♡ ربیع القلوب ♡


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


الهی!
قرآن را بهار دلهایمان قرار ده...
♡♡♡

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: نبردِ رسانه‌ها
#تمدن_اسلامی

شیخ سفر الحوالي:
«اگر غرب با صنعتش به ما فخر می‌فروشد، ما با دین و ارزش‌ها و عادات خوبمان بر آنان فخر می‌فروشیم. آنها یاران جسد و ماده هستند و ما یاران روح و ارزش‌ها هستیم. ما می‌توانیم همراه تمسک به دینمان، صاحب صنعت و تکنولوژی باشیم و آنها نمی‌توانند حق را دریابند جز با اینکه مسلمان شوند. هرکسی می‌تواند دستاوردهای مادی آنها را (گران یا ارزان) با مال بخرد چراکه صرفا کالایی عرضه شده هستند؛ ولی ارزش‌ها و مبادی اخلاقی را نمی‌شود قیمت گذاشت! همچنین تولیدات آنان را نمی‌شود بدون چشم داشت بخشید، هرچند که طرف مقابل به آن محتاج باشد بلکه برعکس هرچقدر شخص به آن نیازمند تر باشد، قیمتش بالاتر می‌رود! اما دین و ارزش‌ها و عادات نیک را هدیه می‌دهند و هیچ پاداشی در مقابل آن نمی‌گیرند.»

📓المسلمون والحضارة الغربیة (۵۷۷)

جدا از فرمایشات شیخ، ریشه‌ی مشکلات اقتصادی کشورهای اسلامی را در خیانت و غارات کفار مدعی انسانیت غرب، دوری از اصل دین و ظهور بدعتها، سر کار بودن لیبرال و سکولارها در دولت‌های آنان که از هر خیانت و چپاولی دریغ نمی‌کنند، جستجو کرد...


📡نبرد رسانه‌ها
@NabardeResane


Репост из: کانال نشر العلم الشرعی 2. ماموستا بهروز عزیزی
🔵کتابفروشی‌ها را دریابیم

سالی حداقل یک یا دو کتاب بخریم تا
کتابفروشی‌ها، انتشارات‌ و مترجمین و نویسندگان را یاری دهیم

شاید بیان این سخن در این اوضاع اقتصادی بی‌معنا به نظر برسد
اما باید در نظر گرفت بسته شدن کتابفروشی‌های اسلامی دست کمی از تعطیلی مساجد (مدارس،دانشگاه‌ها) ندارد
چندین کتابفروش رو می‌شناسم که سالهاست فقط محض رضای خدا و با حداقل درآمد کتابفروشی خود را سرپا نگه داشته‌اند و سرمایه مادی آنها روز به روز کمتر و کم ارزش‌تر می‌شود و چندتای دیگر رو هم می‌شناسم که کتابفروشی خود را جمع کردند
یکی از آنها حتی 40 سال تمام مشغول کتابفروشی بود و عمر خود را در این راه صرف کرده بود، اما مجبور به تعطیلی آن شد
اما به نظر شما کتابفروشی‌های باقیمانده تا کی می‌توانند دوام بیاورند؟
مسأله فقط تعطیلی کتابفروشی‌ها نیست
وقتی کتاب به فروش نرود
کار چاپ، نشر و انتشار کتاب هم با افول شدید روبه رو خواهد شد
و در آخر سر نویسندگان و مترجمان هم دست از کار خواهند کشید و برای گذران زندگی دچار مضیقه خواهند شد
چند وقت پیش یکی از مترجمان بزرگوار کورد زبان رو دیدم که فقط دو تا از کتابهایی که ترجمه کرده است،
هر کدام 1000 صفحه می‌باشند
اما چند سالی است بخاطر کسادی بازار و مشکلات، الان مشغول شغلی است که ربطی به کار فرهنگی و توانایی ایشان ندارد
واقعاً دل انسان به درد می‌آید که فرهیختگان ما (و کتاب) در جایگاه واقعی خود نیستند
بخدا این مساله لایق امت [اقرأ] و [ن ۚ وَالْقَلَمِ وَ مَا يَسْطُرُونَ) نون. سوگند به قلم! و قسم به چیزی که می‌نویسند! ] نیست.

بعد از همه این موارد، تعطیلی کتابفروشی‌ها و بازار نشر و ترجمه کتاب، این فرهنگ جامعه ماست که ضربه نهایی و اساسی را خواهد خورد
و جامعه ما از آنچه که هست بیشتر در مسیر قعقرا و سقوط قرار خواهد گرفت.

اگر فرض کنیم در شهری 50 هزار نفری حداقل یک کتابفروشی لازم باشد و حداقل 5 درصد افراد این شهر (2500 نفر) فقط سالی یک کتاب بخرند و هر کتاب را (50 هزار تومان) فرض کنیم
2500×50.000 = 125.000.000
125 میلیون تومان
که حداقل سود آن 25 میلیون تومان می‌شود که در کنار سود لوازم التحریر، و کپی و.. شاید بشود با این درآمد زندگی بخور نمیری داشت
و اگر این 5 درصد سالی حداقل 100 هزار تومان کتاب بخرند، سود کتابفروشی 50 میلیون تومان می‌شود [البته هزینه‌ها (کرایه و..) از این مبلغ کم نشده است].

