطوره، رهبران افرادی خاصند كه مناسب دستور دادن و نفوذ بر ديگران هستند.
آنان به دليل داشتن مهارت، بلندهمتی، چشم‌انداز، قابليت‌های ذاتی و جسارت منحصر به فردشان، نقش رهبری را بر عهده گرفته‌اند. آنان از موانعی می‌گذرند كه ديگران توان عبور از آنها را ندارند و بانی اتفاق‌های بزرگی می‌شوند. نتيجه روشن است؛ اگر شما هم بخواهيد تغييری ايجاد كنيد بهتر است يكی از اين افراد خاص باشيد.
در دنیای سازمان‌های امروزی، چنين ديدگاهی درباره رهبری باعث می‌شود به جستجوی بی‌پايان افراد قهرمان دست بزنيم و ادعا كنيم تنها اين رهبران می‌توانند ما را از شر سازمان‌های متمرد و غيررقابتی خلاص كنند. آيا همين جستجو دليل افول چنين سازمانهایی نيست؟
آيا خود جستجوی مداوم رهبر قهرمان، عامل اصلي افول سازمان ها نيست؛ جستجویی كه ما را از ايجاد سازمان‌هایی كه خودشان را با رهبری افراد گوناگون تطبيق می‌دهند، غافل می‌كند.
دل مشغولی و اميد به ظهور مديرعامل قهرمان نوعی اعتياد فرهنگی است. هنگامی كه با نيازهای عملی فرايند تغيير بنيادی روبه رو می‌‌شويم، به جای اين كه توانایی و قابليت‌های رهبری را در سازمان ايجاد كرده و توسعه بدهيم، در جستجوی رهبر قهرمان هستيم. معمولاً مديرعامل قهرمان، به تحقق فرصت‌های سازمان حياتی دوباره می‌دهد. رهبران هزينه‌ها (معمولاً پرسنل) را كاهش می‌دهند و بهره‌وری و سود را بالا می‌برند؛ اما بهبودها دوام نمی‌آورند. بسياری از استراتژی‌های بزرگ رهبران هرگز اجرا نمی‌شوند. افراد به همان روش‌هايی كه عادت داشته‌اند، باز می‌گردند. افراد خط مقدم نيز، چون به روند قديمی كارها عادت دارند، عقايد جديد را مطرح نمی‌كنند. در نتيجه كمكی به توليد محصولات جديد يا راه‌های جديد تأمين نيازهاي مشتري نمی‌شود. دير يا زود، اسطوره رهبر قهرمان تغييراتی را ايجاد می‌كند كه از بالا اعمال می‌شوند و توانايی مديريت را در سازمان كاهش می‌دهند. به اين ترتيب، بحرانی جديد پديد می‌آيد و رهبرانی قهرمان‌تر پا به عرصه می‌گذارند.
اسطوره رهبر قهرمان، راهی مطمئن برای حفظ سازمان‌هايی است كه از وقوع تغيير نفرت دارند. هيچ استراتژی مناسب‌تری برای رسيدن به اين هدف وجود ندارد. هزينه‌ای كه در بلندمدت می‌پردازیم قابل محاسبه نيست. سازمان‌ها از بحرانی به بحرانی ديگر در می‌غلتند و پيوسته به اعضای‌شان فشار روانی وارد می‌شود؛ عملكرد مالی در بلندمدت پايين می‌آيد. با اين حال، همواره تأكيد می‌شود كه افراد معمولی توانايی تغيير چيزها را ندارند.
اين حلقه شوم، در دنيای كسب‌وكار به جمع سرمايه‌گذاران نيز اشاعه می‌یابد. فشار سرمايه‌گذار برای بهبود عملكرد و شاخص‌های مالی در كوتاه مدت، مديريت‌ارشد را خشمگين‌تر می‌كند. در نتيجه، رهبران قهرمان جديدی پا به عرصه می‌گذارند تا نتايج عملكرد
را در كوتاه‌مدت بالا ببرند، اما استراتژی آنان معمولاً مانع سرمايه‌گذاری بلندمدت در توسعه توانايی ‌های جمعی برای نوآوری می‌شود و از نظر مالی نتايج متوسط به بار می‌آورد. اين امر نيز به فشار بيشتر سرمايه‌گذاران و رهبران قهرمان دامن می‌زند. به عبارت ديگر، سرمايه‌گذاران نظامی را حفظ می‌كنند كه در بلندمدت به كاهش ميزان سود گرايش دارد.

