چین شناسی 🇨🇳


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


آشنایی با جامعه، فرهنگ و سیاست کشور چین
🔻استفاده از مطالب کانال چین‌شناسی بدون ذکر منبع مجاز نمی‌باشد.

اولین مطلب کانال:
https://t.me/chinshenasi_ir/5

ارتباط با ادمین:
@diplomacy_admin

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 شعرخوانی دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مطالعات زبان‌های خارجی پکن در آیین شب یلدا

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 گشایش بزرگترین پارک یخی جهان همزمان با یلدا در «شهر یخی»‌ چین

🔻بزرگترین پارک موضوعی برف و یخ جهان در قالب بیست و ششمین جشنواره «دنیای یخ-برفِ» هاربین روز شنبه به مناسبت شب یلدا یا طولانی‌ترین شب سال در شهر هاربین، مرکز استان هیلونگ ژیانگ در شمال شرقی چین افتتاح شد. هاربین به عنوان «شهر یخی» شناخته می‌شود. 

🔻این پارک با مضمون «رویای زمستان، عشق در قلب آسیا» با استفاده از ۳۰۰ هزار متر مکعب یخ و برف ساخته شده است و عناصری را با الهام از بازی‌های زمستانی آسیایی هاربین ۲۰۲۵ که بهمن ماه و اسفند سال جاری برگزار می‌شود، به نمایش می‌گذارد. 

🔻این نسخه از پارک موضوعی سالیانه یخ و برف هاربین در ۱ میلیون متر مربع مساحت برگزار می‌شود و بزرگترین پارک در تاریخ ۲۶ ساله این رویداد است. 

🔻پارک ۹ محوطه اصلی دارد که مناظر جذاب ۴۲ کشور را به نمایش می‌گذارد. همچنین سه محوطه به اعضای شورای المپیک آسیا اختصاص یافته است که در آن مدل‌های یخی معبد بهشت در چین، قلعه اوساکا در ژاپن و تاج محل در هند توجه بازدیدکنندگان را جلب می‌کند./ یورونیوز

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 درگیری و زدوخورد شدید نمایندگان پارلمان تایوان!

🔻نمایندگان پارلمان منطقه خودمختار جزیره تایوان بر سر تصویب چند طرح جدید که شامل تغییراتی در قانون این منطقه می‌شود، با هم درگیر شدند.

🔻یکی از تغییرات موردنظر در قانون این منطقه در صورت تصویب، اخراج و برکناری مقامات انتخابی سخت‌تر می‌شود.

🔻هدف از دیگر طرح‌ها هم تغییراتی در دادگاه قانون اساسی و بودجه دولت است.

🔻نمایندگان حزب حاکم «حزب مردم» اما می‌گویند که تصویب این طرح‌ها تهدیدی برای دموکراسی تایوان است.

🔻هم‌زمان هزاران نفر از مردم معترض نیز مقابل ساختمان پارلمان تجمع کردند و خواستار عدم تصویب این طرح‌ها شدند.

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 اقدام جالب پلیس چین برای آگاهی بخشی مردم در مواجهه با سرقت‌‌

🔻پلیس چین گوشی‌ها را می‌دزدد تا به مردم نشان دهد که چقدر آسان سارقین می‌توانند وسایل آنها را به سرقت ببرند!

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


💢 جشن دوُنگ‌جی (冬至夜 dongzhi ye )؛ جشن یلدای چینی

🔻مردم کشور چین هم شب یلدا را جشن می‌گیرند. البته زمان آن متغیر است و هر سال ۲۱ تا ۲۳ ماه دسامبر را به عنوان جشن دوُنگ جی درنظر می‌گیرند. دوُنگ‌جی بیست و دومین اصطلاح از ۲۴ اصطلاح تقویم کشاورزی چین است و بین تمام مردم چین رایج است.

🔻شب دوُنگ‌جی، بلندترین و سردترین شب سال است. جشن دوُنگ‌جی، در واقع نشان دهنده این است که سرمای شدید و یخبندان زمستان درحال رسيدن به اوج خود است. بعد از آن، روزها کم‌کم بلندتر و شب‌ها کوتاه تر می‌شوند.

