آجیل پژوهش


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


? آدرس کانال:
http://t.me/ajilpajoohesh
آموزش رایگان جستجو و ارزیابی منابع اطلاعاتی٬ استفاده از فناوری در پژوهش٬ مفاهیم حقوقی استفاده. پرسش و تبادل »»» @ajilpajoohesh_admin
? کانال دیگر:
http://t.me/ketabe_dast2
معرفی کتابهای دست دوم جهت خرید و فروش

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


در این تصویر دو استناد وجود دارد که هردو استناد به کتاب است. چون سبک استنادها متفاوت است نحوه نمایش و چینش محتوا فرق دارد اما نوع محتوا تفاوت ندارد.


کتابها شامل نویسنده یا ویراستار، عنوان کتاب، سال و ناشر هستند و در ارجاعات پایانی شمارنده صفحه ندارند.


در علوم پایه و علوم کاربردی چون علم زودتر کهنه می شود و محتواهای جدید بسیار بیشتر اهمیت دارد، لذا تاکید این علوم بر مقالات مجلات و سمینارها که آینه پژوهشهای جدید هستند، اهمیت بیشتر دارند. در علوم انسانی هرچقدر که حوزه های نظری بیشتر مطرح می شود و پیشینه یک تفکر اهمیت بیشتری پیدا می کند تاکید بر منابع کتابی و مجموعه ها بیشتر می شود.


👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
دایره المعارفها و فرهنگهای موضوعی خاص اطلاعات مهمی درباره سابقه یک موضوع به ما ارائه میدهند. کاملا صحیح است. در آینده درباره کاربرد انواع منابع مرجع بیشتر صحبت خواهیم کرد.


✅ کاربردهای چکیده مقالات برای استفاده کننده نهایی
گاهی به اشتباه تصور می شود که چکیده کاربرد خاصی ندار و حتما باید متن کامل مقاله در دسترس باشد اما چکیده ها مخازن بسیار ارزشمندی از عصاره یک مقاله هستند که مهمترین کلیدواژه های مقاله را شامل می شوند. از این رو برای اصلاح کلیدواژه جستجو و وسعت بخشیدن و بهبود نتایج جستجو برای کاربران بسیار مفیدند. علاوه بر این چون در چکیده روش پژوهش و تمرکز کار نویسنده مقاله مطرح شده است یکی از گزینه های ارزشمند برای انتخاب منبع به شمار می رود.
تصور اشتباه دیگری که برای چکیده وجود دارد استفاده از آن برای نگارش پیشینه پژوهش است. در حالیکه پژوهشگر پیشینه پژوهش باید به حدی بر پژوهش مسلط باشد که بتواند به صورت انتقادی و تحلیلی منابع مختلف را بررسی کرده و از شکاف موجود، ضرورت و ارزشمندی پژوهش خود را به مخاطب نشان دهد بنابراین مطالعه و استفاده چکیده به تنهایی برای نگارش پیشینه مناسب نیست.

__________________________________________
آی دی کانال: @ajilpajoohesh
پرسش و تبادل: @ajilpajoohesh_admin


با توجه به نظر حداکثری دوستان درباره سوالات پژوهشی تلاش می شود زین پس سوالات پژوهشی در زمینه های مختلف مطرح شده و پس از یکی دو روز پاسخ آنها نیز در کانال ارائه شود. با سپاس از همه دوستانی که در نظرسنجی و پاسخ دادن همراهی می کنند. 🍀🍀🍀🍀






نظر شما درباره ادامه دادن سوالات پژوهشی در کانال به طور مداوم چیست؟
anonymous poll

موافقم به شرط آنکه پاسخ آنها هم ارائه شود. – 47
👍👍👍👍👍👍👍 94%

به تمام مباحث پژوهشی تسلط دارم و نیازی به ادامه نمی بینم – 3
▫️ 6%

موافق ادامه دار بودن هستم و از پاسخهای دیگران به جواب درست می رسم لذا نیازی به توضیح نیست.
▫️ 0%

👥 50 people voted so far.


در علوم پایه پژوهشها بر استفاده از کتاب تاکید دارند.
anonymous poll

موافق نیستم – 19
👍👍👍👍👍👍👍 70%

موافقم – 8
👍👍👍 30%

👥 27 people voted so far.


