چارسو فرهنگ


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


رسانه فرهنگی روزنامه فرهیختگان

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
◀️رازهای ناتمام سه دهه بازیگری

🔻به حالا نگاه نکنید؛ یک زمانی سریال‌های تلویزیونی، مخاطبان میلیونی داشتند و باعث شهرت فوق‌العاده بازیگران و حتی سازندگانش می‌شدند. خیابان‌ها خلوت می‌شد و خانواده‌ها دور هم جمع می‌شدند و یک قسمت از فلان‌سریال را با هم می‌دیدند. یکی از این سریال‌ها «همسران» بود و یکی از بازیگران این سریال، فرهاد جم در نقش «علی». فرهاد جم را این شب‌ها در نقش شهیدباهنر سریال «راز ناتمام» تماشا می‌کنید. با او درباره این نقش و نقش‌های تاریخی و اهمیت سریال‌های تاریخ معاصر گفت‌وگو کردیم. صحبت درباره سریال‌سازی دهه 70 و همچنین تفاوت در ساخت سریال‌های آن سال‌ها و دهه اخیر بخش دیگری از این گفت و گو بود.

متن کامل این گفتگو را از اینجا بخوانید :
http://fdn.ir/73982

@charsoofarhang


همسران ۹۰ درصد مخاطب داشت

فرهاد جم، بازیگر نقش علی در سریال قدیمی همسران:
🔹شهرت جذابیت‌ها و سختی‌های خاص خود را داشت. نمونه سختی آن زمانی بود که ما چهار بازیگر «همسران» به مشهد دعوت شده بودیم و ما را از طرف یک ارگانی به بازار رضا بردند و آنقدر شلوغ شد که بازار تعطیل و مجبور شدند از نیروی انتظامی کمک بگیرند. یک‌بار هم در قسمتی از سریال دختری را که پیدا کرده بودیم و با لکنت صحبت می‌کرد چهارتایی به باغ‌وحش برده بودیم و یادم هست که جمعیت باغ‌وحش غیرقابل کنترل شد. تک هم که بودم، باز مردم لطف داشتند. یادم هست مرکز نظرسنجی صداوسیما اقبال ۹۰ درصدی رضایت از همسران را مطرح کرد.

🔹تابستان ۱۳۷۳ همسران را کلید زدیم و مسعود شامحمدی که از دوستانم هستند به من زنگ زدند. ایشان حلقه رابط من با مسعود رسام و بیژن بیرنگ شد. ابتدا قرار بود اینها تهیه‌کننده باشند و غلامحسین لطفی کارگردان باشد و در عین‌ حال نقش کمال لطفی را هم بازی کند. بعد از بازی یک بخش که ما رفتیم و اثاث‌کشی بود و اینها، آقای رسام و بیرنگ کار را نپسندیدند و بنابراین پروژه متوقف شد و بازیگران تغییر کردند و فردوس کاویانی نقش کمال لطفی و مهرانه مهین‌ترابی نقش مهین را بازی کردند. فردوس کاویانی مردی دوست‌داشتنی بود که من از او بسیار یاد گرفتم. بیژن بیرنگ طناز خوبی بود و آن را خوب بلد بود.

🔹دستمزدها در طول سریال تغییر کردند، ولی نه به‌دلیل دیده‌شدنم، بلکه بیژن و مسعود یک متممی به قرارداد سریال همسران اضافه کردند و قرارداد تغییر کرد. قرارداد من ماهانه ۸۰ هزار تومان بود و بعد که متمم به قراردادم خورد، دستمزدم ماهانه ۲۰۰ هزار تومان شد. بعد از عید که این سریال خیلی دیده شد، این متمم به قراردادم اضافه شد. آن زمان اجاره ماهانه خانه ۱۰۰ متری من در شهرزیبا که دوخوابه بود، ۱۲ هزار تومان بود و دستمزدم ماهانه ۸۰ هزار تومان. من جیپ صحرای عزیزم را در سال۱۳۷۴ با دستمزد مسابقه «راز سیب» به قیمت سه‌میلیون و ۴۰۰ هزار تومان گرفتم. این جیپ را تا سه‌سال داشتم. در آن زمان دستمزدهایی که می‌گرفتم، خوب بودند.