🔻مردم از قدیم معتقدند که دوُنگ‌جی یک دوره مهم برای گذار بین یینگ و یانگ است و طبیعت بی‌نظیر در دل یک زمستان سرد و سخت، قول یک بهار زیبا را داده است. بنابراین، این جشن را یک جشن فرخنده می‌دانند و گفته‌اند : "جشن دوُنگ‌جی به بزرگی جشن عید بهار است".

🔻دوُنگ‌جى، از نظر طب سنتی چین نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. پزشکان طب سنتی معتقدند، با توجه به اینکه یک دوران گذار بین یینگ و یانگ وجود دارد و طبیعت را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد، بنابراین، انسان‌ها نیز باید به بدن خود توجه بیشتری کنند و از مواد غذایی که به تقویت بدن در برابر سرما کمک می‌کند استفاده کنند. خوراکی‌هایی مانند: گوشت گاو و گوسفند و غذاهایی که با این مواد درست می‌شوند. در شب جشن دوُنگ‌جی، مرسوم است که مردم شمال چین معمولاً جیاوزه و مردم جنوب سوپ تانگ‌یواَن می‌خورند.

🔻از قدیم تا به امروز، جشن دوُنگ‌جی از اهمیت ویژه‌ای بین مردم چین برخوردار بوده است، به طوری که هر سال در شب دوُنگ‌جی، افراد خانواده سعی می‌کنند دور هم جمع شوند و با خوراکی‌هایی که تدارک دیده‌اند این شب را جشن بگیرند.

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 دونگ‌جی یا شب یلدای چینی!

🔻جشن دوُنگ‌جی (冬至夜) که به عنوان جشن یلدای چینی شناخته می‌شود، در چین بین ۲۱ تا ۲۳ دسامبر برگزار می‌شود و نشان‌دهنده بلندترین و سردترین شب سال است. این جشن به عنوان دوره‌ای مهم برای گذار بین یینگ و یانگ تلقی می‌شود و مردم آن را جشن فرخنده‌ای می‌دانند. در این شب، توجه به سلامتی و مصرف غذاهایی که بدن را در برابر سرما تقویت می‌کند، اهمیت ویژه‌ای دارد. معمولاً در شمال چین جیاوزه و در جنوب سوپ تانگ‌یواَن سرو می‌شود. همچنین، خانواده‌ها سعی می‌کنند در این شب دور هم جمع شوند و آن را جشن بگیرند. برای آشنایی با این جشن خاص در چین، پُست بعدی را بخوانید‌.

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


💢 کاور نشریه نیوزویک: «مرز بعدی چین»

🔻نیوزویک در گزارشی از برنامه‌های جدید چین در حوزه فضایی می‌نویسد: جاه‌طلبی‌های چین برای تبدیل شدن به بزرگترین قدرت فضایی جهان، از گرد و غبار قهوه‌ای صحرای آتاکامای شیلی می‌گذرد. در این صحرا در کشور شیلی بر پای قله ۸۶۰۰ فوتی آند رصدخانه‌ای در حال ساخت است که قرار است در آن محققان چینی اجسامی را رصد کنند که به دور زمین می‌چرخند.

🔻این نشریه معتقد است توافقی که چین با شیلی بر سر این برنامه‌های تحقیقاتی فضایی خود داشته چندان برای شیلیایی‌ها روشن و واضح نیست. نیوزویک توسعه سریع قدرت فضایی چین را و برنامه‌هایی که این کشور از یک جزیره کوچک در کارائیب تا قطب شمال گسترانده، بررسی کرده است.

🔻نیوزویک می‌نویسد حضور رو به گسترش چین در قطب شمال چالشی برای ناتو و آمریکاست. شبکه‌ای از بنادر که پایگاه‌های لجستیکی غیرنظامی و نظامی چین در سراسر جهان هستند و صدها سازمانی که با پیوندهای مستحکمی با حزب کمونیست دارند به آرامی در قلب آمریکا در جزایر کوچک اقیانوس آرام و اکنون در این نقطه دور افتاده در خشک‌ترین صحرای جهان، جاساز می‌شوند.