فارغ از فوایدی که مطالعه در زندگی خود، آینده فرزندان و جامعه ما دارد
یادمان باشد یک نوع جهاد، جهاد مالی است که قطعا شامل صرف پول در راه حفظ مکانهایی می‌شود که در آن دین اسلام تبلیغ می‌شود و کتابفروشی‌ها از جمله این مکانها هستند!!
از این به بعد وقتی جلوی کتابفروشی رد شدیم، کمی درنگ کنیم و نگاهی به کتابها بندازیم و خسته نباشیدی به صاحب آن بکنیم
شخصاً بارها بدون اینکه نیازی به کتاب داشته باشم صرفاً بخاطر اینکه کتابفروشی سرپا بمونه کتاب خریدم

اگر خودتون اهل کتاب خواندن نیستید
برای بچه‌هاتون، خواهر/برادر، خواهرزاده/ برادرزاده کوچکتون و...کتاب بخرید تا از کودکی به کتاب علاقه پیدا کنند
یا می‌توانید در کتابفروشی‌ها پول به امانت بذارید و سفارش کنید که اگر فرد نیازمند کتاب (طلبه/دانش‌آموز/دانشجوی) آمد از پول شما به آنها کتاب بدهند و در تحصیل علم آنها را یاری دهید و برای خود صدقه جاری بسازید

سالی پول چند کیلو گوشت مرغ/میوه/ لباس/ تزئینات و.. را که در سبد غذایی ما بعد یکی دو روز گم می‌شود را برای کتاب کنار بگذاریم که یک عمر همراه ما باقی خواهد ماند
شاید بگویید که اینها برای زندگی ضروری است اما غذای روح و روان چی؟ چقدر از مشکلات ما ناشی از افکار، اخلاق و رفتار ماست؟ که با مطالعه می‌شود آنها را بهبود بخشید؟
دینداری ما چرا ضعیف است؟ چون تقلیدی است و پشتوانه علمی ندارد و مطالعه نکرده‌ایم که دینداری ما تحقیقی و مستدل باشد آخرش یا از والدین و اطرافیان خود تقلید کرده‌ایم یا نهایتاً چندتا بحث و کلیپ رو از عالمی مشاهده کرده باشیم
به قول شاعر کورد (مامۆستا قانع) درمان درد ما خواندن است خواندن!

👈منقول

▪️کانال ( نشر العلم الشرعی )
@NashroAlelmAsharei
┈┉┉━━❋✺❋━━┉┉┈
@NashroAlelmAsharei
@MBehroozAziziDars
@tawasolkhelfist


Репост из: 🔍 مقهى التاريخ والمعرفة 🗞
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بعد مشاهدة هذا الفيديو لأحمد الشقيري سوف تعلم جيداً وتقول لا شعوريا { ربنا ما خلقت هذا باطلاً سبحانك فقنا عذاب النار }
https://t.me/tarekhea


Репост из: عکسِ مهتاب
دعاهایی که در نصوص وحی آمده علاوه بر عرض درخواست، به شکل غیر مستقیم به ما می‌گوید که چگونه بخواهیم و علاوه بر آن به ما خط می‌دهد که برای پذیرش دعایمان چه کنیم.

دعاهای کتاب و سنت غالبا کوتاه است. بعدها در دوره‌های دور، مناجات‌های زیبا و مفصلی گفته شد که بار ادبی و روحی بالایی داشت، اما وحی همیشه چیز دیگری است. کتابچه‌ای است مختصر، پر از فرصت فهمیدن، نشانه، اشاره.

«اللَّهمَّ إنَّك عفُوٌّ تُحبُّ العفوَ فاعْفُ عنِّي» (صحیح الجامع).

آدم احتمالا اگر متوجه شود که این شب، شبِ قدر است دست و پایش را گم کند: حالا چه دعایی کنم؟ احساس حضور ملائکه. درهای همچنان باز آسمان. آدم فکر می‌کند لابد دعایی که پیامبرمان ـ صلی الله علیه وسلم ـ برای چنین فرصتی پیشنهاد می‌کند متنی مفصل و طولانی است.

هنگامی که ام المومنین عایشه ـ رضی الله عنها ـ از رسول خدا ـ صلی الله علیه وسلم ـ پرسید: اگر دانستم که شب قدر است چه بگویم؟ ایشان فرمودند: «بگو: اللَّهمَّ إنَّك عفُوٌّ تُحبُّ العفوَ فاعْفُ عنِّي» (اللهم ـ خدایا ـ تو اهل عفوی و عفو را دوست داری، پس مرا عفو کن).

او عفو را دوست دارد، ما نیز بر همین اساس از او خواهان عفویم. پس رابطه‌ای است بین دوست داشتن و خواستن.