🔹ما برای ۴۰ دقیقه که یک قسمت از سریال «همسران» بود، چهار روز کار می‌کردیم، ولی الان اصلا تهیه‌کننده قبول نمی‌کند که شما این زمان را صرف کنید. سرعت انجام کار شما را وادار می‌کند از یک چیزهایی بگذرید و این کیفیت را پایین می‌آورد. جمله‌ای هست که موقع بروز نقص‌ در کار می‌گویند: «کی می‌بینه، بزن بریم، گمه!» این را از صدابردار تا کارگردان و هرکسی ممکن است بشنوید، درحالی ‌که مخاطبان خیلی هم بادقت می‌بینند.

متن کامل گزارش سیدمهدی موسوی‌تبار را در سایت روزنامه فرهیختگان بخوانید.

@charsoofarhang


خالق «داستان اسباب‌بازی‌ها» درگذشت

رالف اگلستون؛ انیماتور پیکسار، کارگردان هنری، خالق «داستان اسباب بازی‌ها» و برنده جایزه اُسکار، روز دوشنبه پس از مبارزه طولانی با سرطان پانکراس در سن ۵۶سالگی درگذشت.
 
اگلستون برنده اسکار انیمیشن کوتاه برای نویسندگی و کارگردانی فیلم پیکسار «برای پرندگان» در سال ۲۰۰۱ شد.

پیکسار در توییتی به او ادای احترام کرد و نوشت: «پیکسار و جهان برای همیشه از او سپاسگزار خواهند بود.»

این انیماتور همچنین به عنوان کارگردان هنری در فیلم اصلی داستان اسباب بازی‌ها فعالیت کرد و کار او به عنوان یک هنرمند در فیلم‌های پیکسار متعددی از جمله «هیولاها»، «در جستجوی نمو»، «وال-ای» «ماشین‌ها» «شگفت انگیزان» و «درون بیرون» برجسته بود. «روح» آخرین اثر معتبر او در سال ۲۰۲۰ بود.

@charsoofarhang


فیلم «جنگ جهانی سوم»، ششمین فیلم بلند هومن سیدی است که نخستین نمایش جهانی خود را در بخش افق‌های هفتاد ونهمین جشنواره فیلم ونیز تجربه خواهد کرد.

در خلاصه داستان جدید منتشر شده از این فیلم آمده است: «شکیب یک کارگر روز مزد بی خانمان است که هرگز نتوانسته با از دست دادن همسر و پسرش در زلزله سال‌ها پیش کنار بیاید. در طی چند سال گذشته، او با یک زن کر و لال، به نام لادن رابطه برقرار کرده است. محل ساخت و سازی که او امروز در آن کار می کند به لوکیشن فیلمی درباره جنایات هیتلر در طول جنگ جهانی دوم تبدیل می‌شود و در کمال تعجب به او یک نقش سینمایی، خانه و فرصتی داده می شود تا برای خود کسی باشد. وقتی لادن از این موضوع مطلع می شود، به محل کارش می آید و درخواست کمک می کند. نقشه شکیب برای مخفی کردن او به طرز غم انگیزی اشتباه از کار در می‌آید و موقعیت جدید و فرصت بی‌تکرار پیش آمده برای او را، با تهدید رو به رو می‌کند.

نشریه اسکرین نیز درباره «جنگ جهانی سوم» نوشته است: این فیلم داستان یک کارگر معمولی - با بازی محسن تنابنده (بازیگر فیلم قهرمان) - را دنبال می کند که خود را در حال کار روی صحنه فیلمی می بیند که مدعی است درباره محکومیت دیکتاتوری است، اما خود فیلمسازان هم تبدیل به افرادی مستبد و زورگو می‌شوند.

