انجمن اسلامي دانشجويان راه اميد


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


امید بذر هویت ماست
پل ارتباطی: @anjomanesfahan_admin
اینستاگرام:
instagram.com/anjomaneslami_ui.ac
توییتر:
twitter.com/anjomanesfahan

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


✅بیانیه ی انجمن اسلامی دانشجویان راه امید دانشگاه اصفهان و 37 تشکل دانشجویی دیگر موسس اتحادیه تادا پیرامون اعتراضات اخیر کشور

🔲 پوشش رسانه‌ای بیانیه 38 تشکل موسس اتحادیه "تشکل های اسلامی دانشجویان ایران (تادا)" پیرامون اعتراضات اخیر کشور:

▪️ مطالعه در عصر دانشجو
http://asrdaneshjoo.ir/fa/news/2327

▪️مطالعه در ایسنا
https://www.isna.ir/news/96101407449/

▪️مطالعه در ایلنا
http://www.ilna.ir/fa/tiny/news-578574

▪️مطالعه در جماران
https://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-829822

▪️مطالعه در روزامه
http://roozame.com/detail/5617316

▪️مطالعه در نسل تدبیر
http://www.nasletadbir.ir/news/120298

▪️مطالعه در دیده بان ایران
http://yon.ir/pxw1Y

▪️مطالعه در خبربان
https://khabarban.com/16429500

▪️مطالعه در رادنا
yon.ir/UTobQ

▪️مطالعه در هشتگ
http://8tag.ir/news/8741215618689741303-12691032062567031036


@anjomanesfahan


✅بیانیه ی انجمن اسلامی دانشجویان راه امید دانشگاه اصفهان و 37 تشکل دانشجویی دیگر موسس اتحادیه تادا پیرامون اعتراضات اخیر کشور

لیست تشکل های امضا کننده:

1. انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي جهرم

2. #انجمن_اسلامي_دانشجويان_راه_اميد_دانشگاه_اصفهان

3. انجمن اسلامي دانشجویان دانشگاه علوم پزشكي زنجان

4. انجمن اسلامی اعتدال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم

5. انجمن اسلامی امید دانشجویان دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز

6. انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران

7. انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

8. انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

9. انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

10. انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

11. انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی گراش

12. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اردکان

13. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز

14. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

15. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان

16. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم

17. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان

18. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گرگان

19. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

20. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان گرگان

21. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه مراغه

22. انجمن اسلامی دانشجویان علوم پزشکی بوشهر

23. انجمن اسلامی دانشجویان علوم‌پزشکی اراک

24. انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز

25. انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه صنعتی بهبهان

26. انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

27. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه

28. انجمن اسلامی رویش دانشجویان دانشگاه علم و صنعت

29. انجمن اسلامی فرارو دانشگاه صنعتی دزفول

30. تشكل توسعه و اعتدال دانشگاه يزد

31. تشکل اسلامی رویش دانشگاه صنعتی اراک

32. تشکل اسلامی نسل نو دانشگاه قم (واحد برادران)

33. تشکل اسلامی نسل نو دانشگاه قم (واحد خواهران)

34. تشکل فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه اسفراین

35. تشکل وحدت اسلامی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

36. مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری

37. مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی

38. مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر


@anjomanesfahan


✅بیانیه ی انجمن اسلامی دانشجویان راه امید دانشگاه اصفهان و 37 تشکل دانشجویی دیگر موسس اتحادیه تادا پیرامون اعتراضات اخیر کشور

متن این بیانیه به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

« وَأَمَّا بَعْدُ فَلاَ تُطَوِّلَنَّ احْتِجَابَکَ عَنْ رَعِيَّتِکَ، فَإِنَّ احْتِجَابَ الْوُلاَةِ عَنِ الرَّعِيَّةِ شُعْبَةٌ مِنَ الضِّيقِ، وَقِلَّةُ عِلْم بِالاُْمُورِ; وَالاِحْتِجَابُ مِنْهُمْ يَقْطَعُ عَنْهُمْ عِلْمَ مَا احْتَجَبُوا دُونَهُ »

روی پوشیدنت از مردم به درازا نکشد، زیرا روی پوشیدن والیان از مردم خود، گونه‌ای نامهربانی است‌ به آن‌ها و سبب می‌شود که از امور ملک آگاهی‌ اندکی داشته باشند. اگر والی از مردم رخ بپوشد، چگونه تواند از شوربختی‌ها ورنج‌های آنان آگاه شود.