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


💢 چین بزرگترین جمعیت کاربران اینترنت در جهان را دارد

🔻چین با داشتن نزدیک به ۱.۱ میلیارد کاربر اینترنت تا ژوئن ۲۰۲۴، بزرگترین جمعیت کاربران اینترنت در جهان را دارد

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 تیک تاک در میانه رفتن و ماندن

🔻چین از امریکا خواست از امنیتی کردن اقتصاد دست بردارد و مانع  ادامه فعالیت پیام‌رسان تیک‌تاک در داخل خاک این کشور نشود.

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
💢 موضع چین در واکنش به استفاده از مکانیزم ماشه علیه ایران

🔻نماینده چین در شورای امنیت، آمریکا را مقصر اصلی بحران هسته‌ای ایران دانسته و تأکید کرد  که این کشور باید از اقدامات ستیزه جویانه خود بر ضد ایران بپرهیزد.

🔻وی افزود: " آمریکا نباید دوباره به سیاست فشار حداکثری علیه ایران روی آورد".

🔻نماینده پکن در شورای امنیت تصریح کرد "مکانیزم ماشه نباید توسط چندین کشور محدود به‌عنوان ابزار باج‌گیری استفاده شود، چنین تهدیدی به هیچ وجه سازنده نیست".

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 گزارش الجزیره درباره تاکسی‌های رباتیک در چین:

تاکسی‌های بدون راننده بحث‌هایی درباره اشتغال را برمی‌انگیزند

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


💢 مقام‌های چینی در اقدامی کم سابقه به تایوان سفر کردند

🔻هوآ یوان معاون شهردار شانگهای امروز دوشنبه برای شرکت در مجمع «تایپه-شانگهای» که برای اولین بار در سال ۲۰۱۰ برگزار شد، وارد فرودگاه مرکز شهر تایپه شد اما به سؤالات خبرنگاران پاسخ نداد. چین به طور منظم جت‌های جنگنده و کشتی‌های جنگی را به آسمان و آب‌های اطراف این جزیره می‌فرستد و هفته گذشته نیز فعالیت‌های نظامی گسترده‌ای در نزدیکی تایوان انجام داد.

🔻گروه کوچکی از «دفتر جمهوری تایوان» که طرفدار استقلال این جزیره است، هنگام خروج معاون شهردار شانگهای از فرودگاه تایپه فریاد زدند: «تایوان و چین، کشورهای جدا از هم هستند». با این وجود چیانگ وان آن، شهردار تایپه از حزب اصلی اپوزیسیون کومینتانگ که به طور سنتی طرفدار روابط نزدیک با چین است، گفته است که بازدیدهایی از این دست در مواقع تنش، بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است.

🔻چیانگ که سال گذشته برای انجمن شهر به شانگهای سفر کرده بود، امروز در یک ضیافت شبانه میزبان هوآ خواهد بود. دولت تایوان هفته گذشته مانع از حضور برخی از اعضای هیات شانگهای شد و گفت که با توجه به تهدیدات نظامی فزاینده چین، باید وضعیت کلی را هنگام اعطای مجوز برای این سفر در نظر بگیرد. علاوه بر این، دولت تایوان روز جمعه از چین خواست سه عضو یک گروه مذهبی تایوانی را که در زمان حضور در این کشور دستگیر شده‌اند، آزاد کند. چین می‌گوید آن‌ها مظنون به سازماندهی یک فرقه زیرزمینی هستند.

🔻شورای امور سرزمین اصلی چین تایوان روز دوشنبه گفت که دولت با برگزاری این مجمع حتی در زمان رویارویی با «وضعیت جدی در سراسر تنگه تایوان»، حُسن نیت خود را نشان می‌دهد. دولت تایوان گفت‌وگوهای جدید با چین را خواستار شده است، اما پکن از تعامل با لای چینگ-ته رئیس جمهوری جزیره امتناع می‌کند و او را «جدایی طلب» می‌خواند. لای معتقد است که فقط مردم تایوان می‌توانند آینده خود را تعیین کنند.