✍آکادمی مدیریت استراتژیک

@transformation_m


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
⭕️ دوره جنآب منابع انسانی ( جذب، نگهداشت، آموزش و بکارگیری )

💎 تنها دوره پیشرفته جناب دکتر سعید شهباز مرادی

💼 HR strategic Planning and Research & OD Manager - شرکت ملی نفت ایران
💼 HR Counsultant & HR Strategic Management Project Leader  - بانک ملت
💼 Human capital development advisor - شاپرک
💼 Human Capital Management Consultant - گروه صنعتی گلرنگ

⏰  ۴۸ ساعت آموزش تخصصی حضوری (تهران)

☕️به همراه امتیاز حضور در گردهمایی های تخصصی مدیران

📑 با ارائه گواهی معتبر مدیریت منابع انسانی از سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای کشور

👩‍💻 برای دریافت مشاوره مستقیم به آیدی زیر پیام ارسال نمایید:
@maanahomee
@maanahomee

📉 جهت کسب اطلاعات بیشتر و با خبر شدن از دوره های بعدی:
@khanehmaana
@khanehmaana


💢تفاوت کوچینگ و منتورینگ؟
 
منتورینگ یا استاد – شاگردی به فرآیندی اطلاق می‌شود که در آن فردی کم‌تجربه‌تر در کنار فردی باتجربه‌تر (منتور) قرار می‌گیرد تا مهارت‌های خود را در یک زمینه ی خاص افزایش دهد.

کوچینگ یا مربیگری در سازمان‌ها به فرآیندی تعاملی اطلاق می‌شود که در آن کوچ یا مربی با مدیر یا کارمند همراه می‌شود تا بر روی بهبود عملکرد مدیر یا کارمند و دستیابی به اهداف او کار کنند.

قابل درک است که فرض کنیم کوچینگ و منتورینگ یکی هستند اما اینگونه نیست هر دو در نهایت منجر به بهبود عملکرد افراد می‌شوند منتهی این کار را به شیوه‌های مختلفی انجام می‌دهند و هر کدام بر جنبه ی خاصی تمرکز می‌نمایند. در این مقاله به بیان تفاوت این دو میپردازیم:

    👈تفاوت اول
منتورینگ نیاز به دانش و تجربه دارد.
کوچینگ نیاز به دانش خاصی ندارد.

   👈 تفاوت دوم
منتورینگ یک رابطه بلند مدت است.
کوچینگ یک رابطه کوتاه مدت است.

   👈 تفاوت سوم
منتورینگ عملکرد توسعه ای است.
کوچینگ عملکرد اجرایی است.

   👈تفاوت چهارم
منتورینگ نیاز به طراحی دارد.
کوچینگ نیاز به طراحی ندارد.

✍ کانال مدیریت منابع انسانی

@transformation_m


💢 وقتی در شغل اشتباهی گیر کرده اید اما نمی توانید آن را رها کنید، چه باید بکنید؟

گاهی ممکن است حتی پول خوبی هم دربیاورید اما احساس کنید که در یک چرخه گیر افتاده اید که شما را راضی نمی کند ، شاید شما کلا درحوزه کاری و یا صنعت اشتباهی هستید. شاید کارتان دیگر شما را هیجان زده نمی کند. شاید محل کار شما توسط رئیس یا همکارانتان سمی شده باشد. در هر یک از این سناریوها، گام منطقی بعدی انتخاب شغل دیگری است. اگر نمی توانید فوراً از موقعیت خود فرار کنید، راه های ساده ای برای بهبود آن وجود دارد که ما آنها را معرفی می کنیم :

🔹چارچوب بندی مجدد کنید :
بیشتر مردم نمی دانند که تقریباً در هر شغلی می توان به بیش از یک هدف دست یافت ، موضوع فقط این است به خودتان یادآوری کنید چرا در این شغل هستید و برای آن دوباره چارچوبی بسازید مثلا اگر شما یک نظافتچی هستید شغل خود را به عنوان فردی که قصد خدمت و کمک به دیگران را دارد یا می خواهد به اقتصاد خانواده اش کمک کند ، مورد بازبینی قرار دهید ، البته که اصلاح ذهنی برای یک شغل همیشه هم آسان نیست .

