مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


👨‍👨‍👧مرکز مجازی بیوتکنولوژی کشور 👪
💥مشاوره رایگان بیمارهای ژنتیکی و سرطانها
💥تدریس بیوشیمی،ژنتیک، بیوتکنولوژی و ...
💥همکاری در پایان نامه و ...
🆔 @MedicalGeneticist
📢تبلیغات👇
@Advertisement_Bio
♻️کانال دیوار آمایشگاه و بیولوژی 👇
@Lab_Wall

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


@Biotechnology_Centre_الکتروفورز_در_ميدان_ضربانی_PFGE.pdf
1.4Мб
#PFGE

🔰الکتروفورز در ميدان ضربانی (PFGE)🔰

☄️Pulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE)☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال

🧬Instagram Link🧬



👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧


@Biotechnology_Centre_بیوتروریسم_و_تشخیص_زود_هنگام_عوامل_بیوتروریسم.pdf
2.3Мб
#بیوتروریسم

🔰بیوتروریسم و تشخیص زود هنگام عوامل بیوتروریسم بوسیله نانوسنسورها🔰

✍️مرجان مجابی✍️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال

🧬Instagram Link🧬



👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧


#SWIFT

🔰دانشمندان یکی از اجزای مهم قلب را پرینت سه بعدی کردند.🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍تیمی از محققان موسسه «Wyss» هاروارد، تکنیکی برای چاپ سه بعدی ماکروفیلامنت‌های بلند قلبی به کار گرفته‌اند که به رشته‌های ماهیچه مانند تبدیل شده و قابلیت انقباض دارد. از آنجا که این فیلامنت‌ها در درمان بازسازی قلب به کار می‌آیند، بزرگترین چالش دانشمندان هماهنگ کردن اجزای پیچیده قلب با جز جدید بود. در این تکنیک جدید از پرینتر سه بعدی و فناوری چاپ زیستی «SWIFT» استفاده شده است.

🖍پیش از این دانشمندان موفق شده بودند با استفاده از پرینتر سه بعدی، سیلیکون و حتی سلول‌های خود بیمار، بخش‌هایی از قلب را تولید کنند. اما این اجزا عملکردی مطابق واقعیت نداشتند و امکان استفاده از آن‌ها برای ترمیم قلب وجود نداشت.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍در این روش، دانشمندان پلتفرمی با 1050 سوراخ عمیق (چاه) ایجاد کردند که در هرکدام دو ستون میکروسکوپی وجود داشت. دانشمندان این چاه‌ها را با سلول‌های بنیادی و کلاژن پروتئین و سلول‌هایی که برای تشکیل بافت استفاده می‌شوند، پر کردند.

🖍این ترکیب با رشد سلول‌های بنیادی تبدیل به یک بافت متراکم می‌شود. این فقط یک قطعه کوچک از قلب انسان است. این فناوری خروجی نسبتا بالایی دارد، اما پیش از آنکه به عنوان یک قلب ارگانیک که با استفاده از پرینتر سه بعدی چاپ شده در اختیار پزشکان قرار بگیرد، باید مطالعات بیشتری بر روی آن انجام شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍این گروه تحقیقاتی معتقد است تکنیک به کار برده شده می‌تواند برای درمان اسکارهای ایجاد شده پس از حمله قلبی مفید باشد. آن‌ها امیدوارند با پیشرفت این تکنولوژی، به نوزادان مبتلا به نواقص مادرزادی در ناحیه قلب نیز کمک کنند تا مشکلات دائمی برای آن‌ها بوجود نیاید.

⤵️Engadget

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


Репост из: Неизвестно
آغاز ثبت نام دوره های تابستانی با شرایط
ویژه بصورت آنلاین با پلت فرم بسیار پیشرفته آموزشی با سبک جدید آموزش

عناوین دوره ها
1- دوره پروپوزال نویسی و مقاله نویسی
2- دوره طراحی واکسن
3- دوره آزمایشگاه میکروب شناسی
4- دوره روش های مولکولی و طراحی پرایمر
5- دوره کشت سلولی
6- دوره کار با حیوانات آزمایشگاهی