▫️لینک گزارش

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 چرا آمریکا نگران سین‌کیانگ است؟

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


💢 کشتار نانجینگ؛ یک جنایت جنگی وحشتناک و خونین

🔻واقعه کشتار نانجینگ (Nanjing Massacre) که به عنوان "کشتار نانجینگ" یا "تجاوز نانجینگ" نیز شناخته می‌شود، یکی از وحشتناک‌ترین و خونین‌ترین جنایات جنگی در تاریخ معاصر است که در خلال جنگ دوم چین و ژاپن اتفاق افتاد. این واقعه در مدت زمان کوتاهی پس از تصرف نانجینگ، پایتخت وقت چین، توسط نیروهای ژاپنی در دسامبر ۱۹۳۷ رخ داد.

🔻این جنگ از سال ۱۹۳۷ آغاز شد و تا سال ۱۹۴۵ ادامه داشت. در این دوران، چین با تهاجم نظامی ژاپن مواجه شد. پس از نبردهای شدید، نیروهای ژاپنی در دسامبر ۱۹۳۷ به نانجینگ وارد شدند و کنترل شهر را به دست گرفتند.

🔻پس از تصرف نانجینگ، نیروهای ژاپنی به مدت شش هفته به کشتار دسته‌جمعی، تجاوز و آزار غیرنظامیان و سربازان چینی پرداختند. برآوردها نشان می‌دهد که بین ۲۰۰,۰۰۰ تا ۳۰۰,۰۰۰ نفر در این کشتار کشته شدند. هزاران زن چینی مورد تجاوز قرار گرفتند و بسیاری از آن‌ها به قتل رسیدند. این جنایات به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و بخشی از تاریخ تلخ این واقعه را تشکیل می‌دهد. نیروهای ژاپنی به غارت اموال عمومی و خصوصی و تخریب ساختمان‌ها نیز پرداختند.

🔻این واقعه تأثیر عمیقی بر روابط دو کشور گذاشت و هنوز هم یکی از نقاط حساس در تاریخ مشترک آن‌ها محسوب می‌شود. کشتار نانجینگ موجب بروز احساسات شدید ضدژاپنی در چین شد و آثار فرهنگی متعددی درباره این واقعه تولید شده است. پس از جنگ جهانی دوم، برخی از مقامات ژاپنی به دلیل جنایات جنگی محاکمه شدند، اما بسیاری از جنایات مرتکب شده در نانجینگ همچنان بدون مجازات باقی ماند.

🔻واقعه کشتار نانجینگ یکی از فصول تاریک تاریخ بشریت است که نشان‌دهنده خشونت‌های جنگی و جنایات علیه بشریت است. این واقعه همچنان در یادها باقی مانده و مطالعات زیادی در مورد آن انجام شده است.

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 تصاویری از بزرگداشت یاد قربانیان «کشتار نانجینگ» در چین

🔻سیزده دسامبر در چین روزی است که در آن یاد قربانیان قتل‌عام نانجینگ گرامی داشته می‌شود. در واقعه «نانجینگ»، شهری که پایتخت وقت چین در سال ۱۹۳۷ میلادی بود، سربازان ارتش امپراتوری ژاپن صدها نفر را کشتند و به هزاران زن تجاوز کردند. این کشتار و تجاوز که در طول شش هفته‌ پس از ۱۳ دسامبرآن سال صورت گرفت امروزه به یک موضوع سیاسی مناقشه‌برانگیز میان ناسیونالیست‌های ژاپنی و چینی‌ها تبدیل شده است./ یورونیوز

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


📚 معرفی کتاب ادیان چین و ژاپن

🔻ادیان چین و ژاپن نوشته مایکل ساسو و دیوید رید، ترجمه دو بخش از کتاب ادیان زنده جهان به قلم محمدعلی رستمیان است که به چهار آیین کنفوسیوس، دائو، بودا و شینتو می‌پردازد.