او دوست دارد ببخشد، بنابراین تو غم این را نداشته باش. از جهتِ پروردگار، قضیه حل است. اکنون توپ در زمین توست، تو هم بخشیدن را دوست داری؟

می‌فرماید: {وَلْيَعْفُوا وَلْيَصْفَحُوا أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ} [نور: ۲۲]

(باید عفو کنند و گذشت نمایند؛ مگر دوست ندارید الله بر شما ببخشاید؟)

تو عفو را دوست داری. چقدر دوست داری؟ آنقدر هست که اگر کسی که در حقت بدی کرده خواهان گذشت شود، بگذری؟

تو هم عفو را دوست داری؟ یا از آن‌هایی که شخص مقابل را سه لایه بلاک می‌کنند و برای آن‌که احیانا در موقعیت خاصی قرار نگیرند و نبخشند، حتی برنامهٔ زندگی‌شان را بر اساس ندیدن او تنظیم می‌کنند! (مانند این‌هایی که قبل از حضور در هر مجلسی اول می‌پرسند: فلانی هم هست؟ که اگر بود، نروند).

تو از خداوند چیزی می‌خواهی، در عوض نباید دعایت با مرامت در تعارض باشد. تو که از خداوند داشتن چیزی را می‌خواهی، نباید دیگری را از داشته‌اش محروم کنی. تو که خواهان رحمتی، نباید بی‌رحم باشی. آخر می‌دانید، برخی تا نوبت خودشان است سنگدل‌اند و ستمگر، اما وقتی که گیر می‌افتند خواهان رحمت می‌شوند. رحمت خوب است، اما در حق ما. ظلم بد است، اما فقط وقتی دیگران مرتکب می‌شوند!

دعا یک قضیهٔ دو طرفه است. بخشی مربوط به خداوند است که ایمان و یقین می‌خواهد. و بخشی مربوط به خود شخص. همین چیزی که اینجا گفتیم.

#عبدالله_ش

https://tinyurl.com/y2v8uzmq

t.me/akseMahtab
instagram.com/akseMahtab


Репост из: عکسِ مهتاب
پوست کلفت و دلِ پاک

می‌دانست که طرف مقابلش بازیگر است و نیازمند نیست، اما دلش نیامد سنگ روی یخش کند و بالاخره طوری او را رد کرد. طوری که آن بازیگر نداند که او دانسته. شبش هم غصه خورد برایش، غصه خورد از ناکامی یک فریبکار.

خوب بودن فقط به دل پاک نیست. خوب بودن پوست کلفت هم می‌خواهد. ارکان خوبی دو چیز است: قلب خیرخواه و تحمل. بیشتر مردم آدم‌های بدی نیستند اما نتوانسته‌اند تاوان خوب بودن را بدهند. بیشتر مردم روزی به یک کلاهبردار کمک کرده‌اند و دیگر دست از کمک کشیده‌اند.

خیلی‌ها خوبی کرده‌اند و با بی‌ظرفیتی طرف مقابل روبرو شده‌اند و عطایش را به لقایش بخشیده‌اند. بسیاری از چهل ساله‌ها ـ حتی سی ساله‌ها ـ اینطورند... دنیا را یک دردسر بزرگ می‌بینند که باید تا حد امکان از مردمش دوری کرد. سلامشان را پاسخ نگفت... مشکل دیگران مال دیگران است، تو گلیم خود را بچسب...

این‌ها همه‌اش دلیل بر نگاه فانتزی مردم به خوبی است. در فیلم‌ها فقرا قدرشناس‌اند. در فیلم‌ها خوبی کردن خیلی سرراست است. در واقعیت اما پر است از دزدان احساسات خیرخواهانه و پر است از آدم‌های فراموشکار «نمک نشناس».

ــــــــــــــــ

در واقعیت برای خوبی کردن باید نقشه کشید و خود اقدام کرد، به یک دلیل ساده: صدقه‌بگیران حرفه‌ای خودشان می‌آیند، اما مستحقان را باید پیدا کرد.

خداوند متعال دربارهٔ مستحقان واقعی می‌فرماید:

﴿يَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِيَاء مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُم بِسِيمَاهُمْ لاَ يَسْأَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا﴾ [بقره: ۲۷۳]

(از شدت خویشتن‌داری شخص بی‌اطلاع آنان را بی‌نیاز می‌پندارد. آن‌ها را از سیمایشان می‌شناسی. با اصرار از مردم [چیزی] نمی‌خواهند)

انسان خوبِ قوی برای خوبی‌اش برنامه دارد. او یابنده است نه هدف، که اگر منتظر نیازمند بنشیند بسیاری از نیازمندان واقعی هیچ‌گاه او را نخواهند یافت.

ضعف و تنبلی دشمن خوبی‌هاست و «مومن قوی نزد الله بهتر و محبوب‌تر از مومن ضعیف است» (به روایت مسلم).