📔دریافت مدرک معتبر بین المللی با کد نامبر قابل پیگیری

🔬کلیه دوره ها پژوهش محور خواهد بود

⏱فرصت رو از دست ندید و از تعطیلات تابستان برای سرمایه گذاری برای آینده علمیتون استفاده کنید 🌷🌺

📞شماره واتس آپ
09389328839
https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/ @microbscience


Репост из: Неизвестно
💎کارگاه آنلاین تخصصی کار با حیوانات آزمایشگاهی به سبک جدید اولین بار در ایران بصورت جامع و تخصصی گام به گام از مبتدی تا پیشرفته

مباحث آموزش شامل:
1- خصوصیات فیزیولوژیکی حیوان
2- مقید کردن حیوان
3- روش های مختلف تزریق
4- روش های مختلف خونگیری
5- روش گاواژ
6- تشریح آناتومی حیوان
7- روش های مختلف بیهوشی

🍀 دریافت مدرک معتبر بین المللی از انگلستان با کدنامبر قابل پیگیری

⏱شرکت در این دوره به منزله سرمایه گذاری علمی و افزایش ارتقاء سطح رزومه می باشد

🎯 100% مفید از نظر رزومه علمی و کاری در ایران و خارج از ایران

🌸بعد از اتمام دوره دانشجو قادر خواهد بود در پروژه های علمی که نیاز به کار با حیوان آزمایشگاهی هست، مسلط شود.

⏳مدت زمان کلاس (16 ساعت) خواهد بود.....بررسی میزان رضایت دانشجویان از کلاس های قبلی در هایلایت کانال

https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/
📞ظرفیت محدود......جهت اطلاعات بیشتر .....پیام به شماره واتس اپ
09389328839


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#NGS

🔰بیوانفورماتیک برای توالی‌یابی نسل بعدی (NGS)🔰

☄️Bioinformatics for Next Generation Sequencing FREE Webinar☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#Ensembl

🔰آموزش مرورگر ژنوم Ensembl🔰

☄️Ensembl Genome Browser☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


#Longevity_Tech

🔰فناوری مقابله با پیری در راه است، چگونه خودمان را برای آن آماده کنیم؟🔰
🌟
@Biotechnology_Centre🌟
🖍میلیاردرهایی مانند «جف بزوس» بر این باورند که پیری نوعی بیماری است که می‌توان شدت گرفتن آن در بدن را کند، متوقف و یا حتی معکوس کرد. سپتامبر گذشته، مشخص شد که بزوس در آلتوس لبز «Altos Labs»، شرکتی که به دنبال فناوری برنامه‌ریزی مجدد بیولوژیکی است، سرمایه‌گذاری کرده است.

🖍«برنامه‌ریزی مجدد» اصطلاح علمی برای جوان کردن سلول‌های پیر و یا همان تکنولوژی ضدپیری است. این تکنولوژی در سال 2012 توسط دانشمند ژاپنی «شینیا یاماناکا» کشف شد و «اکسیر حیات» نام گرفت.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍بزوس و آلتوس لبز در این مسیر تنها نیستند. آزمایشگاه «Calico» تحت حمایت گوگل نیز بر طول عمر از طریق برنامه‌ریزی‌های سلامت تمرکز دارد. از جمله دیگر شرکت‌های فعال در این زمینه می‌توان به « Lineage Cell Therapeutics»، « Raffles Capital Management» و «Wells Fargo» اشاره کرد. در مجموع انتظار می‌رود تکنولوژی ضدپیری تا سال 2026 به ارزشی بیش از 64 میلیارد دلار برسد. به عبارت دیگر، در حدود 45% نسبت به سال 2020 افزایش پیدا کند.

◀️چه طرز فکری پشت فرآیند ضدپیری وجود دارد؟

🖍برای پاسخ به این سوال می‌توان به نقطه مقابل نگاه کرد. اکثر ما روند پیری را بدیهی می‌دانیم. قبول داریم که زنان به صورت میانگین 81.2 سال و مردان 76.4 سال عمر می‌کنند. علاوه بر این، هیچکس را نمی‌توان برای داشتن چنین تفکری سرزنش کرد. این تفکر نسل‌هاست که در ذهن ما نهادینه شده است. ما مرگ را اجتناب‌ناپذیر و جوانی را گذرا می‌دانیم.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍اما پزشکی تکامل یافته است. نوآوری‌هایی مانند توالی‌یابی ژنوم، رونویسی RNA، اصلاح کردن Wntها، ژن درمانی و تغییر سلول‌های بنیادی از جمله فناوری‌هایی هستند که میلیاردرهای جهان بر روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنند تا تکنولوژی ضدپیری پیشرفت کند.