@charsoofarhang


وزیر ارشاد خبر داد:حمایت از تولید چادرمشکی تا تولید چند فیلم با موضوع حجاب

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که به مناسبت هفته دولت در جمع نمازگزاران مسجد آل یاسین تهران حضور یافته بود؛ در بخشی از سخنان خود به موضوع «عفاف و حجاب» اشاره کرد و گفت: وزارت فرهنگ در یکسال گذشته برنامه های ایجابی گسترده ای را در دستور کار قرار داده است که از جمله آن ها می توان به تسهیل شرایط عرضه گسترده پوشاک عفیفانه ، حمایت از کارخانه های تولید چادر مشکی، تدوین آیین نامه تولید پوشاک با جزییات دقیق و برنامه‌ریزی برای تولید چند فیلم سینمایی با موضوع عفاف حجاب اشاره کرد./تسنیم

@charsoofarhang


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
علمدارخوانی پرویز پرستویی

🔹نمایش عاشورایی «علمدار» با همراهی ارکستر سمفونیک تهران در ایام منتهی به اربعین حسینی (ع) در تالار وحدت به صحنه می‌رود.

🔹علمدار، در ۱۱ پرده نمایشی به تهیه‌کنندگی و روایتگری پرویز پرستویی و به همت بنیاد رودکی و با همکاری مؤسسه فرهنگی «خادمین علی ابن ابی طالب (ع)» از ۱۴ تا ۱۸ شهریور اجرا می‌‌شود.

🔹در تیزر این رویداد، بخش‌هایی از اجرای گذشته این موسیقی- نمایش در تالار وحدت به تصویر کشیده شده است؛ اجرای علمدار پس از ۲ سال با بازآفرینی جدید همراه خواهد بود.

🔹ارکستر سمفونیک تهران را در این اجرا بردیا کیارس رهبری می‌کند که با همراهی گروه آوازی، آهنگسازی پوریا خادم و آواز پوریا اخواص همراه است.


اوج سریال شاهچراغ را می‌سازد

🔹شهرداری شیراز و سازمان هنری رسانه‌ای اوج قرارداد مشارکت ساخت سریال حضرت احمد بن موسی (ع) را منعقد کردند. این سریال تاریخی قرار است با محوریت زندگی و زمانه‌ی حضرت شاهچراغ (ع) برادر بزرگ امام رضا علیه السلام تهیه و تولید شود.

🔹سریال حضرت شاهچراغ پس از تحقیق و پژوهش، به همت سازمان اوج نگارش و مراحل تولید آن آغاز خواهد شد. همچنین با تفاهم‌نامه‌ای که میان سازمان اوج و شهرداری شیراز امضا شد، دیوارنگاره این شهر که بزرگترین سازه تبلیغی فرهنگی شهر شیراز است، بزودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

@charsoofarhang


سختی‌های اکران فیلم هندی در ایران

🔹موضوع اکران فیلم‌های خارجی یکی از مصوبات شورای عالی اکران در دوره جدید مدیریت سینمای کشور است. این موضوع سال‌ها قبل برای مدتی کوتاه در سینماهای کشور اجرا می‌شد اما بیشتر به‌خاطر فشارهایی که برخی تهیه‌کنندگان نسبت به این اقدام داشتند، کم‌کم فیتیله آن پایین کشیده شد. اما این روزها خبر اکران یک فیلم هندی که سومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای هند عنوان می‌شود‌، در رسانه‌ها عنوان می‌شود. فیلم "خیزش، غرش، آتش" در کنار فیلم‌های ایرانی در سینماهای کشور اکران می‌شود. سیدجمال ساداتیان، تهیه‌کننده و سینمادار ایرانی رایت قانونی این فیلم را از مالک هندی آن خریده است.