"بخشی از نامه امام علی به مالک اشتر (نامه ۵۳ نهج البلاغه)"

ایران در چند روز گذشته شاهد اعتراضات مردم در شهرهای مختلف بوده است. وقایع اخیر گواه آن هستند که جامعه ایران دچار مشکلات عمیق در ساختارهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی است که منجر به شکاف گسترده بین حاکمیت و مردم شده است. به نظر می رسد کشور برای برون رفت از این شرایط نیاز به بازنگری کلی در سیاست‌های خود دارد.

متاسفانه شاهد آن بودیم که در سال‌های پس از جنگ، سیاست‌های کلان اقتصادی کشور از آرمان‌های والای انقلاب، فاصله گرفته و به سوی سیاست‌هایی رفتند که به اختلاف طبقاتی حاکم بر جامعه دامن زدند. واگذاری اموال عمومی کشور به نهادهای غیر پاسخگو نیز عملا بخشی از اقتصاد ایران را در یک انحصار شبه دولتی قرار داد که پویایی و تحرک لازم را از آن سلب کرده و نهایتا فسادی سیستماتیک در آن نهادینه شده است.

بسته شدن گاه و بیگاه فضای سیاسی کشور و محدود شدن آزادی بیان که نمود آن در احضار و بازخواست روزنامه‌نگاران و فعالین مدنی، عدم صدور مجوز برای اتحادیه‌های صنفی معلمین، سندیکاهای کارگری، اتحادیه‌های دانشجویی، ستاره‌دار کردن دانشجویان و رد حقوق اولیه افراد دگراندیش و سیاسیونی که روندهای خطرناک پیش رو را پیش بینی کرده بودند، موجب ایجاد فضای تک صدایی و استبدادی در جامعه شده و در نهایت منجر به ایجاد وضعیت کنونی شده است.

انباشت این روندهای نامبارک، اکنون به اوج رسیده و با چاشنی تک روی بعضی از مسئولین و بی توجهی آن‌ها به صدای مردم، در فضای کنونی کشور باعث فجایایی شده است که اقشار سرکوب شده و مستضعف جامعه را بیش از هر زمان دیگری تحت فشار قرار داده است. هم‌اکنون که اقشار مورد ستم قرار گرفته‌ی جامعه از وضع موجود به تنگ آمده‌اند و برای احقاق حقوق خود در غیاب توجه به مشکلات ایشان توسط مسئولین، به خیابان‌ها آمده‌اند، برخورد قهرآمیز با معترضان می تواند فاصله بین حکومت و معترضین را به شدت افزایش دهد. انتظار این است که مسئولین کشوری در دستگاه‌ها و قوای مختلف اعم از دولت، مجلس و قوه قضاییه صدای معترضین را شنیده و برای احقاق حقوق ایشان که از اساسی‌ترین حقوق هر انسانی است، نهایت تلاش را نمایند؛ نه این که با انتساب ایشان به بیگانگان، فضای تعامل و گفت و گو را از بین ببرند و با برخورد قهرآمیز و انسداد شبکه‌های اجتماعی، حق هرگونه پاسخگویی را نیز از خویش سلب نمایند. بدون شک صدایی که اکنون از خیابان‌ها به گوش می رسد، صدای مردمان همین سرزمین است که سال‌ها در برابر تهدیدات خارجی و مشکلات داخلی ایستادگی کردند و رنج جنگ و تحریم را به جان خریدند و از عصاره جان خود برای حفظ استقلال و آزادی این مرز و بوم هزینه کردند.

