IUMS ZZA - زن زندگی آزادی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


میخوانیم، مینویسیم، به اشتراک میگذاریم برای آگاهی و آرمان آزادی
#روزی_نیم‌ساعت_کتاب_بخوانیم
@Harriet1free
ناشناس:
https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-992294-GqGLsrH

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


#بخشی_از_کتاب

📚 درباره آزادی | جان استورات میل

کسانی که معتقدند بستن دهان مخالفان فکری زیانی ندارد باید در نظر بگیرند که در نتیجه این خاموشی اولا فرصت عادلانه‌ای به عقاید مخالف داده نمیشود که اگر بر حقند حقانیت خود را اثبات کنند و دیگر آن که آن قسمت از این عقاید که آزادی بحث ممکن بود بطلان آنها را نشان دهد در نتیجه سکوت هرچند منتشر نمیشوند از میان هم نمیروند و به جا میمانند.

اما زیان بزرگ در ممنوع کردن بحثی که از آن نتیجه ای مخالف عقاید مقبول گرفته شود به صاحب عقیده نمیرسد بلکه به مردمی میرسد که در نتیجه این منع، نمو و پیشرفت ذهن آنها متوقف میشود و عقل آنها از وحشت طغیان، راه و رسم بردگی در پیش میگیرد.


چه بسیار ذهن‌های روشن و قابل که چون با
منش سست و ترس همراهند یارای آن ندارند که افکار خود را با دلیری و قدرت پیگیری کنند و به نتیجه منطقی خود برسانند از ترس آن که مبادا نتیجه ای که به دست میآید در نظر توده عوام مخالفت با دین یا اخلاق خوانده شود. اما زیانی که از این بابت به جهان وارد میآید اندازه نتوان
گرفت. آزادی تفکر نه تنها به این دلیل که به برکت آن متفکران بزرگ به وجود آیند ضروری است بلکه همان قدر و حتی بیشتر به این دلیل لازم است که در نتیجه آن توده مردمان به حدی از بلوغ فکری که استعداد آن را دارند برسند..


▪️قسمت هفتم

- قسمت ششم
- قسمت پنجم
- قسمت چهارم
- قسمت سوم
- قسمت دوم
- قسمت اول


#روزی_نیم‌ساعت_کتاب_بخوانیم


🏴 @IUMS_ZZA


❗️نکاتی از رشته توییت ابراهیم الاصیل، فعال سوریه ای، حاوی توصیه‌هایی مهم برای خیزش انقلابی مردم ایران

▪️پتانسیل مسیر شما بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکر می کنید. برنامه ریزی بلندمدت ضروری است و الزامات متفاوتی نسبت به اعتراض دارد. استراتژی بسیار مهمتر از اعتراض است.

▪️در مورد آنچه می خواهید بحث کنید، نه فقط در مورد آنچه که نمی خواهید. اعتراضات مردمی ائتلافی از گروه‌های مختلف با دشمن مشترک است. راه‌هایی برای پیوستن افراد بر اساس سطح ریسکی که مایل به پذیرش هستند ایجاد کنید. هرگز کسی را بیگانه نکنید و در را نبندید.

▪️خودتان را نقد کنید هر چه یک جنبش نقد درونی بیشتری داشته باشد، شانس بقای بیشتری دارد. هر چه بیشتر خودتان را تجزیه و تحلیل کنید، بیشتر می توانید زنده بمانید. قبل از اینکه رژیم نقاط ضعف خود را پیدا کند، آنها را پیدا کنید.

▪️اشتباهات یا اشتباهات معترضان را نادیده نگیرید و هرگز آنها را پنهان نکنید. بسیاری از جنبش ها برتری اخلاقی خود را از دست می دهند وقتی می گویند "بعداً به آن خواهیم رسید، بیایید اکنون روی دشمن مشترک تمرکز کنیم". قبل از هر چیز روی خودتان تمرکز کنید.

▪️در دام "ایران متفاوت است" نیفتید.
اینطور نیست. از دیگران بیاموزید. جنبش‌ها از نیکاراگوئه تا صربستان تا عراق و هنگ کنگ شباهت های زیادی دارند. درست مانند فیزیک قوانینی وجود دارد که برای اعتراضات اعمال می شود، تغییر، و دینامیک قدرت.