🔹ساداتیان درباره اکران این فیلم‌های خارجی در سینمای ایران گفت:امروز مانند گذشته تعداد سالن‌های سینمایی ما آنقدرکم نیست که نگران کمبود سالن برای اکران فیلم‌های داخلی باشیم. با وضعیت روبه‌رشد ساخت و ساز سالن‌های سینما در مراکز تجاری و خرید، و بر اساس گزارش‌ها و آمارها، تا سال‌ آینده ۴۰۰ سالن سینما به زنجیره سینمایی کشور اضافه خواهد شد. بنابراین تهیه‌کنندگانی که نگران کمبود سالن برای فیلم‌شان هستند، این نگرانی را نداشته باشند.

🔹مشکلی که در این میان وجود دارد گردش مالی بسیار پایین سینمای ایران است. با این گردش مالی پایین به‌سختی می‌شود چرخه اقتصاد سینمای ایران را چرخاند. در همین ۶ ماه گذشته تعداد مخاطبین سینمای ایران نسبت به قبل از کرونا بسیار کمتر بود. خب، در این شرایط اکران فیلم پرفروش خارجی می‌تواند در کنار اکران فیلم‌های خودمان وضعیت اکران را تا حدودی بهتر کند و به عنوان ظرفیتی برای سینمای ایران می‌تواند تلقی شود که به میزان مخاطبین اضافه کند. با این وضعیت فروش سینماها پول آب و برق خود را به سختی درمی‌آورند. سینمای ما به تنوع نیاز دارد و این تنوع می‌تواند در مورد فیلم‌های جهان هم لحاظ شود تا مردم بتوانند فیلم‌های روز جهان را هم در سینماهای کشور تماشا کنند.

🔹باوجود اینکه فیلم هندی است اما تهیه‌کننده نگران اکران فیلمش در اروپا و آمریکا بود. البته پخش‌کننده فیلم چندان مشکلی نداشت اما این تهیه‌کننده بود که نگران این موضوع بود. پروسه گفت‌وگو و خرید رایت چند ماه طول کشید تا در نهایت به سرانجام رسید. ما برای رفع این نگرانی رقم بالایی را پیشنهاد ندادیم و اتفاقاً هزینه منطقی برای فیلم شد. نکته‌ای که باعث شد تا طرف ما حاضر به فروش حق پخش فیلمش شود سماجت ما بود./تسنیم

@charsoofarhang


بدون قرار قبلی در مسکو

چهل و چهارمین دوره از جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو که از ۴ الی ١٠ شهریورماه در مسکو برگزار می‌شود، امسال ده فیلم ایرانی را در فهرست آثارش دارد و یک بخش ویژه به نام «نقش‌های پارسی» هم به آنها اختصاص داده است و رسول صدرعاملی، کارگردان ایرانی هم در ترکیب هیات داوران بخش اصلی جشنواره در کنار داورانی از کشورهای آفریقای جنوبی، ترکیه و روسیه حضور دارد.
فیلم «بدون قرار قبلی» ساخته بهروز شعیبی در بخش مسابقه اصلی و فیلم «هجده هزار پا» ساخته مهدی شاه‌محمدی در بخش مسابقه مستند این دوره از جشنواره مسکو با دیگر آثار به رقابت خواهند پرداخت.
در بخش ویژه «نقش‌های پارسی» هم که به سینمای ایران اختصاص داده شده، فیلم‌های «مسیر معکوس» ساخته ابوالفضل جلیلی، «پسران دریا» ساخته حسین قاسمی جامی و افشین هاشمی و «بچه گرگ‌های دره سیب» ساخته فریدون نجفی و فیلم‌های کوتاه «فشن» ساخته فردین انصاری، «دوآل پا» ساخته محمد رضا مرادی، «دکل» ساخته بابک مصطفوی و«جان داد» ساخته سهیلا پورمحمدی از تولیدات انجمن سینمای جوانان در این بخش ویژه اکران خواهند شد.
همچنین یک بخش غیررقابتی جشنواره امسال با عنوان «ردپای روسیه» که به تأثیر ادبیات و فرهنگ روسیه در آثار سینمایی اختصاص دارد، فیلم «رمانتیسم عماد و طوبی» ساخته کاوه صباغ‌زاده را نمایش می‌دهد.