فشارهای ناشی از ضعف‌های ساختاری و عملکردی در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، عدم پاسخگویی و توجه مسئولین، موج سواری برخی کانال ها و گروه های معاند و برخی هیجانات زودگذر و تحریک کننده سبب شده است، خشونت به عنوان یک امر بسیار مذموم در این اعتراضات سر برآورد. بدیهی ست که خشونت در تمامی زمینه‌ها مورد مذمت و نکوهش است. لذا، تمامی معترضین باید به یاد داشته باشند که آسیب رساندن به امول عمومی جز این که باعث به بیراهه رفتن مطالبات به حق ایشان می‌شود، اثر دیگری ندارد.

تشکل‌های موسس اتحادیه تشکل های اسلامی دانشجویان ایران ( تادا)، ضمن محکوم کردن هرگونه دخالت و موج سواری دشمنان خارجی ملت ایران و همچنین اقدامات قبیحی همچون به آتش کشیدن پرچم کشور، از تمامی نهادهای حکومتی و نظارتی درخواست می‌کند، ضمن احترام به حقوق مصرحه ملت در قانون اساسی (اصل 27) مبنی بر آزادی تجمعات، صدای مردم معترض را شنیده، برای حل مشکلات ایشان برنامه‌ریزی و اقدام عاجل کرده و گزارش آن را به سمع و نظر مردم برسانند. در پایان انتظار میرود ضمن رعایت حقوق شهروندی مردم و دانشجویان معترضی که در جریان اتفاقات اخیر بازداشت شده اند، با آنان با متانت رفتار شده و سریعا نسبت به آزادی شان اقدام گردد.


@anjomanesfahan


✅بیانیه ی انجمن اسلامی دانشجویان راه امید دانشگاه اصفهان و 37 تشکل دانشجویی دیگر موسس اتحادیه تادا پیرامون اعتراضات اخیر کشور

@anjomanesfahan


شما میتوانید متن کامل بیانیه را در خبرگزاری عصردانشجو مشاهده نمایید:
yon.ir/2iTSn

@anjomanesfahan


🔸بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان راه امید دانشگاه اصفهان پیرامون اتفاقات اخیر:

 الَّذینَ آمَنُوا وَ لَمْ یلْبِسُوا إیمانَهُمْ بِظُلْمٍ أُولئِکَ لَهُمُ الْأَمْنُ وَ هُمْ مُهْتَدُونَ

آنان که ایمان آورده‌اند و هرگز باورها و ایمانشان را به ستم نیالوده‌اند، درامان‌اند و ایشان هدایت‌شدگان‌اند . (سوره انعام آیه 82)


در روزهای گذشته شاهد تجمع برخی از گروه‌های مردم در سطح شهرهای بزرگ و کوچک ایران اسلامی به جهت اعتراض به وضع کنونی جامعه و به‌خصوص مسائل اقتصادی بوده‌ایم. تجمعاتی که در واکنش به تضعیف بیش‌ازپیش حقوق محرومان و فساد گسترده در دستگاه‌های دولتی و حکومتی، عدم پاسخ‌گویی درست و شفاف مسئولین امر و در مواردی سرکوب منتقدین و نادیده گرفتن بسیاری از آن‌ها و در راستای احقاق حقوق اقشار کم‌درآمد جامعه  شکل‌گرفته است.آنچه مردم پیشاروی خود می‌بینند، شرایطی ناعادلانه و نابرابر است که ناشی از همان کم‌توجهی‌هاست.