▪️مراقب سلامت روان خود باشید. برای دیگران گروه هایی را برای ایجاد کنید تا گفتگو کنند و از نظر احساسی از یکدیگر حمایت کنند. درد و رنج را رمانتیک نکنید.

@JonbesheKian

🏴 @IUMS_ZZA


Репост из: مملکته
#الو مردم آبدانان رفتن ورودی شهر استقبال ‎#سونیا_شریفی. ورودی شهر غلغله‌ست. اولین عکس از آزادیش✌️✌️

@mamlekate


Репост из: @BiChatBot
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
تفنگ‌های پر برای شلیک به مغزهای پر ساخته شده‌اند و مغزهای خالی برای پر کردن این تفنگ‌ها ! از کسی که کتابخانه دارد و کتاب‌های زیادی می‌خواند نباید هراسید، از کسی باید ترسید که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می‌پندارد، ولی هرگز آن را نخوانده است !
"فردریش نیچه"


#بخشی_از_کتاب

📚 درباره آزادی | جان استورات میل


تاریخ نشان میدهد که در دوره‌های مختلف، جوامع این اشتباه مهلک را مرتکب شده و موجب شگفتی و نفرت آیندگان گردیده اند مثال‌های فراوان میتوان ذکر کرد که چگونه جوامع بازوی قانون را به کار برده‌اند تا شریفترین و عالی ترین عقاید و تعالیم را ریشه کن کنند. آنان در ریشه کن کردن آورندگان این تعالیم توفیق یافته اند اما تعالیم آنها را نتوانسته اند از میان ببرند. این تعالیم به جا ماندهاند و از شوخی‌های تاریخ یکی این است که آیندگانی که این تعالیم را پذیرفته‌اند همان تعالیم را برای سلب آزادی دیگران بهانه قرار داده و آن را سپر تعصب خود ساخته اند.

انسانها نباید فراموش کنند که روزی مردی بود که سقراط نام داشت و بین او از یک طرف و دولت و عقاید عموم مردم از طرف دیگر تصادمی پیش آمد که تاریخی است. سقراط در زمانی می‌زیست که مردان بزرگ فراوان بودند ولی کسانی که او و زمان او را خوب میشناختند همگی شهادت داده‌اند که او از بزرگترین و از با تقوی ترین مردان زمان خود بود. وی از طرف همشهریان خود به بهانه بی تقوایی و پراکندن فساد به مرگ محکوم شد.

اتهام زنندگان بر او گفتند که او به هیچ خدایی معتقد نیست و گفتند که تعلیمات او باعث فساد اخلاق جوانان میشود. از خبری که به ما رسیده است میدانیم که دادگاه صمیمانه و از سر اعتقاد او را مجرم تشخیص داد و مردی را که شاید هیچ شخصیت دیگری به اندازۀ او بر گردن بشر حق نداشته باشد مانند جنایت کاران به آغوش مرگ فرستاد.


▪️قسمت ششم

- قسمت پنجم
- قسمت چهارم
- قسمت سوم
- قسمت دوم
- قسمت اول


#روزی_نیم‌ساعت_کتاب_بخوانیم


🏴 @IUMS_ZZA


Репост из: +۱۵۰۰تصویر
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
این صدای ⁧ #ماهان_صدرات⁩ است که دیشب با دوست‌دخترش سوگند، از زندان تماس گرفته و میگوید: «اتفاقی نمیفته نگران نباش دو هفته تحمل کن میام بیرون.» و حالا امروز در یک قدمی اعدام است. سوگند میگوید: «خواهش میکنم صدای ماهان باشید. اجازه ندید زندگی یک انسان بی‌گناه دیگه رو ازمون بگیرن.»


#بخشی_از_کتاب

📚 درباره آزادی | جان استورات میل


طرفداران این فکر میگویند دولت کاملا مجاز و مکلف است که بدخواهانی را که میخواهند اساس این اعتقادات سعادت بخش را سست کنند زیر فشار بگذارد و عمل آنها را ممنوع کند طرفداران این طرز فکر به این وسیله میخواهند خود از مسئولیت این که ضمنآ ادعا کرده باشند قاضی خطاناپذیر عقاید هستند شانه خالی کنند اما هرچند خود را قانع میکنند متوجه نیستند که فرض مصونیت از خطا از یک نقطه به نقطهٔ دیگر منتقل شده است