@charsoofarhang


موج نو تولید در سینما

نگرانی بزرگی که بابت عملکرد شورای پروانه ساخت جدید به وجود آمد، کمبود فیلم‌های مناسب برای ارائه در جشنواره فیلم فجر بود.
یکی‌ از دلایلی که سبب شده انتقادها نسبت به شورای پروانه ساخت شدت بگیرد، دیر روی غلتک افتادن مصوبات این شورا بود به‌طوری که طی چهارماه‌ونیم ابتدایی این شورا تا پایان سال گذشته که مشتمل بر نیمی از فعالیت‌های این شورا تا امروز است، تنها ۱۴ فیلمنامه مصوب شده که قطعا این عامل، یکی از دلایل تاختن به این شورا و تیم سینمایی دولت سیزدهم بوده است.
طی ۱۶۰ روزی که از سال ۱۴۰۱ می‌گذرد هم ۳۸ فیلمنامه برای ساخت مصوب شد که افزایش بهره‌وری این شورا را می‌رساند و آنکه شورا، در فروردین و اردیبهشت‌ماه، همچنان روند کندی را در پیش گرفت اما از خردادماه تا به امروز، بر تعداد مصوبات این شورا افزوده شده است تا شورای پروانه ساخت امروز در نقطه‌ای قرار بگیرد که در کمتر از ۱۰ ماه، ۵۲ فیلمنامه را برای ساخت مصوب کند.
به‌عنوان مثال، بین ۵۲ فیلمنامه‌ای که موفق شدند در این مدت پروانه ساخت بگیرند، آثاری از بهمن فرمان‌آرا، کیانوش عیاری، محمد متوسلانی، فریدون جیرانی، بهروز افخمی، تهمینه میلانی، محمود کلاری، پرویز شهبازی، محسن امیریوسفی، شهریار بحرانی، پیمان معادی، بیژن میرباقری، مصطفی کیایی، امیرحسین ثقفی، سعید ملکان، جواد افشار، ابراهیم ایرج‌زاد و حامد عنقا وجود دارند که درصورت تولید تا پیش از مهلت قانونی، می‌توانند گرمابخشی خوبی به جشنواره امسال فجر بدهند.
البته نباید این بند مهم را نیز فراموش کنیم که برخی از فیلم‌های عمدتا اجتماعی، پس از شروع پروسه فیلمبرداری خود، نسبت به دریافت پروانه ساخت اقدام می‌کنند که اگر این تعداد فیلم را هم اضافه کنیم، باید بگوییم که تقریبا از بابت خوراک جشنواره فجر امسال نیز نگرانی خاصی وجود ندارد و اگر تولیدات به درستی روی ریل بیفتند و در زمان قانونی به دفتر جشنواره تحویل داده شوند و نحوه داوری و انتخاب نیز معقول و منطقی باشد، باید با یکی از پرنام‌ترین جشنواره‌های سالیان اخیر جشنواره فجر مواجه باشیم و این، برخلاف آن نگرانی است که طی ماه‌های اخیر درمورد چشم‌انداز جشنواره فجر مطرح شده است.
عملکرد کنونی شورای پروانه ساخت تا امروز، همچنان تا نقطه مطلوب فاصله بسیاری دارد و البته که بیشترین تلاشی که این شورا باید انجام دهد، تلاش برای زدودن سیاه‌نمایی‌هایی است که علیه این شورا به راه افتاده است. رویکردی که قطعا به مدد خروجی موثر و مطلوب قابل‌ترمیم است.

متن کامل گزارش مجبتی اردشیری را در سایت روزنامه فرهیختگان بخوانید.