🔻اثر حاضر به دین و فرهنگ مردم چین و ژاپن و وضعیت گذشته هر دین و جایگاه کنونی آن می‌پردازد. این کتاب دو بخش دارد. در بخش نخست به آیین‌های کنفوسیوس و دائو که متعلق به چین است اشاره شده و پس از آن معرفی و توضیح مفروضات اصلی نظام دینی چین مانند یین و یانگ، پنج عصر و غیره، اعمال مخصوص دین چینی، شعائر گذر و جشن‌های سالیانه آن بازگو شده است.

🔻آیین بودا دین مشترک مردم چین و ژاپن است که در چین تغییراتی یافته و از آنجا به ژاپن راه یافته است. این کتاب اطلاعات نسبتا خوبی در زمینه تاریخ، آموزه‌ها، کتاب‌های مقدس و فرقه‌های دینی هر یک از این ادیان و ارتباطات و تحولات آن‌ها در طول تاریخ ارائه می‌دهد و وضعیت دین و فرهنگ دینی را در این دو کشور از گذشته‌های دور تا عصر کنونی بررسی می‌کند.

#معرفی_کتاب

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


💢 دعوت رئیس‌جمهور چین به مراسم تحلیف ترامپ

🔻رئیس‌جمهور منتخب، دونالد ترامپ از رئیس‌جمهور چین، شی جین‌پینگ، دعوت کرده است که در مراسم تحلیف او در ماه آینده شرکت کند. چندین منبع به CBS News گفتند که مقامات مراسم تحلیف در حال برنامه‌ریزی برای حضور دیگر مقامات خارجی در مراسم سوگند هستند.

🔻منابع گفتند که ترامپ در اوایل نوامبر، بلافاصله پس از انتخابات، از شی دعوت کرده است، اما مشخص نیست که آیا او این دعوت را پذیرفته است یا خیر. معمولاً سفرای کشورها و دیگر دیپلمات‌ها به مراسم تحلیف دعوت می‌شوند، اما سوابق وزارت امور خارجه از سال ۱۸۷۴ نشان می‌دهد که هیچ رهبر خارجی هرگز در مراسم انتقال قدرت شرکت نکرده است.

🔻اعضای حلقه نزدیک ترامپ همچنان منتقدان تند شی جین‌پینگ هستند، از جمله سناتور مارکو روبیو، گزینه او برای وزارت امور خارجه، و مشاور امنیت ملی جدید مایک والتز.

🔻خود ترامپ همچنین تهدید کرده که تعرفه‌ها بر کالاهای چین را افزایش خواهد داد. ایالات متحده مهلتی تا ۱۹ ژانویه، شب قبل از مراسم تحلیف، برای شرکت مادر چینی TikTok، یعنی ByteDance، تعیین کرده است تا این اپلیکیشن شبکه اجتماعی را بفروشد یا با ممنوعیت در ایالات متحده مواجه شود. TikTok در حال مبارزه با این ممنوعیت در دادگاه است — هفته گذشته تلاشش برای جلوگیری از ممنوعیت شکست خورد اما در حال تجدیدنظر در این مورد به دیوان عالی کشور است.

▫️لینک گزارش

@Chinshenasi_ir 🇨🇳
Trump invites China's Xi Jinping to inauguration
President-elect Donald Trump has invited Chinese President Xi Jinping to his inauguration next month, according to multiple sources.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 استقبال گسترده چینی‌ها از نمایش دختر طلایی تالوی ایران

🔻زهرا کیانی تالوکار عنوان‌دار ایران نخستین طلای انفرادی تاریخ تالوی ایران را در پیکارهای قهرمانی آسیا به دست آورد.

🔻حساب کاربری سفارت ایران در چین در شبکه اجتماعی تیک تاک با بیش از ۵ میلیون مخاطب در یک حرکت جالب اقدام به بازنشر عکس و فیلم‌هایی از حرکات نمایشی پدیده ووشو ایران در بازی‌های آسیایی کرده که با استقبال فراوان چینی‌ها مواجه شده است.