ما دانشجویان انجمن اسلامی راه امید دانشگاه اصفهان، ضمن همدردی با تمامی اقشار  و به‌خصوص قشر کم‌درآمد جامعه که به‌حق ناراضی هستند و در راستای تحقق اصل 27 قانون اساسی مبنی بر برگزاری تجمعات مسالمت‌آمیز به‌دوراز تخریب اموال عمومی و شهری و دوری از ایجاد آشوب و ناامنی در گوشه و کنار کشور، به سران سه قوهی مجریه، مقننه و قضائیه اعلام می‌داریم؛ بذر امیدی را که در سال‌های اخیر بار دیگر و به دست مردم و جوانان در دل‌هایمان کاشته شده است،  نه با برخوردهای تند که با دیدن اعتراضات و شنیدن حرف مردم و رسیدگی به آن، بارور کنید. معتقدیم آنچه امروز در حال وقوع است و صدای اعتراض مردم را بلند کرده، نه برای امروز و دیروز که نتیجه‌ی سال‌ها بی‌توجهی به خواسته‌هایشان و به ثمر ننشستن شعارهای انتخاباتی جناح‌های مختلف و  وعده‌های مسئولین در جایگاه‌های مختلف است. معتقدیم از جوانان جویای کار اما سرخورده و ناامید ، از دانشجویان تحصیل‌کرده‌ای که همچنان آینده‌ی روشنی پیشاروی خود نمی‌بینند و از چندین هزار خانواری که زیر بار فشار اقتصادی شانه‌هایشان خم‌شده است، نمی‌توان انتظار سکوت بیش از این داشت.

انجمن اسلامی دانشجویان راه امید دانشگاه اصفهان ضمن محکومیت هرگونه دخالت بدخواهان کشور عزیزمان ایران چه دولت‌های غربی که تا دیروز ایرانیان را تروریست می‌خواندند و سابقه‌ی دشمنی‌هایشان از مرداد 32 برای ملت آشکار است و چه مطرودان ملت که سابقه‌ی خیانتشان در تاریخ ایران هرگز پاک نخواهد شد، از دولت تدبیر و امید و سایر مسئولین می‌خواهد که مطالبات مردمی را باگوشی شنواتر از قبل بشنوند و عمل به آن را در  دستور کار خود قرار دهند و در تحقق وعده‌های خود، بیش از این امروز و فردا نکنند. دستگاه قضا باید برنامه‌ی منسجمی برای برخورد با تمامی مفاسد اقتصادی و مشکلات ناشی از آن اجرا کند. نمایندگان مردم در مجلس، بیش‌ازپیش مشکلات مردم را درک کنند و در انتقال آن به مجلس و دولت بهتر عمل کنند. مسئولین دانشگاه‌های سراسر کشور، با سعه‌ی صدر دانشجویان را به آرامش و فضای گفت‌وگو و عقلانیت-آنچه در شأن دانشگاه و دانشجوست- دعوت کنند و از ایجاد فضای امنیتی در دانشگاه و بین دانشجویان جلوگیری نمایند. معترضین نیز، بجای ایجاد تنش و چنددستگی، آشتی ملی را سرلوحه قرار داده و خود را همراه با دولت جهت تحقق اهداف همراه کنند.

از اقشار مختلف جامعه و به‌خصوص دانشجویان و سایر مخالفین دولت نیز دعوت میکنیم برای بیان مطالبات خود جز از راه‌های مسالمت آمیز و به‌دور از خشونت اقدام نکنند و همچون گذشته صبر پیشه کنند. باشد که تمامی مسئولین صدای مردم را شنیده و از اعمال خشونت پرهیز کنند که ان الله مع الصابرین.
@anjomanesfahan


طبیعی است که این سطوح در هم تنیده و دارای همپوشانی است. اگر جریان‌های مخالف دولت روحانی به تحریک گسل ناراضیان اقتصادی مبادرت کنند و بخواهند دولت را تحت فشار قرار دهند به اندک زمانی لایه‌های دیگر ناراضیان از وضع حاکم به میدان می‌پیوندند و به وسعت اعتراض ‌ها علیه وضع حاکم دامن می‌زنند. اگر ناراضیان فرهنگی و ناراضیان سیاسی از اعتراضات اقتصادی و اجتماعی فاصله بگیرند اعتراضات تبدیل به جنبش‌های پایدار و اثربخش منجر نخواهد شد و با خیابانی شدن بلافاصله نظامیان میدان دار خیابان می‌شوند و سرکوب محتوم خواهد بود. ما اصلاح‌طلبان باید تلاش کنیم که سیاست خیابانی نشود و حتی الامکان از خیابانی شدن یا خیابانی کردن سیاست بپرهیزیم.