@charsoofarhang


ممنوع التصویری کلمه بدی است

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ:
🔹برخی هنرمندان از موضوع ممنوع‌التصویری گلایه می کنند؛ این کلمه بدی است، به دوستان گفته‌ام از کلماتی استفاده نکنند که اندازه‌اش به فعلش نمی‌خورد. به طور مثال دوستان گفتند لب‌خوانی جرم است؛ جرم کلمه ثقیلی است. حال یک اشکالی وجود دارد که برای آن آیین‌نامه انضباطی وجود دارد. کلمات را شاید دوستان در یک مصاحبه‌ای بدون آمادگی می‌گویند که همان کلمات مسئله ایجاد می‌کند. همه این‌‌ها آیین‌نامه و قانون دارد. این همه آدم‌ در فضای هنر فعالیت می‌کنند در این میان ممکن است ۴ نفر کارهایی انجام دهند که در هر صنفی باعث شوند مشکلاتی به وجود آید، باید طبق قانون با آنها برخورد شود.

🔹ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش پدر را باید بازی کنیم. گاهی یک‌ جایی اشکالی وجود دارد اما ما تلاشمان را می‌کنیم. در همین آیین‌نامه‌ها که مورد اشاره است، به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختیارات داده شده در اتفاقاتی که می‌افتد، بتواند با رعایت اقتضائات و با تدبیر مسائل را حل کند. من مخالف استفاده از ادبیات خشن و کلماتی که بار معنایی منفی دارد در مواجهه با اهل هنر هستم؛ چراکه ممکن است افراد خودشان را مخاطب بدانند. همیشه به همکارانم می‌گویم در مباحث حوزه فرهنگی کلماتی را به کار نبرید که ممکن است مابه‌ازای بیرونی‌اش خیلی وجود نداشته باشد اما خود کلمه آزاردهنده است، قبول دارم که اشکالاتی از این دست باید برطرف شود./ایلنا

@charsoofarhang


۶۰ درصد فیلمنامه‌ها مجوز گرفتند

بهمن حبشی مدیرکل دفتر نظارت بر تولید فیلم سازمان سینمایی می‌گوید: در ده ماهه اخیر ۵۲ فیلمنامه سینمایی از سوی شوراهای صدور پروانه ساخت تصویب شده و ۷ مورد هم در دست بررسی مجدد قرار گرفته است. در حوزه فیلم‌های غیرسینمایی هم، ۵۰ اثر تصویب شده و ۱۴ مورد هم مجددا بررسی شده است. او با اشاره به بازنگری و روزآمدسازی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها طی یک سال گذشته و تدوین اصول و ضوابطی که به استانداردسازی و اعتلای سینمای کشور کمک کند، گفت: در دوره جدید سعی کردیم به لحاظ محتوا و ساختار تا حدی به استانداردها نزدیکتر شویم و در واقع مراقبت‌های بیشتری از مرحله آغازین ساخت شروع می‌شود. حبشی با توضیح اینکه در این اداره کل تلاش می‌شود خطاها و اشکالات احتمالی فیلمنامه‌ها از همان ابتدا با همفکری اصلاح شوند تا اثر ساخته شده در مراحل بعد با مشکل مواجه نشود، گفت: همواره با مواردی روبرو بوده‌ایم که تهیه‌کنندگان فیلمشان را می‌سازند و بعد در زمان اکران و پخش به مشکل برمی‌خورند. ما تلاش کردیم این مشکل را از همان آغاز ساخت فیلم برطرف کنیم تا فیلمساز با مشکلات بعدی مواجه نشود.

