🔴 من اعتراض بر که شکایت کجا برم!؟
ظالم خودش به مسند قاضی نشسته است!
✍️ مرضیه حاجی هاشمی
🗒️ نزدیک به انتخابات مجلس و شورای شهر که می شود شورای مرکزی هر حزب برخی از اعضای حزب را دعوت به ثبت نام برای کاندیداتوری می کند. با اینکه در انتخابات ۹۸ ناعادلانه به بهانه عدم التزام عملی به جمهوری اسلامی رد صلاحیت شده بودم و هیچ رغبتی به ثبت نام برای ورود به رقابتی نابرابر نداشتم، به نظر شورای مرکزی احترام گذاشته و برای انتخابات شورای شهر ثبت نام کردم.
⬅️ این بار هیأت اجرایی کار بر هیئت نظارت آسان کرده و تشخیص داده است که من اعتقاد و التزام عملی به اسلام و ولایت مطلقه فقیه و ابراز وفاداری به جمهوری اسلامی ندارم و این اتهام هنوز به خودم ابلاغ نشده بود که انتشار عمومی یافت!
⬅️ هیأت اجرایی از مراجع چهارگانه و ظاهراً پنجگانه استعلام می کند، سوال اینجاست که چگونه ثبت احوال، نیروی انتظامی، قوه قضاییه، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه، عدم اعتقاد و عدم التزام عملی به اسلام را برای یک فرد تشخیص می دهند!؟ و همچنین مگر از افراد خواسته شده که طی بندی در فرم ثبتنام ابراز وفاداری خود را به نظام جمهوری اسلامی اعلام کنند و برخی افراد از این ابراز، استنکاف کرده اند که چنین تشخیصی برای آنها ثبت شده است!؟
⬅️ از کجا تشخیص داده اید که فردی اعتقاد و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه ندارد!؟ حتی اگر عدم اعتقاد فردی را هم اثبات کنید! آیا مگر چنین اعتقادی مانع از خدمت فردی در حوزه مدیریت شهری است!؟ التزام عملی را چگونه سنجیده اید!؟ مگر توسط افراد مشمول این بند، علیه ولایت فقیه اقدام عملی صورت گرفته است!؟
⬅️ از باب حوزه تخصصی خودم که جامعه شناسی انقلاب و جامعه شناسی سیاسی جمهوری اسلامی عرض میکنم:
بر اساس تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که چندین مدل حکومتی میتواند وجود داشته باشد که از ولایت غیر مطلقه فقیه منتج می شود، جمهوری تحت نظارت فقیه، یکی از این مدل هاست؛ یعنی مدل حکومتی جمهوری اسلامی با وجود دو بازوی متوازن به واقع مردمسالاری و اسلامی.
⬅️ چه بسیار فقهایی که در طول تاریخ فقه تشیع به ولایت فقیه از نوع محدود نه مطلقه آن اعتقاد داشتند، آیا این به معنی عدم مسلمانی آنهاست!؟ مطابق تحقیقات من برخی از این فقها شامل:
مجلسی و کاشف الغطا و میرزای قمی در نظر ابتدایی، شیخ فضل الله نوری، آخوند خراسانی، میرزای نایینی، احمد خوانساری، محسن حکیم، بروجردی، خوئی، محلاتی، اراکی، امام خمینی در دهه ۲۰، مطهری و نیز منتظری در نظر نهایی هستند.
⬅️ چندان قصد ورود به مباحث تخصصی را ندارم که اگر محقق و متخصصی، نظری غیر از نظرات تخصصی و نتایج تحقیقات یک پژوهشگر دیگر را دارد میتواند، عالمانه اعلام نظر کند و انتشار دهد، نیازی به انگ، تهمت و افترا و محروم کردن افراد از حقوق شهروندیشان نیست!
⬅️ از من خواسته شده که در برابر ظلمی که بر من رفته و تهمت و افترا هایی که چونان بسیاری دیگر مطابق ماده های فلان و فلان و بندهای x و y زده شده، اعتراض کنم؛ اما با خود اندیشیدم که «من اعتراض بر که شکایت کجا برم!؟
ظالم خودش به مسند قاضی نشسته است!»
⬅️ از آنجا که برای اولینبار جزئیات دلایل رد صلاحیت افراد انتشار عمومی یافته است، من نیز اعتراضم را عمومی بیان میکنم و ظالمانی را که چنین ظلمی روا داشتهاند، شایسته رسیدگی به اعتراضم نمیدانم و فقط بدین وسیله شکایت و اعتراضم را به این ظلم به محضر و محکمه قضاوت رهبر و حاکم اصلی نظام جمهوری اسلامی عرضه می کنم:
⬅️ من مرضیه حاجی هاشمی با تمام وجودم باورمند به وجود باری تعالی و مسلمان و معتقد به اصول و فروع دین اسلام و ملتزم به تمام واجبات و محرمات این دین مبین هستم.
⬅️ حوزه تخصصی ام جامعه شناسی انقلاب اسلامی و جامعه شناسی سیاسی جمهوری اسلامی است و با علاقه و بی هیچ انگیزه مادی در این حوزه پژوهش و اندیشه ورزی می کنم، چگونه ممکن است، فردی حوزه پارادایمی علم فیزیک و شیمی را قبول نداشته باشد؛ ولی در آن حوزه مطالعه و تحقیق کند!؟
⬅️ همه تلاشم حتی در رساله دکتری این بود که از جمهوری اسلامی، مدلی علمی و عقلانی ارائه دهم که در تمام دوران ها و با وجود تمام تحولات اجتماعی و فرهنگی و نوسانات خواست جامعه، قابل عرضه و دفاع باشد.
⬅️ معتقدتر و وفادارتر از من به آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی و امام خمینی و بنیان ها و چارچوب جمهوری اسلامی نمی یابید؛ چرا که از دانشگاه علوم پزشکی تا پژوهشکده امام خمینی چندین رشته تحصیلی را تغییر دادم تا محققانه و عالمانه در این حوزه، باور و اندیشه ام را هزینه کنم و تاوان بسیار زیادی داده ام.
⬅️ به لحاظ کنشگری سیاسی، سال ها بین اصولگرایان بودهام و حتی در هفته نامه پرتو سخن موسسه مصباح یزدی، دبیر سرویس جوان بودم. آنها را خوب شناخته و درک جامع از افکار و دیدگاه هایشان یافتم.
ادامه👇
@M_Hajihashemi_iran1