◀️چگونه طرز فکر خود را درباره پیربودن تغییر دهیم؟

🖍برای تغییر طرز فکر خود درباره فرآیند ضدپیری نیاز است که شش حوزه اساسی زندگی را مورد بررسی قرار دهیم. این شش حوزه تمام اصل و فرع زندگی ما را دربرمی‌گیرند. پس بهتر است با دید متفاوتی آن‌ها را مجددا بررسی کرد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
👈باورها: اکثر افراد گمان می‌کنند که با رسیدن به هفتاد سالگی زندگی‌شان رو به پایان خواهد بود. از سویی دیگر، برخی افراد گمان می‌کنند پیری تنها یک بیماری است که با پیشرفت تکنولوژی قابل درمان و پیشگیری است. با تغییر باورها می‌توان دیدگاه جدیدی نسبت به زندگی داشت.

👈رژیم رسانه‌ای: فیلم‌ها، کتاب‌ها، شبکه‌های مجازی و مقالاتی که می‌خوانیم تاثیر عمیثی بر نحوه تفکر ما دارند. آیا رسانه‌هایی که با آن‌ها سروکار داریم، طرز فکر ما در برابر تکنولوژی ضدپیری را تقویت می‌کنند؟

👈ارتباطات: افرادی که با آن‌ها وقت می‌گذارنیم طرز فکر ما را شکل می‌دهند. آیا درطول روز با افرادی سروکار داریم که دائما نگران مرگ هستند؟ آیا بهتر نیست با افراد جوان که امید و انگیزه بیشتری برای زندگی دارند، رفت و آمد کنیم؟
🌟@Biotechnology_Centre🌟
👈عادات خواب: ما از نظر فیزیولوژیکی به هشت ساعت خواب در شبانه روز نیاز داریم. آیا سعی می‌کنیم تا خواب کافی باکیفیت داشته باشیم؟

👈رژیم غذایی: بدن ما دقیقا همان چیزی است که می‌خوریم. مواد مغذی به بدن انرژی می‌دهند تا سرحال باشند. آیا در مصرف غذاهای خوشمزه که از قند و چربی بالایی برخوردار هستند، مراقب هستیم؟ همه ما نیاز به رعایت یک رژیم غذایی معقولانه داریم.

👈ورزش: ورزش پارامتر بسیار مهمی در تعیین سلامتی است – به خصوص ورزش‌هایی که حجم توده عضلانی را افزایش می‌دهند. آیا حداقل سه بار در هفته ورزش می‌کنیم؟
🌟@Biotechnology_Centre🌟
👈پایه‌گذاری یک ذهنیت تنها به آنچه در اطراف ما درجریان است، بستگی دارد. ما باید با میلیاردرهایی مانند بزوس همراه باشیم تا از پیشرفت تکنولوژی ضدپیری عقب نمانیم.

⤵️Fast Company

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


#E_SKIN

🔰پوست الکترونیکی با قابلیت حس کردن درد: محققان این پوست الکترونیکی را با نوع جدیدی از سیستم پردازشی مبتنی بر «ترانزیستورهای سیناپسی» توسعه‌ داده‌اند که مسیرهای عصبی مغز را برای یادگیری، تقلید می‌کند. این پوست می‌تواند درد را حس کند که نتیجه‌اش امکان خلق نسل جدیدی از ربات‌های هوشمند با حسی مشابه انسان است. این پوست قادر به «یادگیری توزیع شده» در سطح سخت افزار است، بنابراین پیش از واکنش نشان دادن، نیازی به ارسال و دریافت پیام از پردازنده مرکزی ندارد. بجای اینکار با کاهش میزان محاسبات مورد نیاز، فرایند پاسخ به لمس را تا حد زیادی سریع‌تر می‌کند. داحیا توسعه این پوست را یک قدم به سمت جلو واقعی برای تولید انبوه پوست «نورومورفیک» می‌داند: «به باور ما، توسعه این پوست یک قدم رو به جلو واقعی برای تولید انبوه پوست الکترونیکی چاپی نورومورفیک با قابلیت پاسخگویی مناسب به محرک‌ها محسوب می‌شود.»🔰