@charsoofarhang






Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
امروز پنجم شهریور ماه ۱۴۰۱ به ششمین سالی رسیدیم که داوود رشیدی در بین ما نیست. او یکی از پنج چهره شاخص سینما، تلویزیون و تئاتر ایران در حوزه بازیگری بود؛ در کنار جمشید مشایخی، عزت‌الله انتظامی، محمدعلی کشاورز و علی نصیریان که خوشبختانه هنوز در میان ماست. رشیدی سال ۱۳۱۲ به دنیا آمد. در خیابان ری، کوچه آبشار. پدرش دیپلمات بود، پدربزرگش یکی از روحانیون معروف ملقب به ابن‌الشیخ که مشروطه‌خواهی شهیر محسوب می‌شد و جدش از زین‌العابدین حائری مازندرانی، از مراجع تقلید عصر قاجار. داوود رشیدی در ترکیه و فرانسه تحصیل کرد و در ژنو به دانشگاه رفت و سال ۱۳۴۳ وارد تئاتر شد. سال ۱۳۵۱ اولین فیلمش را در سینما بازی کرد. قبل از انقلاب بیشتر در تله تئاترهای تلویزیون حضور داشت تا سریال‌ها اما بعد از انقلاب تا سال ۱۳۶۶ به طور همزمان در سه پروژه بزرگ و مهم تلویزیون حضور داشت؛ هزاردستان علی حاتمی، کوچک جنگلی بهروز افخمی و گرگ‌ها به کارگردانی داوود میرباقری. در سینما او با کارگردان‌های مختلفی کار کرد که رسول صدرعاملی، علی حاتمی، علیرضا داوودنژاد و کیومرث پوراحمد پرتکرارترین‌شان بودند.

@charsoofarhang


بهنوش بختیاری کارگردان می‌شود

محسن محسنی‌نسب، تهیه‌کننده:
🔹خانم بهنوش بختیاری تصمیم دارد به عنوان کارگردان به فعالیت‌های هنری خود ادامه دهد و خوب است برای شروع کار و فعالیت به عنوان یک کارگردان باید از ساخت فیلم‌های کوتاه شروع کرد و این شد که خانم بختیاری برای ساخت این فیلم کوتاه اقدام کرد و تهیه‌کنندگی فیلمنامه این کار را به بنده پیشنهاد داد و من هم پذیرفتم و به همین دلیل برای تولید این فیلم کوتاه درخواست پروانه ساخت دادم.

🔹محوریت داستان این فیلم درباره فضاهای مجازی و تاثیر آن بر زندگی جوانان است که خیلی به صورت مختصر نوشته شده است. شخصیت اصلی این فیلم یک دختر جوانی است که تحت تاثیر ماجراها و جریان هایی که فضای مجازی برای او ایجاد می‌کند٬ قرار می گیرد./صبا

@charsoofarhang


پشه ممنوع التصویر نیست

سرپرست معاونت کاربران ساترا درباره شائبه ممیزی کاراکتر «پشه» توضیح داد:
🔹غیبت پشه هیچ ارتباطی با ساترا ندارد و به دلیل برنامه کاری کاظم سیاحی، صداپیشه آن در محصولی دیگر بوده است و به زودی به این مجموعه بازمی‌گردد.

🔹بعد از غیبت دو جلسه‌ای کاراکتر پشه برخی از رسانه‌های غیررسمی و شبکه‌های اجتماعی خبر دادند که این کاراکتر ممنوع التصویر شده است.

@charsoofarhang


فوتبال، معدن طلای صداوسیما

فرهیختگان: اعتراضات مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در روزهای اخیر را احتمالا شنیده‌اید و ازسوی دیگر هم کادرهای کوچک و حتی روی اعصاب تلویزیون از بازی‌های این دو تیم را هم در این سه هفته دیده‌اید. کادرهایی که فارغ از بی‌احترامی به چشم‌های مخاطبان میلیونی مثلا قرار است مانع از دریافت سهم تبلیغات محیطی این دو باشگاه شوند.

در گزارش امروز فرهیختگان سراغ این رفته‌ایم که صداوسیما از فوتبال چند هزار میلیارد درآمد دارد؟

خلاصه محاسبات ما نشان می‌دهد، طبق تعرفه رسمی صدا و سیما تنها برای پخش زنده ۶۰ بازی سرخابی ها در فصل جاری تلویزیون بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان درآمد دارد حالا فرض کنید تلویزیون برای جذب آگهی بیشترچوب حراج به آنتن خودش بزند، فرضا ۹۰ درصد یعنی تنها ۱۰ درصد از درآمد ممکن را کسب کند رقم ناقابل ۳ هزار میلیارد تومان

متن کامل گزارش سیدمهدی موسوی‌تبار را در سایت روزنامه فرهیختگان بخوانید.