🔹بررسی مجدد کنید :درک دقیقی از مشکلات خود پیدا کنید تا بتوانید راه حل هایی را تدوین کنید. مثلا اگر ناراضی هستید ، به این فکر کنید که چه چیزی شما را ناراضی می کند؟ و چه جنبه هایی شما را خوشحال می کند؟ وقتی این را درک کردید، می‌توانید راه‌هایی برای بهبود خودتان پیدا کنید .

🔹طراحی مجدد انجام دهید :پس از دو مرحله قبل ، وقت آن است که کاری را که انجام می دهید دوباره طراحی کنید تا با ارزش ها و علایق شما مطابقت داشته باشد. نمونه ای از آن این است که روز خود را به گونه ای برنامه ریزی کنید که به شما امکان می دهد بیشترین ارزش را از روزتان بگیرید. مثلا اگر صحبت‌ کردن با مشتری همان چیزی است که بیشتر از هر کاری لذت می‌برید، می‌توانید آنها را در ابتدای هر روز برنامه ریزی کنید تا کار را با یک انفجار مثبت شروع کنید.

🔹بازآموزی داشته باشید : آخرین گام برای غلبه بر ناامیدی در حالی که در موقعیت فعلی خود باقی می‌مانید این است که به فرصت‌هایی برای آموزش مجدد نگاه کنید. منظور از بازآموزی ، سرمایه گذاری در آینده و توسعه مهارت هایی است که در نهایت به شما امکان می دهد در زمان مناسب به شغل دیگری بروید. این کار را می توانید حتی در زمانی که در شغل فعلی خود هستید انجام دهید .

✍ آکادمی مدیریت

@transformation_m


🔸دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران برگزار برای اولین بار برگزار میکند:

💢دوره تجزیه تحلیل مشاغل و بازطراحی ساختار سازمانی💢

⭕️شناسایی و تعریف دقیق وظایف و مسئولیت‌های شغلی

⭕️ارزیابی و تحلیل نیازهای آموزشی کارکنان

⭕️طراحی و بهبود ساختار سازمانی

⭕️توسعه معیارهای ارزیابی عملکرد

⭕️پشتیبانی از فرآیندهای منابع انسانی



✅ این دوره بر حسب نیاز مدیران و کارمندان منابع انسانی تدوین شده تا بتوانند اطلاعات ارزشمندی در این خصوص به دست آورند!

🖇📌برای اطلاع از دوره‌ کلیک کنید.

-----------------------
🖇fmut_ir/insta
☎️02188333117


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
💢بدون شرح

@transformation_m


Forward from: Enovin
🟣 وبینارهای رایگان بررسی دروس کنکور ارشد و‌ دکتری مدیریت

🔴 توی این سلسله وبینارها، قراره هر آنچه که برای مطالعه از هر درس نیاز دارین رو یاد بگیرین و با صفر تا صد مسیر کنکوری این رشته آشنا شین.

🟢 شروع از یکشنبه، ۳۱ تیر ساعت ۲۰

👈 ثبت‌نام رایگان ارشد:
👉 ctdrs.ir/mb1620
👈 ثبت‌نام رایگان دکتری:
👉 ctdrs.ir/mb1621

@konkoormodiriat | کافه‌تدریس


🎓 دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

📚 «مشتقات مالی»

🔹 آشنایی با سازوکار ابزارهای Futures و Option
🔹 رابطه قیمت‌های نقدی و ابزارهای مشتقه یک دارایی
🔹 قیمت‌گذاری ابزارهای مشتقه
🔹 مدیریت ریسک سبد اختیارهای معامله

📱 کانال تلگرام دوره‌های کوتاه‌مدت دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

👤 استاد دوره: دکتر شیوا زمانی

👥 میهمان صنعت: محمدحسین رحمتی

📖 اطلاعات بیشتر و مطالعه بروشور دوره

📌 لینک پیش‌ثبت‌نام

📞 در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، فرم تماس و درخواست مشاوره را تکمیل نمایید.