دایره المعارفها و فرهنگهای موضوعی خاص اطلاعات مهمی درباره سابقه یک موضوع به ما ارائه میدن 😊
anonymous poll

موافقم – 25
👍👍👍👍👍👍👍 100%

موافق نیستم
▫️ 0%

👥 25 people voted so far.


از چکیده مقالات چه استفاده ای می توان کرد؟
anonymous poll

برای پیدا کردن موضوع و کلیدواژه بیشتر می توان از چکیده استفاده کرد. – 25
👍👍👍👍👍👍👍 64%

معمولا قابل استفاده نیستند و باید متن کامل مقاله مطالعه شود. – 8
👍👍 21%

برای نوشتن پیشینه پژوهش هر آنچه که در چکیده باشد باید نوشته شود. – 3
👍 8%

چکیده در انتخاب اینکه منبع مناسب از یا خیر کاربردی ندارد. – 3
👍 8%

👥 39 people voted so far.


علاوه بر این ممکن است این کنفرانس بدون اینکه نشر الکترونیکی داشته باشد، مجموعه مقالات کنفرانسش را به صورت چاپی منتشر کرده باشد که می توانید عنوان کنفرانس را به عنوان نقطه دسترسی استفاده کرده و در پایگاههای کتابهای چاپی جستجو کنید.


برای مقالات کنفرانسی در ارجاعات فارسی حتما از پایگاههایی که به طور خاص مقالات کنفرانسی را نمایه می کنند مثل Civilica استفاده کنید. در انتهای این نوع ارجاع و پس از عنوان مقاله با چنین عبارتی برخورد خواهید کرد "چندمین (مثلا سومین) کنفرانس ملی یا بین المللی ..."


زمانی که چنین رفرنسهایی مواجه باشید اگر با عنوان مقاله به نتیجه نرسیدید حتما نام مجموعه (دایره المعارف یا مجموعه مقالات موضوعی یا کنفرانسی چاپ شده) را در پایگاههای کتاب جستجو کنید.


در این دو نمونه مشاهده می کنید که ابتدا اطلاعات کتابشناختی مقاله شامل نویسنده و عنوان مقاله ذکر شده که این مقاله در دایره المعارف خاصی منتشر شده است که بعد از حرف in اطلاعاتش آمده است.


مقالاتی که در مجموعه مقالات یا دایره المعارفها منتشر می شوند معمولا بین اطلاعات مقاله و اطلاعات مجموعه با حرف In از هم جدا شده و قابل تفکیک هستند.


دانستن نشانه هایی که به شما در شناسایی منبع کمک می کنه، یکی از کلیدهای جستجوی موفق و کارآمد هستش. تلاش میکنم علی رغم مشکلات اتصالی که به تلگرام دارم با وقفه کمتری تمام مباحث مربوط به شناخت منابع رو توضیح بدم و در نهایت با معرفی یک بازی آنلاین کمکتون می کنم که یافته ها در ذهنتون ثبت بشه


__________________________________________
آی دی کانال: @ajilpajoohesh
پرسش و تبادل: @ajilpajoohesh_admin


چرا عنوان کامل مجله رو سرچ کنم؟

این نوع جستجو برای مقالات چالشی مطرح میشه. به این معنی که با جستجوی عنوان مقاله در گوگل به نتیجه نمی رسید. بنابراین حتما "عنوان کامل مجله" رو در گوگل سرچ کنید تا ماهیت مجله براتون مشخص بشه. در اطلاعات مربوط به مجله می تونید کشف کنید که:
1. مقالات اون مجله آیا به صورت الکترونیکی منتشر میشه یا نه؟
2. اون مجله در کدوم پایگاه نمایه میشه که مستقیم از همون پایگاه سرچ کنید.
3. آیا مجله وابستگی به یک سازمان خصوصی و تجاری داره یا نه؟


__________________________________________
آی دی کانال: @ajilpajoohesh
پرسش و تبادل: @ajilpajoohesh_admin


کلید جستجوی مقالات مجله:
اگر با توجه به نشانه (عنوان کامل مجله یا علامت اختصاری مجله) مطمئن شدید که مقاله شما در مجله منتشر شده ولی با عنوان مقاله بازیابی نشد، عنوان کامل مجله رو امتحان کنید.

Показано 20 последних публикаций.

290

подписчиков
Статистика канала