☄️E-SKIN THAT CAN FEEL PAIN COULD CREATE NEW GENERATION OF TOUCH-SENSITIVE ROBOTS☄️

⤵️gla

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


#walk_and_dementia

🔰آهسته راه رفتن نشانه ابتلا به زوال عقل است، دانشمندان در جدیدترین یافته های خود به این نتیجه رسیده اند که بین سرعت راه رفتن و کاهش عملکرد ذهنی ارتباط وجود دارد. تحقیقات نشان می دهد که بین سرعت راه رفتن و کاهش عملکرد ذهنی ارتباط وجود دارد. این مطالعه شامل حدود ۱۷ هزار بزرگسال بالای ۶۵ سال بود و نشان داد کسانی که سالانه حدود ۵ درصد کُندتر راه می‌روند و همچنین کاهش حافظه داشتند، با بیشترین احتمال ابتلاء به زوال عقل روبرو بودند. تحقیقات نشان می‌دهد که ارتباط بین سرعت راه رفتن و کاهش عملکرد ذهنی ممکن است به دلیل کوچک شدن هیپوکامپ سمت راست مغز باشد، بخشی از مغز که وظیفه یادگیری، خاطرات و توانایی یافتن راه را بر عهده دارد. مطالعات قبلی همچنین نشان داده‌اند که ورزش‌های هوازی مانند پیاده‌روی سریع، دویدن، شنا، دوچرخه‌سواری و رقصیدن می‌توانند هیپوکامپ را بزرگ کرده و برخی از نواحی حافظه را بهبود بخشند.🔰

☄️How fast you walk could be a sign of dementia☄️

⤵️CNN

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


#چوب_آزمایشگاهی

🔰تلاش برای جلوگیری از قطع درختان؛ دانشمندان روی تولید چوب آزمایشگاهی کار می‌کنند.🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍تیمی از محققان MIT با استفاده از تکنیک جدیدی، موفق به توسعه الوارهای چوبی آزمایشگاهی در هر شکل و اندازه‌ای شده‌اند. بنابراین، در این روش، برای ساخت وسایل چوبی، دیگر نیازی به قطع کردن درختان وجود ندارد و همه چیز در آزمایشگاه ساخته می‌شود.

🖍محققان در آزمایش‌های خود، سلول‌هایی را از برگ‌های یک گیاه گلدار به نام Zinnia elegans جمع‌آوری کرده‌اند و سپس آن‌ها را برای چندین روز، در یک محیط مایع نگهداری کرده‌اند. در مرحله بعد، سلول‌های گیاهی آن‌ها وارد یک محیط مبتنی بر ژل مملو از مواد مغذی و هورمون‌ها شده است.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍پس از مدتی، دانشمندان متوجه شدند که سلول‌های گیاهی جدیدی در طول این آزمایش ایجاد شده‌ است. آن‌ها همچنین متوجه شدند که با تغییر غلظت هورمون‌های موجود در محیط ژل، می‌توانند خواص فیزیکی و مکانیکی سلول‌های تازه رشد کرده را کنترل کنند. به عنوان مثال، غلظت بیشتر آن، باعث سفت شدن مواد گیاهی می‌شوند.

🖍«اشلی بکویث»، محقق ارشد، در توضح نقش هورمون‌ها در رشد سلول‌های گیاهی می‌گوید: «در بدن انسان، هورمون‌هایی وجود دارد که تعیین می‌کنند، سلول‌ها به چه صورتی رشد می‌کنند و ویژگی‌های خاص آن‌ها چگونه پدیدار می‌شود. به همین ترتیب، با تغییر غلظت هورمون محیط، سلول‌های گیاهی نیز واکنش متفاوتی نشان می‌دهند. فقط با دستکاری این مقادیر کوچک شیمیایی، می‌توانیم تغییرات بسیار چشمگیری از نظر فیزیکی ایجاد کنیم.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍بکویث و تیم او همچنین موفق شدند تا ساختارهای طراحی شده خود را با استفاده از روش‌های سه بعدی، چاپ کنند. سپس این مواد گیاهی آزمایشگاهی، به مدت سه ماه در تاریکی مطلق قرار داده شدند تا دانشمندان متوجه شوند که با سرعتی دو برابر یک درخت معمولی رشد می‌کند.

