Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
Usuwanie bez śladu
Wiadomości, czaty, historię połączeń i utworzone przez siebie grupy możesz w każdej chwili całkowicie usunąć. Po prostu dokonaj selekcji i zaznacz pole wyboru, aby usunąć je u wszystkich uczestników – usunięte elementy nie pozostawiają śladu, dając Ci pełną kontrolę nad swoim cyfrowym śladem.
Wiadomości, czaty, historię połączeń i utworzone przez siebie grupy możesz w każdej chwili całkowicie usunąć. Po prostu dokonaj selekcji i zaznacz pole wyboru, aby usunąć je u wszystkich uczestników – usunięte elementy nie pozostawiają śladu, dając Ci pełną kontrolę nad swoim cyfrowym śladem.