#عبدالله_محمد

https://bit.ly/2WG6x6f


Репост из: ♡ ربیع القلوب ♡
شیخ عبدالعزیز طـریفی:

زیان دیده است... زیان دیده است... زیان دیده است... کسی که ساعاتی اندک را ندهد و اجر هشتاد و سه سال [و بیشتر] را به دست نیاورد:

﴿لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ﴾ [قدر: ۳]

«شب قدر بهتر از هزار ماه است».


💖 @bahardel


Репост из: ♡ ربیع القلوب ♡
🌸 شب بيداري در شب قدر از ايمان است 🌸

عنْ أَبِي هُرَيْرَةَ رضی الله عنه قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ﷺ : «مَنْ يَقُمْ لَيْلَةَ الْقَدْرِ إِيمَانًا وَاحْتِسَابًا غُفِرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِهِ».
(بخارى:35)

✨ از ابو هريره رضی الله عنه روايت است كه رسول الله ﷺ فرمود: «هر كس، شب قدر را بقصد ثواب، زنده نگاه دارد، (يعني آن شب را در عبادت و بندگي بسر برد)، همه ی گناهان گذشته اش، مورد عفو قرار خواهند گرفت».



💖 @bahardel


Репост из: کانال نشر العلم الشرعی 2. ماموستا بهروز عزیزی
🔵سه پیشنهاد برای ده شب آخر ماه مبارک رمضان✨

1️⃣ هر شب حتماً یک مقدار پول (به اندازه توانایی) صدقه بدهید اگر صدقه شما مصادف با شب قدر شود همانند شخصی است که روزانه و به مدت 84 سال صدقه داده باشد


2️⃣ هر شب دو رکعت قیام اللیل(نماز تهجد) به پادار که اگر نماز تو مصادف با شب لیله القدر شود همانند کسی است که 84 سال نماز شب را بجای آورده است.


3️⃣ هر شب سه بار سوره اخلاص را بخوان که اگر قرائت تو مصادف با شب قدر شود همانند کسی است که 84 سال قرآن کریم به صورت کامل روزانه ختم کرده است.


اگر بنابر هر دلیلی فکر می کنید که نمی توانید کارهای بالا را انجام دهید!!! پس در انتشار این مطلب کوتاهی نکنید تا در اجر کسانی که به سبب شما آن را انجام می دهند شما نیز شریک شوید.


▪️کانال ( نشر العلم الشرعی )
@NashroAlelmAsharei
┈┉┉━━❋✺❋━━┉┉┈
@NashroAlelmAsharei
@MBehroozAziziDars
@tawasolkhelfist


Репост из: کانال نشر العلم الشرعی 2. ماموستا بهروز عزیزی
🔵 شبهای مبارک قدر از امشب آغاز شده است.

👈 اگر در شب قدر ، یک رکعت نماز بخوانیم ، برابر با 30000 رکعت نماز است.

اگر در شب قدر 1000 تومان صدقه دهیم ، برابر با 30،000،000 تومان صدقه است .

برای اینکه این فضائل عظیم و در عین حال ارزان نصیبمان شود :

در این شبها : هر شب طاعت و نماز و... داشته باشیم.
هر شب مقدار اندکی صدقه دهیم ( اگر 1000 تومان هم باشد ) .

و...

اگر در هر 10 - 11 شب باقی مانده این کار را انجام دهیم ، یقیناً - ان شاء الله - یکی از آنها شب قدر بوده و اجر فراوانی نصیب خود نموده ایم.

التماس دعاء

▪️کانال ( نشر العلم الشرعی )
@NashroAlelmAsharei
┈┉┉━━❋✺❋━━┉┉┈
@NashroAlelmAsharei
@MBehroozAziziDars
@tawasolkhelfist


Репост из: عکسِ مهتاب
اگر به ظاهر هیچ دلیلی برای شادی نباشد، همچنان یک چیز خیلی مهم هست که شایسته است برایش خوشحال بود: فرصت. اصلِ فرصت، داشتنِ زمان است. در کنار زمان اگر چیزهای دیگری هم باشد فرصت انسان قوی‌تر می‌شود. چیزهای مهمی مثل سلامتی و ثروت.

اما اصلش همان زمان است. تا وقتی که زمان داری دستت باز است. لبخند، سخن نیکی برای دلداری. دعا. اما آدمی آن‌قدر به آن‌چه ندارد مشغول می‌شود، فرصتش را هم از دست می‌دهد.

دلیل غم‌های ما بیش از آن‌که نداشتن باشد، فراموشی است.

#عبدالله_محمد


Репост из: کانال نشر العلم الشرعی 2. ماموستا بهروز عزیزی
🔵 فضائل صلوات بر رسول الله صلی الله علیه و علی آله وصحبه وسلم.

🌹 ابن القیم رحمه الله در کتاب " جلاء الافهام " چهل فایده را در فضل صلوات فرستادن بر پیامبر صلی الله علیه وسلم بیان میکند:

1- فرمانبرداری از دستور الله.

2-توافق با الله در صلوات فرستادن بر پیامبر صلی الله علیه وسلم ،هر چند که صلوات الله و ما با هم فرق دارد.