آنچه من فرض مصونیت از خطا میخوانم، این نیست که کسی از عقیدهای مطمئن باشد. عقیده هر چه میخواهد باشد اما آن است که ما حکم کنیم دیگران هم باید به صحت همین عقیده معتقد باشند بدون این که اجازه دهیم آنها دلایل مخالفت خود را اقامه کنند.
حتی در مورد عقایدی که برای من مسلّم و مقدس است این گستاخی را که بخواهم آنها را بی چون و چرا بر دیگران تحمیل کنم مردود و محکوم میشمارم. هر چند کسی اطمینان داشته باشد که عقیده‌ای نادرست است و نه تنها از نادرستی بلکه از ضرر آن عقیده برای جامعه نیز اطمینان داشته باشد و حتی معتقد باشد که آن عقیده برخلاف اخلاق و برخلاف تقوی است (دو اصطلاح اخیر را من به هیچ وجه تصویب نمیکنم) و حتی اگر در این اعتقاد تمام افراد جامعه پشتیبانش باشد اگر اجازه ندهد عقیده مخالف از خود دفاع ،کند برای خود و برای جامعه خود مصونیت از خطا فرض کرده است

▪️قسمت پنجم

- قسمت چهارم
- قسمت سوم
- قسمت دوم
- قسمت اول


#روزی_نیم‌ساعت_کتاب_بخوانیم


🏴 @IUMS_ZZA


they also demand
time
organization
patience
perseverance
thinking
and invention

به تک تک این کلمات عمیق نیاز داریم برای نتیجه




Репост из: دانشجویان متحد
🔰 پیام آلنکا زوپانچیچ به دانشجویان ایران به مناسبت #روز_دانشجو

♦️به لحاظ تاریخی، اعتراضات دانشجویی نقش ویژه و چشم‌گیری در اکثرِ جنبش‌های رهایی‌بخش ایفا کرده‌اند. هر چند البته، هر جنبش یا مبارزه‌ای، خصلت‌های خاص خودش را دارد و در شرایطِ انضمامی‌ای رخ می‌دهد که به سادگی، از یک بافت و زمینه به دیگری، قابل انتقال نیست.

♦️سیاست‌های اقتصادی، اگر نه بیشتر، درست به اندازه‌ی تفاوت در سیاست‌های دینی، مخرب و ویرانگر بود. نتیجه‌ی این ترکیب دین‌سالاری و سرمایه‌داری، نظامی بود که از نظر اجتماعی به نحوی خاص ویران‌گر بود و پیامدهایی همچون افزایش نابرابری، فقر، از بین رفتن طبقه‌ی متوسط، موقتی شدن قراردادهای کار اکثریت مردم و ... را در بر داشت. طرد زنان از فضای سیاسی و اجتماعی در جمهوری اسلامی، ابتدا با انگیزه‌های دینی صورت گرفت، اما این تفاوت فرهنگی بعداً به نحوی فزاینده، به مثابه‌ی طعمه‌ای برای پرت کردن حواس‌ها از همانندی و شباهت اقتصادی با غرب عمل کرد. این تفاوت فرهنگی، به شکلی رو‌-به-فزونی، به عنوان نقابی برای پوشاندن نبود و غیاب تفاوتی پایدار و واقعی با غرب در سیاست‌های اقتصادی عمل کرد. لذا زنان، به معنای واقعی کلمه، وادار شدند تا این تفاوت بزرگ و مهم را تجسم بخشند و به نمایش گذارند


♦️حکومت ایران، در حالی وارد منازعه‌ای ایدئولوژیک و فرهنگی با آمریکا و غرب شد که، هم‌هنگام، مدلِ غربیِ لیبرالیِ نوینِ سرمایه‌داری را، بی کمترین تغییری، در آغوش کشید و پذیرفت و به عنوانِ مثال، سیاست‌های خصوصی‌سازیِ گسترده و مقررات‌زداییِ اقتصادی را به اجرا درآورد. و بنابراین از این منظر، با صندوق بین‌المللی پول، بسیار هماهنگ و هم‌افق بود