Forward from: مدرسه کسب وکار
💢۵ خصوصیت افراد سمّی که شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد

همه‌ی ما در زندگی خود افرادی را می‌شناسیم که آسیب های وارد شده از جانب آنها، از مزیت‌هایشان بیشتر است. با این وجود، تشخیص اینگونه از افراد سمی کار چندان دشواری نیست؛ بلکه مشکل اینجاست که می دانیم باید از چه کسی فاصله بگیریم، اما نمی دانیم که چطور باید این کار را انجام دهیم.

در ادامه، با ۵ خصوصیت افراد سمی آشنا می شوید که در محیط کار باید از آنها فاصله بگیرید؛ در غیر اینصورت، در معرض خطر آسیب های آنها قرار می گیرید:

۱. افرادی که آیه‌ی یاس می‌خوانند

همیشه و در تمامی محیط های کاری، یک نفر وجود دارد که با چشم‌انداز و نگرش منفی خود، دل و دماغ افراد دیگر را از بین می برد. همیشه بعد از صحبت کردن با آنها، احساس نا امیدی و ناراحتی به شما دست می دهد تا آنجایی‌که احساس خوبی نسبت به خودتان و شرایط کاری نداشته باشید. تا حد امکان تلاش کنید که از اینگونه افراد فاصله بگیرید.

۲. افرادی که دائما حرف می‌زنند

گفتگو و مکالمه برای برقراری ارتباط و صمیمی شدن با افراد در محیط کاری، روش بسیار مناسبی است؛ اما باید مرز میان اتمام مکالمه و آغاز کار و بهره وری را نیز رعایت کرد. اینگونه از افراد می توانند تمام بهره وری شما را از بین ببرند. تا زمانیکه همه ی کارهای خود را انجام نداده اید و می دانید که در طول روز کاری، هیچ برنامه ی دیگری ندارید، گفتگو با این افراد را آغاز نکنید.

۳. افرادی که دائما با شما رقابت می‌کنند

رقابت کردن با افراد هم‌رده با فعالیت های مشابه، بسیار طبیعی است؛ اما به خاطر داشته باشید که این رقابت، از مرز سلامت خارج نشود. گاهی اوقات از افرادی که با آنها رقابت دارید، فاصله بگیرید و خودتان را با خودتان مقایسه کنید و محک بزنید. گاهی اوقات، کاری که انجام داده‌اید، بیشتر از حد کفایت است.

۴. افرادی که دائما شکایت می‌کنند

اینگونه از افراد صرفا منفی‌گرا یا بدبین نیستند، اما همیشه از کاری که انجام می دهند و یا وظایفی که به آنها محول شده، شکایت می کنند. تلاش کنید که در کارهای تیمی، با این افراد در یک گروه قرار نگیرید. بدین ترتیب از کاری که انجام می دهید، لذت خواهید برد.

۵. کسانی که اصلا به حرف‌های شما گوش نمی‌دهند

همه‌ی ما این فرد را در محیط کار خود می شناسیم، افرادی که تا زمان تحویل کار آنها، باید همه چیز، از دستورالعمل ها گرفته تا مهلت و محدوده‌ی زمانی تحویل کار را پنج مرتبه برای آنها توضیح داد. ترجیحا کارها را به افراد دیگر بسپارید و تا حد امکان، در زمان خود صرفه‌جویی کرده و این زمان را به انجام کارهای مهم تر اختصاص دهید.

✍ منبع: inc

@business_school2022


Forward from: دانشکده مدیریت و اقتصاد شریف
🎓 دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

📚 «کسب‌وکارهای پلتفرمی»

🔸 در دنیای دیجیتال امروز، راه‌اندازی و مدیریت کسب‌وکارهای پلتفرمی نیازمند دانشی عمیق و مهارت‌هایی خاص است. این کسب‌وکارها با بهره‌گیری از مدل‌های نوین و همسویی با تحول دیجیتال جهانی، فرصت‌های بی‌نظیری را فراهم می‌کنند.

در این دوره، شما با اصول و مبانی کسب‌وکارهای دیجیتال آشنا می‌شوید و یاد می‌گیرید چگونه با طراحی مدل‌های کسب‌وکار مبتنی بر پلتفرم، نقش موثری در اکوسیستم نوآوری ایفا کنید.

📌 ویژه فعالین کسب‌وکار و کارآفرینان

👤 استاد دوره: حامد تاج‌الدین (هم‌بنیان‌گذار آچاره و اوبار)

👥 میهمان صنعت: اشکان ارمندهی (مدیرعامل دیوار)

📖
مطالعه بروشور دوره

📌 لینکپیش‌ثبت‌نام

📞 در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، فرم تماس و درخواست مشاوره را تکمیل نمایید.