3- توافق با ملائکه در صلوات

4- کسی که یک صلوات بفرستد،خداوند ده صلوات"اجر" برای او میفرستد.

5- انسان با هر صلوات، در بهشت ده درجه رفعت میابد.

6- با هر صلوات ده حسنه و نیکی برایش نوشته میشود.

7- با هر صلوات ده سیئه و بدی از او پاک میشود.

8- صلوات سبب اجابت دعاست.

9- صلوات باعث دست یافتن به شفاعت پیامبرصلی الله علیه وسلم میشود.

10- صلوات مایه ی بخشش گناهان است.

11- صلوات باعث کافی بودن الله در برابر مهمات انسان میشود.

12- صلوات باعث نزدیک شدن انسان به پیامیر ﷺ در قیامت میشود.

13- صلوات فرستادن بر پیامبر ﷺ برای انسان فقیر همچون صدقه دادن است.

14- صلوات باعث رفع حاجات و نیاز انسان میشود.

15- صلوات باعث میشود تا الله و ملائکه نیز بر او صلوات بفرستند.

16- صلوات باعث پاک شدن انسان از گناهان و پاکی قلب میشود.

17- صلوات باعث میشود که انسان قبل از مردنش به بهشت بشارت داده شود.

18- صلوات باعث میشود که از سختی های روز قیامت نجات پیدا بکنی بسبب شفاعت پیامبر ﷺ .

19- صلوات باعث میشود که انسان آنچه را که فراموش کرده را به یاد آورد.

20- صلوات باعث میشود تا پیامبر ﷺ نیز بر او صلوات بفرستند.

21-صلوات باعث خوش بو شدن مجلس میشود،و در قیامت اهل این مجلس حسرتی نمی بینند.

22- صلوات باعث دور شدن فقر میشود.

23- صلوات باعث دور شدن بخل از انسان میشود.

24-صلوات باعث قبول نشدن دعای بد مردم از شخص صلوات فرستنده میشود.

25-صلوات باعث راهنمایی شدن به راه بهشت میشود،چون او را بر سر راه بهشت قرار میدهد ، و انسان تارک صلوات ،از راه بهشت دور میشود.

26-صلوات باعث دور شدن از بوی گند مجلسی که در آن از خدا و رسولش ﷺ ذکر و یاد نمیشود.

27-صلوات باعث کامل شدن سخن در هنگام خطبه و... میشود.

28-صلوات باعث میشود تا نور خدا بر پل صراط ، برای انسان زیاد شود.

29-صلوات باعث میشود تا انسان از ظلم و ستم خارج شود.

30-صلوات باعث میشود تا خداوند ثنای نیک شخص صلوات فرستنده را در بین اهل آسمان و زمین پخش کند.

31-صلوات باعث ایجاد برکت در زندگی شخص صلوات فرستنده میشود.

32-صلوات باعث رسیدن به رحمت اللهی میشود.

33-صلوات باعث میشود که پیامبر ﷺ همیشه شخص صلوات فرستنده را دوست داشته باشد.

34-صلوات باعث دوام محبت پیامبر ﷺ در دل شخص صلوات فرستنده میشود.

35-صلوات مایه ی هدایت و حیات قلب شخص میشود.

36-صلوات باعث میشود تا اسم شخص صلوات فرستنده بر پیامبر ﷺ عرضه شود.

37-صلوات باعث ثابت قدم شدن بر پل صراط میشود.

38-صلوات باعث ادای بعضی از حقوق پیامبر ﷺ میشود .

39-صلوات دربرگیرنده ذکر و شکر الله متعال است.

40-صلوات دعا است ، چون درخواست از خداست که ثنای پیامبر ﷺ را بکند ، یا اینکه درخواست عبد از خداست برای رفع مشکلات زندگی اش.


▪️کانال نشر العلم الشرعی
@NashroAlelmAsharei
┈┉┉━━❋✺❋━━┉┉┈
@NashroAlelmAsharei
@MBehroozAziziDars
@tawasolkhelfist


Репост из: عکسِ مهتاب
ما آدم‌ها با همهٔ شباهت‌هایی که به هم داریم، ویژگی‌هایی هم داریم. آن‌چه یکی را جذب می‌کند ممکن است دیگری را دور سازد و آن‌چه برای من زیباست شاید برای تو نباشد.

یکی دیگر این‌که هر یک از ما کلید خودش را دارد. در همه چیز. کلیدهایی که با همهٔ شباهت‌ها، دندانه‌هایشان یکی نیست. بارکدها در یک نگاه عین هم‌اند.

کلید هدایت نیز همین است. اگر موانع دیگر را بگذاریم کنار، می‌ماند این‌که کدام کلید، کدام پسورد ـ یا هر اسمی که رویش بگذاریم ـ کدام عامل، مِفتاح قلب من است.

من از خیلی‌ها که از راه‌های گوناگون به این سمت آمده بودند داستان‌شان را پرسیدم و چیزی که آن‌ها برای من تعریف کردند یک کلید بود. این کلید‌ها آن‌قدر متنوع بودند که دیگر هیچ عاملی را دست کم نگرفتم.