♦️ آنها (شما) در موقعیتی اند که اصرار ورزند تا دال‌هایی نظیر «زندگی» و «آزادی» محتوایِ انضمامی‌ای ورای، هم، بتواره‌گری نوینِ لیبرالی از دموکراسی، و هم پاسخ‌های یکه‌سالارانه یا دین‌سالارانه ولی نه‌کمترسرمایه‌دارانه به این بتواره‌گری از دموکراسی، بیابند. نیاز است تا در اینجا شقی دیگر (شق سومی) اتفاق بیفتد. البته این کاری بسیار بزرگ است و مبارزاتی نظیر این را نمی‌توان یک‌شبه به سرانجام رساند
متن کامل
🎥 ویدئو

🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد


Репост из: دانشجویان متحد
🔰پیام آلنکا زوپانچیچ، فیلسوف اسلونیایی، به دانشجویان ایران به مناسبت #روز_دانشجو:
⭕️ من برای مبارزه، استقامت و شجاعت شما دانشجویان در این شرایط تحسین و احترام زیادی قائل هستم. خطری که شما با درگیر شدن در مبارزه رهایی‌بخش کنونی مواجه هستید، بسیار زیاد است و تاکنون نیز تلفات وحشتناکی را به همراه داشته است. شما در حال انجام یک کار عظیم هستید و به یاد داشته باشید مبارزاتی از این دست یک شبه پیروز نمی‌شوند. این گونه مبارزات علاوه بر طغیان، شور و شجاعت نیاز به زمان، سازماندهی، صبر، مداومت، تفکر و ابتکار نیز دارند. شما تا به الان نشان داده‌اید که تمامی این مولفه‌ها را دارید و دقت داشته باشید که وجود یک اتحاد بین‌المللی نیز مولفه بسیار مهمی است. در پایان همبستگی و حمایت کامل خود را از شما اعلام می‌کنم.
آلنکا زوپانچیچ، ۱۵ آذر ۱۴۰۱



🔰 Statement regarding Iran on National Student Day
⭕️ "I have immense admiration and respect for your struggle, your perseverance and courage in this process. The risk that you run by engaging in the present emancipatory struggle is huge, and has already taken a terrible death toll.
This is a huge, colossal task, and struggles of this kind are not won overnight. Besides the revolt, passion, courage they also demand time, organization, patience, perseverance, thinking and invention.You have already demonstrated that you have all this, and more. International alliances are also very important.
Let me simply conclude with expressing my full solidarity and support, for whatever they are worth."

By Alenka Zupančič
December 6, 2022


🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد


Репост из: دانشجویان متحد
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔰پیام آلنکا زوپانچیچ، فیلسوف اسلونیایی، به دانشجویان ایران به مناسبت #روز_دانشجو
🔰 Statement regarding Iran on National Student Day By Alenka Zupančič


🆔 @anjmotahed | دانشجویان متحد


چنانچه ثروت را بیش از آزادی دوست دارید و آرامش بندگی را بیش از نزاع سرزنده‌ی آزادی، از ما در صلح به خانه بازگردید. دولا شوید و دست‌هایی را بلیسید که غذایتان می‌دهند. باشد که زنجیرها بر شما سبک افتند و باشد که آیندگان فراموش کنند شما هموطن ما بودید.

ساموئل آدامز

🏴 @IUMS_ZZA


بسیجی بدون روتوش🤥

🏴 @IUMS_ZZA


Репост из: خبرگزاری فارس
مهرداد بذرپاش برای تصدی وزارت راه به مجلس معرفی شد
@Farsna


و اتفاق امروز 👇


Репост из: سهام نیوز
✅ بخشی ازبولتن خبرگزاری فارس هم مربوط به استخاره رئیسی برای حضور بذرپاش درکابینه است

@Sahamnewsorg


بولتن های لو رفته فارس ۴ روز پیش👇


#ناشناس

سی ویژگی یک فرد دموکرات

#محمود_سریع_القلم

۱ـ در هیچ شرایطی به دیگری نمی‌گوید: شما اشتباه می‌کنید؛

۲ـ بلکه می‌گوید: دیدگاه‌های ما متفاوت است، بحث کنیم؛

۳ـ همه شهروندان، حق انسانی و قانونی اظهارنظر دارند؛

۴ـ ولی تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری تابع اظهار نظر تخصصی است؛