@charsoofarhang


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
روزی که شان استون مسلمان شد

سال ۱۳۹۰ بود که شان استون به ایران آمد تا همزمان با جشنواره سی‌ام فیلم فجر، در همایش هالیوودیسم سینما شرکت کند. او پسر الیور استون، فیلمساز سیاسی آمریکایی است که آثارش عمدتاً جنبه انتقادی دارند. شان ابتدا گفت که واژه هالیوودیسم را نمی‌فهمد و با اینکه از سینمای آمریکا آمده بود، بعضی از چیزهایی که راجع‌به هالیوود در اینجا می‌شنید برایش تازگی داشتند. با این حال طی همان چند روز، جهان او زیر و رو شد تا جایی که سه روز بعد از اختتامیه فجر، به همراه بهرام حیدری، کارگردان ایرانی‌الاصل هالیوود که مقدمات آمدن شان را به ایران فراهم کرده بود، به اصفهان رفت و در محضر آیت الله ناصری با ادای شهادتین، به دین اسلام و مذهب تشیع مشرف شد. او پس از مسلمان شدن نام علی را برای خودش برگزید و خبر این اتفاق در بسیاری از رسانه‌های بین‌المللی مثل رویترز، هالیوود ریپورتر، یاهونیوز و خبرگزاری فرانسه بازتاب پیدا کرد. در این ویدئو لحظه ادای شهادتین توسط شان استون در منظر آیت الله ناصری را می‌بینید. آیت الله محمد ناصری امروز چهارم شهریور ماه ۱۴۰۱ درگذشت.

@charsoofarhang


رئیس هیات مدیره خانه سینما: شاید خودم هم استعفا دهم

محمدعلی نجفی، رئیس هیات مدیره خانه سینما در گفتگویی با تأیید استعفای منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما گفت:«آقای شاهسواری روز چهارشنبه دوم شهریورماه نامه استعفای خود را به هیأت مدیره ارائه کرد. البته در جلسه هیأت مدیره قرار شد که این استعفا اصلاً مطرح نشود تا انتخابات هیأت مدیره در هفته آینده برگزار شود. اما متأسفانه گروهی که نمی‌خواهند خانه سینما، خانه سینما باشد این استعفا را رسانه‌ای کردند.»
او ادامه داد:«قرار ما بر این بود که کسی درباره این استعفا صحبت نکند، در واقع روز چهارشنبه دوم شهریورماه ساعت ۱۵ در خانه سینما جلسه هیأت مدیره در ارتباط با جشن خانه سینما برگزار شد که آقای توحیدی در این جلسه درباره جشن صحبت کرد. بعد از اینکه آقای توحیدی خانه سینما را ترک کرد، نامه آقای شاهسواری توسط خانم منشی به من داده شد و من نامه را که در آن بسته بود، باز کرده و به هیأت مدیره دادم و مشخص شد که آقای شاهسواری با دلایلی استعفا داده بود. من در آن جلسه گفتم که ارائه این نامه را در صورت جلسه بنویسید اما حق ندارید تا زمان انتخابات روز چهارشنبه ۹ شهریورماه خبر این استعفا را مطرح کنید.»
رئیس هیات مدیره خانه سینما تاکید کرد:«متأسفانه عده‌ای که از داخل هیأت مدیره هستند، احتمالاً این خبر را رسانه‌ای کرده‌اند چرا که فرد دیگری غیر از هیأت مدیره از استعفای منوچهر شاهسواری خبر نداشت. در چنین شرایطی من به عنوان رئیس هیات مدیره خانه سینما دچار تردید شده‌ام، یعنی احتمال اینکه من خودم نیز دیگر حاضر نباشم با چنین افرادی همکاری کنم بسیار زیاد است. از نظر من حضور این افراد برای خانه سینما فقط و فقط جز ضرر برای صنوف چیزی ندارد.»

@charsoofarhang

Показано 20 последних публикаций.

72

подписчиков
Статистика канала