بعضی از این کلیدها، کلیدهای ساعتی‌اند. یعنی رشد می‌کنند و بزرگ می‌شوند و به وقتش یک صدای کلیک... همه چیز عوض می‌شود. نوری به درون می‌تابد.

_______________

زمانی برای حفظ قرآن به بلوچستان می‌رفتم. چند جوان آشنا بخشی از مسیر را همراه ما بودند. خلاف سنگین‌های آن دوران بودند. کل مسیر را این‌ها می‌گفتند و می‌خندیدند. برای مرخصی که برگشتم و دوباره به بلوچستان رفتم یکی از آن‌ها با ما بود. برای حفظ قرآن می‌آمد. داستانش را برایم تعریف کرد. کلیدش ساعتی بود. عمل کرده بود.

همان بلوچستان که بودم، از بلندگو صدای زیبای قرآن عبدالباسط ـ رحمه الله ـ پخش شد. من کمی دلم گرفت که آن هم تقصیر یک رسم بد است که هر کس از دنیا می‌رود صدای عبدالباسط پخش می‌کنند. اما دوستی قشمی هم با من بود که خیلی خوشش می‌آمد. می‌گفت طرف ما رمضان این تلاوت را پخش می‌کنند. این هم نوعی عامل تاثیر گذار است که در آینده کار می‌کند. اگر صدای قرآن را بگذاریم کنار چیزهای خوب، مثل رمضان، تراویح و دیگر جاهایی که جای قرآن است، کودک امروز، ده سال دیگر از آن صدا حس خوبی پیدا می‌کند.

رمضان امسال می‌تواند خاطره‌ای زیبا باشد برای سال‌ها بعدِ کودکی که شاید الان بازیگوشی می‌کند و ظاهرا حواسش نیست، اما این خاطره، کلیدِ قفلِ آینده است.

#عبدالله_محمد

https://bit.ly/2YeetOq


Репост из: شیخ عبدالعزیز طریفی
شیخ عبدالعزیز طریفی:

رمضان، ماه پیروزی و عزت و تمکین است. غالب نبردهای مسلمانان در این ماه با پیروزی همراه بوده؛ مکه و قدس و هند و سند و اندلس و قسطنطنیه در این ماه فتح شدند.

پروردگارا، این ماه را، ماه عزت حق و ذلت باطل بگردان!

t.me/tarifi


Репост из: کانال| صبغت الله عاکف
کم‌ازکم در همین رمضان شروع نماییم

ما منتظریم که دل‌های ما برای نسیم سحری و پژواک افطار و اشک نیمه‌شبی رمضان پَرپَر بزند، نمی‌خواهیم خود ما این دل‌ها را به پرپر کنیم. منتظریم برای غنیمت‌شماری این روزها حال و جانی پیدا کنیم، نمی‌خواهیم آن حال و جان را بدست آوریم.

اگر با شنیدن مژده‌ی ماه دل‌ها، چشم‌های خود را وقف آسمان می‌کردیم، در دل تعهد فرو می‌رفتیم، میان خود و کتاب وحیِ مهربان‌ترینِ مهربان‌ها پیوند وفایی می‌بستیم و می‌گفتیم: این روزها بدون فهم و درک تو نمی‌رود، هیچ روزی بدون فراگیری قطره‌ای از معانی تو شام نخواهد شد، انسی خواهیم گرفت و تدبری خواهیم نمود و در واژه‌ها و تعبیرهای معجزه‌آسایت غوطه‌ور خواهیم شد. تو مرامی نما؛ ما را ببر به سمت خودت، ذوب مان کن، کششی از خود در دل‌های ما برجای گذار، با تو می‌خواهیم خود را بسنجیم، میزان ما باش، در لابه‌لای ورق‌های تو اشک می‌ریزیم، اسیر مان کن، تو در درون خود چیزی داری که نسل‌هایی را ساخته و دل‌داده‌هایی را به بار آورده، ما را در درون خود ببر و دگرگون مان ساز.

این‌ها گام‌های اولیه‌ی انس هستند. گفتگوی صادقانه‌ و تعهدی برای تجربه‌ی لمس ساحت دیگری از پیام خدای هستی‌بخشِ معناآفرین.
مسلمان گذشته، بی‌مقدمه وارد این ساحت نمی‌شد. مسلمان گذشته، یعنی انسانی در جستجوی معنا، با باری از ابزار کشف معنا، برای بهشتی‌‌زیستن. گم‌شده‌ای در صحرای تدبر، در سَیر معنا تا سِیرِ معنا شدن، بارها و بارها قرآن را تلاوت کرده؛ اما هنوز تا هنوز، نیمی از ختم تدبری‌اش باقیست. بوی قرآن و رنگ ایمان و لذت عبودیت تفکر و تدبر سِیرِ شان نکرد.