🖍نکته قابل توجه دیگر اینکه در روش جدید، هیچ زباله‌ای نیز تولید نمی‌شود و می‌توان از آن برای تولید لوازم مختلف با هر شکل و اندازه‌ای استفاده کرد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍بکویث در ادامه توضیح می‌دهد: «ایده اصلی این است که با استفاده از این مواد گیاهی، بتوانید لوازم خود را به همان شکلی که نیاز دارید رشد دهید. بنابراین دیگر نیازی به ماشین‌کاری وجود ندارد که این امر باعث کاهش مقدار انرژی مصرفی و ضایعات می‌شود.»

🖍با این وجود، این تکنیک هنوز در مراحل اولیه توسعه خود قرار دارد و برای تولید لوازم چوبی با این رویکرد، باید تحقیقات و آزمایش‌های بیشتری انجام شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍گفته می‌شود که انسان‌ها سالانه حدود 15 میلیارد درخت را قطع می‌کنند و از جنگل زدایی، به عنوان یکی از دلایل اصلی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیم یاد می‌شود که جهان ما هم اکنون در حال مواجهه با آن است. اگر آزمایش‌های دانشمندان در آینده موفقیت آمیز باشد، چوب‌های آزمایشگاهی می‌توانند کمک بسیار زیادی به جلوگیری از قطع درختان و جنگل زدایی شوند.

⤵️MIT News | Massachusetts Institute of Technology

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


Blue_Biotechnology__From_Gene_to.pdf
12.6Мб
#بیوتکنولوژی

🔰بیوتکنولوژی آبی: از ژن تا محصولات فعال زیستی🔰

☄️Blue Biotechnology: From Gene to Bioactive Product By Werner E. G. Müller, Heinz C. Schröder, Xiaohong Wang☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧


Comprehensive Biotechnology.pdf
101.7Мб
#بیوتکنولوژی

🔰بیوتکنولوژی جامع🔰

☄️Comprehensive Biotechnology☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧


#پیونده_گوش_پرینت_سه_بعدی_شده

🔰برای اولین بار در جهان: پیوند موفق گوش پرینت سه‌بعدی شده به زنی 20 ساله🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍پزشکان برای اولین بار موفق شدند گوش زنده‌ای را به صورت سه بعدی پرینت شده بود به زن 20 ساله‌‌ای که از نقص مادرزادی «میکروتیانامید» عدم رشد گوش رنج می‌برد پیوند بزنند.

🖍«میکروتیانامید» نوعی نقص مادرزادی است که منجر به عدم رشد گوش می‌شود. پزشکان تخمین می‌زنند از هر ده هزار نفر، یک تا پنج نفر در شدت‌های مختلف به این بیماری دچار می‌شوند. آن‌ها برای درمان این بیماری دست به جراحی پیوند گوش زنده زدند که به صورت سه بعدی چاپ شده است.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍برای آنکه بتوان یک گوش زنده را به صورت سه بعدی پرینت کرد، ابتدا سلول‌هایی به نام «کندروسیت‌» که مسئول تشکیل غضروف‌های مهم گوش هستند، از گوش آسیب دیده بیمار گرفته می‌شود. در این مورد بیمار زنی 20 ساله بود که گوش راست او در اثر ابتدا به این نقص مادرزادی رشد نکرده بود. تحقیقات نشان داده است گوش راست بیشتر در معرض میکروتیا قرار می‌گیرد.