اعتراضات امروز توسط جوانان ستادهای کاندیداهای شکست‌خورده انتخابات و به اصطلاح هوالمطلوبی‌های حاشیه مشهد علیه گرانی و دولت برنامه ریری و ساماندهی شده بود اما با پیوستن مالباختگان شاندیز و مردم عادی به آن گره خوردند و شعارها به سمت شعارهای تند ساختار شکن تغییر کردند و از دست سازماندهندگان در رفت. می توان حدس زد به سرعت خودشان بساط پهن کرده را جمع کنند چون نتیجه نامطلوب را دربادی امر حس کردند.

▪️جمعبندی

همه اصلاح‌جویان و ایران دوستان (در ایران در آغوش خطر) شایسته است چهار چشمی اعتراضات از نوع مشهد را به دقت رصد کنند و غیر مستند تحلیل نکنند. ایران بیش از همیشه در خاورمیانه لغزنده به سیاست‌ورزی مبتنی بر « دولت- ملت شهروندی» نیازمند است. متاسفانه شواهد نشان می دهد پشت سازماندهی این اعتراضات یک انقلابی‌گری عقیم و ایران بربادده قرار دارد.

@anjomanesfahan


⚠️ماهیت اعتراض مشهد (در ۸/۱۰/۹۶) و سه تحلیل

حمیدرضا جلائی‌پور

▪️شرح واقعه

بر اساس شواهدی که تا حالا از اعتراض مردمی شهر مشهد در فضای آن لاین آمده به نظر می رسد:

این اعتراض‌ها ابتدا خود جوش و مردمی نبوده و سازماندهی شده به راه افتاده است.

دو سوم خانم ها چادری بودند. معمولا خانم های چادری در تظاهرات رسمی که از صدا و سیما اعلام می شود شرکت می کنند- مثل تظاهرات بعد از نماز جمعه، روز قدس، روز ۲۲ بهمن. لذا احتمالا این خانمها از مراکزی دعوت شده بودند.

بعد عده‌ای از مالباختگان و ناراضیان هم به آنها پیوسته بودند و یک مقدار کنترل از دست سازمان دهندگان اولیه خارج شد.

و کل جمعیت هم چند صد نفر (و حدود هزار نفر) بودند.

فیلمبرداری خیلی پخته انجام گرفته بود تا مورد پسند سایت بی بی سی هم قرار بگیرد!! صورت کسی را هم نمیشد تشخیص داد. گویا باید جوری وانمود می شد که واقعا مردم از «دولت روحانی» ناراحتند. در صورتیکه در اعتراضات خودجوش معمولا شعارها بیشتر علیه «حاکمیت» هست نه «دولت».

▪️یک سوال کلیدی

اگر در روزهای بعد باز این نوع اعتراضات ادامه پیدا کند لذا این سوال پیش می آید:

هدف از این اعتراضات چیست؟ الان که انتخابات نداریم.

حامیان این اعتراضات دنبال چه اهدافی هستند؟ آیا دنبال هدفی بیش از ضربه زدن به روحانی هستند؟

▪️ارائه چند تحلیل

۱- عده‌ای این اعتراضات را به هوادران احمدی‌نژاد مربوط کردند. به نظر می رسه جریان احمدی نژاد تا وقتی وزنی داشت که زیر سایه حمایت دولت موازی بود. اگر احمدی نژاد می توانست جریان خودجوش مردمی راه بیاندازد، لااقل باید می‌توانست صد نفر را در هنگام بست نشینی به شاه عبدالعظیم می آورد! به نظر من جریان احمدی نژاد یک جریان «جنبشی» نبوده و نیست و این جریان دارد کوچک می شود و سیر «فرقه ای» شدن را طی می کند. تا حالا شواهد نشان می دهد این اعتراضات در روزهای اخیر با چراغ سبز اولیه بلوک هایی از دولت موازی علیه روحانی انجام شده است.