📱 کانال تلگرام


💢کدوم رو میشه بهتر کرد؟

✍مجله مشاور مدیریت

@transformation_m


🎓 دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

📚 «تحقیقات بازاریابی پیشرفته»

‼️ تحقیقات بازاریابی پیشرفته، فرصتی برای کسب‌ درآمد از تحلیل داده

🔹 آموزش و اجرای پروژه‌های تحقیقات بازاریابی در حوزه‌های قیمت‌گذاری، بخش‌بندی بازار، طراحی محصول و خدمت جدید و سنجش رضایت و وفاداری مشتری از ابتدا تا انتها (تعریف مسئله، طراحی پرسشنامه، تحلیل داده)
🔹 استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و اکسل برای اجرای کم‌‌هزینه‌تر و سریعتر تحقیقات بازاریابی
🔹 تحلیل داده‌ها به صورت Tabulation

👤 استاد دوره: دکتر شیرین اصلانی

👥 میهمان صنعت: دکتر مهران افشار

📖 مطالعه بروشور دوره

📌 لینکپیش‌ثبت‌نام

📞 در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، فرم تماس و درخواست مشاوره را تکمیل نمایید.

📱 کانال تلگرام


💢آقای کن بلانچارد می گوید: بازخورد صبحانه قهرمانان هست. از آنجایی که قهرمانان مهم‌ترین و اصلی ترین وعده غذایی‌شان صبحانه می باشد؛ پس اگر می خواهید شما نیز یک قهرمان باشید و یا به اصطلاحی از حداکثر پتانسیل خود استفاده کنید، باید بازخورد بگیرید.

ما وقتی سخنان آدم ها را می شنویم، از آنها سوال می پرسیم و باز دوباره می شنویم‌شان و دوباره سوال می پرسیم؛ در این بین ممکن است برداشت هایی از گفته ها، ویژگی ها و عملکردهای فرد مقابل کسب کنیم و آنها را به فرد مقابل بگوییم. این عمل همان بازخورد است.

بازخورد: پیامی که از طرف کوچ به منظور فراهم آوردن آگاهی، در اختیار کوچی (مراجعه کننده) قرار می گیرد. فلسفه ی بازخورد دادن این است که همه ما یکسری نقاط کور داریم و یکسری ویژگی هایی داریم که آنها را نمی بینیم و نسبت به آنها ناآگاه هستیم، ولی دیگران می بینند و می توانند با بازخورد دادن به ما کمک کنند. پس شما باید مهارت بازخورد دادن و گرفتن را در خودتان تقویت کنید تا بتوانید به طور مؤثر بازخورد بدهید؛ بازخوردی که به بهبود و توسعه فرد مقابل کمک کند.

یادتان باشد بازخوردها با هدف بهبود هستند نه تخریب! ما باید با ارائه بازخوردهای منصفانه، بدون قضاوت و درست، به افراد کمک کنیم که به خوبی شرایط موجودشان را ببینند و در نتیجه عملکرد بهتری نسبت به گذشته در زندگی شخصی و کسب و کارشان داشته باشند.

✍کانال مدیریت منابع انسانی

@transformation_m


Forward from: مهارت های مدیریت
💢 اگر می‌خواین تیمی داشته باشین که بهره‌وری بالایی داره و دوست دارین اعضای تیمون مسئولیت‌پذیر و باانگیزه باشن، باید بهشون نشون بدین که ارزشمند هستن.

🔹زمانی که افراد توی محیط کار یا توی هر ارتباط دیگه‌ای احساس ارزشمند بودن کنن، اعتمادبه‌نفس و انگیزه می‌گیرن. بنابراین به‌عنوان یه مدیر و رهبر یکی از وظایف ‌شما‌ اینه که‌ مطمئن بشین به افراد این حس رو می‌دین و ازشون قدردانی کنین. اما چطوری؟ توی این پست ببینین.