🖍سپس این سلول‌ها کشت داده شدند تا تکثیر یابند. پس از آنکه سلول‌ها به اندازه کافی تکثیر یافت، تیم آن‌ها را با جوهر زیستی مبتنی بر کلاژن به نام «ColVivo» مخلوط کرد. این جوهر نسخه بیولوژیکی جوهر معمولی پرینتر است. درنهایت، تیم ایمپلنت «AuriNovo» را که اندازه و شکل گوش بیمار را نشان می‌داد، پرینت سه بعدی کرد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍«آرتور بونیلا» جراح این پیوند می‌گوید: «در تمام دوران حرفه کاری‌ام منتظر این رخداد بود. این جراحی یک نقطه عطف در علم پزشکی است. بیماری که با گوش راست و بدشکل متولد شده بود، اکنون به کمک پرینتر سه بعدی و از طریق جراحی دارای گوش جدیدی است که بافت آن از سلول‌های بیمار تهیه شده است.»

🖍این عمل بخشی از یک کارآزمایی بالینی است. به این معنا که، این تکنیک هنوز باید چندین مانع دیگر – موارد مربوط به ایمنی این روش جراحی – را پشت سر بگذارد تا به صورت رسمی در حیطه جراحی‌های عمومی قرار گیرد.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍«دن کوهن» مدیرعامل شرکت «3D Bio» - شرکت بیوتکنولوژی همکار در این روش نوآورانه - گفت: «این اولین بار است که یک شرکت بیوتکنولوژی موفق به چاپ سه بعدی یک عضو بدن به صورت زنده شده است. پس از چاپ، این عضو را در بدن فرد متولد شده با نقص عضو کاشتیم. افرادی که عضوی از بدن خود را در اثر حادثه از دست داده‌اند نیز می‌توانند از این روش استفاده کنند.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍جزئیات دقیق دیگری از این عمل هنوز منتشر نشده است، اما طبق گفته شرکت این پوشش پس از پیوند قادر است همانند یک عضو معمولی رشد کرده و با بافت بدن ترکیب شود. کوهن با آسودگی خیال می‌گوید: «ما یک گوش زنده پرورش دادیم و آن را در بدن بیمار کاشتیم.»

⤵️ the Guardian

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧


Репост из: Неизвестно
💎از مزایای دوره قیمت مناسب ..📣 ...مدرک معتبر اروپایی.....تدریس کاملا حرفه ای توسط اساتید با تجربه

🎯بدلیل مدرک معتبر اروپایی 100% مفید از نظر رزومه علمی و کاری در ایران و بخصوص افرادی که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران را دارند

🌸در این کارگاه بی نظیر، روش های مولکولی و طراحی پرایمر به همراه بررسی خطاهای احتمالی و تفسیر نتایج با اساتید کاملا حرفه ای، به صورت آنلاین آموزش داده خواهد شد.

🔬بسیار مفید برای همه رشته های علوم زیستی (حتی غیرزیستی)
⏳زمان و تعداد جلسات کلاس، 6جلسه (18ساعت) خواهد بود
https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/
📞لطفا بخش هایلایت نظرات دانشجویان در کانال اینستاگرام ما رو مطالعه بفرمائید......جهت اطلاعات بیشتر ...پیام به شماره واتس اپ
09389328839
ظرفیت محدود


Репост из: Неизвестно
💎جامع ترین کارآموزی طراحی ایمونوانفورماتیکی واکسن بصورت جامع و تخصصی گام به گام از مبتدی تا پیشرفته

مباحث آموزش شامل:
1- مباحث ایمونولوژی مرتبط با واکسن
2- مباحث بیوانفورماتیک مرتبط با واکسن
3- مباحث جامع و کامل ایمونوانفورماتیک در طراحی واکسن
4- داکینگ مولکولی

🍀 دریافت مدرک معتبر بین المللی اروپایی به همراه کد تأیید قابل پیگیری

💎قیمت مناسب ..📣 تخفیف دانشجویی ... پرداخت اقساطی و راحت و آسان

⏱شرکت در این دوره به منزله سرمایه گذاری علمی روی خود شخص و افزایش ارتقاء سطح رزومه می باشد

🎯100% مفید از نظر رزومه علمی و کاری در ایران و بخصوص افرادی که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران دارند

🌸در این کارآموزی اگر در زمینه ایمنولوژی و بیوانفورماتیک اطلاعات کمی داشته باشید یا هنوز پاس نکردین به هیچ وجه جای نگرانی نیست و تمامی این موضوعات آموزش داده خواهند شد