۲- مصطفى درایتی روحانی برجسته اصلاح‌طلب و شاهد عینی در مشهد چنین گفت: فراخوان این تجمعات از چند روز قبل در میان مردم دست به دست می‌شد. نخست این فراخوان از طریق پوسترهایی که در کانال‌های تلگرامی با طراحی خاص منتشر شده بود رویت و سپس به صورت عام بی آنکه مشخص باشد متعلق به کدام گروه و جریان است، پخش شد. و در مقابل، فرمانداری نیز اعلام کرد که هیچ درخواست تجمعی از سوی هیچ گروه و جریانی داده نشده و این تجمع قانونی نیست. محل سکونت من نزدیک به محل تجمع است، آنجا مکان خلوتی است که به صورت سنتی و عادی مردم جمع نمی شوند. یعنی جایی نیست که رفت و آمد زیادی صورت بگیرد که منجر به تجمع شود. نخست این طور به ذهن می رسید که عده ای می خواهند برای دولت مساله ایجاد کنند، خصوصا که فراخوان نام و نشان نیز نداشت. اما پس از اینکه گروه های اولیه حضور پیدا کردند، تجمع عملا از دست برگزار کنندگان بیرون آمد و شعارها از سمت و سوی نارضایتی اقتصادی و علیه دولت روحانی به سمت و سوی دیگری کشانده شد. نهایتا پس از تند شدن فضا پلیس مجبور شد تا دخالت کند و گاز اشک آور شلیک شد و عده ای دستگیر شدند. تلقی این است اگر می خواستند از تجمع غیر قانونی جلو گیری کنند، بدون دردسر این امر امکان پذیر بود اما آن طور که به نظر میآید این تجمع نخست هدایت شده بوده که حضور مردم و شرکت آنان باعث برهم خوردن برنامه ها شده است.

۳- سعید شریعتی تحلیل‌گر اصلاح‌طلب می‌گوید: باید موکدا در نظر داشت نارضایتی از وضع موجود ( یعنی از دولت روحانی) به مراتب کمتر از نارضایتی از «وضع حاکم» است. محور اصلی مطالبات ناراضیان اقتصادی «افزایش قدرت خرید» است.این گروه سطح گسترده‌ای از جامعه را تشکیل می‌دهند. بیش از ۴۰ میلیون نفر بر اساس برآورد های وزارت رفاه نیازمند دریافت یارانه نقدی یا اعانه‌های دولتند. این را باید در کنار میلیون ها بیکار دید که نیروی اصلی اعتراض های اقتصادی خواهند بود. سطح دوم ناراضیان اجتماعی هستند که محور مطالباتشان آزادی در انتخاب سبک زندگی است. میتوان تخمین زد که حداقل ۶۰ درصد جامعه از سبک تحمیلی زندگی از سوی حکومت ناراضیند. سطح سوم ناراضیان ناراضیان فرهنگی‌اند که محور مطالباتشان آزادی بیان و رفع ممیزی و سانسور است. و سطح کوچکتر ناراضیان منتقدان سیاسی است که محور اصلی مطالباتشان انتخابات آزاد است.
ادامه👇
@anjomanesfahan


Репост из: انجمن اسلامي دانشجويان راه اميد
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
حمله به سخنرانی #سید_محمد_خاتمی در شب #عاشورا سال 88
#یاد_آر
#سید
@anjomanesfahan




🔹فعالین دانشجویی انجمن اسلامی دانشجویان راه امید دانشگاه اصفهان و بیش از ۸۰۰ نفر از فعالان دانشجویی بیانیه‌ای درباره موضوع فلسطین و در محکومیت رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا صادر کردند.
@anjomanesfahan