۵ـ برای رسیدن به یک نظر و دیدگاه، بسیار می‌پرسد و مطالعه می‌کند؛

۶ـ عموماً نمی‌گوید: نظر من درست است؛

۷ـ دیگران برای اظهارنظر نزد او، احساس امنیت می‌کنند؛

۸ـ نگرانِ پذیرفته‌شدن افکارش نیست؛

۹ـ با اطلاعات و استدلال جدید، حاضر است دیدگاهش را تغییر دهد؛

۱۰ـ بسیار تلاش می‌کند تا دیدگاه‌های متفاوت از خود را درک کند و خود را جای حامیان آنها بگذارد؛

۱۱ـ معتقد است سوابق خانوادگی، محیط رشد و شرایط اجتماعی- اقتصادی در شکل‌گیری دیدگاه‌های افراد، تعیین‌کننده است؛

۱۲ـ پشتِ سر فردی که نسبت به او دیدگاه‌های متفاوت دارد، غیبت نمی‌کند؛

۱۳ـ متناسب با مخاطب و حضار، دیدگاه خود را تغییر نمی‌دهد؛

۱۴ـ چون برای شکل‌گیری نظرات خود زحمت می‌کشد، عموماً از ثبات فکری (Consistency) برخوردار است؛

۱۵ـ دیدگاه افراد را در قالبِ (Context) بزرگترِ منافع و مصالح آنها هم ارزیابی می‌کند؛

۱۶ـ از به کارگیری الفاظ تند، افراطی و غیرمحترمانه پرهیز می‌کند؛

۱۷ـ آرام صحبت می‌کند؛

۱۸ـ در بحث، برخود تسلّط رفتاری دارد؛

۱۹ـ اگر به او حمله فکری شود، عصبانی نمی‌شود بلکه به رفتارِ استدلالی خود ادامه می‌دهد؛

۲۰ـ تواضع فکری او، مصنوعی نیست؛

۲۱ـ به فکر، اندیشه و دیدگاه، فرآیندی و تکاملی می‌نگرد؛

۲۲ـ اگر به ابعادِ یک دیدگاه مطمئن نباشد، سکوت می‌کند؛

۲۳ـ وقتی فردی دیدگاه خود را  بیان می‌کند، با دقت به نظرات او گوش می‌کند؛

۲۴ـ حتی اگر با دیدگاه دیگری در تناقض بود، از او فاصله نمی‌گیرد؛

۲۵ـ از واژگان نسبی فراوان استفاده می‌کند: شاید، ممکن است، احتمال دارد، تصور می‌کنم؛

۲۶ـ معتقد است بین دموکرات بودن و اعتمادِ به نفس رابطه مستقیمی وجود دارد؛

۲۷ـ بعضاً می‌گوید: نظری ندارم. به اندازه کافی مطالعه ندارم؛

۲۸ـ نسبت به دیدگاه خود تعصب ندارد. حاضر است دیدگاه‌های او در معرض محک قرار گیرند؛

۲۹ـ اگر می‌گوید: از نظرات شما استفاده می‌کنیم، از بابِ عوام فریبی و نمایش نیست؛

۳۰ـ مهم‌ترین مبارزه او در زندگی، مبارزه با غرور فکری است.

🏴 @IUMS_ZZA


Репост из: Khabgard | خوابگرد
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
به نام سرخ آزادی
#مژگان_شجریان

سرودی برای ایران، برای زن، زندگی، آزادی
تقدیم می‌گردد به تمامی مردمانی که قلب‌شان برای وطن می‌تپد و خون سرخ‌شان در بستر رگ‌های آزادی تا ابد جاری می‌ماند.
مژگان شجریان
١٠ آذرماه ۱۴۰۱

آه اگر آزادى سرودى مي‌خواند
آه اگر به فردا‌ها نويدى مي‌داد

صدا مي‌شوى هزاران هزار
رها مي‌شوى بهاران بهار

تو اى ايران بمان جاويدان
به نام وطن تو با من بخوان

بخوان به نام زن
بخوان به نام ايران
بخوان به نام آزادى
بخوان به نام ايران

سرودت را جهان خوانده
چنان خورشيد تابنده
درين خاموش بى پايان
چه دارم در كفم جز جان

بخوان به نام زن
بخوان به نام ايران
بخوان به نام آزادى
بخوان به نام ايران
به نام سـرخ آزادى
بخوان به نام ايران

#مهسا_امینی
#هنر_اعتراضی
#زن_زندگی_آزادی
@KhabGard

instagram.com/reel/Clp8Y5zjtd5

Показано 20 последних публикаций.

75

подписчиков
Статистика канала