🔬بعد از اتمام دوره توانا خواهید بود در نوشتن مقالات علمی و ارسال آن به ژورنال ها و کنگره های معتبر بین المللی

⏳زمان به مدت 2 ماه و 35 ساعت خواهد بود.
https://www.instagram.com/avicenna_biomedical_institute/
📞 پیام به واتس اپ 09389328839




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#بیوتکنولوژی

🔰نام‌گذاری پلاسمیدها و آنزیم‌های محدود کننده🔰

☄️BIOTECHNOLOGY :- Nomenclature of Plasmid and REN☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#ایمونوژنتیک

🔰اصطلاحات پایه‌ای و نامگذاری HLA🔰

☄️HLA: Basic Terminology and Nomenclature☄️

🔫فقط #فوروارد مجاز است.
#اختصاصی_کانال
🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧 @Biotechnology_Centre💧


#Posidonia_australis

🔰بزرگ‌ترین و احتمالا قدیمی‌ترین گیاه دنیا در ساحل استرالیا کشف شد🔰
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍محققان نوعی علفزار دریایی را در ساحل غربی استرالیا کشف کرده‌اند که منطقه‌ای به وسعت 200 کیلومتر مربع را پوشش می‌دهد و ظاهرا بزرگ‌ترین گیاه جهان محسوب می‌شود. این گیاه که می‌تواند پیرترین گیاه جهان هم باشد، اولین بار 4500 سال پیش به وجود آمده و رفته‌رفته وسعت خود را افزایش داده است.

🖍این گیاه در شرایطی کشف شد که محققان دانشگاه استرالیای غربی و دانشگاه فلیندرز مشغول مطالعه تنوع علفزارهای دریایی در منطقه خلیج کوسه بودند. محققان در این پروژه نمونه‌های گیاهی را از سراسر این منطقه گردآوری و بعد 18 هزار شاخص ژنتیکی را بررسی کردند تا نمایه‌های گیاهی منطقه را تهیه کنند.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍لی نتیجه کار آن‌ها را شگفت‌زده کرد چون فقط یک نمونه گیاهی وجود داشت. «جین اجلو»، محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «فقط یک گیاه در فضایی به وسعت 180 کیلومتر در خلیج کوسه گسترده شده و خود را به بزرگ‌ترین گیاه شناخته‌شده زمین تبدیل کرده است. به نظر می‌رسد که این علفزار 200 کیلومتر مربعی فقط از یک جوانه به وجود آمده است.»

🖍این گیاه دریایی حداقل از نظر فضای تحت اشغال خود به راحتی مقام نخست جهانی را در دست گرفته است. رکورد قبلی مربوط به درختی در ایالت یوتای آمریکا بود که Pando نام داشت و فقط 400 متر مربع فضا را در بر می‌گرفت. افزون بر این، محققان می‌گویند اهمیت این گیاه دریایی به سن حداقل 4500 ساله آن هم مربوط می‌شود.
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍این گیاه یک گیاه پلی پلوئیدی است که از والدین خود دو ژنوم کامل دریافت کرده است. این ژنوم‌ها در سایر گیاهان معمولا دو ژنوم نصفه هستند. دکتر «الیزابت سینکلر»، دیگر نویسنده ارشد این مقاله می‌گوید: «گیاهان پلی پلوئید معمولا در محل‌هایی با وضعیت محیطی سخت وجود دارند و غالبا نازا هستند، اما اگر عاملی مانع آن‌ها نشود، می‌توانند به رشد خود ادامه دهند. این گیاه دریایی هم چنین شرایطی داشته است.»
🌟@Biotechnology_Centre🌟
🖍محققان حالا می‌خواهند به مطالعه روی این گیاه ادامه دهند تا از اسرار بیشتری درباره آن پرده بردارند. نتایج تحقیقات فعلی این گروه در مجله Proceedings of the Royal Society B منتشر شده است.

⤵️Proceedings of the Royal Society B

🧬Instagram Link🧬

👨‍👨‍👦مرکز مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور👇👇
💧@Biotechnology_Centre💧

Показано 20 последних публикаций.

3 233

подписчиков
Статистика канала