✍ تکراسا

@management_skill


🎓 دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

📚 «استارت‌آپ فایننس»

📌 مناسب برای استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای کوچک و متوسط (SMB)

🔹 آموزش روش‌های ارزیابی و ارزش‌گذاری استارت‌آپ‌ها
🔹 آموزش طراحی بیزینس‌پلن و ارائه راهکارهای مالی
🔹 نحوه ارزیابی با استفاده از شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI)
🔹 آشنایی با روش‌های تامین مالی بنگاه

👤 استاد دوره: فرشاد حق‌پناه

👥 میهمان صنعت: امیرسینا جیرفتی

📖 مطالعه بروشور دوره

📌 لینکپیش‌ثبت‌نام

📞 در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، فرم تماس و درخواست مشاوره را تکمیل نمایید.

📱 کانال تلگرام


💢رهبرانی که متکبر شده اند!!

بارها و بارها در جهان کسب ‌و کار شاهد آن هستیم که برخی از رهبران شرکتهای موفق بواسطه کسب موفقیت های پی در پی دچار  غرور و نخوت شده و درنهایت زمین می‌ خورند؛
آنان را تکبری فرا می‌ گیرد که باعث می‌ شود موفقیت را حق مسلم خود بدانند و نه چیزی که هر روز باید برای به دست آوردنش تلاش کنند و بخشی از آن را مدیون کارکنان خود بدانند.

✍جف بزوس برای جلوگیری از تکبر رهبران آمازون پیشنهاد می کند تا رهبران خطای خود را بلندبلند بازگو ‌ کنند و بدین ترتیب آمادگی انتقاد از خود را بدست آورند.

به اعتقاد جف، تنها ابزار برای جلوگیری از تکبر آمازونی‌ها اعلام خطاهایشان هست.

✍ کانال مدیریت منابع انسانی

@transformation_m


🌲  همراهان گرامی 🌲

در ادامه آدرس چند کانال ارزشمند خدمت شما تقدیم می شود.

🔸شاید رمز توسعه فردی و موفقیت شغلی شما در سال ۱۴۰۳ در یکی از نکاتی باشد که در این کانال ها ارائه شده است.

👇👇👇👇👇👇👇👇

💢مدیریت رفتار سازمانی
@organizationalbehavior

✅مهارت های مدیریت
@management_skill

🈵 برنامه ریزی و مدیریت زمان
@planing_tm

⭕️تکنیک های مدیریت
@management_technique

❌مدیریت به زبان ساده
@management_simple

🈷 مهارت های زندگی
@life_skills2022

🆗 موفقیت و توسعه فردی
@success_pd

💲 هوش مالی
@fqskill

✝ تفکر استراتژیک
@strategym_academy

🉑 تعالی منابع انسانی
@hrm_academy

📠 مدرسه کسب وکار
@business_school2022

💄ترفند بازاریابی
@tarfandbazaryabi

🏦 آکادمی استارتاپ و کارآفرینی
@startups_academy

🎯 تغییر و تحول سازمانی
@transformation_m

🆗  مدیریت کسب وکار MBA &DBA
@mba_event


📌چارگون برگزار می‌کند:
وبینار رایگان بلوغ سازمانی با اتوماسیون اداری جامع


🔻اتوماسیون اداری جامع با تسهیل در ارتباطات داخلی و خارجی و یکپارچگی با سایر سیستم‌های سازمانی، به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در مسیر تحول دیجیتال گام بردارند و عملکرد کلی خود را بهبود بخشند.

✅ این وبینار به شما کمک می‌کند تا با مزایای اتوماسیون اداری جامع آشنا شوید و دریابید که چگونه می‌تواند بلوغ سازمانی شما را ارتقا دهد.

🔹آنچه در وبینار بلوغ سازمانی با اتوماسیون اداری جامع خواهیم گفت:

- بهبود مستمر تجربه و رابط کاربری در مکاتبات
- مدیریت و پیگیری اقدامات جلسه
- مدیریت و پایش پیشرفت کارها و وظایف
- نگاهی نو به مدیریت، حفظ و نگهداشت اسناد سازمان
- رونمایی از هوش تجاری در اتوماسیون اداری


🔻مخاطبان:
مدیران و کارکنان سازمان‌ها
صاحبان کسب و کار
متخصصان حوزه فناوری اطلاعات

💢زمان برگزاری:
31 تیرماه، ساعت 11 الی 13

اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام:

http://b2n.ir/d93390

🆔@chargoon

20 last posts shown.

3 327

subscribers
Channel statistics