🔻چینی‌ها با لایک و کامنت‌های گسترده از نمایش دختر تالوکار ایران به شدت استقبال کردند و این پست بارها و بارها توسط چینی‌ها بازنشر شد.

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥 فیلم استقبال از بشار اسد در فرودگاه هانگژو در جریان سفر سال ۲۰۲۳ و شرکت در افتتاحیه بازی‌های آسیایی

@Chinshenasi_ir 🇨🇳


💢 بازخوانی آخرین سفر بشار اسد به چین

🔻بشار اسد، رئیس‌جمهور پیشین سوریه، برای اولین بار بعد از سال ۲۰۰۴، در سپتامبر ۲۰۲۳ به چین سفر کرد. این سفر تلاش او برای پایان دادن به بیش از یک دهه انزوا دیپلماتیک تحت تحریم‌های غربی بود. سفر اسد به چین، یکی از طولانی‌ترین سفرهای او به خارج از کشور از زمان شعله‌ور شدن جنگ داخلی بود.

🔻اسد در هوایی مه‌آلود با پرواز ایر چاینا به شهر هانگژو چین رسید که به گفته رسانه‌های دولتی چین، "جو مرموزی" را ایجاد کرد. او قرار بود در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی شرکت کرده و با رئیس‌جمهور چین، شی جین‌پینگ، دیدار کند.

🔻حضور اسد در کنار رئیس‌جمهور چین می‌توانست مشروعیت بیشتری به تلاش‌های او برای بازگشت به صحنه جهانی بدهد. سوریه در سال ۲۰۲۲ به ابتکار "کمربند و جاده" چین پیوسته بود و در ماه مه دوباره در اتحادیه عرب پذیرفته شده بود.

🔻اسد در این سفر به دنبال حمایت مالی از چین بود، اما هرگونه سرمایه‌گذاری چینی یا دیگر سرمایه‌گذاری‌ها در سوریه ممکن بود سرمایه‌گذار را در تحریم‌های ایالات متحده تحت قانون سزار در سال ۲۰۲۰ گرفتار کند که می‌تواند دارایی‌های هر کسی را که با سوریه تعامل دارد، مسدود کند. اما چین تحت رهبری شی جین‌پینگ در تلاش بود تا به طور علنی ایالات متحده را به چالش بکشد و به همین دلیل میزبانی از اسد را پذیرفته بود.

🔻سوریه علاوه بر ایالات متحده، با تحریم‌هایی از سوی استرالیا، کانادا و کشورهای اروپایی مواجه بود. تلاش‌ها برای تحمیل تحریم‌های چندجانبه از حمایت شورای امنیت سازمان ملل برخوردار نشده بود و چین حداقل هشت بار از حق وتوی خود برای رد قطعنامه‌های سازمان ملل که دولت اسد را محکوم می‌کرد، استفاده کرد.

🔻سوریه به عنوان یک تولیدکننده کوچک نفت، برای چین از اهمیت استراتژیک برخوردار بود. این کشور بین عراق، که یکی از تأمین‌کننده‌های اصلی نفت برای چین است، و ترکیه که نقطه پایانی کریدورهای اقتصادی است که آسیا را به اروپا متصل می‌کند، قرار دارد.

🔻شرکت‌های انرژی چینی در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ مجموعاً ۳ میلیارد دلار در سوریه سرمایه‌گذاری کردند، اما امنیت و وضعیت مالی نامناسب سوریه مانع از بازگشت سرمایه‌گذاران چینی شده بود. بر همین اساس تحلیلگران نسبت به تمایل شرکت‌های چینی برای بازگشت به سوریه تردید داشتند و سوال اصلی این بود که آیا توافقات انجام شده در این سفر به پروژه‌های واقعی تبدیل خواهد شد یا خیر؟

@Chinshenasi_ir 🇨🇳

Показано 20 последних публикаций.