راه‌زن ابیورد و سرخس در حال بالا شدن از دیوار خانه‌ی معشوقه‌اش، شنید: «أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ/ آیا وقت آن برای مؤمنان فرا نرسیده است که دلهایشان به هنگام یاد خدا، و در برابر حق و حقیقتی که خدا فرو فرستاده است، بلرزد و کرنش برد؟». بعد از شنیدن این آیت، گفت: «بلی قد آن یارب، قد آن! / وقت تپش دلم رسیده پروردگارم، و قت دل‌دادگی و لرزش و کرنش فرارسیده».

او فضیل بود، فضیل بن عیاض و اینجا سر آغاز ارتباط جدیدش با قرآن است، ارتباطی که تا پایان عمرش دوام‌ یافت و در نهایت برای فرزندش «کشته‌ی قرآن، علی بن فضیل» به ارث گذاشت.


چه چیزی آن‌ها را شیفته ساخت؟!

این رمضان را ماه تعهدی برای دگرگونی قرار دهیم، ماه جستجوی معنا و معرفت و آنچه مسلمان گذشته یافته بود و ما هنوز نیافته‌ایم!

کم‌ازکم شروع کنیم، یا در آغاز، یا در مسیر و در نهایت خواهیم یافت؛ کم‌ازکم شروع کنیم.

رمضان مبارک باد!

صبغت الله عاکف

@SebghatullahAkif


Репост из: عکسِ مهتاب
از امروز شروع می‌کنم؛ با پای شکسته.

این از آن حرف‌هایی است که خیلی به خودم می‌گویم. ذات بشری اما سرکشی می‌کند، شرایط الان را می‌بیند، ادای کمال گرایی در می‌آورد، فالوور می‌شمارد و در پایان به این نتیجه می‌رسد که نه، هنوز وقتش نشده.

می‌فرماید: لنگان و با پای شکسته به سوی خداوند بروید. منتظر سلامتی نباشید که انتظار سلامتی، بطالت است.

این را ابن رجب در لطائف المعارف به نقل از یکی از سلف آورده.

هر وقت قبول کردی که همین الان وقت رفتن است، رفته‌ای. چه زیباست که با کفش لنگه به لنگه یا بی‌کفش، شروع کرده باشی.

تجربه به من می‌گوید هر بار کاری را با همان توان کمِ اولیه شروع کرده‌ام روز به روز پیشرفت کرده‌ام.

کار بشری این‌طور است، کم کم بهتر می‌شود. نسخه‌های اول هر نرم افزاری مثلا.

عده‌ای با دل لرزان و توکل شروع کردند و با استغفارِ پیروزی به پایان رسیدند. عده‌ای هم کلکسیون کفش ورزشی دارند و در هیچ ماراتونی شرکت نکردند.

نسخهٔ 1.01 کار بزرگی را امروز شروع می‌کنم.

#خود_نصیحتی
#عبدالله_محمد


Репост из: کانال نشر العلم الشرعی 2. ماموستا بهروز عزیزی
🔵 برنامه برای ختم قرآن در ماه مبارک رمضان.

🔹برای یکبار ختم نمودن قرآن در این ماه : بعد از هر نماز فرض 4 صفحه بخواند.
🔹برای دو بار ختم کردن : بعد از هر نماز 8 صفحه.
🔹سه بار ختم کردن : بعد از هر نماز 12 صفحه.
🔹4 بار ختم نمودن : بعد از هر نماز 16 صفحه.
🔹برای 5 بار ختم نمودن در ماه مبارک رمضان : بعد از هر نماز فرض 20 صفحه بخواند.


▪️کانال ( نشر العلم الشرعی )
@NashroAlelmAsharei

┈┉┉━━❋✺❋━━┉┉┈
@NashroAlelmAsharei
@MBehroozAziziDars
@tawasolkhelfist


Репост из: نبردِ رسانه‌ها
تصور یک اسلام ستیز کوروش پرست از منشور کوروش!

داداش شما تصور دقیقی از خط میخی و سایز منشور کوروش دارید؟!
این اطلاعاتی که شما ارائه میدید روی هارد ۱ ترابایت هم جا نمیشه ها!!

📡نبرد رسانه‌ها
@NabardeResane


Репост из: رد شبهات ملحدین
#مغزشویی
#خبر

ابتدا بخشی از خبر نشر شده در رسانه‌ها را بخوانید:
وقاص احمد، یکی از اهالی کراچی به خبرگزاری آلمان می‌‌گوید: «ما مسلمانیم و خدا پشت و پناه ماست. کسی که عبادت روزانه‌اش قطع نمی‌شود، از پاندمی و بیماری مصون می‌ماند.»
احمد بر همین اساس، نه ماسک می‌زند و نه از دستکش استفاده می‌کند. به نظر او فقط "کافران" از بیماری و پاندمی وحشت دارند: «مرگ و زندگی دست خداست. هر چه خدا بخواهد.»
🌐 p.dw.com/p/3avop


🔻به راستی بولد کردن و بزرگنمایی این سخنان که از سوی بعضی مسلمانان ناآگاه و مردم عادی زده می‌شود چه مفهومی دارد؟ مگر این رسانه‌ها غیر از مغزشویی و تغییر فکر تدریجی هدف دیگری دارند؟