مكتب به مسند وانهشتن
ازبهره ي دنيا گذشتن
اسطوره يي از استواري
اعجوبه اي درمهروياري
هرگزنمرده ست و نميرد
مردي كه سرتاپاش جان بود
#سیمین_بهبهانی
⚫️‏٢٩ آذر هشتمين سالگرد درگذشت #آيت_الله_منتظرى ⁩


بازتاب گسترده ی خبری برنامه انجمن در خبرگزاری ها:

خبرگزاری ایرنا:
yon.ir/KxLYN

yon.ir/LwEpG

خبرگزاری ایسنا:
yon.ir/2iVt5

yon.ir/V33YC

خبرگزاری تسنیم:
yon.ir/mtmvD

خبرگزاری ایمنا:
yon.ir/FzbnG

yon.ir/J2X4S

خبرگزاری ایکنا:
yon.ir/be3Ku

خبرگزاری خانه ملت(گزارش تصویری):
http://yon.ir/GXpaP

خبرگزاری خانه ملت(هشتک، گزارش کامل):
yon.ir/PmqdP

بازدید(جام نیوز):
yon.ir/X1TeB

شریان نیوز:
yon.ir/B1hB8

الیم(فردا نیوز):
yon.ir/hMlhC

پایگاه خبری تحلیلی سلماس:
yon.ir/vIsTg

هپی پرس:
yon.ir/Ga2HT

میهن امروز:
yon.ir/a4zin

پورتال خبری برترینها:
yon.ir/F5wx3

خبرگزاری فارس:
yon.ir/7A6go

خبردونی:
yon.ir/VHBAG

پایگاه خبری رکنا:
yon.ir/3iVo6

پامچال نیوز:
http://yon.ir/q45W2

خبرفارسی:
yon.ir/PQL07

رویش نیوز:
yon.ir/kSYzT

خبروان:
yon.ir/88B0T

خبرآنلاین:
yon.ir/JwFek

روزامه:
yon.ir/0qutR

شاخه(وانا نیوز):
http://yon.ir/AjZ9J

قطره(تابناک):
yon.ir/XYk7z

قطره(خبرگزاری آریا):
yon.ir/Kv8nV

خبرگزاری آفتاب:
yon.ir/Ax4Pc

ردنیوز:
yon.ir/OvVrc

کاماپلاس:
yon.ir/lzXr3

نشرخبر:
yon.ir/oeUD7

مجله خبری:
yon.ir/Jm19R
________
#همراه_شو_عزیز
«راه سبز امید ادامه دارد»
@anjomanesfahan


Репост из: انجمن اسلامي دانشجويان راه اميد
‏‎كارگاه بررسي لايحه بودجه ٩٧

‏سه شنبه ٢٨ آذر -ساعت ۱۲ الی ١٤
برای ثبت نام در كارگاه و هماهنگی های بیشتر با آيدي تلگرام @amirrezaakbariiii تماس حاصل فرمایید

@anjomanesfahan


🎙سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی
🔶 هم اکنون تالار شریعتی


🎙فریاد سکوت دانشگاه
🔶هم اکنون، تالار شریعتی


🎙فریاد سکوت دانشگاه
🔶هم اکنون، تالار شریعتی


Репост из: انجمن اسلامي دانشجويان راه اميد
🔰 ویژه برنامه "فرياد سكوت دانشگاه"
برنامه مشترك تشكل هاي دانشجويي ٣ دانشگاه اصفهان

📆 دوشنبه ۲۷ آذر ساعت ۱۴، تالار دکتر شریعتی

منتظر حضور سبزتان هستيم
#شعله_آذر

@anjomanesfahan


جلسه هفتم سير مطالعاتي قانون شناسي
يكشنبه ٢٦ آذر ساعت ١٢:٣٠ الي ١٣:٤٥
دفتر انجمن اسلامي راه اميد
@anjomanesfahan


ويژه برنامه ي مشترك تشكل هاي دانشجويي ٣دانشگاه اصفهان
#فرياد_سكوت_دانشگاه
#همراه_شو_عزيز

@anjomanesfahan

Показано 20 последних публикаций.

680

подписчиков
Статистика канала