🔘بنظر شما رسانه‌ها و شبکه‌های تلویزیونی آنقدر ما را دوست دارند و ما برایشان مهم هستیم که هزینه‌های میلیون دلاری برای مطلع بودن ما از خبرها یا دیدن سریال‌ها می‌کنند؟ یعنی واقعا دوست‌دار و خیرخواه ما هستند؟

✔️رسانه‌ها که هسته مرکزی آنها، روانشناسان و افرادی که تحصیلات در زمینه جنگ تفکرات را دا‌رند هستند، به خوبی می‌دانند چگونه نوع جهت‌گیری و طرز تفکر شما را شکل و تغییر دهند. آنها به گونه‌ای طرز تفکر شما را تغییر می‌دهند که خودتان احساس نکنید چون اگر بدانید دیگر تغییر نخواهید کرد. در این جنگ عظیم، تزریق تدریجی افکار به گونه‌ای است که اگر شما با سوادترین اشخاص هم باشید، باز تحت تاثیر آن قرار می‌گیرید زیرا آنها کارشان را به خوبی بلد هستند و در کارشان متخصص‌اند.

✔️آن‌ها می‌دانند که دقیق باید در چه چیزی بزرگنمایی کنند و در چه چیزی کوچکنمایی. البته اشتباه نکنید همیشه بر ضد اسلام فعالیت نمی‌کنند زیرا با اینکار مردم از آنها فاصله می‌گیرند بلکه شبکه‌های سکولار همیشه مطالبی را منتشر میکنند که اعتماد مسلمانان را جلب کنند تا بتوانند در لابه‌لای مطالبشان آن چیزی که مد نظرشان است را در تفکرات شما جای دهند.
آن‌ها کارشان را خیلی خوب بلد هستند....

💎مالکوم ایکس:
«اگر مراقب رسانه‌ها نباشید قطعا شما را طوری می‌سازند که از مظلومان متنفر باشید و قلبتان برای طاغوتان و ظالمان بتپد».

💎شیخ عبدالعزیز طریفی:
«عقل در اثر انتقاد بسیار تحت تاثیر قرار می‌گیرد همانطور که بدن زیر ضربات تازیانه تسلیم می‌شود. عقل‌ها را با شلاق رسانه می‌زنند و هرگاه تسلیم شد می‌گویند این انتخاب اوست، او آزاد است! دمکراسی این است!»
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
@no_atheism
(رد شبهات ملحدین)


Репост из: کانال نشر العلم الشرعی 2. ماموستا بهروز عزیزی
🔵 نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و آماده شدن جمیع مسلمانان برای ماه مهمانی خدا.


📃بیانیه هیأت بحوث فقهی در مجمع بحوث اسلامی ( الازهر) مصر - جلسه ی ۱۳- اضطراری (دوره ی ۵۶ ) .

در تاریخ ۱۴ شعبان ۱۴۴۱ هجری برابر با ۰۴/۰۷/ ۲۰۲۰ میلادی ، هیأت بحوث فقهی در مجمع بحوث اسلامی ، جلسه ای اضطراری تشکیل داد.

این جلسه در مورد بررسی عوارض ویروس کرونا و درجه ی تاثیر آن بر روزه ی ماه رمضان بود ، که با حضور بزرگان طب و متخصصان شاخه های مختلف پزشکی و نمایندگان سازمان بهداشت جهانی و تعدادی از علمای شریعت از ازهر شریف برگزار شد.

👈نتیجه ای که از این نشست حاصل شد ، عبارت است از اینکه :
هیچگونه دلیل علمی ای تا الان بر وجود ارتباط بین روزه و ابتلاء به ویروس جدید کرونا وجود ندارد.
بنابراین، احکام شرعی متعلق به روزه در زمینه وجوب روزه بر همه ی مسلمانان همچنان جاری است ، و بر همه مسلمانان واجب است روزه رمضان امسال را بگیرند ، مگر افرادی که شرعاً عذر داشته و مجوز افطار دارند .

اللهم بلغنا رمضان وارزقنا صیامه و قیامه آمین.
از خداوند متعال مسألت داریم که این مصیبت و بلای عظیم را از جمیع عالم ، بالأخص بلاد مسلمین برطرف گرداند. آمین.


▪️کانال ( نشر العلم الشرعی )
@NashroAlelmAsharei

┈┉┉━━❋✺❋━━┉┉┈
@NashroAlelmAsharei
@MBehroozAziziDars
@tawasolkhelfist


شیخ عبدالعزیز طریفی:

امروزه هیچ چیز مانند «عکس» جای اخلاص را تنگ نکرده است. مردم سعی می‌کنند هر طور شده عمل نیک خود را به دیگران نشان دهند، حال آن‌که سلف سعی می‌کردند هر طور شده عمل نیک خود را از حتی از خانواده‌شان پنهان کنند.

Показано 20 последних публикаций.

120

подписчиков
Статистика канала